Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute feestcollectie - Passionata

    Schitteren in goud, knallen in rood of liever een stijlvolle jumpsuit: bij La Redoute ben je aan het juiste adres om te stralen tijdens de feestdagen. Ook de perfecte little black dress zit in het aanbod, want een zwarte jurk scoort altijd goed op elke gelegenheid. Een feestlook is uiteraard niet geslaagd zonder een mooi paar schoenen, al dan niet afgewerkt met glitter of strass. Ook de clutch of handtas mag opvallen: de feestdagen zijn een goed excuus om uit te pakken.

     

    Passionata FW17: Sexy Plunge

    Laat je verleiden door de Sexy Plunge collectie van Passionata. De kleur van liefde en hemels blauw gecombineerd met crèmekleurige tinten zijn dé perfecte combo! Met deze lingerie ben je helemaal klaar voor een koude maar romantische winter!

     











    12-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 redenen om deze winter de Waddeneilanden te verkennen

    Van natuur tot cultuur en van avontuur tot culinair. Tijdens de winter een weekendje gaan uitwaaien op de Nederlandse Waddeneilanden, staat het al bovenaan je to do-lijstje voor dit najaar? De vijf eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn ook in de winter een reisje waard. Naast de prachtige uitgestrekte natuur die je er het hele jaar door kunt bewonderen, staan er tal van activiteiten op het programma tijdens de herfst- en wintermaanden. Hier zijn zeven wintertips.

    1. Mooiste natuurgebied van Nederland: De belangrijkste reden voor een bezoek aan de Waddeneilanden is de natuurlijke schoonheid en de hoge recreatieve waarde van de eilanden. Zo is de Waddenzee sinds 2009 erkend als UNESCO-werelderfgoed en werd het gebied vorig jaar verkozen tot mooiste natuurgebied in Nederland. Reden genoeg dus voor een wandeling in deze prachtige omgeving. Vooral in de winter is het er heerlijk stil en is het dus de ideale plek om even helemaal te ontspannen.

    2. Zeehonden spotten : Een bezoek aan de vijf eilanden is niet compleet zonder een verfrissend tochtje met een rubberboot. Stap aan boord en ga mee op avontuur naar drooggevallen gebied in de Waddenzee. Het is de perfecte manier om de natuur rondom de eilanden te verkennen. Je ontdekt het leven op de Wad van dichtbij, leert er leuke weetjes over het gebied en luistert naar stoere zeemansverhalen. Als je de zeehondentocht boekt zal de schipper bovendien proberen om zo kort mogelijk bij de zeehonden te komen waar je de robben ziet genieten van hun sessie zonnebaden.

    3. Panoramisch uitzicht en kaas op Texel: Op het noordelijkste puntje van het eiland Texel word je getrakteerd op een prachtig uitzicht. Beklim de vuurtoren met haar 118 treden en kijk uit over de Noordzee, de Waddenzee, het noordelijke deel van Texel en het eiland Vlieland. Ook een bezoekje aan een van de kaasboerderijen mag je niet overslaan. Ontdek hoe ambachtelijke kaas gemaakt wordt en doe mee aan een kaasproeverij.

    4. Filmweekend bij Podium Vlieland: Trek dit najaar een weekendje naar Vlieland en geniet er van een korte vakantie met heerlijke strandwandelingen, lekker eten en verrassende films. Ook in de winter van 2017-2018 staan er elk weekend weer nieuwe films op de planning bij Podium Vlieland. Ieder filmweekend heeft zijn eigen thema, dus er is zeker voor iedere filmliefhebber wat wils!

    5. Sterrenkijken in het International Dark Sky Park: Ook op Terschelling bieden de bijna oneindig uitgestrekte natuur en de brede stranden alle ruimte voor ontspanning. Te voet, te fiets en te paard. Vooral in het internationale natuurgebied De Boschplaat word je omringd door de pure natuur. Hier vind je nog echte duisternis. Geen wonder dat dit oostelijke stuk van het eiland de naam International Dark Sky Park gekregen heeft. De ideale plek dus om intens te genieten van de sterrenhemel.

    6. Cultuur en natuur ineen tijdens Kunstmaand Ameland: Veel kunstenaars laten zich inspireren door de natuur, dat is ook Ameland niet ontgaan. Daarom organiseert het eiland dit jaar de 20e editie van Kunstmaand Ameland rond het thema ‘tweede natuur’. Uitzonderlijk kregen de meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zelfs de kans om de 59 meter hoge vuurtoren in een nieuw jasje te steken. Kom het zelf bewonderen tijdens de maand november.

