Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lidl feest voor iedereen die telt

    Lidl maakt komaf met een duur en hectisch kerstfeest.

     

    Niets vervelender dan naar een waslijst van winkels te moeten hollen om al je boodschappen af te vinken. Bij Lidl is dat zo opgelost. Je vindt er namelijk alles onder één dak: van food tot non-food, van topwijnen en champagnes tot overheerlijke desserts. Zelfs leuke kerstkaartjes en cadeautjes voor onder de kerstboom kan je bij Lidl versieren. Kortom, Christmas jingles all the way.

    Raadpleeg de meer dan 200 online recepten. Op www.dekeukenvanlidl.be vind je alle inspiratie voor betaalbare, snelle en lekkere recepten. Wat dacht je van een kreeft met bloemkooltartaar, een tataki van hindegebraad met knolselderpuree of een parelhoen met wintergroenten, blauwschimmelkaas en luxepens? Verras je familie of vrienden met een lekker feestmenu én bijgevolg een avond om nooit te vergeten. Ontdek in totaal meer dan 200 recepten online. Aan inspiratie geen gebrek!

    Verdwaal in de webshop, en bestel wijn en vlees online

    Wil je zeker de juiste wijn en vlees op je feesttafel? Bestel die dan online op www.lidl-shop.be. Je hebt keuze uit meer dan 700 wijnen uit verschillende landen en dat voor ieder budget. Ook dessertwijntjes kun je bij Lidl inslaan. Of een heerlijke champagne om je feest met een knal in te luiden. Bij Lidl zal je steeds de perfecte match vinden voor bij je vlees, vis, gevogelte of kaas. In een mum van tijd aan huis geleverd voor slechts 2,99 euro. Vanaf 08/12 kan je bij Lidl ook terecht om je vleesschotel voor de feestdagen online te bestellen en af te halen in de winkel naar keuze.

    Wil je een duur en hectisch kerstfeest vermijden?

    Kom dan langs bij Lidl en wel om deze 5 redenen: 1. Raadpleeg de meer dan 200 online recepten - 2. Verdwaal in de webshop, en bestel wijn en vlees online - 3. Stel boodschappenlijst op voorhand samen dankzij de app - 4. Winkel ook op zondag - 5. Alles in 1!

    Stel boodschappenlijst op voorhand samen dankzij de app

    Maar daar houdt de digitalisering bij Lidl niet op. Zo kan je nu ook gebruik maken van de handige mobile app om je kerstboodschappenlijstje op voorhand samen te stellen en zo nog meer tijdsefficiënt te winkelen. Wil je met een gerust hart je winkelkar volladen? Ga dan aan de slag met de app.

    Winkel ook op zondag

    Heb jij je boodschappenlijst samengesteld, maar geen tijd in de week of op een zaterdag? Ga dan naar één van de twee koopzondagen van Lidl. Op zondag 04/12 opent Lidl uitzonderlijk haar deuren.

    Kortom, alles in 1 ! Bij Lidl vind je alles onder 1 dak: van food tot non-food, van topwijnen en champagnes tot desserts, en ook leuke kerstkaarten en cadeautjes voor onder de kerstboom kun je bij Lidl versieren. All you need for Christmas, is Lidl.

    Nieuw in het assortiment

    “Breng ze terug aan tafel” zo luidt het thema dit jaar bij de supermarktketen. Overleg met je vrienden of familie of er interesse is om elk een deeltje van het menu mee te brengen. Zo hoeft de gastvrouw, of dat nu je mama, je grootmoeder of je beste vriendin is, niet opnieuw de hele dag druk in de weer te zijn en kan ze zelf ook genieten van het leuke feest. Steek samen de handen uit de mouwen en verdeel de taken. Bij familie kan je schoonbroer de aperohapjes meebrengen of je tante bereidt alvast enkele voorgerechtjes. Het hoofdgerecht vertrouw je toe aan je grote broer en je zus brengt als zoetekauw de desserts mee naar de feesttafel. Op deze manier breng je iedereen gezellig aan tafel en heb je in geen tijd een lekker en verrassend menu zonder dat je het merkt in je budget.

