Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spot de big 5 van Europa

    Om de ‘Big 5’ van Europa te zien, moet je het hele continent doorkruisen. Maak daarom een bucketlist van alle bestemmingen en zet die onmisbare verrekijker op je wishlist. Klaar voor een avontuurlijke roadtrip door Europa?

    De Europese 'Big 5'

    De wolf kun je zien in eigen land. België is goed op weg om het wolvenkruispunt van Europa te worden. Wolven uit de Zuid-Europese populatie ontmoeten hier voor het eerst sinds eeuwen hun soortgenoten van de Oost-Europese populatie. In de Ardennen heb je het meest kans om ze te zien.

    De lynx is na een eeuw afwezigheid ook terug in de Ardennen. De populatie sluit aan op de populaties in de Eifel en de Vogezen.

    De Europese bizon of wisent was op uitsterven na dood, maar is door fokprogramma’s voor uitsterven behoed. De vrij levende populaties bevinden zich in Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Rusland, Litouwen, Slowakije, Duitsland en Roemenië.

    Voor de veelvraat moet je naar arctische gebieden zoals Scandinavië: Noorwegen, Zweden, Finland maar ook Estland en Rusland. Het is een forse, gespierde marterachtige en hij is zowel overdag als 's nachts actief.

    De bruine beer leeft in afgelegen berggebieden, onder meer in Scandinavië en Oost-Europa (vooral in Roemenië). Vroeger waren ze talrijk in Europa, maar dat is al lang niet meer het geval.

    Een verrekijker die in je jaszak past

    Om deze prachtige dieren te spotten heb je een stevige dosis geduld en een goede verrekijker nodig. De CL Pocket van Swarovski Optik is een lichte en compacte kijker die je gemakkelijk met je meedraagt. De speciale CL Pocket Mountain heeft een oranje tasje, goed zichtbaar als je op pad gaat in de natuur. De dieren daarentegen kunnen deze roodtint niet onderscheiden van de kleuren uit de natuur, dus je jaagt ze er niet mee weg. Ondanks dat de kijker klein en compact is, biedt hij toch veel kwaliteit: optimaal kijkcomfort en een groot gezichtsveld.

    Dieren digitaal identificeren

    Nu is er ook de dG: de Digital Guide. Met deze monokijker van Swarovski Optik kun je zowel zoogdieren (met de dG Mammals app) als vogels (met de Merlin Bird app) identificeren via je smartphone. Het is het allereerste optische precisie-instrument waarmee je dieren automatisch kunt identificeren en je observaties kunt vastleggen en delen. In combinatie met de intuïtieve dG app is de dG met ingebouwde camera de ideale metgezel voor iedereen die graag meer wil weten over de natuur.

    Met de kijkers van Swarovski Optik ben je voor elke ontdekking perfect uitgerust. Kijk voor meer informatie op www.swarovskioptik.com.





    26-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess jeans

    FALL WINTER 2020

    Welcome to a fall/winter filled with independent style and a rebelliously chic attitude. The confident GUESS girl ensures all eyes are on her with eclectic and feminine looks, a contrasting line of cool, sexy pieces.

    Revisiting iconic looks with a modern twist, military-inspired pieces meet all-over prints, urban touches and animal accents, alongside sporty details and flower themes. Fabrics are playfully combined, with satin and knitwear, transparent meshes and faux leathers, overlaid and layered to create a unique style. Bright pops of orange and yellow enhance a confident palette











    26-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sloveniƫ: groen en veilig

    Met hun GREEN & SAFE label zet toerisme Slovenië in op twee kwaliteiten die zeker in deze tijden aantrekkelijk zijn: een vakantiebestemming in het groen, ver weg van het massatoerisme én ook daardoor een zeer veilige bestemming. Slovenië was bovendien het eerste Europese land dat het einde van de corona-epidemie aankondigde. Ontdek waarom dit land bovenaan je bucketlist moet staan.

    Slovenië is een van de veiligste landen ter wereld

    Het land staat op de achtste plaats van de Global Peace Index 2019, de meest recente die is gepubliceerd. Die reputatie als ‘veilig land’ kan enkel behouden blijven door verantwoordelijk gedrag. Veilige vakantieomstandigheden creëren is daarom een van de prioriteiten die werden vastgelegd in het GREEN & SAFE label.

    Slovenië is ook een van de eerste landen ter wereld die de ‘Safe Travels Stamp’ van de World Travel and Tourism Council (WTTC) heeft ontvangen. Daarmee is bevestigd dat de Sloveense gezondheids- en hygiënenormen, opgenomen in het GREEN & SAFE label, in overeenstemming zijn met de wereldwijde gezondheids- en hygiëneprotocollen voor veilig reizen.

    Veiligheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid: de basis voor het vertrouwen in Slovenië als groene en veilige toeristische bestemming!

    Een groen land, een gezond leven

    Slovenië is een groen land en dat zie je zelfs in de steden, zoals in het pittoreske Ljubljana, ‘de Groene Hoofdstad’ en bovendien de kleinste hoofdstad van Europa. Een bezoek waard!

    Slovenië bestaat voor 60% uit bossen en maar liefst 40% van het grondgebied ligt in beschermde gebieden. De panorama’s in o.a. de Julische Alpen en het Triglav Nationaal Park zijn overweldigend. Watervallen, rivieren, alpenweiden en een stuk kust aan de Adriatische Zee, het is er allemaal.

    Actie in de buitenlucht

    Slovenië is een ideaal land om buitenactiviteiten te doen en gezonde lucht op te snuiven. Met meer dan 10.000 km aan fiets- en wandelpaden heb je keuze te over. Ook watersporten, paardrijden en avontuurlijke sporten zoals rafting, canyoning en paragliden zijn mogelijk in dit natuurparadijs.

