Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw record voor Michelin Pilot sport cup 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De MICHELIN Pilot Sport Cup 2 band voor hoge prestaties laat zich niet bepaald afschrikken door de “Nordschleife”. Op het circuit van de Nürburgring, wereldwijd de benchmark om prestaties van ultrasportieve voertuigen te demonstreren, heeft de gloednieuwe gelimiteerde serie van de Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R op MICHELIN banden een nieuw record gevestigd in de categorie auto’s met voorwielaandrijving.

    De prestatie van de MICHELIN Pilot Sport Cup 2 kan met enkele feiten en cijfers worden samengevat: 7 minuten 54.36 seconden. Dit is het nieuwe record wat door de Mégane R.S. 275 Trophy-R werd gevestigd op het circuit van de Nürburgring. · 1.500 km : Deze afstand legde de Mégane R.S. 275 Trophy-R af op de testbanen van het Michelin Technologiecentrum in Ladoux, en de circuits van Charade (Auvergne) en Jerez (Spanje) om de speciale band voor deze auto de fine-tunen; 470 is het aantal prototype banden dat werd gemaakt voor de homologatie en voor de afstemming op de auto; 500 is het aantal banden dat in een preserie werd geproduceerd voor de eerste ritten en het allerbelangrijkste 275 pk is het vermogen waarover de motor beschikt van de gelimiteerde serie Mégane R.S. 275 Trophy-R op MICHELIN Pilot Sport Cup 2 banden die een koppel van 360 Nm aan kunnen.

    “De MICHELIN Pilot Sport Cup 2 wekt verbazing door de grip en de rondetijden die we ermee kunnen behalen op het circuit. Tegelijkertijd wordt zijn hoge mate van rijcomfort op de weg bijzonder gewaardeerd,” benadrukt Laurent Hurgon, coureur bij Renault Sport. “Dit is het resultaat van het werk dat de Michelin en de Renault Sport Technologies teams gezamenlijk hebben gerealiseerd. Door hun wederzijdse begrip konden we vandaag dit record vestigen.” Michelin’s speciale ontwikkeling voor Renault Sport draagt bij aan stuurprecisie, voertuigstabiliteit, sportiviteit en meer “grip”, zonder daarbij het thermische gedrag van de banden over het hoofd te zien. Dat betekent constante prestaties: ronde na ronde. Zelfs als de banden gedeeltelijk versleten zijn. “Het noordelijke gedeelte van dit legendarische circuit, met zijn specifieke en uiterst veeleisende uitdagingen, heeft ons in staat gesteld om nog verder te gaan met de ontwikkeling van de band. Daarmee is hij perfect afgestemd op de eigenschappen van de Mégane R.S. 275 Trophy-R: aandrijving en besturing op de voorwielen, veel gewicht aan de voorzijde van het voertuig, en een sterke ambitie om dit circuit in een recordtijd te rijden. We hebben de grenzen kunnen verleggen als het gaat om grip en gedrag in bochten onder extreme omstandigheden,” aldus Pierre Chaput, ontwikkelaar van de MICHELIN Pilot Sport Cup 2 voor de Mégane R.S. 275 Trophy-R.

    De nieuwe technologieën van de MICHELIN Pilot Sport Cup 2

    Het rubber compound voor het loopvlak: Het rubber voor het loopvlak van de MICHELIN Pilot Sport Cup 2 wordt geproduceerd met dezelfde middelen als het rubber voor racebanden. Tevens wordt de Bi-Compound technologie toegepast. Het rubber aan de buitenzijde van de band wordt gemaakt met een elastomeer dat een hoge moleculaire massa heeft en op droog wegdek zorgt voor uitzonderlijk veel grip als er in bochten, met name in heel scherpe, zwaar op wordt gesteund. Het rubber voor de binnenzijde van de band bevat een veel stijver elastomeer dat zorgt voor stuurprecisie.

    Een gordel van aramide: De gordel van aramide, een zeer taaie vezel, heeft als belangrijkste eigenschap zijn enorme bestendigheid tegen trekkracht. Dit composiet is zowel sterk als licht. Het is vijf keer sterker dan eenzelfde gewicht aan staal. Zo wordt bij hoge snelheden de vorm van de band perfect beheerst en blijft zijn voetafdruk zelfs bij zeer hoge snelheden constant zodat hij continu maximale grip behoudt.

