Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Star Clipper brochure

    De liefhebbers van zeilcruises met de drie tall ships van Star Clippers zullen enthousiast de nieuwe brochure onthalen die net verschenen is. Voor de viermasters Star Flyer en Star Clipper, en vijfmaster Royal Clipper, werd in de vertrouwde vaargebieden nieuwe routes uitgestippeld met aantrekkelijke nieuwe havens.

    2020, een zomer om te ontdekken

    Elk jaar gaat Star Clippers aan de slag om nieuwe, boeiende routes te creëren met fijne havens die uiterst geschikt zijn voor de zeilclippers. In de Adriatische Zee blijft Kroatië een absolute topper, zeker nu de havens van Vis, Krk en Zadar aan de routes werden toegevoegd.

    Onder volle zeil koers zetten naar eilanden als Corsica en Sardinië geeft een andere dimensie aan cruisen. Propriano en Stintino zijn de respectievelijke nieuwe ports of call voor de zomer van 2020. Naast de klassieke Middellandse Zee cruises van zeven nachten zijn er een aantal Grand Voyages van meer dan twee weken.

    Het belangrijkste nieuws voor de cruises in Zuidoost-Azië is de introductie van Cambodja, naast de gevarieerde routes naar Thailand, Maleisië en Indonesië. Met Cambodja biedt Star Clippers nu ook de mogelijkheid om de tempelsite van Angkor Wat te bezoeken tijdens een tweedaagse excursie door het binnenland.

    Eilanden, kleine havens, paradijselijke stranden

    Royal Clipper, het vlaggenschip van Star Clippers, zet na het Caribisch seizoen in de lente koers naar de Westelijke Middellandse Zee, met routes vanuit Venetië en Civitavecchia (Rome). Denk maar aan de schitterende Amalfikust, Sicilië, Montenegro en Kroatië.

    Star Flyer klieft door de wateren van de Oostelijke Middellandse Zee, met cruises vanuit Athene naar de Griekse Eilanden (de Cycladen) en Turkije. Alternerende routes laten toe om cruises te gaan combineren.

    Star Clipper blijft het ganse jaar in Zuidoost-Azië. In april en oktober zijn er twee cruises in de Golf van Thailand, met Cambodja als nieuwe bestemming. Naast het kosmopolitische Sihanoukville is het vlakbij gelegen eiland Koh Rong met de ongerepte witte stranden de parel aan de Cambodjaanse kroon.

    Verschillende cruises laten je een caleidoscoop aan idyllische eilanden ontdekken en van de vele watersport faciliteiten genieten, waaronder waterskiën, snorkelen en zelfs diepzeeduiken.

    Een zonovergoten winterprogramma in de Caraïben, het Panamakanaal en Zuidoost-Azië

    Na het zomerseizoen in de Middellandse Zee steken Royal Clipper en Star Flyer de Atlantische Ocean over, onder volle zeil natuurlijk. Op die manier naar de Caraïben varen is een unieke belevenis.

    Star Flyer heeft het eiland Sint-Maarten als winterbasis voor zevennachten cruises met twee (combineerbare) routes:

    De Schatteneilanden, met o.a. Anguilla, de Britse Maagdeneilanden met Virgin Gorda, Jost van Dyke, Tortola, en een passage door het Sir Francis Drake Kanaal. Het anker wordt ook uitgegooid in Basseterre, St. Kitts en het mondaine St. Barts.

    De Benedenwindse Eilanden, met o.a. Nevis, het idyllische Iles des Saintes, Dominica, Antigua en eveneens St. Barts.

    Royal Clipper opereert twee soorten zevennachten cruises van en naar Bridgetown (Barbados). Bovendien zijn er twee uitzonderlijke 14-nachten cruises met als hoogtepunt een passage door het Panamakanaal.

    De eerste klassieke route is die naar de Bovendwindse Eilanden, met Rodney Bay (St. Lucia), Cabrits (Dominica), Basseterre, Iles des Saintes en een stranddag in Martinique. De tweede route naar de Grenadines brengt je naar de eilanden Grenada, Bequia, Martinique en St. Lucia.

    Het Thaise Phuket is de thuisbasis voor Star Clipper, met ook enkele cruises in de Andaman Zee van en naar Singapore.