    Lekkere smaken

    Maar liefst 170 typische gerechten, 24 gastronomische gebieden en 3 wijnbouwgebieden zijn er in dit diverse land. Kenmerkend is het gebruik van lokaal geproduceerde ingrediënten, want de rijke natuur geeft… Het land waar de Alpen, de Middellandse Zee en de Pannonische vlakte samenkomen heeft nu ook zijn eerste 6 Michelin sterrenrestaurants. Het land met authentieke smaken en innovatieve gerechten neemt in 2021 de titel van Europese Regio van Gastronomie over. In juni werd ook een nieuw portaal voor gastronomie gelanceerd: www.tasteslovenia.si

    Gemakkelijk bereikbaar

    Met het vliegtuig ben je in 1u40 in Ljubljana. Vertrekken kan vanuit Zaventem met Brussels Airlines (met vluchten op zondag, maandag en vrijdag) of vanuit Charleroi met WizzAir (met vluchten op dinsdag, donderdag en zaterdag). Wie liever met de wagen op reis gaat, bereikt Slovenië na zo’n 1100 kilometer vanuit Brussel. Eenmaal in Slovenië hoef je geen grote afstanden meer te overbruggen want het land is een stukje kleiner dan België. Ondanks het kleine oppervlak zijn er grote verschillen in het landschap: bergen, rivieren, meren, bossen, laagvlaktes, heuvellandschappen én de zee. Van het meest oostelijk gelegen punt ben je na 3 uur rijden - dwars door Ljubljana - in het westen om de kust te bewonderen.

    Voor meer informatie over Slovenië: www.slovenia.info

    Illustraties Izrok media – Ales Fevzer – Ciril Jazbec

     

     







    25-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost in Tokyo with Passionata

    Paying homage to their favourite movies and Japanese youth culture, the Passionata Autumn/Winter 2020 season offers the title role to Tia, the perfect embodiment of the new Passionata Spirit. From the sounds and images of his first experiences in the electric city to his brief encounter with young Tokyoites, the campaign fits perfectly with the ichi go ichi e spirit: once in a lifetime.

    For this new AW2020 season, Passionata decided to work with new face Tia Johnson, a Californian native who symbolizes Passionata's spirit. Born with a skin pigment condition, Tia has turned this into her defining feature to become a symbol of alternative beauty. Her fearless attitude and strong point of view have made her a voice of contemporary youth.

    Tokyo street inspiration

    Passionata found its inspiration for this Tokyo-based collection within contemporary Tokyo icons. In a street casting, Passionata met Japanese, young creative women, who exude all Passionata stands: passionate women with a mischievous attitude and a vibrant body.

    Kyoka Rushball is a contemporary street/breakdancer, competing in high profile dance competitions all over the world. She is a champion of numerous events and teaches her own crew of dancers in Tokyo. Diana Chiaki is a DJ and producer, and on of the most active and well known proponents of electronic music in Tokyo. Athlete Maiko Yoshida is a regular competitor in marathon triatlon events in both Japan and worldwide.

    Innovations in AW20 range

    Within the AW20 collection, Passionata expands its range with Sun, a new daily basic line featuring pleated lace details. From Harajuku days to Ginza nights, Sun is the everday ally for contemporary individuals. Sun exists in black, talc and rêverie.

    Sukeban: Electric Nights

    Next to Sun, Passionata launches a new attractive line for AW20 inspired by the hustle and bustle of Tokyo. Sukeban is versatile enough to be worn out in the city and on the go, as it delicately merges Leaver's lace with tulle for a stylish worn. Sukeban exists in black, talc and peach.











    24-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamping in de natuur met Huttopia

    4 PRACHTIGE PLEKKEN IN FRANKRIJK OM TE FIETSEN OF TE WANDELEN.

    Komende zomer trekken we er meer dan ooit op uit in de natuur. Fietsen, wandelen en actief bezig zijn in de frisse buitenlucht is het helemaal. Huttopia, specialist in glamping en natuurcampings, weet dat als geen ander. Vanuit elk van de 42 eigen locaties In Frankrijk loop je zo de natuur in. Daarnaast kun je op Huttopia campings en villages fietsen in alle soorten en maten huren, tot aan e-mountainbikes toe, en helpt de gratis app Cirkwi je aan leuke routes. Wij zetten vier mooie en soms wat minder bekende plekken voor wandel- en fietsliefhebbers op een rij.

    De Franse eilanden voor de Atlantische kust zijn ware fietsparadijzen. Met tientallen kilometers fietspaden kun je het eiland makkelijk met de tweewieler ontdekken. Het vlakke terrein met pijnboombossen is kindvriendelijk, dus ideaal voor gezinnen. Pak de fiets naar het strand, naar het leuke dorpje of bezoek een oesterkwekerij. Op beide eilanden heeft Huttopia een camping vlak aan zee, en een luxere locatie midden op het eiland. Natuur is er altijd, zo wandel je vanaf de campings Huttopia Côte Sauvage Ile de Ré of Huttopia Oléron les Chênes Verts zo het strand op.

    Tussen bossen en kastelen

    De Loire-vallei is een aaneenschakeling van bossen, riviertjes, kastelen en wijngaarden. Een groene oase in midden-Frankrijk, op zo’n 7 uur rijden vanaf Utrecht. Het is niet voor niets dat de oude adel hier zijn buitenhuizen en kastelen bouwde. Je kunt er urenlang fietsen en wandelen en dit zo moeilijk maken als je zelf wilt. Er zijn talrijke gemarkeerde routes en paden. Bezoek onderweg een van de vele ‘chateaus’ die open zijn voor publiek. Huttopia heeft er twee locaties, elk met zijn eigen charme. Huttopia Les Châteaux ligt vlakbij het beroemde kasteel Chambord, Huttopia Saumur heeft een fantastisch uitzicht over de Loire.