    De “Track Variable Contact Patch 3.0®” : Deze innovatie optimaliseert de druk in het contactvlak van de band zodat er altijd, zowel op rechte stukken als in bochten (zelfs als ze heel scherp zijn), eenzelfde hoeveelheid rubber in contact is met het wegdek.

    De nieuwe hielzone : De nieuwe hielzone is 10 % breder dan die van een traditionele sportband en wordt versterkt door een hoog modulair rubber dat de laterale stijfheid van de band verder vergroot en hem een uitzonderlijke sportiviteit en stuurprecisie verschaft.

    “Velours zijwanden” : De MICHELIN Velvet Technology® creëert contrasten en schaduwen van zwart waardoor bepaalde delen van de buitenste zijwanden van velours lijken te zijn. Daarbij wordt micro-geometrische technieken gebruikt die licht absorberen. Ultrasportieve wagens die al zijn uitgerust met speciaal voor dat model vervaardigde MICHELIN Pilot Sport Cup 2 banden Porsche 918 Spyder, Porsche 991 GT3 en GT3 RS, Ferrari 458 Speciale, SLS AMG Black Series

     

    22-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rubiks met missing link

    De vakantie is in zicht dus hoog tijd om de schoolboeken in te ruilen voor uren speelplezier! Staat een lange autorit je te wachten? Zoek je nog een uitdagend spel voor aan het zwembad? Dan heb je met de Rubiks Void je vakantiekompaan gevonden.

    De Rubiks weet ons na 40 jaar nog steeds te verrassen en de Rubiks Void moet zeker niet onderdoen. Op het eerste zicht lijkt hij op de classic, maar ontbreekt er niets?

    De Void zorgt dankzij zijn ontbrekend middenstuk voor uitdagend puzzelplezier. Door de missende “core” is er immers een ander draaimechanisme nodig om de Rubiks Void te ontrafelen. De Rubiks Void past bovendien perfect in de reiskoffer en zorgt voor spannend tijdverdrijf voor jong en oud! Prijs: € 19,95





    21-06-2014 om 17:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Drink Alsace experience -slot- distillerie Theo Preiss

    De distillerie Theo Preiss bevindt zich in Mittelwihr en werd indertijd opgericht door Jean Camille Preiss, wijnbouwer die eveneens over een erg grote boomgaard beschikte en zijn fruit symbolisch wou vereeuwigen.

    Eerder uit nieuwsgierigheid over het eindresultaat besliste hij om zijn fruit te laten gisten door er marc van druiven aan toe te voegen. Hij was anderzijds stimulator om zich na de phyloxera-crisis vooral op kwaliteit te concentreren om op deze manier de wijngaarden van de Elzas de nodige overlevingskansen te bezorgen. Zijn zoon Theo bouwde na 1945 de eerste gistingsvaten uit tot een degelijke ambachtelijke distillerie maar kon door een vroegtijdig overlijden zijn plannen niet ten volle realiseren. Na zijn dood vertrouwden zijn erfgenamen de installaties toe aan een familielid dat ook heil zag in fruitdistillatie nl Jacques Bresch die in 1979 de hulp kreeg van André Thuet waardoor nieuwe buitenlandse markten konden worden aangeboord.

    lees meer www.tasted4you.be





    21-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Drink Alsace experience - 10 - wijnhuis Arthur Metz

    Het wijndomein Arthur Metz in Marlenheim, het noordelijk deel van de Elzasser wijnroute, werd gesticht in 1904 en fusioneerde in de periode 1980-2000 met enkele kleinere domeinen waardoor het meteen uitgroeide tot een van de uitgesproken leaders in de Alsace.

    De eigen domeinen maar ook de samenwerking met meer dan 700 individuele wijnboeren zijn samen goed voor ruim 1050 ha wijngaarden, met een gezamenlijke productie van zowat 32 miljoen flessen per jaar. Meer dan een kwart van deze productie is voorbehouden aan de crémantwijnen wat van het wijnhuis Arthur Metz meteen de belangrijkste producent van crémant maakt in deze regio.

    lees meer www.tasted4you.be







    20-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee gouden sterren voor Pur Natur aardbeienconfituur

    Pur Natur werd zopas bekroond met maar liefst twee gouden sterren door het International Taste & Quality Institute (iTQi). De Superior Taste Awards zijn een internationale erkenning, gebaseerd op blinde testen die uitgevoerd worden door gerenommeerde chefs en sommeliers, ook wel de opinieleiders op gebied van smaak genoemd. Met zijn twee sterren hoort de Pur Natur aardbeienconfituur nu bij de “opmerkelijke” producten die bij de testen tussen 80% en 90% van de totale punten scoorden.

