Inhoud blog
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwergenwiese biologische smeersels en dipsauzen

    Je herinnert je vast nog de vegan crackers van Le Pain des Fleurs. Hygiena, de specialist in distributie van biologische, natuur, glutenvrije en dieetproducten, heeft de perfecte compagnon in huis om samen met deze krokante lekkernij op te smullen: vegan smeersels van Zwergenwiese.

    Meer en meer mensen willen bewust omgaan met voeding. Ze willen weten wat ze eten. De biologische smeersels van Zwergenwiese? Die worden geproduceerd door een team natuurliefhebbers. “Wat we gebruiken uit de natuur, planten we ook weer terug”, klinkt het.

    Het Belgische Hygiena verdeelt zowel het STREICH als het STREICH’S DRAUF gamma van Zwergenwiese. Deze veganistische broodsmeersels zijn volledig biologisch en zijn echte smaakmakers op tafel! Je proeft de puurheid, die de makers zo graag naar voor willen schuiven.

    Ook diabetici mogen compleet ‘losgehen’ met deze smeersels van Duitse origine. In plaats van geraffineerde suikers wordende smeersels natuurlijk gezoet door appel of agave.

    De STREICH smeersels worden gemaakt op basis van zonnebloempitten en zonnebloemolie. Het gevarieerde smakenpallet weet elke lekkerbek te bekoren. €2,99. De STREICH’S DRAUF broodsmeersels kan je ook nuttigen als dipsauzen. Deze worden geproduceerd op basis van zonnebloempitten en koolzaadolie.€2,99. Een greep uit het volledige assortiment... : Curry Basilicum Rode Biet&Mierikswortel , Bruschetta Pesto, Curry, Papaya Mango Arrabiata. Opgepast: Tomesan bevat als enige uit het assortiment wel kaas. www.hygiena.be

    Sinds 1955 is HYGIENA gespecialiseerd in de import en distributie van biologische, natuur, glutenvrije en dieetproducten. Voor alle biologische producten geldt de controle Tuv Nord Integra BEBIO02. De producten bieden dan ook een volwaardig alternatief aan al wie bekommerd is om gezondheid en kwaliteit op het vlak van voeding. De bedrijfsnaam werd afgeleid van de Griekse godin Hugiea, de dochter van Asclepios, god van de gezondheid. HYGIENA vertegenwoordigt een honderdtal merken en verzorgt de distributie van ruim 3000 merkproducten. De onderneming is 100% een familiebedrijf.

     

     







    17-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinsvakanties bij Logis

    Of het nu voor een kort verblijf of een langere vakantie is, het is voor gezinnen niet altijd makkelijk het ideale hotel te vinden. Niet alleen een hotel waar het hele gezin samen in dezelfde kamer kan verblijven of in kamers die met elkaar in verbinding staan. Maar ook een hotel waar in de buurt heel wat te beleven valt voor klein en groot. En bovendien een hotel met kinderverzorgingsmateriaal of met speciale formules afgestemd op het gezin. Veel ouders staan telkens weer voor een moeilijke zoektocht! Wist je dat je bij Logis, het grootste netwerk van onafhankelijke hotels-restaurants in Europa, in de categorie ‘Zin in familie’ niet minder dan 2142 charmeadressen voor gezinnen vindt?

    Het label 'Zin in familie': De Logis-hotels met het label ‘Zin in familie’ engageren zich om diverse diensten te leveren vermeld in het ‘kwaliteitscharter Gezin/Kinderen’: gezinskamers, op aanvraag een gratis babybed en kinderverzorgingsmateriaal, spelconsole aan te sluiten op de televisie in de kamer.

    In het restaurant krijgen kinderen een welkomstgeschenkje (bij alle verblijfsformules) evenals een welkomstboekje. Het eerste ontbijt is gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar (bij een betalende volwassene). Een aangepaste vaatwasser is voorzien voor kinderen jonger dan 3 jaar en er is in het hotel een ruimte om luiers te verversen. Ten slotte kunnen de allerkleinsten zich uitleven in een binnen- en buitenspeelzone (met telkens minstens 3 activiteiten).

    Nieuw: Maison by Logis: Het nieuwe concept Maison by Logis is een selectie villa’s, appartementen en landelijke huizen voor een langer verblijf. De perfecte formule voor een vakantie in alle vrijheid met het gezin of met vrienden, maar met de Logis-hotelservice (ontbijt, schoonmaak,...).

    Frankrijk, Liessies – Château de la Motte: Een adres waar prinsjes en prinsesjes hun hartje kunnen ophalen! Te midden van het natuurpark Avesnois trokken benedictijner monniken in de 18e eeuw een mooi bijgebouw op bij hun abdij. Logis-hotel Château de la Motte is een sfeervol hotel met 10 kamers, omgeven door vijvers en het bos van Mormal. Het is al meer dan 60 jaar in handen van dezelfde familie. In deze oase van rust vind je een prachtige tuin, grote kamers (sommige staan met elkaar in verbinding) en een wellnessruimte voor de ouders. Op een steenworp afstand kun je in Val Joly tal van activiteiten beoefenen: hoogteparcours in de bomen, minigolf, waterfietsen, ponytocht, enz. Maar van al die avonturen krijg je honger! Château de la Motte verwent je dan ook met heerlijke traditionele gerechten. Voor de jongsten is er een formule van 13 €. Vanaf: 85 €/nacht in tweepersoonskamer.

    Frankrijk, Quend – Le Fiacre: Tussen de baai van de Somme en de baai van Authie ligt deze vroegere boerderij met vakwerk, een droom voor al wie graag dicht bij de zee verblijft. Je verblijft er op amper 3 km van het strand in een van de 14 kamers en suites, zelfs een vierpersoonskamer is mogelijk. In het zomerseizoen genieten de gasten van de bloementuin, de vijver en het verwarmd zwembad. Een wellnessruimte is voorbehouden voor de ouders. De streek biedt voor elk wat wils : kano, strandzeilen, ezel- of paardentochten, vogelpark, minigolf, kajak, boomklimmen, rit met 2 PK,... Maar ook de smaakpapillen worden hier verwend: het hotel-restaurant biedt een authentieke, verfijnde keuken met vooral streekproducten. En voor de jonge avonturiers is er een formule van 13,50 €. Vanaf: 90 €/nacht in tweepersoonskamer.

