Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf nieuwe Vlaamse strerkproducten

    VLAM start het nieuwe jaar opnieuw met een erkenningsronde voor Vlaamse traditionele streekproducten. Vijf mooie tradities, met uiteenlopende smaken en herkomst, worden toegevoegd aan de lijst: Oostendse zeebeschuit, Halse krotten, geutelingen, Limburgse leverworst en grotchampignons uit Riemst.

     

    Streekproducten genieten een grote waardering omwille van hun gegarandeerde authenticiteit. Het instandhouden van welbepaalde traditionele productiemethodes en het gebruik van producten van de eigen streek spreekt mensen aan. De waaier van erkende Vlaamse streekproducten is zeer breed en het aantal overschrijdt intussen de 200. Niettemin is de lijst nog niet volledig en nieuwe erkenningsaanvragen blijven welkom bij VLAM.

     

    Oostendse zeebeschuit - Aangeboden door Bakkerij Riviera uit Oostende

     

    Scheepsbeschuiten of zeebeschuiten zijn geen beschuiten. Het zijn harde koeken op basis van bloem, water, zout en wat vetstof. De ingrediënten worden samen tot een stevig en taai deeg gekneed, uitgerold, uitgestoken en geprikt. Dan gaat de Oostendse zeebeschuit in een warme oven. Bakkerij Riviera bakt sinds de jaren ’60 bovendien een variant met rozijnen.

    De harde Oostendse zeebeschuit past in een traditie van lokale zeebeschuitbakkers. Zij moesten de vissers voorzien van de nodige mondvoorraad op zee. In Engeland werden ze gebakken door grote koekjesfabrikanten, net als de soldatenkoeken trouwens. De Oostendse zeebeschuit vond nadien ook zijn weg naar lokale cafés en de Oostendse huiskamer.

     

    Bakkerij Riviera - Torhoutse steenweg 16 - 8400 Oostende - 059 70 30 55

     

    Halse krotten - Aangeboden door het Streekproducten Centrum uit Halle

     

    Elk bedevaartoord heeft wel een culinaire specialiteit en in Halle zijn dat de “krotten”. Als bedevaarder kocht je een zakje met 9 krotten om op te snoepen tijdens het “noveen”, na elk gebed kon je er eentje nemen. Nu hebben ze ook hun plaats in het Hals carnaval. Op Krottenmaandag, de laatste dag van het carnaval, gooien de Prinsen van Tastendeuvel vijfduizend snoepjes door de ramen van de cafés op de Grote Markt.

     

    De Halse krot hoort thuis in de familie van de babelaars, babelutten en lekkies: snoep op basis van suiker, kandijsiroop, glucose en boter. In tegenstelling tot de harde babelutten is de Halse krot zachter en kruimelig. Hiervoor laat men de krotten 2 maanden rijpen. De Halse krotten werden door verschillende lokale bakkers gemaakt, Johnny Sterck nam vorig jaar het recept van de laatste krottenproducent, Jan Springael, over samen met de originele vormmachine van de bakkersfamilie Renaux.

     

    Streekproducten Centrum - Poststraat 3 A - 1500 Halle – www.streekproductencentrum.be

     

     

    Geutelingen - Aangeboden door BVBA DE KOEK uit Elst

     

    Geutelingen bak je door een “geute” vloeibaar deeg op een hete vloer van een oven te gieten. Het deeg blaast helemaal op en bakt goudbruin op hoge temperatuur. Vervolgens worden ze op roosters gekoeld; langzaam ontsnapt de stoom en krijgt de geuteling zijn platte vorm en malse, sponzige structuur. Wanneer men aan tafel gaat wordt hij dan opnieuw opgewarmd in een pan of oven, gesmeerd met boter en bestrooid met kandijsuiker. Eigenlijk is de geuteling een stevige pannenkoek, op basis van een eenvoudig gistdeeg, gebakken in een oven. Een snuifje zout en kaneel in het deeg zorgen voor extra smaak.

     

    In Elst gaat deze traditie al eeuwen mee en werd ze gekoppeld aan de bedevaart ter ere van Sint-Apollonia op 9 februari. Deze heilige wordt aanbeden tegen tandpijn, een hete geuteling zou dan ook de perfecte remedie zijn. Ondertussen heeft de bedevaart aan belang verloren en kwam de geuteling centraal te staan. In het geutelingendorp wordt vanaf half januari tot midden maart stevig gebakken en gefeest. DE KOEK BVBA bakt de geutelingen volgens traditie rond de feestdag van Sint-Apollonia en de familie De Koekelaere ligt mee aan de basis van de heropleving van deze traditie in Elst.

     

    BVBA DE KOEK - Ommegangstraat 3 - 9660 Elst - 0492 914 199

    info@dekoekelaere

     

     

    Limburgse leverworst - Aangeboden door Slagerij Molenaers uit Hoeselt

     

    Slagerij Molenaers levert reeds 4 generaties lang Limburgse leverworst aan de inwoners van Hoeselt en omstreken. De leverworst maakt er dan ook deel uit van de dagelijkse kost bij de boterham.

    Naast de bloedworst bereiden de slagers in Limburg leverworst met vleesrestjes en een beetje lever. Bij Slagerij Molenaers is dat beperkt tot 20% lever, 60% vlees en spek aangevuld met vrij veel ajuin. De leverworst is licht gekruid op Limburgse wijze. Afgevuld met de handvulbus worden de typische ringworsten nadien gekookt.

    Eens over de Limburgse grens maakt leverworst geen deel meer uit van de traditionele slachtbereidingen in Vlaanderen. Hier in Hoeselt ligt ze steevast naast de bloedworst en Luikse witte worst in de koeltoog.

