Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe luxe lijn van chocolatier Libeert- Belgische chocolade op zijn best

    Het Belgische bedrijf Libeert, specialist in premium Belgische chocolade, presenteert met trots haar nieuwe luxe lijn: prachtige pronkstukken voor eindejaar, onder de vorm van holle figuren, pralines en tabletten, waaronder drie tabletten met speciale aandacht voor de oorsprong van de chocolade. Originele chocolade, boordevol smaak – het perfecte eindejaarsgeschenk.

     Prachtige holle kerstmannen, een reeks kerstballen en een weelderige chocolade kerstboom, opgebouwd uit kerstballen, zijn een streling voor het oog en een genot voor je smaakpapillen. De producten zijn verpakt in een exclusieve, stijlvolle geschenkverpakking en gedecoreerd met een label om een persoonlijke boodschap mee te geven. Ook de tabletten en pralines krijgen een nieuwe ‘luxe’ look en er komen origine-tabletten bij: drie buitengewone smaakervaringen, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde cacaobonen uit Vietnam, Congo en Ecuador.

     Het Kerstmaal afsluiten met een heerlijk stukje chocolade of een origineel, chocolade geschenk cadeau doen: het kan allemaal dankzij de nieuwe lijn van Libeert. Laat Libeert je verrassen dit eindejaar en zet 2016 alvast goed in!

     Richtprijzen: Holle figuren: vanaf € 7,99, Pralines: vanaf € 5,99, Tabletten: vanaf € 2,49 Meer info: www.libeert.com

    Over Libeert :

    Meng aloude tradities, een goed bewaard familierecept en gloednieuwe technologieën ... en je bekomt Libeert chocolade. Al sinds 1923 staat deze bekend om zijn heerlijke smaak. Libeert startte het familiebedrijf als Italo Suisse, maar veranderde recent zijn naam naar de familienaam van de eigenaars, waarvan ondertussen de vierde generatie actief is in het bedrijf. Onder een nieuwe naam en met dezelfde passie voor premium Belgische chocolade speelt Libeert met de nieuwe luxury line perfect in op de trends naar luxe, premium en gifting. Het nieuwe Libeert luxe gamma voor volwassenen is een mooie aanvulling op het reeds bestaande Tonkeys gamma, dat eerder naar kinderen gericht is.

     

     









    27-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Golednieuw) All-year-round wandelplezier in Koksijde-Oostduinkerke

    e dienst Toerisme Koksijde-Oostduinkerke pakte onlangs uit met een compleet nieuwe wandelkaart waarbij alle gemeentelijke wandelroutes volledig herwerkt en vernieuwd werden. De nieuwe wandelkaart is een handige tool voor zij die een uitwaaiweekendje aan zee plannen. Ook voor wie liever met een gids op pad gaat en meer wil leren over de fauna en flora of andere onderwerpen komt in Koksijde-Oostduinkerke ruimschoots aan zijn trekken, want het aanbod (gratis) geleide wandelingen is er uitgebreid.

    Nieuwe wandelkaart voor iedereen:

    De nieuwe wandelkaart bundelt alle gemeentelijke wandelroutes waarbij de wandelaar kan kiezen uit maar liefst 7 wandelingen. De routes gaan langs de mooiste plekjes van de badplaats, doorheen de vele natuur- en duinengebieden en langs de verschillende bezienswaardigheden van de badplaats Koksijde-Oostduinkerke. Daarnaast werd er ook rekening gehouden met de toegankelijkheid. Drie van de zeven routes bieden een verhard alternatief zodat deze toegankelijk zijn voor rolstoelen maar ook voor fietsers en buggy’s. Ook hondenvrienden kunnen hun viervoeter op enkele routes meenemen.

    De wandelaar heeft keuze uit volgende wandelroutes: Artiesten, Ijslandvaarders, Schipgat, Witte Burg, Spelleplekke, Kruwers en Polderwandelroute. Alle routes zijn lusvormig en de afstanden variëren tussen de 5 en 13 kilometer zodat zowel de fervente stapper als de occasionele wandelaar zijn gading kan vinden. Voor de gepassioneerde wandelaar kunnen de verschillende routes ook gecombineerd worden. De wandelkaart is dus absoluut een must voor wie het natuurschoon in Koksijde-Oostduinkerke wil ontdekken. De wandelkaart is te koop bij de dienst Toerisme Koksijde-Oostduinkerke voor 3 euro.

