Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.38e editie Deltagids Brussel en omstreken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor zijn 38e editie selecteerde de Delta Gids Brussel en omstreken 960 adressen van restaurants, hotels en seminariezalen, alfabetisch gerangschikt per wijk, per categorie en per prijssegment. De Delta Gids verscheen voor het eerst in 1977, 38 jaar geleden dus. Dit kan tellen qua garantie op kwaliteit en grondigheid!

    Sinds 1977 streeft de Delta Gids naar slechts een ding: een zo eerlijk en oprecht mogelijk overzicht geven van alle goede adressen in Brussel en omstreken. Onze basiscriteria zijn, wars van trends en modes, nog steeds dezelfde: voorrang geven aan kwaliteit, eerlijkheid en inventiviteit en chefs in de kijker zetten die het door hun visie en hun werk verdienen erkend en bekend te worden. Op die manier kreeg de Delta Gids door de jaren heen, in alle discretie en zonder nutteloze stijleffecten, een echte erkenning, zowel bij zijn lezers als bij de professionals van de sector. Elke kostbare getuigenis moedigt ons aan om dit mooie avontuur met steeds meer enthousiasme voort te zetten!

    Deze 38e editie die enkel in het Frans beschikbaar is, omvat 960 adressen, restaurants, hotels en seminariezalen in Brussel en omstreken (in telefoonzone 02) - 8 verschillende indexen - 37 nieuwe adressen - 160 geschrapte adressen (door sluiting of wegens niet meer conform met de selectiecriteria van de Delta Gids). Verkoopprijs: 27.75 euro – btw inbegrepen

    Gratis in de gids: het Kennismakingspaspoort: 44 geselecteerde adressen per wijk en per categorie gerangschikt (gastronomisch, goede prijs-kwaliteitverhouding, hartendief en mooi kader) geeft de houder van het Kennismakingspaspoort 30% korting op de rekening (met uitzondering van de drank). Een aanbod dat tot 2200 euro besparingen kan opleveren! Ideaal om het hele jaar door lekkere adresjes te ontdekken, zonder al te diep in de portemonnee te moeten tasten.

    Op de erelijst « jong en gedurfd » staan in de editie 2015-2016 de genomineerden regio Brussel: Gouden Delta - Bowery (Schaarbeek)   Maxime Maziers - Zilveren Delta : Stirwen (Etterbeek) François-Xavier Lambory - Bronzen Delta : Le Wine Bar (Brussel) Vincent Thomaes

    De DELTA per specialiteit (alfabetisch gerangschikt): Al Matbakh - La Cuisine (Maghrebijnse keuken); Au Cor de Chasse (Portugese keuken); Gou (bistronomie); Jack O'Shea (uitzonderlijk rood vlees); Kombijmâ (Belgische keuken); Le Fourneau Ibérique (Spaanse keuken); The Lodge (brasserie); Le Relais Saint-Job (brasserie); Mont Liban (Libanese keuken); Osteria Il Gusto Italiano (Italiaanse keuken); Rugbyman N° Two (visrestaurant); Tian Yuan House (Chinese keuken) en Villa Singha (Thai)

    Ook een speciale erelijst voor de chefs die onze smaakpapillen al meer dan 25 jaar verwennen :     Jean-Louis Simonet (L’Assiette au Beurre), Fabrice Collie (La Ferme du Château), Jean Ureel (La Ferme du Faubourg), Didier Delforge (Le Pré Vert), Aoki Yu (Yamayu Santatsu), Luo Jun (Le Jardin de Pékin), Santino Trovato (Paradiso) en Alain Fayt (Restobière). Op www.deltaweb.be vindt men een elektronische versie van de gids.

     

     

    31-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top bezienswaardigheden op Corsica

    Corsica wordt met recht het Eiland van de Schoonheid genoemd. Het is overal mooi, zowel langs de kust als in het binnenland, maar sommige plaatsen moet je absoluut zien. Het zijn bezienswaardigheden waar je niet omheen kan tijdens een verblijf of rondreis op het eiland. Het programma van een vakantie op Corsica is meteen gevuld. In het frans zou men het omschrijven als l’ embarras du choix waarbij je moet kiezen uit onbegrensd natuurschoon en een eindeloze reeks cultuurhistorische bezienswaardigheden, zonder het culinaire en alle andere typische aspecten van La Corse te vergeten.

    Stel je een reisprogramma samen dan zijn dit de toppers die er zeker bij horen.

    Gorges de la Restonica: Reis je met kinderen door Corsica, neem dan vanuit Corte, de hoofdstad van het eiland, de route door de Gorges de la Restonica. Langs de schilderachtige, kronkelende weg zijn er talloze parkeerplaatsen van waar je een paadje kan volgen tot aan de rivier. Hier en daar vormt de Restonica schitterende waterbekkens met helder water waar je heerlijk kan baden en zwemmen. Deze sites zijn zo mooi dat je er makkelijk een ganse dag kan blijven, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

    Kalkrotsen van Bonifacio: Bij het horen van ‘the white cliffs’ denkt iedereen aan het Engelse Dover maar ook op Corsica vind je die machtige witte kalkformaties. Daarvoor moet je naar Bonifacio in het zuiden, op amper 12 km van Sardinië. Velen noemen Bonifacio een van de mooiste plekken van Corsica. De oude vestingstad ligt op een 80 meter hoge rots en sommige huizen hangen als het ware tegen de rotsen, in een breekbaar evenwicht. Maak een wandeling boven op de krijtrotsen en geniet van het spektakel van de aanrollende en beukende golven, tientallen meters onder jou.