    België, Jupille-sur-Ourthe – Les Tilleuls: Logis-hotel Les Tilleuls is een paradijs voor gezinnen. Het mooie gebouw uit 1926 kijkt uit over de Ourthevallei. Marie-Paule en Etienne Son zijn erin geslaagd de 13 kamers van dit grote gebouw een moderne toets te geven, maar tegelijk de charme van weleer te behouden. Van hieruit vertrek je op ontdekking van de natuur, om de vlinders en wilde orchideeën te bewonderen of champignons, bloemen of fruit te helpen plukken. Qua activiteiten heeft de regio heel wat te bieden: kajak, paardrijden, bezoek aan een kaasboerderij, parapente, bezoek aan het wildpark,... en in de winter kun je er skiën. Dit adres vormt ook een uitstekende uitvalsbasis om Durbuy, La Roche-en-Ardenne of zelfs Bastogne te verkennen. En natuurlijk is je vakantie pas helemaal geslaagd met de lekkere menu’s van Etienne vol seizoens- en streekproducten. Voor de allerjongsten is er een formule van 15 €. En kinderen (tot 12 jaar) die de kamer met hun ouders delen, genieten een korting. Vanaf: 96 €/nacht in tweepersoonskamer.

    Frankrijk, Artres – La Gentilhommière: Logis-hotel La Gentilhommière aan de rand van het regionale natuurpark Nord-Pas-De-Calais, op nauwelijks 7 km van Valenciennes, is de place-to-be voor natuurliefhebbers. De rustige 10 kamers in deze gerestaureerde 18de-eeuwse boerderij geven uit op het park van 2 hectare, de rozentuin en de vijver, waar zwanen en ganzen thuis zijn. Wil je nog meer natuur, dan volg je een van de paden van het regionale natuurpark Scarpe-Escaut. Maar je kunt ook (op eenvoudige aanvraag) paardrijden, mountainbiken of boogschieten. En voor een actieve vakantiedag: afspraak in het avonturenpark in Raismes om te waterfietsen, aan een tokkelbaan boven het water te glijden, te skaten in het skatepark van 2000 m2 of te minigolfen. Het restaurant, ondergebracht in de vroegere stallen, geniet een uitstekende reputatie met zijn gastronomische menu’s op basis van streekproducten (formule van 25 € voor kleine lekkerbekken). Vanaf: 122 €/nacht in tweepersoonskamer.

    Frankrijk, Quiberon – Hôtel de la Plage: Wat een uitzonderlijke ligging geniet dit hotel! Recht tegenover de zee! Met het geruis van de golven op de achtergrond val je in slaap en met de zonsopgang boven het water smul je van je ontbijt. Kortom, puur genieten, zowel voor groot als klein! Vanaf het terras en het restaurant heb je een panoramisch uitzicht op de hele baai van Quiberon. Het strand van Kéraude loopt tot aan de muren van het hotel en de appartementen, ideaal voor gezinnen. De studio’s of duplexen bieden vakantiegangers voldoende ruimte. Bovendien word je niet van elkaar gescheiden. Allemaal beschikken ze over een keuken en zijn ze geschikt voor 2 tot 7 personen. Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis om de streek te verkennen: ongerepte kust, golf van Morbihan en de eilanden voor de kust, want de aanlegsteiger ligt vlakbij. Vanaf: 87 €/nacht in tweepersoonskamer met zeezicht.

    www.logishotels.com

    17-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 X besparen op autohuur

    Voor een vliegticket of voor een hotel zoeken we niet zelden de beste en goedkoopste formule. Maar hoe zit dat met autohuur? Ook daar kunnen we heel wat besparen of het reiscomfort verhogen. Met een all-inclusief formule bijvoorbeeld zijn alle verzekeringen vooraf betaald zodat je ter plaatse geen onverwachte kosten hebt. We lijsten nog 10 andere kostenbesparende tips op voor wie met een huurauto op reis gaat.

    1. Juiste timing: Autohuur is altijd per 24 uur. Hou er rekening mee bij het ophalen en inleveren. Kom je bijvoorbeeld om 16u aan in de luchthaven en je wil een auto voor een week huren, boek hem dan vanaf 16u30 tot de achtste dag op hetzelfde uur. Zo betaal je voor zeven volle dagen. Stel dat je de wagen pas om 18u inlevert, dan betaal je door dat anderhalve uur extra niet zeven maar acht dagen huur. Weet ook dat de prijs voor zeven dagen autohuur meestal gelijk is aan die voor vijf dagen!

    2. Kies de juiste verhuurlocatie : De prijs van een huurauto van een kantoor op de luchthaven kan verschillen van de prijs van een huurauto buiten de luchthaven waar je met een shuttlebus van de lokale huurmaatschappij naartoe wordt gebracht. Een ritje van hooguit tien minuten kan je kosten besparen, want een balie op de luchthaven is prijziger dan een kantoor vlakbij de luchthaven.

    3. Eerst de stad bezoeken en dan auto huren: Combineer je een stadsbezoek met een rondreis dan heb je de eerste dagen geen huurauto nodig. Huur daarom pas een auto vanaf de dag dat je die echt nodig hebt. Er zijn overal verhuurkantoren in de stad, bij de hotels, bij de stations, enz.

    4. Reserveer tijdig: De algemene regel is: hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper. Voeg daarbij dat vroegboekers altijd een wagen naar keuze zullen hebben, ook in het hoogseizoen en op populaire vakantiebestemmingen.

