Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mi,i-Europe helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

    Het park is vanaf nu opnieuw open voor bezoekers. Na een toch wel uitzonderlijk moeilijke winter heeft het team van Mini-Europe alle zeilen bijgezet voor de opening van het park om de bezoekers een nog gevarieerder aanbod en een intensere ervaring te laten beleven. Op het menu staan onder andere: nieuwe animatiescènes, meer interactie met de monumenten, renovaties,… voor een nog een ludieker, levendiger en rijker gevuld park.

    De bezoeker wordt een acteur in Parijs

    De grote Parijs reproductie krijgt vanaf nu een belangrijke animatiezone waarbij de bezoeker in de huid kan kruipen van een acteur. Hij of zij zal kunnen interageren met bepaalde elementen in het decor dankzij een aantal animaties die speciaal voor Mini-Europe werden ontwikkeld. Ongeacht of de bezoeker kiest om als politieagent of dief in het verhaal te stappen, wanneer hij zich op de interactieve plaat begeeft maakt hij kennis met het doel van deze wedstrijd: zal de politieagent de dief kunnen inhalen die de Mona Lisa heeft gestolen ? Door heel hard te trappen kan de bezoeker het verkeer te snel af zijn. Maar terwijl de autobus door de stad laveert zal diegene die de drilboor bedient op zijn tellen moeten passen: hij mag niet het risico lopen om de miniatuurweg te vernielen !

    Nieuwigheden en renovatie

    In de loop van de zomer van 2018 staat een nieuw en nog uitgebreider treincircuit in de haven van Barcelona garant voor extra animatie ! Dit jaar was het ook de beurt aan de kathedraal van Speyer om een make-over te krijgen. Na vele maanden werken werd deze fantastische Romaanse kerk, die deel uit maakt van het Unesco werelderfgoed, volledig gerenoveerd. Dit meesterwerk van het Heilig Germaanse Rijk is onlosmakelijk verbonden met de Europese geschiedenis vanwege de afwisselend Duitse en vervolgens Franse overheersing tijdens de opeenvolgende successieoorlogen in Rheinland-Pfalz. In Mini-Europe is de kathedraal 4m30 hoog en 2m10 breed. De torens pieken 3m in de lucht.

    Geschiedenis in Mini-Europe

    Bezoekers houden er voornamelijk van om te wandelen temidden van een miniatuurwereld en de bekende monumenten te bewonderen. Je kan er je ook laten onderdompelen in de Europese geschiedenis, een extra reden om een bezoekje aan Mini-Europe te plannen. Via maquettes en animaties herinnert het miniatuurpark aan de Europese geschiedenis zoals de Griekse en Romeinse erfenis, de Vikings, de Renaissance en WOI.

    De Renaissance staat in 2018 centraal in het park. Mini-Europe geeft hier op een originele manier gestalte aan door Diane de Poitiers, één van de maitresses van Henri II, midden in de prachtige Franse tuinen van het Kasteel van Chenonceau te plaatsen. Het standbeeld van één van de andere vooraanstaande personages uit deze periode, Luther, oprichter van het protestantisme, zal vlakbij de maquette van Speyer worden geplaatst.

    De Vlaamse primitieven (in samenwerking met Toerisme Vlaanderen en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten). Op de Grote Markt van Brussel maken de bezoekers kennis met schilder Pieter Bruegel de Oude die er werkt aan één van zijn meesterwerken : De val der opstandige engelen, een doek waarop we aartsengel Michaël een gevecht zien aangaan met 6 monsters. In Gent schildert Van Eyck het Lam Gods terwijl Rubens werkt aan De Kruisafneming.

    De remake van Mini-Europe

    Zoals elk jaar tijdens de winter heeft Mini-Europe het park vernieuwd om bezoekers een nog betere ervaring te laten beleven. Bovenop de herstellingswerken aan het door de winterstormen beschadigde Belfort van Brugge en de Toren van Hoorn, werden er opfrissingswerken uitgevoerd aan de boten en de treincircuits. Nadat de beschadigde stukken van beide torens werden verzameld en de afzonderlijke stukken terug bij elkaar werden gelegd werden de kleuren bijgewerkt om ervoor te zorgen dat alles terug een harmonisch geheel vormde met de rest van de maquette. De Vlaamse weg werd ook voorzien van nieuwe kasseien en ziet er nu dus opnieuw onberispelijk uit !

