Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illy viert kerst met koffie!

    Tussen kunst en technologie: eindejaarsfeesten met een pittig aroma

     

    Een rood apparaat dat elke keuken opvrolijkt, een gesmaakte samenwerking met het Huis Alessi voor een uitzonderlijke mokka en nog tal van andere verrassingen… De komende kerst wordt koffie pure kunst!

    Nieuw: marsalarood voor kerst: Rood hoort bij Kerstmis. De warme, schitterende, gesofisticeerde en opbeurende gloed van marsalarood doet zijn intrede bij illy en geeft de X1 en X9 een luxueuze uitstraling. Voor een eindejaar in het teken van design.

    Koffieapparaat X1 en X9 ‘Marsala’: De schitterende, geraffineerde gloed van het marsalarood verleent dit espressoapparaat een heel nieuwe intensiteit en maakt er het ideale cadeau van voor koffie- en designfanaten. Met hun elegante volumes en vloeiende lijnen sluiten de X1 en de X9 perfect aan bij de iconische stijl van de beroemde illy-machines. Deze compacte en handige apparaten zijn een elegant accessoire voor elk interieur.

    Nieuw: kunst voor kerst: En waarom gaan we met de kerst niet eens de kunstzinnige toer op? Kerst vieren is tenslotte een kunst! Het is een gedroomde gelegenheid om creatieve cadeautjes uit te delen en van elk degustatiemoment een esthetische ervaring te maken. Kunst lag de koffiebrander uit Trieste altijd al na aan het hart en dus ging illy regelmatig in zee met zowel gevestigde waarden als aanstormend talent uit de internationale kunstwereld. Dagelijkse voorwerpen – zoals een koffiekopje – werden op die manier omgetoverd tot heuse kunstobjecten, binnen bereik van elke liefhebber van het beroemde drankje. Voor de komende kerst pakt illy uit met een exclusieve kopjescollectie van de hand van Yoko Ono en een nieuw koffieblik dat door een jonge Oostenrijkse designstudente, Dasha Zaichanka, werd bedacht.

    illy-blik (250 g gemalen koffie) van de hand van Dasha Zaichanka: Sinds 1992 heeft illy zich tot doel gesteld om wereldwijd jonge artiesten te ondersteunen en meer bekendheid te geven via allerhande creatieve, originele en moderne samenwerkingsvormen. Dit jaar werd de piepjonge studente Dasha Zaichanka uit Wenen uitgekozen om het beroemde illy-koffieblik van 250 g aan te kleden. Het resultaat is een ludieke rood-witte creatie die bij elke espresso een authentieke kerstsfeer oproept.

    Nieuw: design: Uitgepuurde lijnen, innoverende welvingen en spitstechnologie: de Pulcina, een splinternieuwe caffettiera die uit de samenwerking met het Italiaanse designhuis Alessi ontstond, loodst het Italiaanse mokkaritueel de moderne tijd binnen. Om van elk degustatiemoment een unieke ervaring te maken, bedacht illy voor de komende kerst een kopje met bloemenmotief dat puur raffinement uitstraalt, nog gesublimeerd door een subtiel spel van lichttransparantie: de Coffee Flower espresso cup.

    Caffettiera Pulcina van illy & Alessi: Uit de samenwerking tussen illy en Alessi, twee klinkende namen uit de Italiaanse koffie- en designwereld, ontstond de Pulcina: een revolutionaire mokkakan die de technologische innovatie van illy met de creatieve ervaring van Alessi verenigt. De Pulcina verrast met zijn ludieke buitenkant waaronder een systeem verscholen zit dat op het vlak van koffiebereiding tot de spitstechnologie mag worden gerekend. Uit deze kan komt koffie met een intens aroma, zonder een zweem van bitterheid. Het ideale cadeau voor de liefhebbers van mokkabereidingen!