    5. Tweede bestuurder: Het is handig als er ook een tweede bestuurder kan rijden. Zorg dan dat een extra bestuurder bij de reservering is inbegrepen. Op de meeste bestemmingen kun je voor een servicepakket kiezen inclusief tweede bestuurder. Dat scheelt kosten ter plaatse, die vaak per dag berekend worden.

    6. Gratis one-ways: Wie de auto niet aflevert op de plaats waar hij werd opgehaald moet vaak extra betalen omdat de lokale verhuurder de wagen weer terug moet halen. Die kosten staan vermeld bij de huurvoorwaarden. Er zijn ook veel gratis one-ways, onder meer op populaire reisroutes in Amerika.

    7. Klein is niet altijd gelijk aan goedkoop: Een kleine auto huren is niet altijd de goedkoopste formule. Zo kan een grotere auto met sterke motor zuiniger rijden in berggebieden.

    8. Eigen navigatie: GPS maakt reizen gemakkelijker, denk maar bij het zoeken naar een hotel. Je kunt bij de auto een GPS pakket huren maar het is uiteraard goedkoper als je een eigen GPS meeneemt.

    9. Let op tankregeling: Sommige verhuurders rekenen te hoge bedragen voor het tanken van benzine bij de inlevering. Kies daarom voor een full-full (FF) of een full-paid (FP) tankregeling. Een FF is super handig: auto ophalen met volle tank en inleveren met volle tank.

    10. Kinderzitje: Reis je met kleine kinderen dan zijn kinderzitjes verplicht. Neem er eentje mee van thuis want zo bespaar je kosten. Er bestaan handige opblaasbare zitverhogers die weinig plaats nemen in je bagage.

    Voor meer info: www.sunnycars.be en http://blog.sunnycars.be/hoe-kan-ik-besparen-op-autohuur/

     

     

     

    16-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag!

    Moeders zijn echte duizendpoten - ze zijn een kei in het organiseren, fungeren als rolmodel en zijn onze trouwste vriendin. Een keer per jaar kunnen we ze in de bloemetjes zetten en bedanken voor alles wat ze jaar in jaar uit voor ons doen.

    De Topas Titanium Cabin Multiwheel® past perfect bij onze mama. De handbagage is licht, sterk en elegant en groot genoeg voor een reisje van enkele dagen. Met de luxe binnenafwerking en het gepatenteerde Multiwheel® systeem kan ze zorgeloos op reis. De titaniumkleur zorgt voor een apart cachet. RIMOWA wenst alle mama’s van de wereld het allerbeste voor Moederdag!

    Woody:

    Het Belgische bedrijf Woody biedt voor de hele familie slaapkledij en homewear. Mama en Dochter kunnen bij Woody terecht voor matching nachtoutfits of homewear aangezien de modellen doorlopen van twee jaar tot XXL. Niet alleen de modellen met dierenprints maar ook de effen pyjama’s in de themakleuren lopen door!

    Wim Meeussen

    Wim Meeussen presenteert de nieuwste juwelen uit de collectie: hangers gezet met agaat, ringen met gekleurde edelstenen en fijne handgesmede armbanden: Zoals steeds kunnen ze in het geel, wit of rosé goud uitgevoerd worden. Een mooie cadeautip om mama op Moederdag in de wolken te brengen!

    Van Bommel

    Mocassin, boot, sneaker, lage veterschoen.. Floris heeft deze zomer aan alles gedacht. Felle kleuren en glansmaterialen zijn reeds de revue gepasseerd. Aandacht nu voor wit, blauw en textuur! Wandel door de prachtigste hoogzomertaferelen of geniet van een geweldige nazomer.

    Ray Ban

    We hebben het grote genoegen de nieuwe communicatiecampagne #ittakescourage van Ray-Ban voor te stellen. De campagne, die door niemand minder dan fotograaf Mark Seliger in LA werd gerealiseerd, toont ons acht creatieve mensen die beantwoorden aan alles waar het merk voor staat, namelijk de moed om zichzelf te zijn.

    Het gaat hier niet om de moed die het gevolg is van het ontbreken van elke vorm van angst, maar wel om de moed die men nodig heeft om die angst te overwinnen. Geen overmoed dus, en ook geen krachttoeren, maar de moed die nodig is om zichzelf te overtreffen. De protagonisten zijn mensen die hun onvolmaaktheden kennen, die zich niets aantrekken van wat anderen zeggen of denken en die tegen de stroom durven in te gaan.

    Ze hebben het lef om zichzelf te zijn, om met hun talenten naar buiten te treden en de guts om hun emoties te tonen. Ze durven beslissingen te nemen, op te komen voor wat ze goed en juist achten en er ook naar te handelen, wat de anderen er ook mogen van denken. Al deze mensen zijn op hun manier moedig - je hoeft niet per se met een parachute uit een vliegtuig te springen om moedig te zijn!

    De campagne #ittakescourage zal op de social media worden verspreid, alsook via Ray-Ban.com. De gebruikers worden uitgenodigd om de inhoud ervan te openen, interactief mee te doen en actief deel te nemen aan de unieke ervaringen van het merk.

    Banana Moon

    Deze look brengt ons helemaal in de geest van de Art Deco-wijk van Miami Beach met zijn aparte kleuren en sfeer.

    De geometrische prints gaan samen met motieven van wuivende palmbomen en felle kleuren. De spaghettibandjes zijn een must deze zomer en worden als heuse juweeltjes bewerkt.

    Passionata:

    Passionata biedt met Fashion & Curves een aantal verleidelijke lijnen die verkrijgbaar zijn tot G of H cup. Nieuw binnen dit segment is Brooklyn.

    De Brooklyn serie brengt een fantasierijke, grafische tule en een bloemenkant samen voor een vrouwelijke en moderne look tot en met een G-cup. De plunge beha onthult mooi het decolleté. De gladde cups zorgen voor een perfecte onzichtbaarheid onder kledij zonder afbreuk te doen aan de verleidingsfactor.