    Speciaal voor de eindejaarsperiode voegt Lidl een aantal overheerlijke nieuwe producten toe overheerlijke chocolade- of caramelmoelleux, nieuwjaarsgebak met fruit of mokka, artisanale of garnalen, visgourmetschotel, scampi fritti en sushi. Op de desserttafel pronkt dan weer een praline, gegratineerde sint-jakobsschelpen, aperoglaasjes met vismousse o.b.v. zalm, kabeljauw aan haar feestassortiment zoals salami met truffel en Parmigiano kaas in de vorm van een reuze koekjes en verse macarons. Begin jij alvast te watertanden?

    Lidl is een supermarktketen met bijna 300 filialen in België en Luxemburg. De ruim 6.300 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder de strategie ‘op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en natuur.

     









    04-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaas heeft een neus voor wetenschap

    Het complexe verhaal achter de nieuwe collectie geurkaarsen

     

    Geurkaarsen zitten in de lift. Na de populaire theelichtjes veroveren vandaag geurkaarsen de Europese markt, met ook in België een stijgende verkoop. Kaarsenproducent Spaas kiest resoluut voor geur in de nieuwe collectie ‘Moments of Life’ en liet parfumspecialisten geuren selecteren waar we herinneringen aan koppelen. Maar hoe werkt onze neus nu precies? En welke geuren herkennen we gemakkelijk?

    Geur als complexe wetenschap: Dat geuronderzoek een interessante maar ook ingewikkelde wetenschap is, mag duidelijk zijn. “Geuren zijn complexe samenstellingen van vluchtige moleculen. Als mens kunnen we doorgaans 1.000 tot 3.000 geuren onderscheiden met diverse geurkarakters. Een geoefend parfumeur herkent zelfs tot 5.000 geuren”, vertelt dr. Inge Dirinck, technologisch adviseur bij SENSTECH, het Vlaams Adviescentrum voor Sensoriek dat inzicht geeft in de chemische achtergrond van aroma’s en geuren.

    Geuren creëren een bepaalde sfeer, ook al gebeurt die beïnvloeding vaak onbewust. “Denk maar aan geurmarketing in winkels om je in de juiste ‘koopstemming’ te brengen. Je staat er niet bij stil maar in een winkel voor huishoudproducten vernevelen ze in de afdeling ‘tv & dvd’ vaak een andere geur dan in de afdeling ‘wasmachines & droogkasten’. Anderzijds is onze neus heel gevoelig voor bepaalde geurmoleculen. Zo herkennen we meteen de muffe kurksmaak in wijn, ook al komt die in een minuscule concentratie voor. Dat heeft te maken met de geurdrempelwaarde van aromaverbindingen. Sommige geurkarakters zijn ook makkelijker te herkennen. Zo slaagt ruim 90% erin om de geur van koffie te identificeren, terwijl nog geen 40% de geur van sojasaus kan thuisbrengen.”

    Vrouwen en mannen verschillen ook in geurwaarneming, waarbij vrouwen doorgaans beter scoren in het herkennen van geuren. Dat geldt bijvoorbeeld opvallend voor kokosnoot, ajuin, ketchup, appel, kattenbrokken maar ook rubber en motorolie. Mannen kunnen dan weer beter de geur van aftershave, sherry, mosterd, zwarte peper of sardines traceren. “Los daarvan is geur ook iets persoonlijks. De ene ruikt graag fruitig en fris, de andere verkiest florale en oriëntaalse geuren. In die zin was het slim van Spaas om voor haar nieuwe geurkaarsen de selectie van samengestelde geuren te toetsen bij een publiekspanel.”

    Groei in geurkaarsen: Als sfeerbrengers hebben kaarsen hun weg weten te vinden. Binnen het segment decoratie blijft de kaarsenverkoop jaarlijks groeien. En na de sterke opmars van de theelichtjes, is het nu de beurt aan de geurkaarsen. Noord-Amerika is een belangrijke markt, maar in Europa worden wereldwijd de meeste geurkaarsen verkocht. Frankrijk, Nederland en Zweden zijn daarbij koplopers, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk en België waar de verkoop jaarlijks met 3% stijgt.

