Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Patricks day - Guiness

    Op 17 maart nodigen de Guinness brouwers de fans van de bekende Ierse stout uit om samen St. Patrick te vieren! Het Ieperse belfort kleurt groen voor St. Patrick’s day

    In Ierland staat 17 maart synoniem voor fierheid, traditie en festiviteiten waar Guinness onlosmakelijk mee verbonden is: Saint Patrick’s day. Vier het samen met je vrienden en maak deel uit van dit feest dat in 6 continenten gevierd wordt: van Dublin tot Dubai, van Londen tot Lima, van Peru via Brussel naar Parijs,….Dit jaar zullen meer dan 70 miljoen mensen wereldwijd het glas heffen op dit Ierse nationale feest!

    Guinness, het bekende Ierse stout-bier, is meer dan ooit verbonden aan St. Patrick. Beide zijn ondertussen echt Iers erfgoed, maar Guinness weerspiegelt vooral de ware geest van deze speciale dag: samenkomen om te klinken op fierheid en vriendschap!

    Naast Ierland is België het enige land dat zijn eigen Guinness heeft. De Guinness Special Export (alcoholpercentage 8%), wordt sinds 1944 exclusief gebrouwen voor Athony Martin, de verdeler van Guinness in ons land.

    17 maart; België kleurt - samen met de rest van de wereld - groen! Na Manneken Pis en de Grote Markt van Brussel, het stadhuis van Bergen, het stadhuis van Brugge is het nu de beurt aan Ieper: het belfort kleurt helemaal groen! Maar wie is aan de beurt in 2018?

    Stéphane De Kempeneer, marketing manager bij John Martin: “Guinness maakt deel uit van St. Patrick’s Day! Dit jaar willen we meer dan ooit mensen samenbrengen om te klinken op mooie momenten.” 

    Scratch&Win

    In België zal Guinness aanwezig zijn in alle Ierse pubs van het land. De liefhebbers of degene die het willen worden, kunnen deelnemen aan de wedstrijd “Scratch & Win virtuel”. Het volstaat om de app te downloaden en te wrijven over je smartphonescherm en misschien win je wel één van de vele prijzen waaronder een reis naar Dublin!

    Guinness in cijfers

    De huur van de Saint James Gate Brewery in Dublin verloopt pas binnen 8.742 jaar. Op het huidige productietempo zal men tegen dan 9 miljard ‘pints’ hebben gebrouwen.

    De St James’s Gate Brewery brouwt 4,5 miljoen hectoliter Guinness per jaar.

    Er worden maar liefst 13 miljoen ‘pints’ Guinness gedronken op Saint Patrick’s day waarvan bijna 100.000 in België.

     

    John Martin is de oudste verdeler van Guinness in de wereld en bovendien de enige met zijn eigen uniek recept, speciaal voor de Belgen. In België zijn er 200 cafés die Guinness van het vat aanbieden.

     





    12-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen in Dolce La Hulpe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor het plezier van uw ogen! En uw mond en uw oren...

    Alhoewel Pasen minder gevierd wordt dan Kerstmis, blijft het een familiefeest dat zijn oorsprong vindt in het christendom. Vele gebruiken en legendes vloeien voort uit deze voorouderlijke viering, zoals het rapen van chocolade-eieren in de tuin of het bezoek van de paashaas die de lente aankondigt. Het verhaal van de paashaas die de eieren rondbrengt, gaat terug naar de Middeleeuwen en kondigt de wederopstanding van Christus aan.

    Ongeacht de diverse heidense gebruiken staan eieren voor leven en vruchtbaarheid, maar geven ook het einde aan van de onthoudingen in de vastentijd. Pasen betekent het begin van een nieuwe periode en een tijd van festiviteiten en vreugde, die sinds mensenheugenis gevierd wordt met het hele gezin.

    Een vreugde en veel enthousiasme dat gedeeld wordt door Dolce La Hulpe Brussels, die voor deze gelegenheid zijn ruimten en terrein midden in het Zoniënwoud en zijn savoir-faire ter beschikking stelt voor het plezier van jong en oud.

    Wat is er fijner dan een glimlach op het gezicht van ouders die hun kinderen zien stralen, omdat ze deelnemen aan de speciaal voor hen bestemde ateliers en na afloop van top tot een onder de chocolade zitten?

