Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNIQLO lanceert haar Ines de La Fressange lente/zomercollectie 2016

    UNIQLO kondigt vandaag de lancering aan van een speciale lente/zomercollectie 2016 die tot stand kwam in samenwerking met het Franse mode - icoon Ines de La Fressange. De collectie ligt vanaf 21 januari in de winkels. De lentestukken zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 21 januari, de zomerstukken worden in april gelanceerd.

    Het resultaat van de vijfde samenwerking tussen UNIQLO en Ines de La Fressange is vanaf 21 januari 2016 te zien in UNIQLO’s winkel aan de Meir*. Design Director Naoki Takizawa van UNIQLO ontwikkelde de collectie samen met Ines. Haar oordeelkundige kijk op het LifeWear-concept van UNIQLO en haar heldere inzichten in de manier waarop kwaliteitskleding en mode de vrouwelijke schoonheid kunnen sublimeren vormden daarbij een troef.

    De collectie omvat drie lijnen, goed voor 82 items in totaal waarmee vrouwen een hele lente en zomer lang mooi voor de dag komen, waar ze ook zijn. Voyage brengt ons in een safarimood, Le Sport pakt uit met klassieke tennis- en sportclublooks, en Uniforme borduurt verder op het favoriete thema van Ines – het klassieke jasje.

    Haar typerende indigo wordt kracht bijgezet met natuurlijke tinten die het vrouwelijke karakter benadrukken: aardse beige tinten, sprankelend olijfgroen en roze, een van Ines favorieten.

    Voyage

    De lijn Voyage staat voor een vrouwelijke stijl met een avontuurlijke insteek. Safari-jasjes en -broeken accentueren de verfrissende look. De stoffen werden speciaal ontwikkeld met de zachte huid van de vrouw voor ogen. Le Sport: Dit in het oog springende assortiment transponeert de traditionele sportclubstijl moeiteloos naar een verfrissend moderne context met onder meer polojurken, crickettruien en cordlane jasjes. Uniforme : Ines heeft een voorliefde voor jasjes, dat is algemeen bekend. Zij en Naoki Takizawa, Design Director bij UNIQLO, besteedden er dan ook bijzondere aandacht aan in deze collectie. Zo zien we onder meer een jasje in seersucker. Beige en olijfgroen vullen de marineblauwe en witte uitvoeringen aan.

    Ines de La Fressange : De Franse Ines de La Fressange is meer dan een model, zij is een heuse muze voor internationale modemerken. Daarnaast maakt zij zich verdienstelijk als designer, ondernemer en verslaggeefster. In 2013 herlanceerde zij haar eigen merk; als creatief directeur blijft zij het toonbeeld van de moderne Parijse chic.

    De LifeWear-kledingstukken van UNIQLO zijn gebaseerd op Japanse waarden als eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen in en voor de moderne tijdsgeest en met zo'n elegantie dat ze de bouwstenen vormen van ieders individuele stijl. Een perfect hemd dat steeds opnieuw nog beter wordt gemaakt. De meest doordachte en moderne details, verscholen in het meest eenvoudige ontwerp. De beste pasvorm en stoffen, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. LifeWear zijn kledingstukken die voortdurend worden verbeterd om meer warmte te geven, lichter aan te voelen, er beter uit te zien en meer comfort te bieden aan iedereen die ze draagt.

    Over UNIQLO en Fast Retailing

    UNIQLO is een merk van Fast Retailing Co., Ltd., de toonaangevende wereldwijde Japanse retail holding die kleding ontwerpt, fabriceert en verkoopt onder zeven merknamen: Comptoir des Cotonniers, GU, Helmut Lang, J Brand, Princesse tam.tam, Theory en UNIQLO. Met een wereldwijde omzet van ca. 1,6817 triljoen yen voor het boekjaar tot 31 augustus 2015 (13,88 miljard dollar, berekend in yen volgens de gemiddelde jaarlijkse wisselkoers tot eind augustus 2015, waarbij 1 dollar = 121,185 yen), is Fast Retailing een van 's werelds grootste retail kledingbedrijven. UNIQLO is ook marktleider in Japan.