    illy X1-koffieapparaat ‘Marsala’ met Iperespresso-capsules - €499 & illy X9-koffieapparaat ‘Marsala’ met Iperespresso-capsules - €219 - Verkrijgbaar vanaf november 2015 in de espressamente-koffiebars en op www.shop.illy.com

    illy-blik (250 g gemalen koffie) van Dasha Zaichanka - Beschikbaar vanaf eind november 2015 in de espressamente-koffiebars en op www.shop.illy.com - €6,75

    Caffettiera Pulcina van illy & Alessi - Zeer binnenkort verkrijgbaar in de espressamente-koffiebars, de Alessi-boetieks en op www.shop.illy.com - Bestaat in rood en zwart

     







    01-11-2015 om 11:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacrifie - Interaationale productie van 1.9 miljoen dollar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Intense documentaire in twee delen van elk bijna 1 uur

     

    Vandaag 71 jaar en enkele maanden geleden, op 6 juni 1944, begon Operatie Neptunus, de Geallieerde invasie van de Normandische kust. Het was de grootste maritieme militaire operatie uit de geschiedenis. De dag, die voor eeuwig in het collectieve geheugen zou gegrift staan als ‘D-Day’, luidde het einde in van de Duitse controle over noordwestelijk Europa, en droeg sterk tot de Geallieerde overwinning op het Westelijk Front. De indringende documentaire Sacrifice stopt echter niet bij D-Day zelf, maar begint met de evenementen op 6 juni en volgt de verbijsterende ontwikkelingen van de volgende 100 dagen.

    D-Day

    De Tweede Wereldoorlog begon al zijn vijfde jaar in te gaan, maar ondanks een reeks nederlagen in Rusland, bleef de macht van de nazi’s zo sterk dat de Angelsaksische Geallieerden genoodzaakt waren om maar liefst 2 miljoen extra manschappen in te lijven. Bijna allemaal waren ze bereid om hun leven neer te leggen. De landing werd voorafgegaan door hevige bombardementen vanuit de lucht en de zee, terwijl maar liefst 24.000 Britse, Amerikaanse en Canadese troepen iets na middernacht met de parachute landden. Daarop volgden de infanterie- en pantserdivisies om 6u.30 ’s ochtends, maar velen waren door de sterke wind uit positie geblazen. Het werd een slachting. Velen stierven onder het zware vuur van de machinegeweren. Anderen werden aan stukken gereten door de mijnen die de nazi’s overal onder de grond hadden verstopt. Nog anderen werden vertraagd of gedood door valstrikken met houten staken, metalen uitsteeksels of prikkeldraad.

    De documentaire

    Sacrifice toont hoe niet alle objectieven werden gehaald op 6 juni. Tussen die dag en de uiteindelijke Bevrijding van Parijs werden er immers nog eens tienduizenden levens verloren. De documentaire kwam tot stand dankzij Zed, dat het budget ophaalde dankzij een echte ‘geallieerde’ internationale samenwerking met Tout L’Histoire, RTBF, Blue Ant Media, TV5 Québec, TVE, NRK, RTV Slovenië en Ceska TV. Tegelijkertijd werden er al deals rond de uitzendrechten besproken met tv-partners in China, Mexico, Japan, België en Italië.

    Het is een absoluut uniek document dat zich onderscheidt van gelijkaardige documentaires door het verhaal van de invasie te tonen via nieuwsreportages uit die tijd, die voor het overgrote deel zijn bewaard gebleven in een verbazingwekkende kwaliteit en met de nieuwste technieken zijn geconverteerd van zwart-wit naar kleur. Dit is een document dat je absoluut niet mag missen, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, zegt Adam Sweeting van het toonaangevende The Arts Desk – een van de weinige journalisten die deze uitzonderlijke film al konden bekijken - over de documentaire schrijft!

    Wat de pers schrijft

    ‘Nu de zeventigjarige verjaardag van D-Day op de hielen van uitgebreide Eerste Wereldoorlog-vieringen volgt, wordt gevechtsmoeheid een echte zorg voor tv-kijkers. De vorm van retrospectieve oorlogsdocumentaires breken wordt steeds moeilijker … dus alle lof voor National Geographics vaak vernietigende herinnering aan de landingen op D-Day en hun onmiddellijke gevolgen.