    Slagerij Molenaers - Dorpsstraat 21 - 3730 Hoeselt - 089 41 20 36

     

    Grotchampignon uit Riemst - Aangeboden door Dirk Jackers uit Riemst

     

    Al heel zijn leven is Dirk Jackers verbonden met de champignonteelt: als kind zag hij zijn grootouders telen in Zichen-Zussen-Bolder, als jobstudent werkte hij onder de grond en nadien als champignonkweker bovengronds. Nu kiest hij resoluut voor de grotchampignons in Kanne, Riemst.

     

    Aan het einde van de zomer worden de gangen waar er gekweekt zal worden voorbereid. Dan worden compostzakken met broed in lange rijen of in broedkisten geschikt. Onder een dekzeil kan het mycelium zich verspreiden; na een 5 tal weken wordt het mycelium bedekt met een laag teelaarde bestaande uit veengrond en mergel. Nu kunnen de champignons langzaam doorgroeien, pas na 6 weken tot 2 maanden oogst men de witte en kastanjechampignon. Dagelijks moeten de champignonbedden gecontroleerd worden: hebben ze de juiste temperatuur, de juiste vochtigheid ... Nadien volgen nog een drietal oogsten of “vluchten”. Dan gaat de grot opnieuw met rust voor een natuurlijke zelfreiniging.

     

    Dirk Jackers - Avergat 14 - 3770 Riemst - 0477 76 87 29









    05-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dream Hints: dip moment

    Steken dip- of stressmomentjes jou weleens de kop op? Deze Dream Hints van Kim Gevaert helpen je er meteen vanaf.

    TIP 1: Citrusolie voor instant energie: Etherische olie van citrusvruchten zorgt voor een extra boost. Verdamp de olie of druppel ze in een bakje dat je aan de verwarming hangt en laat de geuren in je huis verspreiden.

    TIP 2: Kies voor een Dream energielunch: 's Middags een te zware lunch eten, is vaak de oorzaak van een dipje in de namiddag. Kies tijdens je pauze voor een maaltijd die je energie geeft - brood met banaan, amandelen en chocoladevlokken is superlekker als lunch of vieruurtje en geeft je een echte boost om de rest van de dag door te komen.

    TIP 3: Ontspan regelmatig je spieren: Als je last hebt van spanningspijnen of als je lang zit voor je werk, helpt het om regelmatig je schouders te stretchen. Ontspan je schouderspieren en druk je schouders in drie stappen steeds lager. Je voelt meteen de stretch in je nek. Doe deze oefening regelmatig.

    Ontdek alle tips voor elk moment van de dag op de Dream Hints website.

    www.ricedream.eu

     

    BRAX Vrouwen :: Downtown Signature

    De zomermantel met urban look is een centraal thema deze zomer. Een stijlvolle gestroomlijnde vorm teruggebracht tot de basis. Decoratie wordt spaarzaam gebruikt, maar is van essentieel belang om de vrouwelijkheid te onderlijnen: warme gouden items versterken de basiskleuren marine, sesam, kaneel en ecru - mandarijn en brengen een vleugje frisheid.

     

    La Redoute Lente/Zomer 2017 lingerie: Dag/Nacht

    Kant en satijn, vloeiende snits en prints... De lingerie toont zich dit seizoen met sensuele details, want de vrouw mag op en top vrouw zijn.

     

    Sofacompany deelt gratis kussen uit voor Valentijn

    Speciaal voor Valentijn verleidt Sofacompany je met (een) kussen. Wie tussen 1 en 14 februari 2017 een zetel aankoopt, krijgt er een trendy velours Posh Pillow bij. Of breng je geliefde mee naar de Antwerpse showroom en vlei jullie neer in de 'loveseat' om kans te maken op een waardebon van 250 EUR!

    Online webshop Sofacompany verkoopt al enkele jaren zelfontworpen Deens design aan betaalbare prijzen. Tot voor kort moesten we echter naar Arnhem of Amsterdam om de zetels te kunnen uittesten. Gelukkig is daar met de opening van hun eerste Belgische showroom op het Antwerpse eilandje in oktober verandering in gekomen. Als blijk van dank, en uiteraard ook omdat het bijna Valentijn is, verwent Sofacompany haar klanten tussen 1 en 14 februari met een gratis Posh velours kussen bij elke bestelling van een sofa. Dit fluweelzachte kussen is verkrijgbaar in maar liefst zeven (!) verschillende kleuren, waaruit je -naar eigen smaak- eentje mogen uitkiezen. Bij online aankopen dient het gewenste model onderaan het bestelformulier vermeld te worden. Kussengevecht iemand?

    Als uiteindelijke kers op de taart maakt iedereen diezelfde periode kans op een bon ter waarde van 250 Euro naar aanleiding van de lancering van de Belgische Facebook- en Instagrampagina. Trek naar de showroom op de Oude Leeuwenrui en 'strike a crazy pose' met een geliefde (mag ook een vriend, zus of mama zijn) in een van de uitgestalde zetels. Post je beste kiekje op Instagram of Facebook begeleid van de hashtags #Valentijn #SofacompanyBE én tag @sofacompanybe. Ook de huismussen, die de winterkoude liever niet trotseren, kunnen deelnemen aan de wedstrijd door zich in hun favo Sofacompany zetel te photoshoppen. May the selfie force be with you!

               

     

     















    05-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vintage vakantiehuizen van Belvilla
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nostalgisch weekend: de sfeer van toen, comfort van nu

     

    Vintage is hot. Je ziet het in de mode, interieur, media en ook bij vakanties. Vakantiehuizenexpert Belvilla heeft diverse retro-woningen in het aanbod, waar je het comfort van nu combineert met de sfeer van toen. Vintage vakantiehuizen zetten je ertoe aan om herinneringen te delen en appelleren aan authenticiteit en nostalgie. Typerende voorbeelden daarvan zie je in het VTM-programma ‘Groeten Uit’, waarin Bekende Vlamingen met hun gezin teruggaan naar hun jeugd in twee vakantiehuizen van Belvilla.