    Meer informatie: www.starclippers.com





    01-09-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye bye kast, hallo wandmeubel

    » De tijdloze variant van de huidige trend - » hülsta's MEGA-DESIGN kastsysteem is hét manusje-van-alles van je dromen

    Een gesloten 'kast' is zó 2010. Tegenwoordig draait het allemaal om het design wandmeubel. We stallen onze mooiste boeken, planten en bezittingen met veel trots uit op de open planken. Een manier om deze trend tijdloos te maken is opteren voor een functioneel, eyecatching wandsysteem dat ook nog eens customizable is.

    King George’s coup de coeur? Hülsta's MEGA-DESIGN collectie.

    Er is geen kamer te groot of te klein, te hoog of te laag, te modern of te klassiek, of hülsta's MEGA-DESIGN past erin. Of beter gezegd, past zich aan. Het kastsysteem is namelijk - zoals de naam voorspelt - mega customizable. MEGA-DESIGN wordt op maat gemaakt, is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen en past op die manier in élk interieur. Een overzicht van (enkele van) de vele mogelijkheden:

    Privacy naar wens

    Vrijstaand, hangend of ingebouwd, van top tot teen, van achter tot voor: jij bepaalt. Zo ook wat de voorkant van MEGA-DESIGN betreft. Alles open en bloot, of toch liever wat privacy hier en daar? Een handig systeem van rails laat toe om schuifdeuren op het ontwerp te plaatsen. Niet alleen ogen ze strak en modern, ze schuiven ook volledig geluidloos.

    In vele woonkamers is de tv een doorn in het oog. Een opvallend zwart vlak, vaak in het midden van de kamer, gepaard met rommelige kabels errond. Niet bij MEGA-DESIGN. Dankzij het ingebouwde tv element integreer je al je technologie naadloos in het design.

    Alles-in-één

    MEGA-DESIGN bewijst ook ideaal te zijn als home-office. Het handige alles-in-één ontwerp maakt het mogelijk om je administratie en benodigdheden overzichtelijk te organiseren, terwijl je aan hetzelfde meubel comfortabel kan werken. Rommelige kabels zijn hier trouwens ook geen probleem: achterin het bureaublad zit een subtiele kabeldoorvoer verwerkt.

    Het bureau element is te verkrijgen in rechte of afgeronde vorm, geïntegreerd of los alsook hangend of staand. Met andere woorden: een home-office om te customizen naar believen.

    To the window, to the wall

    Veel kastruimte nodig? MEGA-DESIGN valt letterlijk in te plannen van vloer tot plafond. Met één en dezelfde kast creëer je met gemak een bibliotheek, tv-kast, buffetkast én scheidingswand. En dat alles in een gebalanceerd geheel dankzij de afwisseling tussen open en gesloten vlakken en houten accentelementen. Een gegarandeerde eyecatcher.

    Ruimtes met 'een hoek af'? Geen probleem. MEGA-DESIGN past zich moeiteloos aan en zorgt voor een vloeiende overgang. Hoge kasten zijn overigens te combineren met een railsysteem en een handige ladder, zodat alles binnen bereik is. Die filmische bibliotheek van je dromen kan zo maar eens werkelijkheid worden.

    Uitstekend ontwerp

    De MEGA-DESIGN kasten zijn beschikbaar in drie verschillende dieptes: de standaard 21.9 en 34.7, maar ook 45 centimeter. Op die laatste kan je bijvoorbeeld je mooiste coffee table books of servies kwijt. Tenslotte kan je bepaalde decoratie extra in de spotlight zetten dankzij ingewerkte LED lampen of losse spots. MEGA-DESIGN stalt met klasse - en plezier - al je meest trotse bezittingen uit.

    Hülsta is zonder twijfel het bekendste Duitse meubelmerk en staat vooral bekend om innovatieve inrichtingsconcepten voor woonkamers, slaapkamers, eetkamers en meubels met ingewerkte soundsystemen. Het succesverhaal begon in 1940 toen Alois Hüls een meubelmakerij startte. Zoon Karl nam in 1960 het bedrijf van zijn vader over, en het ooit zo kleine bedrijfje werd hülsta, een wereldbekend meubelmerk. Bij alle hülsta-ontwerpen wordt op elk detail gelet. Niet alleen het mooie design staat centraal, ook de functionaliteit is belangrijk. Het bedrijf garandeert altijd hoge kwaliteit en exclusief design made in Germany. www.hulsta.com