    De beschermde natuur van de Hautes-Alpes

    In de ongerepte Vallée de la Clarée proef je de Alpen. Adem de frisse buitenlucht, en wandel, klim, fiets, mountainbike of kayak naar hartenlust. Hier vind je rust en volop natuur met de Franse Hautes-Alpes als decor. Een tikkeltje te steil omhoog? Net als op veel andere locaties verhuurt Camping Huttopia La Clarée verschillende fietsen, waaronder elektrische mountainbikes. Bergopwaarts, modder of zand, niets houdt je tegen om de omgeving te verkennen. ‘La Clarée’ ligt direct aan een rivier en heeft een verwarmd zwembad. Slapen doe je bijvoorbeeld in een ruime lodgetent ‘Trappeur’ op comfortabele bedden.

    Outdoor in de Pyreneeën

    Misschien wat minder bekend als vakantiebestemming zijn de Pyreneeën op grens van Frankrijk met Spanje. Het imposante berggebied heeft tal van toppen tot boven de 3.000 m en biedt een prachtig uitzicht. Ook dit is een ideaal vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten en andere buitenactiviteiten zoals mountainbiken, canyoning of via ferata. Huttopia vond hier een prachtig plekje, Camping Huttopia Font-Romeu op 1.800 m hoogte en niet ver van het Parc Naturel Régional des Pyrenées Catalanes. Net als op veel andere Huttopia-locaties is er een verwarmd zwembad en eigen fietsverhuur, met o.a. elektrische mountainbikes.

    Handige app Cirkwi

    Voor de liefhebbers van fietsen en wandelen introduceert Huttopia, specialist in natuurcampings, de gratis app Cirkwi. Hiermee ontdekken de gasten talloze fiets en wandelroutes die vertrekken vanaf de verschillende Huttopia campings met praktische details over lengte, moeilijkheidsgraad en bezienswaardigheden onderweg. Wanneer je een route hebt gedownload, is deze ook zonder internet beschikbaar.

    Met veel vrije natuur, een breed assortiment zelf ontwikkelde tenten en chalets, én een goed doordachte visie waarin onder meer vrijheid en buitenleven centraal staan, presenteert de Franse organisatie Huttopia een nieuwe kijk op campings en verblijfsaccommodatie. Deze visie sluit aan op de groeiende outdoor markt, de behoefte aan wifi-loze dagen en de populariteit van glamping. Huttopia telt op dit moment 42 eigen locaties in Frankrijk, 1 in Nederland (sinds 2020) en 5 in Noord-Amerika. Huttopia brengt kamperen terug naar de essentie, dit betekent vrijheid, natuur, buitenleven, maar met het comfort van deze tijd. De campings zijn kleinschalig en ruim opgezet, geen hutje-mutje maar ruimte en privacy. Vrijwel overal is een zwembad met een apart kinderbadje.

    In eigen beheer ontwikkelt de organisatie verschillende duurzame tenten en chalets van ‘canvas & hout’ met inspirerende namen als de ‘Trappeur’, ‘’Bonaventure’, de ‘Canadienne, de ‘Cahutte’ en de ‘Cabane’.

    Voor informatie: www.huttopia.com

     





    24-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uptown meets downtown

    Lee Cooper vindt inspiratie uit workwear en tailoring voor een eclectische FW20 collectie

    Het oudste denim merk in Europa - opgericht in 1908 – staat al van meet af aan bekend omwille van hun rock ‘n’ roll gehalte en hun drang om buiten de lijntjes te kleuren. Dit seizoen verleggen ze hun grenzen en reizen ze naar het kosmopolitische London in de seventies. Het resultaat? Een vernieuwende FW20 collectie, waarbij ze inspiratie halen uit het gesofisticeerde Uptown in combinatie met het functionele Downtown. Het ultieme bewijs dat functionaliteit en stijl perfect hand in hand kunnen gaan!

    Lee Cooper België is vandaag een 100% Belgisch bedrijf met roots in Engeland. Een team van Belgische designers ontwerpt en produceert de collecties specifiek voor de Belgische markt. Lee Cooper ging voor de FW20 campagnebeelden op een creatieve manier om met de Covid-19 crisis en besloot de beelden thuis te fotograferen. Laat je dus inspireren door de nieuwste FW20 collectie en steun lokale Belgische mode!

    Voor de nieuwe herfst/winter collectie vond het Lee Cooper designer team zijn inspiratie bij de workwear trend, typisch Downtown. In deze trend staat de functionaliteit van kledij centraal. Denk aan jumpsuits, oversized pakken met zakken en workwear-broeken en hemden. Kleding die dus oorspronkelijk uitsluitend werd ontworpen om in te werken, krijgt een nieuwe, trendy invulling. Dat zien we ook in het kleurgebruik, met jasjes in feloranje en blauw, in de patronen die gebruikt worden, zoals grote houthakkersruiten en in de modellen, met oversized overhemden in grove ribfluweel.

    In de vrouwencollectie wordt de workwear trend vertaald in werkhemden met grote ruiten in een flanelle stof, dikke, winterse overhemden in ruitmotief en overhemden in een zwaar ribfluweel. Winters, gezellig én modieus.

    Daarnaast staat vrouwelijkheid centraal in de jeansbroeken, met een knipoog naar de seventies, wat we ook bij andere merken als dé trend van het seizoen zien terugkomen. Zo goed als alle modellen worden gekenmerkt door een high waist, van de skinny jeans, tot de mom jeans en flared modellen. De broeken, worden afgewerkt met zwarte wassingen met een gebruikte toets, en echte ‘stone’ wassingen met structuur.

    In de mannencollectie vertaald die trend zich in verschillende chino modellen, zoals de comfortabele jogchino, en die in de typische Prince de Gall ruitenprint, voor een Uptown look. Jeans is een vaste waarde in de collectie, en die zien we dit seizoen in straight, slim & tapered fits.

    Lee Cooper bouwt ook dit seizoen verder aan hun missie om hun stuks duurzamer te produceren. 50% van de NOOS wassingen zijn deze collectie volledig ecologisch, bij zowel de vrouwen als de mannen. Die boodschap maken ze ook duidelijk in hun sweaters en t-shirts, met duidelijke statements.