    Wim Dejonghe, Marketing Manager bij Spaas: “Kaarsen zijn niet alleen meer louter decoratief, maar worden ook gebruikt om je interieur meer eigenheid te geven. Een geurkaars voegt een extra dimensie toe met zijn uniek aroma. Spaas investeert dan ook in minder frequente geuren – zoals zeezout, mirre of thee – en complexere geuren die een specifieke sfeer creëren of herinnering oproepen. Met het nieuwe assortiment ‘Moments of Life’ willen we consumenten verrassen en inspireren.”

    Nieuwe collectie ‘Moments of Life’

    Als belangrijke Europese speler kiest Spaas duidelijk voor geur in de nieuwe collectie ‘Moments of Life’. De geurkaarsen volgen allereerst de Europese geurtrends. Zo zijn fruitige en bloemige geuren in, net zoals hout- en natuurtoetsen. Daarnaast ging Spaas specifiek op zoek naar geuren die herinneringen oproepen – denk aan talkpoeder (babybillen), lippenstift (eerste kus) of thee (zondagmiddag bij oma). Het resultaat is een evenwichtige mix van 12 geuren die zowel het florale, het fruitige, het natuurlijke als een toets citrus omvatten.

    Wim Dejonghe bij Spaas: “Onze parfumeurs stelden 40 geuren samen, die we voorlegden aan 30 vrouwen. Zo creëerden we geurkaarsen die onderling sterk verschillen maar toch algemeen in de smaak vallen. Het panel associeerde de geuren met specifieke herinneringen. Zo roept ‘Sparkling Times’ met een mix van citroen, sinaasappel en bergamot het typische zomergevoel op. Terwijl bij ‘Sensual Blush’ het panel moest denken aan een eerste date in een chique omgeving, dankzij het verleidelijke parfum van vanille met hout en oriëntaalse geuren als amber, sandelhout en ceder.”

    Praktische info: Spaas ‘Moments of Life’, richtprijzen: Reed diffuser: 16,95 euro, Geurglas met ring: 5,79 euro, Conisch geurglas (met kapje): 3,99 euro, Geurtheelichten assorti 30 stuks: 5,55 euro, Bokaal met alu deksel: 9,99 euro, Clearlights 24 stuks: 5,99 euro

    Verkrijgbaar in deze geuren: Sparkling Times (Exotic Fruits), oyful Excitement (Strawberry & Forest Fruit), Sensual Blush (Vanilla & Myrr), Velvet Luxury (Raspberry & Lily), Heart Warmings (Pear & Wild Fig), Morning Breeze (Cotton Blossom), Mist of Nostalgia (Sea Salt & Citron), Relax & Relieve (Tea of Bergamot), Refreshing Lightness (Lavender Citrus), Poetic Mystery (Spearmint & Mandarin), Secret Fantasy (Eucalyptus & Apple) en Magical Thoughts (Lavender & Chocolate). www.spaas.eu









    04-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floris van Bommel:giftbox

    Als twee talenten elkaar opzoeken ontstaat er vaak iets bijzonders. Dat is zeker het geval bij Floris van Bommel en Jaap Robben. De schrijver van de succesvolle roman Birk nam als `Van Bommelfan’ het initiatief om te kijken hoe bijzondere schoenen en goede literatuur te combineren zouden zijn. Dat idee zette Floris van Bommel aan het denken.

    Voor hem staat schoenen ontwerpen gelijk aan verhalen vertellen. En die visie sluit weer naadloos aan op wat Uitgeverij De Geus wil: verhalen vertellen en steeds zoeken naar wegen om samen met de boekhandel te ondernemen, te inspireren en nieuwe klanten te interesseren. Dit resulteert in een prachtig vormgegeven box waarin Floris twee van zijn favoriete items samenvoegt en als giftbox aanbiedt.

