Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paradijs, 7 X anders op 1 bestemming

    Voor een reis naar Frans Polynesië heb je de keuze uit maar liefst 118 eilanden. De bekendste zijn Tahiti, Bora Bora of Rangiroa. Maar er zijn veel andere, minder bekende, eilanden, die minstens evenveel tot de verbeelding spreken. Wie op zoek is naar het paradijs, weg van het massatoerisme en de clichés, kan eiland hoppen naar enkele andere eilanden van Frans Polynesië. We nodigen u uit om ze te ontdekken, door middel van 7 unieke ervaringen.

    1. Filmster op Tetiaroa : Ben je een echte trendsetter en wil je net als een filmster logeren? Dan is Tetiaroa, jouw place to be. Dit privé eiland is nu eigendom van Marlon Brando, dé acteur inderdaad! Er is een exclusief luxe-resort ‘The Brando’ opgetrokken dat tot de verbeelding spreekt. Je geraakt er enkel met een privé-vliegtuigtransfer, slaapt er in een villa met butlerservice en je kan er vertoeven in alle rust en zonder zorgen want echt alles is voorzien.
    2. Ongerept en puur Nuku Hiva : Het einde van de wereld is het niet helemaal maar een vliegtrip naar het eiland Nuku Hiva in de Markiezenarchipel brengt dit gevoel behoorlijk dichtbij. Ongerepte natuur en een minimum aan verharde wegen langs bergen en valleien maken dat je er per paard of per jeep op uit trekt voor een pure ervaring: bezoek de bijzondere archeologische sites en maak kennis met de plaatselijke bevolking voor wie tatoeages al eeuwenlang deel uitmaken van hun identiteit.
    3. 3. Robinson Crusoe op Tikehau: Dromen we er niet allemaal van om, al was het maar voor even, als Robinson Crusoe te leven? Op Tikehau komt deze paradijselijke droom flink dichterbij: de brede roze zandstranden behoren tot de mooiste van Frans Polynesië en met meest kleurrijke vissen is het atol de perfecte snorkelplek. In dit paradijs staat de tijd even stil en kan je jezelf herbronnen.
    4. Idyllisch Maupiti: Veel kleiner, intiemer, authentieker en financieel haalbaarder is Maupiti, het zustereiland van Bora Bora in de Genootschapsarchipel. Beide eilanden hebben een azuurblauwe lagune, een berg als skyline en een prachtige natuur. Wie geen budget heeft voor de luxe resorts op Bora Bora, kan hier terecht in intieme B&B’s en pensionnetjes. Maupiti is dus net als Bora Bora, maar dan vijftig jaar geleden.
    5. Weelderig Raiatea: Wanneer de zee en wind worden gecombineerd met een eiland, krijgen we Raiatea, het heilige eiland van de Genootschapseilanden. Dit is het eiland voor vaarliefhebbers bij uitstek, het heeft maar liefst drie watersportcentra. Daarnaast Raiatea is het enige eiland dat een bevaarbare rivier heeft, tot grote vreugde van kajakkers en andere watersportliefhebbers. Dit eiland is ook het culturele centrum van de Polynesische driehoek, waar de inwoners van Nieuw-Zeeland, Hawaii en Paaseilanden verzamelden. Verder is deze groene juweel gekend voor zijn gezellige familiepensionnetjes.
    6. Vanille eiland Taha’a: Taha’a is het zustereiland van Raiatea, ze delen dezelfde lagune en zijn beide omringd door koraalriffen. Om op het intieme Taha’a te geraken neem je een shuttle boot omdat er geen luchthaven is. Zoals Raiatea bekend staat als watersportmekka, staat Taha’a bekend om zijn vanille. Bezoek daarom zeker een plantage in de vanille valleien: hier groeit de orchidee die de verse vanilla tahitensis levert, door chefs wereldwijd geroemd als het zwarte goud. Het gaf Taha’a zijn reputatie als Vanilla Island.
    7. Authentiek Huahine: Wie op zoek is naar een authentieke ervaring, moet zeker naar Huahine: op dit eiland is nog veel van de cultuur van de oorspronkelijke bevolking in stand gehouden. Het is de plek om kennis te maken met de locals en hun tradities zoals de oeroude manier van vis vangen. In de lagune wordt een stenen burcht gemaakt waar vissen in gelokt worden. Met een schepnet kan je zo je verse vismaaltijd vangen.

    ALGEMEEN: Tahiti en haar eilanden

    De idyllische bestemming Frans-Polynesië in de Stille Oceaan bestaat uit 118 eilanden verdeeld over vijf archipels en verspreid over een gebied zo groot als Europa. De bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora maken deel uit van de Genootschapsarchipel, Rangiroa vind je in de Tuamotuarchipel, Hiva Oa is dankzij Jacques Brel en Paul Gauguin het bekendste eiland van de Markiezen en tot slot zijn er nog de Gambier-en de Australarchipel. Elk heeft zijn eigen unieke karakter: van weelderig begroeide vulkaankraters en hagelwitte of zwarte lavastranden tot atollen met appelblauwzeegroene lagunes en koraalriffen.

    Het tijdsverschil tussen Tahiti en België bedraagt elf uur in de winter en twaalf uur in de zomer. Reken voor de vlucht op ruim twintig uur. De officiële taal is Frans en de munteenheid is de XPF, de Franc Pacifique (één EUR = 119,33 XPF). www.tahiti-tourisme.be

     

     

     

     

     

     

     

     

    29-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen tweede grootse kopers van luxevastgoed in Tenerife

    De verkoop van tweede verblijven in Tenerife binnen het luxesegment zit stevig in de lift. Vooral bij de Belgen heerst er een koopwoede. Dat blijkt alvast uit recente cijfers van Arum Group, die het vastgoedproject Abama Luxury Residences in Guia de Isora commercialiseert. Dit gigantische bouwproject gaat momenteel al zijn derde fase in en mocht het afgelopen jaar 18 nieuwe Belgische klanten verwelkomen. Hiermee zijn de Belgen de tweede grootste groep van kopers in Abama, na de Britten. Opvallend hierbij is dat de Belgen vooral kiezen voor de grotere (en dus ook duurdere) appartementen en villa’s. Recent lanceerde Arum Group een nieuw type woning, de Casas del Lago. Volledig afgewerkte luxevilla’s met zeezicht en ontworpen door de Spaanse toparchitect Leonardo Omar. Verwacht wordt dat ook deze villa’s bijzonder in de smaak zullen vallen bij de veeleisende Belgische kopers. Meer info: www.abamahotelresort.com

    Dat de Belgen dol zijn op Spaans vastgoed bleek recent nog uit cijfers van het Spaanse registratiekantoor dat afgelopen jaar een recordaantal van 2.907 Belgische vastgoedaankopen noteerde. Wat opvalt is dat de Belgen resoluut voor nieuwbouw kiezen en hun eisen zeer hoog liggen. Zo wil het merendeel van de Belgen minstens 80m2 bewoonbare oppervlakte hebben en heeft zijn tweede verblijf best zeezicht. In dat opzicht hoeft het niet te verwonderen dat Abama Luxury Residences zo in de smaak valt bij de Belgen. Het 400 hectare grote project ligt op een unieke locatie, aan de westkust van Tenerife, op een heuvel tussen de bananenplantages en met prachtige vistas op het eiland La Gomera.

    Casas del Lago: klassevolle luxevilla’s met frontaal zeezicht

    Daarnaast zijn ook de woningopties van een ongezien niveau. Zo kan je kiezen uit volledig afgewerkte luxeappartementen (The Terraces) en villa’s (Bellevue) of kan je ervoor kiezen om zelf je woning te bouwen op een beschikbaar bouwperceel. Nieuw zijn de Casas del Lago. Deze moderne villa’s hebben een bewoonbare oppervlakte van 150 tot 220 m2, elk met 2 of 3 slaapkamers en bijhorende badkamer. Alle woningen zijn uitgerust met een privé-zwembad, tuin, overdekte parking en zeezicht. De Casas del Lago zijn van de hand van architect Leonardo Omar, een referentie op het vlak van strakke en minimalistische woningbouw.

    Net zoals bij de andere woningtypes kunnen kopers van de Casas del Lago gebruik maken van de talrijke faciliteiten van Abama Luxury Residences, inclusief het 18-holes golfterrein, fitnessruimte, tennisbanen en residents lounge. Deze gemeenschappelijke loungeruimte met groot zwembad en bar is exclusief voorbehouden aan de bewoners van de Abama residenties. De Casas del Lago zijn te koop voor minder dan 1 miljoen Euro.

    Topfaciliteiten: van sterrenrestaurants tot 18-hole golfterrein

    Naast de verschillende woningtypes huisvest Abama ook het 5* luxehotel Ritz Carlton, dat 469 kamers telt, waaronder 148 luxe-villa’s. Het hotel is opgetrokken in Noord-Afrikaanse architecturale stijl in combinatie met Aziatische invloeden, zoals tropische tuinen en tal van verborgen hoekjes. De faciliteiten van het hotel, die ook toegankelijk zijn voor eigenaars van een woning of appartement binnen het Abama Resort, bestaan ondermeer uit 12 verschillende restaurants. Hieronder restaurant M.B van sterrenchef Martin Berasategui, dat met twee Michelinsterren bekroond is, en het Japanse fusionrestaurant Kabuki, eveneens in het bezit van een Michelinster. De spa van het Ritz Carlton is eveneens van wereldklasse en ingericht door het team dat ondermeer the Sanctuary Spa in Londen en Chiva Son in Thailand uit de grond stampten. Tot slot hebben luxemerken als Burberry, Miu Miu, D&G en Omega elk een boetiek binnen het Ritz Carlton. Golfliefhebbers komen dan weer aan hun trekken op het 18-hole golfterrein dat ontworpen werd door voormalig Ryder Cup golfkampioen Dave Thomas. Meer info: www.abamahotelresort.com

     









    28-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intensive acting by Badass PR

    Acteurs Eric Godon, Sven De Ridder, Begir Memeti, Joke Sluydts, Geert Vaes en Tania Cnaepkens: het zijn nog maar de eerste illustere namen die hebben toegezegd om geregeld acteerles of een Q&A te geven bij Cinact en Intensive Acting by Badass PR. De bedoeling? Cursisten zo goed mogelijk ondersteunen en hen vertrouwd te maken met het acteerwereldje.

