Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini-quiches met pompoenbloemen en Parmaham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ingrediënten voor 7 stuks: 1 rol bladerdeeg, vulling: 70g geraspte Parmezaanse kaas 3 eieren, 125g ricotta, 2 groene courgettes, 6-8 pompoenbloemen, 50g Parmaham, 50g gesnipperde ui , 3-4 eetlepels melk, 1 theelepel gehakte peterselie, zout en peper, 30g olijfolie

    Versiering: 50g plakjes Parmaham, 3 pompoenbloemen

    Voorbereiding (30 minuten):

    Schil de courgettes en snijd ze in de lengte doormidden. Schep het vruchtvlees er uit en snijd de schil in de vorm dobbelsteentjes. Laat de ui kleuren in olie samen met de Parmaham in julienne reepjes, voeg de courgettes en het zout toe en kook ze zonder dat ze al te papperig worden. Breng op smaak met zout, indien nodig, en peper. Verdeel de pompoen bloemen in julienne reepjes na het verwijderen van de stampers.

    Klop de ricotta, voeg de eieren, melk, kaas, peterselie, courgettes met het kookvocht en de pompoen bloemen toe. Vul de ingevette en bebloemde mallen met het bladerdeeg, prik de bodem met een vork en giet er de vulling in. Bak in de oven op 175 ° C gedurende 30 minuten. Verwijder de mini quiches uit de oven en versier ze met de julienne reepjes van pompoen bloemen en de Parmaham plakjes.

    Smakelijk!

    15-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrek op pittig keukenavontuur met biologische kruiden

    Spice up your life met de originele kruidenmengelingen van Herbaria. Deze biologische producten geven je maaltijden (en je leven) een kruidige boost. Dankzij Hygiena worden ze nu ook in België verdeeld.

    Oosterse Tajine Marrakech-mix

    De specerijmengelingen van Herbaria maken van kokerellen een avontuur. Zo biedt deze Duitse onderneming onder andere de gewaagde Tajine Marrakech-mix. Dit kruidenmengsel is van Oosterse origine en bestaat uit koriander, zout, kardemom en arganolie. Ideaal om toe te voegen aan een heerlijk gestoofde tajine. Prijs: 7,99 euro

    De kruidenmix Palais D’Or

    Serveer aardappeltjes of frietjes in een kruidig jasje van Palais D’Or. Zo kan je je gasten op een spicy manier verwennen. Zowel kinderen als volwassenen zijn gek op deze combinatie van verschillende pittige smaken. Prijs: 6,95 euro

    Songe de Neptune voor bij vis

    Deze kruiden zijn uniek door de simpele, maar toch uitermate smaakvolle en pikante samenstelling. De mengeling past perfect bij visgerechten. Ze brengen je bereidingen, zoals papillot met vis, gefrituurde garnalen of Sint-Jacobsvruchten, naar een hoger smaakniveau. Prijs: 6,95 euro

    Een trio van zwarte peperkorreltjes

    Heb je liever een meer gepeperd gerecht? Kies dan voor het trio van zwarte peper. Deze mix biedt meer dan alleen maar pittige scherpte. De elegante en evenwichtige peperkorreltjes bevatten immers karakteristieke smaken die afkomstig zijn uit India en Sri Lanka. Prijs: 6,65 euro







    15-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SS17 Guess Jeans collectie

    De SS17 Guess collectie viert de fusie van urban glamour en een bohemian free spirit. Tijdens het verkennen van innovatieve stoffen, zet de collectie de spotlight op natuurlijke materialen in een verscheidenheid van kleuren en patronen voor hem en haar. Denim is a key player voor sun-kissed summer looks.

    WOMAN

    City Uniform : Een stadse jonge vrouw, met haar talloze verplichtingen, is de bron van inspiratie voor de urban-glam looks in deze collectie die bestaat uit vakkundig fashion stukken gecombineerd met trendy details en innovatieve stoffen. Het resultaat is een originele lijn van transitional outerwear, packable kleding en functional denim.

    Bloemen-en dierenprints creëren de perfecte urban jungle look, naast grafische motieven en strepen. Denim meets technologie in de #smartguess lijn, met futuristische afwerkingen van het materiaal dat echt vooruitstrevend op het gebied van fashiondenim is.