     









    23-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Tirol

    6 plekken waar je meteen energie van krijgt …

    Ken je dat? Zo’n hemelse plek waar je jezelf even helemaal één voelt met de natuur en je omgeving… Een adembenemende plaats waar je een instant dosis frisse energie van krijgt en waar je lichaam en geest helemaal ‘zen’ van worden. Gaat je batterijniveau al een klein beetje omhoog als je dit leest? Dan is Zuid-Tirol deze zomer dé plek waar jij moet zijn. Tussen de bergen bots je er op tal van krachtplaatsen. De ene al wat mysterieuzer dan de andere.

    Drinken uit een goddelijke poel

    Voor wie letterlijk op zoek is naar een fikse portie energie, is het ‘Energy Source Labyrinth’ een must. Tussen woeste dennenbomen, schuilt dit cirkelvormige doolhof. Witte rivierstenen op de grond gidsen je de weg en doen het er allemaal erg sprookjesachtig uitzien. Stap per stap raak je dichter bij het midden terwijl de zoektocht je gedachten helemaal leeg maakt. In het centrum wacht een energetische waterput.

    Tip: combineer je bezoek met een wandeltocht rond de ‘Drei Zinnen’, de drie bekendste rotspieken van de Dolomieten. Broederlijk naast mekaar werken ze als een magneet op je ogen. Tijdens een drie, vier of zes uur durende wandeling spot je nog de restanten van de gangen die destijds in de rotsen werden gehouwen.

    Pelgrims achterna

    Dé bekendste krachtplaats van Zuid-Tirol is zonder twijfel ‘The Holy Spirit Church’ in Ahrntal/Valle Aurina. Het is de oudste kerk in de buurt, ze dateert al van 1455, en ze baadt in groen en mysterie. Door de jaren ontstonden tal van mythes over het kerkje. Zo zou de grond waarop ze staat heilig zijn, vandaar de naam. Haal zeker je fototoestel boven want deze kerk ziet er echt fantastisch uit. Niet enkel het rode dakje van de toren maar ook de rots waartegen ‘The Holy Spirit Church’ leunt, zorgen voor een magisch plaatje.

    Tip: wie het niet zo op wandelen heeft begrepen, kan in de buurt heerlijk mountainbiken. In de regio Bruneck/Brunico zijn er verschillende zogenaamde ‘freeride’ paden. Je start er telkens op een hoogte van zo’n 2.200 meter waarna je langs een bochtig parcours een spannende rit naar beneden aflegt. Een serieuze adrenalinekick! Of hoe je ook op een actieve manier energie kan opdoen.

    Watervallen

    Ook de natuur zit boordevol heerlijke plekken waar je tot rust komt. Zo is het genieten van het ritmische, kletterende geluid van de Stanghe watervallen. Nabij Ratschings/Racines en Vipiteno/Sterzing hebben deze watervallen zich door de jaren heen een weg gebaand door de rotsen. Het resultaat zijn prachtig geboetseerde kliffen waartussen het water zich woest de diepte in stort. Een schouwspel dat je bewondert vanop de aangelegde wandelpaden.

    Tip: rasechte waterratten voelen zich in Zuid-Tirol helemaal thuis. De vele rivieren en meren tussen de bergen zijn de ideale plek voor een sessie raften, suppen of kajakken. Trek dus maar snel je veiligheidsvest aan en zet je schrap voor een actieve dag boordevol waterplezier.

    Zweven in een denkbeeldige kabellift

    Dat weidse zicht vanop de top van de berg… Geef toe: het is dé ultieme beloning voor wie er net een lange, stevige klim naar boven heeft opzitten. En dat is het al helemaal wanneer je de ‘Beimstein Knott’ trotseert. Dit vulkanisch gebergte nabij de stad Vöran/Verano combineert een fantastisch uitzicht met een verbluffend stukje kunst. Bovenop de top van de berg staat namelijk een denkbeeldige kabellift. Je neemt plaats op één van de stoeltjes en zweeft boven de bergen uit zonder dat je echt vooruit gaat. Van een bijzondere ervaring gesproken.

    Tip: wie houdt van een kick, kan natuurlijk ook echt vliegen. In de regio Meran/Merano zijn verschillende clubs waar je onder begeleiding leert paragliden. Met een gigantisch zeil vlieg je als een vogel door de lucht en tuur je met je arendsogen naar het wondermooie landschap om je heen. Wie weinig of geen ervaring heeft, kan de vlucht in tandem maken met een professionele instructeur.

    Proeven van het kloosterleven

    Naast kerken is het landschap van Zuid-Tirol ook bezaaid met indrukwekkende kloostergebouwen. Het ‘Marienbergklooster’ in Burgusio/Burgeis is er eentje dat zeker niet mag ontbreken op je bucketlist. Het prijkt zo’n 1.340 meter boven de zeespiegel uit en is daarmee de hoogst gelegen benedictijnenabdij van Europa. Bezoekers proeven van het kloosterleven in het museum. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan er ook een verblijf boeken.

    Tip: hou je van mediteren maar verkies je om dat te doen in de natuur? Dan is het ‘National Park Stelvio’ (National Park Stilfser Joch/Parco Nazionale Dello Stelvio) het perfecte alternatief. Dit natuurreservaat is enorm uitgestrekt en zit boordevol leuke energieplekjes. Vooral het lichtblauwe water van de prachtige uitgestrekte meren doen je helemaal wegdromen.

    The Stone man

    In de buurt van Bolzano/Bozen, de hoofdstad van Zuid-Tirol, stoot je op een bouwwerk dat op het eerste zicht wat aan Stonehenge doet denken. ‘The Stone man’ bestaat uit wel meer dan honderd stenen torens, sommigen klein, anderen zo groot als een mens. Als een legertje soldaten, begroeten ze de wandelaars die hen komen bewonderen.