    Ook dit jaar maakt Dolce La Hulpe Brussels er een mooi feest van en wordt het hotel het toneel van talrijke evenementen: een goochelspektakel dat van de toeschouwers de grootst mogelijke concentratie vraagt, het atelier Belgische chocolade voor het plezier van de lekkerbekken die er zich zonder schuldgevoel aan over kunnen geven en de zoektocht naar eieren voor de kleine avonturiers.

    Het paasarrangement is beschikbaar van 15 t/m 17 april en bestaat uit: Een nacht in een executivekamer met slaapbank voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar, het ontbijtbuffet, het goochelspektakel op zondag 16 april om 10.30 uur, de zoektocht naar eieren op maandag 17 april om 9.00 uur, het atelier Belgische chocolade op maandag 17 april om 11.00 uur . De kids corner op zaterdag 15 en zondag 16 april van 14.00 tot 18.00 uur en op maandag 17 april van 11.00 tot 14.00 uur. De gratis toegang tot het wellnesscentrum: overdekt zwembad, sauna, hamam, massagedouches en fitnesscentrum, badjassen en pantoffels in de kamer, gratis parkeerplaats en wifi.

    Tarief: € 200 voor de executivekamer met slaapbank en € 185 voor de deluxekamer voor 2 volwassenen en 1 kind onder de 3 jaar (mogelijkheid tot twee gekoppelde deluxekamers op aanvraag).

    En in aanvulling op deze plezierige momenten biedt Dolce La Hulpe Brussels van 14 t/m 17 april een paasmenu in Brasserie 135 voor de prijs van € 42,50: Soep van Argentueil-asperges (voorgerecht) , Taart van kreeft en tarbot en Cappuccino van schaaldieren, lamsbout in kruidenkorst, Appel gevuld met voorjaarspronkridders en Sap van kleine tijm en Verrassingschocolade-ei

    Ook wordt op 15 april in restaurant Argan een paasbuffet bereid (€ 39,50 en € 19,75 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, gratis voor de allerkleinsten. Tenslotte mag u het paasvieruurtje op 15 en 16 april van 15.00 tot 17.00 uur absoluut niet missen. Een selectie van crêpes, wafels, suikerspinnen, popcorn, cookies en snoep (€ 19 en € 9,50 voor kinderen onder de 12 jaar).

    Een overzicht van de activiteiten:

    Zaterdag 15 april:

    Paasvieruurtje van 15.00 tot 17.00 uur. Kids corner van 14.00 tot 18.00 met een atelier op het gebied van kleuren, tekenen, knippen, eieren verven en andere leuke activiteiten. Paashaas van 15.00 tot 17.00 uur (ontvangst in de lobby van het hotel, uitdelen van chocolade-eieren, een knuffel voor de kinderen tijdens de check-in, ‘kids corner’).

    Zondag 16 april:

    Activiteit ‘Goochelspektakel’ om 10.30 uur. Kids corner van 14.00 tot 18.00 met een atelier op het gebied van kleuren, tekenen, knippen, eieren verven en andere leuke activiteiten. Paasvieruurtje van 15.00 tot 17.00. Paashaas van 15.00 tot 17.00 uur. Ontvangst in de lobby van het hotel.

    Maandag 17 april:

    Zoektocht naar eieren in het Zoniënwoud vanaf 9.00 uur voor iedereen. Activiteit ‘Atelier Belgische chocolade’ om 11.00 uur. Kids corner van 11.00 tot 14.00 uur. Paashaas van 9.00 tot 11.00 uur. Ontvangst in de lobby van het hotel.