    Drie kleuren vertegenwoordigen drie verschillende performances: Fast Blue staat voor zeer ademend en waterafstotend denim met dry-fast-technologie; Cold black staat voor warmte-regulering-technologie die de huid beschermt tegen UV-stralen; en Stay White staat voor witter dan wit is, dankzij de speciale “no stain” technologie.

    Summer Pin-Ups : Cuba’s adembenemende landschappen en vrolijke sfeer worden doorgevoerd in een collectie van ultra vrouwelijke stukken met nieuwe vormen en graphics, trouw aan Guess iconische, jonge en sexy DNA. Close-fitting silhouetten en subtiele cut-outs zijn opgefleurd met opvallende patronen, strepen, bloemenprints en felle effen kleuren. Innovatieve stretch stoffen leggen een nieuwe niveau voor denim; leveren topprestaties qua fitting en geven tegelijkertijd een sensuele slanke pasvorm.

    En dan Jeancare; hydraterende denim en 4-Way Stretch – waarin zeer comfortabele stretch en shapewear materialen verwerkt zijn voor een ‘bombshell figure’– zijn de belangrijkste vernieuwingen die deze zomer hotter maken dan ooit!

    Raw Coast : De zorgeloze, onconventionele houding van het wereldberoemde Coachella Festival, dat een originele mix van muziek, mode en celebraties naar het hart van de Californische woestijn brengt, wordt weerspiegeld in natuurlijke en vloeiende stoffen zoals zijde, tencel en viscose. Desert vibes vertaalt in een palet van aardse en neutrale tinten. Maxi jurken en wijde rokken voor een boho-chic flair, vergezeld met wat verleidelijke items zoals hotpants en crop tops, zorgen voor de optie glam-rock style.

    Lichtgewichte, hemelsblauwe denim biedt stijlvolle comfort zelfs in de hete zomermaanden. Dankzij details als kleine uitsnijdingen, hoge splits en flirterige ruches, krijgt deze collectie ook nog een romantische touch, voor wat meer sensuele outfits.

    MAN

    Made in L.A. : Wanneer sport en technologie elkaar vinden, is het resultaat een collectie active wear gemengd met mesh en heat-welded elementen met innovatieve materialen voor de hedendaagse casual looks. Denk aan hoodies gedragen over T-shirts met longline fits in pastel kleuren en geometrische motieven, aangevuld met iconische Guess patronen, om een edgy streetstyle te benadrukken.

    Tops met comfortabelere pasvormen zijn perfect te combineren met een skin-tight jeans. Bovendien introduceert de Formenfit Coolmax denim lijn; een technologie die zweet van de huid houdt en zorgt ervoor dat de huid de gehele dag droog en comfortabel aanvoelt.

    Levende La Havana : De koele, relaxte sfeer van het Caribische eiland wordt uitgedrukt in 1950’s-geïnspireerde stijlen, met lichte shirts, Bermuda shorts en los vallende jassen. Zo maakt de outfit een gemakkelijke overgang van een dag aan het strand naar een avond met cocktails aan zee.

    Cuba en haar prachtige landschappen worden ook weerspiegeld in natuurlijke kaki tinten gemixt met tropisch fel roze, blauw en groen in prints met flamingo’s, bloemen en geometrische motieven. Tot slot garandeert een opvallend maar toch easy-to-wear indigo pak ultieme flexibiliteit en stijlvol comfort.

    Point Break : Moeiteloos cool, ontspannen en helemaal in verbinding met de natuur, de surfer lifestyle blaast leven in de beach-inspired kledingstukken van deze collectie. Lichtgewicht, bewegelijke materialen en natuurlijke materialen zoals linnen komen in dipdye en gebleekte felle kleuren, voor een levendige zomer look. Het vintage feeling in de denim is kunstig geherinterpreteerd, wat iets eigentijds biedt bij deze coole looks.

     

     







    14-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals make-up - The Riual of Cleaopatra

    Rituals introduceert onze schitterende make-upcollectie geïnspireerd door de schoonheidsrituelen van een van de machtigste vrouwen uit de oudheid. Ontdek de kracht van zuivere verpulverde edelstenen met amethist voor balans, robijn voor energie en saffier voor helderheid om je natuurlijke schoonheid te accentueren.

