Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 beste restaurants van Londen ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    … geselecteerd door British Airways Menu Design Manager Mark Tazzioli en Food & Beverage Manager Christopher Cole

     

    British Airways Menu Design Manager Mark Tazzioli en Food & Beverage Manager Christopher Cole schotelen je hun tien favoriete restaurants in Londen voor. De top van de beste Londense restaurants volgens Mark en Christopher, gaande van gezellige grill tot de meest verfijnde keuken bevat enkele verrassende namen, zij gaan er graag eten om inspiratie op te doen voor hun eigen creaties op het vliegtuig.

    • The Ledbury (Notting Hill): Dit restaurant heeft een Australische chef, genaamd Brett Graham, en twee Michelinsterren. Het is onze nummer 1 in Londen op het moment. Ze maken praktisch geen reclame, maar dat hoeft ook niet want zelfs zonder reclame, zijn ze constant volgeboekt. Dus als je erin slaagt een tafel vast te krijgen, zal je er geen spijt van hebben. Het is de iets hogere prijs zeker waard!

    •Cau (Blackheath, St Catherine’s Dock of Wimbledon): Als je graag steak eet, moet je bij Cau zijn. Het is het zustermerk van de populaire Gauchoketen die verschillende restaurants hebben verspreid over Londen. Ook bij Cau zijn de steaks Argentijns en van heel goede kwaliteit voor een zeer degelijke prijs. Er zijn 13 Cau-restaurants verspreid over Groot-Brittannië. Nu is de naam misschien nog niet zo gekend, maar in de komende jaren zal Cau volgens ons echt gaan boomen.

    •Cinnamon Club (Westminster): Brick Lane is dan wel de thuisbasis van de curry in Londen, maar als je iets meer hoogstaands wil, moet je in Cinnamon Club in Westminster zijn. Chef Vivek Singh staat er achter het fornuis van het sjiekste curryrestaurant in Londen, dat zich bevindt in de voormalige bibliotheek van Westminster die geklasseerd is op de lijst van historische monumenten in het Verenigd Koninkrijk. De stijl van het eten is heel modern en het restaurant staat bekend voor zijn unieke wildcreaties, zoals Tandoori lende of Oisin edelhert.

    •Pitt Cue (Soho): Eet je graag BBQ? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan dit populaire BBQ-restaurant. Pitt Cue startte als een kleine foodtruck, maar werd al snel zo populair dat het zich nu op een echte hotspot in Soho heeft kunnen vestigen. Maar heel groot is de hotspot nog steeds niet. Met haar 30 plaatsen, neemt het dan geen reservaties aan waardoor je wel bereid moet zijn om eventjes aan te schuiven. Een tip als je niet kan kiezen wat te eten bij Pitt Cue: de “pulled pork” en “bone marrow mash” (puree van beenmerg) zijn er om duimen en vingers van af te likken.

    •Jason Atherton Social Eating House (Soho): Al Jason’s Athertons restaurants zijn fantastisch. Maar dit is toch nog beter dan zijn ‘Pollen Street Social’. Je kan het vinden in Soho, en zoals vele restaurants daar, is de voorgevel niet zo uitnodigend, maar ook hier is het eten excellent. Boven is er een kleine bar genaamd ‘The Blind Pig’ waar je voor of na je eten nog een lekker cocktail kan meepikken.

    •Amaya (Mayfair): Een ander restaurant van sterrenniveau waar we dol op zijn is Amaya. Ze serveren er Indische tapa’s en de specialiteit is grill op drie verschillende traditioneel Indische manieren: in de Tandoor-klei-oven. met Sigri-kolen of op een zeer hete Tawa-plaat. Amaya is het derde Londense eetconcept van het team dat ook achter ‘The Chutney Mary’ in Chelsea en ‘Veeraswamy’ in de West End zit.

    •The Ivy (West End): Voor wie ook al eens graag wat celebrity spotting doet tijdens het sightseeën, is The Ivy een goede keuze. Het restaurant staat immers bekend om zijn VIP-cliënteel. Daarnaast is ook de setting met de opvallende art-decostijl de moeite waard. Het eten zelf is Brits en dus stevig, zeker niet te sjiek of te duur.

    •Duck and Waffle (Heron Tower, East London): Als je geen hoogtevrees hebt, moet je zeker eens de glazen lift trotseren langs de buitenkant van de ‘Heron Tower’ om Duck and Waffle te bezoeken op de 40e verdieping van de toren. Executive Chef Daniel Doherty zwaait er de plak en heeft enkele zeer creatieve gerechten op het menu gezet, zoals Spicy Ox Cheek Doughnut. En natuurlijk ook niet te missen, de specialiteit van het huis: Duck and Waffle.