    Dolce La Hulpe Brussels is een 4-sterren Hotel & Resort met een hedendaags design datgelegen is midden in het Zoniënwoud en op slechts 15 km van het centrum van Brussel. Dithotel biedt schitterende vergezichten over het bos en stelt zijn gasten264 kamers en suites tot beschikking, alsmede een restaurant met een groot en heerlijk buffet, een elegante brasserie met gerechten die bereid worden met lokale producten, 2 bars, een loungeterras, een somptueuze Spa Cinq Mondes van 800 m², uniek in België, tennisbanen (buiten) en een wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, hamam, fitnesszaal en lesruimten.

    www.dolcelahulpe.com/nl

     

    11-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 zonnige topbestemmingen in Frankrijk voor een lang weekend

    5 zonnige topbestemmingen in Frankrijk voor een lang weekend

    We verlangen allemaal naar de lente en naar de verlengde weekends. Hemelvaartsdag of Pinksteren bijvoorbeeld zijn ideaal om er eens enkele dagen tussenuit te knijpen. In het zuiden van Frankrijk lonken enkele fantastische bestemmingen. Steden die gemakkelijk bereikbaar zijn met de hogesnelheidstrein voor een zonnige lentevakantie van enkele dagen.

    Vanuit het station Brussel-Zuid rijdt de TGV rechtstreeks naar La Douce France. In minder dan zes uur sta je bijvoorbeeld al in Marseille, aan de Middellandse Zee. Je komt uitgerust aan, zonder fileleed onderweg. Daarenboven is de treinreis voordeliger dan je denkt want van benzine tanken of tolgeld is geen sprake.

    Lyon - reistijd 3u20: Lyon is een historische en tegelijk trendy stad aan de oevers van de Saône en de Rhône. Het is heerlijk flaneren door Le Vieux-Lyon, erkend als werelderfgoed. Wandel op de kades, de brede boulevards en vergeet de tweede grootste opera van Frankrijk niet. Het Parc de La Tête d'Or is dan weer ideaal om uit te rusten in een groene omgeving. Lyon is een erg hippe stad. Heel wat oude fabrieksgebouwen zijn omgebouwd tot trendy bars of clubs met vaak live muziek. Je vindt er veel shops met vintage spulletjes tot design stukken. Met ruim 800 restaurants wordt Lyon ook wel eens de hoofdstad van de gastronomie genoemd.

    Avignon- reistijd 4u33: "De stad van de Pausen" is een waar openluchtmuseum vol historische gebouwen en monumenten. Van toeristische drukte is geen sprake in het voorjaar, je hoeft niet aan te schuiven om het Palais des Papes te bezoeken. Maak een boottochtje op de Rhône om de bekende 'Pont d'Avignon' te fotograferen. Het oude centrum met zijn prachtige huizen en smalle straatjes is een gezellige wandelomgeving. En uiteraard zijn er ook de zuiderse pleintjes met zonovergoten terrasjes.

    Aix-en-Provence- reistijd 5u03: De naam liegt er niet om, in Aix ben je in de echte Provence. Die sfeer proef je het meest tijdens een bezoek aan de markt. De lokale boeren verkopen verse groenten, fruit, heerlijke tapenades, lekker geurende lavendelzeepjes, terracotta schaaltjes en andere regionale producten. Het is the place to be om de Provençaalse keuken te proeven. Aix-en-Provence is een stad vol elegantie met fonteinen, parken en herenhuizen. Kunstliefhebbers moeten zeker naar het schildersatelier van Cézanne.

    Nîmes- reistijd 5u15: Het zijn de Romeinen die van Nîmes een mooie stad maakten. Hun gebouwen zijn nu de mooiste bezienswaardigheden zoals het amfitheater, Pont du Gard of Maison Carrée. Maar Nîmes is ook een moderne stad met een geweldige zuiderse sfeer. Met Pinksteren wordt de Feria georganiseerd, een groots evenement met muziek en stierenvechten.

    Marseille - reistijd 5u10: Tweede stad van Frankrijk en de oudste stad van het land, vandaar de vele historische bezienswaardigheden. Een reisprogramma Marseille kun je gemakkelijk vullen met een bezoek aan kerken, kloosters, parken, paleizen en botanische tuinen. Ga tussendoor zeker een bouillabaisse proeven in een van de vele restaurants aan de Vieux-Port. Marseille is ook super levendig en kosmopolitisch. Dat merk je aan de opera, de theaters, clubs en bars. Wie rust zoekt, kan een bootje nemen naar de spectaculaire en mooie calanques. Dit zijn kalksteenkliffen met pittoreske zandstranden aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Zalig relaxen zonder de massa toeristen die vooral tijdens de zomermaanden deze plaatsen opzoeken.