    Deze producten zijn vanaf 7 februari 2017 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en rituals.com.

    Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Met een breed productassortiment, waaronder lichaamsverzorging, huidverzorging, kostbare minerale make-up, zuivere thee, geurkaarsen, geurstokjes & Soulwear tovert het merk dagelijkse routines om in een betekenisvol moment. Elk product, meer dan 400 in totaal, is geïnspireerd door een oude oosterse traditie. De opening van de allereerste winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam, in 2000, kreeg navolging in bruisende steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm, Sào Paulo, Sydney en New York. Het luxemerk telt wereldwijd bijna 400 winkels, meer dan 1200 shop-in-shops en 5 City Spa’s in 24 landen. Rituals Cosmetics kende een snelle groei in het dutyfree-aanbod van luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen & veerboten, evenals in hotels. Rituals Cosmetics wordt verkocht op 100 cruiseschepen & veerboten, telt 110 luchthavenwinkels en wordt verkocht op of aangevoerd door 17 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Meer informatie is te vinden op RITUALS.com.

    M.A.C - Make-up Art Cosmetics Lente / Zomer 2017

    Het hart en de ziel van M.A.C Cosmetics komt backstage tot leven tijdens de maar liefst 34 fashion weeks die wereldwijd worden georganiseerd. Het merk gaat prat op het ontdekken en stimuleren van nieuw talent en de samenwerking met innoverende marktleiders wat leidt tot nieuwe iconische schoonheidsstijlen. In januari presenteert M.A.C drie aanbeden make-up maestros - Diane Dendal, James Kaliardos en Kabuki die nieuwe kleurcollecties voorstellen en tegelijk de creatieve input van deze kunstenaars uitstralen.











    13-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reebok Nano 7

    Reebok CrossFit lancert de Nano 7 training schoen, maar handhaaft de erfenis als een van de toonaangevende schoeisel merken in het CrossFit gemeenschap. Vermits Reebok de Nano franchise laat doorlopen, is het project geëvolueerd naar de ultieme trainingschoen met precieze verfijning van het silhouet, waardoor de pasvorm voor elke sporter verbeterd werd.

    Fred Perry men & women SS17 heruitgaves

    Het Fred Perry archief is het uitgangspunt voor de heruitgaves van de serie Collection. Elk onderdeel vertelt het verhaal van wat voorheen als norm gold. De collectie bestaat uit een reeks van de meest gewilde en best verkopende items uit vorige collecties, sommige krijgen een lichte-update met nieuwe en inventieve kleuren en stoffen, en dit zowel in de collectie voor dames als in de collectie voor heren. Een klassieker, eens te meer geperfectioneerd.

    PUIG - Invictus Olympéa Intense

    Paco Rabanne, een revolutionair couturier. Schepper van radicale mode die mensen in de zestiger jaren wakker schudden. Hij organiseerde ook de eerste events op de catwalk, waarbij modellen blootsvoets liepen. Zijn tour de force: sensuele vormen opgebouwd met industriële materialen, waarin je je toch vrij kan bewegen. Een harnas als sensuele kleding, metaal als een tweede huid. Heel gedurfd!

    Radicaal, vrij, avant-garde. Dit zijn nog steeds de kernthema’s van de mode en geuren van Paco Rabanne. Zijn parfums zijn architecturaal maar vrij van geest. Sterk en onconventioneel, wijd open voor fantasie.

    De geur van de overwinning leidde tot de creatie van Invictus in 2013. De kampioen, niets of niemand kan hem weerstaan. Twee jaar daarna geeft Olympéa de kracht aan de vrouw. Met hen kunnen we helden zijn! Invictus is de man in al zijn kracht, de onfeilbare held die het nooit opgeeft. Een God op Aarde. Olympéa is het ultieme icoon, uniek. Een messcherpe geest, een majestueus lichaam, een goddelijke koningin. Twee uitzonderlijke karakters die samenkomen voor een explosieve ontmoeting...