    Dat ook de acteursgilde en gerenommeerde castingbureaus Kim Casting en de Vries-Vinck Casting enthousiast zijn, betekent dat initiatiefnemers Abbas Shirafkan (o.a. Cordon, Familie, De Ridder, Vermist, Iron Sky: The Coming Race en binnenkort De Bunker) en Dirk Vandereyken van Badass PR een frisse wind doorheen het acteerlandschap willen doen waaien.

    Naturel: De meeste acteercursussen in Vlaanderen zijn vooral toegespitst op toneel, of zijn ontsproten aan toneelopleidingen. Dat zorgt er vaak voor dat aspirant-acteurs soms wat moeite hebben om ‘realistisch’ te leren spelen. Naturel is enorm belangrijk als je voor een camera staat. Op tv of op het grote scherm kan je bijna elk klein detail zien, terwijl de reacties op een podium vaak moeten geaccentueerd worden. Dat Cinact en Intensive Acting by Badass PR de handen in elkaar zouden slaan, stond dan ook in de sterren geschreven: zowel de methodacting die bij Cinact wordt onderwezen als de mengelmoes van acteerstijlen die Dirk Vandereyken als rollenspeler en als deelnemer aan verschillende Amerikaanse en Engelse acteeropleidingen werden aangeleerd, zijn erop gericht om de grens tussen acteren en werkelijkheid te laten vervagen.

    Improv: Naast al dat realisme, leert Dirk ook improvgames aan, terwijl ook Abbas inzet op improvisatie in brede zin. Met de acteercursisten die daar zin in hebben en die er klaar voor zijn, treedt Dirk maandelijks op onder de noemer ‘Improv-Asion’. Na voorstellingen in Zaventem, Antwerpen en Mechelen, is het op 15 juni de beurt aan het Depot in Leuven, waarna drie shows tijdens de Gentse Feesten volgen.

    Improvgames vereisen een heel andere manier van acteren, maar zorgen er ook voor dat de cursisten heel erg vertrouwd geraken met het benutten van de ruimte, het snel inspelen op elkaar, het consistent houden van keuzes en bewegingen, de juiste komische timing, en veel meer.

    De twee benaderingen zijn dus heel erg complementair. Toch vonden Abbas en Dirk dat er nog iets ontbrak: een nauwere samenwerking met de acteerwereld.

    Samenwerking: Een acteercursus kan je beginnen om allerlei redenen: zelfontplooiing, onzekerheid overwinnen, een publiek entertainen, graag voor de camera staan, een liefde voor tv en film, en ga zo maar door. Dat Dirk ook coach is en opleidingen heeft gevolgd in NLP, hypnose, psychologie, Self Relations van Stephen Gilligan, Ericksoniaanse spraak en leugendetectie, zorgt ervoor dat hij vanuit allerlei verschillende invalshoeken kan werken. Toch wil je als cursist soms ook eens specifiek ondergedompeld worden in het fascinerende wereldje van het audiovisueel medium.

    Maar al te vaak worden cursisten aan hun lot overgelaten en worden ze weinig begeleid in hun aspiraties. Zowel Abbas als Dirk proberen hun studenten al jarenlang zo goed mogelijk te ondersteunen. Door hen te betrekken bij producties, bijvoorbeeld, of door workshops te organiseren tijdens het filmfestival van Cannes, de Berlinale of zelfs de Academy Awards. Tijdens een evenement als dat van Cannes krijgen de cursisten bovendien volledige toegang verleend.

    Het duurde even voor de formule werd geperfectioneerd, terwijl er soms ook moet omgegaan worden met de teleurstelling van een project dat niet doorgaat of dat nooit echt concreet wordt. Verder gaat het natuurlijk vaak om losse initiatieven en dus wilden Cinact en Intensive Acting by Badass PR iets nieuws aanbieden: Q&A’s en gastlessen van bekende acteurs en castingagents.

    Topacteurs als Eric Godon (o.a. Matroesjka’s 2, From Paris with Love, Witse, Salamander, In Bruges, Erased, Suite Française en Legends) en Sven De Ridder (Drie mannen onder een dak, Familie Backeljau, Spoed, De Ronde, Vermist, Nachtwacht, De Bunker, Cordon, enz.) zijn al opgedoken in tientallen tv-series en films. Zij horen bij de eerste professionele acteurs die hun toestemming hebben verleend om gastles of een Q&A te komen geven. Dat zal een keer per maand gebeuren, tijdens de reguliere lessen, zonder dat er extra voor moet betaald worden.

    Nu Cinact en Intensive Acting by Badass PR zijn samengevloeid, zullen alle cursisten dus niet enkel les krijgen van 2 leraars met elk een unieke benadering, ze zullen ook een keer per maand tips krijgen van mensen die het al gemaakt hebben in het film- en tv-wereldje. Verder zijn ook het acteursgilde en castingbureaus als Kim Casting en de Vries-Vinck Casting enthousiast. Dat betekent natuurlijk niet dat er exclusief met hen wordt gewerkt: zowel Abbas als Dirk moedigen hun cursisten aan om hun vleugels uit te spreiden. Castingagents delen dan ook een visie met Abbas en Dirk: acteurs in spe zoveel mogelijk begeleiden en helpen.

    Duur & locaties: Er wordt lesgegeven in Antwerpen Zuid, Zaventem en Etterbeek. Elke cursus duurt 2 en een halve maand. Als er eens een weekend wegvalt (bijvoorbeeld omdat de acteercoaches in Cannes verblijven), wordt die periode vanzelfsprekend wat verlengd. Bovendien kan je cursussen blijven volgen en jouw talenten zo steeds meer aanscherpen – alles gebeurt erg gemoedelijk en in een ongedwongen sfeer. Dat er meestal veel gelachen wordt tijdens een les, zegt wellicht alles.

    Hier alvast enkele elementen waar een cursus uit bestaat: Acteeroefeningen, Analyse van de eigen prestaties, die opgenomen worden, Castingvoorbereiding, Communicatie, Improvisatie, Leren bewegen, Leren ‘vechten’ voor de camera, Met scripts werken, Netwerken, Objecten leren aanvoelen, Optreden, Psychologie, Personages uitdiepen, Rollenspelen en Scriptanalyse.

    Nuttige informatie: dirk@badass.be - www.badass.be - +32 (0)494 38 27 44

    CINACT: info@cinact.be - www.cinact.be - +32 (0)488 48 44 95; castingbureaus: KIM CASTING kimcasting@telenet.be - DE VRIES-VINCK CASTING casting@devriesvinck.com

     

     

    28-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bamix : brilliantly simple - simply brilliant

    Dat Bamix geen gewone staafmixer is, heeft u wellicht al begrepen, toch? Dit compacte keukenapparaat kan gezien worden als een complete keukenrobot. Met Bamix kan u perfect een blender of foodprocessor vervangen. Ijs crushen vormt geen enkel probleem. Rauwe groenten en fruit stamp je met gemak klein tot een smaakvol moesje. De afwas wordt u bespaard, want u hoeft hem slechts even onder stromend water te houden en klaar is kees. Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en de garantie op vervangbare onderdelen, kan een Bamix nog na jaren gebruik hersteld worden.

    bamix wordt sinds 1954 in Zwitserland gemaakt. De uitvinder wou een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken. bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop u jarenlang kunt rekenen. Dat is ook de reden waarom tal van chef-koks hem gebruiken.

    Born in Switzerland, overal thuis! De belangrijkste eigenschappen van het toestel in een notendop. Veelzijdig: De veelzijdigheid van bamix® kent geen grenzen. Het toestel kan zowel in een smal fragiel glas, als in een grote kom gebruikt worden. Snel schoon: Door de buitengewone waterdichtheid, kan bamix® in enkele seconden worden gereinigd onder stromend water. Handig : Door zijn ergonomische handgreep ligt bamix® goed in de hand. De knoppen zijn eenvoudig te bedienen met de toppen van de vingers. Ook geschikt voor linkshandigen. Levenslange partner: Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. bamix® heeft een garantie van 10 jaar op de motor en 2 jaar op de volledige machine. bamix® kan altijd worden gerepareerd. Zuinig: De motor verbruikt minder dan 200 watt en bereikt toch een maximaal vermogen (tot 18.000 toeren/minuut). Plaatsbesparend : Het opbergen van uw bamix en de verschillende accessoires is zeer eenvoudig door de bijgeleverde wandhouder of statief. Stil & krachtig dankzij zijn wisselstroommotor. Polyvalent: Met de 3 hulpstukken die op elke bamix® passen en bij elke bamix® inbegrepen zijn, kan u een ruim aanbod aan gerechten maken. Zoals onder andere: soepen, mayonaises, smoothies, opgeklopt eiwit en zelfs slagroom van magere melk. Kwaliteit : De eersteklas Zwitserse kwaliteit maakt bamix® een onmisbaar element in uw keuken. Alle onderdelen die met voeding in contact komen, zijn van superieure kwaliteit, roestvrij en nemen geen smaak of geur op.

    Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit compacte keukenapparaat... Er zijn verschillende types die elk aan bepaalde behoeften voldoen, een buikgevoel dat door diverse kleuren wordt aangevuld.

    A smoothie a day keeps the doctor away

    Start je dag meteen goed: Wij hoeven u hoogstwaarschijnlijk niet meer uit te leggen hoe gezond groenten en fruit zijn. Wellicht kreeg u dit met de paplepel mee. Wat we u wel kunnen bijbrengen, is hoe bamix® perfect past binnen een gezonde levensstijl! Bijvoorbeeld door ‘s morgens een smoothie te maken als ontbijt. Doe het fruit en/of de groenten in een mengbeker en ‘pureer’ met het multimes. Serveer in glazen of neem hem mee ‘on the road’. Zo heb je een snel en gezond ontbijt, op slechts enkele minuten tijd.