    Thematisch geleide wandelingen : van zeewier tot yoga: In Koksijde-Oostduinkerke vind je ook een interessant aanbod aan thematische wandelingen onder leiding van een gids. Vaak zijn die wandelingen gratis, soms wordt een klein symbolisch bedrag gevraagd. De meeste wandelingen vinden in het weekend plaats.

    Op zondag 27 september staat om 14.00 een gratis geleide bessenwandeling in de Noordduinen op het programma. Nog een bijzondere geleide wandeling waaraan je voor een symbolische 2 euro kunt deelnemen op zondag 4 oktober om 14 uur is de ‘Zeewierenwandeling – Zeewieren, een onbekende groente’ . Op het strand ga je tussen de aanspoelsels op zoek naar zeewieren en kom je meer te weten over hun levenswijze en hun culinaire en andere toepassingen. Inschrijven is mogelijk via duinenhuis@koksijde.be.

    Ben je toe aan ontspanning, dan is de Yogawandeling die op zaterdag 10 oktober van 9.00-14.00 wordt georganiseerd een aanrader. In de voormiddag geniet je van een lange yogales voor zowel beginnende en ervaren yogi. Na een hartverwarmend drankje volgt een stevige wandeling op het strand en door de duinen. Inschrijven via duinenhuis@koksijde.be. Kosten: 10 euro per persoon.

    Op woensdag 4 november van 14.00 – 16.30 kan je deelnemen aan de wandeling ‘De kleur van de herfst in de Schipgatduinen’. Een bonte schakering van donkerpaars tot oranje bessen kleuren de Schipgatduinen, maar wist je dat bessen ook een “gedekt tafeltje” voor vogels zijn en een gezonde vitaminerijke lekkernij voor de moderne mens? Na een leerrijke wandeling wordt afgesloten met een tas warme chocolademelk in het Duinenhuis. Inschrijven via duinenhuis@koksijde.be. Kosten: 2 euro per persoon.

    Om het wandeljaar mooi af te sluiten wordt op zaterdag 26 december in Sint-Idesbald een heuse Winterwandeldag georganiseerd. Tussen de feestdiners door is een verkwikkende wandeling aan zee een dankbare bezigheid! Er zijn wandelingen van verschillende afstanden, voor de recreatieve wandelaar tot de meer doorwinterde stapper. Deelname is gratis.

    En al wie benieuwd is naar de geleide wandelingen in 2016, houdt best de website van de toeristische dienst Koksijde-Oostduinkerke in de gaten. Vanaf volgend jaar maart starten er opnieuw een reeks boeiende wandeltochten.

     Ga voor meer info en een update over alle geplande wandelingen naar www.koksijde.be en klik op ‘Activiteitenoverzicht’ onder de kalender.

     

    Toerisme Koksijde-Oostduinkerke, Zeelaan 303, 8670 Koksijde, T 058 51 29 10, toerisme@koksijde.be, www.koksijde.be

    27-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spicy 3, sporten voor het goede doel in Les Lacs de l'Eau d'Heure

    In Les Lacs de l’Eau d’Heure, het grootste recreatiegebied van Wallonië, zijn de voorbereidingen gestart voor een fantastisch project dat in september 2016 wordt opgezet. SPICY 3 is een triatlon, georganiseerd door vzw. Handicaps Solidaires, waarbij sportievelingen, ook minder validen, samen geld inzamelen voor de kinderen van Burkina Faso. Het wordt een unieke mix van ontspanning, recreatie, respect voor anderen, vriendschap, solidariteit en sport, in het Land van de Meren.

     

    Les Lacs de l’Eau d’Heure ligt op hooguit een paar uur rijden van Vlaanderen en Brussel, ideaal dus voor een korte break, een weekenduitstap of een heuse vakantie. Het aaneengesloten merengebied, 1800 ha groot, is een geliefde bestemming voor de watersporter maar ook fietsers en wandelaars vinden er hun weg. Voeg daarbij de uitstekende accommodatiemogelijkheden en je hebt een vakantiebestemming van formaat.