    Mini-Europe - Bruparck - 1020 Brussel (Laken) - www.minieurope.eu

    Prijzen: 15,50€ voor een volwassene / 11,50€ voor een kind (<12 jaar) – speciale tarieven voor groepen

    Mini-Europe: In hartje Brussel, aan de voet van het Atomium, ligt Mini-Europe, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Kuier door de mooiste steden van het oude continent. De Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten jou de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere ... In totaal vind je in Mini-Europe meer dan 350 monumenten en animaties. Mini-Europe, een must-see wanneer je in Brussel bent! www.minieurope.eu

     





    01-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Frankrijk 2018 start op het magische eiland Noirmoutier in de Vendée

    In 2018 zal de Vendée in de schijnwerpers staan in de sportwereld. Want op zaterdag 7 juli vertrekt de Ronde van Frankrijk op het eiland Noirmoutier. Het departement met het grootste fietsnetwerk van Frankrijk verwelkomt dus de Tour. Een ideale gelegenheid om ook zelf eens deze veelzijdige, mooie streek vol natuur met de fiets te verkennen.

    Passage du Gois met de fiets

    Het startsein voor de Ronde van Frankrijk 2018 wordt op de brug van Noirmoutier gegeven. Vanaf dit kunstwerk geniet je een indrukwekkend uitzicht op het eiland en zijn afwisselende landschappen (dennenbossen, duinen, zoutpannen...). En natuurlijk ook op de mythische Passage du Gois, een route ‘onder zee’ van iets meer dan vier kilometer, die tweemaal daags overstroomd wordt door de zee. Sinds november 2017 is dit gebied geklasseerd als ‘Site d'intérêt national et patrimonial’. Bij de Ronde van Frankrijk in 1999 leidde dit natte en dus spekgladde stuk van de rit tot een valpartij van een twintigtal renners, die kostbare minuten verloren. Het is altijd een aanrader om door de passage du Gois met de fiets naar Noirmoutier te rijden, want het wordt een onvergetelijk moment!

    De Tour-renners rijden daarna langs de kust van de Vendée van noord naar zuid, via Saint-Jean-de-Monts, Saint-Gilles-Croix-de-Vie en Les Sables d’Olonne en doorkruisen ten slotte het bekende moerasgebied Marais Poitevin. De aankomstlijn ligt in de gemeente Fontenay-le-Comte, die de Ronde voor het eerst in haar geschiedenis verwelkomt.

    De tweede rit de dag daarna, op 8 juli, vertrekt vanuit Mouilleron-Saint-Germain, de geboorteplaats van generaal de Lattre de Tassigny en staatsman George Clémenceau. Vervolgens rijden de renners door het wallenlandschap van de Vendée en keren dan terug naar La Roche-sur-Yon.

    De fietsronde is rond

    De lichtglooiende, zonovergoten Vendée is een echt fietsparadijs. Er zijn ontelbare routes om deze prachtige streek te ontdekken: aan de oceaan, door de bossen of het moerasgebied Marais Poitevin, van het ene eiland naar het andere…

    En dit jaar is de Vendée meer dan ooit klaar om fietsliefhebbers te verwelkomen, want het fietsnetwerk is afgewerkt. De fietsronde is dus rond. Iedereen kan rustig op de fiets naar het strand trekken, de valleien van Vendée Vallée doorkruisen, de natuur induiken in het ‘Groene Venetië’...

    Meest uitgestrekte fietsnetwerk van Frankrijk

    De Vendée telt tegenwoordig meer dan 1.800 km fietspaden en is daarmee het departement met het grootste fietsnetwerk van Frankrijk. Zo is de beroemde Vélodyssée de langste fietsroute van Frankrijk. Deze route van 1 250 km, die voor 70% uit autovrije wegen bestaat (fietspaden en groene wegen), doorkruist Frankrijk van Bretagne naar de Baskische kust. De fietsroute aan de kust tussen Bouin en L'Aiguillon sur Mer, via het eiland Noirmoutier, is voor 95 % gerealiseerd. Tegenwoordig is al 200 kilometer aangelegd langs de kustlijn, waarvan meer dan 150 kilometer voorbehouden is voor fietsers.