    De box is gevuld met Birk, het boek van Jaap Robben, een limited edition wollen sjaal van Floris zijn favoriete Nederlandse kleding merk Gentiluomo en een aantal kleine verrassingen. Te koop bij bepaalde Fnac vestigingen vanaf 11 november (49,95 €).

    Softwaves tilt brogues naar een hoger niveau

    Softwaves vervrouwelijkt masculiene brogues door ze een hakje te geven. De hakhoogte blijft laag genoeg om het optimale comfort van de schoenen niet verloren te laten gaan.

    Een nieuwe gasbarbecue voor 2017 - de Weber Genesis II

    Weber brengt in 2017 een gloednieuwe reeks op de markt, de Genesis II! Als vernieuwende marktleider heeft Weber-Stephen een nieuwe barbecuelijn ontwikkeld die voldoet aan de nieuwste technische vereisten met als lijfspreuk 'Weber for Life' waarmee het perfect past in de levensstijl van de barbecueliefhebber.

    De modellen in de Genesis II reeks zijn niet enkel ideale partners van barbecueliefhebbers vandaag en morgen, maar tijdens hun hele leven.

    Genesis II brengt een revolutie tot stand in de wereld van het barbecueën op gas. Dankzij het nieuwe 'GS4 High Performance Grilling System' zijn de meest veelzijdige modellen van de reeks voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

    Dit toestel voldoet aan de wensen van elke consument: van het aansteken van de barbecue met gascontrole tot het reinigen. De nieuwe reeks zal verkocht worden in twee versies en in verschillende modellen, gaande van twee tot zes branders.

    Weber dealers zullen een model voor elk type barbecueliefhebber hebben - alleenstaand of getrouwd met kinderen, amateur tijdens vrije tijd in de stad of professional met grote tuin. Dat is de reden waarom Genesis II de toekomst van het barbecueën is - en waarom Weber dealers, vanaf 2017, hun klanten volledig kunnen tevreden stellen.

    Op zoek naar een bril die comfort, veiligheid en bescherming biedt, maar tegelijkertijd ook stijlvol en modieus is? Het montuur kies je zelf, het gevestigde merk ZEISS is het antwoord op al je vragen wat de glazen betreft. Met hun uitgebreid gamma aan glazen zorgen ze ervoor dat iedereen bij hen terecht kan.

    Scherp zicht bij weinig licht - Zeiss DriveSafe

    Het ZEISS DriveSafe gamma is een volledig nieuwe collectie ontworpen voor dagelijks gebruik. De glazen zijn specifiek gericht op mensen die zich veiliger én comfortabeler willen voelen achter het stuur. Vanaf nu hoef je dus niet meer te gaan voor donkere glazen om goed te kunnen zien. Deze glazen kan je de hele dag door dragen zodat je niet meer hoeft liggen jongleren met je eindeloze voorraad brillen.

    De kwaliteit van deze glazen is zo goed dat ook niet-brillendragers hier de voordelen van kunnen ervaren tijdens het rijden, dus ook zonder een optische correctie. Om dit comfort te bekomen heeft ZEISS 3 unieke technologieën ontworpen om de 3 grootste uitdagingen in het verkeer aan te gaan.

    De avond valt en we zien nog amper waar we rijden. Iedereen kent dit probleem en echt aangenaam kan je het niet noemen. Dit lastige obstakel is van de baan dankzij de ZEISS Luminance Design technologie. Deze zorgt voor een beter zicht in situaties met minder of geen licht. Hoe dat kan? De brillenglazen houden rekening met verschillende lichtomstandigheden en pupilgroottes. Bij weinig of geen licht is je pupil namelijk groter dan bij helder licht. LDT houdt rekening met je pupildiameter bij weinig licht wat ervoor zorgt dat je zicht bij schemering, regen of gedurende de nacht wordt hersteld.

    Verblind worden door fel licht tijdens het rijden is niet zo aangenaam. Vooral in het donker kan dit vaak tot gevaarlijke situaties leiden. Koplampen van auto’s die recht in je ogen schijnen maken je haast zo blind als een mol. Tast niet langer in het duister want ook hiervoor heeft ZEISS de perfecte oplossing. De DuraVision DriveSafe Coating kaatst deze felle lichtinvallen gedeeltelijk af waardoor er wel tot 64% minder verblinding wordt ervaren. Gedaan met blind rijden als een mol!