    Voor meer informatie en reserveringen: www.b-europe.com

    b-europe : Een handig platform voor alle treinen in Europa!

    Als officiële ticketverdeler van THALYS, TGV, EUROSTAR en ICE reis je met b-europe aan de scherpste prijzen naar honderden bestemmingen in Europa, naar tientallen hoofdsteden en andere belangrijke centra, ook naar de bergen en de zee, de zon en de sneeuw. Tickets kunnen snel en online gereserveerd worden via www.b-europe.com .

     

     





    10-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Merlo - Rituals

    Marie Méro Lente/Zomer 2017 : Rose Almond

    Receptie, communie – of trouwfeest? Voor elke gelegenheid heeft Marie Méro de gepaste outfit. Bovendien is de collectie achteraf perfect doordraagbaar door de vele combinatiemogelijkheden.

    Binnen de zomercollectie vindt men kanten jurkjes met verleidelijk rugdécolleté en topjes met kettinkjes rond de halsuitsnijding. Neutraal beige en roze, 2 prachtige en tijdloze kleuren, vormen de perfecte basis bij dit Rose Almond thema.

     

    RITUALS - Summer Limited Edition - Express your soul

    Voor de nieuwe New Summer Limited Edition ging Rituals een samenwerking aan met een van de meest beroemde street artists ter wereld: MadC, die haar passie heeft gemaakt van het tot uitdrukking brengen van haar ware ik. Bij de creatie van haar kunstwerk in opdracht van Rituals liet ze zich inspireren door het thema ‘Express your Soul’.

    Deze producten zijn vanaf 13 april 2017 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, bepaalde warenhuizen en op RITUALS.com.

     

    Rosa Faia: Twin Art SS17 - Fris, modern, relaxed

    Vrolijk stippendessin in modieuze marinelook: de serie Twin Art zet in op blauw-wit in het voorjaar van 2017 – de lievelingsstijl van vele jonge fashionista´s. De kleur Blue Iris is een uitbreiding als Limited Edition van de beide standaard uitvoeringen van de tweekleuren print in champagne en zwart.

    Bijzondere highlight: Alle uitvoeringen zijn decent afgezet met een licht gekleurd paspelband in het decolleté, beide modellen, mouldet beugelbeha en mouldet softbeha zijn uitgerust met de typische Twin karakteristieken: rondom van ademende microvezel met print, zijn de beha´s niet alleen aantrekkelijk vanwege hun seamless optiek. De beha´s zijn ook bijzonder licht en aangenaam te dragen. Daarvoor zorgen de voorgevormde, dubbellaags mouldings, die zich perfect aan iedere borstvorm aanpassen en de gereduceerd elastische comfort schouderbanden.   Daarnaast is bij de softbeha de ultra zachte ondercupband vanaf het eerste moment merkbaar. Beide modellen voldoen geheel aan de bijzondere behoeften bij grotere maten – zoals de gehele Twin productfamilie. Een onzichtbare, rondom lopende cupsteun geeft aangename ondersteuning en de comfortschouderbanden zijn in het schouderbereik extra versterkt. Zowel de breedte van de schouderbanden als ook het rugpand passen zich bij grotere maten aan.

     

    Bij de beha´s past een slip, die ook van hetzelfde met stippen bedrukte, ademende microvezel is gemaakt. Mooie eyecatcher: de elastische bandjes in taille en beenuitsnijding in contrasterende kleuren.

















    09-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk bewijs dat vrouwen wél beter rijden dan mannen

    Woensdag 8 maart: internationale vrouwendag - Jammer dat er een heel onderzoek aan vooraf moet gaan, maar éindelijk is er bewijs: vrouwen zijn beter en veiliger achter het stuur dan mannen. Autoverhuurder Sunny Cars voerde eind 2016 een onderzoek uit bij 1000 Belgen en ondervond dat mannen vaker te maken hebben met schade én boetes wanneer ze een auto huren in het buitenland. Misschien dat ze daardoor doorgaans ook vaker voor extra verzekeringen kiezen? In ieder geval: tegenspreken lukt deze keer niet!