    7. November Wandelmaand: Trek je warme jas en stevige wandelschoenen aan en ga dit najaar uitwaaien op Schiermonnikoog tijdens Wandelmaand November. Er is geen betere manier om de pure, ruige schoonheid van het Nationaal Park te ontdekken, ook niet tijdens de herfst- of wintermaanden. Duik met de boswachter de ongerepte natuur in of ontdek samen met de bevlogen gidsen hoe het leven op de eilanden evolueerde door de jaren heen.

    De Wadden bestaan uit vijf eilanden: Texel, Terschellling, Ameland, Schiermonnikoog en Vlieland. De Waddenzee is een erkend biologisch ecosysteem dat je alleen vindt aan de Nederlands-Duits-Deense Noordzeekust. Op de Waddenzee wisselen eb en vloed elkaar elke zes uur af, waardoor het landschap van moment tot moment verandert. Een uitgebreid stelsel van geulen wordt afgewisseld door drooggevallen zandplaten. Deze variatie aan landschappen maakt de Waddenzee tot een uniek leefgebied voor meer dan 10.000 vaak zeldzame plant- en diersoorten, wat een uitzonderlijk grote voedselrijkdom voortbrengt. Daarnaast is het een onmisbare tussenstop voor miljoenen vogels tijdens hun trektocht. Sinds juni 2009 behoort de Waddenzee bovendien tot UNESCO Werelderfgoed. Aan de wieg van dit succes staat de jarenlange goede samenwerking tussen de Waddenzeelanden. In 2016 werd het gebied ook verkozen tot mooiste natuurgebied in Nederland.









    11-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 wereldse vakantie-ideeën
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Je reis voor volgend jaar aan het plannen? Al eens gedacht aan de Gouden Driehoek van India, een strandvakantie in Goa of een wervelende citytrip naar Toronto? Wij zetten voor jou negen ideeën op een rijtje.

    1. Wereldwonder in de Gouden Driehoek: Ideaal voor een eerste India-date: een reis langs de Gouden Driehoek. Met de steden Shimla, Fatehpur Sikri, Delhi, de Roze stad Jaipur en als klap op de vuurpijl het wereldwonder Taj Mahal in Agra. Het witmarmeren mausoleum is ongeëvenaard en vooral bij zonsopgang spectaculair. Ga dus vroeg. Goed om te weten: op vrijdag gesloten.

    2. Wervelende citytrip Toronto: Metropool Toronto verrast iedere doorgewinterde citytripper, met Distillery District, SUP’pen bij Cherry Beach en de extreme CN Tower Edgewalk. Ook de (film)festivals en de foodscène mogen er zijn. Tip 1: het Hot Docs Festival, van 27 april tot 7 mei met de top van documentaire-land. Tip 2: de Kensington Krawl, een culinaire excursie over Kensington market in de gelijknamige, eclectische wijk.

    3. Waanzinnige stranden van Goa: Een strandvakantie in Goa is de kers op de taart van een India-rondreis. Vlieg naar het zuiden en kies voor uitgestrekte stranden zoals: Agonda, Palolem, of Cavelossim Beach bekend als dolfijnenspot. Ook Noord-Goa verrast met Baga en Anjuna Beach, populair bij toeristen en locals. Fijne bonus: de yoga- en meditatielessen en (hippie)markten ‘Goa style’.

    4. Wegdromen op een houseboat in Kerala: Dat doe je in het diepe zuiden van India, in Kerala. Hier ontdek je met een traditionele houseboat – de Kettuvalloms – de Backwaters; een pracht met lagunes, meren en rivieren. Inclusief chef-kok die je de lekkerste fish curry’s voorschotelt. Voor een middagtour of een paar dagen groen India, georganiseerd of op eigen houtje.

    5. Wandelen door ongerept Ontario: Voor een epische, meerdaagse backpackers trip ga je naar de Canadese provincie Ontario. Wandel de kleine maar fijne Cyprus Lake Trail van 5 km in het Bruce Peninsula National Park, met een duik in de knalblauwe Grotto als welverdiende afsluiter. Of ga voor de 387 km lange Rideau trail van Kingston naar Ottawa, alleen voor geoefende hikers.