    Het ZEISS DriveSafe brillenglas design is vooral voor dragers van multifocale glazen een echte redder in nood. Zij hebben het vaak lastiger om hun zicht scherp te stellen of te heroriënteren tussen dashboard, spiegels en wegdek. Wat het ontwerp van de ZEISS glazen zo uniek maakt is dat de kijkzones voor middellange afstand tot 43% ruimer zijn, en voor ver 14% ruimer. Die bredere kijkzones zorgen ervoor dat het hoofd minder horizontale bewegingen hoeft te maken en je je zicht dus veel sneller kan aanpassen voor nabij-, tussen- en verzicht.

    Met deze 3 unieke voordelen kan je dus gerust zijn dat ZEISS je het beste rijcomfort en dagelijks gemak zal bieden. Jij en je nieuwe ZEISS DriveSafe glazen worden binnenkort onafscheidelijk.









    03-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timberland

    De Timberland City Collection plaatst de iconische 6” boots op de internationale scène dankzij een heel nieuw kleurenpallet en afwerkingen die geïnspireerd zijn op de stijl van vijf grote wereldsteden. De nieuwe context van deze grote klassieker, die nu in beperkte oplage wordt verkocht, zal ongetwijfeld alle fanaten van het merk weten te bekoren.

    We beginnen met Parijs, de Franse lichtstad, hoofdstad van de mode, waar de ondertussen legendarisch geworden boots niet mogen ontbreken. De boots worden dan ook aangeboden in grijstinten voor dames, de kleuren van de Eiffeltoren, en in marineblauw voor heren.

    Berlijn, het absolute centrum van de totale vrijheid, van het nachtleven en van de artistieke bevlogenheid, is een van Europa’s meest bruisende steden. De recente geschiedenis en de ongebreidelde creativiteit liggen aan de oorsprong van de abstracte motieven die herinneren aan de Berlijnse muur.

    Londen is dan weer de meest cosmopolitische stad van allemaal. Timberland heeft de traditionele codes van de stad gekraakt en biedt voor de heren knalrode boots met zwarte polstering aan, die herinneren aan de tweedekkers die de stad doorkruisen, en voor de dames een moderne versie met oerdegelijke tweed.

    Wie Amsterdam zegt, denkt onvermijdelijk aan fietsen. Het logo met de boom van Timberland meet zich « wiel » allures aan, en wil een knipoog zijn naar het anarchistische fietsgeweld. De drie kleuren, die al sinds 1572 bestaan, komen tot uiting in de dieprode versie van de herenboots.

    De iconische ‘postkaart’- beelden van New York worden hernomen in een heel opvallend paar boots. De gele taxi’s dienden als inspiratiebron voor het gele logo en voor de geruite veters van de herencollectie. Voor de dames heeft men zich laten inspireren op de groengrijze schakeringen van het Vrijheidsbeeld.

    Van Bommel:

    Van Bommel is al meerdere seizoenen onze ideale danspartner voor oud & nieuw maar wist je dat deze schoenen worden vervaardigd volgens eeuwenoude van vader op zoon overgedragen inzichten?

    Een van Bommel schoen ondergaat tijdens het productieproces gemiddeld 280 speciale handelingen. Hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool, kalfslederenvoering, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuip gelooid zoolleer garanderen kwaliteit. Start het nieuwe jaar in stijl!

    Reebok classic:

    Irisatie is een visueel fenomeen dat tot de verbeelding spreekt. De parelmoerachtige kleuren die ontstaan door diffractie van het licht laten niemand onverschillig. De meest iconische sneakermodellen uit de reeks Reebok Classic, het model Classic Leather en de Club C, kregen onlangs een iriserende afwerking.

    De campagne voor het pakket Iridescent wordt door niemand minder dan Gigi Hadid gebracht, het internationale topmodel dat het nieuwe gezicht is van #PerfectNever.