    Tip: de plaatselijk geschiedenis beleven én tegelijk je batterijen opladen, doe je ook vanop de rug van een paard. In de regio Meran/Merano zijn verschillende maneges waar je een ritje op een Haflinger kan maken. Dit bijna goudkleurige paardenras is typisch voor de streek en is dankzij z’n rustige temperament de ideale partner voor een deugddoende buitenrit.  

    Illustraties helmut rier – harald wisthaler & frieder bickle

     









    22-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tales from Japan: Chantelle AW20

    Chantelle is a brand that represents all women, acting as an essential pillar of daily life for many around the world. Whether as a source of strength, comfort or style, women find meaningful ways to live through Chantelle and find purpose in the values shared with them. This AW20 Chantelle gets inspired from Japanese teachings.

    Day to night: out of the light and into the night

    From zen gardens to nights in the electric city, Chantelle's new Day to Night line subtly blends a floral motif with an elegant silhouette for all day wear. Its style plays on the harmony between delicate lace and mesh for a trendy look.

    Softstrech lace: the new lace bralette

    A new addition to the SoftStrech range, the classic padded top is reimagined for this season in a modern and feminine lace line. The bra, made out of ultra soft and stretchy material, gives a second skin effect adaptable to all body types.

    Chantelle faces

    With a cast of four engaging individuals who each embody different aspects of Chantelle, each model tells their own chapter of the Autumn Winter 2020 story in their own distinct style. Yet all share an important human message, that should be embraced by all, Chantelle's Ikigai.

    Ines Rau = The first transgender model ever to feature for Chantelle, Ines, has an inspiring personal story to tell alongside her striking appearance. Her journey to transition led her to writing an autobiography entitled 'Femme'. She is an advocate of human rights.

    Kim van der Laan : Dutch model Kim is a student of psychology, politics and philosophy and intends to go into writing on a range of subjects alongside her work in fashion.

    Naomi Shimada : Advocate of body positivity and lifelong Chantelle customer, Naomi is a social media star. Active in the fashion industry since the age of 16. Her regular podcast appearances on platforms such as the BBC and her active nature on Instagram have led her to write her book 'Mixed Feelings', which tackles issues of mental health and digital habits.

    Nisaa Pouncey: Nisaa is a rising star in fashion. Her positive outlook on life and passion to travel informs all that she does, seeing herself as a role model to other young African American girls.









    22-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgiƫ op zijn best met JBC Famil stories

    JBC zet de meest kenmerkende Belgische eigenschappen in de kijker in teken van de nationale feestdag.

    Op 21 juli vieren we onze Belgische nationale feestdag. Geen betere dag om onze meest kenmerkende Belgische assets in de kijker te zetten: chocolade, wafels, Manneke Pis en natuurlijk op tijd en stond een goede regenbui. JBC lanceert een collectie waarin ze deze elementen op een speelse manier uitlichten op kleurrijke t-shirts, met twinning items voor zowel de kleinsten als hun ouders! Deze zomer is het moment bij uitstek om ons eigen land te herontdekken. Staycation wear, check!

    Wat is meer écht Belgisch dan wafels? Luikse wafels, Brussels wafels of gewoon oma's wafels, niets beters! Deze t-shirts zijn perfect voor zoetebekjes van elke leeftijd, want our waffles zijn ongetwijfeld better than yours!

    Naast wafels, zullen er maar weinig Belgen zijn die nee kunnen zeggen tegen een heerlijk stukje Belgische chocolade. Geen betere manier om dat in de kijker te zetten dan met leuke chocolade-geïnspireerde t-shirts!

    Het Brusselse icoon Manneke Pis is dé mascotte van België. Citytrippen dit jaar kan staycation-wise gelukkig wel naar Brussel, dus een t-shirt met het Brusselse symbool komt daarbij perfect van pas. Een familie uitje in twinning outfits is de perfecte daguitstap!

    Zoals het gezegde luidt: "na regen komt zonneschijn". Ook heel kenmerkend voor ons Belgenlandje, is een flinke regenbui. Laat ons hopen dat we daar deze zomer niet al te veel mee geconfronteerd zullen worden, maar moest het wel zo zijn, hebben we ten minste enkele coole t-shirts om het weer samen mee te trotseren!

    De t-shirts zijn verkrijgbaar voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen. Prijzen bevinden zich tussen €4,95 en €14,95.

     

     











    Bijlagen:
    jbc 1772.jpg (96 KB)   

    21-07-2020 om 13:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakanriehuizen beheren

    totaal anders sinds het coronavirus

     

    Belvilla, OYO vakantiehuizen

    Een uitzonderlijk jaar is dit, ook voor het boekingsgedrag bij het boeken van vakantiehuizen. Reizigers geven duidelijk de voorkeur aan vakantiehuizen omwille van de voordelen ten opzichte van andere accommodatietypes. Uit de boekingen van verschillende spelers op de markt blijkt dat gasten de voorkeur geven aan woningen dicht bij de natuur, weg van drukke plekken, gemakkelijk bereikbaar met de auto, met de mogelijkheid om een huisdier mee te nemen. Het totale aantal boekingen voor Belvilla steeg 2,4x voor de maand juni.

    België

    Reizen binnen de landsgrenzen blijft het populairst. Voor België zijn de binnenlandse boekingen met 41% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Gasten voelen zich veiliger dicht bij huis en zoeken een vakantiebestemming die gemakkelijk met de auto te bereiken is. Veel EU-burgers willen ook de eigen lokale economie helpen.

    EU-landen

    Sinds de EU het reisverbod binnen de EU-landen de afgelopen weken heeft opgeheven, ziet Belvilla ook een grote verschuiving: minder annuleringen en meer nieuwe boekingen om de grens over te steken, meestal naar een buurland. Vouchers die zijn uitgegeven naar aanleiding van annuleringen door het coronavirus worden grotendeels ingewisseld. Voor Belvilla gaat het al om 30% van de vouchers. Hoewel ze 3 jaar geldig zijn, kiezen veel reizigers er toch voor om deze zomer naar een vakantiehuis te gaan.