    Om je te helpen een traject te kiezen, is er de website http://vendeevelo.vendee-tourisme.com met een reeks schitterende routes, die elk worden voorgesteld met een gedetailleerde fiche, kaart en zelfs een GPS-bestand dat je kunt downloaden.

    Voor meer informatie: www.vendee-tourisme.com

    De Vendée ligt aan de Franse Atlantische kust en maakt deel uit van de regio Pays de la Loire. De toeristische sterktepunten van deze unieke vakantiebestemming zijn de lange zandstranden en de prachtige eilanden. Het lichtglooiende binnenland is een paradijs voor fietsers die op hun reisroute kennismaken met architecturale juweeltjes en waardevol erfgoed. Voor de liefhebbers van watersport is De Vendée een trekpleister van formaat, zowel voor watersportliefhebbers als voor wie zich aangetrokken voelt tot magische, onbekende en verdoken plekjes. De Vendée is een fantastisch ontspanningsgebied, gezegend met zeer veel uren zon.

     

     

     





    01-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegokt en gewonnen: Cup-a-lot haalt het succesvol in de Leeuwenkuil

    » Duurzame én eerlijke koffie - » Cup-a-lot geeft boeren hoopvolle toekomst - » € 200.000 investering in de Leeuwenkuil op VIER

    Een ijzersterk concept, buitengewoon veel passie en een team dat gelooft in hun product. Meer was niet nodig voor Cup-a-lot om de kuil te ontwijken en de leeuwen te overtuigen van een investering. "Zonder Leeuwenkuil was dit project er ook gekomen," zegt Katrien Pauwels, medeoprichter van Cup-a-lot en OR Coffee. "Maar onze deelname zorgt wel voor een welkom duwtje in de rug."

    Katrien Pauwels en Tom Janssen vormen een gouden duo als het aankomt op het zwarte goud. Eerst stampten ze de succesvolle koffiebranderij en vier koffiebars OR Coffee uit de grond. Ondertussen kan je al op 4 plaatsen in Gent en Brussel genieten van hun (h)eerlijke koffie. Daarnaast serveren nog een 300-tal andere horecazaken koffie van de branderij van OR Coffee. OR Coffee koopt al 85% van hun koffiebonen rechtstreeks bij de boeren. Maar ze willen graag nog een stap verder gaan. Et voilà, daar is Cup-a-lot.

    Ethische verantwoordelijkheid als core business

    Cup-a-lot is een bedrijf dat specialty-coffee gaat aankopen bij zeer gerichte projecten in ontwikkelingslanden. Die projecten zetten ze zelf ook mee op poten. Cup-a-lot manifesteert zich als het ware als schakel tussen de telers van koffiebonen uit zorgvuldig gekozen landen zoals Congo en Oeganda, en branderijen in Europa. Zo wil Cup-a-lot andere kleine branderijen in Europa helpen aan eerlijke en unieke variaties van koffiebonen.

    Elke boon die verkocht wordt via Cup-a-lot staat garant voor een eerlijke, transparante handel. Integriteit, eerlijkheid en ethische verantwoordelijkheid is voor Cup-a-lot core business. Koffiebranderijen die bij hen aankopen, kunnen het hele traject en alle kosten vanaf de boer tot bij hen aanvragen en Cup-a-lot is zelf ook helemaal transparant.

    Back to the roots

    Cup-a-lot is heel nauw betrokken bij elke stap van het proces. Katrien en Tom trekken persoonlijk naar het land van herkomst van koffiebonen. Ze gaan er op zoek naar kleine boeren en keren terug met heel wat koffiesamples, die ze thuis proeven en beoordelen. Geloven ze zelf heel sterk in het potentieel van één van de bonen, dan keren ze terug met een deal.