     

















    15-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaas blikt Moederdag in !

    Geef je mama-mams-moeke een verrassende kaars als cadeau. Bloemen? Altijd goed voor Moederdag! Maar heb je echt de allerbeste mama, dan kan je ze straks verrassen met een bloemetje in blik: de City Garden Candle van Spaas. Een leuke kaars – in een schattig afsluitbaar doosje – die je liefde in een wereld van geuren en kleuren vertaalt. Van rozen en magnolia’s tot oranjebloesem en viooltjes.

    Spaas City Garden Candle: • Geuren: Ravishing Roses I Magnolia Clouds I Orange Blossoms I Violet Fields - • Brandduur: 18 uur

    Richtprijs: 3,25 euro/stuk - 6,45 euro/set (Ravishing Roses-Magnolia Clouds of Orange Blossoms-Violet Fields)

    Spaas kaarsen zijn verkrijgbaar bij oa. Ava, Aveve, Carrefour, Colruyt, Brico, Eurotuin en de betere tuincentra.

    Spaas: In 1853 gestart als lokale kaarsenfabrikant in Hamont, is de familieonderneming Spaas (250 medewerkers) vandaag uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale kaarsenmarkt. Spaas is marktleider in België en heeft in tal van Europese landen een sterke positie uitgebouwd. Vandaag staat de vijfde generatie aan het roer. Naast de productie-eenheid in Hamont, een fabriek in Polen en in Duitsland, heeft Spaas nog sales-vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.









    14-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecueproducten: BONI selection breidt gamma uit

    Na de succesvolle lancering van de barbecuesauzen breidt BONI Selection zijn gamma van barbecueproducten dit jaar verder uit. Kruiden en tapas vervolledigen het tijdelijke aanbod tijdens het barbecueseizoen. Laat die gezellige barbecues met vrienden en familie maar komen!

    Tijdelijk aanbod van barbecueproducten

    TAPAS : In dit aanbod heb je keuze uit appelkappertjes op azijn (370 gr), olijven gevuld met look (360 gr) en banderilla’s op azijn (345 gr). Deze laatste bevat olijfspiesjes, pepperoni en ajuintjes als ingrediënten. De tapas worden bewaard in glasconserven.

    Prijzen: Appelkappertjes: €1,35 - Olijven: €1,50 - Banderilla’s: €1,99

    KRUIDEN : Het kruidenassortiment bestaat uit kipmix, vleesmix en lookboterkruiden. De kipmix bevat de ideale kruiden om de perfecte saté mee te bereiden. Met de lookboterkruiden kan je zelf je lookboter samenstellen zodat je kan kruiden naar eigen smaak.

    Prijzen: Lookboterkruiden: €2,79 - Kipmix: €2,49 - Vleesmix: €2,49

    SAUZEN : Bij de barbecuesauzen heb je de keuze uit Brasil, Hannibal, Burger en Samourai. De Brasilsaus is een zoete geëmulgeerde saus met suiker, tomaten en zoetstof, ideaal bij frietjes en gevogelte. De Hannibalsaus past dan weer perfect bij vlees- en visgerechten dankzij zijn uien. Ben je op zoek naar een frisse, wat zure saus voor bij je gegrild vlees? Ga dan resoluut voor de Burgersaus. Voor de liefhebbers van pikante sauzen is er de Samouraisaus. De sauzen zitten in een handige knijpfles waardoor je makkelijk en handig kan doseren. Prijs: €1,29

    Voorts zijn er nog een aantal andere producten van BONI Selection die je tijdelijk kan terugvinden in de rekken van Colruyt. Meer informatie: www.boniselection.be

     









    13-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazzprogramma Hotel Amigo Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hotel Amigo heeft het genoegen u zijn nieuwe jazzprogramma voor te stellen.

    Elke vrijdag en zaterdag transformeert Bar Amigo van 19u30 tot 22u30 in een gezellig muziekpodium met livesessies door professionele muzikanten met naam en faam uit de Belgische jazzscene.

    Nippen van een glaasje champagne, proeven van Davide Trupia's vakkundig bereide cocktails of het speciaal voor de gelegenheid samengestelde menu ontdekken... het is heerlijk genieten in een relaxte en intieme sfeer.

    Iedereen is welkom op de jazzavonden van Hotel Amigo. Een fijne manier om de werkweek af te sluiten en het weekend in te zetten, met z'n tweetjes of met vrienden.  

    De jazzavonden zijn een initiatief waaruit eens te meer blijkt dat Hotel Amigo kunst en muziek een warm hart toedraagt. Daarom ook dat Hotel Amigo deelneemt aan de 21e editie van de Brussels Jazz Marathon op 20, 21 en 22 mei.

    Programma Jazzconcerten: Vrijdag 15 APRIL D.J.O. (DRUSS JAZZ OLD STYLE) 19.30 u. Deze begaafde Belgische jazzmuzikanten doen de New-Orleansjazz, een uitbundig jazzgenre uit de jaren 20-30, alle eer aan. Zaterdag 16 APRIL PASCAL MICHAUX DUO 19.30 u. Vrijdag 22 APRIL QUI SWING JE ? – JAZZ MANOUCHE 19.30 u. Zaterdag 23 APRIL GUITAR & PIANO IN FREEDOM 19.30 u. Vrijdag 29 APRIL IVORY DRUSS & HIS SHARP KEYS 19.30 u. Nieuwe band uit de Europese Boogie Woogie scene. Zaterdag 30 APRIL DUO VIOOL & PIANO 19.30 u.

    Ook op alle vrijdagen en zaterdagen van de maanden mei en juni is er telkenmale op 19u30 een optreden van een of ander ensemble voorzien.