    Groeten Uit 1975 en 1993: In de eerste aflevering van ‘Groeten Uit’ stapt Staf Coppens samen met zijn vrouw en twee kinderen terug in 1993. Hij herbeleeft zijn jeugd in vakantiehuis La Lagune te Vielsalm, een split-level-woning met een goede jaren negentig basis. Een stylist perfectioneerde deze periode verder met items, zoals de Gameboy, Tetris, videobanden, sofa’s uit die tijd en zelfs een aquarium met tropische vissen. Puur jeugdsentiment!

    Herman Verbruggen reisde met zijn gezin naar 1975 in de vakantiewoning Boskant te Westmalle. Ook daar trok de stylist alles uit de kast om de metamorfose compleet te maken. Andere sofa’s, behang uit die stijlperiode en zelfs de keukenkastjes zijn voor even vervangen door een kenmerkende groene variant uit die tijd. De speciaal voor de opnames heringerichte slaapkamer is blijven staan, dus ook de toekomstige gasten van dit vakantiehuis kunnen wegdromen bij de sfeer van weleer.

    Vintage in vakantietrends: Diverse vakantietrends linken naar vintage. Zo is de trend digital detox een tegenreactie op de wifi die overal opduikt. Een digital detox is een vakantie als vanouds, zonder schermen, met tijd voor elkaar en echt contact. Een andere reistrend die aan vintage linkt, is de cocoon-vakantie waarbij vakantiegangers veiligheid opzoeken, in dit geval in de vertrouwde omgeving van ooit.

    Nog meer vintage bij Belvilla

    In het ruime aanbod woningen van Belvilla zitten nog meer vakantiehuizen met een vintage karakter. Ze lenen zich uitstekend voor een nostalgisch familieweekend zoals de BV’s van VTM. Stel je bij deze retro-woningen een inrichting voor met veel hout, contrasterende kleuren en gekke prints. Voor meer retro-vakantiewoningen van Belvilla ga je naar www.belvilla.nl/inspiratie/5-vintage-vakantiehuizen-meenemen-terug-tijd/

     

     

    04-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody: zomerse nachten in zuiderse sferen

    Bezige bijen kruisen de degens, vurige kreeften dansen de flamenco en toeterende olifanten zoeven voorbij op hun Vespa. Het zomert weer bij Woody. Denk kleur, happiness en hippe nacht- en strandmode.

    Zoemende musketiers

    Bijen hebben de reputatie om altijd bezig te zijn. Ze zoenen de bloemen dat het een lieve lust is en verzamelen zo de nectar zodat er bij de mensen heerlijke honing op tafel komt. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan: de Woody-bijen kruisen geregeld hun angels die ze omvormen tot degens. Ze zetten eerst hun floppy musketiershoed op, trekken hun rode laarsjes aan en de strijd kan beginnen. Het bijenthema kleurt zich in warme kruidentinten die het beeld oproepen van kruidenkraampjes in Marokkaanse souks.

    Kreeften met zuiders temperament

    Kreeften leven op de bodem van de zee. Het gaat er altijd gezellig aan toe, vooral wanneer het party time is. Hun scharen gebruiken ze dan als castagnetten en samen dansen ze flamenco. Het kreeftenthema kleurt zich in oranje en in verschillende tonen blauw. Kortom, een nieuwe versie van het zomerse marinethema, maar dan wel gekruid met een zuiderse “bailando” twist.

    Toeterende olifanten

    Olifanten zijn kolossale dieren die je vooral in Afrika en India vindt. Ze hebben een lange slurf waarmee ze niet alleen blaadjes van de hoge bomen plukken, maar ook toeteren. Dat wil wel eens van pas komen wanneer ze het verkeer onveilig maken op hun Vespa. No worry, ze zien er vervaarlijk uit maar in werkelijkheid zijn het echte schatjes. Zongebleekte tinten staan hier centraal en zorgen voor zachte kleurencombinaties.

    Lente/zomercollectie UNIQLO by INES DE LA FRESSANGE

    UNIQLO kondigde zopas aan dat de lente/zomercollectie 2017 van ontwerper INES DE LA FRESSANGE vanaf 2 februari in de Uniqlo Meir store Antwerpen beschikbaar is.

    Het is reeds het zevende seizoen dat deze intussen 68-jarige ontwerper de collectie tekent. Ditmaal fungeert het zuidfranse Marseille als inspiratiebron. De havenstad was vele decennia een bruisend handelscentrum en biedt decoratieve handelspanden en een straalblauwe zee. Het is bovendien een mengelmoes van tradities en culturen die zelfs filmmaker Boralino kon bekoren. De nieuwe collectie toont de spontaniteit en affiniteit die in het dagelijkse leven schuilt en weekt zelfs enkele nostalgische reflecties los.

    Ines gebruikt de kust van Marseille als decoratie voor de bovenkleding zoals shirts, jassen, broeken, rokken en jurken, met on-trend berry accenten die de vitaliteit in het daglicht stelt. De collectie toont bloemdessins afgewisseld met elegante prints. Andere kenmerken zijn satijnen jasjes, hemden en jassen als voorjaarsitems maar ze omvat ook sportieve polo shirts, linnen shirts, hemdjes en macramé mesh breisels voor de zomer. Nieuw in de collectie zijn de wrap jurken.

    Naoki Takizawa, UNIQLO Special Projects Design Director, combineerde Ines’ passie met comfort, finesse en schoonheid waardoor een collectie ontstond die alle dames een uitzonderlijke UNIQLO Lifewear collectie aanbiedt.