    Suggesties Meloen-aardbei yoghurt : benodigdheden: ½ meloen, 300 g aardbeien, 180 g natuuryoghurt, 1 of 2 theelepels honing en 1 of 2 theelepels citroensap. Frambozensmoothie : benodigdheden: 500 g frambozen , vers of diepgevroren, het sap van 2 limoenen , 3 eetlepels ruwe rietsuiker en 12 ijsblokjes.

    bamix® is verkrijgbaar bij verschillende elektrozaken en detailhandels. Informatie: www.bodartservicehouse.be





    27-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logis vervult al je wensen voor een geslaagde wandel-, vis- of fietsvakantie

    Of je nu graag wandelt, fietst of vist, in Frankrijk of elders in Europa, Logis-hotels helpen je dromen en plannen waar te maken. Een warm onthaal, advies en comfort, met Logis heb je de garantie op een geslaagde vakantie.

    1.       Zin in een wandelvakantie? Wandel je graag op eigen houtje of met een groep? Logis staat je met raad en daad bij. Alle Logis-hotels die trektochtverblijven aanbieden, liggen vlakbij wandelpaden. De hotelhouders kennen de streek als hun broekzak en vertellen je welke routes je het beste neemt. Wil je een lange wandeling maken en voor dag en dauw vertrekken? Je hotelier zal je een extra vroeg ontbijt aanbieden, zodat je ten volle van je dag kunt genieten.

    Hotel Saint-Nicolas - Remich (Luxemburg). Deze vroegere pleisterplaats van schippers bevindt zich aan het jaagpad Rijn-Moezel. De ligging van het hotel aan de oever van de rivier is ronduit idyllisch. Kortom, dit is een uitstekende uitvalsbasis om te voet de wijngaarden aan de Moezel te verkennen. Bovendien ben je hier op nauwelijks 20 kilometer van de stad Luxemburg. En nog een meevaller: het restaurant van het hotel, Lohengrin, staat bekend voor zijn verfijnde keuken. Vanaf: 99 €/nacht in tweepersoonskamer.

    Relax Hotel-Restaurant Pip Margraff – Sankt Vith. :Relax Hotel heeft zijn naam niet gestolen, want relaxen staat hier centraal. Dit karaktervolle familiehotel in het mooie plaatsje Sankt Vith beschikt over uitstekende faciliteiten om je helemaal te ontspannen: whirlpool, Turks bad, sauna en een gloednieuw binnenzwembad. Als dat niets is om naar uit te kijken na een dag wandelen! De streek herbergt ontelbare wandelplekken: op een boogscheut bevindt zich het natuurreservaat Hoge Venen en Hertogenwoud. Vanaf: 110 €/nacht in tweepersoonskamer.

    2.       Zin in een fietsvakantie? Ook wielerfans zijn bij Logis aan het juiste adres: de Logis-fietshotels regelen alles. De hotels beschikken over een gesloten fietsenstalling, waar je je fiets ook kunt herstellen en schoonmaken. Fiets je liever zonder bagage? De hotelhouder biedt bagagetransport aan naar je aankomstpunt. Hij kent de streek op zijn duimpje en kan je alle informatie geven om je vakantie vlot te laten verlopen. Als je graag in de vroege uurtjes wilt vertrekken, hoef je de hotelhouder alleen maar te vragen een stevig ontbijt klaar te maken op het tijdstip dat je wenst!

    L’Auberge du Président – Cormeilles (Normandië). Met zijn antiquairs en boetieks is het dorpje Cormeilles al een attractie op zich. Maar vanuit dit mooie adres liggen het Pays d’Auge en Normandië aan je voeten. Een prachtige, groene streek. Maar ook het land van paardenfokkerijen, distilleerderijen (Busnel, een van de oudste producenten van calvados, is op 100 meter van hier!) en kaasboerderijen. Mythische namen zoals Deauville, Honfleur en de Bloemenkust (Côte Fleurie) liggen op fietsafstand. Vanaf: 78 €/nacht in tweepersoonskamer.

    3.       Zin in een visvakantie? Als je een Logis-hotel boekt om je favoriete hengelsport te beoefenen, weet je zeker dat je in de buurt kunt vissen in een meer, rivier, vijver of de zee. De hoteluitbater kan je bovendien vertellen waar je de beste plekjes vindt. Hij kan je ook goede viskaarten bezorgen, je helpen materiaal te huren of zorgen voor een visvergunning, enz. En in het hotel is er een speciale ruimte om je materiaal op te bergen en te laten drogen. Je hotelier staat klaar om al je vragen te beantwoorden: weersvoorspellingen, picknickmand, vroeg ontbijt..., zodat je voluit kunt genieten van je vakantie.

    Hotel-restaurant Dimmer – Wallendorf-Pont (Luxemburg). Al wie houdt van de natuur en zuivere lucht, kan hier zijn hart ophalen. Je vertoeft in het Luxemburgse ‘Klein Zwitserland’ met zijn ontelbare plekken om te vissen. Vanuit het hotel geniet je een adembenemend zicht op de vallei van de Sûre. Naast klassieke kamers beschikt Hotel Dimmer ook over een tent en een Pod, een kleine houten cocon geïnspireerd op de Engelse herdershutten. Voor een originele vakantie… Vanaf: 69 €/nacht in tweepersoonskamer.

    27-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klanten Colruyt groep krijgen blik achter de schermen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 4 tot 12 juni is het campagneweek van Bioforum Vlaanderen. Om bio de aandacht te geven die het verdient, informeert Colruyt Group zijn klanten over biologische producten. Zo laat het zijn klanten een kijkje achter de schermen nemen bij Bio-Planet, draaiden ze een reportage bij een bio-boer en geeft het een tijdelijke korting op zuivelproducten.

    EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ BIO-PLANET

    Altijd al eens willen weten hoe het er aan toe gaat in een Bio-Planet? Dat kan! Tijdens de avondrondleiding op woensdag, 8 juni krijgen klanten een exclusieve blik achter de schermen, met gids! Van 20 tot 22 uur ontdekken ze de werking van hun Bio-Planet, kunnen ze er genieten van proevertjes en krijgen ze een antwoord op alles wat ze altijd al wilden weten. Een plaatsje reserveren kan aan de kassa van een Bio-Planet of per telefoon. Op bioplanet. be vind je het telefoonnummer van jouw Bio-Planet in de buurt.

    BIO-BOERDERIJ

    De eieren van Boni Selection Bio komen onder meer van de bioboerderij Doba in Retie (Antwerpse Kempen). In dit familiebedrijf zorgt Dorien Baeyens dag in dag uit als een echte moederkloek voor het welzijn van haar kippen. Haar kippen zitten maximaal met 3000 per stal, hoogstens met 6 per m². Bij niet-biologische vrije uitloop zijn er dat 9. “Ik kies ook voor rustigere rassen die speciaal gekweekt zijn voor de biologische landbouw,” zeg ze. Alle eieren uit de boerderij van Dorien gaan naar Colruyt Group. “Ik weet perfect welke kwaliteit ze verwachten en doe er dan ook alles aan om die te garanderen.” Dorien werkt met 100% plantaardige voeding: “Ze krijgen alleen maar biologisch geteelde producten: tarwe, zonnebloemzaad, soja … En biomaïs, die we dit jaar trouwens voor het eerst zelf telen. Deze maïs is goed voor de darmen en beschermt tegen bacteriën.” Dankzij haar passie biedt Colruyt Group je de beste dagverse bio-eieren.

    TIJDELIJKE KORTING

    Van 1 juni 2016 tot en met 14 juni 2016 geeft Colruyt Group 15% korting op zuivelproducten van Boni Selection Bio en dit bij Colruyt, Okay en Bio-Planet. Het gaat onder meer om eieren, melk(dranken), kaas en yoghurt.

    HISTORIEK BONI SELECTION BIO

    Onlangs schakelden alle producten van het merk Bio-Time over van Boni Selection naar Boni Selection Bio. Het huismerk van Colruyt Group omvat alle bio producten en vind je terug in de rekken naast Boni Selection, Everyday en de nationale merken. Het submerk draagt bij aan de vereenvoudiging van het winkelassortiment, waardoor je makkelijker kan kiezen tussen deze drie merklagen.

    BONI SELECTION BIO

    Colruyt Group wil met zijn huismerk inspelen op de groeiende vraag naar biologische producten. De Belgische retailer wil dat de consument zonder extra inspanningen op het vlak van prijs, smaak, kwaliteit en gebruiksgemak bio-producten kan kopen. Met een basisassortiment van 250 biologische producten wil Colruyt Group dergelijke producten toegankelijker maken, zowel op gebied van beschikbaarheid als prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten zijn gegarandeerd van biologische teelt. Dankzij de frisgroene verpakking, het bekende Boni Selection-logo en een grote aanduiding ‘bio’ herken je de producten makkelijk in de winkelrekken van Colruyt, Okay, Bio-Planet en Spar. Bovendien draagt elke verpakking het Europese biolabel. Zo weet je zeker dat het product beantwoordt aan de Europese normen voor bio-producten.

    WWW.BONISELECTION.BE

     

    26-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de acht "coole" zomerplekjes van Oman

    Als je denkt dat een reis naar Oman te warm is tijdens de zomer, dan geven we je graag enkele verfrissende tips. Tussen juni en oktober zijn er talrijke plekjes in Oman waar je kan ontsnappen aan de grote warmte. Hieronder de 8 coolste plekjes die adembenemend mooi zijn en misschien zelfs in de zomer nog meer de moeite waard zijn om te bezoeken. Bovendien reis je dan in laagseizoen en kan je bijgevolg veel goedkoper logeren, zelfs in de luxehotels.

    Ontdek de 8 ‘summer getaways’ van Oman.

    1.   Misfat al Jabreen: Hoog in de bergen van het Al Hajar massief ligt dit schitterende dorp waar de tijd als het ware is blijven stilstaan. De lemen huizen zijn gebouwd op rotsachtige kliffen. Rond het dorp zijn er terrasplateau’s waar onder andere dadels, granaatappels, papaya’s en bananen groeien. Dankzij het 5.000 jaar oude Falaj-irrigatiesysteem kunnen de gewassen er groeien. Langs deze waterkanalen kun je bijvoorbeeld een leuke ezeltocht maken. Misfat Al Jabreen is een van de meest fotogenieke plaatsen van Oman.