     

    Het is dus in deze prachtige omgeving dat de eerste editie van SPICY 3 zal plaatsvinden, op 18 september 2016. Het gaat om een team-triatlon waarbij sporters mét en zonder handicap samen deelnemen, een organisatie van de vzw. Handicaps Solidaires. Elk driekoppig team telt minstens één deelnemer met een handicap (fysisch of mentaal). De afstanden van de onderdelen van de triatlon zijn aangepast opdat zoveel mogelijk sporters zich kunnen inschrijven. Samen moeten ze achtereenvolgens 500 meter zwemmen, 24 km fietsen en 6 km hardlopen. Voor deze fysieke prestatie mag aangepast materiaal worden gebruikt zoals een draagstoel of een fiets met aanhangwagen. Mensen met een handicap kunnen op deze manier probleemloos meesporten.

     

    De belangrijkste kenmerken van SPICY 3 zijn ‘feest’ en ‘solidariteit’. Een feest dankzij het enthousiasme van de sporters en de organisatie van randanimatie, een evenement vol solidariteit want de teams die zich inschrijven engageren zich om minstens € 1500 in te zamelen als sponsorgeld. Deze bijdrage komt ten goede van L’Hymne aux Enfants, een stichting die zich, door het verstrekken van medische zorg en onderwijs, inzet voor de kinderen van het Afrikaanse land Burkina Faso.

     

    Praktische informatie: www.spicy3.be

    26-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakpan met sterallures

    Demeyere combineert revolutionaire technologieën voor gebruiksvriendelijke bakpan

     

    De meest gebruiksvriendelijke pan? Die staat op naam van Demeyere. De culinaire specialist combineert twee innovatieve technologieën voor een pan die niet aanbakt, niet oververhit op inductie én eenvoudig is in onderhoud. Geen chef-kok die nieuwkomer ControlInduc® Duraslide Ultra niet zal lusten…

    Demeyere heeft zijn gekende ControlInduc®-bakpan voorzien van de innovatieve antikleeflaag Duraslide Ultra. Het resultaat is een duurzame en veilige pan: je voorkomt oververhitting waardoor je gezond kan koken, met weinig vetstof.

    ControlInduc® is een unieke technologie die de maximale temperatuur beperkt tot 250°C op inductiefornuizen. Zo vermijd je aanbranden en heb je een pan die warm blijft, zonder gevaar voor oververhitting. Zelfs op hoger vermogen zal de pan zelf de temperatuur regelen. De unieke legering blijft magnetisch tot 250°C. Boven die temperatuur verliest het materiaal zijn magnetische eigenschappen en zal de inductiekookplaat de energie verminderen. Daalt de temperatuur weer, dan treedt het magnetisme opnieuw in werking. Het meerlagenmateriaal tot aan de rand van de ControlInduc®-bakpan verzekert een optimale warmtespreiding.

    De antikleeflaag Duraslide Ultra, aangebracht in 3 lagen, blinkt uit in gebruiksgemak en kreeg een keramische versterking voor een nog langere levensduur. Deze nieuwe generatie antikleeflaag is zeer geschikt voor het bakken van eierproducten en delicate vis. Zelfs als je door vergetelheid een pan urenlang leeg laat staan op een inductieplaat, zal de pan niet oververhit raken en de antikleeflaag intact blijven, precies omdat de temperatuur op 250°C geblokkeerd blijft.

    Richtprijzen Demeyere ControlInduc® Duraslide Ultra: Ø 20 cm – € 199,00; Ø 24 cm – € 219,00; Ø 28 cm – € 239,00 en Ø 32 cm – € 299,00

     

    Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Gevestigd in het Antwerpse Herentals, geldt het merk als standaard voor professionele chefs én hobbykoks. Generatie na generatie bekommert Demeyere zich dan ook om de topkwaliteit van zijn producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als wat betreft comfort, veiligheid en gezondheid. De liefde voor design maakt tot slot het keukenplezier compleet.