    Dream hints  

    Deadlines brengen veel stress met zich mee en dat is niet gezond. Blijf ontspannen én op schema met de concentratietips van Dream Hints.

    TIP 1: Kies voor gezonde boosts: Naarmate de deadline dichterbij komt, is de drang naar iets zoets of cafeïnerijk vaak groot. Geef niet toe aan die verleiding, maar kies voor een gezond en lekker alternatief. Maak van Dream Drinks je tussendoortjes en voeg er genoeg verse stukken fruit aan toe. Dat is energie en gezondheid in je glas!

    TIP 2: Adem je stress weg: Je kan stress wegademen. Adem vier tellen rustig in door je neus – hou je adem vier tellen vast – adem via je mond uit in vijf tellen, dan in zes tellen en ga zo verder. Ademen helpt om de 'ruis' in je hoofd af te zetten.

    TIP 3: Stay focused! Kies één to-do-taak en werk door. Zet alle ruis af (social media, telefoon, mails,...) en neem even pauze na elke werkschijf van 25 minuten.

    Ontdek alle tips voor elk moment van de dag op de Dream Hints website.

    Ray Ban : Street Neat is back!

    Yes! De tweede editie van Ray-Ban Reloaded is een feit, ditmaal in het teken van de Wayfarer “STREET NEAT” collectie.

    Het project stelt zich tot doel oudere collecties, die niet langer in de handel zijn, weer tot leven te brengen door een beperkte oplage ervan online en voor een heel korte periode aan te bieden op Ray-Ban.com.

    De Ray-Ban Wayfarer is waarschijnlijk de meest gekende bril in de geschiedenis van de zonnebrillen. Met het overdonderende succes werd in de jaren tachtig een nieuw model uitgebracht, meer bepaald de “Street Neat” Wayfarer met fel gekleurde neusbrug.

    Vandaag, anno 2016, brengt Ray-Ban een nieuwe editie uit van de Wayfarer Street Neat in drie klassieke kleuren met een knipoog naar die jaren 80. Online sinds 7 november!











    02-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playtex expert in Silhouette: shapewear voor de feestdagen

    De feestdagen komen eraan en dat betekent veel lekkernijen en prachtige strakke jurkjes. Geen dankbare combinatie, maar gelukkig is er de Playtex shapewear als bondgenoot. Expert in Silhouette is een moderne shapinglijn die comfort en efficiëntie combineert. De zachte afwerking garandeert weergaloos comfort en een grote bewegingsvrijheid. De combinatie van draagplezier en prestaties van de Playtex-producten bieden een unieke ervaring en een geweldige look.

    Voor een goed gevormd figuur is deze shaping body met beugels ideaal. De stretchstof van microvezels past zich soepel aan de rondingen van het lichaam aan:

    Het pantybroekje sculpteert het figuur onopvallend onder kledingstukken. Ideaal onder een lange broek. Zijn geheim? De oordeelkundig ineengezette stretchstof van microvezels hertekent de lichaamsvormen heel elegant:

    Onmisbaar voor een wespentaille, deze afslankende slip met hoge taille! Dankzij de stretchstof van microvezels past de slip zich soepel aan de rondingen van het lichaam aan. De shaping slip is onmisbaar in de garderobe. De stretchstof van microvezels past zich soepel aan de rondingen van het lichaam aan en verleent een platte buik. Mooi, met de plumetis tule vooraan.

    DIM So Sexy: panty's voor een glamoureuze en sensuele look

    Een effen zwarte panty is een onmisbare basic in de wintergarderobe, maar bij gelegenheid mag het wel eens ietsje meer zijn. Uiteenlopende trompe l’oeil prints en verfijnde details op de panty’s en stay-ups uit de ultravrouwelijke lijn DIM So Sexy zetten de benen extra in de verf en zorgen voor een sensuele look.

    Nieuw in het assortiment zijn de panty's 'Secret Dentelle' en 'Noeud Dentelle'.