    •Dinner by Heston Blumenthal (The Mandarin Oriental): Heston Blumenthal is natuurlijk een van Groot-Britannië’s bekendste chefs. ‘Dinner’ was zijn eerste restaurant in Londen. Zoals je kan verwachten van de kok die ijs met spek-en-eierensmaak op de kaart zette, kan je hier eigenzinnige gerechten op de menukaart vinden die geïnspireerd zijn op de eeuwenoude Britse gastronomie. Een van de gerechten om het tweesterrenmenu is het speciale ‘meat fruit’ dat eruit ziet als een mandarijn maar eigenlijk gemaakt is van paté van kippenlever.

    •Nobu (The Metropolitan Hotel op Park Lane): De Japanse chef Nobu Matsuhisa staat bekend voor zijn zeer moderne Japanse stijl, waarmee hij een Michelinster heeft binnengehaald voor het restaurant. Hier vind je dus zeker meer dan enkel rauwe vis. Nobu heeft een apart sushirestaurant in het restaurant, maar serveert daarnaast ook allerhande soorten warm eten, gaande van noedels tot pasta met kreeft. Bovenop het uitstekende eten, heeft dit restaurant nog een extra troef: het fantastische uitzicht op Hyde Park.

    Culinaire hoogstandjes bij British Airways

    British Airways passagiers die reizen in World Traveller tot First klasse kunnen hun culinaire avontuur starten in de lucht, met het fijne aanbod aan eten, wijn en champagne dat de luchtvaartmaatschappij voorziet. Om de culinaire ervaring aan boord nog onvergetelijker te maken, biedt British Airways klanten die in de World Traveller klasse reizen op meer dan 60 langeafstandsvluchten, onder andere naar tal van bestemmingen in de VS en Azië, de mogelijkheid om een speciale maaltijd te boeken als een alternatief voor het normale menu. De maaltijd kan van 30 dagen tot 24 uur vóór vertrek geboekt worden via ba.com/managemybooking. Reizigers kunnen uit maar liefst zes verschillende overheerlijke culinaire hoogstandjes kiezen.

     

    British Airways vliegt tot 6 keer per dag van Brussel naar Londen Heathrow en 2 keer per dag van Luxemburg naar Londen Heathrow.

    British Airways maakt deel uit van International Airlines Group, één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld. British Airways vervoert jaarlijks zo’n 36 miljoen reizigers met haar vloot van 270 vliegtuigen naar meer dan 199 bestemmingen wereldwijd.

    British Airways investeert in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond. www.ba.com

    03-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinsvakantie in Slovenië

    In het groene Slovenië valt er voor het hele gezin heel wat te beleven, in elk seizoen! In dit kleine, veelzijdige land zijn de afstanden kort, waardoor het ene avontuur na het andere binnen handbereik ligt. Een onvergetelijke treinrit in de grotten van Postojna, een bezoek aan de herders in de hoge bergvlaktes, een duik in de zee of in de heilzame warmwaterbronnen van de Sloveense spa’s? Het zijn maar enkele suggesties voor je reis in dit sprookjesachtige land tussen de Alpen en de Middellandse Zee. Ook de jongste bezoekers kunnen er hun hartje ophalen, want de avonturen in de ongerepte natuur zijn eindeloos.

    Wellness aan zee voor het hele gezin

    Een bezoek aan de Sloveense kust in het zuidwesten van het land is altijd goed voor de gezondheid. In de badplaats Portoro¸ worden de jongste gasten op een heel speciale manier in de watten gelegd in de Terme & Wellness LifeClass Spa. De pret begint met een bezoek aan de baden met liefst 2.000 m2 zeewater: spetterende wateravonturen gegarandeerd! Het Bubble-Me-kleurenbad dompelt de wereld van de kinderen in duizenden kleuren, terwijl de geneeskrachtige zouttherapie in de zoutruimte en Vichy of Ayurvedic massage voor kinderen hen een heerlijk, ontspannend gevoel geven. Ondertussen kunnen de ouders zichzelf zorgeloos verwennen in een van de zeven wellnesscentra.