    Filitosa: In het zuiden van Corsica, in de gemeente Sollacaro, moet je alleszins de archeologische site Filitosa bezoeken. De plaats is indrukwekkend, omwille van de mooie omgeving en de menhirstandbeelden met gebeeldhouwde gezichten. Deze prehistorische, megalithische site, één van de grootste van Europa, is ingeschreven op de UNESCO werelderfgoedlijst.

    Citadel van Corte: Een goede uitvalsbasis voor een verkenning van het bergachtige binnenland is de stad Corte. De hoofdstad van het eiland is trouwens een bezienswaardigheid op zich met als niet te missen bezienswaardigheid de Citadel. De burcht is zeshonderd jaar oud en vanaf de bovenste toren, de Nid d’Aigle, heb je een grandioos panorama over de dalen van de Restonica en de Tavignano.

    Calanches de Piana: Op het vlak van natuurschoon zijn de grillige rotsformaties in het zuiden van de Golf van Porto een niet te missen topper. Je kan de site bezoeken langs de weg, via de D81 of met de boot. De boottocht vanuit Porto, langs prachtig rood gekleurde kliffen en grotten is een unieke belevenis. De excursie duurt 1u30 en gaat tot aan Capo Rosso. Onderweg zal je in bepaalde rotsen figuren en beelden herkennen zoals de fameuze hondenkop en het hart.

    Wandeleiland: Corsica is een topbestemming voor wandelaars. Doorgewinterde stappers willen steevast de bekende GR 20 op hun palmares schrijven maar er zijn ook wandelmogelijkheden voor zij die het wat rustiger willen aandoen. Toppers zijn wandelingen op de Sanguinaires eilanden nabij Ajaccio, langs het douanier pad in St-Florent, de kustroute Sartenais en het Bonifacio-pad aan de Cap de Fenu.

    Info: www.visit-corsica.com

     

    31-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinner on the road: wereldprimeur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    100%Belgisch,100%beleving: het eerste mobiele restaurant ter wereld

     

    Als je dacht dat je ondertussen alles al gezien had op vlak van culinaire beleving, dan heb je het mis. Stefan Kerkhofs en David Ghysels, de bedenkers van ‘Dinner in the Sky’, bundelden opnieuw hun krachten en lanceren ‘Dinner on the Road’, hun allernieuwste paradepaardje.

    Futuristisch restaurant op wielen

    ‘Dinner on the Road’is een uniek concept waarbij gebruik gemaakt wordt van een futuristisch voertuig dat volledig is ingericht als een echt restaurant. Een professionele keuken presenteert smakelijke gerechten terwijl gasten van de ene locatie naar de andere rijden. De ongeziene serveersystemen dragen bij aan de luxe ervaring. De keuze van de bestemming is volledig aan de klant. Ook het decor kan worden aangepast naar believen. Het digitale spectrum maakt het mogelijk dat je plots vertoeft middenin de Toscaanse wijngaarden, nippend van een glaasje Chianti, of je je opRoute66 waant met een Tbone steak op je bord en een biertje in de hand.

    “Niet enkel het culinair beleven is van groot belang, maar vooral de beleving is bij ons topprioriteit”, David Ghysels. ‘Dinner on the Road’ is niet alleen interessant als bijzondere familie- of vriendenuitstap maar is ook perfect geschikt voor bedrijven. Fileleed wordt zo gerelativeerd aangezien deze tijd nuttig kan ingevuld worden met een vergadering, creatieve brainstorm of productlancering bijgestaan door een hapje en een drankje. Een maximum van 16 genodigden kan plaatsnemen aan de indrukwekkende tafel.

    “Hoe dineren we in 2050? Dat is de vraag die we ons stelden. Met ‘Dinner On The Road’ bieden we het publiek een culinaire beleving aan in een futuristisch jasje”, David Ghysels. De pop up restaurants schieten uit de grond als paddenstoelen. Maar ‘Dinner On The Road’ komt naar de klant toe. Waar dan ook. De tussenstop kan een leuke bezienswaardigheid zijn of een praktische halte zoals het kantoor.

    Het ontwerp is geïnspireerd door Luigi Colani en geproduceerd door Marci Mobile. Een futuristisch design met strakke lijnen en een slimme kleurkeuze is het resultaat. Het ontwerp is echter niet enkel mooi om naar te kijken maar de aerodynamica zorgt er ook voor dat de truck 25% minder brandstof verbruikt in vergelijking met gelijkaardige trucks. De doelstelling tegen 2020 is het creëren van een truck die volledig elektrisch rijdt.

    Een succesformule : David en Stefan werkten reeds eerder samen. Het zijn zij die negen jaar geleden op de proppen kwamen met ‘Dinner in the Sky’. Dat project werd tweemaal uitgeroepen tot één van de 10 meest ongelooflijke restaurants ter wereld (Forbes) en is ondertussen actief in maar liefst 50 landen. Onlangs nog werden Singapore en Maleisië toegevoegd aan dit lijstje. Ook ‘Dinner on the Road’ zal dus niet enkel terug te vinden zijn op de Belgische markt.

    “De wereld staat niet stil en wij dus ook niet. Onze sector leent zich ertoe constant te innoveren en dat is precies wat we doen. Drie jaar lang werkten Stefan en ik achter gesloten deuren aan ‘Dinner on the Road’, aldus David Ghysels. “De echte uitdaging binnen dit project? Moeten zwijgen en mijn enthousiasme nog niet mogen delen”, Stefan Kerkhofs

    De lancering van ‘Dinner on the Road’ brengt uiteraard werkgelegenheid met zich mee. Bovendien ligt de focus niet enkel op het verhuren van de truck maar deze wordt ook op de markt gebracht voor verkoop. Italië en Saoedi Arabië toonden al interesse.