    Bar Amigo - Hotel Amigo, een Rocco Forte-hotel - Amigostraat 1-3 - 1000 Brussel

    www.roccofortehotels.com/hotel-amigo

    Informatie en reservaties: T: +32 (0) 2 547 47 19 - E: cferrigno@roccofortehotels.com

     

              

    12-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg boekte dit jaar vaker skivakantie naar Frankrijk en Italië

    Interhome maakt balans op van huidige wintersportseizoen en kijkt hoopvol uit naar zomer

    Met de lopende paasvakantie en de krokusvakantie al achter de rug kan men bij vakantiewoningverhuurder Interhome stilaan de balans opmaken van het huidige wintersportseizoen. En dat ziet er positief uit. Zo is het aantal boekingen stabiel gebleven ten opzichte van vorig jaar, maar is er een duidelijke verschuiving merkbaar tussen de Alpenlanden onderling. Zo moet Zwitserland maar liefst 17% inleveren ten opzichte van vorig jaar en dit ten gevolge van de dure Zwitserse Frank. Frankrijk (+34%) en Italië (+20%) profiteren optimaal van dit verlies. En ook Oostenrijk gaat er licht op vooruit (+2%). Voor het komende zomerseizoen blijft het verlies voor Zwitserland voorlopig beperkt. Alle andere bestemmingen gaan er echter op vooruit. Met op kop Kroatië dat het nu al 20% beter doet dan vorig jaar. Het belooft alvast een topjaar te worden voor de vakantiewoningverhuur.

    De verhuur van vakantiewoningen zit in de lift. Zeker het komende zomerseizoen ziet er veelbelovend uit! Maar ook het nog lopende winterseizoen evenaart nu al dat van vorig jaar.“In tijden van grote onzekerheid is het logisch dat een consument teruggrijpt naar producten die hem zekerheid bieden. En een vakantiewoning is zo’n product”, zegt Thibault Van Look, Commercial Manager België bij Interhome. “Meestal gelegen op het platteland, in de bergen of aan de zee, weg van alle drukte en met voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Meer moet een vakantie anno 2016 niet zijn. Het is teruggaan naar de essentie van vakantie: gezellig samenzijn en ontspannen, liefst in een mooie en veilige omgeving.”

    Zwitserland betaalt gelag voor dure Zwitserse Frank: Maar dat ook prijs een niet onbelangrijke factor blijft bewijzen de boekingen voor het aflopende winterseizoen. Zo moet Zwitserland stevig inleveren door de beslissing van de Zwitserse Centrale Bank om de sterke Zwitserse Frank niet langer te koppelen aan de zwakkere Euro. Dit betekent dat op vakantie gaan in Zwitserland gemiddeld 15% duurder geworden is. En dat speelt uiteraard in de kaart van de Eurolanden. Vooral Frankrijk profiteert optimaal en gaat er 34% op vooruit. Maar ook Italië presteert zeer sterk met een stijging van 20%. Oostenrijk profiteert veel minder van het verlies van Zwitserland en gaat er met amper 2% op vooruit. Voor skiliefhebbers perfect verklaarbaar, aangezien de skibeleving in Oostenrijk totaal anders is dan de Zwitserse en liefhebbers van de Zwitserse Alpen maar zelden naar Oostenrijk kijken als alternatief.

    Zomerboekingen: nu al 4,3% meer boekingen tov vorig jaar

    Voor het komende zomerseizoen doen zowat alle bestemmingen het nu al beter dan vorig jaar. Maar ook hier is de stijging het sterkst bij de traditionele autobestemmingen: Spanje, Frankrijk en Italië. Zwitserland doet het ook bij de zomerboekingen iets minder goed dan vorig jaar, maar weet zich nog enigszins te handhaven. Nieuw in de top-5 is Kroatië, ten nadele van Oostenrijk dat een plaatsje moet inleveren. De reden hiervoor ligt vooral in de aantrekkelijke prijzen en de vele nieuwe, moderne woningen die momenteel aangeboden worden in Kroatië. Ook Frankrijk zit stevig in de lift met +9%. Dit is dan weer vooral te danken aan het EK voetbal dat de verkoop een boost geeft in de maand juni. In de speelsteden van de Belgen (Lyon, Bordeaux en Nice) is het aanbod ondertussen zeer schaars geworden en wordt het nog vechten voor een plaatsje. Tot slot merkt Interhome ook een opvallende stijging in België en Nederland (+7%) op, vooral te danken aan een uitbreiding van het aanbod met enkele frisse en moderne vakantieparken.

    Het meest recente aanbod aan vakantiewoningen van Interhome kan je raadplegen via www.interhome.be  

    12-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De revolutie van Glaces Franklin

    ongeëvenaarde & authentieke smaken

     

    Een nieuw assortiment van Belgisch ambachtelijk roomijs op basis van de beste ingrediënten en zonder toegevoegde suikers. Beleef overheerlijke momenten boordevol authentiek genot met ons uiterst caloriearm roomijs.

    Franklin had zin in een ijsje. Logisch toch, wie houdt er nu niet van roomijs? Hoewel je tegenwoordig op zowat elke straathoek een ijsje kan kopen in alle denkbare kleuren, smaken en vormen, had Franklin echter zin in een ander ijsje: hij verlangde naar licht en smeuïg roomijs met een uniek karakter en krachtige authentieke smaken. Natuurlijk roomijs zonder synthetische toevoegsels of andere kunstmatige franjes die de eigenschappen van de basisingrediënten verbergen. Roomijs met een heerlijk sensuele en aangename textuur, een ambachtelijk product dat trouw blijft aan de echte smaak van de ingrediënten. Kortom, een meesterwerk waarop zijn bedenker terecht trots kan zijn… Dit roomijs bestaat en heeft een naam: Franklin.

