Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostkantons: gezinsvriendelijke aanbiedingen

    De belangstelling van de vakantiegasten voor het toeristisch aanbod in de vakantieregio Oostkantons bereikte tijdens deze kerst- en nieuwjaarvakantie hoge toppen. Uit een online enquête van het Toeristisch Agentschap Oost-België bij de ongeveer 150 aangesloten toeristische dienstverleners bleek dat gezinsvriendelijke aanbiedingen een heel belangrijke rol speelden in de vakantiebeslissing.

    Volgens de statistische analyse lag de gemiddelde bezettingsgraad van hotels en gastenkamers (bed & breakfast) tussen 60 en 70%, ongeveer evenveel als in het voorgaande jaar. 83% van de aanbieders sprak van een identiek resultaat, 11% registreerde een hogere bezettingsgraad dan in het voorgaande jaar. "We zijn zeer tevreden met de feestdagen, onze kamers en vakantiewoningen waren tijdens de kerstvakantie volledig uitverkocht", zei Richard Vervaet van vakantiepark Val d'Arimont bij Malmedy.

    Feesten en uitstapjes

    "Tijdens de kerstvakantie zijn de gasten op zoek naar lekker eten, afwisseling en de mogelijkheid om een paar uur samen in familiekring door te brengen. Het familieaspect staat duidelijk op de voorgrond", vertelde de hoteluitbater. Een belangrijke gebeurtenis dit jaar was de 75ste verjaardag van het Ardennenoffensief, waarvan ook ongeveer een derde van de accommodaties en excursiebestemmingen in de Oostkantons konden profiteren. "We hadden verschillende Engelse en Amerikaanse gasten die hier 2 of 3 dagen verbleven," zei Vervaet. De verblijfsduur voor een verlengd weekend ligt ook ongeveer in de lijn van het Oost-Belgische gemiddelde in dit segment.

    De bezettingsgraad van vakantiewoningen lag tijdens de kerstvakantie rond 75%. Vooral gasten uit Vlaanderen en Nederland kozen voor een verblijf in de vele goed ingerichte appartementen en huizen. "We hadden een grote groep gasten uit Vlaanderen die hier kwamen feesten. Met Kerstmis stond er voor de gasten een tripje in de Hoge Venen op het programma", aldus Hugo Soeter van vakantiehuis De Eifelhoeve in Herresbach. Gebruikers van vakantiewoningen waarderen zeker de rust, de afzondering en de ontspanningsmogelijkheden van de Oostkantons. Dit omvat ook wellnessaanbiedingen, die in veel faciliteiten deel uitmaken van het aanbod. Omwille van het weer zijn jeugdherbergen en campings aan het einde van het jaar minder in trek.

    Populaire rondleidingen van de nachtwacht

    Veel vakantiegasten maakten gebruik van de relatief milde temperaturen om de excursiebestemmingen en toeristische informatiepunten in de Oostkantons te bezoeken. De toeristische dienst in Eupen registreerde tussen 21 december en 4 januari 645 bezoekers, ongeveer hetzelfde aantal als vorig jaar. "De mensen vroegen naar informatie over daguitstappen en sightseeing. Ze zijn geïnteresseerd in wandeltochten, maar ook in tochten die met de auto gemaakt kunnen worden", legt Erika Steinbeck van de toeristische dienst in Eupen uit. "Een bijzonder hoogtepunt voor groepen dit jaar waren de rondleidingen van de nachtwacht met stadsgids mevrouw Wünsche die, vermomd als nachtwachter, door enkele donkere steegjes van de stad leidde, waar de nachtwachters vroeger naartoe gingen", vervolgde ze.

    Ook geschenkmanden met producten "Made in Ostbelgien" waren populair, net als het toeristisch aanbod op de kerstmarkten, zoals in Malmedy, waar een ijsbaan de bezoekers uitnodigde om te gaan schaatsen. Het Huis van Toerisme Hoge Venen - Oost-België in Malmedy registreerde meer dan 4.000 bezoekers in de maand december. Met ongeveer 500 personen per dag was de belangstelling van de bezoekers bijzonder groot op de dagen voor Nieuwjaar. "Veel mensen vroegen naar activiteiten voor kinderen. Gelukkig konden we de gasten niet alleen helpen met tips en informatie, maar ook met het juiste huurmateriaal, zoals babydragers of wandelschoenen", aldus medewerkster Caroline Massotte

    De natuur als reclamefactor

    Tot de toeristische hoogtepunten behoorden ook de wandelingen naar de kerststallen in Malmedy en Robertville. De bestemmingen in de Frans- en Duitstalige gemeenschap hebben dit jaar een toename van het aantal bezoekers gekend. Het waren vaak groepen uit Engeland en de VS die de gedenkplaatsen van het Ardennenoffensief met bussen bezochten. Vooral het Museum Baugnez 44, dat op 1.000 m² een realistische museografie over dit onderwerp biedt, was erg populair. Volgens de exploitant kon het museum het aantal bezoekers van begin december tot de jaarwisseling ongeveer verdubbelen.