    ‘Dinner on the Road’ is terug te vinden op Europese wegen vanaf oktober 2015. Preregistreren kan op www.dinnerontheroad.be . Snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt. Eigenlijk is ‘Dinner On The Road’ nog zoveel meer. Maar dat is nog even geheim…

     

    30-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodewo zet nieuwe stap in verbeteren levenskwaliteit van senioren

    Sodexo huldigde het woonzorgcentrum Mandana (Menos vzw) te Genk in als eerste ‘Qualitree-woonzorgcentrum’. Sodexo en Mandana formaliseren op die manier hun samenwerking en gemeenschappelijke visie om via het maaltijdgebeuren de levenskwaliteit van senioren te verbeteren.

    De overhandiging van het Qualitree-charter bekrachtigt het engagement van Sodexo en woonzorgcentrum Mandana om het maaltijdgebeuren van de bewoners vanuit een gedeelde visie te benaderen. Die visie rust op een aantal pijlers. Zo wordt er dagelijks een traditioneel menu bereid voor de bewoners, geeft Sodexo opleidingen over het belang van kruiden en organiseert het keukenteam animaties in samenspraak met het woonzorgcentrum. Ook maaltijden in aangepaste texturen, beperking van restrictieve diëten en de toepassing van Dignicare, Sodexo’s unieke benadering voor senioren met dementie, behoren tot de gemeenschappelijke werking.

    Om constante kwaliteit te kunnen garanderen, verbindt Sodexo zich ertoe om twee keer per jaar een audit te doen binnen het woonzorgcentrum. Op basis van die evaluatie gaat het bedrijf over tot een actieplan, met bijvoorbeeld opleidingen voor medewerkers van Sodexo en het woonzorgcentrum.

    “Met Qualitree heeft Sodexo haar visie op voeding en maaltijdgebeuren voor senioren vervlochten met onze eigen aanpak. Sodexo benadert elke bewoner met aandacht voor zijn specifieke behoeften en biedt maaltijden op maat aan. In combinatie met een continu streven naar kwaliteit en wederzijds vertrouwen maakt dat van onze samenwerking een succesverhaal”, vertelt Sigrid Haenraets, Diensthoofd Bewonerszorg woonzorgcentrum Mandana.

    Sodexo is wereldleider in diensten die de Levenskwaliteit verbeteren, een essentiële factor voor individuele en bedrijfsprestaties. Actief in 80 landen, dient Sodexo dagelijks 75 miljoen consumenten met haar unieke combinatie van On-site Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services. Via haar meer dan 100 diensten bezorgt Sodexo haar klanten een geïntegreerd aanbod dat ontwikkeld werd over meer dan 45 jaar ervaring: van receptie & onthaal, safety, cleaning en onderhoud, tot catering en facilities management; van voordelen voor medewerkers zoals Lunch Pass of de Sodexo Card (elektronische maaltijdcheque), Cadeau Pass en Eco Pass tot thuiszorg en conciërgeriediensten. Sodexo’s succes en prestaties zijn gebaseerd op haar onafhankelijkheid, haar duurzaam bedrijfsbeleid en haar capaciteit om haar 419.000 medewerkers wereldwijd voortdurend te engageren.

     

    30-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharos: bijzondere rondreizenvoor koppels

    Het is niet altijd makkelijk om met zijn tweetjes een vakantiebestemming te kiezen. Zeker niet als je bergen en zee of rust en actie wil combineren. Evenmin als er niet één maar twee landen zijn die je boeien zoals Frankrijk en Spanje of andere Europese combinaties. Pharos Reizen brengt de oplossing met een zeer gevarieerd aanbod rondreizen voor koppels.

    Themareizen: Niet alleen een bestemming maar ook een reisthema kan de reiskriebels aanwakkeren. De thematische reizen van Pharos Reizen spreken aan omwille van het romantische karakter. Er is bijvoorbeeld de 8 of 11-daagse In het Spoor van de Keizer naar Venetië, een ontdekkingstocht door drie landen. Het parcours loopt langs het romantische slot Neuschwanstein en de reis eindigt in stijl, temidden de onvolprezen pracht van Venetië. Nog een Italiaanse smaakmaker, letterlijk én figuurlijk, is de 10 of 13-daagse rondreis Smaken van Italië waar je in elke streek wordt verwend met lokale specialiteiten en streekwijnen.

    Met rondreizen als Parels van het Habsburgse Rijk, Parels van het Oude Joegoslavië en Verdwenen Landen en Verschoven Grenzen nodigt Pharos Reizen de reizigers uit in Slovenië, Oostenrijk, Kroatië, Montenegro, Bosnië-Herzegovina en andere landen waar de grenzen nog niet lang geleden zijn hertekend. Deze VakantieDuetten rondreizen zijn een mix van natuurpracht en culturele rijkdom, bewaard in steden en sites die als Werelderfgoed door de UNESCO zijn erkend.

    Het mooiste natuurschoon: Puur natuur, daarvan kan je genieten in Noord-Europa en Pharos Reizen heeft de natuurpracht van Noorwegen, IJsland en de Faeröer Eilanden gebundeld in enkele schitterende reizen. Niets boven Noorwegen duurt 21 dagen en tijdens deze rondreis met verblijf in hotels wordt de Hurtigruten-boottocht gecombineerd met het mooiste dat er te zien is aan land, onder meer de adembenemende kustlijn van de Lofoten. Van dezelfde imponerende natuurpracht geniet je gedurende een 22-daagse Rondreis Faeröer Eilanden en IJsland. De route loopt langs fjorden, gletsjers, vulkanen, geisers en klaterende watervallen.