    Marie Méro Lente/Zomer 2017 :: Boho Chic

    Marie Méro komt voor zomer 2017 opnieuw met een verrassende en verfrissende collectie op de proppen.

    Denk aan kanten jurkjes met verleidelijk rugdécolleté en topjes met kettinkjes rond de halsuitsnijding. De boho chic stijl is volop aanwezig in het straatbeeld deze zomer en het merk speelt hier ook op in met Bohemian invloeden met chique details. Denk aan bloemenprints, bloezen met uitlopende mouwen en broeken met wijde pijpen. De lange plissérok zorgt voor een zomerse zwier. Deze wordt gecombineerd met een bomberjacket, hét fashion item bij uitstek deze zomer.

     

     

















    03-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oxbox lente-zomer 2017 - Ocean roots

    Het begrip "meander" doet denken aan de bewegingen en paden achtergelaten door boardsporters, bij zijn oprichting in 1985 als eerste Frans surfwear merk zorgde Oxbow meteen voor een link met deze bewegingen.

    De keuze voor de natuur en een relatie met de oceaan als stichtende waarden, legde het merk de nadruk op de kwalitatieve producten en het plezier dat ze de consumenten bezorgen door modieuze ontwerpen en toch onconventionele aanpak.

     

    Ocean Roots: Surfing Sensations!

    Smart en tijdloos brengt de lente een nieuwe uitdaging om de oceanische avonturen te combineren met nautische chic. Surfing sensations is een pallet van blues in schril contrast met de traditionele diepe marine en kaki tinten, samen met heldere en vrolijk hemelsblauw, Curaçao en iris. Deze kleuren vloeien perfect samen in mini-jacquard design, vloeiende breisels en een 'sombrero' print.

     

    Esprit Horloges: Lente - Zomer 2017

    Met zijn centrale thema's Dream State en Energiek vrije tijd, is de lente/zomer collectie Timewear van Esprit perfect in harmonie met de nakende modetrends en vertonen de uurwerken een casual elegantie. De drang naar natuurlijkheid en individualiteit uit zich niet alleen op de catwalk door organische vormen en structuren, edelstenen en zongebleekte flotsam maar ook ontspannende strandvakanties zijn een bron van inspiratie voor de sieradenontwerpers. De factor glamour is in ruime mate aanwezig gezien sieraden en horloges een hoofdrol spelen als vrouwelijke contrapunten bij de zomerse modetrends.

     

    Linea Raffaelli Collection S/S 2017 - Packshots

    De LINEA RAFFAELLI OccasionWear is een luxueuze gelegenheidscollectie met de nadruk op originaliteit en draagcomfort. De innovatieve collectie maakt gebruik van klassevolle kleuren en materialen van de beste kwaliteit. In de collectie kan je zowel feestelijke jurken als luxueuze prêt à porter kleding terugvinden, zodat u altijd elegant voor de dag komt.

    De collectie is gemaakt uit de meest edele materialen van Italiaanse en Spaanse origine. De collectie bestaat uit 6 kleurthema’s waarin vooral zachte tinten als wit, beige, goud, strawberry, Ice, Skyblue, Blossom & Koraal voorkomen.













    02-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour viert het Chinese Nieuwjaar met een 40-tal nieuwe specialiteiten

    Nieuwe producten en een originele formule - De breedste Aziatische keuze in retail: 400 producten - Een unieke afdeling Wereldkeuken

    De kerstbomen zijn amper verdwenen en daar zijn de draken al. Dit jaar valt het Chinese Nieuwjaar op 28 januari en viert men het jaar van de Haan. Een uitgelezen moment voor Carrefour om een twintigtal nieuwe Aziatische kant-en-klaargerechten te lanceren, en nog eens zoveel referenties in droge voeding, naast een nieuwe originele, gezonde en evenwichtige formule.

    Grootste assortiment van bij ons en van elders: Carrefour biedt haar klanten het grootste assortiment aan verse Belgische producten (vlees, groenten, vruchten, brood,… ) maar laat ook de liefhebbers van de wereldkeuken niet in de kou staan. Carrefour heeft inderdaad de breedste afdeling Wereldkeuken in de retail (3600 verschillende referenties) en meer specifiek de rijkste keuze in Aziatische producten (bijna 400). In totaal lanceert Carrefour een veertigtal nieuwigheden. Dit alles laat Carrefour toe om een complete en moderne maaltijdoplossing aan te bieden. Zo wordt nog meer verscheidenheid gebracht in een segment dat nog steeds sterk groeit.

    Droge voeding uit verre oorden: De etnische afdeling wordt 26 nieuwe referenties rijker met voornamelijk kruiden, sauzen en ingrediënten die nodig zijn om met succes authentieke gerechten te maken : pappadums, currypasta, woksaus, soba, fortune cookies, enz. Maar het aanbod aan Aziatische producten beperkt zich niet tot het etnisch rayon in de droge voeding.

    Op smaakontdekking in de versafdeling: Het assortiment Aziatische borrelhapjes werd totaal herzien en stelt 7 nieuwigheden voor. Het motto is kwaliteit, keuze en verrassing met innovatieve producten of producten die nog niet verkrijgbaar waren in de retail (veggie nems met Hoisin en rode curry, Nems metwasabi, enz).

    Nieuwe formule: een gezonde en evenwichtinge maaltijd in ronde bakjes

    Voor de lekkerbekken Carrefour in de traiteurafdeling een praktische, gezonde en lekkere oplossing in haar huismerk voor: drie gerechten in ronde bakjes van 450G, met veel groenten.