    Zelfs na een film als Saving Private Ryan, die de terreur en de chaos van het slagveld met afschuwelijke intensiteit naar voren bracht, leverde dit ware archiefmateriaal eigen elektrische schokken. Robert Capa’s verrassende foto’s van Omaha Beach gaven nog meer zin voor actualiteit.

    Het verhaal … is al vaak genoeg verteld, maar de scènes van para’s die hun gezichten zwart maken met schoensmeer voor hun laarzen voor ze in e duisternis achter de Duitse frontlinies werden gedropt voor de invasie begon maakte de bijna-suïcidale aard van de oefening aan.’ www.tdmentertainment.com

    01-11-2015 om 10:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse kerstmarkten, 10X ANDERS - 9 stadjes van Nedersaksen geven Duitse kerstbeleving nieuwe dimensie

    Men zegt vaak: wie één kerstmarkt zag heeft ze allemaal gezien. Maar niets is minder waar wanneer je afreist naar de 9 romantische stadjes van Nedersaksen. Op amper 4 uur rijden van Brussel vind je er de grootste diversiteit aan kerstmarkten terug. Van een kerstmarkt tussen de grootste collectie vakwerkhuizen in Celle tot een kerstmarkt in een oude mijnsite in Goslar. Daarnaast kan je in elk van de 9 stadjes genieten van lokale specialiteiten, zoals de Mumme glühwein uit Braunschweig, rattenstaarten van Hameln of glühbier uit Göttingen. Tel daar de vele optredens, lokale ambachten en typische Deutsche gemütlichkeit bij en de komende kerst belooft één groot sprookje te worden. Wij zetten de 10 leukste kerstactiviteiten voor jou op een rijtje:

    1 – Kerst op het water in Braunschweig: Voor één van de meest indrukwekkende en charmantste Duitse kerstmarkten, moet je in Braunschweig zijn. Het dorpje heeft een hoog sprookjesgehalte, door het mooie kasteelplein in het centrum. In de kerstperiode is zowel het kasteel als de kasteelgracht volledig verlicht en kun je er in groep op een vlot de typische Mumme glühwein drinken. Van een unieke kerstervaring gesproken!

    2 – Kerst tussen de grootste collectie vakwerkhuizen in Celle: Wat is authentieker dan de kerstsfeer opsnuiven in een dorpje dat de grootste collectie vakwerkhuizen van Europa bezit? Wanneer je in Celle aankomt, waan je je even terug in het verleden. Niet verbazend, aangezien de meeste huizen al 700 jaar oud zijn. Het schilderachtige stadje zet met Kerst alles in op een authentieke ervaring: zo kan je in Celle een stadswandeling doen met de “Moppenonkel”, een humoristisch personage uit de geschiedenis van het stadje, en kom je op de kerstmarkt sprekende lantaarnpalen tegen.

    3 – Kerst met glühbier in Göttingen: In de universiteitsstad Göttingen hangt een aparte sfeer in december. De combinatie van studenten en ambachtslieden die er hun kunsten laten zien, brengt een aangename ambiance met zich mee. Vooral de glasblazers maken de kerstmarkt van Göttingen bijzonder feeëriek en sfeervol. Göttingen staat daarnaast bekend om zijn glühbier dat je nergens anders vindt buiten in deze gezellige studentenstad.

    4 – Kerst in een oude steenkoolmijn in Goslar: Koning der kerstdecoraties is Goslar. Niet alleen de bekende Marktplatz van het stadje wordt extra gezellig ingericht, maar ook het speciaal aangelegde kerstbos zorgt voor een unieke kerstsfeer. Je waant er je zowaar even in Lapland. De geur van kaneel, gebakken appel en geroosterde amandels leiden je naar de oude mijnsite Rammelsberg. De vier indrukwekkende museumgebouwen die UNESCO-werelderfgoed zijn worden tijdens de kerstperiode omgetoverd tot een unieke kerstsite.