    Vakantie Duetten: Wil je een vakantie met twee totaal verschillende facetten dan kies je uit het aanbod VakantieDuetten van Pharos Reizen. Ze zijn er voor zij die bijvoorbeeld de stilte van het strand, het bos of het platteland willen combineren met de levendigheid en de gezellige sfeer van de stad. Zo kan je tijdens één rondreis het Schotse Edinburgh bezoeken en verken je ook de Highlands. En wat te denken van eerst tot rust komen in de stille bossen van het Zwarte Woud om daarna door te reizen naar Praag, de Gouden Stad. Voor zij die uitkijken naar een kampeervakantie is er het VakantieDuet Lavendelvelden en Strandzicht, een unieke combinatie van de Provence en de Côte d’Azur. Italiëliefhebbers voelen zich beslist aangetrokken tot een combinatie Toscane-Chianti en het eiland Elba of een bezoek aan Rome afgewisseld met een rustgevend verblijf in het prachtige achterland. Kortom, met de VakantieDuetten sla je telkens twee vliegen in één klap.

    Het mooiste van Groot-Brittannië en Ierland: Je hoeft niet ver te reizen om lekker met zijn tweeën te genieten van een totaal andere omgeving. Steek Het Kanaal over en in een mum van tijd ben je in Engeland dat o zo anders is dan het continent. Pharos Reizen heeft enkele fantastische autoreizen in dat dichtbije, bijzondere Europa. Voor koppels die de mooiste plekken van Wales, Ierland, Noord-Ierland en Wales willen combineren is er de fantastische 25-daagse rondreis Kroonjuwelen van de Kelten. Op de route liggen onder meer de Cliffs of Moher, de kastelen van Caernarfon en Stirling, The Highlands en The Wild Atlantic Way. Het is een reis langs een parcours dat elk moment boeit.

    Zij die het spoor van Inspector Morse door Oxford willen volgen, maken met Pharos Reizen een 10-daagse rondreis met de auto door Zuidoost-Engeland. Net als in de Film heet deze reis, een tocht langs Engelands mooiste cultuurschatten. Je loopt in het spoor van de rechercheurs tot bij Stonehenge en Canterbury Cathedral. De 12-daagse rondreis Zuid-Engeland In het Spoor van King Arthur is een gelijkaardig en fascinerend reisconcept. Trek dertien dagen uit voor de Kleine Wonderen van Wales of vijftien dagen voor Ierland in Landhuizen – Op Stand door Ierland en er wacht een vakantie die je nooit meer vergeet.

    Reisorganisator Pharos Reizen bestaat reeds 12 jaar en is wegens groeiende interesse uit België sinds 2014 actief op de Belgische markt waarvoor zij samenwerken met een partner in Antwerpen. Pharos Reizen is gespecialiseerd in bijzondere autovakanties in Europa en heeft een assortiment reizen speciaal voor gezinnen met kinderen alsook speciaal voor koppels. Pharos Reizen, dat is altijd met de auto er op uit, voor een vakantie in het groen of de boer op, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee of juist met het hele gezin, in bijzondere logies zoals een boomhut, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland.

    De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com , via een Selectair reisagent of via het telefoonnummer 03 217 44 00 (B).

    29-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fly in Koksijde: de zomeractiviteit voor het hele gezin

    Tweede editie Fly In Koksijde wederom bol van activiteiten voor jong en oud

     

    Op 4 en 5 juli 2015 wordt Fly In Koksijde voor de tweede keer georganiseerd. De eerste editie in augustus 2014 was alvast succesvol, niet minder dan 23.000 bezoekers kwamen een kijkje nemen, er werden 500 luchtdopen gedaan en er waren 230 oude vliegtuigen aanwezig. Ook dit jaar staat het evenement, waarvan het hoofdthema het luchtvaartgebeuren tijdens en vlak na WOI is, weer bol van de activiteiten, voor jong en oud, voor gezinnen met kinderen, vliegtuig- en oldtimerliefhebbers, alsook geïnteresseerden in de verhalen van WOI.

    Het vliegveld Ten Bogaerde heeft destijds dienst gedaan als start- en landingsplaats van oorlogsvliegtuigen. De sfeer uit die bewogen jaren wordt geëvoceerd in het Wereldoorlog I Dorp, aan de hand van vliegtuigen uiteraard maar ook door attracties en bezienswaardigheden uit die tijd.

    Het programma van Fly In Koksijde is bijzonder veelzijdig en het thema luchtvaart wordt via een hele resem activiteiten attractief gemaakt voor een brede waaier bezoekers. De spektakelwaarde en het amusement zijn verzekerd maar er is ook ruimte voor een serene herdenking van de slachtoffers van het oorlogsgeweld.

    Fly In Koksijde wordt opgedeeld in verschillende zones die de bezoekers elk wat boeiends te bieden hebben. In de zone klassieke vliegtuigen worden toestellen uit de burger- en de militaire luchtvaart opgesteld die o.a. tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn ontworpen. Er is ook een commerciële zone waarin luchtvaartbedrijven, scholen en verenigingen die een band hebben met de luchtvaart hun werking kunnen voorstellen in een reeks infostandjes. Ook de liefhebbers van oldtimers zullen genieten op de site van Fly In! De voertuigen kleuren de toegangsweg van het evenement. Klassieke oldtimers, waaronder enkele uit WO1, worden opgenomen in de static show.

    Er is echter ook plaats voor vertier met een grimestand voor kleine kinderen, een klimparcours, fanfaremuziek, vertellingen, een geïllustreerde fototentoonstelling over de geschiedenis van het militair vliegveld Ten Bogaerde… kortom, een event voor de ganse familie.

    Voor meer informatie: www.flyinkoksijde.be of via Toerisme Koksijde-Oostduinkerke: Infokantoor Koksijde, Zeelaan 303, 8670 Koksijde, T 058 51 29 10, www.koksijde.be

    28-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi in juni: venkel centraal

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. De kaart biedt een ruime keuze aan gezonde en evenwichtige gerechten, op basis van verse en natuurlijke producten van de beste kwaliteit.