    • Varkensvlees met Sataysaus en knapperige groentjes, zoals erwten, peultjes, wortelen, courgette, geserveerd met basmatirijst.
    • Kip in groene currysaus, met Edamame, courgette en broccoli, geserveerd met noedels.
    • Gado-Gado met kip, arachidesaus, groene en rode paprika en basmatirijst.

    Twee nieuwigheden om ‘Happy Moments’ met het ganse gezin te beleven. Er zijn nu 7 verschillende Aziatische gerechten in het « Happy Moments » gamma met nieuwe recepten (b.v. zoetzure kip) en 2 nieuwigheden : Curry Massaman met rundvlees, kokosmelk, aardappelen, wortelen en cashewnoten;             Pekingeend met baby maïs, bamboescheuten, champignons, sluimererwten, paprika, judasoor.

    Vierkante porties ronde prijzen: Wegens het succes van twee Aziatische gerechten met een ‘Ronde Prijs’ krijgt het hele gamma klassieke Aziatische recepten (bestaande uit 5 gerechten, waaronder scampi’s met rode curry en pekingeend) van vierkante schotels (350G) een Ronde prijs.

    Blue Elephant: Ook nieuw: 5 Blue Elephant-producten van het gelijknamige restaurant, die het assortiment Aziatische kant-en-klare gerechten aanvullen.

    Gastronomie uit de hele wereld: Ook de andere afdelingen uit de Wereldkeuken worden uitgebreid. Ontdek de Butter chicken, een authentiek Indisch recept (van Isali) en (vanaf 29 januari) 3 schotels met aperitiefhapjes uit India, Brazilië of Libanon.

    02-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Populaire caravan- en motorhomesector in the picture op Vakantiesalon

    Beroepsfederatie caravans en motorhomes vertegenwoordigt sector. BCCMA, de Belgische federatie voor Caravans en Motorhomes, is voor het tweede jaar op rij aanwezig op het Vakantiesalon in Brussels Expo, van 2 tot en met 5 februari. De organisator van de beurs Mobicar vertegenwoordigt er, samen met andere belangrijke spelers uit de sector, het vrijetijdstoerisme in Paleis 4, stand 101 en maakt zich klaar voor Mobicar’17.

    Na een volledig vernieuwde én succesvolle editie van de beurs Mobicar in 2016 maakt de BCCMA zich klaar voor Mobicar’17, van 13 tot en met 17 oktober in Brussels Expo. Dat doet de federatie nu al door bezoekers van het Vakantiesalon warm te maken voor alles wat met het vrijetijdstoerisme te maken heeft: reizen in alle vrijheid met een tent, vouwwagen, caravan of motorhome.

    Bovendien krijgen geïnteresseerden er de kans om een week vakantie met de motorhome te winnen. Op de stand staat de Rapido V55 tentoongesteld, een model verkozen tot Motorhome van het Jaar 2017 in de categorie Vans. Caravanliefhebbers kunnen een kijkje nemen in de hippe T@B 320 RS version off road.

    Vakantiegangers zoeken meer nabijgelegen en lokale bestemmingen op. Om dat budgetvriendelijk en comfortabel te kunnen doen, zijn caravans en motorhomes het ultieme vervoersmiddel. “Op reis gaan met de caravan of motorhome is een vorm van kamperen, maar dan in alle luxe. Op deze manier reizen is het ultieme gevoel van vrijheid in de natuur!” zegt voorzitter van de BCCMA Bart Decuyper. De verkoop van nieuwe caravans en motorhomes zit sinds 2002 in de lift en dat was in 2016 niet anders. Bij de motorhomes is zelfs een stijging van 13,57 % ten opzichte van 2015 geregistreerd.

    Praktische informatie

    BCCMA op het Vakantiesalon: Paleis 4, stand 101, van 2 tot en met 5 februari

    www.mobicar.be - Mobicar’17: 13 tot en met 17 oktober in Brussels Expo

    01-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische Frontier Epic race in Oman

    Een ultieme uitdaging voor mountainbikers

    Wist je dat er een wedstrijd zoals Paris – Dakar bestaat, maar dan voor mountainbikers? Dat is de Frontier Epic Race die van 23 tot 26 februari 2017 in Oman wordt georganiseerd. Het wordt inderdaad een epische wedstrijd - what’s in a name- voor de allerbesten, de allersterksten. Een vierdaags avontuur in de majestueuze bergen van Oman.

    De Epic Race is allesbehalve een wedstrijd voor doetjes. Er moet maar liefst 300 km worden gefietst, verdeeld over vier etappes, met een totale beklimming van 8500 meter! Het MTB-avontuur wordt georganiseerd in het grandioze landschap van het Hajar gebergte. Het parcours volgt imponerende trails door diepe canyons, langs off-road wegen en oude bergdorpen.

    In februari is het rond de 25° in Oman, ideaal om de koude Belgische winter even te ontsnappen. De Race Village waar de epische wedstrijd wordt georganiseerd ligt op circa 1 uur rijden van de luchthaven van Muscat. Inschrijven kan nog maar misschien is het realistischer dat je eerst naar deze internationale wedstrijd gaat kijken om je kansen in te schatten voor een volgende editie. Elke fervente mountainbiker wil immers deze bijzondere wedstrijd op zijn palmares schrijven.

    Voor wie van 23 tot 26 februari 2017 in Oman verblijft, is de race een kans om kennis te maken met de grootse natuur van het Sultanaat. Oman is niet alleen woestijn maar ook hooggebergte, groene valleien, vruchtbare oases en een schitterende kust langs de Arabische Zee.