    2.   Wadi Shab: In dit natuurgebied is het fantastisch om te wandelen. De wadi of rivierdal ligt in een ravijn en wordt omringd door imponerende rotspartijen en watervallen. Een ideale plek om af te koelen in de turquoise waterpoelen. Bij het pootjebaden geven de kleine Garra Ruffa visjes je er zelfs een gratis pedicure bij.

    3.   Ras al Jinz: In de hele wereld zijn er zeven soorten zeeschildpadden, waarvan er vijf in Oman te vinden zijn. Ras al Jinz is één van de belangrijkste nestelgebieden waar je tijdens het broedseizoen met een natuur gids kan kijken hoe de reuzenzeeschildpadden aan land komen om hun eieren te leggen en uit te broeden. De dieren leggen circa tachtig eieren en broeden daar een hele nacht op. In de ochtenduren kruipen de kleine schildpadden uit hun eieren. Tussen juli en oktober is het beste moment om dit natuurfenomeen te aanschouwen.

    4.   Bilad Sayt: Het wordt aanzien als één van de meest pittoreske dorpjes van Oman, gelegen tussen het Al Hajar massief en het Jebel Shams gebergte waar de hoogste berg van het sultanaat – met een piek van 3009m - gelegen is. Bilad Sayt heeft een hoog ‘postkaart-gehalte’ dankzij zijn magnifieke vergezichten, kronkelige paadjes, voetbalpleintjes met spelende kinderen en kristalhelder bronwater als een natuurlijk zwembad.

    5.   Masirah: Het eiland voor de kust van Oman is 95 km lang en 14 km breed. Tijdens de zomer passeert er langs Masirah een heerlijke moessonwind, waardoor het ook meteen 10 graden koeler aanvoelt. De ideale combinatie van wind en zee maakt het een populaire bestemming voor kitesurfers, kiteboarders en andere watersporters. Je vindt er idyllische stranden en je kan er vrij kamperen.

    6.   Wakan: Een klein dorp op 2000 meter hoogte in het westen van het Al Hajar gebergte. Vanop de tuinterrassen heb je een mooi uitzicht op de omliggende canyons. Wakan is het vertrekpunt van onvergetelijk mooie bewegwijzerde wandelingen. Zo begint er eentje met 700 trappen, 1 km lang. In de bergen kan je heerlijk logeren, in een luxehotel, tentenkamp of guesthouse.

    7.   Wadi Bani Khalid: Na een rit met de auto door een zeer droog gebied ben je aangenaam verrast door een dergelijke waterpracht. De natuurzwembaden en de geërodeerde rotsen vormen één van de meest gekende wadi’s van Oman, een zalige pic nic plek.

    8.   Dhofar, Salalah: De provincie Dhofar, met als hoofdstad Salalah, ligt in het uiterste zuiden van Oman. Tijdens de zomer wordt de regio omgetoverd in een tropisch groene oase met watervallen omdat dan de zomerse khareef of de moesson langskomt. Precies daarom is het een zomerse topbestemming op het Arabisch schiereiland.

    Het sultanaat Oman, met als hoofdstad Muscat, maakt deel uit van het Arabisch schiereiland. Het is een veilige reisbestemming die aangenaam verrast, met een onvoorstelbare en gevarieerde natuurpracht, een culturele rijkdom zonder weerga en daar bovenop een gastvrije bevolking en een degelijke toeristische infrastructuur.

    Info: www.visitoman.be

     







    26-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makkelijk barbecueën met Brabantia

    Dat barbecues leuk zijn, hoeven we je niet te vertellen. Maar Brabantia doet er deze zomer nog een schepje bovenop! De kleurrijke keukentools geven een frisse touch aan elke barbecue. Zo kan je genieten van lekker eten én een leuke sfeer!

    Elke hobbykok weet dat goed materiaal een absolute must is. Een scherp mes, een handige spatel of een stevige rasp zijn dan ook onmisbaar. Om het nuttige aan het gezellige te koppelen, weet Brabantia met zijn Tasty Colours-collectie wel raad! Ondertussen zijn er 28 handige keukentools in zomerse kleuren die van jouw barbecue een écht feest maken.

    3 nieuwe raspen: Wat is een barbecue zonder vers geraspte groentjes? Of geraspte chocolade op je desserts? De mogelijkheden zijn eindeloos met de 3 nieuwe raspen van Brabantia. Een standaard gele, een fijne rode en een grove mintgroene. Handig, makkelijk uit elkaar te houden én stijlvol!

    Grillen in een handomdraai: De keukentang van Brabantia maakt grillen nog makkelijker. Met deze siliconen tang in een opvallende oranje kleur draai je makkelijk vlees en groenten om zonder erin te moeten prikken. En met het handige ophangoog raak je hem zeker niet kwijt!

    De complete collectie: Brabantia heeft een zeer uitgebreide collectie keukenhulpen in zomerse, frisse kleuren! Bovendien is elk item hittebestendig en kan het zonder problemen in de vaatwasmachine. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de afwas én er blijft meer tijd over om te genieten. Ruik je de barbecue al?

    Praktische info: Elk item uit de Tasty Colours collectie heeft zijn unieke kleur. Rasp fijn, rood: 9,95 euro, Rasp grof, mint : 9,95 euro, Raspschaaf, geel : 9,95 euro, Siliconen keukentang, oranje : 8,95 euro, Universeel mes, groen : 7,95 euro, Vleesmes, mint : 11,95 euro, Koksmes, rood : 12,95 euro, Silicone bakborstel anti-aanbak, bright pink : 4,95 euro, Groentelepel anti-aanbak geel : 4,95 euro, Kruidenschaar, groen/geel : 6,95 euro, Snijplank S geel : 4,95 euro, Snijplank M rood : 6,95 euro, Snijplank L mint : 9,95 euro

    Brabantia, gestart in 1919, is uitgegroeid tot een internationaal designmerk van praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Met hun verrassend ontwerp maken deze producten voor elke dag het leven mooier: ‘Designed For Living’, van ‘laundry care’ en ‘food enjoyment’ tot ‘waste management’ en ‘bathroom’. Het familiebedrijf houdt daarbij rekening met de volgende generatie, door innovatieve producten te ontwerpen die duurzaam worden gemaakt. www.brabantia.com







    26-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biologisch en gezond eten tijdens je vlucht, Dat kan bij Air Europa

    Air Europa biedt vanaf nu nieuwe, gezonde maaltijden aan boord met organische producten. Dankzij deze vernieuwing wordt de Spaanse luchtvaartmaatschappij trend leader op vlak van maaltijden.

    Air Europa, de Spaanse private luchtvaartmaatschappij, is specialist op Zuid-Amerika met vertrekken vanuit Brussel via Madrid. Er zijn twee vluchten per dag van Brussel naar Madrid met een netwerk naar topbestemmingen zoals Havana, Buenos Aires en Lima.

    Air Europa is bekend om zijn service waarbij elk detail belangrijk is. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook de maaltijden aan boord aangepast en de kwaliteit werd sinds 1 april extra opgewaardeerd. Biologisch en gezond, dat zijn de criteria waarop de bekende chef Antonio Fernandez zich baseert bij de creatie van zijn nieuwe gerechten. De producten die worden gebruikt zijn biologisch gelabeld. Met deze vernieuwing wordt Air Europa een ‘trend leader’, wat betreft de maaltijden aan boord.

    Even innovatief is het gebruik van duurzame materialen bij de bediening, goed voor hergebruik en met een attractief design. De culinaire nieuwe extraatjes van Air Europa worden aangeboden op de lange afstandsvluchten vanuit Madrid en in businessclass op alle Europese vluchten.

    Air Europa heeft zeer concurrentiële tarieven in Economy Class en in Club Business en is gespecialiseerd in binnenlandse Spaanse vluchten en intercontinentale vluchten naar Latijns-Amerika. Air Europa is lid van Skyteam en de passagiers genieten van het frequent-flyer programma SUMA. Info: www.aireuropa.com

    26-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De koning te rijk: royale geschenkideeën voor papa

    Hij hielp je met je eerste stapjes, je eerste ritje met de fiets en beschermde je van al het kwaads op de wereld. Hoog tijd om je papa te verwennen! 12 juni komt dichterbij, en dus helpt King George je op weg met originele geschenkideeën voor Vaderdag én designitems voor de ultieme mannendroom: de man cave.

    Voor de wijngoeroe: Fervente wijnverzamelaars willen pronken met hun collectie. Ribbon van Alessi omhult je zes mooiste flessen als een strik. Het architectenbureau UNStudio liet zich inspireren door de zogenaamde Möbiusband: een ruimtelijke figuur met maar één rand en één vlak. De unieke vormgeving ontstaat dankzij een complex proces van koudgeperst staal, een expertisegebied van Alessi. Ribbon, ontworpen door UNStudio voor Officina Alessi. L x b x h: 42 x 16 x 20 cm. Van gepolijst 18/10 roestvrij staal: € 290. Van zwart epoxy: € 160.

    Voor de fijnproever: Highlight van de woonkamerreeks Fena van hülsta is de DRAAI-BAR: een zuilvormige bar, recht uit de sixties. De indirecte verlichting zet je flessen whisky, wodka of wijn mooi in de spotlights. Even geen dorst? Met een simpele draai verdwijnt de glazen voorkant en behoud je een strakke zuil. Onmisbaar in een authentieke man cave.

    Voor de snoeper: Het valt niet te ontkennen dat papa’s grote snoepers zijn. Met de zomer in aantocht, komt een romige lekkernij op de voorgrond: een bolletje ijs. En daarvoor kun je terecht bij toppatissier Joost Arijs. Die maakt niet alleen heerlijke taarten en pralines, maar ook vers schepijs. Naast klassieke smaken als vanille, aardbeien en stracciatella biedt hij onder meer tonka, yoghurt-limoenijs en exotic sorbet aan. Schepijs van Joost Arijs. Verkrijgbaar in een karton van 0,2 l, 0,5 l of 1 l bij Joost Arijs Gent of Antwerpen.