    Maar wie is Franklin eigenlijk? Franklin bestaat! Hij is geen hersenspinsel van een of ander marketingbureau, maar een echte Belg van vlees en bloed die elke dag opnieuw een unieke droom najaagt en niet toevallig in de wereld van het roomijs is beland. De uit Henegouwen afkomstige Franklin volgde vanaf zijn 15de een opleiding tot brood-en banketbakker in La Louvière, waarna hij aan de slag ging bij het in de regio erg bekende Maison Thirion. Maar liefst 20 jaar zou hij hier trouw in dienst blijven. In deze periode legde Franklin zich via verschillende opleidingen toe op de ambachtelijke vervaardiging van suiker- en chocoladewerk, roomijs en sorbets. Na verschillende deelnames aan de Mandarine Napoléon – een prestigieuze nationale en internationale wedstrijd voor banketbakkers – belandde hij reeds op jonge leeftijd op het erepodium. “Als gepassioneerd meester-ijsbereider besefte ik al snel dat veel creaties aan aroma’s en authenticiteit inboeten omdat er tijdens het bereidingsproces te veel suikers worden gebruikt. Een grotere uitdaging had ik niet nodig: het creëren van overheerlijk roomijs met uitzonderlijke smaken, maar zónder toegevoegde suikers.”

    Zonder toegevoegde suikers: rijke & volle smaken! Het roomijs van Franklin is 100% Belgisch en uniek in de wereld. Het grote geheim is de bijzondere techniek waarmee men de beste ingrediënten vermengen tot roomijs dat zich onderscheidt door zijn smeuïge, romige en vederlichte textuur en zijn sublieme, authentieke smaken. Wie het roomijs van Franklin proeft, betreedt een wereld van zuivere en ongekend krachtige sensaties.

    Laat het feest in je mond dus beginnen! Het roomijs Bourbon Vanilla of Madagascar werd gemaakt van echte Bourbon-vanillestokjes en valt op door zijn eerlijke en oprechte karakter. De Pure Belgian Chocolate bevat echte stukjes chocolade, cacaopasta en cacaopoeder en combineert een uitgesproken smaak met een fluweelzachte textuur. De Creamy Summer Strawberry staat dankzij de heerlijke Belgische aardbeien in het teken van zomerse fruitsmaken, terwijl de Roasted Coffee zich dankzij de keuze voor ’s werelds beste Robusta-bonen onderscheidt door zijn intense en harmonieuze smaken.

    Er zijn duizend-en-een manieren om roomijs te bereiden, ambachtelijk of industrieel. Je kan smeuïg en romig ijs maken zoals de Fransen, of licht en luchtig ijs zoals de Italianen. Je kan echte grondstoffen gebruiken, zoals volle melk, room, eieren en suiker… of je kan deze producten in bewerkte vorm aanschaffen. Je kan je roomijs een beetje emulgeren, of net heel sterk. Je kan uitgaan van natuurlijke processen, of allerhande kunstgrepen toepassen om de textuur te wijzigen, het volume te verhogen of de smaak te versterken. Als je roomijs meteen uit de diepvriezer met een lepeltje kan eten, betekent dit dat het erg veel lucht bevat, d.w.z. dat het als het ware opgeklopt is. Een goede manier om dit te testen bestaat erin te wachten tot het roomijs op kamertemperatuur begint te komen: als het veel lucht bevat, zal het in elkaar zakken als een soufflé. Bij écht ambachtelijk roomijs zal zoiets nooit gebeuren omdat bij de bereiding normaal gesproken geen lucht wordt toegevoegd. Dat betekent dus dat je voor hetzelfde volume maar liefst 50% méér ijs krijgt… en dus ook de helft meer genot!

    Als volleerd ambachtsman is het gebruik van kunstmatige franjes bij de bereiding van roomijs voor Franklin uit den boze. Integendeel, hij neemt enkel genoegen met natuurlijke kwaliteitsingrediënten, zoals Waalse hoevemelk en –boter, ultrafijne Belgische chocolade, Belgische aardbeien, Bourbon-vanillestokjes uit Madagascar enz. Verder weigert hij pertinent om suiker toe te voegen aan zijn bereidingen omdat dit een al te gemakkelijke oplossing is die bovendien de natuurlijke aroma’s en authenticiteit van de grondstoffen aantast en onderdrukt.

    Precies dát is wat het recept van Franklin zo revolutionair maakt! Na advies te hebben ingewonnen bij een arts-voedingsdeskundige en een chemisch ingenieur gespecialiseerd in voeding is Franklin erin geslaagd de toevoegde suikers volledig te bannen uit zijn recept… een proces waarvoor hij maar liefst 3 jaar en honderden proeven heeft nodig gehad om voor elke ijssoort de ‘ultieme smaak’ samen te stellen. Waarom heeft dit zo lang geduurd? Wel, u moet namelijk weten dat suiker een basisingrediënt is van alle banketbakkerswerk, en nog meer van roomijs: suiker zorgt niet alleen voor een zoete smaak, maar fungeert ook als smaakversterker en draagt bij tot de textuur en consistentie van de creatie. Als meester-ijsbereider moest Franklin bijgevolg de verhouding tussen ingrediënten en technieken volledig opnieuw bedenken en uitwerken.

    “Rediscover the pleasure of authentic flavours” : In de voedingssector wordt sacharose op grote schaal gebruikt als smaakversterker: je vindt het in nagerechten, fijne bakkerswaren, confituur, bereide maaltijden, fijne vleeswaren enz. In traditioneel roomijs is het aandeel van sacharose dermate groot dat de fijne aroma’s en smaken van de andere bestanddelen erdoor naar de achtergrond verdwijnen.

    Onmiddellijk nadat Franklin beslist had enkel met de allerfijnste grondstoffen aan de slag te gaan, diende zich een andere uitdaging aan: het vervaardigen van 100% suikervrije creaties waarin de authentieke smaken van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten optimaal tot uiting zouden komen. De wereld op zijn kop dus… met een hoofdrol voor de fijne ingrediënten en hun geraffineerde eigenschappen! Dat verklaart ook onze slogan! Sterke maatschappelijke tendens : De hedendaagse voedingscultuur geeft steeds meer voorrang aan een terugkeer naar authentieke en natuurlijke smaken waarbij onze gezondheid centraal staat. De consument verlangt naar een evenwicht tussen gezond én lekker eten, iets wat tot voor kort onmogelijk leek.