     

    Demeyere past daarbij een zelf ontwikkelde, geavanceerde en aangepaste technologie toe: alle producten worden ontworpen naargelang hun gebruik voor verschillende kookmethodes. In dat opzicht zijn de producten van Demeyere uniek in de wereld en bieden ze een antwoord op de meest diverse en complexe kookvragen.

    www.demeyere.be





    25-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Dekeyser wordt nieuwe algemeen directeur van Thomas cook Belgium

    Marco Ferber geeft nieuwe wending aan zijn loopbaan en verlaat Thomas Cook na een succesvolle carrière van 5 jaar - Jan Dekeyser wordt de nieuwe Managing Director van Thomas Cook België

     

    Eind september, krijgt toerismegroep Thomas Cook België een nieuwe algemeen directeur. Na een boeiende en succesvolle carrière van 5 jaar bij Thomas Cook heeft Marco Ferber (41) beslist om een nieuwe wending aan zijn loopbaan te geven. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Bilfinger SE, een leidende internationale engineering- en servicegroep. Reto Wilhelm, Managing Director West/East zei: "Wij danken Marco voor zijn onschatbare bijdrage van de afgelopen jaren en wensen hem alle succes toe in zijn verdere loopbaan. Hij heeft een heel belangrijke rol gespeeld in de transformatie van onze Belgische organisatie en daarmee Thomas Cook België klaar gemaakt voor de toekomst."

     

    Verder bouwend op de sterke directie die Thomas Cook België vandaag heeft, wordt Jan Dekeyser (41), Thomas Cook België's huidige CCO, vanaf 1 oktober Managing Director van Thomas Cook België. Jan Dekeyser startte bij Thomas Cook in 2012. Naast zijn huidige functie van Finance Director zal Davy Claerhout (36) de bijkomende rol van Director of Operations opnemen.

     

    Marco Ferber: "Het was een eer en privilege om met het voltallige team Neckermann, Thomas Cook en Pegase te kneden en te versterken voor de toekomst. Ik ben dan ook zeer tevreden dat we vandaag een heldere strategie en visie hebben. We zijn er in geslaagd om de organisatie aan te passen zodat deze een duurzame toekomst tegemoet gaat gebaseerd op een aanpak waar de klant meer dan ooit centraal staat."

     

    Jan Dekeyser: "Als team en als bedrijf hebben we de voorbije jaren goed werk geleverd en zijn we erin geslaagd een belangrijke omslag te maken. Ik kijk dan ook met vertrouwen deze boeiende uitdaging tegemoet. Met de meest recente initiatieven zoals het versterkte partnership met de reisagenten (de nieuwe commissie-voorwaarden), de verdere uitbouw van onze hotelmerken (Sentido, SunConnect, smartline en SunPrime), onze partnerships (zoals met Club Med) en de sterk vervroegde lancering van zomer 2016 wordt de strategie erg tastbaar en staan we klaar voor de toekomst".

     

    Het directieteam van Thomas Cook België zal verder bouwen op de positieve resultaten van de recente transformatie en zal hiermee de succesvolle ingeslagen weg nog versterken. Thomas Cook België omvat onder meer de merken Thomas Cook, Neckermann, Pegase en Thomas Cook Travel Shop en maakt deel uit van de Thomas Cook Group PLC.

     

    24-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Cook Belgium met extra vluchten naar winterzon

     

    Thomas Cook Belgium met de merken Neckermann, Thomas Cook en Pegase zet gezien de grote vraag extra vluchten in naar de winterzon bestemmingen. Om de klanten zekerheid en transparantie te bieden op vlak van hun vakantieplannen biedt de touroperator alternatieven aan voor alle vertrekken naar Tunesië. Alle vertrekken tot en met 24 maart worden geschrapt.

     

    Zoals eerder in verschillende media te op te merken was is er aardig wat vraag naar winterzon bestemmingen. Thomas Cook Belgium, Neckermann, Thomas Cook en Pegase stellen dit eveneens vast in het zoekgedrag van de klanten zowel on- als offline en zetten dus extra aanbod in de markt op Hurghada, Sharm El Sheikh (de enige rechtstreekse vluchten vanuit Brussel), Malaga, Fuerteventura en Madeira. Hiermee beantwoordt de touroperator aan de vraag van reiziger zoals die vandaag leeft en biedt hij meteen een alternatief aan voor die klanten die nog een vakantie naar Tunesië planden tijdens de komende wintermaanden. Ondertussen is dit negatief reisadvies nog steeds niet aangepast.