    We halen er niets uit, en we voegen er niets aan toe! En of Pur Natur trots is op zijn twee sterren. De Pur Natur confituur krijgt zijn heerlijke smaak dan ook dankzij een vernieuwd productieproces dat tot stand is gebracht in samenwerking met de Universiteit van Kopenhagen.

    Zo wordt de confituur onder vacuüm bereid aan een lage kooktemperatuur. De aromacondensator bewaart alle aroma’s zodat er niets van de smaak van de vruchten verloren gaat. De stukken fruit behouden ook hun mooie kleur dankzij de lage kooktemperatuur. En het werd gesmaakt!

    Ook de internationale juryleden wisten de confituur te appreciëren. Zonder enige vorm van identificatie wordt de confituur aan enkele zintuigelijke testen onderworpen: uiterlijk, reuk, structuur, smaak en mondgevoel worden beoordeeld. Aan de hand van de eindscore worden er al dan niet een, twee of drie sterren gegeven. Een ster is weggelegd voor ‘goed smakende producten’ en drie sterren staan voor ‘uitzonderlijke producten’. Met zijn twee sterren is Pur Natur tot een ‘opmerkelijk product’ gekroond. Een resultaat om trots op te zijn!

    Wie zelf een potje heerlijke confituur wil proeven kan terecht bij: Colruyt, Bioplanet, Origino winkels, Match, Cora, Makro, Spar én in natuurwinkels.

    www.confiturelardennaise.com







    20-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waan je in la douce France

    Zeg nooit zomaar stokbrood tegen… stokbrood. Wit, bruin, multigranen, campagne, met of zonder zaadjes bestrooid. Deze overheerlijke krokante baguettes en parisiennes worden gebakken met de beste ingrediënten en zijn perfect voor elke gelegenheid. Verwen jezelf en waan je tussen de Franse zonnebloemvelden met een heerlijk Frans stokbrood.

    BIO stokbrood: Ben jij een fan van biologische producten? Dan is dit knapperige bio-stokbrood perfect voor jou. Een heerlijk én eerlijk broodje op het bord! Prijs: € 1,49

    Authentiek Boerenstokbrood: Het echte Frankrijk proef je in deze artisanale robuuste baguette. Deze wordt op een vloeroven gebakken en geeft een authentieke, originele smaak. Prijs: € 1,70

    Stokbrood croustifit : Start je dag met een stokbrood croustifit en je kan alles aan. Dit evenwichtig en voedzaam stokbrood op basis van een unieke granenmix en bestrooid met havervlokken, sesam- en lijnzaad geeft je in no time een ware energieboost! Prijs: € 1,40

    Stokbrood meergranen: Een overvoed aan granen, dat vind je in dit heerlijk gezond stokbrood. Tarwe, rogge, gerst, haver, zonnebloempitten en sesamzaden, ze zijn allemaal van de partij! Ook beschikbaar als parisienne van 400 gram. Prijs stokbrood meergranen: € 1,05 Prijs parisienne: € 1,30. Geniet tot de laatste kruimel!

    Het Belgische Croustifrance, opgericht door Wim Martens, maakt deel uit van het Vandemoorteleconcern en is al 15 jaar actief als prominente speler in de markt van de bake-off producten. De 1.500 klanten in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Polen zijn in goede handen bij de 68 werknemers van het Gentse bedrijf. Croustifrance heeft meer dan 150 verschillende producten in portefeuille, en heeft een jaaromzet van 70 miljoen euro. www.croustifrance.com

     





    19-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Drink Alsace experience - 9 - Domaine André Blanck

    Het wijnhuis André Blanck rust op de ervaring van 7 generaties wijnboeren met de eerste aanplantingen rond 1675. Toch is het vooral André Blanck naar wie het wijnhuis wordt genoemd die in het begin van de 20ste eeuw een enorme boost gaf aan de exploitatie. Aan zijn zonen gaf hij de passie voor wijn door, maar eveneens aandacht voor het detail en het broodnodige enthousiasme. Het bedrijf is thans in handen van de broers Michel en Charles Blanck.