    Die koffiebonen hebben potentieel, maar er is ook nog veel werk. Cup-a-lot belooft om in de boeren te investeren met kennis, materiaal en infrastructuur, en is bereid ook meer te betalen voor de bonen dan wat de boeren er zelf voor vragen. Maar in ruil verwachten ze lekkere koffiebonen met een constante kwaliteit. Met een financieel investeringsplan moet de koffieplantage op drie jaar tijd volwaardig leveren.

    Centraal-Afrika als bron van zwart goud

    Cup-a-lot koopt ondertussen al aan in Congo, Burundi, Rwanda en Ethiopië. Sinds kort is Cup-a-lot ook een nieuw project gestart in Oeganda. Op deze manier geeft Cup-a-lot de boeren het uitzicht op een beter leven, en tegelijk kunnen ze zelf unieke en smaakvolle koffies aanbieden die nergens anders te verkrijgen zijn.

    Leeuwenkuil

    Vorige zomer kreeg Katrien plots telefoon van Hotel Hungaria: of ze wou deelnemen aan de Leeuwenkuil met haar populaire koffiebars? "Ik was helemaal niet geïnteresseerd in een investeerder. Ik had geen ambitie om van vier naar pakweg 20 koffiebars te gaan. Maar toen viel de naam van ons nieuwe project Cup-a-lot. Mijn man en partner Tom stelde voor om te zien wat dit zou brengen", zegt Katrien.

    Zo trok Katrien toch naar de leeuwenkuil. En met succes, want 4 van de 5 investeerders toonden interesse in Cup-a-lot. Goed voor zo'n 200.000 euro aan investering. "Zonder de leeuwenkuil was dit project er ook gekomen. Maar onze deelname zorgt wel voor een extra duwtje in de rug. Ik kan nu zonder problemen een extra werknemer aannemen." Katrien hoopt andere mensen te kunnen inspireren met Cup-a-lot. "We overschatten andere projecten, maar onderschatten onszelf. Dat was mijn conclusie bij de Leeuwenkuil."

    Vandaag is Katrien Pauwels spokeswoman bij OR Coffee en stampt ze succesvol Cup-a-lot uit de grond, maar Katrien Pauwels zat niet altijd in het vak. Een groot deel van haar carrière bracht ze door bij gigant Apple, waar ze verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de Premium Apple Reseller-stores in België en Luxemburg. In 2008 maakte ze de switch en leerde ze met haar man en rechterhand Tom Janssen Vlaanderen als een van de eersten de hippe koffiebar kennen met hun bedrijf OR Coffee Roasters. Vandaag bestaat OR Coffee uit vier koffiebars in Gent en Brussel, een koffiebranderij in Westrem en een barista-trainingscentrum.

    Hun vele reizen naar koffieplantages wereldwijd brachten Tom en Katrien veel bij over de origine van koffiebonen. Op die manier kan OR het volledige verhaal van koffie vertellen, van boon tot kop. Daarnaast wil Katrien Congolezen tonen hoe je koffie drinkt. In het najaar van 2017 opende OR Coffee dan ook zijn eerste koffiebar in Kinshasa. Met Cup-a-lot vertelt ze haar verhaal nu succesvol verder: fairtrade koffiebonen voor heel Europa.

    OR Coffee Gent Dok Noord - Dok Noord 7 - 9000 Gent: OR Coffee Gent centrum - Sint-Pietersnieuwstraat 126A - 9000 Gent ); OR Coffee Brussel Centrum - Rue A. Ortsstraat 9 - 1000 Brussel; OR Coffee Brussel Etterbeek - Place Jourdan 13a - 1040 Brussel (Etterbeek). www.orcoffee.be









    31-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Histoire de Louise: van pastel proof tot fel in fuchsia

     

    De SS18 collectie van L'Histoire de Louise by e5 mode brengt kleur in je garderobe.

    Van lieflijke pastelkleuren tot stijlvolle combinaties in marineblauw met wit, alles is mogelijk deze zomer. Combineer bijvoorbeeld een subtiel bloemenmotief met een statement short om fashionable voor de dag te komen. Men heeft aan alles gedacht, zowel aan een outfit voor een zwoele zomeravond als voor frisse lentedagen. Je vindt voor elk moment de juiste outfit in de SS18 collectie.

    Eindeloze combinatiemogelijkheden om deze zomer te stralen dankzij L'Histoire de Louise by e5 mode.