    5 – Kerst met de rattenvanger van Hameln : Hameln, de stad van de beruchte rattenvanger, voorziet tijdens de kerstperiode 60 houten kersthutjes in hun historische stadscentrum. Volledig omgeven door Renaissancegebouwen en vakwerkhuizen, waan je je er in een echte sprookjessetting. Je kunt er schaatsen, elke dag treedt er een muzikaal ensemble op en om de ervaring helemaal af te maken, kun je een boottrip in kerstthema maken op de Weser. Ondertussen geniet je van een heerlijke portie ‘rattenstaarten’, een lokale specialiteit.

    6 – Kerst met Jägermeister in Wolfenbüttel: Wolfenbüttel viert dit jaar 430 jaar kerstmarkt en trekt daarvoor alle registers open. Elke dag kun je meewandelen met de “sprookjestour” – een wandeling doorheen de verlichte stad waar op verschillende plaatsen optredens van sprookjesfiguren plaatsvinden. Als thuishaven van het wereldberoemde kruidendrankje Jägermeister kan je in Wolfenbüttel ook proeven van een aantal typische glühweinvarianten met Jägermeister.

    7 – Kerst met vuurwerk in Hildesheim: Hildesheim mag dan misschien niet de grootste kerstmarkt van alle 9 stadjes hebben, het is zonder twijfel één van de meest charmante. Proef er van het typische gemberbrood, samen met een smakelijke glühwein. Hoogdag is zondag 27 december – die dag zijn de winkels uitzonderlijk open en vindt er ’s avonds een heus vuurwerkspektakel plaats.

    8 – Muzikale kerst in Lüneburg : Voor de kleinste kerstmarkt van Duitsland moet je aan café News in Lüneburg zijn. Het is een typische trekpleister, al komen de meeste mensen vooral voor de kerstmarkt op de Marktplatz van Lüneburg. De prachtige barokke gevels van deze vroegere Hanzestad worden prachtig verlicht en iedere dag vinden er muzikale optredens plaats. Op iedere straathoek kan je genieten van de plaatselijke Bregenwurst, een delicatesse onder de Duitse worsten.

    9 – Kerst zonder eind in Hannover: Centraal tussen de “9 stadjes” ligt Hannover, de hoofdstad van Nedersaksen. In deze gezellige stad komt er gewoonweg geen eind aan kerstactiviteiten. Je kunt er doorheen drie kerstmarkten met meer dan 170 stalletjes wandelen, de volledig aangeklede Winter Zoo bezoeken of de kunstige winterspektakels van de Wintervariété aanschouwen. Hannover heeft in de kerstperiode ook een “Wishing Well Forest”, waar je aan de Oskar-Winter fontein op zoek kunt gaan naar een gouden ring. Er wordt gefluisterd dat de wensen van de eerlijke vinder echt uitkomen..

    10 – Kerst tussen blinkende bolides in Autostadt Wolfsburg: Themapark Autostadt, één van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Duitsland, is een attractiepark waar Volkswagen en de geschiedenis van de auto centraal staan. ’s Winters krijgt het park een uniek winterjasje aan en laten professionele schaatsers er hun kunstjes zien. Ondertussen kun je nog steeds gebruik maken van de attracties, die voor de gelegenheid volledig verlicht zijn.

    Openingsdata Kerstmarkten 2015: Braunschweig: 25/11 tot 29/11; Celle: 26/11 tot 27/12; Göttingen: 25/11 tot 29/12; Goslar: 25/11 tot 30/12; Hameln: 25/11 tot 23/12; Hannover: 25/11 tot 22/12; Hildesheim: 27/11 tot 27/12; Lüneburg: 25/11 tot 23/12 en Wolfenbüttel: 24/11 tot 23/12 - Info: www.9cities.de en www.visit-hannover.com.