    Sommige bronnen verwijzen voor het ontstaan van het wijnhuis zelfs naar banden met de kruisvaarten uit de 13de eeuw al is het hier onduidelijk of de familie Blanck destijds met de wijnproductie startte, dan wel of er wijn werd geproduceerd met ranken die uit de regio Jeruzalem zouden afkomstig zijn. Mogelijk voedt ook de locatie van het wijnhuis, een voormalig slot van de Ridders van Malta de beweringen over Jeruzalem.

    lees meer www.tasted4you.be







    18-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening waterskibaan De Vossemeren

    Na de opening in 2012 van de spectaculaire megawaterglijbaan de Monkey Splash in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, werd zopas de kabel waterskibaan op Center Parcs De Vossemeren ingehuldigd. Center Parcs De Vossemeren is al sinds 1987 een begrip in de recreatieve sector, niet alleen in Limburg, maar ook op nationaal niveau. Cottage, natuur en water horen bij Center Parcs onlosmakelijk bij elkaar. En dat zorgt voor onvergetelijke vakanties. Om de ervaringen van de gasten te blijven verbeteren blijft Center Parcs investeren in de parken.

    Sinds vele jaren, staat het Surf & Fun Center op De Vossemeren garant voor plezier bij watersporters: windsurfen, banana rides, tube rides, kanoverhuur en nog veel meer. Op kleine schaal werd ook al waterskiën en wakeboarden aangeboden - achter een boot. Vanaf heden echter kunnen gasten, ongeacht niveau en leeftijd, zich aan een heuse kabel waterskibaan wagen. Ook zullen stand up paddling en flyboarden worden toegevoegd aan de activiteiten.

    De Surf & Fun zone is uitgebreid met de nieuwe Kids Haven: kinderen kunnen hier zelf een gethematiseerd elektrisch bootje besturen en rondjes varen over het meer. Ook is er een nieuw gebouw geplaatst met kleedruimtes, douches en sanitaire voorzieningen. Tenslotte is de ingang van de minigolfbanen aangepast. Deze ligt nu pal naast het Surf & Fun Center en kan ook aldaar geboekt worden. Men kan hier ook waterfietsen en Funbikes huren.

    De uitbreiding van de Surf & Fun zone zal zeker ook een meerwaarde zijn van het aanbod voor de B2B markt in de omgeving (Limburg en Kempen) welke De Vossemeren al vaak weet te vinden voor zakelijke bijeenkomsten met een informeel karakter. Naast de zakelijke markt biedt de uitbreiding met de waterskibaan ook nieuwe mogelijkheden voor scholen en sportkampen welke Center Parcs De Vossemeren al in grote regelmaat bezoeken voor een actieve dag.

    Kabel waterskibaan: Lengte : 577 m, 5 masten, hoogte 10 meter, 7 meenemers dus 7 personen kunnen tegelijkertijd skiën - Capaciteit Max 35 personen per sessie, sessie duurt 1,5 uur- Snelheid normaal 30 km per uur - Max snelheid 60 km per uur.

    Center Parcs is Europees marktleider in nabijheidstoerisme en maakt deel uit van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs. Het unieke businessmodel van de Groep is gebaseerd op de synergie tussen twee focusgebieden: toerisme en immobiliën. Het totaal aantal accommodaties bestaat uit bijna 50.000 appartementen en bungalows op 300 locaties in Europa. www.centerparcs.be - www.pierreetvacances.be







    18-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse streekproducten

    Het pallet Vlaamse traditionele streekproducten is uitgebreid met twee lekkernijen: splitwafels uit West-Vlaanderen en boullie met mosterdsaus uit het Waasland. De sectorgroep Streekproducten van VLAM keurde hun erkenningsaanvragen goed zodat de producenten het label STREEKPRODUCT.BE mogen gebruiken in hun verkoop en communicatie.

    Splitwafels uit West-Vlaanderen: aangeboden door versbakkerij Jannick en Els uit Oostende

    Splitwafels, spletwafels of spletters zijn wafels gevuld met echte boterroom. Reeds in onze oudste kookboeken vind je wafels “om te spauwen” of te splitten, maar in die tijd werden de wafels warm gegeten overgoten met wat gesmolten boter.

    Splitwafels hebben een ovale vorm en worden met gist bereid. De gist zorgt ervoor dat de wafels opblazen bij het bakken en maakt dat de wafels ook makkelijk doormidden te snijden zijn. Ze zijn heel wat zachter dan hun streekgenoten, de lukken, die zonder gist gemaakt worden. De traditionele vulling van splitwafels bestaat uit verse boter gemengd met kristal- of kandijsuiker, eventueel op smaak gebracht met rum of kaneel.