     

    De touroperator krijgt dan ook heel wat vragen van klanten en reisagenten i.v.m. de nog geplande afreizen voor komende winter. Klanten willen zekerheid rond hun vakantie en willen nog voldoende tijd hebben hun plannen te wijzigen. Thomas Cook Belgium wil deze zekerheid nu geven en biedt alle klanten te mogelijkheid om zijn reis kosteloos om te boeken of te annuleren. Hiermee aligneert de touroperator zich met het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat nog steeds niet is aangepast. Indien het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn advies alsnog sneller zou aanpassen zal Thomas Cook Belgium de situatie opnieuw evalueren.

    23-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleuramour, Passion for flowers

    Van vrijdag 25 tot en met maandag 28 september 2015 viert Fleuramour, passion for flowers haar 20ste jubileum. Dit uniek floraal event vindt plaats in het sprookjesachtig kader van de prachtige Landcommanderij van Alden Biesen in Bilzen (B). Dit indrukwekkende kasteel met zijn enorm domein, een Engels park van 43 hectare, en strakke symmetrische perken in een Franse tuin is een heuse trekpleister. Combineer dit met een uniek floraal event en je komt terecht in een sprookjesachtig kader. Een mooie uitstap voor jong en oud!

     

    Tijdens Fleuramour, het grootste internationale bloemenevent, wordt de Landcommanderij van Alden Biesen volledig ondergedompeld in een bloemenspektakel. Meer dan 100 floral designers uit binnen- en buitenland zullen de ruimtes in het kasteel aankleden met tienduizenden bloemen na een maandenlange voorbereiding. Elk jaar laten meer dan 15.000 bezoekers zich betoveren door deze bloemenpracht.

     

    Fleuramour is dit jaar toe aan de 20ste editie en dat wordt gevierd. Het zal een feesteditie worden met nog meer bloemen en bloemenbeleving. Voor deze feesteditie van Fleuramour zal de wereldwijd gerenommeerde designer Tomas De Bruyne de erekoer van het kasteel omtoveren tot een sublieme belevenis met duizenden unieke Avalanche rozen van Meijer Roses. Samen met heel wat helpende handen gaat Tomas voor een unieke creatie om nooit te vergeten.

     

    Met de studenten van EMC wil Tomas aantonen hoe belangrijk vorming is in de florale sector. Samen zetten ze boeiende demonstraties en workshops neer. De EMC studenten maken alle geïnteresseerden wegwijs in de boeiende wereld van het creatieve ontwerpproces.

     

    Ook dit jaar wordt het stadhuis van Bilzen weer in de bloemetjes gezet door Bilzerse floristen: Ludwig Hardy (bloemen Hardy), Jos Berx (Bloemenatelier Janelke) en Carla Vanheusden (Bloemkepluk). Ze zullen met maar liefst 4000 anjers in verschillende kleuren werken. Dit concept zullen ze ook verder uitwerken op de brug van de landcommanderij in Alden Biesen. Hier krijg je alvast een voorproefje van Fleuramour 2015. Voor de rest zullen er natuurlijk nog tal van mooie bloemencreaties te vinden zijn doorheen heel de site. Leuke verkoopsstandjes om langs te kuieren, doorlopende demonstraties, ...

     

    Creatieve bezoekers die op vrijdag met een florale hoed komen, krijgen een glaasje cava aangeboden en kunnen leuke prijzen winnen. Op de catwalk kunnen de bezoekers hun eigen creatie laten bewonderen. Elk jaar is dit initiatief een groot succes met tal van enthousiaste deelnemers.