    DIM Generous Xmas edition

    DIM brengt in de aanloop naar de eindejaarsperiode een limited edition van de lijn Generous, die voor de gelegenheid in een feestelijk jasje werd gestoken. Prints van fluwelen stippen en glinsterende pailletten geven een rijke uitstraling en een extra feestelijke toets aan de lingerie.

    Dim Generous biedt volmaakte steun aan de borsten, gecombineerd met een moderne snit en het comfort van zachte materialen. Met zijn versterkte beugels en brede bretellen zorgt de Dim Generous beha voor een goede ondersteuning, ideaal voor grote maten. De tulen inzetstukken en satijnglanseffecten verlenen er een vleugje glamour aan. Bovendien blijft het ondergoed onzichtbaar onder elke outfit.

    Warm ingeduffeld met LolaLiza mantels en jassen

    De eerste koudeprik laat zich voelen, en LolaLiza gaat de strijd met lage temperaturen aan met elegante jassen, luchtige donsjassen, parka's - al dan niet afgewerkt met roze faux fur - en bombers met speelse patches.

    LolaLiza brengt home- en nightwear

    Koning winter staat voor de deur, de feestdagen staan in de startblokken. De ideale periode om heerlijk te cocoonen kondigt zich aan. LolaLiza brengt comfy home- en nightwear die volledig in het teken staat van die meest gezellige periode van het jaar. De grappige onesies en ludieke accessoires misstaan bovendien niet als geschenk onder de kerstboom.

    Wim Meeussen:

    Wim Meeussen presenteert zijn nieuwste creaties. Een serie schitterende gouden ringen in zijn typerende organische stijl, afgewerkt met tourmalijn, saffier, rookkwarts en diamant. De feestdagen zijn uiteraard een ideale gelegenheid om een geliefde met een Wim Meeussen sieraad te verrassen, op aanvraag steeds naar eigen wens aan te passen. Want niets zegt 'ik zie je graag' zoals een prachtig juweel.

     













    01-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe behangcollectie bij Pip Studio

    Met plezier stellen wij de alweer vierde (!!!) Pip Studio behangcollectie aan je voor. Wederom een collectie die -zoals wij gewend zijn van Pip Studio- gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen is uitgewerkt. Hieronder vind je de collectietekst en een aantal beelden die een goede indruk geven van de verkrijgbare dessins. De collectie is sinds afgelopen weekend verkrijgbaar bij onze verkooppunten.

    PIP STUDIO

    Het alweer vierde behangboek van Pip Studio is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Zo zijn er dessins met botanische elementen; planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren (soms heel subtiel en verrassend gebruikt). En dessins met een meer verhalend karakter, zoals het 'Spring to Life' dessin, dat in two-tone en meerkleurig verkrijgbaar is. Eyecatcher is de 'Botanical Print' met fantasiebloemen en vogels in de prachtige lijmdruk techniek. Klassieke invloeden vind je terug in 'Lacy' en 'Lacy Dutch', dessins die op kant zijn geïnspireerd en een haast ornamenteel karakter hebben.

    Alle dessins zijn gelaagd opgebouwd en -zoals wij gewend zijn van Pip Studio- gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen uitgewerkt. De behangen zijn ook nu weer goed met elkaar te combineren.

    Om de dessins zo mooi mogelijk uit te laten komen is er gebruik gemaakt van ambachtelijke technieken zoals lijmdruk en een raised (verhoogde) inkt waardoor het behang reliëf krijgt en een soms fluweelachtige uitstraling. De kleuren variëren van zachte pasteltinten tot volle rijke diepe kleuren.







    30-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint tovert de kinderkamer om tot de coolste 'Kids Crib'

    Zie ginds komt de stoomboot uit Scandinavië weer aan! Jaar na jaar brengt de Sint een pop of racewagen voor jouw kleine kapoen. Not this time! De standaard cadeaus worden terug naar Spanje gestuurd want deze keer komt Nordic Living met een stylish alternatief waar ook mama’s en papa’s helemaal blij van worden.