    Nieuwe trends

    OYO Vacation Homes ziet via haar merken Belvilla en Dancenter de afgelopen weken een nieuwe trend: mensen boeken om samen met familieleden of vrienden op vakantie te gaan. In de meeste landen is het intussen toegestaan om met 10 tot 15 mensen samen te zijn. Hanita van der Meer, Brand PR Director bij Belvilla: ‘In eerste instantie zagen we een voorkeur voor huizen die plaats bieden aan 4 tot 6 personen. De afgelopen weken zien we dat gasten die zich willen herenigen met hun familie en ouders steeds vaker boeken bij Belvilla ’.

    Aan de voet van de Hoge Venen ligt het vakantiehuis Les Ecuries du Lac. De voormalige boerderij werd volledig gerenoveerd met veel oog voor originaliteit, ecologie en comfort. 7 slaapkamers en 3 badkamers zorgen voor voldoende ruimte voor 14 personen.

    Tot rust komen kan in Villa Zen in Spa. Deze supermodern ingerichte villa met verwarmd buitenzwembad, jacuzzi en sauna biedt ook volop privacy. Met 7 slaapkamers en 5 badkamers kunnen hier tot 14 gasten probleemloos verblijven. De reusachtige tuin met barbecue maakt het plaatje af.

    Van der Meer: ‘We hebben een enquête gehouden bij onze gasten om zicht te krijgen op hun reisvoorkeuren in de huidige situatie. 37% van onze gasten keek vooral naar verbeterde schoonmaak- en sanitaire voorzieningen in de huizen. Daarom kregen de eigenaars van vakantiewoningen richtlijnen met strengere normen voor schoonmaak en hygiëne. 44% van onze gasten verwachtte dat Belvilla flexibele voorwaarden voor omboeken en vouchers zou bieden. De geldigheid van vouchers is daarom verlengd van 1 jaar tot 3 jaar en bij een groot aantal huizen is flexibel omboeken toegevoegd.’

    Iedereen heeft wel een verlanglijstje voor een zomervakantie. Booking.com schreef hier onlangs een artikel over. Dromen en surfen op de website van Belvilla is ook al altijd populair geweest. Mensen zoeken tussen de prachtige huizen het geschikte voor hun gezin. Dit jaar dromen ze van een verblijf waar ze buiten kunnen zijn, nabij hun vakantiehuis. In België leverde dit dus een stijging op van 41% t.o.v. vorig jaar voor binnenlandse boekingen, gevolgd door boekingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

    Een interessante trend die in heel Europa zichtbaar is, is ook de voorkeur om in een huis dicht bij de natuur te verblijven, met een toename van de vraag van maar liefst 172% t.o.v. vorig jaar. Grote en opvallende veranderingen in het reisgedrag dus. In het 40-jarige bestaan van het Europese merk Belvilla zijn er dit jaar verschillende records gebroken: de beste boekingsmaand in Frankrijk ooit, een verdubbeling van Nederlandse vakantiegangers in vakantiehuizen en parken in Nederland en aan de Noordzeekust in Duitsland was 3 weken geleden alles al volgeboekt voor de maand juli. Nieuwe huizen die op de site van Belvilla op vrijdag toegevoegd worden, zijn op zondag vaak al volgeboekt voor de maanden juli én augustus. Het is dus overduidelijk een recordjaar voor de verhuur van vakantiewoningen.

     

     

     





    21-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Hilfiger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    TOMMY HILFIGER COMMITS TO ADVANCING MINORITY REPRESENTATION THROUGHOUT THE FASHION & CREATIVE INDUSTRIES

    On May 31, 2020, American designer Tommy Hilfiger called for bold change in support of the Black Lives Matter Movement, stating, “What’s happening is not ok. We need action.”

    After taking time to listen, reflect and discuss, the TOMMY HILFIGER brand’s next step in this journey is to commit $5 million in annual funding toward a 3-pillared platform with the mission of advancing minority representation in Fashion, and beyond.

    Tommy Hilfiger, which is owned by PVH Corp. [NYSE: PVH], is launching the People’s Place Program, a three-pillared platform with an initial minimum commitment of $5 million in annual funding for the next three years, that will seek to advance the representation of black, indigenous and people of color (BIPOC) within the fashion and creative industries. Centering around Partnerships, Career Access and Industry Leadership, the program seeks to achieve consistent, long-term change.

    Partnerships & Representation: TOMMY HILFIGER will enhance its diverse talent pipeline, focusing on purpose-led collaborations that specifically increase minority visibility, and partner with organizations and creative peers whose mission is to advance BIPOC representation and equity in the fashion industry.

    Career Support & Industry Access: To advance representation of minority communities within the fashion and creative industries, the brand will use its knowledge and resources to ensure career opportunities by providing access to information or physical materials, specialist advice, industry introductions, and more.

    Industry Leadership: To increase representation at every level, TOMMY HILFIGER will commit to independent, industry-wide analyses of diversity, equity and inclusion in the fashion industry, and will work towards creating concrete action plans to use internally that can also be shared with the broader fashion industry.

    At the end of May, Tommy Hilfiger shared a personal call to action for himself and his namesake business amid the Black Lives Matter movement. This instigated a shift towards a culture of greater listening, learning and engaging both internally and with the fashion industry to better understand the role the brand should play to support BIPOC communities. The ensuing commitment puts into action Tommy Hilfiger’s wider vision to drive change throughout the industry and reinforces the company’s social and environmental sustainability mission to create fashion that wastes nothing and welcomes all.

    “What is happening to Black communities in the US and around the world has no place in our society,” said Tommy Hilfiger. “The fact that it has continued to exist in our industry – overtly and systemically – is unacceptable. We are far behind where we should be in achieving diverse representation. It shouldn’t have taken us this long to acknowledge that, but we are determined and committed to changing it going forward. We will be intentional, fearless and unwavering in the actions we take. Through the People’s Place Program, we will use our platform to create opportunities and stand up for what is right.”