    6. Wildlife glamping met ‘big cats’ in India: India heeft een indrukwekkende wildlife met meer dan 100 nationale parken. Favoriet? Het Ranthambore National Park op zo’n 2 uur rijden van de stad Jaipur, een walhalla voor wie luipaarden, gazelles, talrijke vogelsoorten en wilde tijgers wil spotten. De ‘big cats’ zie je het beste tussen november en mei. Slaaptips: luxe glamping bij Sher Bagh of het Oberoi hotel nabij het park.

    7. Wine, dine & streetsnacking in Mumbai : Mumbai prikkelt je zintuigen met een culinair feest. Aanraders: een Bombay Sandwich (kruidige tosti) en een Vada Pav burger. Er zijn ruim 50.000 Vada Pav-stalletjes, maar het Anand Vada Pav kraampje in Vile Parle is favoriet. Weg van de straat ga je naar Swati’s snacks; innovatief, maar traditioneel Indiaas. Mag het wat meer hoogstaand zijn? Probeer de restaurants van Taj Palace, Oberoi Hotel of Four Seasons.

    8. Wonderlijke Happy Valley in Darjeeling: Darjeeling is niet alleen de meest verfijnde theesoort, het is ook een reisbestemming. Ontmoet er de theeplukkers in de groene velden van Happy Valley, toegankelijk voor publiek. Nadien kan je een ritje maken met de Darjeeling Himalaya Railway. Deze trein boemelt tussen de heuvels en de theeplantages vanuit Kurseong.

    9. Herfsthike bij Har Ki Doon-vallei in de Himalaya: Strakblauwe luchten en het verkleurende landschap maken van een herfsthike in de Himalaya een bijzondere belevenis. Beginnende bergwandelaars kiezen vaak voor de 67 km lange Har ki Doon-trekking door de weelderige vallei aan de voet van de 3.556 meter hoge top van de Fateh Parvat. Het is de enige vallei van waaruit je de pieken van de Swargarohini (6.252 meter), Bandarpoonch (6.316 meter) en de Kalanag (6387 meter) samen kan zien. Het 7-daagse georganiseerde avontuur start en eindigt in Sankri.

    www.jetairways.com

    Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 112 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 65 bestemmingen, in India en wereldwijd. Naast India vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. Vanuit Amsterdam Airport Schiphol vliegt Jet Airways rechtstreeks naar Delhi, Mumbai, Toronto en Bangalore.

    Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners.

     

     

     

     

     

    10-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef de kerstperiode 3x anders in Lorraine

    Zin om een leuke uitstap te maken tijdens de kerstperiode? Strijk dan een weekendje neer in Lorraine en ontdek er de typische kersttradities. Verwelkom Sinterklaas in Nancy, bezoek de grootste kerstmarkt in Metz en bewonder de design kerstballen in Meisenthal.

    Vier Sinterklaas op z'n Frans

    België is dit jaar eregast op het grote Sinterklaasfeest in Nancy! De stad haalt op 2 en 3 december alles uit de kast om kinderen een onvergetelijk weekend te bezorgen. Op het programma: een grote sinterklaasstoet, gratis concerten en straatanimatie, een videospektakel op Place Stanislas... En uiteraard ook het Sinterklaasdorp met glühwein, ambachtskunst en vele andere verrassingen!

    Bezoek een typische kerstmarkt

    Voor de grootste kerstmarkt van Lorraine moet je van 18 november tot 30 december in Metz zijn. De kerstmarkten op 6 verschillende plaatsen, de ijspiste, ijssculpturen en het hoogste verplaatsbare reuzenrad van Europa naast de imposante kathedraal zorgen voor een magische kerstsfeer in de stad. Ook de "Sentier des lanternes", een avondwandeling langs 400 lampionnen, zal groot en klein zeker kunnen betoveren.

    Bewonder handgemaakt design in Meisenthal

    Ben je nog op zoek naar handgemaakte design voorwerpen om je huis te versieren deze kerstperiode? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het Internationaal Centrum voor Glasblaaskunst (CIAV) in Meisenthal. Volgens de legende werd in deze streek in 1858 zelfs de allereerste kerstbal uitgevonden! Tegenwoordig kan je hier elke dag gratis met eigen ogen komen ontdekken hoe glasblazers de voorwerpen maken. Sinds 1999 brengt het centrum ook elk jaar een nieuwe kerstbal op de markt in samenwerking met een jonge designer. Het ontwerp van 2017 zal begin november officieel voorgesteld worden.