    Rauw en fijngesneden is de venkel heerlijk in een salade. Gestoomd en in puree is het de perfecte groente bij vlees- en visgerechten. Daarnaast is venkel ook lekker in een groentesoep of gewokt en, hoe verrassend dat ook mag klinken, als dessert. Geraspt op een fruitsalade of verwerkt in een cake of taart, is deze groente verrukkelijk.

    Venkel is bijzonder caloriearm (25 kcal per 100 g) en bevat veel voedende bestanddelen. Het bevat niet enkel heel wat vitamine C, maar zorgt ook voor de nodige aanbreng van vitamine B9, E, provitamine A en belangrijke antioxydanten die de strijd aangaan met de vrije radicalen en de celveroudering. Daarnaast is venkel ook een rijke bron van minerale zouten, bijvoorbeeld kalium dat broodnodig is voor het samentrekken van de spieren en een goede werking van de nieren en magnesium dat zorgt voor het behoud van het evenwicht in het spier- en zenuwstelsel. De groente bevat heel wat ijzer en zachte en licht verteerbare vezels. Kortom, de "gezondheidsgroente" bij uitstek!

    EXKi stelt in juni volgende venkelrecepten voor, onder de naam van Foeniculum Vulgare : een broodje met ambachtelijk stokbrood, Vita® gebraden kip, bio venkel en wortelemulsie, een warm gerecht met MSC kabeljauw, bio venkel en een aardappelpuree, een kleine salade met bio venkel, sinaasappel en rode paprika en een soep.

    EXKi onthult nog een heerlijk recept op basis van venkel om zelf te bereiden: Venkel gekonfijt met citroenschilletjes. Probeer het zeker uit!

    Venkel gekonfijt met citroenschilletjes

    Voor 4 personen: bereiding: 20 min – gaartijd + 1 uur

    4 venkels, 1 bio- of niet behandelde sinaasappel, 1 bio- of niet behandelde citroen, 1 bio- of niet behandelde limoen, 1 koffielepel honing, 2 soeplepels olijfolie, 3 koffielepels korianderzaadjes, peper en zout

    Verwijder de basis en de stengel van de venkels, spoel ze en snij ze in de lengterichting doormidden. Dompel de stukken venkel gedurende 3 minuten onder in een grote hoeveelheid kokend zout water. Laat uitlekken en schik ze in een ovenschaal.

    Spoel de citrusvruchten en verwijder de schil met een dunschiller. Snij deze in lange repen. Strooi de helft van de schillen over de venkels. Pers de vruchten en vang het sap op in een kommetje. Voeg er de honing en geplette korianderzaadjes aan toe, kruid met peper en zout en giet dit over de venkels. Overgiet het geheel met de olijfolie en dek af met aluminiumfolie. Laat ongeveer een uur garen in een oven op 150-160 graden.

     

    27-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfel niet langer en reis naar Tunesiƫ

    Iedereen weet dat Tunesië zopas een moeilijke periode achter de rug heeft. Maar nu stelt het alles in het werk om te bewijzen dat het een veilig, open en gastvrij land is. Momenteel kun je dan ook tegen heel aantrekkelijke prijzen naar Tunesië reizen, dat voor Europese reizigers bovendien tal van troeven biedt.

    Onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding: Financieel gezien, is Tunesië nog nooit zo interessant geweest. Het biedt momenteel de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het hele Middellandse Zeegebied. De reissector levert enorme inspanningen om reizen van de beste kwaliteit tegen promotarieven aan te bieden en zo het vertrouwen dat Tunesië van de Europese vakantiegangers verdient, te herstellen.

    Bestemming opnieuw ‘trendy’: Hoewel de Belgen zich nog wat terughoudend opstellen, kiezen Angelsaksische vakantiegangers voluit voor Tunesië: +19,5% boekingen uit Groot-Brittannië en +11% uit de Verenigde Staten, nochtans twee landen die heel gevoelig zijn voor veiligheidsproblemen. De andere landen zullen ongetwijfeld volgen, aangezien de Amerikanen en Britten vaak trendsetters zijn.

    Ongelofelijk divers land dat je in alle veiligheid kunt verkennen

    Tunesië is een veilig en open land dat de individuele vrijheden hoog in zijn vaandel draagt. Het stelt momenteel alles in het werk om de veiligheid op zijn grondgebied te garanderen. Er wachten je een warm onthaal en ‘De vrijheid om alles te beleven’, wat ook de toeristische slogan van Tunesië is. Bovendien zetten de toeristische autoriteiten en de reissector zich al jarenlang in om de bestemming voortdurend te upgraden met een ruime waaier van culturele, historische en natuurlijke rijkdommen evenals een uitgebreide evenementenkalender.

    Solidair toerisme

    Als je de eerste Arabische democratie in de wereld wilt steunen, als je solidair wilt zijn met een gastvrij volk voor wie het toerisme een belangrijke inkomstenbron vormt, aarzel dan niet langer: reis naar Tunesië! www.travelintunisia.be

    27-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw aquacentrum opent zijn deuren in het Land van de Meren

    Les Lacs de l’Eau d’Heure is een toeristische topbestemming dichtbij huis. Met de opening van een nieuw Aquacentrum worden de recreatiemogelijkheden nog groter. Voeg daarbij een agenda vol boeiende activiteiten en je weet meteen waar naartoe in de komende maanden: met de ganse familie naar Het Land van de Meren !

    Het nieuwe Aquacentrum is open sinds 1 mei, na een grondige renovatie die ruim zes maanden heeft geduurd. De grootste en meest bezochte attractie van Les Lacs de l’Eau d’Heure bestaat sinds 1999 maar was aan een grondige renovatie toe. Enerzijds moest de uitbating beantwoorden aan de hedendaagse milieunormen, anderzijds aan de verwachtingen van de gasten. Wat dat laatste betreft zal het nieuwe Aquacentrum aan groot en klein enorm veel plezier bezorgen want er is voor elk wat wils.