    Voor de huisblijvers in België, je kan de race ook volgen op:

    Facebook: https://www.facebook.com/groups/187272151710107

    Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLu4sytuUU66jdf6GHOcUQw

    Zo kun je toch meegenieten van de adembenemende vergezichten langs het parcours van deze race. Info: www.frontierepic.com   en www.visitoman.com

     

    01-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logis op Vakantiesalon

    Op 2 februari 2017 opent het Vakantiesalon Brussel zijn deuren, mét deelname van Fédération Internationale de Logis (FIL), een hotelnetnetwerk van meer dan 2.300 onafhankelijke hoteliers en restauranthouders uit Europa.

    Op het grootste toeristische salon van België (800 exposanten – 117.000 bezoekers in 2016) zal de stand van FIL worden geïntegreerd in het Frankrijk-paviljoen, op een oppervlakte van 60 m2. Elke dag zullen vier regio’s vertegenwoordigd worden door hoteliers. Verspreid over de vier dagen komen dus zestien regio’s aan bod, om te focussen op de diversiteit van het Logis-aanbod.

    De FIL-stand is ondergebracht in Paleis 4, nr. 4412. Bezoekers zullen er het ruime aanbod aan accommodaties van de merken Logis, Logis d'Exception, Maison by Logis en Insolite by Logis ontdekken. Dit is te vinden in de nieuwe internationale gids 2017 en de nieuwe Logis d’Exception gids. In België is er momenteel een aanbod van 32 hotels.

    Daarnaast hebben bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met de verschillende “Logis uitjes”. Dit zijn zes thematische pakketten: Geniet van eten; Romantisch, Ontspanning, Ik hou van de regio, Ongewoon en Hartstochtelijk nieuwsgierig met extra diensten voor een compleet verblijf.  

    Praktisch Vakantiesalon Brussel: Thema : huwelijken, citytrips, natuur en ontdekkingen - Wanneer: do. 2 februari tot zo. 5 februari – 10-18 u, met een afterwork op vrijdag tot 20 u - Brussels Expo, paleis 3,4,5 – Place de Belgique 1, 1020 Brussel

     

    31-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brabantia kleurt Greenery in 2017

    Pantone-kleur van het jaar inspireert tot een trendy én duurzaam interieur

     

    Groen zet meer dan ooit de toon. In ons drukke bestaan keren we steeds vaker en liever terug naar de natuur. Dat vertaalt zich in natuurlijke kleuren en materialen die opduiken in de wereld van mode en design. Met rustgevend mosgroen sluit Brabantia zich trendy aan bij de nieuwe Pantone-kleur van het jaar, Greenery, én maakt het designmerk zowel je interieur als de wereld een stukje mooier.

    Voor 2017 heeft Pantone, wereldwijd gekend als de referentie in kleur, ‘Greenery’ uitgeroepen tot kleur van het jaar. Deze citroenfrisse tint tussen geel en groen roept de eerste lentedagen op en symboliseert zo vernieuwing. Een mooie inspiratiebron voor de nieuwe pedaalemmer van Brabantia, newIcon, in rustgevend mosgroen.

    Zo haal je een stijlvolle én trendy blikvanger in huis, die bovendien erg duurzaam is. De pedaalemmer bestaat voor 40% uit gerecycleerd materiaal en kan na gebruik bijna integraal (98%) gerecycleerd worden. En of je hem nu in je keuken, je badkamer of je thuiskantoor zet, overal ben je zeker van comfort en gebruiksgemak. De pedaalemmer is stevig en stabiel dankzij de antislipbodem en sluit zachtjes dankzij de geruisloze sluittechniek. newIcon is ook geurdicht en gemakkelijk te reinigen.

    Bovendien doneert Brabantia voor elke verkochte newIcon een deel aan The Ocean Cleanup, een ambitieus project dat via stroming plastic afval uit oceanen wil vissen. De uitvinding staat op naam van de Nederlander Boyan Slat en het prototype met lange, drijvende barrières wordt momenteel getest in de Noordzee. Zo helpt Brabantia ook mee aan het probleem van afval dat de afvalemmer niet haalt.

    Nog meer groene inspiratie nodig? Dan helpt Brabantia je graag op weg met zijn ruim assortiment – van mengkommen over een flesopener en kruidenschaar tot kaasschaaf in groentinten.

    Praktische info newIcon in Moss Green: Inhoud: 3, 5, 12, 20 of 30 l - Richtprijs: vanaf 22,95 euro - Garantie: 10 jaar

    Mengkom groen, 1,5 l : 8,50 euro - Kruidenschaar groen/geel: 6,95 euro - Schuimspaan anti-aanbak, groen: 4,95 euro - Flessenopener groen: 3,75 euro - Universeel mes, groen: 7,95 euro - Kaasschaaf, groen: 6,95 euro

    Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekendstaat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Brabantia ontwerpt kwalitatieve, slimme en vooral aantrekkelijke producten die het huis en leven elke dag een beetje mooier maken: ‘Designed for living’.





    31-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke Sandaya camping wordt het dit jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zetten we koers naar Bretagne, Languedoc-Roussillon, de Côte d’Azur, Normandië, Aquitaine of Catalonië? Keuze te over! Vakantiesalon, in Paleis 4, stand 4311

    Sandaya, dé specialist in vier- en vijfsterrencampings, opent het seizoen 2017 met een gloednieuwe luxecamping in Les Landes, in de Aquitaine, tussen Arcachon en Biarritz. Een gloednieuwe bestemming in de pijnboombossen van Les Landes, tussen het Lac de Léon en de Atlantische oceaan. Het gaat om de eerste Franse camping die het Europese ECOLABEL kreeg.

    Camping Le Col Vert - Les Landes – 4 sterren

    Vlak bij het natuurreservaat van Courant d’Huchet ligt camping Le Col Vert, te midden van het uitgestrekte bos van Les Landes de Gascogne, tussen Bordeaux en Biarritz, op amper 6 km van de Côte d’Argent en haar stranden.