     







    31-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timberland lanceert Fall/Winter 2019 damescollectie

    Duurzaamheid speelt belangrijke rol in nieuwe modellen

    Timberland lanceert in Fall/Winter 2019 een collectie waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Het lifestylemerk brengt vijf nieuwe footwear silhouetten op de markt die inspelen op de trends 'bulky' en 'trail'. Om de ecologische voetdruk van Timberland te verkleinen wordt in de zolen minimaal 34% gerecycled rubber gebruikt. De binnenkant van de schoenen bestaat voor 50% uit gerecyclede PET flessen, dit productieproces wordt ook wel ReBOTL genoemd. In de Apparel collectie is katoen van Better Cotton Initiative (BCI) verwerkt en de voering van de jassen bestaat uit gerecycled materiaal (Thermore Ecodown Fibers). Het iconische merk behoudt in de nieuwe modellen het vertrouwde DNA, maar heeft haar blik gericht op een groene toekomst.

    Courmayeur

    De Courmayeur heeft zijn naam te danken aan de gelijknamige skidorp in Italië waar fashion niet stopt voor sneeuw in de winter en een 'hike' in de zomer. De 6inch boots uit de Fall/Winter 2019 collectie komen in zowel nubuck als gewaxt leer in zes aardse kleuren. De nieuwe release is trouw aan het DNA van Timberland maar nu met een klassieke en robuuste look en feel. De Courmayeur schoenen zijn verkrijgbaar vanaf € 199,95.

    Ruby Ann

    Deze nieuwe toevoeging aan de sneaker familie van Timberland onderscheidt zich door een dikke, lichtgewicht buitenzool. De Ruby Ann is verkrijgbaar als 6inch boot en als Oxford model met veters of klittenband. Dit opvallende model verschijnt in de kleuren wheat, roze en zwart. Prijs vanaf: € 109,95.

    Bluebell Lane

    Het model kenmerkt zich door de chunky platte zolen die voor 34% uit gerecycled rubber bestaan voor een extra milieuvriendelijke touch. Bluebell Lane is verkrijgbaar als Lace Up Boot, Chelsea Boot, maar ook als Oxford model en heeft een klassieke uitstraling. De schoenen zijn er in de kleuren donkerrood en grijs en verkrijgbaar vanaf: € 129,95.

    Silver Blossom

    Een gloednieuwe toevoeging aan de collectie is het model Silver Blossom dat herkenbaar is aan de verhoogde, vrouwelijke hak van zeven centimeter. In het ontwerp zijn de belangrijkste kenmerken van de iconische Yellow Boot gebruikt en in een trendy jasje gegoten. De schoen is als Oxford-model en enkellaars - met of zonder rits - verkrijgbaar en gemaakt van verantwoord geproduceerd leer. De schoenen met de chunky zool zijn er in de kleuren taupe, zwart en medium bruin. Prijs vanaf: € 169,95.

    Paninara

    De Paninara schoen - beter bekend als dé kickstarter van de Amerikaanse work-boot trend in heel Europa - is in de 80's gelanceerd. Timberland zorgt voor een glamoureuze comeback van dit OG Mac-Daddy model dat zogezegd in een sandwich bar in Milaan is ontstaan. De schoen is verkrijgbaar in een uitvoering voor dames, heren en kinderen. Prijs vanaf: kids € 99,95 en dames/heren € 179,95.

     







    30-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vinylplanken en - tegels: een nieuw interieur in 24 uur en zonder werken!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BERRYALLOC lanceert Spirit, een nieuwe collectie vinylplanken en -tegels. Er is voor ieder soort decor en ieder formaat een oplossing: van eenvoudige vinylplanken tot luxueuze uitvoeringen en van toegankelijke tot exclusievere versies. Het interieur van een ruimte omtoveren? Dat ging nog nooit zo snel en was nog nooit zo eenvoudig en zo personaliseerbaar. De planken en tegels uit de Spirit collectie zijn bovendien krasbestendig, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk zodat ieder lid van het gezin in alle vrijheid kan leven en wonen.