    In het kader van hun continue inspanningen om zich te positioneren als een echt internationaal merk, opent UNIQLO grootschalige winkels in een aantal van 's werelds belangrijkste steden en locaties. Vandaag heeft UNIQLO wereldwijd meer dan 1.600 winkels in 17 landen, waaronder Japan, Australië, België, China, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen, Rusland, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Daarnaast werd in september 2010 "Grameen UNIQLO" opgericht, een sociale vestiging in Bangladesh die momenteel verschillende Grameen UNIQLO-winkels in Dhaka beheert. UNIQLO beschikt over een geïntegreerd businessmodel waarbij het hoogwaardige casual kleding ontwerpt en produceert. Het bedrijf is van mening dat kleding uiterst comfortabel moet zijn en dat de veelzijdige ontwerpen een hoge kwaliteit en uitstekende pasvorm moeten bieden voor iedereen die ze draagt.

    Gedreven vanuit een engagement om kleding, conventionele opvattingen en de wereld te veranderen, streeft Fast Retailing ernaar om kleding met nieuwe en unieke waarden te ontwerpen en zo het leven van iedereen, overal ter wereld te verrijken.





    10-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een opmerkelijk jaar voor Mini-Europe & Océade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondanks de verhoging van het terreurniveau tot het hoogste niveau in Brussel eind november, beleefden Mini-Europa en Océade in 2015 één van hun beste jaren ooit. Het Brusselse miniatuurpark deed het in 2015 iets beter als in het recordjaar 2014. Ook Océade zag zijn omzet stijgen met 7,6%, eveneens het hoogste niveau ooit!

    Océade en Mini-Europa blikken heel tevreden terug op het 2015: de twee Brusselse parken kunnen uitstekende – zoniet uitzonderlijke – resultaten voorleggen! “Océade verbrak vorig jaar bijna zijn historisch bezoekersrecord (2010),” aldus Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van de beide parken. “We zagen ons bezoekersaantal stijgen met 3,5% in vergelijking met 2014. Ons omzetcijfer ging er over dezelfde periode zelfs met 7,6% op vooruit. Dit is een fantastisch resultaat en de beste beloning voor de vele investeringen die we vorig jaar hebben gerealiseerd in het waterpark”.

    Gevolgen van de terreurdreiging: Ook voor Mini-Europa was 2015 een grand cru-jaar met veel bezoekers. Toch gooide de terreurdreiging in Brussel wat roet in het eten. “2015 was goed op weg om eveneens een uitzonderlijk jaar voor het miniatuurpark te worden, aldus Thièrry Meeùs, maar door de verhoging van het terreurniveau in Brussel tot het hoogste niveau, liepen we zo’n 10.000 tot 14.000 bezoekers mis. Gedurende 2 weken verloren we tot zo’n 90% van onze omzet! We eindigen het jaar daarom met 1,5 tot 1,8% minder bezoekers in vergelijking met 2014.”

    Het verschil in het bezoekersprofiel van de 2 parken verklaart deze situatie. “In de laatste maanden van het jaar wordt Mini-Europa voornamelijk bezocht door buitenlandse toeristen en scholen, aldus Thierry Meeùs, maar door de hoogste terreurdreiging telde Brussel een pak minder toeristen en vermeden de scholen onze hoofdstad. Océade is minder afhankelijk van toeristen en zag zijn ‘bezoekersverlies’ beperkt tot 60% tijdens die twee weken. Gelukkig nam het aantal bezoekers daarna snel weer toe! December draaide zelfs uit tot een recordmaand voor Océade met als uitschieter de kerstvakantie. De eerste succesvolle editie van MagicSnow@océade - waarbij het, in tegenstelling tot de rest van het land, sneeuwde in het waterpretpark – zit daar zeker voor iets tussen. ”

    Twee vaste waarden: Gesterkt door de goede resultaten in 2015, bevestigen de twee parken op de Heizel hun noodzakelijk belang voor het toerisme in onze hoofdstad. Volgens het ‘Observatoire du Tourisme bruxellois’, maken Océade, Mini-Europa en het Atomium samen bijna 60% uit van alle toeristische attracties en musea in Brussel. “Zonder het Atomium, vertegenwoordigen Mini-Europa en Océade meer dan 34% van het toerisme in de hoofdstad, preciseert Thierry Meeùs. Voor juli en augustus was dit zelfs de helft.”