    Hulp nodig bij het scheppen? Koki van Alessi vormt dankzij z’n gestroomlijnde vorm het ene perfecte bolletje ijs na het ander. Hiermee bewijst ontwerper Valerio Sommella nogmaals zijn talent om metaal te gieten in een harmonieuze vorm. Koki, ontworpen door Valerio Sommella voor Alessi. 17,6 x 5,6 cm. Van gepolijst 18/10 roestvrij staal. € 39

    Voor de carnivoor: Haalt jouw papa de barbecue boven zodra de eerste zon zich laat zien? Dan is de nieuwe tonvormige Barbecook Edson écht iets voor hem. Dit toestel met de coole look van een olievat en het gekende Barbecook-gemak is de perfecte barbecue buddy voor jouw stoere papa. Ook met kindjes in de buurt kan hij met een gerust hart roosteren, want dankzij het kuip-in-kuipysteem is de grill extra veilig. Genoeg gebarbecued? Deksel erop en Barbecook Edson doet dienst als partytafel. Barbecook Edson, in rood of zwart. Grillrooster: Ø 47,5 cm; ton: Ø 60 cm. Richtprijs: € 199.

    Voor de workaholic : Een onmisbaar element in een man cave: een échte leren sofa waarin je languit kunt liggen na een harde werkdag. Durlet, Belgisch meubelfabrikant, staat al decennia bekend om zijn tijdloze zitbanken leer van topkwaliteit. De Manta is one of a kind qua vormgeving. Door te werken met één lang rugkussen en één lang zitkussen creëerde de Nederlandse ontwerper Frans Schrofer een uiterst elegant designstuk. Manta van leer. Vanaf € 3 854.

    Enkel plaats voor een éénzitter? De BuzziNordic van BuzziSpace past in elk interieur dankzij z’n vele uitvoeringen. In zwart of bruin leer voor de stijlvolle vader. Of met een felgekleurde stoffen bekleding met Memphis-vibe voor de speelsere papa. Eén ding staat in elk geval vast: de loungestoel claimt moeiteloos zijn plaats in de man cave.

    Voor de slaapkop: Het perfecte kopje koffie garandeert een goed begin van de dag. Deze ingebouwde koffiemachine van Bauknecht is een echte alleskunner, of je papa nu een cappuccino, een espresso of heet water voor thee wil. Het apparaat is programmeerbaar voor vijf kopgroottes. Automatische koffiemachine KMT 9145 IXL van Bauknecht. Richtprijs: € 1 829.

    Voor de sportieveling: Na een intensieve sportsessie is het tijd voor een welverdiende douche. Dankzij de Croma Select-reeks van Hansgrohe breng je op een heel eenvoudige manier, zonder kap- of breekwerk, meer wellness in je badkamer. Met één druk op de knop wissel je eenvoudig tussen verschillende soorten waterstralen. De reeks bevat drie handdouches, een hoofddouche en een showerpipe. Showerpipe Croma Select 180 2jet. € 773,50, btw niet inbegrepen.

    Voor de strakke papa: Voor papa’s die houden van mooi afgewerkt design: een strak sideboard waar allerlei spullen in en op kunnen — essentieel in een man cave. Square van In2Wood is bovendien helemaal customizable. Van houtsoort en kleur tot zelfs de indeling van de lades, alles kun je aanpassen. Rechts, links of centraal? Met drie of vijf deurtjes? Jij kiest! Square kan zelfs dienen als tv-kast.

    Square van In2Wood, vanaf 2.390 euro. : Het ontwerp van het krukje of bijzettafeltje SAG van MDF Italia is geïnspireerd op een functioneel veelvlak. Dit designpareltje werd uit één stuk geplooid. De gewelfde structuur geeft SAG z’n zachte elastische uiterlijk dat tegelijk ook een ongelofelijke stevigheid uitstraalt. Net als het uitgepuurde krukje zelf is ook de verpakking van SAG goed doordacht: gemaakt van milieuvriendelijk karton en vrij van kunststoffen of chemische lijmen. De vloeiende tekeningen en het handige inklapbare handvat toveren SAG in een vingerknip om tot een spannend cadeau-idee voor papa! Prijs op aanvraag.





    26-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeren en Buren!

    Is de oplossing om rechtstreeks bij kleinschalige landbouwers die hun vak verstaan te kopen. Het principe is eenvoudig. Via het internet bestelt u wat u wilt, wanneer u wilt: fruit, groenten, brood, kaas, vlees, drankjes…Elke week spreekt La Ruche met u af op een vaste plaats, u haalt uw bestelling op en ontmoet de producenten op een gelegenheidsmarkt. De rol van een bijenkorf – de ruche uit de naam – bestaat erin een rechtstreeks contact tussen de producent en de koper tot stand te brengen. Het idee komt uit Frankrijk, maar vindt steeds meer ingang bij ons en dat is prima! We leven in een prachtige tijd waarin een nieuwe manier van consumeren ontstaat

    HET PRINCIPE?

    Lokale producenten en consumenten met elkaar in contact brengen via een website en dit met de bedoeling een virtuele markt creëren, waar meerdere producenten samenkomen en de leden hun producten kunnen aanbieden. Elke week worden er verkopen georganiseerd, de "bijen" bestellen en betalen via het internet, om hun aankopen vervolgens op te halen in de "korf" waar ze ingeschreven zijn, op een vast uur en een vaste plaats.

    HET VERHAAL ACHTER HET SUCCES

    Het idee voor Boeren & Buren (La Ruche qui dit Oui!) kwam van culinair designer Guilhem Chéron en kreeg concreet vorm in 2011, toen hij zich associeerde met de informaticus Marc-David Choukroun. Het platform werd gelanceerd en oogstte meteen succes. Dat jaar gingen 24 Ruches open, met als eerste die in Le Fauga, bij Toulouse. In 2013 krijgt La Ruche qui dit Oui! een internationale dimensie en opent Ruches in andere Europese landen. Het concept is een succes en de gemeenschap blijft groeien.

    In mei 2015 telde het bedrijf 750 Ruches in heel Europa, met meer dan 5.000 producenten en 140.000 ingeschreven klanten: een echte gemeenschap van liefhebbers van lokale producten die gezond, lekker en duurzaam willen eten is geboren!

    GEBRUIKSAANWIJZING

    De producent stelt zijn producten aan La Ruche voor via het internetplatform. Elke week selecteert de verantwoordelijke van La Ruche de producten die hij wil aanbieden. De leden worden op de hoogte gehouden dat de verkoop geopend is en plaatsen hun bestelling online. Op de distributiedag komen de leden hun producten ophalen bij de producenten.

    DE SPELERS

    DE PRODUCENTEN: 5 goede redenen om een ruche te bevoorraden: om van een nieuwe afzetmarkt te genieten; om een rechtstreekse band met de klanten te smeden; om niet met onverkochte waren te blijven zitten; om zonder engagement gebruik te kunnen maken van een flexibel systeem en om contacten te leggen met andere producten.

    DE VERANTWOORDELIJKEN VAN DE RUCHES

    Ze komen uit alle milieus, alle streken en hebben allerlei soorten carrières achter zich. Bedoeling is producten binnen een straal van 250 km te contacteren en tegelijk rekruteren de verantwoordelijken leden die lokale producten willen kopen.

    5 goede redenen om een ruche te openen? De inwoners een kwaliteitsvolle voeding bieden; de landbouwers en ambachtelijke producten uit de streek steunen; een band smeden binnen de buurt of het dorp; op autonome wijze een project leiden en een bijkomend inkomen verdienen.

    DE LEDEN

    Waarom aansluiten bij een Ruche ? Om verse hoogwaardige producten te verbruiken en om producten te kopen voor een eerlijke prijs. Om een band te scheppen met de producenten, om tot een lokale gemeenschap te behoren en om op een nieuwe manier boodschappen te doen.

    LA RUCHE IN EEN NOTENDOP

    België ontsnapt niet aan de nieuwe trend, 58 Ruches werden opgericht sinds september 2013 (9 in Brussel, 37 in Wallonië en 12 in Vlaanderen), ze tellen 280 producenten, zijn goed voor 7.500 bestellingen van de ruim 46.000 leden, 70% van de Ruche-verantwoordelijken zijn vrouwen. De gemiddelde afstand tussen de producent en de Ruche bedraagt 32 km.

    EEN SOCIALE EN SOLIDAIRE VORM VAN ONDERNEMEN

    De site van la Ruche qui dit oui! stelt de technologie ten dienste van de sociale vernieuwing. Dankzij de distributie ontstaat opnieuw een economie gebaseerd op vertrouwen en groeit een gemeenschap. La Ruche qui dit oui! begeleidt de producenten binnen het netwerk in hun financieringsprojecten via de platformen Hellomerci en Kiss Kiss bank Bank.

    Meer weten ? : https://beorenendburen.be

     

     

     





    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om helemaal op kracht te komen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verminderde vitaliteit? Voorbijgaande vermoeidheid? Doffe huid? Vermoeide blik… Een ophoping van toxines is mogelijk de schuldige! Detoxprogramma op basis van planten!

    Toxines zijn alle bestanddelen die giftig kunnen zijn voor ons organisme. Ze dringen ons lichaam vooral binnen via de voeding (50%), de ademhaling (40%) en de huid (10%). Tijdens de evolutie heeft ons lichaam wel een zuiveringssysteem ontwikkeld (via onze 5 eliminatieorganen), maar door onze zittende levensstijl, onze eetgewoonten en de vervuiling worden we aan meer toxines blootgesteld dan ons lichaam op natuurlijke wijze kan verwerken. De toxines hopen zich op: ons lichaam krijgt het zwaar te verduren, produceert steeds meer vrije radicalen (die een vroegtijdige veroudering van de cellen veroorzaken) en bepaalde essentiële functies verzwakken.

    De Ortis oplossing

    Help uw lichaam om dit teveel aan toxines te verwijderen! Een detoxprogramma heeft als doel een duwtje in de rug te geven aan de 5 eliminatieorganen om overtollige toxines te verwijderen. U zult zich verlicht en minder moe voelen! Laboratoires Ortis ontwikkelde twee detoxprogramma’s volgens uw behoeftes van het moment: Programma met diepgaande werking: DETOXINE en Express programma: ZUIVEREND EXPRESS

    Detoxine:  

    Deze formule combineert een mengeling van planten met wetenschappelijk bewezen, zuiverende eigenschappen: Artisjok en Berk: ondersteunen de leverwerking; Paardenbloem, Groene thee en Berk: ondersteunen de eliminerende nierfunctie; Tamarinde: bevordert de darmtransit; Venkel: bevordert een goede spijsvertering en het Driekleurig viooltje draagt bij tot een zuivere huid. Deze unieke combinatie van bio planten, samen met fucus*, gaat op 3 verschillende manieren werken voor een optimaal resultaat. *Alleen de smaak appel bevat geen fucusn hierdoor kunnen personen met schildklierproblemen toch een programma volgen. De formule Detoxine zorgt voor een werking op het energiemetabolisme dankzij het jodium van de fucus, Vochtafvoerende werking voor een lichter lichaam en tevens een Ontgiftende werking die de normale functies van de lever ondersteunt, de darmtransit en de eliminerende nierfunctie bevordert. Smaken: framboos-veenbes, perzik-citroen, groene thee, appel.