    Dichterbij dan je denkt

    Hannover ligt op zo’n 490 km van Brussel, maar vanaf de Duits-Nederlandse grens is het nog zo’n 3 uurtjes rijden. De vlotte verbindingen via de A2 en A7 autosnelwegen, de ruime parkeergelegenheid en het vlot toegankelijke stadscentrum zorgen ervoor dat Hannover dichterbij is dan je denkt. Wie liever met de trein reist staat op 5 uurtjes in het centrum van Hannover. Overstappen doe je in Keulen. Boeken en info via www.nmbs-europe.com

    Ook Brussels Airlines heeft dagelijks (uitgezonderd op zaterdag) een rechtstreekse verbinding van Brussel naar Hannover. Boeken en info via www.brusselsairlines.com







    31-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe wintergamma van EXKi is er!

    We nodigen de natuur nog eens uit aan tafel. Dit seizoen zet EXKi alle mooie herfst-‐en wintergroenten in de kijker op een hartverwarmende kaart. Wat een plezier om weer met volle teugen te kunnen genieten van de zachte smaak van pompoen en de lichtzurige smaak van boerenkool.

    Vast staat, dat we met de eerste koude en vorst, gezond en lekker kunnen blijven genieten van al het goede wat de natuur ons te bieden heeft. Deze herfst en winter stelt EXKi een selectie voor van deugddoende recepten die de grillen van het klimaat snel zal doen vergeten. Want ook in deze periode van het jaar blijft de natuur uiterst vrijgevig. Heerlijke soepen, slaatjes vol pit en een bagel boordevol vitamines...

    Het nieuwe aanbod geeft ook bewuste genieters de kans om gezond en lekker te eten. Of ze nu rauw zijn of klaargemaakt, of ze geserveerd worden bij een bagel of op een boterham, elke groente wordt bij EXKi   bereid met zin voorcreativiteit en een maximum aan respect. Dit is het    seizoen waarin de pompoen, pastinaak, wortel, boerenkool en de biet zich van hun beste kant tonen.

    Van alle nieuwigheden in het gamma is de boerenkool de grote ster. Deze herontdekte oeroude gekrulde kool verbergt onder zijn ouderwetse uiterlijk heerlijk kruidige smaken. Boerenkool (ook wel kale genoemd) geeft elk recept een smaakboost, zowel rauw als klaargemaakt. Andere ontdekking: kamut (Oud-Egyptisch voor "graan") dat je sandwich verrijkt met een notentoets en een hoge voedingswaarde (perfect aangepast aan een proteïnerijke voeding). Deze winter staan ook originele producten bovenaan het menu, zoals parelgerst. Een soort half zachte, half krokante spelt, heerlijk in een soep, maar ook in slaatjes.

    Om de smaakpapillen te verwennen wordt er ook gewerkt met Fourme d’Ambert en Gorgonzola, zoals in de Glasgowsalade. Omdat we ook met onze ogen eten, laat EXKi slaatjes, soepen en broodjes graag schitteren in alle kleuren. De nodige zorg wordt besteed aan de mix van ingrediënten zodat er op elk bord recepten liggen die de winter doen stralen. Zo zijn een broodje Naïma, Foccaccia Castelnaud of Breamersalade even lekker om naar te kijken, als om van te eten...

    EXKi bewijst opnieuw dat je ook in hartje winter kunt genieten van een maaltijd die volzit met al het goede dat de vrijgevige natuur ons ook dan te bieden heeft. Voeg daarbij nog een vleugje inspiratie, vernieuwing en respect en het feest kan beginnen. Een lekkere en evenwichtige uitdaging die EXKi elk seizoen opnieuw aangaat, tot grote vreugde van alle trouwe fans...

     

    30-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Voor de eindejaarsperiode lanceert GUESS een advertentiecampagne met GUESS Girls, Grace Elizabeth en Megan Williams, in een betoverende fotoshoot met Jacey Elthalion waarin zij de meest begeerde looks voor de eindejaarsfeesten tonen.