    Dolle pret in gezond water

    Tussen de Sloveense heuvels in de regio Dolenjska bevindt zich een van de grootste waterrecreatieparken van het land. Met een rijk gevuld animatieprogramma biedt Čate¸ Thermal Spa kinderen bruisende wateractiviteiten. In het Indiaans Dorp, de Piratenbaai en het Wilde West beleven de jongste zwemmers dolle waterpret. De spa is genoemd naar een traditionele sprookjesfiguur. Na zo'n bad in de ongerepte natuur ben je in topvorm voor een fietstocht met het gezin of een wandeling in de pittoreske omgeving doorheen frisse wouden en uitgestrekte weiden.

    Van de mysterieuze ondergrond tot het groene hart van het land

    Ongeacht het seizoen waarin je Slovenië bezoekt, zijn de grotten van Postojna – een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Slovenië – een uitstekende keuze om je ontdekkingstocht van Slovenië te starten. Onder het aardoppervlak kun je een mysterieuze wereld bewonderen vol tunnels en prachtige galerijen. Een speciale trein, die al 140 jaar ondergronds rijdt, voert je doorheen het grottenstelsel. Een trip van bijna vier kilometer in de grotten begint aan het perron van de unieke grotspoorweg. Je ontdekt er eeuwenoude stalactieten en stalagmieten in al hun vormen en ruim 150 verschillende diersoorten.

    Van diep onder de grond kun je tot 2000 meter hoogte klimmen om te genieten van een adembenemend uitzicht op de hoge, imposante bergen van het alpiene landschap, dat in de winter bedekt is onder een dikke laag witte sneeuw. De verhalen van de Sloveense kinderheld Kekec brengen je ’s zomers naar het pretpark Kekec Wonderland in Kranjska Gora. Deze belevenis kun je combineren met een verfrissende uitstap naar de Peričnik-waterval, de enige in Slovenië waar je onderdoor kunt wandelen. In de winter, wanneer Kekec Wonderland onder een sneeuwtapijt ligt, kun je in Kranjska Gora skiën, met de slee eropuit trekken of het Iglodorp bezoeken, waar je een echte iglo aantreft.

    Festivals en kinderworkshops

    Velenje, de jongste stad van Slovenië, is in de herfst de place-to-be voor alle fans van Pippi Langkous. Dan vindt het Pippi Langkous Festival, het grootste familiefestival van Slovenië, plaats. De kleintjes kunnen hun fantasie de vrije loop laten, terwijl de volwassenen het kind in zichzelf ontdekken. Naast het muzikale programma zijn er op het festival workshops die focussen op creativiteit, experimenten, wetenschap en avontuur. Een echte stad van Pippi Langkous komt er tot leven en er zijn nog talrijke verrassingen op straat.

    www.slovenia.info

    02-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    01-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een boordevol nazomerpogramma in Koksijde-Oostduinkerke

    ‘Stoere’ expo’s met jonge zeebonken en 1000 skeletten, Halloweenstoeten en crossen in de duinen

     

    Vandaag start de zomer en laten we het hopen dat hij zich nu van zijn beste kant laat zien. Vaak is de nazomer even zo aangenaam om aan onze kust te vertoeven én te meer als er nog altijd veel te beleven valt. In Koksijde-Oostduinkerke heb je daaraan dit najaar geen gebrek: voor kids, cultuurliefhebbers en actievelingen is er een boordevol programma voor een toffe shortbreak.

    Cultureel nazomeren aan zee: In Koksijde-Oostduinkerke is men blij met het zonnetje en vullen de terrassen en stranden zich met zonnekloppers, maar mocht het eens een dagje minder mooi zijn dan heeft de cultuurbadstad heel wat in petto. Dat merk je bijvoorbeeld aan het aanbod “Musea Koksijde” een combiticket waarmee je prijsgunstig de verschillende musea kunt bezoeken.

    Ontdek het DNA van de vissers met Stephan Vanfleteren: Een absolute must is het NAVIGO-museum met een permanente tentoonstelling over de zee- en kustvisserij. Het is een kennismaking met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. Er zijn ook tijdelijke tentoonstellingen zoals “Engelen van de Zee”, een portretreeks van Stephan Vanfleteren (vanaf 25 juni - nog tot 20 november 2016). Deze tentoonstelling heeft een sociale dimensie want Vanfleteren fotografeerde kwetsbare jongeren die school lopen in het Koninklijk Werk IBIS in Bredene. Deze maritieme school is voor deze jongeren een thuishaven met menselijke warmte, in de geest van de oude maritieme traditie. Vanfleteren portretteerde de jongeren in hun traditionele zeemanskostuumpjes. De expo Engelen van de Zee maakt deel uit van het tweeluik ‘Stoer’ waarbij het NAVIGO op zoek gaat naar het DNA van het zilte leven.