    RITUALS - Beauty of Love

    Geef vandaag wat extra aandacht en vier de liefde. Verwen je geliefde met een relaxerend bad met de wonderlijke geur van de Ayurveda-collectie. De oude Ayurvedische ingrediënten amandelolie en Indische Roos hebben een relaxerend effect op lichaam en ziel. Organiseer een diner bij kaarslicht en creëer een warme romantische sfeer met de Sakura-geurkaars. Kleed je op en kies een van de nieuwe The Ritual of Cleopatra lipsticks om met verbluffende lippen indruk te maken op je geliefde.

    Marciano Kids Lente / Zomer 2017

    Een collectie vol met karakter. Elegante lijnen en verfijnde stoffen stelen de show in de nieuwe Marciano Kids SS17 collectie, die met het merk Signature furore maakt en uitbreidt in de wereld van kinderkleding. De collectie omvat diverse ontwerpen met nauwgezette aandacht voor detail, maar creëert eveneens elegante formele outfits voor ceremonies en speciale gelegenheden.

    Betty Barclay :: SS17

    Mood Indigo: De Betty Barclay collectie voor lente / zomer 2017 toont een ruim assortiment doordrongen van lichtheid en veelzijdigheid. Kledingstukken vervaardigd uit lichtgewicht materialen met gevarieerde en veelzijdige en zoete details zorgen voor een nagenoeg onbeperkte mix. Flatterende silhouetten zorgen voor het nodige vertrouwen. Het seizoen start alvast met marine geïnspireerde items! Sailor Ahoy!

     

     

     

                          















    12-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griepepidemie in Belgiƫ ?

    Met Laboratoires ORTIS gebruikt u de kracht van planten, van propolis en van koninginnebrij om uw immuunsysteem te versterken.

      

    PROPEX EXPRESS is de bondgenoot tegen de koude. Dankzij de formule op basis van planten, de hoge dosis propolis en vitamines heeft Propolis Express een doeltreffende werking op het natuurlijke afweersysteem van het organisme.

    De inzet? Snel weer op de been zijn: Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 3 x 2 tabletten per dag in tijdens de maaltijd. Kinderen tussen 6 en 12 jaar: neem 3 x 1 tablet per dag in tijdens de maaltijd. Aanbevolen verkoopprijs: doos van 45 tabletten – 8,24€

    KONINGINNEBRIJ is een pareltje afkomstig uit de bijenteelt en heeft een hoge concentratie aan vitamines, mineralen en spoorelementen. Maar dit natuurwonder moet bijzonder goed behandeld worden om de doeltreffendheid ervan te behouden. Daarom is Laboratoires ORTIS erg streng op het vlak van de bewaring van de actieve bestanddelen van de Koninginnebrij, de bestanddelen die voor de kwaliteit zorgen.

    Het product puur of verdund in een glas water of vruchtensap, 's morgens of 's middags innemen bij de maaltijd. 2000 mg als aanvangsdosis en 1000 mg als onderhoudsdosis. Aanbevolen verkoopprijs: Flacon van 250 ml zonder alcohol – 18,40€ - Flacon van 500 ml met alcohol – 25,50€ - Doos van 24 tabletten – 15,51€







    11-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals - Soulwear SS17

    Ontdek de volmaakte pasvorm en trendy look van de nieuwe must-haves voor het komende zomerseizoen. De lente/zomer ’17 Soulwearcollectie is gemaakt van heerlijk zachte en lichte materialen, ideaal voor de zomer! Een stijlvolle collectie in een brede waaier van frisse kleuren om thuis lekker in te ontspannen. Ervaar de luxe van een exclusieve lijn kledingstukken die de zon in je garderobe brengen









    11-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg verbouwt woning vier keer in zijn leven

    Vooral eigenaars van een huis of appartement (65%) steken graag de handen uit de mouwen om hun woonst op te knappen, met de focus op de keuken en de badkamer. Belgen hebben niet alleen een baksteen in de maag, maar investeren duidelijk ook in de renovatie en de inrichting van hun woonst. Dat is één van de opmerkelijke resultaten van een enquête die uitgevoerd werd in opdracht van FISA, de organisator van grote nationale beurzen zoals BATIBOUW en COCOON.