    Vrouwen koningin op de weg: Het is een open deur intrappen: mannen huren vaker auto’s in het buitenland dan vrouwen (46% vs 34%). Daarnaast vinden ze het ook belangrijk om een onbeperkt aantal kilometers te kunnen rijden. Maar dat betekent niet dat ze betere chauffeurs zijn.

    Integendeel! Wanneer Sunny Cars vraagt of ze al eens met schade aan een huurauto te maken hebben gehad, antwoordt 18% van de mannen positief. Dat is een stukje meer dan het aantal vrouwen dat haar huurauto na vakantie met schade terugbrengt (13%). Dat uit zich ook in het aantal schadecontroles die voor vertrek worden uitgevoerd: vrouwen (87%) zijn hier iets consequenter in dan mannen (84%). Het is dan ook niet zo opmerkelijk dat mannen vaker voor extra verzekeringen kiezen dan vrouwen (48% vs 41%).

    Mannen sneller op de weg

    En als we dan toch bezig zijn met bewijzen naar boven halen, doen we er nog een schepje bovenop. Van de Belgen die met een huurauto in het buitenland een boete krijgen, is de meerderheid man (15% vs 11%). Iets minder dan de helft van degenen die een boete kregen, heeft dat te danken aan foutief parkeren (40%). 30% moest betalen omdat hij of zij te hard reed.

    Bij Sunny Cars huren mensen hun vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Het bedrijf hanteert een unieke all-in-formule, waarbij all-in ook echt all-in betekent; van boekingskosten tot verzekeringen en van voorwaarden tot afhandeling bij schade. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt exclusief samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland waar zij haar huurauto´s via reisbureaus en online aanbiedt. Voor meer informatie: www.sunnycars.be.







    08-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconiques by La Brand Boutique

    La Brand Boutique stelt 12 ‘iconische’ stukken in beperkte oplage voor, in samenwerking met 12 merken.

    12 merken die de Franse mode incarneren, werden door La Brand Boutique benaderd om hun cultkledingstuk voor de vrouwelijke lentegarderobe te onthullen. Het wordt een unieke hernieuwde kennismaking met iconische kledingstukken, exclusief en in beperkte oplage: de trenchcoat van American Vintage, de wijde blouse van Leon & Harper, pumps van Sessùn, het vest van Agnès B, de jumpsuit van Margaux Lonnberg, de shoppingbag van Athé Vanessa Bruno, de jurk van Gérard Darel, het lingeriesetje van Ysé, de blouse van Laurence Bras, de it-bag van Petite Mendigote, de vleugeltjes van Berenice en de sweater van Sœur.

    De producten worden gedragen door de Franse blogster Adenorah http://www.adenorah.com/.

    Les Iconiques zijn vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar op La Brand Boutique : http://www.laredoute.be/pplp/cat-151517.aspx

    Illustraties: american vintage – soeur – berenice – gerard darel









    08-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De top 6 van de Belgen in de Vaucluse

    Lavendel, wijn, sfeervolle Provençaalse marktjes, gastronomie met streekproducten en ontdekkingen op de fiets: het departement Vaucluse combineert een pak troeven, bekende en minder bekende, waardoor de Belg steeds opnieuw voor deze reisbestemming kiest.

    1. Landschap vol lavendel: Van de regio rond Sault en Aurel in het noorden tot de Luberon in het zuiden, de Vaucluse omvat kilometers lang uitgestrekte lavendelvelden. Dit geurende mauve moois levert in de zomermaanden een van de meest idyllische landschappen die telkens weer de bezoekers kunnen bekoren. Tip: bezoek Aroma’Plantes in Sault. Verschillende lavendelwandelingen vertrekken vanuit dit domein of je kan ontdekken hoe ze lavendelolie distilleren.

    2. Wijn proeven: Côte du Rhône, zoals de wereldberoemde Châteauneuf du Pape, AOC Ventoux of AOC Luberon: of je nu liever een glas fris wit of karaktervol rood drinkt, of in de zomer voor koele rosé gaat, de Vaucluse is één grote wijngaard! Meer dan de helft van de dorpjes leeft immers van de wijnteelt. Tip: Ontdek een waaier aan “wijnactiviteiten” op tal van domeinen via www.vinchaisnous.fr/.