    DRIE COLLECTIES VOOR VEEL KEUZE KLEUREN EN DECORS

    COLLECTIE HOME :

    De collectie Home combineert een elegant design met een comfortabel gevoel. De planken en tegels kunnen in iedere ruimte van het huis gebruikt worden en toveren ieder interieur om in een uiterst gepersonaliseerd stukje woning. Er zijn verschillende decors en kleuren beschikbaar in 12 planken en 6 tegels.

    COLLECTIE PRO :

    De planken en tegels van de collectie Pro hebben een luxueuze afwerkingsgraad. Zelfs de kleinste nerf en het kleinste nootje zijn voelbaar, met dank aan de echte houtstructuur. Met het blote oog is Spirit Pro niet te onderscheiden van een echte parketvloer! De collectie bestaat uit 16 planken en 10 tegels: perfect voor een woning, een showroom, een winkel of kantoorruimte. Alles is mogelijk!

    COLLECTIE XL :

    XL is de grote broer van de Pro collectie: de 8 verschillende planken zijn extra lang. De extra lange planken stralen luxe uit en zijn perfect voor grote ruimtes. De stijlvolle giganten creëren diepte en geven je vloer meteen ook extra cachet. Beter nog, hoe langer de planken, hoe minder je er moet plaatsen. Logisch toch?

     

     

    29-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Floral art collection, een co-creatie met kunstenaars Arjan van Arendonk

    From fabric to art, from art to fashion -

    WE Fashion lanceert dit najaar een unieke capsulecollectie: de Floral Art Collection. Deze premium en duurzaam geproduceerde collectie is een co-creatie met kunstenaar Arjan van Arendonk. Arjan tovert vintage materialen om tot ware 3D-kunstwerken. Hij bewerkt de materialen met acrylverf, siliconen en prachtige, verfijnde borduursels, tot er een geheel nieuw en kleurrijk gevoel ontstaat. WE® raakte geïnspireerd door zijn specifieke manier van werken, waarbij hij oude materialen een nieuw leven inblaast. Op basis van een selectie van vier kunstwerken ontwikkelde WE® in samenwerking met Arjan premium en modieuze prints voor deze capsulecollectie, bestaande uit negen fleurige items.

    UIT DE KUNST

    De Floral Art Collection wordt uitgebracht onder het sublabel WE STUDIO. WE® lanceert onder deze paraplu capsulecollecties met bijzondere verhalen, soms op basis van co-creatie, geproduceerd van exclusieve materialen en in kleine oplages. Voor deze collectie heeft Head of Design Women Jeanine Lindenberg zich laten inspireren door bloemen in Nederlandse kunst.

    "Wij bezochten het Flower Art Museum in Aalsmeer, waar verschillende kunstenaars zich voor hun kunstwerken hebben laten inspireren door bloemen. Het werk van Arjan sprong er voor ons gelijk uit! Zijn manier van ‘hergebruik’, het specifieke materiaalgebruik, de gelaagdheid en de intense kleuren, hiermee zagen wij prachtige prints voor ons. Samen hebben we vier van zijn werken geselecteerd, waar wij vervolgens een print mee hebben ontwikkeld. We zijn erg blij met het eindresultaat. Als je de mooie stof ziet, wil je bijna de bloemetjes ervanaf pakken, zo goed is de gelaagdheid in de print terug te zien!" – Jeanine Lindenberg

    CO-CREATIE

    ‘’Ik was zeer aangenaam verrast dat WE® mij benaderde voor een samenwerking, maar ik begrijp de link. Mijn werken hebben veelal florale motieven en zijn over het algemeen zeer kleurrijk. Exact wat nu in de mode is. Ik neem een alledaags product, veelal bedrukte stoffen, als uitgangspunt voor mijn kunst. Het is natuurlijk fantastisch dat die schilderijen dan weer aanleiding kunnen zijn voor nieuwe stoffen en mode. De cirkel is daarmee rond. Ik probeer mijn inspiratie zo dicht mogelijk bij mij te houden. Dat is ook het verrassingseffect. De transformatie van het alledaagse tot kunst en nu dus ook in de omgekeerde richting: kunst naar het alledaagse, naar mode.’’ – Arjan van Arendonk

    Arjan gebruikt vintage stoffen, die hij over de hele wereld inkoopt, als basis voor zijn kunstwerken. Hij bewerkt deze stoffen met acrylverf, gekleurde siliconen en verschillende vormen van borduurwerk. In samenwerking met het TextielMuseum in Tilburg ontwikkelt Arjan borduursels, zoals de supergedetailleerde kolibries, die ook terugkomen in de capsulecollectie. Met zijn unieke manier van werken transformeert Arjan een vintage tafelkleed of vergeten stof tot een levendig kunstwerk. Deze kunstwerken worden nu omgezet in modieuze prints voor deze exclusieve capsulecollectie. De collectie bestaat uit negen items: van een elegante jumpsuit voor de perfecte office look tot romantische en fleurige jurken voor een avondje uit.