     

     

     





    09-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis zond de wereld in 116 nachten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC Cruises opent boekingen voor wereldcruise in 2020 met unieke route

    Met 43 bestemmingen in 23 landen belooft de wereldreis van MSC Cruises meer dan ooit te verrassen. De nieuwe route telt opvallend veel exotische bestemmingen en gidst je in 3 maanden luxueus door 5 continenten. Inschepen kan vanaf januari 2020, maar de boekingen voor MSC Magnifica openen nu al.

    MSC Cruises organiseert haar tweede wereldcruise aan boord van MSC Magnifica met een ongeëvenaarde stijl en comfort. Zo heeft het schip een bekroonde Balinese spa, luxueuze balkonkajuiten op zee en tal van authentieke restaurants. Gasten kunnen begin januari inschepen in Civitavecchia/Rome, Genua, Marseille en Barcelona. Op het reisprogramma staan enkele van ‘s werelds meest spraakmakende bestemmingen:

    • Ushuaia, Argentinië – de zuidelijkste stad ter wereld, dit Argentijns vissersdorp biedt adembenemende waterlandschappen met vaak besneeuwde bergtoppen;

    • Rapa Nui, Paaseiland – wereldwijd bekend om zijn unieke verzameling stenen beelden uit de 13e eeuw;

    • Darwin, Australië – in het noordelijke punt van het land – is een regio die het authentieke Australië weerspiegelt met zijn stranden, lagunes, sportmogelijkheden en wilde dieren.

    • Valparaiso, Chili – bekend om zijn kleurrijke kleine huizen en typische kusthellingen – biedt een spectaculair zicht op de Stille Oceaan en de stad met haar vele muren vol kunstwerken.

    • Mumbai/Bombay, India – in deze bruisende stad schuilen achter elke hoek andere geuren, smaken en uitzichten;

    • Salalah, Oman – van watervallen over exotische, weelderige flora tot ongewone dieren.

    Ook 15 excursies aan land zijn in de boekingsprijs inbegrepen. Enkele blikvangers:

    • Île des Pins, Nieuw-Caledonië – dit afgelegen eiland in de zuidelijke Stille Oceaan is een tropisch paradijs met het blauwste water ter wereld, prachtige witte zandstranden en schilderachtige pijnbomen;

    • Aqaba, Petra – verken de oude stad in het midden van de Jordaanse woestijn en doorkruis het smalle ravijn om de beroemde uit rots gehouwen tempel te bewonderen;

    • Port Kelang, Kuala Lumpur – bereik de top van de Kuala Lumpur Tower, een van ’s werelds hoogste wolkenkrabbers met een adembenemend uitzicht. www.msccruises.be

    08-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lifestylemark Pode brengt betaalbaar design voor thuis

    » Jong lifestylemerk » Betaalbaar design » Samenwerking met ontwerpers » Zitbanken, eetkamermeubelen & accessoires

    Interieurmerk Pode, gelanceerd door (zit)meubelexpert Leolux, breidt haar collectie dit najaar sterk uit. Het designlabel brengt een gloednieuwe serie zitbanken, een uitgebreid assortiment eetkamermeubelen en een unieke reeks kussens en vloerkleden. Design hoeft niet duur te zijn, is de leuze van het lifestylelabel. Artdirectors Claire en Roderick Vos zien daar persoonlijk op toe en creëren collecties waar de consument ook echt iets te kiezen heeft.

    Vraag iemand die als topsporter of ondernemer de hele wereld rondreist en in de mooiste hotels verblijft waar hij of zij het liefste is, dan antwoordt die “thuis”. En dat is exact waar Pode voor staat: de warmste belevenissen en mooiste verhalen vind je gewoon bij je thuis. De designers, meubelmakers en kleurenexperts van het lifestylemerk leggen dat ongrijpbare thuisgevoel in hun ontwerpen en meubels.

    Zitbaar design

    Melloo, Nihan en Tokai zijn opvallende nieuwkomers. Melloo, ontworpen door Roderick Vos, is een omvangrijk banken- en aanbouwassortiment waarmee je elke denkbare opstelling creëert. Meer dan ooit heb je de compositie van je interieur zelf in de hand. Je stelt de zitbank precies samen zoals jij het voor ogen hebt. Stevige biezen en herkenbare ronde zachtheid geven deze collectie – zoals veel ontwerpen van Roderick Vos – haar uitnodigende karakter.

    Nihan toont dan weer perfect aan hoe de artdirectors Roderik de verschillende collecties op een slimme manier tot een geheel smeden. Deze laidback zetel van designer Pascal Bosetti nodigt uit tot relaxen in een strak ontwerp. De inventieve details doen denken aan diens eetkamerstoel Tokai: de houten schelp aan de buitenkant en zachte bekleding binnenin zorgen voor eindeloos comfort. De herkenbaarheid van beide modellen maakt combineren voor de hand liggend, maar natuurlijk niet verplicht.