    31-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Paasvakante: de jaarlijkse afspraak met de natuur

    Langere dagen, brede opklaringen en het kwik dat langzaam maar zeker stijgt … De lente is echt aangebroken! Hét moment bij uitstek om tijd door te brengen met vrienden of familie bij Center Parcs. Op het menu: binnen-en buitenactiviteiten om samen te beleven, maar ook animaties in het teken van Pasen! Center Parcs staat bovendien voor buitengewone ervaringen in bijzondere accommodaties, in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

    Paasactiviteiten voor het hele gezin

    Paaseitjes rapen : Geen Pasen zonder zoektocht naar paaseitjes! Met de hulp van mascotte Orry en de enige echte paashaas kunnen kinderen met hun ouders op zoek gaan naar de vele paaseitjes die over het domein verspreid liggen.

    De Kids WorkShop: Creatievelingen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten tijdens een workshop eieren versieren. Vervolgens kunnen klein en groot hun meesterwerkjes mee naar huis nemen. Vanaf 4 jaar, 30 minuten - € 5 / pers.

    De Kids Parade : Een kleurrijke stoet met licht, muziek en feestelijke decoratie om de vrolijke sfeer van de lente op te roepen, met Orry en z’n praalwagen op kop! Gratis voor iedereen.

    Speciaal voor de grootste lekkerbekken is er elke zondag in de paasvakantie de onweerstaanbare paasbrunch. Bovendien heeft elk restaurant op het domein een specifiek paasmenu in de aanbieding. Smulplezier verzekerd! Tarief: € 29,90 / volwassene en € 13,90 / kind

    Een uniek verblijf in Center Parcs

    Center Parcs is dé vakantiebestemming waar unieke activiteiten en onvergetelijke momenten samen beleefd worden. Zowel wie uit is op sensatie als wie heerlijk wil genieten, kan terecht in de Aqua Mundo voor dolle waterpret in het golfslagbad, rond het Water Playhouse, op de glijbanen of in het buitenzwembad. Dolle pret voor jong en oud: op het avonturenparcours, tijdens een Family Laser Battle, op de waterfiets of tijdens een ponyrit … Keuze te over aan accommodaties! Van een boomhuis in het Domaine du Bois au Daims in het Franse departement Vienne, tot de Canadees ogende huisjes in het Domaine du Lac d'Ailette in Aisne, zonder de bijzondere themacottages van het Domaine des Trois Forets in het departement Moselle te vergeten, of nog boothuizen in het Nederlandse Port Zélande en de Kempervennen … Overal staat de natuur centraal!

    VERBLIJFSVOORBEELDEN IN APRIL VOOR VIER PERSONEN:

    Vanaf € 1.039 voor een verblijf van 3 tot 6 april in een Het koninkrijk der sprookjes -cottage in het Domaine des Trois Forets in Moselle (Frankrijk). Vanaf € 749 voor een verblijf van 9 tot 13 april in een VIP cottage in Center Parcs Erperheide Vanaf € 359 voor een verblijf van 13 tot 16 april in een Comfort cottage in de Kempervennen (Nederland).

    Center Parcs werd in 1967 opgericht in Nederland en vierde in 2017 zijn 50e verjaardag. Het concept is nog steeds uniek in Europa. Center Parcs telt vandaag 22 domeinen: 3 in België, 5 in Frankrijk, 5 in Duitsland en 9 in Nederland. Center Parcs is een uniek concept dat gezinnen de ideale oplossingen biedt om samen mooie momenten te delen. Het merk biedt de mogelijkheid even weg te trekken uit de dagelijkse beslommeringen en samen onvergetelijke momenten te beleven, op basis van zeven kenmerkende pijlers: de natuur, de Aqua Mundo, de activiteiten, de ontspanningsmogelijkheden, de cottages, de Market Dome met boetiekjes en restaurants, en de dienstverlening. Kostbare momenten beleven en tijd maken voor elkaar, dat is waar het bij Center Parcs om draait! Center Parcs staat garant voor een vakantie zonder zorgen, onder meer dankzij de applicatie Planet Center Parcs, voor een vlotte klantenervaring, het hele verblijf lang.