     

    DATUM: van vrijdag 25 tot en met maandag 28 september 2015

     

    LOCATIE: Landcommanerij Alden Biesen, Bilzen (B)

     





    22-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philips en orange babies reden baby's in Zuid afrika

    Wereldwijd raakt elke 14 seconden een kind of volwassene besmet met hiv. Stichting Orange Babies vindt het onaanvaardbaar dat er baby's met hiv worden geboren en strijdt daarom tegen de oorzaken en gevolgen van deze epidemie in achtergestelde gemeenschappen in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia. Philips werkt sinds 2012 met Orange Babies samen om in het Zuid-Afrikaanse Soweto en het omliggende gebied baby's tegen hiv te beschermen.

     

    In het verlengde van deze inzet voor verbetering van de levensomstandigheden van moeders en baby's brengt Philips Avent een exclusieve speen op de markt. Voor elke verkochte speen gaat één euro naar de speciale HivSA-projecten (HIV, South Africa) van Orange Babies in Zuid-Afrika. Elke donatie van de exclusieve speen van Philips Avent en Orange Babies helpt om hiv-positieve zwangere vrouwen te helpen hun baby hiv-vrij ter wereld te brengen.

     

    HivSA was een van de eerste projecten van Orange Babies in Afrika. Het speelt een grote rol in de regio Soweto, waar integrale begeleiding en behandeling wordt geboden aan mensen met hiv/aids en aan hun gezins-/familieleden en andere betrokkenen. Een van de onderdelen van het project is het programma ‘Child Protect’, dat is gericht op ondersteuning van zwangere vrouwen, zodat ze een kans van 98% hebben om hun baby hiv-vrij geboren te laten worden.

     

    “We begrijpen dat de kleinste dingen van het grootste belang kunnen zijn voor moeders en hun baby's. Via onze samenwerking met Orange Babies zien we dat we hiv-positieve moeders heel concreet kunnen helpen, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat hun baby veilig en zonder hiv ter wereld komt”, aldus Julie Steyt van Philips Avent. “Met onze exclusieve Orange Babies-speen maken we het nu voor ouders heel gemakkelijk om hieraan bij te dragen.”

     

    De regio Soweto heeft meer dan 1,8 miljoen inwoners, en elk jaar vinden er 30.000 bevallingen plaats[i]. Naast groepseducatie en voorlichting aan meer dan 45.000 vrouwen biedt HivSA jaarlijks ook individuele ondersteuning aan zo'n 8500 zwangere vrouwen, van wie circa de helft hiv-positief is (bij 75% van hen wordt pas tijdens de zwangerschap de diagnose gesteld)[ii]. De ondersteuning begint op het moment dat vrouwen zich melden bij de verloskundige kliniek en loopt gedurende de hele zwangerschap en de periode na de bevalling door, tot ze stoppen met borstvoeding. Daarna wordt de baby getest op hiv.

     

    Het aantal baby's dat met hiv wordt geboren door besmetting van moeder op kind, is sinds 2000 drastisch gedaald, namelijk van 30% naar minder dan 2%[iii]. Philips steunt Orange Babies en het HivSA-project om ervoor te zorgen dat deze geweldige verbetering in stand blijft.

     

    HivSA streeft op drie manieren naar preventie van hiv-overdracht van moeder op kind, en is tevens gericht op het terugdringen van het aantal hiv-positieve vrouwen:

    1. het bieden van ondersteuning aan vrouwen in verloskundige klinieken;
    2. het geven van seksuele voorlichting aan tienermeisjes;
    3. het onderhouden van contacten met de ‘gogo's’ (grootmoeders) en andere familieleden in de gemeenschap.

     

    “Samen met Philips staan we elke dag vrouwen bij die te kampen hebben met allerlei moeilijkheden. We helpen hen om zichzelf en hun baby's tegen hiv te beschermen, en proberen zo niet alleen het leven van moeders en baby's te verbeteren, maar ook dat van gezinnen en gemeenschappen. Ons uiteindelijke doel is een complete generatie hiv-vrij te houden. We waarderen het zeer dat Philips ons hierin bijstaat”, aldus Baba Sylla, oprichter van Orange Babies.

     

    De nieuwe speen van Philips AVENT, die het samen met Orange Babies op de markt brengt, is verkrijgbaar voor de adviesprijs van EUR 7,49 voor een duoverpakking.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=KhcxjWy8g-g

     





    21-09-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!