    Alle ogen gericht op 2016: Met dit mooie rapport hopen de werknemers en de bezoekers van de beide parken nu op de Stad Brussel en het Gewest om hun visie op het Néo-project te herzien en om er zowel Mini-Europa als Océade in te integreren. Ze herinneren graag aan hun investeringsvoorstellen en aan het feit dat 1 Brusselaar op 12 jaarlijks Océade bezoekt.

    Mini-Europe: In hartje Brussel, aan de voet van het Atomium, ligt Mini-Europa, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Kuier door de mooiste steden van het oude continent. De Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten jou de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere ... In totaal vind je in Mini-Europa meer dan 350 monumenten en animaties. Mini-Europa, een must-see wanneer je in Brussel bent! www.minieurope.com

    Océade: Naast Mini-Europa vind je Océade, het waterpretpark dat de absolute nummer 1 is in glijbanen in België. Haar grootste troeven zijn samen goed voor 625m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land. Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is. Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Tenslotte is Océade de derde meest bezochte attractie in Brussel. www.oceade.be

    Praktische informatie

    Bruparck, 1020 Brussel (Laken) - 02 478 43 20 - info@oceade.be

    Tarieven Océade (geldig voor 4 uur): €18,2 voor een volwassene / €15,2 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30) - €112 voor een kaart voor 10 bezoeken. Er zijn speciale groepstarieven.

    10-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostkantons: verblijfsgids en excursies 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ttwee nieuwe gidsen voor een perfecte vakantieplanning

     

    Voor de start van het seizoen 2016 stelt het Toeristisch Agentschap Oost-België twee nieuwe gidsen voor: een verblijfsgids en een excursiegids. Twee overzichtelijke en gedetailleerde gidsen om een vakantie in de Oostkantons te plannen. Alle aanbiedingen zijn ook online beschikbaar.

    Referentie voor verblijfsplaatsen/ Waar vind ik het beste hotel, het beste gastenhuis, de mooiste vakantiewoning of de gezelligste camping ? Waar zijn er betrouwbare aanbiedingen voor groepen of jeugdherbergen? Het antwoord op al die vragen vindt u in de vakantiecataloog 2016 – de gratis brochure geeft in 138 bladzijden een praktisch overzicht van het uitgebreide aanbod aan verblijfsmogelijkheden in de vakantieregio tussen de Eifel en de Ardennen.

    De nieuwe uitgave 2016 werd volledig herwerkt en heeft verschillende nieuwe vakantiewoningen in het aanbod. Of het nu over een vier-sterren suite of een overnachting op de camping gaat, alle verblijfsplaatsen werden op kwaliteit gecontroleerd en bieden het beste comfort. In een vakantieregio waar veel talen gesproken worden, is het vanzelfsprekend dat de vakantiecataloog drietalig uitgegeven wordt (Duits, Frans, Nederlands).

    Excursies met vrijetijdskaart

    Bij een perfecte vakantieplanning hoort natuurlijk ook vrije tijd. De cataloog “excursies 2016” is hiervoor de perfecte begeleider. De drietalige gids geeft een thematisch overzicht van toeristische attracties, actieve vrijetijdsbesteding of regionale producten en geeft ook de toegangsprijzen en de openingsuren mee.

    Bij de cataloog hoort ook een vrijetijdskaart op een schaal van 1:100.000. Hierop vindt u de geografische ligging van de toeristische attracties. Op de achterzijde worden de elf Oost-Belgische gemeentes voorgesteld en de vrijetijdsbestedingen in de Oostkantons overzichtelijk samengevat. U vindt er ook praktische informatie zoals de adressen van de toeristische infopunten. Natuurlijk vindt u ook al die informatie online via www.eastbelgium.com.