    The program takes its name from Tommy Hilfiger’s first store which opened in 1969 in Hilfiger’s hometown of Elmira, New York. At only 18 years old, Hilfiger created the People’s Place as a dedicated space for people from all walks of life to come together to enjoy art, music, fashion and pop culture. Shaped by the cultural revolution of the 1960s, the original store fostered an exchange of ideas, encouraged authentic self-expression and challenged social norms. It is in this spirit that the new People’s Place Program has been founded and will continue to expand.

    “As a company, we haven’t done enough,” said Martijn Hagman, CEO, Tommy Hilfiger Global and PVH Europe. “But we are determined to do better. We are taking immediate action to ensure that BIPOC communities in the fashion industry feel represented, heard and equally welcome to their seat at the table. The People’s Place journey starts now with a dedicated internal governance structure that will drive and report regularly on the long-term objectives of the platform. This is a firm commitment and first step in a long journey for what the People’s Place Program can achieve.”

    Tommy Hilfiger is building a governance structure to oversee the People’s Place Program and ensure its success. Senior leadership will be appointed to direct the program, accelerate its growth internally and externally, and maintain focus on transparency through regular reporting on progress and impact made. The People’s Place Program team is currently engaging in discussions with industry peers and partners who can help advance the platform mission and maximize impact throughout the fashion landscape.

    PVH Corp. and its entire brand portfolio is taking a stand against racism. PVH will use its resources and the platforms for TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN, IZOD, Van Heusen, ARROW, Warner’s, Olga, True&Co. and Geoffrey Beene to help end racial inequality. The PVH Foundation donated $100,000 to each of The NAACP Legal Defense and Education Fund, which supports racial justice through advocacy, impact litigation and education, and The National Urban League, a historic civil rights organization dedicated to economic empowerment, equality and social justice. During the month of June, The PVH Foundation further matched 100% of charitable donations made by associates globally to organizations supporting racial justice.

    As part of the PVH family, Tommy Hilfiger will also be making immediate internal strides to become a more informed, less biased organization with a strong sense of belonging. To address shortcomings in its internal BIPOC representation, the company has launched a Comprehensive Action Plan as the starting point in its journey to further address discrimination, injustice, inequality and racism. The Comprehensive Action Plan will shape how the company moves closer to reflecting the diversity of its consumer base. This starts with the following steps:

    Listen: Creating more opportunities for all associates to listen and be heard. - Equipping leaders and hiring managers at all levels with tools and resources to develop a deeper understanding of systemic racism, privilege and bias to become stronger allies and advocates for change.

    Learn: Rolling out mandatory continuous unconscious bias training to all associates. - Building out a dedicated Inclusion & Diversity digital resource channel accessible to all associates. - Launching an educational and informational event series for associates on racial justice.

    Act: Broadening Business Resource Groups (BRGs) to include regional chapters dedicated to advancing, empowering and amplifying BIPOC voices in our offices around the world. -        Attracting more diverse talent by evolving recruitment policies and practices, casting a wider net and thoughtfully increasing representation at all levels of the organization.

    Friends and followers of the brand are invited to join the conversation on social media using #Tommy Hilfiger and @TommyHilfiger.

    21-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O'Neill: dreaming of californian summer

    SS20 summer collection highlights

    The weather might not have been great the last couple of days, but it doesn't keep us from dreaming of a California summer. White beaches, surfing perfect waves, hanging out with friends, cocktails at noon and gorgeous sunset restaurant visits... there's nothing quite like those summer days. O'Neill provides you with the perfect outfit for every possible summer activity, from swimwear, to flowy summer dresses and funky shirts, to classy evening wear. Here's to hoping we'll be able to break out those summer looks again soon!

    The perfect beach day

    Looking good at the beach won't be hard this summer, with some new O'Neill swimwear. Opt for a floral print for an on-trend look, or some pastel colors to make your tan pop!

    For all the surfer boys out there, O'Neill designed the Hyperfreak Hydro swimwear range. These shorts feature an easy closure system without loose ties or large buttons, creating the perfect fit for surfing the waves. No tie fly!

    Outfits for a quick lunch at the bar

    After a morning at the beach, you'll probably be ready to hit the bar. Throw these comfortable O'Neill playsuits and dresses over a bikini and you're ready for lunch!

    They Hybrid collection is the ultimate go-to for men who value comfort and style. They can be worn in and out the water, feature stretch fabric and Hyperdry technology to maximize comfort in every environment. Combine with a nice shirt and you're ready to go!

    Sunset diner ready

    Ready to end the perfect summer day at a nice restaurant? Try these maxi dresses and jumpsuits for a wonferful laid-back, yet femine look.

    A long- or short-sleeved shirt, with some chino trousers will immediately transform all surferboys to chic men.

     











    20-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 10 fiets- en wandelroutes net over de grens

    VisitBrabant zet mooiste natuurroutes in de kijker

    Een vakantie dichtbij huis is deze zomer de norm. Maar onze noorderburen heten ons van harte welkom en zo hoeven we onze uitstapjes niet te beperken tot de eigen landsgrenzen. En dat is maar goed ook. Want in de Nederlandse provincie Noord-Brabant kan je naar hartenlust genieten van prachtige fiets-, wandel- en zelfs ruiterroutes. Net over de grens met de provincies Antwerpen en Limburg is het een aaneenschakeling van uitgestrekte natuurgebieden, vennen en bossen die zich perfect lenen voor een actief dagje in de vrije natuur. VisitBrabant lijstte haar tien mooiste natuurroutes op, die ze in samenspraak met boswachters, kunstenaars en ruiters opgesteld hebben.