    De damescollectie van dit seizoen omvat heel wat adembenemende jurken met ingewikkelde lovertjes-, franjes- en kraaltjespatronen, geknipt voor een feestelijke avond. De GUESS Guy brengt de eindejaarsperiode door in een mix van verschillende texturen in een donkerder kleurenpalet, waaronder bordeauxrode fluwelen blazers, antracietgrijze wollen cardigans met knopen en blousons in zwart kunstleer

    29-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAM

    Goudsmid Wim Meeussen en glaskunstenares Ann Cox presenteren u WAM, een collectie zilveren juwelen met details in glas en en hier en daar een toets bladgoud. Ann en Wim hebben elkaar leren kennen via het Handmade-in-Belgium kwaliteitslabel, uitgereikt door UNIZO. De passie voor hun vak bracht hen op het idee om samen een collectie juwelen te ontwerpen met de kenmerken van beide ontwerpers. De contrasten tussen de kleurrijke, strakke glanzende ontwerpen van Ann en de ruwe organische stijl van Wim heeft een boeiende reeks juwelen opgebracht. Erg leuk is dat de glazen parels losgeschroefd kunnen worden en vervangen door een andere kleur.

    Sinds 2007 creëert Ann Cox uitzonderlijke glasjuwelen gecombineerd met andere materialen. Het werk van Ann Cox is Kleurrijk, strak en onconventioneel. Zij speelt graag met haar juwelen hoopt dat de drager er ook creatief mee omgaat. Gepassioneerd door het glas reisde Ann Cox van Nederland tot de VS om bij verschillende glaskunstenaars in de leer te gaan.

    De ontwerpen van Wim Meeussen zijn zeer herkenbaar door de typische organische vormgeving. Wim Meeussen is al 28 jaar een vaste waarde in Antwerpse juwelenwereld en huist intussen al 19 jaar in een prachtig art-deco pand in de Wijngaardstraat. Zijn juwelen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in zijn atelier door een ervaren team. Kenmerkend is het contrast tussen blinkende en matte partijen of tussen grove structuren en fijne diamanten. Wim Meeussen mocht reeds meerdere kwaliteitslabels in ontvangst nemen, zoals ‘Handmade in Belgium’ en ‘Antwerp’s Most Brilliant’. De prijzen gaan van €160 tot €535.

    29-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bensimon concept store lifestyle

    INTENSIONS GRAPHIQUES - Herfst-wintercollectie 2015-2016

     

    De nieuwe herfst-wintercollectie van Home Autour du Monde kiest resoluut voor een hedendaagse look en nodigt ons uit om het heden te beleven vanuit een mix van traditie, artisanale en industriële knowhow, pasteltoetsen en levendige kleuren, natuurlijke en synthetische materialen…

    Serge Bensimon, een blijvende referentie van onze tijd, kiest voor de dynamiek van grafische vormen, de eenvoud van verfijnde lijnen zoals de lichtheid van glas en mooie materialen.

    POWDER TONES: Pastelkleuren, de verfijndheid van de stoffen, de warmte van de messing, de elegantie van fluweel… Deze objecten, de woningdecoratie, nodigen uit om uit te rusten in een serene sfeer. De combinatie van stijlen en periodes zorgt voor een vleugje nostalgie, in navolging van de zitbank uit de jaren 50 van Greta Grossman en de heruitgave van de spiegel van Gio Ponti. Het goud alsook de natuurlijke materialen komen goed tot uiting en stralen warmte en comfort uit, helemaal zoals de MELT-lampen van Tom Dixon en de plateau uit notenhout van Anne Stensgaard.

    COLOR SYSTEM: Eenvoudige vormen, in zwart en wit, rechte lijnen, geometrische motieven en levendige kleuren zijn de kenmerken van deze hedendaagse selectie waarbij echter veel oog is voor de artisanale knowhow en de artistieke invalshoek. De vazen van Lex Pott en de hanglampen Here Comes the Sun van Bertrand Balas zijn daar het perfecte voorbeeld van.