    „Verblijfsgids 2016“ en „Excursies 2016“ zijn verkrijgbaar bij: Toeristisch Agentschap Oost-België - Hauptstr. 54, B-4780 St. Vith - T +32 (0)80 22 76 64, info@eastbelgium.com of Huis voor Toerisme van de Oostkantons - Place Albert 1er, 29A, B-4950 Malmedy - T +32 (0)80 33 02 50 - info@eastbelgium.com

    De nieuwe cataloog “Excursies” met vrijetijdskaart is vanaf januari 2016 gratis te verkrijgen bij veel partnerbedrijven, in alle toeristische infopunten en ook via onze webshop www.eastbelgium.com/touristshop. De cataloog kan ook online doorbladerd worden.

    09-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japan is gastland van het Brussels Vakantiesalon 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit jaar krijgt Japan de eer om de rol van gastland voor het Vakantiesalon in Brussel op zich te nemen. Aan het begin van het feestjaar ter gelegenheid van 150 jaar diplomatieke relaties tussen België en Japan en drie maanden na de lancering van de dagelijkse rechtstreekse vlucht tussen Brussel en Tokio, zet het Vakantiesalon Japan hiermee nog beter op de kaart in België.

    Beleef Japan op het Vakantiesalon : Pierre Hermant, CEO van FISA, organisator van het Vakantiesalon van Brussel, is alvast zeer enthousiast: “We zijn erg blij dat Japan heeft toegezegd als gastland voor de 2016-editie. Zij krijgen een ereplaats op het Vakantiesalon en zullen op hun stand bezoekers de echte sfeer van Japan laten beleven met o.a. een magische show, een samoerai-optreden, de mogelijkheid om zelf eens een kimono aan te trekken en om lokale Japanse culinaire specialiteiten te proeven!" Het Vakantiesalon loopt van donderdag 4 tot en met maandag 8 februari in Brussels Expo. Nieuw tijdens deze editie is dat bezoekers met hun ticket op hetzelfde moment in de aanpalende paleizen van Brussels Expo ook Zenith, de beurs voor de actieve 50+’er en de nieuwe Sportbeurs (van vrijdag t.e.m. zondag) zullen kunnen bezoeken.

    Japan op de kaart in België

    Tijdens het hele jaar 2016 vieren Japan en België de 150e verjaardag van de diplomatieke relaties tussen beide landen. De banden tussen deze landen waren altijd al goed en dankzij de Japanse luchtvaartmaatschappij All Nippon Airways (ANA), die sinds 25 oktober 2015 dagelijks tussen Brussels Airport en Narita International Airport in de Japanse hoofdstad Tokio vliegt, kunnen de relaties enkel nog versterkt worden. Maar de banden tussen Japan en België worden niet enkel aangehaald op zakelijk vlak. Ook voor toeristen wil Japan tonen wat het in petto heeft. En hoe kan dat beter dan als gastland op het Vakantiesalon van Brussel?

    Koji Takahashi, Algemeen Directeur van de Japanse Nationale Toerisme Organisatie (JNTO): “Samen met de Japanse ambassade, wilden wij heel graag deze historische 150e verjaardag ook vieren in de toerismesector. We zijn dan ook zeer blij dat FISA ons de mogelijkheid bood om gastland te zijn van het Vakantiesalon. We konden ons geen betere manier indenken om deze verjaardag te vieren en Japan onder de aandacht te brengen bij de Belgische vakantiegangers.”

    3-in-1 beurs biedt 3 keer meer mogelijkheden

    Het Vakantiesalon maakt in 2016 deel uit van FISA’s nieuwe beursconcept. In Brussels Expo, zullen begin februari immers drie beurzen over verschillende onderwerpen plaatsvinden met het oog op nog meer mogelijkheden voor de bezoeker. FISA organiseert dan, naast het Vakantiesalon, de Zenithbeurs voor de actieve 50+’er en de gloednieuwe Sportbeurs, de eerste multi-sportbeurs in België die een 50-tal sporten voorstelt. Alle drie zetten ze in op nog meer beleving. Sinds FISA de beurzen overnam van BFE in 2014, is dit het eerste herdachte concept.