    Bovendien doorkruist niet alleen de GR8 deze streek, maar ook de Franse kustroute naar Santiago de Compostella en de Vélodyssée, een fietsroute die Bretagne doorkruist langs de Atlantische Oceaan, tot aan de Baskische kust. Ideaal voor een stevige, avontuurlijke rit met de oceaan als decor (meer dan 1.200 km, waarvan 70 % over autovrije paden).

    Tussen een groot meer en de oceaan: Surfen of in de golven duiken, een zeil- of catamaraninitiatie volgen … hier is alles een fluitje van een cent! Aan de oevers van het Lac de Léon en op een boogscheut van de Atlantische Oceaan heeft camping Le Col Vert heel wat te bieden voor liefhebbers van watersporten, of ze nu het zoete of het zoute sop verkiezen. 1548 route de l'étang – 40560 Vieille Saint Girons – Aquitaine – Frankrijk

    Opening van het seizoen 2017 - Vroegboekaanbod : Met deze camping erbij telt Sandaya nu 12 campings in Frankrijk en Spanje. Reserveren voor het seizoen 2017 kan vanaf vandaag, en alle informatie over de campings is te vinden in de gloednieuwe brochure en op de nieuwe website van de groep: www.sandaya.be Profiteer nu van een vroegboekkorting van maar liefst 20 % en krijg bovendien de annulatieverzekering gratis.

    Vakantiesalon - Brussel - van 2 tot 5 februari 2017

    Sandaya zal aanwezig zijn op het Brusselse Vakantiesalon, in Paleis 4, stand 4311. U komt er alles te weten over de nieuwe bestemmingen, aanbiedingen, cottages, boomhutten, lodges, chalets enz.

    Informatie en reserveringen: www.sandaya.be

    30-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon breidt fors uit

    Vijf nieuwe bestemmingen: Portugal, Bulgarije en de Spaanse kustregio’s Costa de la Luz, Costa Blanca en Costa del Sol

    Touroperator Corendon breidt haar aanbod met vertrek vanuit Brussel uit met de nieuwe bestemmingen Bulgarije (Burgas) en Portugal (Faro). Corendon zal vanaf mei 2017 eenmaal per week rechtstreeks vliegen vanuit Brussel naar Burgas. Vanaf april 2017 wordt ook de Portugese luchthaven Faro eenmaal per week vanuit Brussel aangevlogen. Vanuit Faro is het mogelijk om te reizen naar de Algarve en Costa de la Luz waar Corendon afgelopen zomer het Marble AMA Andalucia Resort opende. Ook de Spaanse bestemmingen Costa Blanca (Alicante) en Costa del Sol (Malaga) zijn toegevoegd aan het aanbod zonbestemmingen van Corendon.

    De nieuwe bestemmingen passen in de verruimingsstrategie van Corendon om dé geprefereerde touroperator te worden voor zonvakanties aan de beste prijs. Corendon biedt deze zomer 18 zonbestemmingen aan vanuit Brussel, waarvan op tien bestemmingen wordt gevlogen met Corendon Airlines. De vluchten naar de overige bestemmingen worden uitgevoerd door Vueling en Brussel Airlines.

    Uitbreidingstrategie zet zich door : “De verruiming van ons vakantieaanbod vanuit Brussel past in onze strategie om ook op de Belgische markt uit te groeien tot de eerste keus touroperator voor budgetvriendelijke zonvakanties”, zegt Steven Van der Heijden, CEO van Corendon. “Afgelopen jaren is er ruim geïnvesteerd in nieuwe bestemmingen vanuit Brussel, waaronder de Griekse eilanden (Kos, Kreta, Rhodos) en de Spaanse eilanden Ibiza en Mallorca. Komende zomer komen hier dus nog vijf nieuwe bestemmingen bij, waardoor we in totaal 18 vakantiebestemmingen zullen aanvliegen vanuit Brussel”.

    Bulgarije is een bestemming die in de lift zit en heel wat troeven heeft zoals brede, uitgestrekte zandstranden, een zonnig klimaat, een groen binnenland, levendige uitgaanscultuur en een ruim hotelaanbod. Burgas biedt prachtige uitzichten aan het Vaya meer en het rotsachtige eiland Pomorie is een trekpleister voor spa-liefhebbers. Het schiereiland staat bekend om zijn natuurlijke moddertherapieën. Corendon vliegt rechtstreeks binnen 2,5 uur naar de luchthaven Burgas. In het land biedt de touroperator, airline en hotelier een uitgebreide selectie aan accommodaties aan. Een achtdaagse vakantie naar Bulgarije is bij Corendon al te boeken vanaf 199 euro.

    Ook naar Portugal en Spanje

    Binnen het vernieuwde aanbod van Corendon vind je niet alleen Bulgarije, maar ook Portugal terug. Vanaf april kun je vanuit Brussel namelijk één keer per week richting Faro vliegen. Faro is dé uitvalsbasis voor de vakantieganger die de Algarve-streek wil verkennen. De bestemming biedt lange zandstranden, okerkleurige kliffen en beschermde lagunes. Wie op Faro vliegt kan overigens ook kiezen om de vakantie aan de Costa de la Luz door te brengen. Deze Spaanse kustregio grenst aan Portugal en kan buigen op heel wat Moorse invloeden. In deze regio opende Corendon in de zomer van 2016 het Marble AMA Andalucia Resort, het tweede hotel van de Marble hotelketen. Tot slot biedt Corendon ook een ruim aanbod hotels in de populaire Spaanse vakantiebestemmingen Costa Blanca en Costa del Sol.