    In de marge van Engelen van de Zee mag het schitterende boek “Onze Vissers, het DNA van het Zilte Leven” niet worden overgeslagen. Deze nieuwe uitgave verzamelt prachtige foto’s van oude en jonge vissers voorzien van verhelderende commentaar en boeiende anekdotes. Dit boek komt met een CD met oude vissersliedjes in een hedendaags jasje. Werkten hieraan mee: o.a. Luc Dufourmont (bekend van Bevergem) en Roland Van Campenhout. www.navigomuseum.be

    Maak kennis met St. Idesbald en 1000 skeletten: Een tweede topmuseum is het Abdijmuseum Ten Duinen. Het bezoek aan de archeologische site van de voormalige abdij en het eigentijdse museum is als een fantastische duik in het verleden, een kennismaking met het dagelijkse leven in een middeleeuwse cisterciënzerabdij. Ook daar zijn er tijdelijke tentoonstellingen zoals de expo “Zalige Idesbald en de 1000 skeletten” van 10 september 2016 t/m 8 januari 2017. Via deze beklijvende tentoonstelling kom je te weten wat we uit de eeuwenoude beenderen, die archeologen vonden op de site, kunnen leren. Natuurwetenschappers achterhaalden niet alleen uit welke periodes de beenderen dateren maar ook welke ziektes er voorkwamen binnen de kloostergemeenschap. Ook het speurwerk van historici heeft heel wat nieuwe kennis opgeleverd. Jarenlang gingen we ervan uit dat in een loden kist in Onze Lieve Vrouw Ter Potterie in Brugge de stoffelijke resten van St-Idesbald lagen. Vandaag blijkt dit niet het geval te zijn.

    Vanaf 28 juni loopt nog een andere tentoonstelling in Ten Duinen. Met “De Domeinen van de Duinenabdij” wordt de bedrevenheid van de cisterciënzers aangetoond betreffende de uitbating van boerderijen en uithoven en kom je ook meer te weten over historische site van de in Koksijde gelegen Abdijhoeve Ten Bogaerde, hier werd ook onlangs een nieuw Kunstencentrum geopend. www.tenduinen.be

    Delvaux’s gravures: Koksijde-Oostduinkerke is altijd een aantrekkingspool voor kunstenaars, in het bijzonder voor schilders, geweest. Vandaar ook het prachtige Paul Delvauxmuseum, ondergebracht in het idyllische decor van het Vlierhof. Er is een groot deel van zijn oeuvre te zien en bijkomend focust de tentoonstelling “Paul Delvaux en de gravure” op een specifiek deel van zijn werk (nog tot 8 januari 2017). www.delvauxmuseum.com

    Kids aan zet: Op 28 september wordt het evenement Oostduinkerke Kids georganiseerd. Van 10u30 tot 18u zijn er attracties voor kinderen, voor de allerkleinsten en voor de tieners. Het wordt een dag boordevol gratis plezier met springkastelen, klimparcours, trampoline, survivalbanen en nog veel meer.

    Koksijde-Oostduinkerke is niet alleen met zijn strand maar ook met zijn uitgestrekte duinen en bossen een fantastisch kinderspeelpark avant la lettre, het ideale kader voor een toffe herfstvakantie of een leuke Halloween. Noteer alvast 31 oktober in je agenda want dan trekt in St-Idesbald de unieke Halloweenstoet door de straten.

    Sportief nazomeren aan zee: Eén van de grootste troeven van Koksijde-Oostduinkerke zijn de natuurgebieden die zich uitstrekken over een oppervlakte van ruim 700 ha, daarmee is de badplaats de groenste van alle Belgische badplaatsen! Het is een fantastische biotoop voor dieren en planten én een uniek recreatiegebied voor wandelaars en fietsers. Voeg daarbij dat er in Koksijde-Oostduinkerke heel wat sportieve evenementen op de agenda staan. Eén van deze evenementen is de Beachrun. Alle lopers zijn welkom op 20 juli, vanaf 18u30 voor de 36ste Beachrun.

    Een begrip in het veldrijden is de Internationale Vlaamse Duinencross die dit jaar op 20 november wordt georganiseerd. Het is een topcross, niet alleen omwille van het selecte internationale deelnemersveld maar ook door het unieke kader, de duinen van Koksijde.