    De gebruikte materialen: marmer, hout, getint glas, metaal… ruw of bewerkt, worden vakkundig omgevormd tot handige, leuke en originele objecten met gevoel voor humor.

    MAISON BENSIMON: Serge Bensimon volgt zijn intuïties en bezit het talent om zijn emoties om te toveren in unieke ervaringen. De stukken van Maison Bensimon stralen elegantie, verfijndheid, stijl en vrijzinnigheid uit… helemaal in de lijn van het DNA van de concept store. Dit seizoen wordt de collectie verrijkt met nieuwe afwerkingen van de bank MB02, de salontafel MB03 waarvan de poten uit messing zijn en een nieuw stuk, de kleerhanger van Hettler Tullmann. www.bensimon.com

    Home Autour du Monde – Namenstraat, 70 – 1000 Brussel – Tel. 0032 2 503 55 92

    28-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs de Vossemeren biedt Bandits fans een weekend vol muziekplezir
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Center Parcs De Vossemeren biedt Bandits fans een weekend vol muziekplezier!

     

    Tussen 13 en 16 november kun je op Center Parcs De Vossemeren een weekend doorbrengen met je favoriete band! Een buitengewone locatie, een exclusief optreden, een onvergetelijk weekend! Jasper, Toon, Tim en Thomas zijn voor de vierde keer te gast bij Center Parcs.

    Vuur & Vlam: Reeds op vrijdagavond word je onthaald met een welkomstdrankje en kan je een kort akoestisch Bandits-optreden bijwonen. En dit is maar een begin, want op zaterdag kan je deelnemen aan een exclusieve bowlingwedstrijd in teams met Jasper, Toon, Tim en Thomas!

    En ‘s avonds een bijzondere party "Wat dit jaar écht uniek zal zijn is een party in Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs. De voorgaande jaren organiseerden we op zaterdagavond altijd een party op het droge, maar nu gaan we dus het water in met een zomerse Beach Party. Het mag dan wel november zijn, je zal het niet merken!” onderlijnt Toon. En Tim voegt eraan toe: “Het leuke aan de party is ook dat we zelf DJ zijn. We doen dat eigenlijk in duo, waardoor er ook altijd twee van ons lekker uit de bol kunnen gaan op de dansvloer. Of is dat dan ‘dans-bad’ vanaf nu?”-)

    In de band: Echte fans willen Bandits zien, Bandits horen, Bandits beleven. Dus vind je, op zondag om 14.00u, alle echte fans voor het podium op een buitengewone plek in het park, want dan brengt Bandits een speciaal liveconcert. Daarna maken de jongens extra tijd voor alle trouwe fans op de meet & greet. Dan sta je letterlijk “in de band”. "We kijken er echt naar uit om voor de vierde keer een Bandits fanweekend te organiseren. Het is leuk om te zien dat er fans zijn die al vanaf de eerste editie met ons mee gaan en nieuwkomers die alles voor het eerst ontdekken. Het is allemaal heel gemoedelijk en voelt een beetje als een grote familie, da’s supertof.", zegt Jasper.

    Een weekend boordevol activiteiten: Tijdens het Bandits-fan-weekend heb je uiteraard gedurende het hele weekend gratis toegang tot de parkfaciliteiten; Market Dome, subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de megaglijbaan Monkey Splash!

    "We hebben een grote groep trouwe fans die ons jaar in jaar uit, door weer en wind steunt. Daarom vinden we het niet meer dan normaal om met zo’n fanweekend heel wat voor hen terug te doen. En het plezante is dat je naast de zaken die wij voor de fans organiseren ook nog de tientallen andere activiteiten van het park hebt. Ouders kunnen dus iets anders doen dan hun kinderen, al zien we toch ook wel een hoop ouders die graag deelnemen aan onze speciale activiteiten." besluit Thomas.