    Los 12 ml DETOXINE op in een groot glas water, in een klein flesje of nog beter, in uw dagelijkse fles water van 1,5 l. Programma van 20 dagen. Aanbevolen verkoopprijs: 19,99 €

    Zuiverend express:

    Geen tijd om aan een programma met een diepgaande werking te beginnen? Wilt u een gezuiverd lichaam na slechts één week? Laboratoires Ortis ontwikkelde een Express formule als ideale inleiding voor een afslankingsproduct. Deze combinatie van planten bevat vooral veel berk (optimale concentratie van 1200 mg/dag equivalent aan 6 g droge planten) en venkel om de detoxfuncties van het organisme snel te activeren: Artisjok en Berk: ondersteunen de leverwerking, Groene thee en Berk: ondersteunen de eliminerende nierwerking, Tamarinde: bevordert de darmtransit en Venkel bevordert een goede spijsvertering. Smaak: passievrucht-granaatappel Zonder fucus. Elke ochtend een flesje opdrinken, puur of verdund in een groot glas water. Aanbevolen verkoopprijs: 13,25 €.

    Extra tips: Let meer op uw voeding: eet vooral fruit (meloen, peer), groenten met een vochtafdrijvende werking (artisjok, selderij, komkommer, tuinkers, prei,…), peulvruchten (linzen, kikkererwten, bonen,…) en volkorengranen. Vermijd snoep, frisdrank en alcohol. Drink meer water: dagelijks minstens 1,5 l. Gebruik minder stimulerende middelen: drink wat minder koffie. Vermijd sigaretten. Beweeg: ga sporten, bij voorkeur in de buitenlucht, dat bevordert de ventilatie. Zweet: laat u verleiden tot een sessie in de sauna of de hammam (tenzij afgeraden vanwege medische redenen). Ontspanning: een heerlijke massage door deskundige handen kan bijzonder ontspannend en verkwikkend werken. www.ortis.com

    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Bloementapijt, een handleiding
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Twee jaar geduld en voorbereidingen voor 4 dagen van kleurrijke magie… dat is de tijd die nodig is om het Brusselse Bloementapijt te bedenken en vorm te geven. Op deze eeuwenoude locatie is geduld een vaste waarde: de stenen hebben alle tijd van de wereld.

    Het thema kiezen, het ontwerp tekenen, evalueren en daarna het juiste aantal begonia’s laten groeien, rekening houdend met de kleuren. Er zullen er zo’n 600.000 nodig zijn, dicht bijeengepakt, om de motieven te tekenen en om dit unieke tapijt reliëf en de nodige kleurschakeringen te geven.

    Een precieze en delicate coördinatie : De begoniavelden liggen allemaal in één regio in Vlaanderen. Gedurende verschillende maanden planten en verzorgen de bloementelers de begonia’s zodat ze de juiste kleuren en benodigde hoeveelheden verkrijgen om het Bloementapijt tot leven te wekken. Op de beslissende dag zullen de bloementelers de bloemen zo snel mogelijk plukken, verpakken en vervoeren zodat dit tijdelijke tapijt zo lang mogelijk kan bestaan.

    Een honderdtal vrijwilligers in actie: Op D-day wordt de tekening van het tapijt op “ware grootte” op een transparante plastic folie met microperforaties overgezet. Daarna staan een honderdtal gemotiveerde vrijwilligers voor een zeer delicate taak: ze moeten deze reusachtige tekening “inkleuren”. Daarbij houden ze rekening met de schakeringen van de begonia’s, die ze heel dicht tegen elkaar plaatsen. Zo zorgen ze voor een microklimaat met een constante vochtigheid die de versheid en de kleurenvariaties van deze typisch Belgische bloemen garandeert.

    Dit hele werk wordt in verschillende dagen uitgevoerd zodat het Bloementapijt tijdig uitgerold kan worden voor de inhuldiging op 12 augustus. Dit tijdelijke kunstwerk zal uitzonderlijk 4 nachten en 4 dagen bewonderd kunnen worden.

    VLAAMSE BEGONIA: UNIEK IN DE WERELD

    Een lange bloeiperiode, een breed kleurenpallet, diverse vormen en geschikt voor border en terras. Dat zijn de troeven van de Vlaamse begonia, resultaat van jarenlange traditie en vakmanschap. Geen wonder dat de Vlaamse begonia zelfs succes heeft tot in Japan en Amerika.

    Traditie en vakmanschap: Vlaanderen is de belangrijkste producent van knolbegonia’s ter wereld, dankzij een rijke traditie van zaadselectie en knolproductie. Jaarlijks worden ongeveer 20 miljoen knollen uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika en Japan.

    De teelt is vooral geconcentreerd in Oost-Vlaanderen en meer specifiek in de regio rond Gent. De selectiebedrijven zijn continu op zoek naar nieuwe kleuren en bloemvormen. Vooral de dubbele begonia’s en de hangende soorten zijn populair.

    De immense Belgische bloementapijten van knolbegonia’s zorgen voor heel wat uitstraling en hebben internationale faam. De begonia’s komen er in al hun kleurenpracht perfect tot uiting.

    Bloemenspektakel voor tuin en terras: Knolbegonia’s zijn de perfecte keuze voor wie houdt van een indrukwekkend kleureneffect. Van wit over geel en oranje tot rood en alle tinten roze. Eenvoudig, hangend of met dubbele bloei. Het begonia-assortiment biedt een ruime keuze. Zo is er steeds een begonia die past bij je smaak en bij de rest van de beplanting. Met zijn weelderige en langdurige bloeiperiode brengt hij van begin juli tot de eerste vorst kleur. Knolbegonia’s zijn bovendien veelzijdig, want geschikt voor balkon, hanging basket, terras of tuinperk. Ze vergen weinig onderhoud en zijn tot slot allergie-vriendelijk.

    EEN BLOEMENTAPIJT, TWEE DESIGNERS

    Vanaf de jaren ’70 begon Mark Schautteet als medewerker van Et. Stautemas (pionier van de begoniatapijten) mee te werken aan de realisatie van verschillende begoniatapijten. Zo realiseerden ze samen begoniatapijten in Brussel, Columbus-Ohio, Wenen en Den Haag. Deze tapijten getuigden toen al van een grote internationale uitstraling. Na het overlijden van Et. Stautemas in 1998 besloot Mark Schautteet het pionierswerk van zijn leermeester voort te zetten en verder werk te maken van de promotie van de begonia als exportproduct via bloementapijten.

    Binnen onze landsgrenzen werden al vele markten of pleinen omgetoverd tot een prachtige, kleurrijke begoniatapijten naar een ontwerp van Mark Schautteet.

    Fujie Suzuki, in 2001 afgestudeerd aan de Japanse “Sapporo School of art”, werkt sinds april 2001 voor NOMURA Co ., Ltd. Deze ontwerpster begint haar korte maar briljante carrière met het creëren van visuele ontwerpen voor diverse musea en tentoonstellingen. Vandaag ontwerpt ze heel wat huisstijlen en grafische projecten voor bedrijfsevenementen en showrooms.

    Deze talentvolle kunstenares weet hoe ze de meest abstracte marketingconcepten en –boodschappen vorm moet geven. Bovendien besteedt ze bijzonder veel aandacht aan het standpunt van de gebruikers en aan het ontwerpen van designs die warmte en troost uitstralen.

     

    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin Pilot Power 3 motor GPTM, een exclusieve band

    Ter gelegenheid van de MotoGPTM 2016 Frankrijk en om haar terugkeer op het hoogste niveau van de competitie te vieren, brengt Michelin per 1 juni 2016 de MICHELIN Pilot Power 3 MotoGPTM Ltd Edition op de markt.

    Het is voor het eerst dat Michelin zo een bijzondere editie op de markt introduceert! De exclusieve banden zijn te herkennen aan een speciale markering op de zijwanden waarbij het logo van de MICHELIN Power 3 wordt gecombineerd met het logo van de MotoGPTM. Ze worden in een beperkt aantal exemplaren op de markt gebracht waardoor slechts 5.000 Europese motorrijders ervan kunnen profiteren.

    De nieuwe MICHELIN Pilot Power 3 MotoGPTM Ltd Edition is beschikbaar in de volgende afmetingen: de voorband in 120/70 ZR 17 (58W) en de achterband in 180/55 ZR 17 (73W). De set is bedoeld voor sportief gebruik.

    Door haar betrokkenheid bij de MotoGPTM beschikt Michelin over een ongekend laboratorium voor het ontwikkelen van technologische oplossingen die later toegepast kunnen worden bij banden die voor alle motorrijders op de markt worden gebracht; voor gebruik op de weg, op het circuit of beide.





    25-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezelligheid zonder mate - Deze zomer kan je zonder mate genieten

    Een alternatief dat smaakt : Geniet je vaak van een aperitief met je vrienden, ga je graag lunchen met collega’s of ‘s avonds een terrasje doen, maar wil je niet altijd alcohol drinken? Deze zomer wordt Crodino - het bitterzoete, verfrissende, alcoholvrije aperitief - de perfecte bondgenoot van levensgenieters die houden van een gezellig moment met familie of vrienden.

    Een echte aperitiefsmaak: Crodino wordt samengesteld op basis van een traditioneel en uniek extract van een mengeling gedistilleerde planten, vruchten en wortels, aangevuld met stukjes zoete en bittere sinaasappel en Lisiel-bronwater. Het kleine, vrolijke flesje van 10 cl is een ode aan de elegantie en het goede humeur, voor een heerlijke consumptie zonder mate.