    Corendon, opgericht in 2000, is een snelgroeiende en toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische markt. In 2015 verzorgde Corendon met veel plezier de reis voor meer dan 750.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Onder Corendon vallen Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines met een vloot van 16 vliegtuigen, Corendon Hotels & Resorts, Corendon Foundation, Corendon Groups & Incentives, GOfun jongerenreizen, Stipreizen, Maris Life en Karin’s Choice. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en de grote ervaring in het inkopen van accommodaties. Hierdoor kan Corendon in combinatie met de lage overhead kosten de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden als het om vakanties gaat. De slogan van Corendon luidt: Altijd de beste vakantiedeals! www.corendon.be







    30-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een romantische Valentijn met Logis

    Bij Logis leggen we verliefde stellen in de watten zoals ze ervan dromen. Voor Valentijn natuurlijk, maar ook alle andere dagen van het jaar. Logis heeft twee arrangementen ontworpen om koppels ten volle van hun verblijf samen te laten genieten: de uitjes ‘Romantisch’ en ‘Ontspanning’. Ze worden het hele jaar door aangeboden!

    1. Butgenbach, België - Logis-Hotel Butgenbacher Hof

    Welkom op het dak van België. Het hotel ligt in het hartje van het natuurpark Hoge Venen Eifel. Een prachtige omgeving voor een wandeling met z’n tweeën. Logis Hotel Butgenbacher Hof is met zijn vakwerk en typisch dak een echt ‘charmeadres’. Er heerst een ontspannende, romantische sfeer, zowel op het terras, in de wintertuin als in de comfortabele kamers. Niet te missen is het gloednieuwe fitnesscenter met zijn mooie binnenzwembad.

    Het restaurant is gezellig ingericht met knap houtwerk en fraai tafellinnen. De chef serveert gastronomische gerechten, vol smaak en fantasie, op basis van seizoensproducten. Kortom, dit hotel is zijn 4 sterren waard! Tweepersoonskamer vanaf 110 €/nacht.

    2. Quend, Picardie- Logis-Hotel le Fiacre

    Niet ver over de grens met Frankrijk vind je een ander sfeervol adres, ideaal gelegen tussen de baai van de Somme en de baai van Authie: Logis hotel Le Fiacre. Van zodra je er binnenstapt, word je overweldigd door de stijlvolle inrichting van deze vroegere boerderij met vakwerk te midden van een mooie bloementuin. De lucht is er gezond en verfrissend, want je verblijft op amper 3 km van de zee en het strand! Op het programma: rust en ontspanning in de tuin, aan zee of in de wellnessruimte met verwarmd zwembad.

    Bovendien heeft de streek heel wat te bieden: kano, strandzeilen, ezel- of paardentochten, vogelpark, minigolf, boomklimmen, rit met 2 PK... Maar ook je smaakpapillen worden verwend: het restaurant biedt een authentieke, verfijnde keuken. Tweepersoonskamer vanaf 95 €/nacht.

    3. Esch sur Sûre, GH Luxemburg – Logis-Hotel Gourmet & Relax de la Sûre

    Het familiale Logis hotel Gourmet & Relax de la Sûre geniet een rustige ligging aan de voet van het oudste fort van Luxemburg. Het dorpje Esch-sur-Sûre is een verborgen parel verscholen tussen de groene heuvels en rotsen van het Natuurpark van de Boven-Sûre, een van de meest schilderachtige plekjes van het land. Smalle steegjes, gotische kerken, een stadsmuur met torens, voetgangersstraten, adembenemende panorama’s, uitgestrekte wouden... Allemaal lenen ze zich perfect voor een romantische wandeling. Het hotel herbergt 23 knusse kamers, waarvan sommige zijn uitgerust met een bubbelbad. Daarnaast beschikt het over een wellnessruimte, een kunstgalerij en een schitterend terras aan de voet van de ruïnes.

    De zoon van de eigenaar is een voormalig lid van het nationale team van Luxemburgse koks en heeft de teugels van het restaurant overgenomen. Hij serveert Franse en streekgerechten met het label ‘Gourmet Vum Séi’, m.a.w. bereid met producten die rechtstreeks van het Natuurpark van de Boven-Sûre (Uewersauer) afkomstig zijn. Hier ontdek je samen met je partner de gastronomische rijkdommen van het natuurpark.

    ‘ROMANTISCH UITJE’ : Dit arrangement voor twee personen omvat: 1 nacht in tweepersoonskamer met Queen- of King Size-bed - late check-out tot 14 uur - ontbijt - 1 driegangenkeuzediner - EXTRA BIJ LOGIS: 2 dagen toegang tot de spa - Tweepersoonskamer vanaf 80 €/nacht.

    4. Remich, GD Luxembourg - Logis-Hôtel Saint-Nicolas & Spa

    Wil je een van de mooiste plekjes ontdekken van de Moezelvallei met zijn wijngaarden die nog uit de Romeinse tijd dateren? Dan moet je beslist een ommetje naar Remich maken! Een pittoresk dorpje vol steile steegjes, dat leeft van zijn wijn en het toerisme. In een vorig leven was Logis Hotel Saint-Nicolas een rustplaats voor schippers langs het jaagpad Rijn-Moezel. Dankzij het bubbelbad in de kamer of een van de vele ontspanningsruimtes (zwembad, sauna, hammam, ijsgrot…) ben je hier aan het juiste adres als je wilt relaxen. Maar dit is ook een topadres als je je culinair wilt laten verwennen.

    Het gastronomisch restaurant ‘Lohengrin’ is in de hele streek bekend, want het serveert verfijnde Franse gerechten met de beste wijnen. Je geniet ervan op het terras zodra de eerste zonnestralen verschijnen. En aangezien je maar op een twintigtal kilometer van de hoofdstad verblijft, vormt Remich de ideale uitvalsbasis voor heel wat uitstappen. Tweepersoonskamer vanaf 99 €/nacht.

    Voor meer informatie : www.logishotels.com





    30-01-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!