    3. Moestuin van Frankrijk: Overvloedig veel zon en een vruchtbare bodem zorgen er voor dat de Vaucluse bekend staat als de moestuin van Frankrijk. Van de meloenen van Cavaillon tot de kersen van Venasque of de aardbeien van Carpentras, je vindt ze vers geplukt op de Provençaalse marktjes en bij de “petit producteurs”. Tip: Ga zeker naar de markt van Velleron, erkend als een van de 100 meest uitzonderlijke markten van Frankrijk met jaarlijks 150.000 bezoekers.

    4. Vijf dagen op de fiets: De Vaucluse is een uitgelezen regio om er op de fiets op uit te trekken. Een bijzonder traject is de rondtoer van de Luberon die 236 km telt. Naar keuze pak je die aan in vijf of zeven dagen waarbij je met touroperators zoals sun-e-bike volop van het glooiende landschap en de hooggelegen dorpjes geniet, terwijl elke avond je bagage keurig op de volgend etappeplaats wacht. Op meerdere locaties kan je ter plaatse ook een fiets of e-bike huren.

    5. Ontelbare aardse tinten van oker: Het Colorado Provençal van Rustrel is een bijzonder fenomeen. Je wandelt er tussen hoge rotsen en heuvels in het meest verblindende kleurenpalet, met aarde die varieert van lichtgeel en oranje tot dieprood en roestbruin. Ook Roussillon is uniek in zijn soort: het stadje is gebouwd op de top van een okerklip én alle huizen hebben er een okerkleurige gevel.

    6. Cultuur, van Romeinen tot straatartiesten: Een publiekstrekker is het theaterfestival van Avignon dat elk jaar in de maand juli plaatsvindt, en waarbij de stad gedurende 3 weken wordt overspoeld door theatergezelschappen, straatartiesten en muzikanten. In Orange kan je ook elke zomer naar het befaamde opera festival “Chorégies” gaan. Een opera in openlucht in het antiek theater bezorgt je gegarandeerd kippenvel.

    Vlot bereikbaar

    De Vaucluse ligt als reisbestemming binnen handbereik. Als je er voor kiest om met de eigen wagen te reizen, langs de Autoroute du Soleil, sta je in ongeveer 10 uur op de bestemming. Met de TGV® Brussel-Frankrijk kan je 2 maal per dag rechtstreeks naar Avignon. De snelste reistijd bedraagt 4h33. (Reservatie op www.b-europe.com/TGV). Of je kunt ook opteren voor het vliegtuig: dan arriveer je met Ryanair of Brussels Airlines in de luchthaven van Marseille, op amper één uur rijden van de Luberon.

    Algemene info: www.provence-toerisme.com

     

     

     

    07-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Devos Lemmens innoveert met SURTOUT - de eerste koude saus op basis van groenten

    SURTOUT van Devos Lemmens ligt vanaf nu in de winkel en brengt meer smaak en plezier aan tafel, elke dag. Devos Lemmens lanceert een nieuwe smaakinnovatie: D&L SURTOUT, de eerste koude saus op basis van groenten die de Belg nog meer smaak en plezier aan tafel laat beleven. D&L SURTOUT is beschikbaar in drie verschillende smaakvarianten: mild, hot en exotic. Met deze drie varianten tover je je dagelijkse maaltijd om tot verrassend leuke en lekkere gerechten. SURTOUT van Devos Lemmens ligt vanaf vandaag in de supermarkt.

    De zaak van nationale smaak: Belgen zijn gewoontedieren in de keuken: we laten allemaal wekelijks steeds dezelfde gerechten terugkomen aan tafel. Met zijn 130 jaar als vaste waarde in de Belgische eetcultuur wil Devos Lemmens die wekelijkse smaaksleur doorbreken met een extra vleugje smaak. Met D&L SURTOUT geef je een frisse of pittige twist aan de dagdagelijkse maaltijd zonder extra tijd in je keuken te moeten doorbrengen. D&L SURTOUT is een koude saus op basis van groenten en kruiden die ontzettend veel smaak toevoegt aan je gerecht.