    Lifestyle in de eetkamer

    Lifestyle houdt natuurlijk niet op in de woonkamer. Net daarom focust Pode ook op een ruime eetkamercollectie. De Tokai-stoel krijgt het gezelschap van Crude, een praktisch ontwerp van Kranen/Gille, bekend van de iconische Pode Bottle Stool. De ongepolijste houten omtrekken doen denken aan een ouderwetse keukenstoel, maar dan met een eigentijdse twist. De uitsparing in de rug is een decoratieve handgreep, zodat je Crude gemakkelijk verplaatst.

    Nieuw in het assortiment eettafels is Fynch door Roderick Vos. Wat meteen opvalt, is het tafelblad: samengesteld uit smalle beuken delen en rustend op een stalen frame van laser-gesneden buizen. Dankzij de ruime keuze aan maten, kleuren en afwerkingen leent deze tafel zich uitstekend voor leuke combinaties.

    Warme afwerking

    De zachte touch in de nieuwste Pode-collectie komt van Claire Vos. Zij ontwierp een aantal accessoires die het interieur van elegantie en warmte voorzien en zorgen voor een gebalanceerde inrichting. Voor vloerkleed Mackay, uitgevoerd in verschillende kleuren, haalde Claire de mosterd bij de patronen van de Schotse Argyle tartan. Een tijdloos patroon dat de Highlands een stukje dichterbij brengt.

    Tripod heeft z’n naam niet ver gezocht: deze serie salon- en bijzettafels staat op drie poten, samensmeltend op één punt. Op het industriële onderstel ligt een driehoekig blad met zachte rondingen. Perfect passend in elk interieur door de verschillende kleuren, groottes, hoogtes en afwerkingen.

    Het royale kussen Puff is de ideale partner in crime voor als je even geen fut meer hebt. Het is zo ontworpen, dat je je er helemaal in nestelt. Dit oversized plof-kussen is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren. Romboo werkt de collectie met nog meer warmte af: deze plaid is heerlijk eigenwijs, met een patroon in drie kleurvarianten dat in elke hoek net iets anders is.

    Compleet interieur

    Bij het jonge Nederlandse merk Pode is Studio Roderick Vos verantwoordelijk voor de creatieve strategie. Roderick verwoordt de recente uitbreiding zo: “Na de herpositionering van vorig jaar heeft ons merk echt vleugels gekregen, eerst alleen in Nederland, maar recent ook internationaal. De laatste maanden hebben we hard gewerkt om de collectie een extra boost te geven. Samen met de mensen van Pode, en de ontwikkelaars en internationale designers met wie we samenwerken, hebben we de bestaande lifestylecollectie verder uitgebreid. Zo voegden we eigen ontwerpen van Claire en mijzelf toe, en creaties van ontwerpers als Pascal Bosetti, Kranen/Gille en Stephan Veit. Het is dan onze taak om de mooiste designs te selecteren. We kiezen daarbij stuk voor stuk producten die perfect bij elkaar passen, waarmee je dus een volledig interieur creëert, inclusief tapijtjes, kussens, tafeltjes en eetmeubelen.”

    Pode is Nederlands topdesign dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woon- of eetkamer kunt inrichten. Daarvoor werkt het merk samen met gerenommeerde ontwerpers. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp. Pode is een onderdeel van familiebedrijf en zitmeubelexpert Leolux. Als jong, lifestylemerk bewijst het dat design niet altijd duur hoeft te zijn.







    07-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig relaxen bij Logis

    De zomervakantie is allang voorbij, tijd dus om nog eens even op adem te komen. Om je eens helemaal in de watten te leggen, heeft Logis een speciaal arrangement ‘Ontspanning’ ontworpen. Dit uitje voor twee is bij tal van Logis-adressen te boeken. Inbegrepen: comfortabele overnachting in een tweepersoonskamer, ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel (zwembad en/of hammam en/of jacuzzi) en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in een verzorgingscabine. En natuurlijk biedt Logis nog een extraatje: een speciale attentie van de hotelier. We geven je alvast een voorsmaakje met deze vier adresjes waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten.