    ‘Autentico’ sinds 1964: "Een Crodino" is een begrip in Italië, het land van het aperitief, en dankt zijn naam aan Crodo, een klein stadje in Lombardije waar de drank wordt geproduceerd en gebotteld sinds 1964. Tot op vandaag wordt het authentieke recept van Crodino strikt geheim gehouden.

    Hoe schenk je hem het best? 1 flesje Crodino, IJsblokjes, Sinaasappelschil

    Vul een wijnglas voor de helft met ijsblokjes, schenk de Crodino erbij en voeg wat sinaasappelschil toe.

    Een schaterlach, een toevertrouwd geheim, vertrouwelijke blikken, de smaakzin die verrast wordt en de zintuigen die wakker worden geschud: met een Crodino als aperitief geniet je van elk moment. Crodino wordt verkocht in alle hyper- en supermarkten tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 5,02 per verpakking van 8 x 10 cl.







    24-05-2016 om 21:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzaam reizen in Oman

    Het sultanaat Oman is een schatkamer vol natuurpracht en werelderfgoed die je op een duurzame manier kunt ontdekken en bewonderen. Het Ministerie van Toerisme van Oman heeft zich tot doel gesteld een duurzaam toeristisch beleid te ontwikkelen dat én erfgoed én natuur voor de toekomst bewaart.

    Als je Oman bezoekt dan ben je onder de indruk van de gevarieerde natuur. Er is niet alleen woestijngebied, ook vruchtbare oases en rivierdalen, bergtoppen tot 3000 meter en een betoverende kustlijn. Oman hanteert de grootste voorzichtigheid bij de toeristische exploitatie van deze sublieme habitats, rijk aan fauna en flora. Ruim 30.000 km2 is beschermd natuurgebied. Hetzelfde geldt voor het culturele erfgoed, oude steden, forten, moskeeën en souks waarvan sommige op de Werelderfgoedlijst van de Unesco staan.

    Aan de ontwikkeling van de hotelsector in Oman merk je de duurzame aanpak. Het in 2014 geopende Alila Hotel in het Jabal Akhdar gebergte bijvoorbeeld is een luxeresort op tweeduizend meter hoogte met imponerende uitzichten. Het is een uitvalsbasis om in de regio te wandelen, te fietsen en de omliggende dorpen te bezoeken. Bij de bouw van het hotel lieten de architecten zich inspireren door de Omaanse forten. Er was continu aandacht voor duurzaamheid en voor het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Vandaar het gebruik van lokale stenen (gekapt uit het gebergte), het belang van recyclage en energiebesparende elementen zoals het gebruik van zonnepanelen. Het hotel beantwoordt aan de hoogste eisen van de LEED certificatie (Leadership in Energy and Environmental Design). Ook bij de prachtige villa’s van het Zighy Bay Resort, gebouwd als traditionele Omani zomerhuizen, is duurzaamheid een cruciaal element van de uitbating. In de maaltijden bijvoorbeeld worden groenten en fruit van boeren uit de streek verwerkt.

    Duurzaam overnachten op een goedkopere manier kan door vrij te kamperen, wat in Oman is toegestaan. In de woestijn kun je in een tentenkamp verblijven, een onvergetelijke ervaring. En in het Jebel Shams gebergte, op 1400m hoogte kun je in The View overnachten. De tenten zijn ecologisch en tegelijk luxueus. Het kamp biedt uitzicht over de bergdorpen Al Hamra en Bilad Seit. Je kunt er ook mountainbiken en bergtochten maken onder begeleiding.

    Tientallen andere activiteiten in Oman hebben een ecologisch karakter zoals dolfijnen spotten, zeeschildpadden observeren die op het strand hun eieren komen leggen, zeldzame diersoort ‘Arabian Oryx’ bewonderen in een natuurreservaat of grotten bezoeken zoals die van Al Hoota.

    Info: www.visitoman.com

    24-05-2016 om 21:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blend

    Deze nieuwe behangcollectie van Eijffinger is een collectie waarmee je eenvoudig jouw persoonlijke basis creëert door dessins en kleuren te mixen!

    Schop je schoenen uit en plof lekker op de bank. Je bent thuis. Hier word je omringd door je favoriete spullen, kleuren en dessins. De basis van dit huis creëer je zelf met jouw mix uit Blend.

    Kies uit een breed palet aan kleuren, dessins en structuren. Frisse bloemen, robuuste uni’s, elegante ornamenten, kant en strepen in neutrale tinten en schakeringen van geel, roze, blauw, groen en grijs. Speel met het gevoel van natuurlijk linnen, rotan, katoen, aaibaar damast of stoer grasweefsel en verwassen jeans. Kies voor subtiel toon op toon of juist voor een wat gewaagder contrast. Combineer oker met oudroze, zachtblauw met indigo en mat met glans.

    Deze collectie is tijdloos en eigentijds, ingetogen of juist gedurfd. Beken kleur en laat met Blend je persoonlijke stijl spreken. Maak jouw eigen unieke combinatie van subtiele dessins en kleuren en breng je wanden en interieur tot leven. De nieuwe collectie ligt sinds 13 mei in de winkels!

     









    24-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simpelweg overherlijk - Denk je aan speculoos, dan denk je aan Lotus

    Lotus, het gerenommeerde bedrijf met een passie voor speculoos, weet als geen ander dat het juiste tussendoortje gelijk staat aan pure verwennerij. Hun unieke recept werd eerder al vertaald naar Lotus Speculoos schepijs: een absolute topper in het segment, naast de vanillesmaken. Nu lanceert het Belgische bedrijf IJssticks met de iconische Lotus Speculoossmaak. Een variant in dit snelgroeiende segment kon immers niet uitblijven.

    The Original speculoos ijssticks: om duimen en vingers bij af te likken. De Lotus IJssticks zijn simpelweg overheerlijk. De verschillende dimensies versterken elkaar en weten je smaakpapillen keer op keer te verrassen. Het hart van de Speculoos IJssticks bestaat uit heerlijk Lotus Speculoos roomijs van topkwaliteit. Deze lekkernij wordt omhuld door de authentieke smaak van een laagje Lotus Speculoospasta. De Speculoos Crumble versterkt de Lotus speculoossmaak des te meer en de crunchiness geeft een extra dimensie aan de sticks. Rondom bevindt zich een laag krakende, Belgische chocolade. Van een intense smaakbeleving gesproken!

    Opnieuw weet Lotus Bakeries de consument te verrassen met hun geliefde speculoos. 4 x 90 ml € 3,99 (aanbevolen verkoopprijs) Nu al verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Vanaf 01/06/2016 ook bij Delhaize.

    Lotus Bakeries in een notendop:

    Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het traditionele en gezonde segment van tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nakd, Trek, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en zeventien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.350 medewerkers.

    Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nakd, Trek, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. In 2015 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 411,6 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

     







    24-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre &Vacances blijft Portugal verder veroveren

    Pierre& Vacances blijft Portugal verder veroveren en stelt zes nieuwe partnerresidenties voor: twee in de Algarve en vier in de buurt van Lissabon. Zo wordt Portugal dit zomerseizoen meer dan ooit de ideale vakantiebestemming bij Pierre& Vacances.

    IN DE KIJKER: Residentie Rocha Brava -Carvoeiro in de Algarve

    Op een boogscheut van het dorp Carvoeiro en zijn prachtige stranden ligt de residentie Rocha Brava. Deze vakantiebestemming in de Algarve beschikt over verschillende verblijfstypes, van tweekamerappartementen voor drie personen tot driekamerappartementen (duplex) voor vijf personen. Volwassenen komen in Rocha Brava tot rust in de prachtige tuinen of zwembaden, terwijl de kinderen zich uitleven tijdens de animaties of in de gratis Kids Clubs. Ideaal om met het hele gezin in alle rust en veiligheid te genieten van een vakantie.

    De residentie heeft heel wat te bieden: drie zwembaden, vier tennisbanen, een sportzaal, een restaurant met terras en een schoonheidssalon met verzorging en massages. Voorbeeldtarief: €1.237 per week voor een driekamerappartement voor vier personen in juli 2016

    IN DE KIJKER : Residentie Salema Beach – Salema, in de Algarve

    Deze nieuwe residentie ligt langs het ongerepte natuurgebied Costa Vicentina. De gasten hebben keuze uit aangrenzende vakantiehuisjes of luxeappartementen, al dan niet met een ruim en zonovergoten balkon. Het strand van Salema ligt op amper 500meter, en in de vele restaurants kunnen de vakantiegangers proeven van de lokale specialiteiten. Ook het buitenzwembad en het pittoreske vissersdorpje van Salema zijn een bezoek meer dan waard. De ideale bestemming dus voor een geslaagde zomervakantie! Voorbeeldtarief: €1.512 per week voor een driekamerappartement voor vier personen in juli 2016.

    www.pierreetvacances.be





    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.California dreaming

    Rainbow Dream dompelt ons onder in een feeërieke en girly wereld met zuurtjeskleuren. Ontdek de sfeer van de Candy Pop uit de jaren 90: naveltruitje, holografische stoffen en elastische banden. De kleuren zijn turkoois met citroengeel, felroze en felgroen.

    Socal thema: Going Back to Cali refereert aan de Californische stranden in de jaren 90 en aan de sportieve sexy look en brengt hulde aan neopreenstoffen, netstoffen en monochrome prints. Meng de Color Block-tendens met de Splash-lijn voor een effect van op elkaar gedragen badpakken. Het Socal-thema gebruikt LYCRA XTRA LIFE-vezels voor een uitgepuurde en moderne look, extra bestand tegen zonnecrèmes en -olies.

    Replay:

    Het Italiaanse denimlabel Replay organiseerde dinsdag 17 mei een evenement in het Old Selfridges Hotel in Londen naar aanleiding van de nieuwe Hyperfree collectie. Deze laatste is het nieuwe paradepaardje in een reeks van super innovatieve jeansmodellen (Hyperflex, Hyperskin) die The Flexibles genoemd worden.

    Tijdens het evenement konden de gasten genieten van spectaculaire optredens door acro-voetbal en acro-yoga atleten en parkour professionals. Alle artiesten traden op gekleed in één van de producten uit het The Flexibles gamma om zo de ongelooflijke flexibiliteit van de jeans aan te tonen, een nieuwe dimensie in athleisure-wear.