    “De meeste doordeweekse gerechten van de Belg bestaan uit drie componenten: vlees of vis, groenten en aardappelen of rijst. Met D&L SURTOUT geven we weer wat pit aan deze dagelijkse maaltijden. Zo brengen we meer plezier en smaak aan tafel”, zegt Lies Eeckman, Marketing Director van Continental Foods België, het bedrijf achter het gekende merk Devos Lemmens. Devos Lemmens roept de Belg dan ook op om mee te doen aan ‘De Zaak van Nationale Smaak’, een online zoektocht naar de dagdagelijkse gerechten die wat extra punch kunnen gebruiken. Wie online deelneemt aan de zoektocht naar de gerechten die het meest nood hebben aan die extra touch, maakt kans op 1 jaar gratis D&L sausjes.

    SURTOUT, what’s in a name?

    De naam SURTOUT past in het rijtje van de sappige spreektaal die Devos Lemmens graag gebruikt. Anderzijds brengt de naam ook een passende boodschap in het Frans. “Onze nieuwe sauzen passen immers bij vrijwel elk gerecht en ieders smaak. En het bekt natuurlijk ook wel lekker”, aldus Eeckman.

    Boordevol groenten

    D&L SURTOUT is absoluut uniek. De koude saus kan je bij vrijwel elk gerecht gebruiken. De saus wordt bereid met natuurlijke ingrediënten zoals groenten, kruiden en specerijen en bevat geen bewaarmiddelen en kleurstoffen. Bovendien bevat het niet veel calorieën. Dat maakt van D&L SURTOUT de ideale toevoeging aan onze dagdagelijkse gerechten. Met zijn drie verschillende smaakvarianten kan je D&L SURTOUT oneindig combineren met jouw dagdagelijkse gerechten. “Onze nieuwe saus is ideaal voor wie eens wat nood aan afwisseling heeft in zijn of haar vaste gerechten. Het maakt het toch net wat spannender om je vaste maaltijd wat op te leuken of wat meer pit te geven. Met onze drie nieuwe sauzen is er zeker voor elk wat wils zonder dat je er uren voor moet kokkerellen. De sauzen zijn bereid met groenten, kruiden en specerijen en zitten boordevol smaak. Het geeft de consument nu nog meer keuze om te genieten en smaak naar eigen voorkeur toe te voegen aan de dagelijkse maaltijd”, voegt Eeckman toe.

    Mild, hot of exotic

    D&L SURTOUT is verkrijgbaar in drie verschillende smaakvarianten: mild, hot en exotic. De milde saus is een basis van tomaat met paprika en Provençaalse kruiden, ideaal voor bij een gerecht met vis, hamburger of worst. De iets pikantere ‘hot’ versie op basis van Jalapeño brengt extra pit en smaak, perfect te combineren met, bijvoorbeeld, een heerlijke steak. Ten slotte is er de exotic variant die met mango en koriander een lekkere toets geeft aan je rijst- en kipgerechten.

    D&L SURTOUT is vanaf nu te vinden in de supermarkt en kost 3,19 euro.

    Continental Foods België biedt verschillende bekende merken aan met een rijke geschiedenis in de Belgische retail en out of home voedingsmarkt. Continental Foods België, met hoofdzetel en productiefaciliteiten in Puurs, produceert onder meer sauzen en condimenten, soepen, fonds en bouillons. Het merkenportfoflio van Continental Foods België bestaat uit Devos Lemmens, Liebig DéliSoup’, Royco, Aïki, Imperial, Lacroix, Liebig Bouillon, OXO, V8 en De Blauwe Hand. De oorsprong van Continental Foods België gaat terug tot de oprichting van azijnproducent De Blauwe Hand in 1760. Tweehonderd jaar later fuseert het bedrijf met Devos Lemmens, een ander Belgisch bedrijf dat bekend staat om zijn mayonaise en andere sauzen. Twee jaar later vervoegt ook puddingfabrikant Imperial het bedrijf, dat verdergaat onder de vlag Continental Foods tot het in 1985 wordt overgenomen door de Campbell Soup Company. In 2013 stoot Campbell Soup Company zijn Europese activiteiten af en sindsdien zijn deze opnieuw actief onder de naam Continental Foods. www.continentalfoods.be

     

     

     

     

     





    06-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!