    30-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla: hoog tijd om je zomerse vakantiewoning te boeken

    Boekingen voor deze zomer lopen vlot binnen. Als je deze zomer nog graag in een vakantiewoning vertoeft, speciale wensen hebt of als je vakantie neemt tijdens het bouwverlof dan wordt het hoog tijd om je gedroomde vakantiewoning te boeken. Belvilla heeft een groot aanbod aan vakantiewoningen in regio’s waar Belgen graag tijdens hun zomervakantie vertoeven en de boekingen stromen binnen. Belvilla zet in op vakantiewoningen die een bijzondere beleving van je vakantietijd verzekeren, van een typische trullo woning in Italië tot een woning met privé-zwembad in het zuiden van Frankrijk.

    Top 5 van de Belgen voor deze zomer

    Voor de zomermaanden juli-augustus 2018 gaat de belangstelling van de Belgen vooral uit naar Zuid-Frankrijk waar de meeste woningen in de regio’s als de Côte d’Azur, Dordogne en de Languedoc worden geboekt. Runner up van Frankrijk blijkt Noord-Italië, waar de Belgen graag naar Toscane reizen. Op nummer 3 staat België, Belgen gaan nog altijd graag in eigen land op vakantie en dan het liefste naar de Ardennen of de kust. Kroatië doet het ook zeer goed en staat op een vierde plaats met Istrië als populairste regio. Op een 5e plaats vinden we Spanje. Vakantieland Spanje maakt een opvallende groei door bij Belvilla met een stijging van bijna + 25 % voor de Costa Brava.

    Voor deze top 5 heeft Belvilla nog vakantiewoningen vrij voor deze zomer, maar niet te lang meer wachten met boeken is de boodschap.

    Pareltjes in Frankrijk: Met al haar mooie plekjes, fijne keuken en gezelligheid is het niet vreemd dat ook dit jaar Frankrijk weer het populairste zomervakantieland onder de Belgen is. Een greep uit het Belvilla aanbod van nu nog beschikbare vakantiewoningen tijdens het bouwverlof:

    Côte d’Azur: Dichtbij de gezellige familiebadplaats Les Issambres ligt de 8-persoons villa met privé-zwembad en zicht op de Middellandse zee. De badplaats Fréjus ligt op slechts 10 km. Voor kinderen is er in de regio van alles te doen en ook wandelaars en golfliefhebbers vinden in Roquebrune-sur-Argens alles waar ze naar uitkijken. Nog enkele andere fijne beschikbare woningen mét eigen zwembad aan de Azurenkust vind je o.a. in Mouans Sartoux nabij Cannes en La Roquette-sur-Siagne nabij Grasse.

    Dordogne: Midden in de natuur met zicht op de wijngaarden ligt deze vrijstaande 8-persoons vakantiewoning op een domein van 7000 m2. Barbecue, privé-zwembad, jacuzzi, het is er allemaal. Goed voor een vakantie volop genieten in de Dordogne.

     

    Bakhuisje nabij Mont St-Michel: Een vakantiewoning in een oud bakhuisje en dat dichtbij Mont St-Michel, dat spreekt tot de verbeelding. Het landgoed van het kasteel Boucéel is een fijne plek, voor gezinnen met kinderen, mét zwembad en heel veel speelruimte.

    Italiaanse schoonheden

    Voor een origineel verblijfadres reis je naar Puglia want daar kan je logeren in een authentieke trullo in o.a. Alberobello. Het huis met kegelvormig dak is een goede uitvalsbasis om Ostuni en de prachtige borgo’s te bezoeken. In de privétuin kan je uitrusten onder een eeuwenoude olijfboom.

    Toscane heeft een klassieke schoonheid die de Belgen blijft bekoren. Belvilla heeft hier diverse vakantiewoningen, waaronder een oude uitkijktoren middenin een natuurpark. De toren is smaakvol ingericht en op de derde verdieping geniet je in een panoramische zaal van het 360° uitzicht. Het strand ligt op slechts 2 km. In het zuiden van Toscane ligt het mooie Maremma-gebied waar je in een gerestaureerde boerderij met zwembad kan genieten of wat dacht je van een villa nabij Napels met uitzicht over de Amalfitaanse kust?