    FISA gaf in oktober 2016 de opdracht aan het marktonderzoeksbureau Incidence 360° Market Research Solutions om 1010 Belgen te ondervragen over hun woonst, de eventuele verbouwingswerken en de vrijetijdsbesteding in hun huis. We zetten de resultaten op een rijtje.

    7 op 10 Belgen is eigenaar van een woning:De Belg leeft met de baksteen in de maag, zo veel is duidelijk. Zo blijkt dat zeven op de tien deelnemers van de studie eigenaar is van een woning. Amper drie op de tien huurt. De eigenaars van een woning verkiezen een huis (82%) boven een appartement (18%). Ondanks het feit dat er zo veel deelnemers eigenaar zijn van een woning, leven we er gemiddeld maar twaalf jaar. Eigenaars wonen vijftien jaar in hetzelfde huis en huurders zoeken gemiddeld na zeven jaar andere oorden op.

    Interieurinspiratie op internet & beurzen : Volgens het onderzoek zijn we in het algemeen zeer tevreden over onze woonst. Toch kunnen we niet stil blijven zitten; iedere twee à drie jaar veranderen we wel iets aan ons interieur. We doen het vaakst inspiratie op via internet, denk maar aan websites zoals Pinterest en Instagram. Maar ook interieur- en bouwbeurzen zijn een grote inspiratiebron. Een vijfde van de eigenaars van een woning komt na een bezoek aan één van de salons vol ideeën terug. Maar, dé schakel tussen inspiratie en uitvoering is het advies van een professional. Die vinden geïnteresseerden op één van de woonbeurzen waar ze indrukken kunnen opdoen, offertes kunnen aanvragen en leveranciers kunnen ontmoeten.

    Belgen steken zelf de handen uit de mouwen: 53% van de Belgen verbouwt wel eens zijn of haar woning. Een nieuwe badkamer, een likje verf, een veranda, … we steken vier keer in ons leven onze handen uit de mouwen om ons huis nog mooier en sfeervoller te maken. Vooral de keuken en de badkamer worden onder handen genomen. Schilderwerken doen we meestal zelf. Voor grotere klussen zoals aanpassingen aan het dak, de verwarming, de ramen en de elektriciteit schakelen we liever de hulp in van een vakman of een expert.

    Op vlak van planning en budgettering zijn we slechte leerlingen : De helft van de verbouwingswerken loopt vertraging op. De geplande deadline wordt meestal zeven weken overschreden. Ook op vlak van begroting en budget kunnen we nog heel wat bijleren. Meer dan de helft van de Belgische verbouwers overschrijdt het geraamde bedrag voor de werken. Het totaal gespendeerde bedrag is meestal zestien procent hoger dan de raming van de kosten. Een woonbeurs zoals Cocoon of Batibouw is de ideale gelegenheid om advies in te winnen over duurzame maar ook haalbare bouwoplossingen zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Maar niet alleen eigenaars nemen hun woning onder handen, ook de huurders zitten niet stil. Bijna een derde van hen voert werken uit om hun stekje helemaal op zijn of haar eigen smaak af te stemmen.

    Onze keuken is bij voorkeur een leefkeuken: Onze keuken wordt steeds meer gezien als een leefruimte in ons huis. We spenderen gemiddeld anderhalf uur per dag in de keuken. We staan er niet alleen tussen de kookpotten; we ontbijten, kijken televisie en komen er samen met het gezin voor het avondeten. Een centrale plek in het huis dus! En dat is de woonbeurzen niet ontgaan. Steeds meer mensen verbouwen hun keuken tot een duurzame, moderne en aangename leefruimte die een leven lang meegaat. Wat hebben we daarvoor nodig? Een interieurexpert, een architect, een vloerspecialist, noem maar op. Alleszins advies op maat om onze keuken om te toveren tot een functionele en gezellige plek.

    Badkamer en toilet in de kijker: Wat doen we het liefst in de badkamer? Zingen in de douche zo blijkt! We verkiezen massaal een douche boven een bad. Zo heeft bijna negen op de tien Belgen een douche. En ook het muzikale element kan niet ontbreken, want een kwart van ons heeft een radio in de badkamer. Bovendien is het toilet niet langer dat koude kamertje in de gang. We brengen er namelijk 20 minuten per dag door. We nemen er een korte break, een rustmomentje waar we de tijd nemen om een tijdschrift te lezen, op onze tablet te spelen of e-mails te lezen.