    De toeristische balans verduidelijkt dat de vakantieregio Oostkantons in binnen- en buitenland bekend staat als een natuurgerichte vakantiebestemming met uitstekende vrijetijds- en recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. De relatief goede weersomstandigheden maakten ook buitenactiviteiten zoals wandelen mogelijk tijdens de vakantie. De hoge kwaliteit van de gastronomie en de faciliteiten zijn net zo belangrijk voor bezoekers van de Oostkantons. Steeds meer gasten uit de buurlanden waarderen dit goede toeristische totaalpakket en ontdekken de natuur van de Oostkantons. Veel aanbieders van excursiebestemmingen en binnenactiviteiten profiteerden ook van de bezoekersaantallen.

    Illustraties ostbelgien.eu/D.Ketz & osbelgien.eu/Thomas Bichler





    04-01-2020 om 11:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een luchtballon over de Dolomieten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Allround wintersport in Dobbiaco, Zuid-Tirol. Op zaterdag 4 januari begint in Zuid-Tirol het Dolomiti Balloonfestival. Tientallen veelkleurige luchtballonnen vertrekken dan vanop het dorpsplein in het wintersportoord Dobbiaco/ Toblach.

    De Dolomieten 360°

    Het festival duurt tot 12 januari. Het is fantastisch om de ballonnen te zien opstijgen in het winterse berglandschap. Misschien krijg jij dan ook zin in zo’n onvergetelijk avontuur. Die droom kan werkelijkheid worden want iedereen kan in Dobbiaco een vlucht boeken, voor een vaart van een uur en zelfs voor een heuse luchtballonreis over de Dolomieten. Vergeet je warme jas niet en je wollen muts. Na enkele uren vliegen en vooral genieten bereik je de regio van Venetië. Onvoorstelbaar ! Je wordt met de auto teruggebracht naar je wintersportplaats Dobbiaco.

    De Tre Cime di Lavaredo/ Drei zinnen is één van de mooiste skigebieden van de Italiaanse Alpen. Hét icoon van deze regio is Three Peaks, drie bekende rotspunten die uitsteken boven de andere Dolomietenreuzen. In het skigebied waan je je in een sprookje, zo mooi is het landschap ! Er zijn tientallen pistes met hoogteverschillen tot duizend meter. Beginners en geoefende skiërs kunnen zich uitleven op de verschillende pistes. Er zijn schitterende afdalingen tussen de bomen en uitzichten op de Dolomieten. Het Drei Zinnen Dolomites ski resort is ook aangesloten op de andere skicentra in Zuid-Tirol. Met de Skipas Dolomiti Superski liggen maar liefst 1200 km pistes voor je open.

    Allround ski Drei Zinnen Dolomites voor de ganse familie

    Het duurt maar tien minuten met de Ski Pustertal Express van Dobbiaco naar het Drei Zinnen Dolomites skigebied. De grote troef van Drei Zinnen Dolomites is het indrukwekkende berglandschap, door de UNESCO erkend als werelderfgoed. De steekkaart van Drei Zinnen Dolomites is super aantrekkelijk: 300 dagen zon per jaar - 115 km piste, 31 liften inclusief de Giro delle Cime, een 34 km lange skitocht + een nieuwe, verwarmde 8 zitjes skilift op Monte Elmo.- Voor de durvers, de Holzriese, de steilste piste van Italië. - Tien bergrestaurants met regionale keuken en Italiaanse gerechten. Proef de home made pasta’s in Jora Mountain Dining en geniet van het panorama op de Dolomieten. - 200 km goed onderhouden langlaufpistes en prachtige bergparcours voor skitouring. - Adembenemende rodelbanen zoals op Monte Elmo, 5 km lang. - Winterpret voor de kids met een acht meter hoge sneeuwman bij bergstation Croda Rossa, voederen van rendieren, schaatsplezier op een overdekte piste, familie ski paradijs Monte Baranci met kindvriendelijke leer- en oefenpistes, skischolen voor alpine ski, snowboard en langlauf ski. - Dobbiaco en omgeving en ook San Canido zijn rustig, gezellig en hebben een Italiaanse flair - Goede prijs-kwaliteit verhouding. Illustraties Dolomiti Luchtballoonfestival

    03-01-2020 om 14:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa cruises opent reservaties voor 2021/2022 met veel innovatie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Costa cruisevakanties voor de periode april 2021 tot april 2022 kunnen vanaf nu geboekt worden, bij de reisagent of online. Er zijn veel nieuwigheden.