    27-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedbad in Oceade tijdens de herfstvakantie

    Waterpretpark kleurt opnieuw rood voor Halloween

     

    Deze herfstvakantie wordt het opnieuw extra spannend in het Brusselse waterpretpark Océade. Het water kleurt er elke dag omstreeks 15 uur rood, alsof je in een echt bloedbad zwemt.

    Van zaterdag 31 oktober tot en met vrijdag 6 november staat Océade weer helemaal in het teken van Halloween. De bezoekers kunnen er niet alleen genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar ook lekker griezelen! Elke dag om klokslag 15 uur wordt Océade omgetoverd tot een heus bloedbad. Geen echt natuurlijk, maar via een speciaal procedé kleurt het water van het park akelig bloedrood! Voor hun gezondheid of zwemkledij hoeven de bezoekers niet te vrezen: de kleurstof is een natuurlijk product dat 100% veilig is en geen vlekken maakt. Na zo’n drie kwartier is deze nachtmerrie voorbij. Tot de volgende dag…

    Ook de animatie is in het teken Halloween: tussen 14 en 16u toveren schminksters de jongsten met waterproof grime om in hun favoriete griezelfiguur.

    Naast Mini-Europa vind je Océade, het waterpretpark dat de absolute nummer 1 is in glijbanen in België. Haar grootste troeven zijn samen goed voor 625m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land. Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is. Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Tenslotte is Océade de derde meest bezochte attractie in Brussel. www.oceade.be

    Praktische informatie - Bruparck, 1020 Brussel (Laken) - 02 478 43 20 - info@oceade.be Tarieven Océade (geldig voor 4 uur): €18,2 voor een volwassene / €15,2 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30) - €112 voor een kaart voor 10 bezoeken. Er zijn speciale groepstarieven. www.oceade.be

     

    26-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stüssy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Stüssy bestaat 35 jaar en naar aanleiding daarvan zijn ze met een aantal merken in zee gegaan die hen in de loop van de jaren hebben geïnspireerd. Fred Perry is één van de labels die de eer kreeg om samen te werken met het bekende lifestyle merk met aanhangers in New York, Londen, Tokio en Parijs.

    In de jaren 50 werd Fred Perry het allereerste Britse merk dat de overstap maakte van sportkledij naar een streetwear collectie door zich te gaan linken aan jongerengroepen. Stüssy, afkomstig uit de Californische surfwereld, kent ondertussen al 35 jaar aanhang bij gelijkaardige jongerengroepen in de streetwear sfeer. Het resultaat van de samenwerking is een capsulecollectie van retro sportkledingstukken uit de Fred Perry Sports Authentic lijn waarop de logo's van beide merken verwerkt zijn.

     

    O’Neill:

    Na een eerste geslaagde samenwerking voor lente/zomer 2015 gaat O'Neill voor winter 2015 opnieuw in zee met Kyle NG, een bekende ontwerper uit Los Angeles. Kyle staat aan het roer van Farm Tactis en is gekend voor zijn conceptuele visie die het verleden en het heden door elkaar laat lopen geïnspireerd door de Whole Earth vibe van de Bay Area uit de jaren 60. In deze capsulecollectie geef hij een moderne twist aan het klassieke Californische surf- en lifestyle merk. De eye-catchers binnen de lijn zijn de drielagige Hyperdry jas, de Hyperfleece, de Hydro Sweat en de handtas.

     

    Ben Sherman:

    Het Britse label Ben Sherman lanceert het thema British Weather en liet zich hiervoor inspireren door het typische regenachtige weer dat de herfstmaanden kenmerkt. De prints gaan van met de hand getekende paraplu's en wolken tot een fotoprint waar een dreigend onweer boven de Brighton Pier hangt.

    Om de gure weersomstandigheden te doorstaan brengt Ben Sherman een nieuwe parka met kap vervaardigd uit een waterafstotend materiaal. Ook in de benamingen van de kleuren wordt de nadruk gelegd op de natuur zoals bijvoorbeeld Forest Mist waarin bosgroen gecombineerd wordt met rijke contrasterende kleuren zoals o.a. oranje.

     

    26-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!