    Het Vakantiesalon van Brussel praktisch - BRUSSELS EXPO - Van 4 tot en met 8 februari 2016 - www.vakantiesalon.eu

    FISA maakt deel uit van de DEFICOM-groep, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Bij deze beurzen en evenementen is het FISA’s missie om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is opgestart in 2003 met de aankoop van de bouwbeurs Batibouw en heeft daarna geleidelijk aan haar portefeuille uitgebouwd met de beurzen: Cocoon, het Voedingssalon, Zenith, het Vakantiesalon en vanaf 2016 ook de Sportbeurs. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2700 exposanten en 700 000 bezoekers.

    08-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs start nieuwe campagne met Mr Wings
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Campagne bestaat uit omgedraaide natuurdocumentaires

     

     

    Vandaag start de nieuwe reclamecampagne van Center Parcs. In de creatie staat Mr. Wings centraal en wordt er gecommuniceerd door middel van omgedraaide natuurdocumentaires. De opvallende vogel observeert mensen in Center Parcs, want daar kan iedereen één worden met z’n eigen natuur. De campagne zal multimediaal zowel in België, Nederland en Duitsland verschijnen.

     

    Het idee achter de campagne

     

    Center Parcs heeft het principe van een natuurdocumentaire omgedraaid; hier is het de natuur die de mens observeert. De campagne heeft als doel om te laten zien dat bij Center Parcs ieder gezinslid zichzelf kan zijn. De vakantieaanbieder kenmerkt zich door de uitgebreide verscheidenheid aan activiteiten, die ervoor zorgen dat elk familielid plezier heeft. Zo hoeven er in het gezin geen compromissen gemaakt te worden. Center Parcs gaat met deze nieuwe campagne terug naar waar het ooit is begonnen: mensen en natuur dichter bij elkaar brengen.

     

    Center Parcs Europe – www.centerparcs.be

     

    Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Al ruim 45 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Het vakantiepark kenmerkt en onderscheid zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid. Center Parcs bezit 21 Europese parken en jaarlijks overnachten ruim 6 miljoen mensen in een van de Nederlandse vakantieparken. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en bungalows in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs een omzet van 586,2 miljoen euro.

     

    07-01-2016 om 21:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamaica's tropisch uitje voor de winter...

    Reizigers die de komende periode willen ontsnappen aan de winterkoude kunnen hun volgende reis naar Jamaica plannen en direct kiezen uit een uitgebreide lijst van evenementen. Van carnaval en marathons, festivals en concerten, Jamaica biedt een breed scala aan activiteiten in de komende winter maanden.

    "Ons warme weer is een tropisch uitje tijdens de koude maanden. In feite bieden we een uitgebreide evenementenkalender, een overzicht van het beste wat Jamaica te bieden heeft ", zegt Paul Pennicook, directeur van de Jamaica Tourist Board.

    "De evenementen zijn nog aantrekkelijker tijdens de wintermaanden als de toeristen de mogelijkheid hebben om veel buitenactiviteiten te doen. Ik nodig een ieder uit om niet alleen van onze zonnige dagen genieten, maar ook onze warme gastvrijheid". Het aanbod varieert van muziekfestivals tot culturele activiteiten, die allemaal het rijke erfgoed van het eiland omvatten.

    Bacchanal-Jamaica Carnaval, Kingston - januari - 3 april 2016

    Dit evenement is onderdeel van het Bacchanal seizoen dat loopt van januari tot en met april. Bezoekers mengen zich onder de lokale bevolking en dansen op een ritmische mix van moderne en traditionele soca en calypso muziek, dat door Jamaicaanse en internationale Dj’s ten gehore worden gebracht. Het thema en de bijbehorende carnaval kostuums voor het jaar 2016 wordt later onthuld. Voor meer informatie kijk op www.bacchanaljamaica.com

    Rebel Salute, Plantage Cove - 15-16 januari 2016

    Wat begon als een show ter gelegenheid van de verjaardag op 15 januari van de reggae icoon Patrick "Tony Rebel" Barrett heeft een vaste plek de live muziek evenementenkalender ingenomen. Rebel Salute biedt een alcoholvrije en vlees-vrije, familie-georiënteerde omgeving. De eet standjes serveren een strikt Jamaicaans vegetarisch menu. Rebel Salute wordt bezocht door reggae liefhebbers uit de hele wereld en heeft optredens gehad van Jimmy Cliff, The Congos en Aswad, Jnr Gong en Chronixx. Rebel Salute is uitgegroeid tot het fundament en de viering van de Jamaicaanse roots muziek. Meer informatie op http://www.rebelsalutejamaica.com/