    Versbakker Jannick uit Oostende werkt volgens het overgeleverde recept van zijn oude leermeester. Het grondgebied van de splitwafeltraditie behelst West-Vlaanderen en Frans-Vlaanderen.

    Versbakkerij Jannick en Els - Nieuwpoortsesteenweg 47 - 8400 Oostende

    Boullie met mosterdsaus uit het Waasland - Kleurslager Placide uit Beveren-Waas

    Soepvlees met mosterd is in heel Vlaanderen en ver daarbuiten dagelijkse kost, tenminste voor diegenen die nog verse bouillon maken. In het Waasland en in de provincie Antwerpen werd deze combinatie door de lokale slagers omgezet naar een pittig broodbeleg. In Antwerpen wordt het vlees verfijnd en spreekt men over “boulliesla”. In het Waasland worden soeprollen, ontbeende en opgerolde runderborsten, gekookt en in plakken gesneden. Deze plakken worden door lokale slagers verkocht samen met mosterdvinaigrette en veel fijngesneden ajuin overgoten met azijn. In Beveren-Waas bij Keurslager Placide gaan er zo dagelijks 4 tot 5 soeprollen de deur uit.

    Keurslager Placide - Vrasenestraat 56 - 9120 Beveren-Waas - www.keurslager.be/placide





    17-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Drink Alsace experience - 8 Domaine Fernand Engel

    Het domein Fernand Engel in Rorschwihr, een klein dorpje in hartje Elzas, in de schaduw van het kasteel van Haut Koenigsbourg, een van de beroemdste Franse monumenten dat jaarlijks vele miljoenen bezoekers mag verwelkomen, staat bekend als een bio-domein bij uitstek.

    Jammer dat deze bezoekers niet naar ons domein overwaaien aldus Xavier Baril, verantwoordelijke voor de productie en export, maar tegelijk gelukkig zo niet moesten we ons domein dat op een leuke heuvelrug ligt uitgespreid, ongetwijfeld vergroten, maar vooral de authenticiteit en eigenheid prijsgeven en de kwalitatieve biologische wijnen inruilen voor massaproductie.

    lees meer www.tasted4you.be









    16-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schenk uit in stijl

    Schenk uit in stijl met de nieuwe theepotjes van BergHOFF!

     

    BergHOFF staat voor veelzijdigheid in model en kleur. Van strak design tot frivole hebbedingetjes. Die troeven vind je nu ook terug in de nieuwe collectie theepotjes. De elegante ontwerpen zijn handig in gebruik en tillen je tea-time naar een hoger niveau.

    In stijl genieten van je kopje thee op een zomeravond? Dat doe je met de gekleurde theepotjes van BergHOFF. De hedendaagse look in combinatie met de behendige handgreep maken van dit item een betaalbaar, trendy accessoire.

    Een doordachte materiaalkeuze is uiteraard van cruciaal belang. Daarom is elke theepot gemaakt uit gietijzer met aan de binnenzijde een laag email. Zo geniet je langer van warme thee en van je theepot zelf! De 18/10 roestvrijstalen filter houdt residu’s uit de thee, terwijl de gelijkmatige warmteverspreiding een optimale extractie garandeert. De coherente collectie biedt bij elk theepot design een bijhorende kopje aan.

    Dieprode gietijzeren theepot 0,8L- Richtprijs: € 47,40 - Ook beschikbaar in de kleuren groen en blauw. Blauwe gietijzeren theepot 1L -Richtprijs: € 59,00 - ook beschikbaar in de kleuren groen en donkerrood - Groene gietijzeren theepot 1,25L - Richtprijs: € 64,60 - Ook beschikbaar in de kleuren donkerrood, zwart en paars.

    BergHOFF Worldwide is een internationaal bedrijf, aanwezig in 60 landen en met hoofdkantoor in Heusden-Zolder, België. BergHOFF Belgium verdeelt exclusief de BergHOFF kookartikelen in de Benelux. BergHOFF ontwerpt, ontwikkelt en produceert keuken- en tafeluitrusting verdeeld over 8 productgroepen. Die categorieën zijn: kookpotten, messen, bestek, kristal, porselein, accessoires, kleine elektrische artikelen en barbecue. Kostenbewuste productiemethoden en samenwerking met gerenommeerde ontwerpers stellen BergHOFF in staat om designartikelen bereikbaar te maken voor het grote publiek.

    www.berghoffworldwide.com

    16-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!