    Fun, fun, fun !

    Het aquacentrum van Les Lacs de l’Eau d’Heure bestaat uit een ludiek bassin met waterstralen en waterstromen, een kinderbad en waterspelen voor kinderen, een gigantische jacuzzi en vooral een nieuwe glijbaan. Deze ‘infinity jump’, van Zwitserse makelij en uniek in België, zal voor heel wat gezonde spanning zorgen. Er is ook nog een afzonderlijk bad waar diverse sporten kunnen beoefend worden want er worden diverse cursussen gegeven zoals aquabike, aquadance, duiken en watergymnastiek. Een verwarmd buitenbad, verbonden met het zwembad binnen, en is dus zelf open tijdens de winter. Een duik in het warme water omgeven door sneeuw, dat is eens iets anders!

    Vanaf 4 juli wordt aan deze infrastructuur een totaal nieuwe recreatieve buitenruimte toegevoegd met een spray park en leuke waterfonteinen, een ligweide en een terras met bar. Het geheel beslaat een oppervlakte van 500 m2. Voeg daarbij het wellness- en balnéotherapiecentrum dat vlak naast het Aquapark ligt. Vakantiegangers genieten van een ontspanningsruimte met jacuzzi’s, sauna’s en infraroodcabines, een hammam, luminotherapie, een belevingsdouche en koudwaterbad. Kortom, het Aquacentrum van Les lacs de l’Eau d’Heure biedt vanaf dit jaar nog meer mogelijkheden om zich op een fantastische manier te ontspannen.

    De Sportieve zomer agenda van Les Lacs de l’Eau d’Heure

    De Ronde van België voor beroepsrenners, Baloise Belgium Tour, komt op zaterdag 30 mei e.k. naar Les Lacs de l’Eau d’Heure. Hier ligt de vertrek- en aankomstplaats van de derde rit van deze wedstrijd die over een afstand van 158 km wordt gereden.

    Het weekend van 7 juni is er het Belgisch Kampioenschap Triatlon van Les Lacs de l’Eau d’Heure.

    Tijdens het weekend van 20 en 21 juni vindt in het Land van de Meren de Jean-Luc Vandenbroucke classic plaats. Via de 6 bewegwijzerde routes van 20 tot 150 km doorkruisen de wielertoeristen de prachtige dorpjes in de hele regio van Het Land van de Meren. Gezinnen reizen dan naar het Land van de Meren voor het 20 km lange gezinscircuit. Iedereen is welkom en inschrijven kan de dag zelf nog.

    Op 31 juli vindt het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor beloften en elites zonder contract plaats. Er wordt gereden voor de nationale titel op een spectaculair circuit.

    Kom tijdens een van deze evenementen naar Les Lacs de l’Eau d’Heure en geniet tegelijkertijd van de gloednieuwe wellness en het vernieuwde aquacentrum. Logeer in een van de gezellige vakantiewoningen van Golden Lakes Village aan de rand van het meer, voor een rustgevend weekend en de perfecte vakantie. Geniet van voordelige tarieven voor het aquacentrum bij het huren van een vakantiewoning.

    Info: www.lacsdeleaudheure.be

     

    27-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flowertime 2015

    De Grote Markt en het Stadhuis in een Italiaans barok kleedje ...Flowertime 2015.

     

    U hebt er misschien nog een mooie herinnering aan, aan die prachtige, artistieke bloementuin uit de eerste editie van Floraliëntime in de zomer van 2013 op de Grote Markt en in het Stadhuis van Brussel. Met meer dan 20.000 bezoekers op 4 dagen was het een laaiend succes. De tweede editie van deze grote tweejaarlijkse internationale artistieke bloemen- en plantenvoorstelling loopt vanaf nu met een nieuwe naam die alle bloemenliefhebbers als muziek in de oren zal klinken: Flowertime.

    Deze editie gaat door van 13 tot 16 augustus 2015, op de Grote Markt en in het Stadhuis van Brussel, met als thema 'Het barokke Italië': de Italiaanse tuinen worden als het ware op magische wijze getransporteerd naar het hart van Brussel. Een ambitieus en verfrissend project!

    De barok: een verhaal doorheen de tijd. Om het decor van deze editie van 2015 in perspectief te plaatsen, geven we graag een woordje uitleg bij de oorsprong van het woord 'barok'. De wortels van dit woord zijn Portugees: 'barrocco' betekent zoveel als 'dikke rots van afwisselende grootte'. De Italianen namen dit idioom over en maakten het wereldberoemd. De huidige betekenis van dit eigenaardige woord is 'extravagant', 'onverwacht', en dus ... 'onregelmatig'!

    De stroming van de barok staat dus voor het afwijken van de klassieke vormen en de creatie van vrijheid, met als resultaat luister, fantasie en decoratie beladen met krullen, spiralen en het gebruik van polychroom marmer. Laat ons terugreizen in de tijd naar de oorsprong van de barok in de 2e helft van de 16e eeuw. Deze nieuwe stroming zal reflecteren in heel Europa. De architectuur van kastelen, kerken, stadsinrichting ... geen ontkomen aan de barokke invloeden! Wenen, Praag, Nancy, de Landen van de Loire, Duitsland, Engeland, Denemarken en zelfs Rusland ... ze vallen om de beurt voor de barokstijl.