    DUURZAME PRODUCTIE

    De capsulecollectie wordt in een fabriek geproduceerd met een - award winning - duurzame strategie waar milieu, dierenwelzijn en goede arbeidsomstandigheden belangrijk zijn. De fabriek heeft een 100% waterrecyclingsporgramma en alle verfstoffen en chemicaliën die worden gebruikt tijdens de verwerking van de materialen zijn gecertificeerd volgens het Eco-label. Door deze activiteiten is de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd.

    The Floral Art Collection is vanaf 30 augustus verkrijgbaar in geselecteerde winkels in België, namelijk Antwerpen, Gent en Wijnegem, en online présale op wefashion.com vanaf 29 augustus.

     

     







    28-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.A.C. Cosmetics debuts new versatile Studio Fix Soft Matte foundation stick

    The Art Of Studio Fix just became super convenient, effortlessly portable, and easier to use than ever before!

    Get ready to swipe right! M·A·C Cosmetics announces the latest addition to its cult classic, mattifying Studio Fix family. One swipe Studio Fix Soft Matte Foundation Stick is a 24-hour, long wearing, medium coverage foundation that delivers hydrated flawless skin wherever you are, and celebrates every skin complexion and tone in a diverse spectrum of 33 shades.

    Designed to answer the foundation needs of all, the art of Studio Fix comes from a customisable mix of foundation products that encourages creativity and self-expression, expands technique and allows professional artists, makeup mavericks, trendsetters and enthusiasts to effortlessly experiment with the latest trends with ease.

    Get creative and find your perfect foundation shade of Studio Fix Soft Matte Foundation Stick. To find your colour match and upskill with the latest tips and tricks, book a Make-up Service available at all M.A.C store locations.

    Studio Fix Foundation Stick: € 30 - Available as of September at all M.A.C locations and maccosmetics.be. www.maccosmetics.be





    28-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofacompany lanceert designsofa voor hipster honden

    Beestig bankje voor je trouwe viervoeter!  Hondenweer buiten? Met de gloednieuwe Flora Dog Edition zal je viervoeter dit najaar allicht meer zin hebben om thuis gezellig te cocoonen. Deze trendy sofa, die speciaal werd gecreëerd voor honden, is vanaf eind augustus/begin september beschikbaar in de Sofacompany webshop.

    Kan je niet wachten om het meubel te ontdekken en uit te testen? Kom dan op 5 oktober met jouw hondje naar de Sofacompany showroom in Antwerpen voor een professionele fotoshoot op deze diervriendelijke designsofa!

    Ben jij een hondenbaasje dat je beste vriend maximaal comfort gunt maar tegelijkertijd geen afbreuk wil doen aan het interieur? Dan is de Flora Dog Edition ideaal als alternatief voor de traditionele hondenmand. Deze designsofa die werd geïnspireerd op de populaire Flora (eenzit voor mensen ) is volledig gestoffeerd aan het kader en aan het zitgedeelte. Bovendien heeft het zitkussen een afneembare hoes waardoor je deze gemakkelijk kan reinigen. Het egale, strak gewoven materiaal (Sunday) maakt de stof bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Dit trendy ‘dogbed’ (daybed voor honden) voelt glad en zacht aan waardoor het minimalistisch oogt in je interieur maar dus ook heerlijk ligt voor je hond.

    Stijlvol en comfortabel design: check! Maar voor welke kleur kies je? Ga je voor ‘Dusty rose’ (oudroze) of ‘Dark Grey’ (donkergrijs)? Het ontwerp in oudroze creëert een knusse, warme look: ideaal dus voor hondjes die houden van hygge. Het donkergrijze bankje oogt wat klassieker maar de diepgrijze tint maakt dat dit meubel matcht met elke huiskamer.