    Reggae Maand, Kingston - 01-29 februari, 2016

    Reggae Maand brengt live muziek sessies, symposia en evenementen gewijd aan degenen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze Jamaicaanse muziekgenre. Beleef optredens van top reggae acts en aspirant-kunstenaars op verschillende evenementen, allemaal in het teken van de Reggae Maand. Meer informatie: www.facebook.com/JaRIA.Reggae.Month/

     

    Jamaica Fat Tyre Festival, Ocho Rios - 16-22 februari, 2016

    Dit zevendaagse mountainbike evenement is een spannende reis met vele adembenemende beklimmingen, een technische tijdrit parcours en snelle afdalingen. Verschillende van ’s werelds beste mountainbikers hebben al deelgenomen, waaronder Cam McCaul, Kyle Ebbett en Kathy Strand. http://www.singletrackjamaica.com/fat-tyre-festival/

    Kingston City Run, Kingston - 11-13 maart, 2016

    De Kingston City Run is een spannend weekeinde van activiteiten dat elk jaar in maart in de hoofdstad Kingston plaatsvindt. Het weekeinde omvat een Health &n Wellness beurs, muzikale evenementen en natuurlijk het hoogtepunt de Kingston City Run. De route voert de deelnemers aan de 5 km, de 10 km en de halve marathon langs een aantal van de historische bezienswaardigheden en attracties van Kingston naar de finish in Emancipation Park. De opbrengsten zijn allemaal voor het goede doel. Voor meer informatie: http://kingstoncityrun.com/

    www.visitjamaica.com en www.ontdekjamaica.nl

    beelden (Copyright – Jamaica Tourist Board).









    06-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 x must-see: Servië langs de oevers van de Donau

    Donau-route uitstekende manier om Servische schoonheid te ontdekken

     

    In één week doorheen een natuurreservaat, berglandschappen, wijngaarden, een wereldstad én de enige Europese woestijn reizen? Die unieke combinatie wordt werkelijkheid in een rondreis door verborgen parel Servië. En dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van de Donau. Door de route van de Oost-Europese rivier te volgen, doorkruis je de meest uiteenlopende Servische landschappen. Voor natuur-, cultuur- of avontuurliefhebbers is dit de manier bij uitstek om kennis te maken met het hart van de Balkan. Wij geven jou een lijstje met 6 must-sees op de Donau-route doorheen Servië en enkele leuke activiteiten die je op de rivier kunt uitoefenen.

    1   Natuurreservaat Gornje Podunavlje: De Donau-route begint in het Westen met de prachtige landschappen van het Gronje Podunavlje natuurreservaat. Hier kom je naast gigantische bossen ook wilde dieren in hun natuurlijke habitat tegen. Denk dan aan zeldzame zwarte ooievaars, zeearenden, kuddes herten en kleurrijke zwermen vogels. Dat in combinatie met het typerende waterlelie- en moerasdecor laat je al snel één voelen met de natuur.

    2   Wijngaarden en geschiedenis in het Fruska Gora gebergte: Een halte verder kom je in de berglandschappen van Fruska Gora terecht. En daar stopt het niet bij prachtige uitzichten en indrukwekkende hoogteverschillen: op de hellingen zijn eindeloze fruitgewassen en wijngaarden geplant. Voor originele souvenirs moet je dus hier zijn! Zo kun je er ook verse honing kopen, die ter plekke in het grootste lindenbos van Europa gemaakt wordt. Geschiedkundigen kunnen zich dan weer uitleven bij de vele fossielen van schelpen, slakken en koralen die in en rondom het gebergte te vinden zijn. En last but not least kan Fruska Gora ook de cultuurfanaat bekoren: je vindt er het zogenaamde “North Mount Athos”, een orthodox universum dat bestaat uit zestien kloosters.

