Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharos reizen lanceert innoverende autovakanties

    PHAROS REIZEN LANCEERT INNOVERENDE AUTOVAKANTIES VOOR ELEKTRISCHE WAGENS …VAN HET ENE STOPCONTACT NAAR HET ANDERE

    Pharos Reizen (onderdeel van de ANWB) heeft autovakanties op maat van de elektrische rijder uitgedokterd. De touroperator is hiermee pionier in Nederland en België op vlak van elektrische autorondreizen. Je kan momenteel kiezen uit Noorwegen, Duitsland of Schotland.

    Omdat Pharos het erg belangrijk vindt dat de bestemmingen voorzien zijn van een uitgebreide laadinfrastructuur, beperkt het aanbod zich momenteel tot de bovenstaande drie bestemmingen. Hiermee hoopt Pharos mensen over de streep te trekken om met een elektrische auto op reis te gaan: er zijn in de drie landen heel wat laadpunten ter beschikking die duidelijk in kaart worden gebracht. Daarnaast zijn de afstanden per dag perfect afgestemd op een elektrische wagen en de laadmogelijkheden. Hierdoor wordt een elektrische autorondreis een zorgeloos gebeuren.

    Akkoord, het vraagt een beetje planning. Alvorens je door een bergketen rijdt, is het slim om even de tijd te nemen om op te laden. Maar dat is toch ook van toepassing bij een auto met brandstof? Het enige verschil is dat je de ongerepte natuur, waardoor je rijdt, niet vervuilt. En laat dat nu wel net een erg groot verschil zijn. Daarbovenop komt nog dat je met een elektrische wagen niet langer rondrijdt met het geluid van een brommende motor op de achtergrond. Muisstil door de prachtige landschappen bollen…heerlijk!

    Pharos stuurde het afgelopen jaar vrijwilligers met een elektrische auto op pad. De verkenners reden rond in een Opel Ampera en een Volkswagen E-Golf. De actieradius is 520 respectievelijk 320 km. Pharos heeft voor de drie onderstaande reizen alle (snel)laad- en betaalmogelijkheden voor de elektrische auto in kaart gebracht.

    Rondreis door Noorwegen, het land van fjorden en laadpalen

    Noorwegen is de Europese koploper op het gebied van elektrisch rijden. In 2017 was bijna 1 op de 3 nieuw verkochte auto’s volledig elektrisch. Het land is volledig ingericht voor elektrisch rijden. De beperkte snelheid, de uitgebreide infrastructuur en de fiscale voordelen die elektrische rijders krijgen maken het een plezier om in Noorwegen elektrisch te rijden. Zo betaal je er bijvoorbeeld geen tol als elektrisch rijder. Met name in Noorwegen kan de afstand kort lijken, maar duurt de reis vaak lang door de bochtige wegen en de beperkte snelheid. Ook moet er vaak geklommen worden om de bergpas over te komen. We adviseren om daar in de routeplanning rekening mee te houden, en waar mogelijk voor de bergpas bij te laden bij een snellader.

    Hoogtepunten: Oostzee (Duitsland) – Lubeck – Oslo – Fjordengebied Sogndal – Hardangerfjord – Bergen – Aarhus (Denemarken). 17-daagse elektrische autorondreis Noorse Fjorden (vanaf 1495 euro/p.p.).

    Duitsland met frisse energie

    In Duitsland is elektrisch rijden nog niet zo ontwikkeld als in Noorwegen maar met wat puzzelwerk en goede connecties is het gelukt een mooie rondreis te maken door Hessen.

    Hoogtepunten: Dusseldorf – Sauerland – Kassel – Kircheim – Hadamar – Lahndal – Stoffelpark. 10-daagse elektrische autorondreis in Hessen (vanaf 699 euro/p.p.)

    Schotland, van lochs tot laadpalen

    Net als in Duitsland is elektrisch rijden nog niet zo ontwikkeld in Schotland als in Noorwegen. De hotels zelf zijn nog niet voorzien van een eigen laadpaal. Wel vind je in de directe omgeving oplaadpunten die wij zorgvuldig in kaart brachten. Een van Europa’s groenste landen op een unieke manier ontdekken. Groen genieten van de prachtige Schotse natuur.

    Hoogtepunten: Loch Lomong – Edinburgh – Stirling Castle – Glen Coe – Highlanders – Glasgow. 15-daagse elektrische rondreis door Schotland (vanaf 1179 euro/p.p.)