    Benieuwd of jouw hondje fan is van Deens dog-design? Speciaal voor Dierendag organiseert Sofacompany op zaterdag 5 oktober tussen 11u en 17u een professionele fotoshoot voor jouw hond in de Antwerpse showroom! Op die manier kan je trouwe viervoeter dit beestig bankje meteen eens uittesten.

    Wanneer: 5 oktober van 11u tot 17u - Waar: Showroom Sofacompany Antwerpen, Mechelsesteenweg 6, 2000 Antwerpen

    Flora Dog Edition - Prijs : 179€   -   Beschikbaar rond eind augustus/begin september

     





    27-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de onderwaterwereld in Malta als een echte zeemeermin

    De Middellandse Zee rondom de Maltese eilanden is een topbestemming voor duikers dankzij haar warme water en de uitstekende zichtbaarheid het hele jaar door. De bestemming staat steevast in de top 3 van de beste duikbestemmingen ter wereld bij de Diver Magazine Awards. Je vindt er een waaier van unieke duikervaringen te midden van indrukwekkende riffen, grotten en scheepswrakken. Er zijn duikplekken voor alle niveaus, van snorkelaars tot gecertificeerde duikers. Voor wie het wat specialer mag zijn, kan gaan duiken als een echte zeemeermin.

    Voor de zeemeerminnen

    Op Malta kan je ervaren hoe het is om een echte zeemeermin te zijn! Met een kleurrijke zeemeerminstaart en wat glitterpoeder ontdek je een magische wereld. Ontdek hoe je het best kan zwemmen met zo'n staart, hoe je moet poseren voor een Instagramwaardige foto en wat je in de onderwaterwereld zal tegenkomen. Welk klein meisje droomt er niet van een avontuur diep in de zee… Vanaf 35€ kan je toetreden tot de Mermaid club.

    Voor de duikers

    Er zijn ongeveer 100 duikplekken rond de Maltese archipel. Volgende spots mag je zeker niet missen:

    • Het Um el Faroud-wrak van een olietanker, met een lengte van meer dan 100 meter, is gezonken in 1998. Het vormt nu een kunstmatig rif en duikattractie in de buurt van de Blue Grotto op een diepte van 35 meter. Volgens kenners is het een van de mooiste wrakken om naar te duiken van heel Europa.
    • Het Reqqa Reef ligt op het eiland Gozo en kan je vanaf de kant bereiken. Hier vind je enkele van de grootste vissen die je in Malta kan zien: goudmakrelen, tandbaarzen, barracuda's en murenen.
    • Double Arch Reef ligt een paar 100 meter van de kust van Gozo, nabij de zoutpannen bij Xwejni Bay. De beroemde bogen gaan over een lengte van meer dan 40 meter. Het is een indrukwekkende site met een rijk zeeleven van brasems, barracuda's, octopussen en schorpioenvissen.
    • De Santa Maria Grotten in Comino zijn ideaal voor beginnende duikers. Je vindt er een waaier aan onderwaterleven: krabben, kreeften, paling en naaktslakken. Comino is ook de thuisbasis van de beroemde Blue Lagoon, die een ondiepe duik biedt in een beschut gebied.
    • De Cirkewwa-wrakken in de haven van Cirkewwa zijn enkele van de beste wrakken van Malta om te duiken. De P29-patrouilleboot is een oude mijnenveger die in 2007 werd neergehaald om een kunstmatig rif te creëren. Een ander wrak is de Rozi, een 40 meter lange sleepboot die in 1991 is geschut.

    Een groot aantal van de duikspots zijn makkelijk bereikbaar vanaf de kant. Het is mogelijk om het hele jaar door op Malta te duiken maar de beste tijd om te duiken is van mei tot september wanneer het water warmer is en de zeeën kalmer.

    Voor de snorkelaars

    Je kunt in Malta vanaf de meeste stranden gaan snorkelen zoals Cirkewwa, Paradise Bay, Ghar Lapsi en Qawra Point. De mooiste plekken met de meeste vissen zijn degene waar je ook kan gaan duiken, bijvoorbeeld rondom de Blue Lagoon in Comino. Iedere dag gaan hier verschillende boten naar toe. In de rotsachtige omgeving vind je verschillende soorten rifvissen zoals rifbaarzen, lipvissen, picarellen en zeebrasems. Op zandige bodems kom je vaak roggen en vliegende ponen tegen.

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al.

     

     

     









    26-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!