    3   Jeugdig mooi: Novi Sad: De Donau leidt je vervolgens naar de tweede grootste stad van Servië: Novi Sad. Hier verandert het natuurlijke landschap in een bruisende stad met een ongedwongen, jonge sfeer. De hoofdstad van de provincie Vojvodina wordt dankzij het internationale muziekfestival EXIT ook wel de jeugdhoofdstad van Servië genoemd en trekt daardoor steeds meer jongeren aan. Ook de Donau zelf geeft Novi Sad haar unieke karakter: de rivier zorgt voor de aansluiting van de twee belangrijkste delen van de stad en mag zich daardoor “de belangrijkste boulevard van Novi Sad” noemen.

    4   Bruisend Belgrado: Na de ontdekking van Novi Sad, kom je in het échte stadscentrum van Servië terecht. Belgrado, hoofdstad van Servië en kloppend hart van de Balkan, straalt energie uit en staat garant voor heerlijke gastronomie, uitnodigende parken en eilandjes en een rijk cultureel- en uitgaansleven. Anno 2015 wordt het als één van de meest bruisende citytripbestemmingen in Europa bestempeld. Het ongetwijfeld belangrijkste symbool van Belgrado is haar fort, gelegen op het punt waar de Sava rivier uitmondt in de Donau. De samenvloeiing van de twee rivieren geeft de stad een pittoreske dimensie, die vooral in het Kalemegdan park tot uiting komt: hier heb je een prachtig uitzicht op de Donau.

    5   Deliblato Sands: enige woestijn in Europa: Van het ene uiterste naar het andere: de voorlaatste stop op de Donau-route is een uitgestrekt zandgebied. De “Deliblato Sands” is het enige woestijngebied in Europa en bevindt zich voor 300 km2 tussen de Donau en de Karpaten. Het steppegras is de natuurlijke habitat voor heel wat zeldzame dier- en plantensoorten en brengt je in volledig andere sferen dan de hierboven beschreven Donau-hotspots. De ideale plek om even adem te halen en tot rust te komen.

    6   Ijzeren Poort: Als laatste brengt de Donau-route je verder naar de zogenaamde Ijzeren Poort. Dit is de natuurlijke grens tussen Roemenië en Servië, dat uit een groot kloofdal bestaat. Lees: ruwe kliffen, felgroen uitzicht en een indrukwekkende stuwdam. Ogen schieten tekort aan deze oevers van de Donau, want langsheen de Ijzeren Poort kom je in het nationale park Djerdap terecht dat het mooiste en grootste natuurlijk en archeologisch museum van Europa wordt genoemd.

    Een extraatje voor de avonturiers: Niet alleen naast, maar ook óp de Donau kun je van al het Servische natuurschoon genieten. 2 noemenswaardige rivieractiviteiten op een rijtje

    - Donau Rafting: In 3 van de hierboven vermelde Donau-hotspots, kun je ook terecht voor een rafting ervaring. Donau-specialist Dunavska Spajalica organiseert rafting-tours in onder andere Novi Sad, Belgrado en de Ijzeren Poort en laat je zo op een pure manier van de Servische landschappen en stadsindrukken genieten. Onderweg worden je impressies vergezeld met een gezond streepje adrenaline. Meer tours en informatie: http://www.dunavskirafting.org/

    - Kayakken op Servische waters: Voor wie het wat sneller en sportiever mag, zijn er ook kayak-tours op de Donau te boeken. Belgrade Adventure heeft een prachtige kayakroute in en rondom Belgrado uitgestippeld, waar je zowel in stukken beschermde natuur als in stadsgebied terecht komt. 4 uur lang beleef je de Servische hoofdstad vanuit een uniek standpunt.

    Uitgebreid programma: http://www.belgradeadventure.com/kayak-adventures

     

     







    05-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curaçao: een verbazingwekkende vakantiebestemming

    Curaçao verrast met schitterende palmenstranden en gekleurde huizen langs de Handelskade in Willemstad. Maar er zijn zeker nog een aantal zaken die je niet wist over dit zonnige eiland. We zetten ze voor jou op een rijtje.