    In de plaats van suiker : Franklin gebruikt twee natuurlijke zoetstoffen om zijn recept van een zoete toets te voorzien: maltitol en stevia. Maltitol is een extract van tarwe-of maïszetmeel en wordt beschouwd als een zogeheten massazoetstof, wat betekent dat het qua volume overeenstemt met suiker. Maltitol is 10% minder zoet dan sacharose en maar liefst de helft minder calorierijk: 240 kcal per 100 gram in plaats van 400 kcal voor suiker. Bovendien is maltitol goed voor je tanden omdat het de vorming van bacteriën tegengaat. Dat is ook de reden waarom men deze zoetstof gebruikt bij de productie van suikerwaren, chocoladebereidingen of kauwgom. Voor zijn roomijs heeft Franklin een van de meest geraffineerde maltitolsoorten gekozen die op de markt beschikbaar zijn…

    Stevia is op zijn beurt een plant met een erg zoete natuurlijke smaak die oorspronkelijk uit Centraal-Amerika komt. Stevia bevat geen calorieën en heeft geen negatieve invloed op de bloedsuikerwaarden. De zoete smaak verkrijgt men doordat steviolglycosiden worden gewonnen uit de bladeren van de plant. De door ons gebruikte stevia heeft een zuiverheidsgraad van maar liefst 97%, waarmee deze tot het topsegment behoort. Van stevia wordt soms gezegd dat het een beetje naar zoethout of drop smaakt. Ook dat is geen probleem, want als rasecht smaakkunstenaar is Franklin erin geslaagd deze ondertoon die sommigen van ons proeven voor iedereen te doen verdwijnen.

    Beduidend minder calorieën : De krachttoer van Franklin houdt daarmee niet op: dankzij de keuze voor beide zoetstoffen, een uitgekiend evenwicht tussen de traditionele ingrediënten en het gebruik van guargom en Johannesbroodpitmeel (twee natuurlijke verdikkingsmiddelen die sinds jaar en dag verwerkt worden in suikerwaren) bevat zijn roomijs erg weinig calorieën. Afhankelijk van de smaak bevat een portie Franklin-roomijs (100 ml) tussen 70 en 99 calorieën, d.w.z. minder dan de helft van de andere producten die op de markt beschikbaar zijn.

    Het recept is dermate uniek dat het gevalideerd werd door de Association Belge du Diabète. “Als occasioneel nagerecht zijn deze ijsjes bijzonder geschikt voor liefhebbers van lekkere smaken die zichzelf willen verwennen met een zoet en licht tussendoortje en die belang hechten aan evenwichtige voeding. Op vergelijkbare wijze zijn deze ijsjes eveneens geschikt voor diabetici. ABD”.

    Belgische topkwaliteit met ingrediënten van eigen bodem : Als meester-ijsbereider geeft Franklin steeds de voorkeur aan producten van eigen bodem, uiteraard op voorwaarde dat ze aan zijn strenge eisen voldoen. Hij pasteuriseert zelf de kwaliteitsvolle rauwe melk van koeien uit de Hoge Venen en gebruikt verse hoeveboter, Belgische topchocolade en overheerlijke Belgische aardbeien…

    Lokale producten & ethisch verantwoord ondernemen : Het roomijs van Franklin wordt geproduceerd en verkocht door Frajalux, een kleinschalig familiebedrijf uit het Waalse Binche. De meeste ingrediënten worden lokaal aangeschaft bij plaatselijke landbouwers: de melkboeren ontvangen in ruil voor hun rauwe melk een op voorhand afgesproken vaste prijs.

    Frajalux is een innoverende en dynamische micro-onderneming uit Henegouwen die geleid wordt door Vincent Harvengt. Als verknocht roomijsliefhebber bekleedde deze slimme ondernemer in een vorig leven diverse commerciële functies in verschillende sectoren, zoals de grootdistributie, de glasindustrie en de IT-sector. Vandaag is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en promotie van Franklin, een veeleisende opdracht waarvoor hij zich laat bijstaan door de best denkbare personen: zijn vader Jacques Harvengt adviseert hem op financieel gebied, terwijl zijn zus – die juriste is – hem helpt bij alle juridische kwesties. Het merk Franklin is dus in goede handen, zodat de toekomst van dit veelbelovende merk er bijzonder zonnig uitziet. De recepten van Franklin zijn immers zo vernieuwend en het suikervrije procedé zo veelbelovend dat een verdere uitwerking en andere toepassingen binnen handbereik liggen. Dit is werkelijk slechts het topje van de ijsberg! De toekomst van Franklin ziet er dus erg veelbelovend uit.

    Het assortiment: Franklin heeft ervoor gekozen de vier klassieke ijssmaken aan te bieden: vanille, chocolade, aardbei en koffie: Pure Belgian Chocolate - Bourbon Vanilla of Madagascar - Creamy Summer Strawberry - Roasted Coffee. Het roomijs van Franklin is beschikbaar in twee formaten: 500 ml en 100 ml. Erg belangrijk: het potje van 100 ml bevat een lepeltje in het deksel. Ideaal voor wie écht niet langer kan wachten! Richtprijzen: Potje van 100 ml: 2,10 € - Pot van 500 ml: 6,40 €

    De nieuwe producten zijn vanaf midden april beschikbaar in de belangrijkste enseiges van alle grote warenhuisketens. Precieze informatie op www.glacesfranklin.com







    12-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clippers viert 25ste verjaardag met nieuw schip & Lifetsyle

    Vijfentwintig jaar geleden, in 1991, werd het eerste schip van Star Clippers, de Star Flyer, te water gelaten. Het was een reproductie van de grote klassieke zeilschepen uit de negentiende eeuw. Er bestaat geen betere manier deze verjaardag te vieren dan met een uitbreiding van de Star Clippers vloot. Een vierde zeilschip zal vanaf eind 2017 prachtige cruiseroutes varen: de FLYING CLIPPER !