    De Italiaanse rederij heeft naast haar klassiek aanbod een flink aantal innoverende cruises uitgewerkt. De bedoeling is om zowel nieuwe als ervaren cruisereizigers aan te trekken. Vooral in de Middellandse Zee komen er nieuwe routes. Variërend in duur, en met een rijk pallet aan bestemmingen, beantwoorden deze nieuwe cruisevakanties aan de groeiende vraag.

    Wat is nieuw?

    Winter 2021/22: vijf XXL Middellandse Zee cruises met Costa Luminosa uit Savona:

    • 31 of 22 dagen, van west naar oost, van Spanje tot Turkije, met twee 48-uren calls in Haifa (Israël) en Istanbul. • 14 dagen in de kerstperiode, met focus op Frankrijk, Spanje, Malta en Griekenland. • 35 dagen, via Gibraltar naar verschillende havens en eilanden waar het schip extra lang blijft liggen: Casablanca, Canarische Eilanden, Kaapverdische Eilanden, Madeira, de Azoren en Lissabon. • 44 dagen van Savona naar de Caraïben, gevolgd door een driedaagse stop in New York. Nadien keert het schip terug naar Europa via Boston.

    De terugkeer van Costa Cruises naar Marokko:

    • Costa Magica zal in de lente van 2021 opnieuw Casablanca en Tanger aanlopen. - • Costa Favolosa bezoekt Casablanca tijdens de herfstcruises van 2021.

    Het programma van het nieuwste schip, Costa Smeralda (dat door LNG als brandstof heeft), bestaat uit twee elementen: • Van april 2021 tot oktober 2021: Westelijke Middellandse Zee, met Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo en Civitavecchia. • Tijdens de winter 2021/22 wordt Dubai de thuishaven, voor 1-week cruises naar de Emiraten en Oman.

    Costa Pacifica heeft Genua als thuishaven. Het schip maakt cruises van 7 nachten, met nadruk op Spanje, inclusief Ibiza tijdens de zomermaanden.

    Wie op zoek is naar korte cruises om voor de eerste keer met het product kennis te maken, kan mee met Costa Fortuna in de lente en de herfst. Eveneens bevestigd zijn de 1-week Oostelijke Middellandse Zee cruises uit Venetië.

    Costa Diadema:

    • Lente 2021: 1-week cruises in de Westelijke Middellandse Zee •In herfst en winter 2021: 2-weken cruises met daarin telkens 48 uur in Haifa en Istanbul. • Zomer 2021: het schip zal de Costa-vloot in Noord-Europa versterken. Maar liefst vier schepen zullen cruises mogelijk maken naar de fjorden, IJsland, de Britse Eilanden, de Noordkaap en de Oostzee.

    Costa Deliziosa maakt in 2022 een wereldcruise, en bereikt via het Panamakanaal landen als Ecuador, Peru, Chili, het Paaseiland, Polynesië, Nieuw-Zeeland, Papoea-Nieuw-Guinea, Japan, Zuid-Korea, China, Vietnam en Indië. Via het Suezkanaal komt het schip terug thuis in de Middellandse Zee.

    Winter 2021/22

    • Verschillende cruises naar de Caraïben en Zuid-Amerika. • Wie op zoek is naar een kerst- of nieuwjaarscruise kan naar de Emiraten met Costa Smeralda of naar de Caraïben met Costa Fortuna.

    Tot slot krijgt Costa Smeralda er in 2021 een zusterschip bij: Costa Toscana. Gedurende de volgende weken wordt ook de verkoop van de cruises met dit schip opengesteld.

    Voor meer informatie, bezoek de website van Costa Cruises: www.costacroisieres.be

     

     

    02-01-2020 om 08:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy New Year
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    01-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee Cooper goes Eco

    Lee Cooper, het oudste jeansmerk van Europa, gaat resoluut voor een groene aanpak. Geen loze woorden, maar een daadwerkelijk plan dat meetbaar is. Dat fashion en sustainability perfect hand in hand kunnen gaan, bewijst de zomercollectie van Lee Cooper die één en al kleur en optimisme uitstraalt.