    Over Pharos Reizen

    Bijzondere autovakanties in Europa, voor zowel koppels als gezinnen, dat is de sterkte van reisorganisator Pharos Reizen en dat alles aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Pharos Reizen bestaat 15 jaar en is een dochterbedrijf van de gerenommeerde Nederlandse ANWB. Vanwege de groeiende interesse vanuit België is Pharos Reizen sinds 2014 ook actief op de Belgische markt. De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.be/elektrisch





    24-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GIOVANE SS18 - Summer is calling

     

    Een cocktail van dynamische kleuren, verfrissende prints en mooie materialen. Zo laat de zomercollectie van het Belgische label GIOVANE zich het best omschrijven. Streepjesfreak, boho queen of romantische ziel : het wordt een seizoen waarin elke vrouw haar gading vindt.

    Zoals steeds weet GIOVANE de perfecte balans te vinden tussen nonchalance en subtiele vrouwelijkheid. Soepelvallende jurken, off shoulder styles, vlotte broeken, glanzende midirokken en zachte tricot vormen de basis voor een zomerse garderobe die 100% on trend is. De silhouetten zijn speels en luchtig, maar maken niettemin een killer indruk.

    Dit seizoen is een glansrol weggelegd voor de maxi-jurk. Sportief, gestreept of romantisch gebloemd : we kiezen resoluut voor vloerlang. Gemakkelijk en comfortabel, maar met het grootste effect.

    GIOVANE trekt dit seizoen de kleurenkaart. Grasgroen, oranje, kobalt, babypink, lichtblauw,… Zowat elke zomerse tint is vertegenwoordigd. Knal de lente met energieke primaire kleuren of kies voor een zachte tint die doet wegdromen naar zinderende zandvlaktes. Een zongebruinde huid is daarbij het beste accessoire.

    Strepen worden afgewisseld met kleine florale prints, etnisch geïnspireerde patronen en grafische motieven. Ludieke microprints van flamingo’s of bijtjes onderstrepen het luchtige karakter van de collectie.

     







    23-12-2017 om 08:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33 miljoenste bezoeker van Thailand is een Belg

    De Belgische Julie N. A. Ceyssens uit Sint-Genesius-Rode werd vrijdag verrast als de 33 miljoenste toerist in Thailand. Op de luchthaven van Suvarnabhumi werd ze hartelijk ontvangen door de directie van Tourism Authority Thailand (TAT) en andere vertegenwoordigers uit de sector. Als extraatje ontving ze twee economy returntickets vanuit Brussel naar Thailand, een voucher voor een overnachting van vijf nachten en het “Thailand’s Luckiest Visitor”-certifcaat.

    Mevrouw Ceyssens arriveerde vrijdagochtend om 05u55 in Bangkok met een Thai Airways International’s vlucht vanuit Brussel. Het is de eerste keer dat ze Thailand bezoekt. Samen met haar vriend blijf ze 15 dagen in Thailand om te genieten van de lokale ervaringen in Bangkok, Chiang Mai en Ko Chang.

    De “Thailand’s Luckiest Visitor”-actie werd gelanceerd in juni 2015 om het record aantal bezoekers aan het land te erkennen en te belonen. Ook dit jaar bereikte de Thaise toeristische industrie een nieuw hoogtepunt met de komst van de 33 miljoenste bezoeker en het cijfer loopt nog op. De kans is groot dat het geschatte target van 34 miljoen aankomsten en 1.81 biljoen Baht (42 miljard euro) aan toeristische inkomsten nog overschreden zal worden aan het eind van het jaar.







    22-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grensverleggend eclectisme

    » Figura van Arte: voor designliefhebbers die graag hun grenzen verleggen

    Figura mag je gerust een eclectische mix noemen. Of het nu bollen, strepen, ruiten of bloemen zijn, Figura has it all. Je vindt in de collectie verschillende invloeden uit het verleden terug, zoals patronen uit de jaren 70, naast verwijzingen naar trendkleuren en exotisme. Arte helpt je de verschillende trends te spotten in de reeks, van luxe en exotica tot vintage en woestijnkleuren. De collectie is uitermate geschikt voor designliefhebbers die graag hun grenzen verleggen en stijlen durven te combineren.