    De Flying Clipper wordt de grootste en de machtigste van de Clipper-vloot. Hij zal plaats bieden aan 300 passagiers en de tonnenmaat bedraagt 8770 GRT. De 35 zeilen van de vijfmaster zullen een oppervlakte van 6350 m2 overspannen. De Flying Clipper is een replica van de spectaculaire France II, een handelsschip dat in 1911 op de werf Gironde, in de buurt van Bordeaux, werd gebouwd. Het was in die tijd het grootste zeilschip en het ging in grootte de Preussen vooraf die in 1902 te water werd gelaten. De Flying Clipper wordt straks ook de grootste vierkantgetuigde vijfmaster, groter dan de Royal Clipper (de Preussen). Met andere woorden, de geschiedenis herhaalt zich.

    De vier zeilschepen, Star Flyer, Star Clipper, Royal Clipper en de nieuwe Flying Clipper zijn een realisatie van één man, van Mikael Krafft die hiermee een levensdroom waarmaakt. Het lukt deze zeiler en ondernemer uit Zweden een succesvol bedrijf te runnen met commerciële zeilcruises. Honderd jaar na het verdwijnen van dit aanbod is er opnieuw een ‘Gouden Eeuw van het zeilen’. De schepen bevaren tijdens de zomermaanden de wateren van de Middellandse Zee en reizen tijdens de winter naar de Caraïben en Cuba. Vanaf dit jaar is er een nieuwe cruiseroute in Azië aan boord van de Star Clipper. Tijdens de zomer van 2017 heeft Star Clippers een aanbod van cruises in Indonesië. Passagiers zullen keuzemogelijkheid hebben uit 19 afreizen tussen 6 mei en 14 oktober, voor cruises van 7, 10, 11 of 14 nachten, vanuit Bali of Singapore.

    Star Clippers is altijd inventief geweest wat betreft nieuwe en avontuurlijke bestemmingen, voor passagiers waarvan 60 % trouwe klanten zijn. In 2014 was Star Clippers één van de eerste rederijen die toelating kreeg in de Cubaanse wateren te opereren. Die traditie wordt verder gezet met nieuwe cruises van 10 nachten, tussen Havana en Cienfuegos. Met de Royal Clipper worden tijdens de winter 2016/17 fantastische cruises in de Caraïben aangeboden.

    Flying Clipper

    Op het nieuwe schip is er veel ruimte zoals dat alleen op het dek van een zeilboot mogelijk is. Vandaar dat er drie zwembaden zijn waarvan één de stralen van de zon zal weerkaatsen in het restaurant in het atrium van het schip. Achteraan komt er een groot platform, goed voor allerlei watersportactiviteiten wanneer de Flying Clipper voor anker gaat. Ook opmerkelijk is de grote variëteit cabines, met onder meer 34 suites met balkon en vier luxe suites.

    Het restaurant, badend in het licht van het atrium, zal alle passagiers verwelkomen en het jongere cliënteel zal ongetwijfeld de Diva Bar opzoeken. De trouwe klanten van Star Clippers zullen in de wolken zijn wanneer ze hun vertrouwde plaatsen aan boord terugvinden zoals de gezellige bibliotheek of de fameuze tropische bar Al Fresco, goed voor talloze geanimeerde avonden. Het nieuwe schip is uitgerust met de meest geavanceerde motoren, op technologisch en op ecologisch vlak. Uiteraard zal er op brandstofverbruik kunnen bespaard worden door het hijsen van de zeilen bij gunstige weersomstandigheden. Info: www.starclippers.com

    O’Neill

    O'Neill brengt deze zomer de nieuwe NEO SWIM collectie. Voor de ontwerpen werd inspiratie gehaald uit de super kleurrijke geschiedenis van het merk in de jaren '80. De capsulecollecties maakt van moderne klassiekers enkele geavanceerde en luxueuze sportmodellen. Een comfortabele en uitstekende pasvorm wordt gegarandeerd door het gebruik van de neopreen wetsuit technologie. De drie bikini's en het badpak combineren moderne retro pasvormen met color blocks, strakke lijnen, opvallende ritsen en licht, comfortabel neopreen.

    Passionata:

    Het verleidingsspel gaat gewoon door tot aan de huwelijksnacht. Passionata brengt een aantal lijnen uit speciaal voor toekomstige bruidjes. Fijne kant, prachtig borduurwerk en speelse transparantie ... Met deze onweerstaanbare setjes viert de romantiek hoogtij, met een vleugje glamour zelfs.

    Woody:

    Ook in slaap- en homewear kan je power uitstralen. Dat bewijst de collectie “Woody with an Attitude”.

    Krachtige contrasten van marineblauw met oranje en wit en van taupe, petrolblauw en greige geven de mannencollectie een dynamische look met een hoog fashion gehalte. Ook de vrouwen houden het vlot en cool met hun mouwloze jurken in een combinatie van licht zalmroze, marine en lichtblauw.

    Elke zomer pakt Woody uit met een kleurrijke beachcollectie in zwemstof en in sponsfluweel.

    De meisjes hebben de keuze tussen bikini’s, badpakjes en bijhorende jurken in flashy en in zachtere kleuren, bedrukt met de dierenprints van het seizoen en versierd met een contrasterend biesje. Bikini’s met haltersluitingen of de meer sportieve gekruiste schouderbandjes zijn versierd met leuke volants. Voor de weg van en naar het strand of om een zomer lang in te ravotten zijn er speelse zonnejurken, tunieken en jumpsuits met korte pijpjes in zachte badstof.

    De jongens kunnen zich uitleven in zwemshorts en de bijhorende T-shirts die hen beschermen tegen de zon. Teenslippers en strandlakens maken de beachoutfit compleet.

      

     

      









    11-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!