    Voetbalster Neymar Jr. en supermodel Alessandra Ambrosio, beide gezichten van de nieuwe campagne, schitterden op de rode loper richting de exclusieve party. Vele andere celebrities waren ook van de partij.

    Bonner : Superfoods om ons lichaam bikini-proof te maken

    Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, daarom is het aan te raden jouw ochtend te beginnen met een gezonde en stevige portie superfoods. BONNER, specialist in gedroogde vruchten, bracht enkele producten op de markt waarmee we een gezond eetpatroon kunnen ontwikkelen en ons lichaam sneller bikini-proof kunnen maken deze zomer!

    Het is simpel: meng de rozijnen of bosbessen mee in jouw ontbijtgranen of yoghurt, zo kom je makkelijk aan jouw drie stukken fruit per dag. Gedroogde vruchten zoals rozijnen, pruimen, cranberries en bosbessen blijken even gezond te zijn als vers fruit. Ze bevatten immers net zoveel vitaminen en mineralen als vers fruit, waarmee ze ons lichaam gezond houden. Vele Belgen ontbijten niet, maar dankzij de compacte ‘easy open’ en hersluitbare verpakking van BONNER heb je steeds jouw vitaminen bij de hand. De gedroogde vruchten functioneren trouwens ook goed als lekkere, gezonde en voedzame snack. Een extra bonus? Gedroogde vruchten helpen kanker te bestrijden én zijn het hele jaar verkrijgbaar en vers. Daarbovenop is het ook bewezen dat gedroogde vruchten een heilzame werking uitoefenen op ons lichaam.

     









    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjesachtige logiesadresjes voor het hele gezin

    Slapen in een sprookjeshuis, welk kind wil dat nu niet? Iets beleven, iets anders dan anders doen, het is een blijvende trend in vakantiewensenland en de kinderen kijken nog meer uit naar de vakantie – kort of lang – dan ooit te voren. Thuis boekjes lezen over het sprookje ter voorbereiding op de vakantie of het weekendje weg. Slapen als Doornroosje in een kasteel of de grens opzoeken tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland…

    Als Alice in de Ardennen: Kleine flesjes toverdrank, een mini-deurtje in de muur en een verkleedkist vol prinsessenkleedjes op zolder; in de Ardennen staat een sprookjesachtige vakantiewoning (huiscode BE-6960-77) waar meisjesdromen overuren maken. Zelfs het theeservies staat klaar, dus Alice kan zo aanschuiven voor een tasje! Eén van de eerdere gasten vat het treffend samen: “Het ’kind’ in ons kwam weer boven”.

    Duizend-en-één-nacht in een yurt: Verblijf in een Mongoolse yurt en laat je meeslepen in de verhalen van ‘Duizend-en-één-nacht’. Belvilla biedt één yurt in de Ardennen (huiscode BE-6660-51) aan en een andere yurt in Friesland (huiscode NL-8722-08), beide met overdadige details en kleuren in de stijl van Sherazade. De yurts hebben een kenmerkende ronde vorm met een groot luchtgat in het dak. Binnen vind je een mooi beschilderd bed en ook de andere meubels zijn in stijl.

    Een kasteel als Doornroosje: Bij een ridder of prinses hoort een kasteel; zo simpel is dat! Belvilla heeft wel honderd kasteelwoningen in haar aanbod die je kan huren als vakantiewoning. Ze staan over heel Europa verspreid met een sterke vertegenwoordiging in Italië en Frankrijk. Sommige kastelen heb je helemaal voor jezelf en in andere kastelen huur je een gedeelte als vakantiewoning. Zo verblijf je in de Bourgogne in de toren van een 15e-eeuws kasteel met zwembad (huiscode: FR-00001-83). Neem voor alle kastelen een kijkje op https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-in-een-kasteel.

    Hans en Grietje of Goudlokje: Hans en Grietje of Goudlokje zijn juist vertrokken, zo lijkt het bij een popperig vakantiehuis in de Belgische Westhoek (huiscode BE-8972-03). Een huisje aan de Noord-Hollandse kust (huiscode NL-3183-01) geeft je hetzelfde gevoel, net als een 18e-eeuwse woning aan de rand van het Berger Bos (huiscode NL-4985-01). Of wat denk je van een sprookjesachtige villa in Hessen (huiscode DE-34516-12)?





    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elisabeth Chocolatier lanceert gloednieuwe webshop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het aanbod: lekkernijen van verschillende meester patissiers en chocolatiers & de nieuwe, fleurige zomercollectie 2016! En nog veel meer…! – Elisabeth Chocolatier is ‘the place to be’ in Brussel voor fijnproevers. Je wordt er ondergedompeld in een heerlijk, zoet en artisanaal assortiment van verschillende meester patissiers en chocolatiers: truffels en pralines van chocolatier Frederic Blondeel, meringues van patissier Francis, cuberdons van Geldhof, klassiekers uit grootmoeders tijd en exclusieve, vernieuwende producten,… het aanbod is eindeloos. Daarnaast is er ook een uitgebreid gamma van prachtige, stijlvolle geschenkdozen met een assortiment naar keuze. Met de lancering van de webshop zijn vanaf nu ook alle lekkernijen online terug te vinden, inclusief de nieuwe, fleurige zomercollectie 2016! Pralines met jasmijn, framboos en citroen, orangettes, citronettes, gingembrettes,… elke bestelling wordt bovendien in een mooie, frisse verpakking geleverd, zowel thuis als op kantoor. In Brussel wordt er al na één dag aan huis geleverd, voor Europa duurt het maximaal drie dagen. Erg handig voor wie niet in één van de vier Elisabeth Chocolatier winkels geraakt of voor bedrijven die relatiegeschenken willen bestellen! Meer info op: www.elisabeth.be.

    De nieuwe webshop www.elisabeth.be:

    Tal van factoren hebben meegespeeld in de lancering van de nieuwe webshop maar vooral één aspect heeft de doorslag gegeven: de terreuraanslagen op 22 maart. Het wegblijven van klanten en toeristen in de binnenstad is slopend voor de handelszaken. Elisabeth Chocolatier blijft echter niet bij de pakken zitten en biedt een handig alternatief met de lancering van haar webshop. Hierdoor kunnen niet enkel klanten uit Brussel maar ook klanten uit heel België en het buitenland toch hun gewenste Elisabeth Chocolatier assortiment blijven ontvangen. De levering verloopt heel vlot: in Brussel wordt er al na één dag aan huis geleverd, voor Europa duurt het maximaal drie dagen. De webshop is bovendien erg gebruiksvriendelijk en biedt enorm veel keuzemogelijkheden. Zowel de inhoud als de verpakking zorgen voor een prachtig plaatje en doet elke ‘foodie’ watertanden!

    De nieuwe, fleurige zomercollectie 2016: De nieuwe zomercollectie 2016 omvat heerlijke combinaties van truffels, pralines en verschillende soorten snoepgoed! De collectie is verkrijgbaar in verschillende formaten: Een luxe pralinedoos (22 stuks): € 19, Een luxe truffeldoos (30 stuks): € 25, Klein truffeldoosje (4stuks): € 6, Een zakje met orangettes (170gr): € 10.50, Een zakje met pâte de fruit (200gr): € 6.90, Elisabeth’s snoepmengeling ( 250gr): € 4.50, Rond doosjes met bloemen caraques (240gr): € 14.50. Producten van superieure kwaliteit vragen om een mooie verpakking: speciaal voor het Bloementapijt van Brussel zijn er o.a. doosjes met caraque bloemetjes ontworpen door ‘Base design’, in samenwerking met Elisabeth Chocolatier. Base Design: een grafisch bureau in Brussel (www.basedesign.com).

    Elisabeth Chocolatier: winkels & aanbod

    Elisabeth Chocolatier heeft vier unieke, charmante winkels - Elisabeth 1 : Boterstraat 43, 1000 Brussel: ontstaan in 2001; Elisabeth 2 : Grasmarkt 55, 1000 Brussel : ontstaan in 2005; Elisabeth 3 : Boterstraat 49, 1000 Brussel : ontstaan in 2008 & Elisabeth 4 : Stoofstraat 55, 1000 Brussel : ontstaan in 2014. Bovendien biedt elk van de 4 winkels die relatief dicht bij mekaar liggen een eigen specialiteit: zo heeft de winkel van de Boterstraat 43 chocolade als specialiteit, de Boterstraat 49 meringue, de Grasmarkt 55 nougat en de Stoofstraat 55 wafels. In de boetieks, gelegen aan de Grote Markt in Brussel, vind je een enorm groot aanbod terug van de allerbeste chocolade, meringue, nougat, wafels,… tot snoepgoed: een mix van Belgische klassiekers (wafels, chocolade e.a.), snoep uit grootmoeders tijd en vernieuwende ‘exclusieve’ producten die enkel verkrijgbaar zijn bij Elisabeth Chocolatier. Zo komen er regelmatig nieuwe producten in de rekken door de samenwerking met verschillende meester patissiers en chocolatiers. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan de lokale producenten. Zo vertelt Mireille Misseghers, zaakvoerder van Elisabeth Chocolatier: “We zoeken onze producten zorgvuldig uit en werken met lokale ambachtslui zodat er uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit in ons gamma zitten. Ons aanbod wordt continu uitgebreid en verfijnd met nieuwe lokale variëteiten. Naast onze klassiekers willen we ook trendsettend zijn met innovatieve & exclusieve producten.”

    Op de website/webshop www.elisabeth.be staat alle info over de producten en geschenkdozen, inclusief de consumentenadviesprijzen. Ook op de Facebook pagina (Elisabeth Chocolatier Brussels) en op Instagram (elisabeth_chocolatier) vind je allerlei leuke nieuwtjes: innovatieve producten, nieuwe samenwerkingen met meester patissiers en chocolatiers, recepten enzovoort.

    Naast de webshop blijft het Elisabeth team hun kwalitatieve lekkernijen met veel liefde aan de man brengen. De vier Elisabeth Chocolatier boetieks zijn elke dag open, ook op zondag, van 10.00u tot 22.00u.

     

    Bijlagen:
    springsummer_box-L_open.jpg (84.7 KB)   

    23-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!