    1. Luxe

    De luxetrend, waarbij we bijzondere materialen als marmer, fluweel en goud in huis halen of zelfs combineren, uit zich in Figura op verschillende manieren. Zo bestaat het eenkleurige Puro in een licht glanzende afwerking, en kregen de cirkels van het dessin Arcus een heel aparte touch met lak. Ook Forma past mooi in deze trend met z’n combinaties van goud en zwart of wit en zilver.

    2. Exotica

    De geweven grasstructuur van Puro, Decorata, Modulo en Modum straalt iets tropisch uit. Die ruwere basis geeft elk dessin een natuurlijke toets. Om je huis nog meer te transformeren tot exotisch oord, kies je het best voor het weelderige Decorata. Met dat dessin haal je meteen ook een vleugje art deco in huis!

    3. Vintage vibes

    Grafische, geometrische en florale prints waren immens populair in de jaren 60 en 70. De kleurrijke en creatieve patronen vonden ook hun weg naar Figura. Het geometrische patroon van Modulo en Modum, het speelse bollenpatroon van Arcus en de subtiele transitie in Forma verwijzen stuk voor stuk naar die bijzondere periode.

    4. Woestijn

    De collectie speelt ook heel sterk in op de trendkleuren van het moment. Zachte tinten uit de woestijn claimen hun plaats in ons interieur en komen terug in de hele collectie. Denk zacht oranje, beigetinten én grijsvarianten.

     







    21-12-2017 om 07:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Tulikivi look met de Nobile speksteen

    Het befaamde Tulikivi tegenstroomprincipe, waarbij de rookgassen eerst stijgen en dan weer dalen bij onderaansluiting (foto links) of stijgen, dalen en dan weer stijgen bij bovenaansluiting (foto rechts). Zo wordt de maximale opslag van warmte in de speksteen verzekerd en wordt ook een maximum aan fijnstof uit de rookgassen opgevangen.

    De nieuwe superstrakke “Karelia” massakachels in speksteen zijn vanaf Batibouw ook beschikbaar in een revolutionaire speksteen afwerking : de Nobile. Door middel van een supermoderne jetstream bewerking werd een fijn laagje van de grijzere talk van het oppervlak weg gehaald, waardoor alleen nog het zwarte magnesiet overblijft. Het resultaat is een edele natuursteen die doet denken aan zwart graniet, maar uiteraard wel de unieke eigenschappen van speksteen blijft behouden inzake vuurbestendigheid en warmteopname vermogen. De Nobile speksteenkachels zijn bijzonder geschikt voor de meest moderne interieurs met alle gekende voordelen : een paar uur hout en/of pellets stoken voor 24 uur warmte, ingebouwde fijnstofopvangkanalen, houtblokken tot 45 cm, het onweerstaanbare binnenhuisklimaat van speksteenwarmte, enz...

    TULIKIVI RAITA 15 NOBILE (1.504 kg) - Prijs excl. 6 % of 21 % btw: € 9.480

    NIEUWE TULIKIVI KACHELS MET SPEKSTEEN BEKLEDING

    Met de lancering van het nieuwe Pielinen gamma op Batibouw wordt Tulikivi toonaangevend inzake metalen kachels met speksteen bekleding. Deze modellen lijken uiterlijk sterk op de echte massakachels van Tulikivi en met een standaard gewicht van 480 tot 770 Kg kunnen ze bezwaarlijk als “lichtgewichten” worden gezien. Ze produceren een groot aandeel heerlijke stralingswarmte en kunnen zelfs voorzien worden van extra accumulatiemassa. Het verschil met de echte massakachels is dat ze doorlopend kunnen gestookt worden in geval de ruimte dat nodig heeft. In verhouding tot de hoeveelheid speksteen ligt het verwarmingsvermogen dus hoger, tot 10 kW. Deze modellen bestaan als vlakke haard, als hoekhaard én als doorkijkhaard en ze kunnen geleverd worden in drie speksteen afwerkingsmethodes : de warme Classic, de glinsterende Grafia en de bijna zwarte Nobile speksteen.

    TULIKIVI LAMU 14 Grafia (595 kg) - Prijs excl. 6 % of 21 % btw: € 6.780

    TULIKIVI JOKKA 18 Nobile (565 kg) - Prijs excl. 6 % of 21 % btw: € 6.280

    CONSUMENTENINFO - Dutry & Co N.V. – Jagershoek 10 - B-8570 Vichte

    Tel 056 77 60 90 - info@dutry.com - www.dutry.com

     











    20-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwrp brengt pre-collectie uit voor lente/zomer 2018

    Capsule T-shirt & sweatercollectie: het succesverhaal gaat verder. Het Belgische herenlabel ANTWRP brengt pre collectie met doordenkertjes die in de lijn liggen van de thema’s van de lente/zomer 2018 collectie.