    Deze stroming is verzot op genereuze kromme lijnen, de Europese klokkentorens krijgen stilaan een sierlijk rond kantje, beelden van engeltjes met bolle wangen bestormen de kerken en de plafonds worden hemeldaken bij wijze van trompe-l'oeil, een zeer gegeerde frescokeuze uit die tijd. Ook het licht wordt anders. Clair-obscur wordt trendy en kunstenaars wagen zich aan de eerste special effects uit de geschiedenis. Parallel ontstaat dankzij deze nieuwe vormvrijheid de kunst van de siertuinen. Beetje bij beetje zien de tuinen er steeds creatiever uit tot ze uiteindelijk als het ware tot ‘natuurtheaters’ uitgroeien.

    Landschapsarchitecten creëren vakantieoorden, met planten gedecoreerde terrassen, balkons en waterspiegels waarin gesculpteerde fonteinen hun reflectie zien. Geometrie gaat vanaf nu gepaard met ronde krullen, zorgvuldig vormgegeven planten in combinatie met bloemen die het geheel leven inblazen.

    De tuin wordt een volwaardige leefruimte ... Dat staat de bezoekers op de Grote Markt vanaf 13 augustus te wachten! Vier dagen lang hebben ze de tijd om in de tuin van de Grote Markt te vertoeven en krijgen ze de exclusieve gelegenheid om de prachtige zalen van het Stadhuis te bezoeken en de bloemenarrangementen te bewonderen.

    Flowertime is een tweejaarlijks evenement, met als initiatiefnemers: de Stad Brussel, de vzw Tapis de fleurs de Bruxelles, organisator van de befaamde Brusselse bloementapijten, de Gentse Floraliën, al eeuwenlang wereldberoemde pionier op het vlak van bloemen- en plantenkunst in België, de gerenommeerde bloemenkunstenaars uit onze 3 regio's die ons met hun deelname aan deze ongelofelijke uitdaging alle eer aandoen

    NIEUW: Apero-nocturnes!

    Dit jaar krijgen de bezoekers tussen 19.30 en 22 u. niet enkel de gelegenheid om van de bloemententoonstelling in het Stadhuis te genieten, ze worden bovendien getrakteerd op een Italiaanse aperitief met orkestbegeleiding in de prestigieuze Ogivale-zaal. (Prijs: 8 euro) Meer info: www.flowertime.brussels

    26-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIZZair viert 11de verjaardag met opgefriste vlietuigkleuren

     

    Wizz Air, de grootste lagekostenmaatschappij van Centraal-en Oost-Europa, viert zijn 11de verjaardag. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in september 2003. De allereerste Wizz Air-vlucht werd uitgevoerd vanuit het Poolse Katowice op 19 mei 2004. Wizz Air had als ambitieus plan om de grootste lagekostenmaatschappij in Centraal-en Oost-Europa te worden. Dit doel werd inmiddels bereikt. Intussen blijft Wizz Air zich ontwikkelen en stelt het bedrijf vandaag zijn nieuwe merk-en vliegtuigkleuren voor.

    Tijdens de voorbije 11 jaar heeft Wizz Air 90 miljoen passagiers vervoerd. Op dit ogenblik heeft Wizz Air 59 viegtuigen. Het netwerk telt meer dan 380 routes in 38 landen. Sinds de oprichting staat de dienstverlening aan de klanten centraal. Daarom kondigt Wizz Air een reeks vernieuwingen aan die de klantenervaring nog zullen verbeteren.

    WIZZ ondernam de voorbije maanden een aantal stappen om zijn merk te verjongen. De lancering van de nieuwe bedrijfs-en vliegtuigkleuren illustreren de blijvende inspanningen die de maatschappij zich getroost om aan de passagiers een positieve vliegervaring te bieden. Het WIZZ-merk heeft nu een frissere, levendigere en meer geraffineerde look & feel. Naast deze merkverjonging voert Wizz Air ook een aantal andere initiatieven door, waaronder: stoeltoewijzing op alle routes, nieuwe tariefstructuur (Basic en Plus) zodat makkelijker kan gekozen worden tussen lage basistarieven of lage tarieven in combinatie met populaire comfortdiensten.

    In de loop van 2015 wort dit aangevuld met: Vernieuwingen aan de website om sneller en makkelijker reservaties te kunnen maken, de lancering van de mobiele Wizz Air-website, een laagste-tarieven-zoekfunctie op de website, Wizz Tours-vakantiepakketten zullen in 2015 in nog meer landen beschikbaar zijn, de nieuwe A320-en A321-toestellen zullen in de nieuwe kleuren geleverd worden, nieuw A321-interieur vanaf november 2015, nieuwe uniformen met de nieuwe bedrijfskleuren

    József Váradi, CEO van Wizz Air, verklaarde: ”De voorbije 10 jaar heeft Wizz Air de luchtvaartsector met succes hertekend. Ons initiële doel om voor iedereen betrouwbare en betaalbare vluchten van en naar Centraal-en Oost-Europa aan te bieden, werd ruimschoots bereikt. De lancering van onze nieuwe merkkleuren is een van de vele stappen die wij nemen om de vliegervaring van onze passagiers te verbeteren. We zijn enorm verheugd dat wij vandaag de nieuwe kleuren voor zowel de A320 als onze nieuwe A321 kunnen bekendmaken. Wij zullen ons pan-Europees netwerk verder blijven ontwikkelen en we kijken ernaar uit om zowel terugkomende als nieuwe klanten aan boord van onze vliegtuigen te verwelkomen.”

    www.wizzair.com

    26-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw strategisch plan voor Scheldeland

    Meer bezoekers van buiten de regio, een authentieke beleving van water en erfgoed en een gevarieerd en kwaliteitsvol logiesaanbod, dat zijn enkele ambities uit het nieuwe Strategisch Beleidsplan Toerisme in Scheldeland. Het ambitieuze actieplan maakt met negen ‘werven’ een dynamische toeristische regio van het Scheldeland. Toerisme Provincie Antwerpen en Toerisme Oost-Vlaanderen slaan de handen in elkaar om het plan tot uitvoer te brengen.