    1. Logis d'Exception Hotel La Source de Sens - Morsbronn-Les-Baines, Frankrijk

    Logis d’Exception Hotel La Source des Sens is een buitengewone plek om het noorden van de Elzas, ‘petite France’ (historische wijk van Straatsburg) en de wijngaarden van deze mooie streek te verkennen. Zijn label ‘Logis d’Exception’ dankt het aan de spa van 2000 m2, met een geiserzwembad, massagestralen, waterval, tegenstroomzwembad, zoutgrot, bubble chairs… Stuk voor stuk ervaringen die al je zintuigen prikkelen en je unieke momenten bezorgen. Elke kamer kijkt uit op de omgevende natuur dankzij de grote glasramen. De inrichting is bijzonder stijlvol en eigentijds. In de keuken roert Pierre Weller in de potten. Hij serveert seizoengerechten met streekproducten uit de Elzas waaraan hij een gedurfde, subtiele twist geeft. De wijnkaart met klassewijnen zorgt voor de final touch…

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: 2 glazen champagne na wellnessprogramma.

    2. Logis Auberge du Lac – Mesnil-Saint-Père, Frankrijk

    Logis Auberge du Lac is idyllisch gelegen in het hartje van het Parc Naturel de la Forêt d'Orient, op 20 km van Troyes. Gasten komen en komen ook graag terug – soms van heel ver – naar Mesnil-Saint-Père om op deze knusse plek even tot rust te komen in de schitterende spa (wellnesspool, designhammam, ijsfontein, solarium…), voordat ze de natuur intrekken of een van de vele activiteiten beoefenen die de Champagnestreek van de grote meren te bieden heeft. Dat alles op een boogscheut van de beroemde champagnewijngaarden en -kelders... Auberge du Lac geniet ook bekendheid voor zijn keuken: de beste producten worden er met de grootste zorg bereid..

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: gratis gezichtsreiniger Or Dionyzos by Patrick Gublin.

    3. Logis Hotel les saules - Favières, Frankrijk

    In de baai van de Somme, geklasseerd als een van de mooiste baaien ter wereld, ligt Logis Hôtel Les Saules te midden van 2,5 hectare groen, tussen Le Crotoy en Saint-Valéry. Het hotel biedt alle rust die je nodig hebt om volledig te herbronnen. Naast de kalmte vallen ook het comfort en de inrichting bij de klanten heel goed in de smaak. Elke maand stelt er een andere kunstenaar zijn werken tentoon..

    Er wacht je niet alleen een overvloedig, gevarieerd ontbijt met streek- en seizoenproducten, maar ook een sauna, hammam, sensoriële douche, jacuzzi… De spa, erkend door ‘Cinq Mondes’, is geïnspireerd op verschillende eeuwenoude culturen en neemt elke bezoeker mee naar de bestemming van zijn keuze. 250 m2 staat helemaal in het teken van een gezond lichaam en geest. Dit kleinschalige luxehotel biedt een gepersonaliseerde dienstverlening.

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: gratis welkomstcocktail.

    4. Logis Spa Hotel Restaurant Au Lion d'or - La Petite-Pierre, Frankrijk

    In Logis Spa Hotel Restaurant Au Lion d’Or weten ze wat het is om gasten te ontvangen, want dit familiehotel bestaat sinds 1650! Het is schitterend gelegen met uitzicht op het schilderachtige dorpje La Petite Pierre in de Elzas.

    ‘Goldener Löwe’ (‘Gouden leeuw’ in het plaatselijke dialect) is een oase van rust en ontspanning. Het hotel onderscheidt zich door zijn gastronomie maar sinds 2002 ook door zijn concept ‘Arbrotherapie’. Deze innovatieve methode om aan je gezondheid te werken, is gebaseerd op wat het bos te bieden heeft. De verschillende producten (klei, etherische olie, verzorgingscrème, melk,…) die bij de Arbrotherapie worden gebruikt, zijn van natuurlijke oorsprong. Naast die specifieke verzorgingen, beschikt de spa ook over een verwarmd binnenzwembad, een sauna, jacuzzi en tennisveld. Het stijlvol ingerichte restaurant biedt een panoramisch uitzicht op het kasteel van La Petite Pierre en het bos. Au Lion d’Or is het ideale adres om volledig te relaxen en te ontspannen.

    Inbegrepen in dit Uitje ‘Ontspanning’ voor 2 personen: 1 overnachting in tweepersoonskamer, 1 ontbijt, toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel en 1 behandeling van 30 minuten per persoon in verzorgingscabine. EXTRA BIJ LOGIS: 1 gratis drankje. www.logishotels.com







    06-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!