    Daadwerkelijk duurzaam

    Jongeren houden van jeans, maar ze zijn ook bekommerd om het klimaat. Lee Cooper zoekt al jaren uit hoe de productie van jeans ecologischer kan. Door minder water te verbruiken, groene energie aan te wenden, het gebruik van chemicaliën drastisch te drukken en CO2 neutraal te worden. Kortom, een duurzame productie in alle opzichten.

    Lee Cooper SS20

    Waar het merk vijf jaar geleden nog 100 liter water per jeans nodig had, verbruikt het nu nog maar 6 liter. Volgend seizoen wordt dat zelfs 2 liter. In 2020 zal 25 % van de verbruikte energie groen zijn dankzij het gebruik van zonnepanelen. Het streefdoel is 100% in 2025. Het gebruik van chemicaliën is met de helft gedaald. Sinds 2018 is de productie CO2 neutraal. Nieuw in de collectie is het gebruik van denim in zijn puurste kleur: ecru.

    Low impact jeans

    Voor elke jeans wordt de EIM score bepaald (EIM = Environmental Impact Measurement) zodat er aan elke jeans die een ‘LOW IMPACT SCORE’ krijgt een ECO label kan gehangen worden. Zo hebben de pantalons, jasjes, shorts en bermuda’s in naturel denim de laagste impact. Sommige T-shirts zijn gemaakt in een samenstelling van biokatoen en gerecycleerd polyester. Je vindt ze zowel in de mannen- als in de vrouwencollectie. De low impact jeans die ook uit gerecycleerd of bio-katoen zijn vervaardigd, zijn herkenbaar aan hun groen diamantje en de groene stiksels.

     

     









    31-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamaris Sneak(er) preview

    Whatever you call it the ugly sneaker, chunky sneaker or dad sneaker – the hottest sneaker trend of the season knows many names, but they all have one thing in common: a distinctive sole! The chunky sneaker brings the retro look of the nineties back to life. The model Kowloon is a special reminder to his fashionably interesting decade. Thanks to the new Fashletics by Tamaris collection, it is now possible to revive this cultured, clumsy fashion classic with a reinvented version: energy, exibility and softness turn this new style into a perfect homage to this time.

    Chunky chic: K O W L O O N

    The lightweight: E S T R E L L A

    In the upcoming spring/summer season, the upper as well as the sole will become the designers’ playground once again. Breathable mesh materials continue to play a major role this season. There is also a fashionable update with fascinating reptile embossing at the heel. When you first slip into the sneakers, you'll be surprised by the lightness and the excellent wearing comfort! Paired with the trendy design, they'll become your favorite companions in everyday life.

    Evergreen: T A V I A

    In search of organic fabrics and renewable raw materials that nature itself has to offer, the designers discovered the wool of the merino sheep, which is known for its exceptional features. It is not only super soft, but also breathable, temperature regulating and moisture transporting.

    1. It's breathable : Despite being wool, merino doesn't make the feet feeling hot ! It ’s natural features keep your feet at the perfect temperature. Cool in summer and warm in winter.
    2. What is Merino? Merino wool is a type of material that comes from the merino sheep and is renowned for its exceptional features. These features include fantastic softness, shine and breathability. The fibres of merino wool are softer, finer and more sensitive than many other fabrics.
    3. Multifunctional : The merino sneaker is extremly lightweight, super comfy and incredibly flexible!
    4. Soft as socks : Upper, lining and sock material of the sneaker are all made by merino wool. The inside of the shoe is as comfortable as your coziest socks.

    Evergreen textile sneakers:

    Pure Relax

    The collection line Tamaris PureRelax combines fashionable shoes and contemporary design with a high standard of fit and quality. The added value lies above all in the unique choice of materials and the RELAX FIT, which adapts optimally to every foot shape – even with wider feet. New: a special gel insert in the sole, which offers damping feature during walking and creates an optimal adaption to the foot volume due to its lateral flexibility.

     

     







    31-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Tartes de Françoise
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VIND DE GOUDEN BOON EN GENIET VAN ONZE TAARTEN IN 2020!

    In elke van de 22 ateliers van Les tartes de Françoise, verbergen de makers een exclusieve gouden boon in éen enkele driekoningentaart. De gelukkige die deze vindt tijdens het proeven wint éen jaar boordevol lekkere taarten.

    Bezoek éen van de 22 ateliers en .. Kies zorgvuldig uw taart! https://tartes.be     

    Beschikbaar vanaf 2 januari

    Klein formaat = 4 tot 5 stukken

    Grote formaat = 8 tot 10 stukken

    Bevat een porseleinen boon

    30-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!