    Het nieuwe Strategisch Beleidsplan Toerisme in Scheldeland formuleert de krijtlijnen en beleidsdoelstellingen voor de komende jaren. Het is het resultaat van intensief overleg tussen Toerisme Scheldeland, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen en de dertig steden en gemeenten van Scheldeland.120 genodigden woonden de officiële voorstelling van het plan in het Keizershof in Aalst bij.

    Sterk en authentiek profiel: Een sterke en authentieke identiteit opbouwen is de belangrijkste ambitie van het nieuwe plan. Voor Scheldeland komt het eropaan het aanbod en de beleving langs en op het water beter op elkaar af te stemmen en te ontsluiten voor de toerist. Door creatief en innovatief uit de hoek te komen, gaat Scheldeland zich onderscheiden van andere toeristische regio’s. Ook zal er gewerkt worden aan de naambekendheid, zodat potentiële bezoekers een toeristische uitstap sneller associëren met Scheldeland.

    Groei verblijfstoerisme: Toerisme Scheldeland mikt vooral op bezoekers uit de grote Vlaamse steden en de aangrenzende provincies in Nederland. Kwaliteitsvolle logeeradressen moeten hen verleiden tot een korte vakantie in plaats van een daguitstap. De verbetering van het logiesaanbod in Scheldeland vormt dan ook een van de negen ‘werven’ uit het nieuwe actieplan. "Verder wil Toerisme Scheldeland onder meer inzetten op een sterke productontwikkeling, een uitgekiende marketing en een eigentijdse communicatie", aldus Antwerps gedeputeerde voor toerisme Bruno Peeters.

    Wij-gevoel: Na de officiële voorstelling van het plan volgt de uitvoering. Een overtuigd wij-gevoel bij alle toeristische partners uit de publieke en private sector is daarbij cruciaal. Toerisme Scheldeland wil daarom de bestaande samenwerkingsverbanden uitbouwen en nieuwe opstarten. Overlegmomenten en een interactief sectorplatform moeten de uitwisseling van informatie en expertise vergemakkelijken. "Bovenal wil Toerisme Scheldeland partners ondersteunen en stimuleren om samen te bouwen aan een dynamische en economisch sterke toeristische regio", besluit Oost-Vlaamse gedeputeerde voor toerisme Eddy Couckuyt.

    info@scheldeland.be - www.scheldeland.be

    26-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tƶnissteiner in handige PET-flessen

    Wie binnenkort in de wandelgangen van de supermarkt rondloopt, zal het niet ontgaan: de dranken van Tönissteiner zitten in een nieuw jasje!

    De appelsienlimonade Orange fit en het verfrissende water zijn vanaf nu ook beschikbaar in handige PET-flessen van 1 liter! Veel smaak in een gemakkelijk flesje voor ‘on the go’! Op warme dagen in de stad steek je zo’n flesje in je handtas, een praktische verfrisser tijdens een looptraining of een uurtje in de fitness, een welgekomen metgezel in de auto tijdens een roadtrip of een lekkere smaakmaker voor op je bureau.

    Arm aan calorieën: De kwaliteit van de dranken blijft nog steeds top! De frisdranken zijn arm aan calorieën en bevatten geen toegevoegde suikers. Kleurstoffen en bewaarmiddelen zijn eveneens uit den boze! Het water is afkomstig van de Tönissteiner-bronnen in de Eifelstreek en is uitzonderlijk zuiver en rijk aan mineralen. De ideale dorstlesser om in de zomer zorgeloos te genieten van een heerlijk fris drankje! Ook de glazen flessen werden in een nieuw jasje gestoken en vind je vanaf nu terug in de supermarkt. Meer info: www.tönissteiner.be





    25-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezouten karneboter fleur de sel

    geliefd, gesmaakt, genieten!

     

    Ongeveer één jaar na de lancering van onze allereerste verse ongezouten trommelkarneboter, verrassen we graag opnieuw met een nieuwe variant: Pur Natur gezouten karneboter fleur de sel. Fleur de sel is een speciaal soort zeezout met een fijne kristalstructuur. Naast zijn typische structuur geeft fleur de sel ook een uiterst zachte en zilte smaak aan de karneboter. Geliefd bij de gourmands, gesmaakt door iedereen.

    De volle smaak van de smeuïge, biologische boter is te danken aan de traditionele werkwijze die gehanteerd wordt. De boter wordt na de rijping van de room dagelijks vers gekarnd in authentieke trommelkarnen. Zo is de boter steeds perfect smeerbaar en van onbetwistbare kwaliteit. Je proeft en ruikt het verschil! De productiemethode van de Pur Natur karneboter is dan ook uniek in de Benelux! De zachte en gezouten karneboter is verkrijgbaar in een handige verpakking van 200 gram en kan je herkennen aan het eenvoudige en stijlvolle Pur Natur-design.

    Verlang jij al naar warmere lentedagen? Pur Natur ook, en daarom lanceren zij 2 smaakmakende yoghurts met méér en grotere stukjes fruit. De zoete smaak van aardbeien in ‘Boordevol Aardbeien’ prikkelt je smaakpapillen en is het ideale tussendoortje voor fruitliefhebbers. Smullen van frisse bosbessen kan met de ‘Boordevol Bosbessen’ yoghurt. Een intense smaakbeleving, voor genieters. Verkrijgbaar in een hersluitbare beker van 700g.

    NV Pur Natur, een familiebedrijf gesitueerd aan de voet van de Vlaamse Ardennen, staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten onder de merken Pur Natur en Mik. De Pur Natur yoghurt en verse kazen genieten een ongeëvenaarde smaakbeleving op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten.

    www.purnatur.eu





    25-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!