    Wie de Schipgatduinen, de Kerkpanneduinen, het natuurgebied Ter Yde en tal van andere uitzonderlijke biotopen beter wil leren kennen kan ook deelnemen aan de vele geleide wandelingen die in elke periode van het jaar worden georganiseerd.

     

    Kortom, aan ideetjes voor een uitstap naar zee tijdens het najaar ontbreekt het zeker niet in Koksijde-Oostduinkerke. Er is van alles te doen en te beleven, in deze vibrerende badstad die met een warm hart én ongetwijfeld ook met een najaarszon de gasten zal verwelkomen. Meer informatie: www.koksijde.be

    01-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chef Seppe Nobels - Graanmarkt 13 Antwerpen

    verwelkomt Parma in zijn seizoensgebonden en lokale keuken.

     

    Op het welbekende Antwerpse Theaterplein is toprestaurant Graanmarkt 13 te vinden. Chef Seppe Nobels verwerkt er dagelijks seizoensgebonden en dagverse ingrediënten tot lichte en gezonde smaaksensaties. In de tuin van Graanmarkt 13 groeien planten in volle grond, kruiden wentelen zich vanop het dakterras in het licht. Eigen bijen zorgen voor hemelse honing en een optimale bestuiving van de moestuin.

    Chef Seppe Nobels verwelkomt voor de eerste keer Parmaham in zijn keuken. Hij gebruikt Parmaham als een perfect gast ingrediënt dat zijn traditionele Belgische keuken zal komen opluisteren. Parmaham is een product dat een eeuwenoude traditie geniet. De oorsprong van Parmaham gaat ver terug in de tijd, wanneer Hannibal tijdens zijn veldtocht door Italië in 217 v. Chr, halt hield in Parma, waar hij gezouten varkensbillen proefde. Nu, na zoveel lange jaren, wordt Parmaham nog steeds gemaakt in de typische Parmezaanse regio, volgens de eeuwenoude traditie.

    Parmaham is 100% natuurlijk omdat zij noch bewaringsmiddelen noch additieven bevat. Enkel een beetje zout op de delen van het zwoerd en de magere delen van de ham worden toegevoegd aan de varkensbouten opdat de ham op een natuurlijke wijze zijn weergaloze smaak zou bekomen. Alle chemische behandelingen met kleur- en bewaarmiddelen zijn per wet verboden. De rijping van Parmaham bedraagt minimum 12 maanden.

    In de recepten die Seppe maakt wordt een heerlijke Parmaham van 24 maanden gebruikt. Deze is zachter en brengt nog meer die typische smaak van Parmaham tot zijn recht, doordrongen van het aroma van pijnbomen, wijngaarden en olijfbomen.

    Recepten Seppe Nobels – Graanmarkt 13

    Makreel / Parmaham / courgette / zwarte olijf (gebakken Parmaham + braadvet van Parmaham)

    Ingrediënten voor 4 personen: 2 Grote makrelen, 200 gram Parmaham, 150 gram zwarte olijven, 1 appelsien, 1 limoen, 1 el olijfolie, peper en zout, 4 takken tijm, 1 gele courgette, 1 groene courgetten, 2 courgette bloemen en 4 el volle stevige yoghurt (Griekse)

    Bereiding:

    Haal de filet van de graat en verwijder het vlies. Haal de pitten uit de zwarte olijven en droog de helft van de olijven gedurende 4 uur in de oven op 75 graden. Maal de gedroogde olijven kort in de blender tot poeder. Snij de overige olijven in 4 stukken.

    Voor de vinaigrette: Meng het sap van de appelsien en limoen samen met 1 el olijfolie peper en zout en fijngehakte tijm.

    Snij de courgettes in schijven en grill ze in een grillpan zonder vetstof. Breng ze vervolgens op smaak met de vinaigrette. Snij de courgette bloem overlangs in twee en besprenkel met enkele druppels van de vinaigrette.

    Wentel de overige Parmaham rond de filet van makreel. Bak op een stuk boterpapier in een antikleefpan gedurende 2 minuten halfgaar.

    Leg een lepel volle yoghurt in een diep bord, schik hierop de makreel met Parmaham, de gegrilde courgette salade, de bloem en werk af met olijf, poeder van zwarte olijven, zuring, fleur de sel en zeste van citroen en besprenkel het gerecht met het braadvet van de Parmaham.