    Relaxen in een eigen wellnessruimte? Wellnessfaciliteiten zijn niet onbelangrijk voor ons. Drie procent van de deelnemers van de studie kan helemaal tot rust komen dankzij de wellness bij hen thuis met een sauna, hamam… Daarnaast heeft drie procent van de woningen een zwembad. Vooral mensen jonger dan 35 jaar vinden een zwembad een waardevolle investering.

    Domotica wint meer en meer aan belang: Onze huizen worden steeds meer uitgerust met technologische snufjes. Toch vindt één op de vier Belgen domotica te duur om te installeren in hun huis. Velen zien domotica als een ‘speeltje’ of denken dat de domoticatechnologie nog niet voldoende ontwikkeld is. Maar niets is minder waar. Domotica zit in de kleinste dingen, denk maar aan de thermostaat die ervoor zorgt dat het huis verwarmd is na een dag werken, de dimlichten in de slaapkamer of het draadloze speakersysteem in de woonkamer. Domotica is een gevolg van de hoogtechnologische wereld waar we nu in leven. Comfort is dé topprioriteit van de domoticaspecialisten die op de woonbeurzen alle informatie voorzien.









    10-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wacoal Lingerie lente 2017

    Wacoal brengt ultieme luxe in een nieuwe flamboyante stemming voor SS17. Durf sexy voor borduursels en prints te sterven te zijn.

    Chrystalle biedt een verfijnde en prachtige collectie van beha's, slips en loungen stukken voor een complete lifestyle collectie. De gloednieuwe couture geïnspireerde botanische tulpenprint is ontworpen en gedrukt in Italië en is exclusief voor Wacoal. De Padded Push Up beha is voorzien van een driedelige schuimbeker die zorgt voor een mooie ronde, maar natuurlijke vorm terwijl de verwijderbare cookies een push up naar binnen geven voor geaccentueerd splitsing - verkrijgbaar in de maten: 32-36A & 30B-38D, met bijpassende korte (S -XL). Het trapeziumvormige hemdje is het ultieme luxe loungewear stuk, met grote botanische druk in een twee-way stretch crêpe de chine - verkrijgbaar in de maten: S, M & L, met bijpassende Sleep Kort (S-XL).

    Frivole is een gloednieuwe collectie voor SS17 met onberispelijke fit en sensuele stoffen. Frivole kenmerkt een gevoelig two tone stretch kant met een opvallende art deco geïnspireerde motfi. Super zacht tegen de huid, Frivole wordt afgesloten met een sint-jakobsschelp mesh rand en lancering in twee kleuren, zwart / noga en cameo. Frivole beschikt over een keuze van de beha stijlen voor elke gelegenheid met inbegrip van een UW contour push-up beha en zachte cup beha die een volledig op maat gemaakte high-tech naadloze voorkant hebben (beide verkrijgbaar bij een 32A naar 36D). Deze stijlen zorgen voor een prachtig gladde vorm evenals push-up effect voor een fantastische splitsing. Een prachtig hemd is ontworpen om het bereik te voltooien.

     

    ANTWRP - Spring/Summer 2017

    Wielertoerist en cliché toerist uit de sixties en seventies of nostalgische zomers in eigen tuin…de zomercollectie 2017 van Antwrp brengt ons terug naar de authentieke zomers van toen, gekruid met een vleugje humor en felle pop art prints.

     

    Rosa Faia - Louisa SS17

    Rosa Faia kan je altijd overtuigen door de perfecte pasvorm en het hoogste draagcomfort. De serie Louisa garandeert een eersteklas pasvorm en een verleidelijk decolleté, dankzij de ergonomisch gevormde beugels. Alle modellen betoveren met een romantisch vlinderdessin en borduursel van tule. Bij de Louisa serie staan charmante details centraal, zoals gedetailleerd borduursel aan de schouders en een strikje met siersteen.                               









    09-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!