    Als je de vogeltjes wilt horen fluiten… hier moet je zijn in Brabant. - Wandeling Mastbos Breda (5 km) : De wandeling in één van Nederlands oudste bossen is er ééntje vol magie. Ze voert je langs de meanders van de rivier de Mark en doorheen het vijfhonderd jaar oude naaldbos tot bij het kasteel Bouvigne. De ouders verkennen de prachtige tuinen van het kasteel en de jongsten kunnen op hun beurt in het tegenoverliggende speelbos hun fantasie de vrije loop laten en zich voor even ridder wanen. Een ideale gezinsuitstap naar Nederlands oudste cultuurbos, net onder Breda!

    Fietsroute Biesbosch (23 km) : Het Nationaal park de Biesbosch – een van de 4 nationale Parken van Brabant - is er één om te koesteren. Met haar grootte, - het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa-, is ze van enorm belang voor talloze watervogels en andere waterdieren. Onderweg passeer je het gerenommeerde Biesbosch MuseumEiland, dat op speelse wijze kinderen bijleert over technieken om het ecosysteem zo goed mogelijk in stand te houden. Met wat geluk kom je tijdens de fietstocht een zeearend of een bever tegen!

    Wandeling Cartierheide (6,5 km) : Dit ruigere stukje natuur in wandelparadijs De Kempen is gevormd door eeuwenoude tradities van keuterboeren en schaapsherders, die hun vee op de heiden lieten grazen. De wandelpaden kregen vorm door de marktkramers, die er hun koopwaar kwamen aanprijzen. Te midden van de historie en de wandelpaden, vloeien beekjes en grotere plassen, waarin onder meer salamanders en slangen hun onderkomen vinden. Ga er zeker eens wandelen bij schemering op een zomerse avond, want dan maak je het meeste kans om er een wilde ree te spotten.

    Ruiterroute Cartierheide (11,5 km) : Wie deze Cartierheide liever op de rug van zijn trouwe viervoeter aflegt, heeft daar eveneens de mogelijkheid toe. Het park voorziet een speciale ruiterroute, en laat toe om met het paard de heide dwars over te steken.

    Wandeling Oisterwijkse Bossen en Vennen (10 km)

    Dit natuurgebied in het hart van Noord-Brabant is het thuis van meer dan 80 vennen en kleine vijvers, meer dan eender waar in Europa. Deze vennen bieden een woonplaats en een voedselvoorziening voor talloze diersoorten. Het indrukwekkende park prikkelt al je zintuigen en is te bezoeken op elk moment van het jaar: in de lente ontwaakt de omgeving uit zijn winterslaap om in de zomer een kakofonie van kikkergekwaak, insecten en andere waterdieren op te leveren. In de herfst is het gebied één groot kleurenpalet, ’s winters bieden de bevroren vennetjes een feeërieke ervaring. Ideaal voor ieder seizoen!

    Fietsroute Maashorst (45 km) : De Maashorst is een oergebied, in die zin dat het een rijk natuurlijk verleden heeft. Deze natuur heeft helaas veel te lijden gehad de voorbije eeuwen, maar dankzij vele inspanningen is een groot deel nu toch hersteld. Dat uit zich bijvoorbeeld in de aanwezigheid van enkele massieve, zeldzame diersoorten: de wisent, -een Europese bizon-, de Tauros, -een oerrund-, en de Exmoorpony, een nazaat van het Europese wilde paard. Breng bij je fietstocht zeker een verrekijker mee, om deze wilde grazers van dichtbij waar te nemen!

    Fietsroute Groote Heide (25 km) : De Groote Heide heeft zijn naam niet gestolen: met zijn meer dan 6000 hectare spreidt het gebied zich over Noord-Brabant en Belgisch Limburg. Daarbij grenst het aan steden als Eindhoven en Valkenswaard, of in België aan Neerpelt en Achel. Het gebied zelf omvat ook wandelgebied De Malpie, waar Valkenswaard de titel van “Wandelgemeente van 2016” aan te danken heeft. Het gehele park is bijzonder veelzijdig, en ook hier zijn bijzonder veel wilde dieren te spotten.

    Wandeling Grenspark Kalmthoutse Heide (6 km) : De Kalmthoutse Heide is een populaire bestemming voor wandelaars, zowel in België als in Nederland. Net over de landsgrens vinden we het Moretusbos terug: een juweel van een bos, dat vertrekt vanop de Brabantse Wal, een eeuwenoud landgoed waar cultuur en natuur hand in hand gaan. Als je tijdens de wandeling goed je oren spitst, dan hoor je waarschijnlijk het prachtige geklepper van de bonte specht. De wandeling leent zich perfect om met kinderen te doen!

    Wandeling Andreas Schotelroute (9,5 km) : Via deze wandeling snuif je kunst op in een mooie natuurrijke omgeving. Grafisch kunstenaar Andreas Schotel uitte zijn liefde voor het Brabantse boerenleven namelijk door het schetsen en etsen ervan. Deze kunstwerken plaatste hij in de natuur van Brabant. Het inspireerde latere kunstenaars om hetzelfde te doen, en zo is de Andreas Schotelroute in Esbeek intussen uitgegroeid tot een heel wandelmuseum. De wandeling kan je afsluiten met een bezoek aan het Andreas Schotelmuseum, waar zijn overige werken tentoongesteld worden.

    Fietsroute Strabrechtse Heide (28 km) : De route start bij Natuurpoort De Plaetse. Daar bevindt zich een schaapskooi met wel 350 Kempische heideschapen. De route voert je langs het grootste ven van Nederland en langs verschillende bossen, andere vennen en stuifzand. Het biedt mooie vergezichten in een rustige omgeving, volledig ondergedompeld in de natuur.

    Voor meer inspiratie over de vele natuurpracht die Noord-Brabant rijk is kan je hier terecht: https://www.visitbrabant.com/nl/routes/toproutes/natuurroutes of hier http://magazine.visitbrabant.com/wandelen-en-fietsen-in-noord-brabant/.









    20-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!