    Tarbot met verschillende groentebereidingen: Asperge / kerstomaat / Parmaham / pomelo / Oost-Indische kers (salade van geplukte Parmaham)

    Ingrediënten voor 4 personen : 1 limoen, 1 bergamot, 2 bloedappelsienen, 1 pomelo, 500 gram Mechelse asperges, 250 gram gemengde kersentomaatjes, 50 ml druivenpitolie, ½ teen knoflook, fijngesnipperd, 6 takken tijm, geplukt en fijngehakt, 2 eetlepels stadshoning, peper en zout, 150 gram Parmaham (geplukt), 50 gram tuinkers, gemalen zwarte peper , snuifje fleur de sel, verse tuinkruiden en bloesem

    Bereiding:

    Voor de vinaigrette: rasp de schil van 1 limoen en een 1/2 bergamot. Pers vervolgens de bloedsinaasappels, de limoenen en de bergamot. Voeg de druivenpitolie, de knoflook, de tijm en de honing toe. Mix alles tot een gladde massa in de blender en breng op smaak met peper en zout.

    Schil de pomelo en haal met een scherp mes het vruchtvlees uit het vlies. Trek vervolgens het vruchtvlees uit elkaar. Meng het door de vinaigrette.

    Schil de Mechelse asperges, snijd de onderkanten eraf en kook ze in 3 minuten beetgaar in gezouten water. Spoel de kerstomaatjes met fris water. Brand de helft van de kerstomaatjes aan met behulp van een bunsenbrander. Snijd de overige helft van de kersentomaten in fijne plakjes. Snijd de asperges in stukken en meng ze door de tomaatjes. Besprenkel royaal met de vinaigrette en werk af met de plukken Parmaham en de tuinkers, tuinkruiden en bloesem, zwarte peper en fleur de sel.

    Wortel / citroenmelisse / limoen / munt (crème van BBQ wortel en Parmaham)

    Ingrediënten voor 4 personen: 1 bos jonge wortelen, 4 grote wortelen, 150 gram Parmaham (geplukt), 50 gram snijresten / vet van de parmaham, 10 takken citroenmelisse, 2 takken munt, 10 takken peterselie, 6 takken koriander, 1 bussel bieslook, fijngehakt, 3 jonge lente uitjes, gesnipperd, 1 teen knoflook, zeste van 2 limoenen, sap van 1 limoen, 2 el graanmosterd, 6 eetlepels druivenpitolie, zout en peper

    Bereiding:

    Schrob de wortels grondig schoon met een groenteborstel en kook ze in 4 minuten beetgaar in gezouten water.

    Pluk de blaadjes van de citroenmelisse, de munt, de bladpeterselie en de koriander. Mix deze kruiden, de bieslook en de lente-uitjes in de blender samen met de knoflook, de limoenrasp, de graanmosterd en 4 eetlepels druivenpitolie totdat je een glad mengsel hebt gekregen. Grill de 4 extra wortelen gaar op de BBQ, mix vervolgens in de blender tot crème samen met 50 gram boter en 50 gram snijresten van de parmaham

    Verwarm een pan met 2 eetlepels druivenpitolie, stoof de wortels hierin en voeg 4 eet- lepels van de chermoula (het kruidenmengsel) toe. Blus met het limoensap. Breng op smaak met zout en peper. Schik de wortelen, de BBQ wortel / parmaham creme en de geplukte parmaham op het bord.







    30-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody: homewear

    Woody, de Belgische collectie slaapkledij en homewear voor de hele familie, neemt ons komende herfst mee naar het bos, waar de beer, de bever en de uil thuis zijn. De drie vrienden beleven dolle avonturen, te land, te water en in de lucht!

    Beer : Het aaibaar karakter van de beer weerspiegelt zich in de zachte applicaties maar ook in de warme kleurengloed die doet denken aan een zonsondergang in de herfst. Zoals rood, roest, marineblauw, turkoois blauw en roze. De verschillende kleuren worden verenigd in een fijn streepmotief dat zich vlot laat combineren met effen stukken in één van de zes kleuren.

    Bever : Bevers maken prachtige tekeningen die ze inkleuren in fraaie Indian Summer tinten, zoals oranje, peper, donkerblauw en aquamarijn, aangevuld met geel en paars. De kleuren worden verwerkt in een onregelmatige ringelle-streep of in brede strepen in drie kleuren.