    In eigen land

    België is dus het derde populairste land voor de Belgen om in een vakantiewoning te verblijven. De Ardennen en de Belgische kust zijn dé hotspots. Voor een oase van rust, een plek om te herbronnen ga je naar Villa Serendipity in Middelkerke. Niets wordt aan het toeval overgelaten: een gratis krantje in de ochtend, badjas en pantoffels beschikbaar, in alle badkamers rainshowers...en dat op slechts 500 meter van het strand. In het hart van de Fagne streek, in de Ardennen, ligt een charmante ecovakantiewoning voor 2 personen (en eventueel een baby). Je verblijft hier midden in de natuur.

    Kroatië

    Van de schoonheid van Kroatië raken meer en meer Belgen overtuigd en dat is terug te zien in de boekingen. Belvilla heeft hier ook een groeiend aanbod. Een uitzonderlijke 8-persoonsvilla in het Kroatische Kvarner is Villa Mirabilis in Bribir, gelegen tussen de bergen, met uitzicht op zee en een eigen privé-zwembad. Het strand ligt op tien minuutjes en fietsers genieten van een netwerk met bewegwijzerde routes. Nabij het mooie stadje Zadar vind je tevens een smaakvol ingerichte villa met zwembad.

    España por favor!

    De Costa Blanca zit in de lift bij de Belgen. Belvilla heeft er nog verschillende vakantiewoningen vrij zoals het in 2017 door Belgische eigenaren gerestaureerde Casa Chloe met zwembad. De woning is gelegen in een groene villawijk en nabij mooie stranden, winkels en restaurants. Ook nog beschikbaar aan de Costa Blanca is een woning met infinity pool en mooi uitzicht in Benitachell.

    Op de heuvels van Moraira staat een authentieke finca vanwaar je kan genieten van prachtige vergezichten. Voor vakantiegangers die houden van ruimte, comfort en privacy. Met overdekt terras en zwembad. Ook nog in Moraira ligt de 6-persoons woning Casa Chrisona met terrassen, tuin en zwembad. Bijzonder is de grotwoning Cottage Al-Hambra met jacuzzi, sauna en privé-zwembad in de kloof van de Jucar-rivier nabij Albacete. De vakantiewoning is helemaal gerestaureerd, heeft twee verdiepingen en heeft een grote slaapkamer. De constante binnentemperatuur is 17°C, heerlijk om er af te koelen tijdens hete zomerdagen.

    Oostenrijk in de lift

    Niet in de top 5 van zomervakantiebestemmingen, maar wel een steeds populairder wordende bestemming onder de Belgen is Oostenrijk. Het is zelfs dé bestemming met de grootste groei onder Belgische gasten bij Belvilla. Er is een stijging van maar liefst 30 % tegenover 2017, zowel voor winter- als zomervakantie. Nog beschikbaar deze zomer is bijvoorbeeld deze 8-persoons vakantiewoning Almenblick gelegen in een idyllische vallei in het Boven-Draudal. Met koetjes als bovenste beste buur kan het niet anders dan een gezellige vakantie worden.

     

     

     

     





    30-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven leuke uit-tips in Koksijde-Oostduinkerke voor de paasvakantie

    Nog geen flauw idee wat je met je kroost kan doen tijdens de paasvakantie? Wij gingen voor jou op zoek naar zeven leuke activiteiten in Koksijde-Oostduinkerke die voor de paasvakantie gepland staan.

    1. Op 31 maart gaat op de Zeelaan de Bloemenjaarmarkt door. Je vindt er perkplanten, bloembollen, vetplantjes, coniferen, kamerplanten en snijbloemen die de lente in je tuin en je interieur brengen. Er zullen ook (knappe) tuinmannen aanwezig zijn die je met veel plezier helpen bij het dragen van de aankopen naar jouw wagen (pluspunt voor de mama’s!).

    2. Heb je de Garnaalvissers te paard nog nooit in actie gezien? Dan is de paasvakantie het ideale moment. Ga de demonstratie bekijken en geniet achteraf van de garnalen die op de zeedijk worden gekookt. Afspraak maandag 2 april op 9u, Oostduinkerke-Bad.