    De Sint komt dit jaar verrassend uit de hoek want met de hulp van Nordic Living zorgt hij voor een complete make-over van de speel-of kinderkamer! De Belgische woonwebshop heeft een prachtig gamma Scandinavische interieurmerken waarmee je hun kamer op een originele manier kan restylen.

    Wachten jouw kleine bengels ook in spanning de komst van de Sint af? Hang alvast de prachtige gouden en zilveren slingers van House Doctor aan de muur om hem van harte welkom te heten na die lange reis vanuit...Scandinavië!

    Als beloning voor deze leuke verwelkoming strooit zwarte piet deze keer niet met letterkoekjes maar met lettermokjes. Deze porseleinen bekers van het Deense 'Design Letters' zullen zowel bij de ouders als hun kleine kapoentjes in de smaak vallen.

    Wie graag in 1-2-3 een cosy zithoekje wil creëren voor de kinderkamer, zal helemaal enthousiast worden bij het ontdekken van de accessoires van OYOY . Dit Deense merk biedt onder meer grappige kussentjes van kwaliteitsvol materiaal waar de kinderen lekker in kunnen neerploffen na een vermoeiende dag op de schoolbanken.

    Nog meer inspiratie nodig om de kinderkamer om te toveren tot de coolste ‘kids crib’? Wat dacht je van de houten 3D-dierenpuzzeltjes van Atelier Pierre? Een stoere wolf of ijsbeer voor de jongens en een grappige eland of konijntje voor de meisjes! Deze musthaves van Belgische makelij zijn bovendien perfect in elkaar te zetten door de kinderen zelf.

    Genoeg deco-ideetjes dus bij Nordic Living om moeiteloos een kinderparadijs én 'instant happiness' voor ouders te verwezenlijken!







    29-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EHBA: eerste hulp bij aperitieven

    Cocktailkits, stain-removers en een kurkentrekker voor linkshandigen. Eindejaarstress! Welk aperitief ga je dit jaar maken? Welke tools heb je daar voor nodig? Wat als er rode wijn wordt gemorst op het witte linnen tafelkleed van la mamma? En hoe kan je als linkshandige op een normale manier een fles ontkurken? De accessoires van Koala to the rescue.

    Complete cocktailkit

    Met de complete cocktailkit van Koala heb je alles in huis om tijdens de feestdagen het perfecte aperitief te bereiden. Geen stress of geklungel meer! In de kit vind je een barlepel met gedraaide steel terug waarmee je dranken met bubbels in een glas kan schenken zonder over te schuimen. De lepel kan je ook gebruiken om het laatste sap van citrusvruchten uit te persen en uiteraard om te roeren.

    De muddler is een vijzel om ingrediënten in het glas te kneuzen. Aan de andere zijde van de tool zit een schiller om zestes te maken. En er is nog meer: de muddler is ook een vruchtenperser en het doorschijnend bovenstuk kan je gebruiken als maateenheid. Met de ijstong kan je niet alleen ijs of fruit in je glas doen (bye bye koude of plakkerige handen!), maar ook vruchten persen. XX-coole tool om af te sluiten: de XXL-mal om XXL-ijsblokjes te maken.

    SOS rode wijnvlekken

    Dé vrees tijdens het eindejaar (en misschien wel tijdens alle familiefeesten): morsen op het witte, mooi gestreken linnen tafelkleed van de gastheer of –dame. Dat is dankzij de stain-removers van Koala helemaal verleden tijd. Uiteraard zal er nog gemorst worden, maar zonder blijvende rode wijnvlekken tot gevolg. De stain–removers zijn verkrijgbaar als spray en als doekjes.

    Kurkentrekker voor linkshandigen

    Goed nieuws voor alle linkshandige wijnliefhebbers. Pulltex lanceerde zopas de allereerste tweetrapskurkentrekker voor linkshandigen: de Pullparrot. De richting van de spiraal van deze kurkentrekker is omgekeerd waardoor hij voor lefties in de natuurlijke richting draait bij het ontkurken van een lekker flesje wijn. Om het onderscheid duidelijk te maken kreeg de spiraal een witte in plaats van een zwarte kleur.







    28-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!