    Want wist je dat…

    …de huizen in het kleurrijke Willemstad vroeger helemaal wit waren? Als je door Willemstad wandelt geniet je van de typische Hollandse architectuur en de gekende gekleurde huizen. Die kleuren zijn er niet altijd geweest want tot het begin van de 19de eeuw waren de huizen allemaal wit. Maar het wit van de muren zou door de reflectie van de zon de oorzaak van oogproblemen zijn bij de bevolking. Het advies van een dokter om daar iets aan te doen werd door de gouverneur van Curaçao opgevolgd en hij verplichtte de huiseigenaren hun huizen een kleurtje geven.

    …de langste Pontjesbrug ter wereld te vinden is in Willemstad? Willemstad komt nog op een andere manier verrassend uit de hoek met twee opmerkelijke bruggen. De eerste is de Koningin Juliana Brug, die maar liefst 56 meter hoog is en terwijl je over de brug rijdt, heb je een panoramisch uitzicht over Willemstad. Er is ook de Koningin Emma Brug, beter bekend als de Pontjesbrug die met maar liefst 16 pontons de stadsdelen Otrobanda en Punda met elkaar verbindt. Deze langste pontonbrug van de wereld – ook wel eens Swinging Old Lady genoemd - wordt geopend om de boten door te laten en als dat gebeurt worden de voetgangers met een gratis ferry naar de overkant gebracht.

    …Curaçao een mix is van maar liefst 50 verschillende culturen? Curaçao verbazingwekkend ? Zeker, als je de samenstelling van de bevolking ziet. Het is een boeiende smeltkoes met vijftig verschillende culturele identiteiten, een eiland waar invloeden van Europa, Azië, Afrika en Latijns Amerika zijn samengebundeld in een onvoorstelbaar boeiende Curaçaose identiteit: warm, kleurrijk, levendig en fascinerend.

    …er heel wat restaurants een originele naam hebben? De verrassingen die je op Curaçao te wachten staan hebben niet zelden een grappige kant zoals de namen van sommige restaurants. Hoe leuk is het niet om een frietje te eten in “Grote Berg Patat” of een lunch “Het Achtertuintje”, of “Brakkeput Mei Mei”, “Sjalotte”, “Bijblauw” en “De Buren”. Er is zelfs Restaurant Bijna Thuis, een naam die uiteraard niet verwijst naar het feit dat je bijna weer thuis bent maar naar een horecabedrijf dat als een echt thuis aanvoelt. Bijna Thuis is inderdaad een ongecompliceerde bruine kroeg zoals we die ook in eigen land kennen.

    ….Curaçao kan uitpakken met enkele verbazingwekkende cijfers? Maak kennis met die unieke multiculturele wereld, op een eiland met meer dan 35 parelwitte stranden en maar liefst 65 duiklocaties. Dit allemaal op een eiland van 64 km lengte en 16 km breedte en waar het hele jaar door gemiddeld 27 graden warm is. Curaçao is de perfecte vakantieplek.

    Curaçao is een zon zeker eiland in het Caribisch gebied, dat elke reiziger verrast. Naast de constante tropische temperatuur en de parelwitte stranden heeft het eiland tal van bezienswaardigheden. Ontdek het historisch interessante Willemstad, de oude landhuizen en proef de unieke Curaçaose gerechten met invloeden van over heel de wereld.

    Curaçao is, met meer dan 35 stranden, de perfecte bestemming om de batterijen op te laden en te relaxen. Actieve reizigers kunnen zwemmen, snorkelen, duiken en zo de wondere onderwaterwereld ontdekken. Maar denk ook aan activiteiten zoals de Christoffelberg beklimmen of mountainbiken door bijzondere vegetatie. Vergeet de feesten en evenementen niet: het kleurrijke Carnaval (februari-maart), Curaçao North Sea Jazz (september) en de Curaçao Marathon (november).

    Curaçao ligt buiten de orkaanzone en heeft het ganse jaar een temperatuur van minimum 28 graden. Er zijn dagelijks vluchten vanuit Amsterdam (reisduur 9 uur) en twee keer per week vanuit Düsseldorf (reisduur 10,5 uur). Curaçao is door Zoover uitgeroepen tot populairste vliegvakantieland buiten Europa, met een grote variëteit aan logiesmogelijkheden. Curaçao Tourist Board Europa (CTBE) is het aanspreekpunt voor reizen vanuit Europa naar het zonovergoten eiland.

    www.curacao.com

    04-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!