    “Artificial desires are despoiling the earth”, Antwrp cares, staat op een T-shirt te lezen. Op een ander zien we Soap in grote letters, met zeepbellen. Een wasmachine met plant achter de glazen deur en een petfles met plant erin vragen aandacht voor de natuur. Opschriften met synthetische samenstellingen zijn doorspekt met een vleugje ironie.

    Deze capsulecollectie is vanaf nu in de winkels verkrijgbaar. Prijs : T-shirts - 34,95 euro, sweater - 59,95 euro







    19-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liverpool onthult belangrijk cultureel programma voor 2018
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een decennium geleden werd Liverpool culturele hoofdstad van Europa. Sindsdien organiseert de stad elk jaar opnieuw tal van hoogstaande culturele evenementen. Ook 2018 krijgt een buitengewone kalender van grote culturele momenten en een caleidoscoop van kunst, muziek, theater, technologie, stijl en sport. Liverpool's kenmerkende mix van creatieve risico's en magische gebeurtenissen staat duidelijk centraal.

    Van oude wonderen tot durf, van maritieme vieringen tot muzikale verkenningen, aspecten die Liverpool de komende 12 memorabele maanden zal aanbieden. De officiële lancering van het programma vindt plaats op 11 januari 2018, tien jaar na de dag waarop de 'People's Opening', in 2008 de festiviteiten van Culturele Hoofdstad van Europa opende.

    Sneak previews omvatten:

    • De eerste keizer van China en de beroemde Terracotta Warriors komen opnieuw naar Liverpool nu ze voor het eerst in een generatie, het Verenigd Koninkrijk bezoeken. Dit maakt deel uit van een groot Chinees cultureel feest met een periode van negen maanden van culturele optredens van hedendaagse Chinese kunstenaars naast een spectaculaire zomermaaltijd in Shanghai aan de beroemde waterkant van de samengevoegde stad.

    • Tate Liverpool viert de grote 3-0 met een scala aan activiteiten, het jubileumjaar Egon Schiele met een retrospectieve, Liverpool Biennial is terug, 20 jaar na de inbedrijfstelling van de cutting-edge en provocerende hedendaagse kunst met ICT’s 10e editie van toonaangevende beeldend kunstenaars uit de hele wereld.

    • De Festivals Tall Ships Regatta koppelen Liverpool, Dublin en Bordeaux tijdens een driedaagse van 25 tot 28 mei. De finale van de Around the World Clipper Yacht Race is terug op de Mersey, deze race vindt eind juli plaats.

    • Het bekroonde Royal Liverpool Philharmonic Orchestra en de eerste Beatles-groep The Bootleg Beatles van de Verenigde Staten werken samen aan een speciale uitvoering die het 10-jarig jubileum van de Echo Arena zal markeren.

    • Rewire, een belangrijke nieuwe kunst- en technologiecommissie van Invisible Flock, werkt samen met kunstenaars van over de hele wereld aan een gemeenschappelijk event in Toxteth.

    • De Paasbrand in St. George's Hall vindt plaats tijdens de paasvakantie en creëert een wereld van vuur, entertainment en gastronomie.

    Liverpool is voor het tweede jaar op rij gaststad van The Clothes Show na de succeseditie van de zomer 2017. De stad is een maand lang in de ban van het WK-voetbal en brengt een ode aan het “mooie spel” via diverse kunstmanifestaties, optreden en vieringen.

    En natuurlijk zal de soundtrack van Liverpool in 2018 de top van de hitlijsten bereiken met het ongeëvenaarde festivalaanbod van de stad - van Africa Oye en Liverpool International Music Festival tot en met Milapfest. Gloednieuwe muziekevenementen - waaronder een pianofestival als geen ander - versterken de positie van Liverpool als UNESCO City of Music.

    Het lijdt geen twijfel dat 2018 in Liverpool een magisch cultureel jaar wordt, de stad nodigt dan ook iedereen uit om aan deze festiviteiten deel te nemen.

     

     

     

     

     

     

     

     

    18-12-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!