    Uil : De kleuren van dit thema zijn Scandinavisch koel en draaien rond pastels. Zoals blauwgrijs, lichtblauw of zacht geelgroen, in combinatie met ecru, grijs en beige. Op en top fashion. www.woody.be

    Guess

    De Guess Kids Herfst/Winter collectie reist naar het verre oosten en manoeuvreert gemakkelijk van Aziatisch zen-georiënteerd naar een stoer stadse mentaliteit.

    Met Oriëntaals als grootste inspiratie, springen er een aantal items duidelijk bovenuit bij de meisjes dankzij verfijnde details. Denk hierbij aan kimono-vormige jurken en prints gebaseerd op eeuwenoude bloementradities uit Japan.

    De denim springt eruit in de collectie voor jongens en is er in een breed scala aan wassingen en pasvormen. Dit wordt gestyled met ruiten prints en dik knitwear voor een dynamisch en speelse jongensoutfit.

    Ben Sherman

    De winter 2016 collectie van het Britse label Ben Sherman is geïnspireerd op de unieke stijlgeschiedenis van Londen. Deze metropool is een unieke smeltkroes van mode, cultuur, muziek en stijl. Zo heeft elk district zijn eigen verhaal van Noord tot Zuid en Oost tot West. Al meer dan 50 jaar kan de geschiedenis van de Britse jongeren en subculturen niet verteld worden zonder Ben Sherman.

    PRE - South London - TEDDY BOY BLUES - PRE - South London - TEDDY BOY BLUES - DROP 1 - North London - PINSTRIPE PUNKS - DROP 2 - West London - WEST END MODS - WINTER - East London - EAST END LEGENDS / 60'S SARTORIAL













    29-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Becel ProActiv en de Belgische cardiologische Liga

    lanceren gezonde activatiecampagne en belonen 25 ‘actiefste’ gemeentes met AED-toestel

     

     

    Mijn Gemeente, Lekker Actief: Het belooft een lekker actieve zomer te worden! Althans voor de gemeentes die de uitdaging van Becel ProActiv en de Belgische Cardiologische Liga durven aangaan. Zij willen de burgers sensibiliseren met een activatiecampagne die hen bewust moet maken over het feit dat kleine aanpassingen in de levensstijl verschillende risicofactoren op hart- en vaatziekten aanzienlijk verkleinen. Met ‘Mijn Gemeente, Lekker Actief’ dagen ze de gemeentes en hun inwoners uit om sportieve of gezonde acties op poten te zetten, zoals een pittige dansavond, een fiets-of wandeltocht of zelfs een infoavond over lekker evenwichtig koken. Alles in het teken van het verlagen van een verhoogde cholesterol. Wie zijn gemeente het meest ‘in beweging’ krijgt, maakt kans op één van de 25 AED-toestellen.

    Pas je levensstijl aan

    Er sterven jaarlijks 17 000 vrouwen en 14 000 mannen aan een cardiovasculaire aandoening. Hart- en vaatziekten zijn dan ook doodsoorzaak nummer 1 in België. Dit hoewel verschillende risicofactoren in 80 procent van de gevallen preventief kunnen voorkomen worden. 7 Belgen op 10 ouder dan 40 jaar hebben een te hoge cholesterol. Wie dit cholesterolgehalte met 10% verlaagt, verkleint zijn risico op hart- en vaatziekten al met 20 %.

    Ook het aanpassen van andere ongezonde levensgewoontes zoals stoppen met roken, meer bewegen en evenwichtiger eten kunnen in grote maten de kans op hart- en vaatziekten verminderen. Becel ProActiv en de Belgische Cardiologische Liga willen de Belgen hiervan op de hoogte brengen én hen aanzetten tot actie.

    Hup, hup burgemeesters - België in beweging

    ‘Mijn Gemeente, Lekker Actief’ wil eerst en vooral de burgemeester met zijn gemeente achter de campagne krijgen. Eens genomineerd kunnen die gemeentes, maar ook individuen, groepen of verenigingen acties organiseren om punten voor de AED-toestellen in de wacht te slepen. De burgemeesters kunnen mekaar ook uitdagen en zo zal de bal aan het rollen gaan. Welke gemeente kan een leuke actie op poten zetten en zijn inwoners het meest enthousiasmeren of liever nog motiveren om zelf deel te nemen of iets te organiseren? Een zaak staat vast: België zal bewegen deze zomer!

    Zonhoven gaf al goed voorbeeld

    In 2014 deed Becel ProActiv al 100 Zonhovenaren werken aan hun verhoogde cholesterol. Ze kregen advies van lokale huisartsen, voedingstips van lokale diëtisten en er werden dagelijks gezonde activiteiten georganiseerd: van gezonde kookworkshops tot fiets-en wandeldagen. Na 4 weken verlaagden 77% van de 100 Zonhovenaren hun cholesterol. Becel ProActiv wil met de huidige actie heel België in beweging zetten.

    AED-toestellen redden mensenlevens

    Volgens de Belgische Cardiologische Liga zijn er jaarlijks nog zo’n 10 000 mensen slachtoffer van een hartstilstand. Als dat buiten een ziekenhuis gebeurt, overleeft slecht 10%. Dat percentage stijgt naar 50% bij het gebruik van een AED-toestel of een automatische externe defibrillator. Hoewel er 3500 AED-toestellen toegankelijk zijn in België, weet maar 50% van de burgers wat het is en durft maar 1 op 2 Belgen het toestel gebruiken. Ook weten veel burgers niet waar ze zich bevinden. Becel ProActiv en de Belgische Cardiologische Liga besloten om in de campagne ‘Mijn Gemeente, Lekker Actief’ 25 AED-toestellen en bijhorende opleidingen hiervoor weg te geven aan gemeentes die zich inspannen voor de gezondheid van hun burgers. Hiernaast zullen de burgers tijdens deze actie geïnformeerd worden over de noodzaak van meer AED-toestellen op openbare plaatsen. Becel ProActiv en de Belgische Cardiologische Liga willen ook meer mensen aanmoedigen om een AED te durven gebruiken. Het toestel werkt immers volautomatische en vertelt wat de hulverlener moet doen.

    Ontdek alles over deze campagne op: www.mijngemeentelekkeractief.be

     

     

     

    28-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bite away, doeltreffende behandeling van insectenbeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Wil je jeuk, zwelling of pijn na een insectenbeet of –steek vermijden? Zoek je een alternatief voor zalfjes en sprays die weinig soelaas bieden? Bite Away is een doeltreffend toestel waarmee je in enkele seconden de gevolgen van zo’n beet of steek bestrijdt.

    Een mooie zomeravond, een hoog zzzzoemend geluid en … prik, je bent één (of meer) muggenbeten en de daarbij horende irritatie rijker. In plaats van te krabben gebruik je Bite Away, een penvormig apparaatje. Doe je dit meteen na de steek, vermindert het de zwelling, jeuk en/of pijn aanzienlijk en verdwijnen de symptomen volledig in de meeste gevallen. Ook als je het toestel pas een poos later inschakelt, verminderen huidklachten gevoelig.

    Geconcentreerde warmte

    Bite Away behandelt beten en steken van muggen, wespen, dazen, bijen en horzels met geconcentreerde warmte. De tip van het ergonomische toestel is uitgerust met een keramisch plaatje dat opwarmt tot 51°C. Een korte aanraking, ofwel 3 seconden (kinderen en volwassen met gevoelige huid) ofwel 6 seconden (volwassenen), op de plaats waar het insectengif is ingebracht, is voldoende om de vervelende werking van het gif uit te schakelen.

    Bij een steek of beet laat het insect een stof achter die het menselijk afweersysteem activeert en waardoor histamine vrijkomt. Die afweerstoffen zorgen voor de zwelling en de bijhorende jeuk. Door de getroffen plek enkele seconden (drie voor kinderen, zes voor volwassen) aan te stippen met de verwarmde punt van het apparaatje wordt het gif afgebroken. De huid wordt niet beschadigd.

    100% natuurlijk

    Bite Away is makkelijk in gebruik. Het apparaat werkt op batterijen en is steeds paraat. Dankzij de drukschakelaars activeer je het toestel voor gebruik gedurende ofwel 3 seconden (kinderen en volwassen met gevoelige huid) ofwel 6 seconden (volwassenen). Zodra je de schakelaar indrukt, bereikt het na maximaal 5 à 10 seconden de gewenste temperatuur. Zodra het lichtje brandt en je een geluidssignaal hoort, kan je aan de slag.

    Chemicaliën komen er niet aan te pas. Omdat Bite Away een 100% natuurlijk product is, kan het ook gebruikt worden door kinderen, mensen met allergieën en tijdens de zwangerschap. Onderzoek wijst trouwens uit dat Bite Away ook helpt bij kwallenbeten en aanraking van brandnetels.

    Aanbevolen verkooprijs: €30 - Raadpleeg www.bite-away.be voor actuele verkoopinfo.

    27-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!