    3. Wie sportieve gezinsambities heeft, kan op zaterdag 7 april deelnemen aan de Junior Spartarun die doorgaat op het strand van Koksijde. Een uitdagend hindernissenparcours waar zowel de ouders als de kinderen plezier aan zullen beleven.

    4. Wie zijn kinderen een beetje cultuur wil bijbrengen, trekt op woensdag 4 en 11 april richting het Abdijmuseum Ten Duinen. Terwijl de kids deelnemen aan een creatieve workshop is er een rondleiding voor volwassenen. En wedden dat je kinderen helemaal onder de indruk zullen zijn van de Virtual Reality beleving die je sinds kort in het museum kan beleven?

    5. Families zijn ook in het Navigo – Nationaal Visserijmuseum meer dan welkom op vrijdag 6 en 13 april, waar hetzelfde concept van toepassing is. De kids kunnen wegdromen tijdens een workshop over vissers en visserij, voor de ouders is er een thematische rondleiding.

    6. Tijdens het weekend van 14 en 15 april wordt Koksijde-Bad omgetoverd tot een groot speeldorp. Koksijde Kids is voor kleuters en tieners die zich (gratis!) kunnen uitleven op springkastelen, klimtorens, gekke fietsen, megatrampolines en nog veel meer.

    7. de uitgestrekte natuurgebieden kunnen kinderen zich ontpoppen tot rasechte avonturiers. Vanaf 23 maart kan je er deelnemen aan de elfde editie van de wandelzoektocht. De nodige formulieren haal je af bij de dienst Toerisme Koksijde (prijs € 4). www.visitkoksijde.be









    29-03-2018 om 09:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pullman presenteert 'female street art' expo

    Pullman Brussels Centre Midi presenteert een female street art expositie in de lobby van het hotel. De expositie toont werk van een Frans-Belgisch collectief, Sara Chelou, Miss Fuck en Patricia Gadisseur van de Generation Gallery. In een beweging van urban street art waar mannen de voortrekkers zijn, hebben deze drie vrouwelijke kunstenaars in de straten geïnvesteerd en hebben er een creatieve omgeving van gemaakt waardoor ze het stereotype doorbeken. Ze hebben zichzelf   gevestigd in de kunstwereld en dragen vandaag de trotse vrouwelijke kleuren van street art. De samenwerking tussen Pullman en de galerie is onderdeel van het Playground Artiest programma. Dit programma biedt lokale kunstenaar – zowel gevestigd als opkomend – de mogelijkheid om hun werk in de verschillende Pullman hotels tentoon te stellen.   De expositie is nog tot en met 30 mei 2018 gratis te bezoeken.

    Pullman staat bekend om de grote betrokkenheid bij lokale, eigentijdse kunst, design en fotografie. Artis Plaground by Pullman biedt lokale kunstenaars de mogelijkheid om hun kunstwerken tentoon te stellen op verschillende plekken in de hotels. Live optredens en workshops tijdens de expositie brengen kunstenaars en bezoekers samen. Pullman biedt op deze manier een open podium voor gevestigde of opkomede talenten in de verschillende hotels. Van schilders en beeldhouwers tot filmers, tekenaars en designers: elke artiest is vrij om zijn kunst hier tentoon te stellen.

    Patricia Gadisseur volgde haar opleiding aan de Academy of Fine Arts in Namen. Ze maakt abstracte schilderingen, waarin ze kortstondige momenten en dromen vastlegt. Haar techniek is een mix van fotocollages, woorden en schilderingen.

    Miss Fuck is een self-taught kunstenaar en gebruikt verschillende technieken, zoals sprays en stencils, in haar werken. Street Art is voor haar een manier om haar intuïties, gevoelens en punk attitude uit te drukken in openbare ruimtes. Miss Fuck gaat met haar kunst op straat graag een directe relatie aan met het publiek.

    Sara Chelou woont en werkt in Parijs. Na het afronden van haar opleiding Moderne literatuur sloot Sara zich aan bij verschillende artistieke experimentele groepen. In 1990 nam Sara deel aan een van de eerste urban art acties op een verlaten industrieel terrein, ze gebruikt haar kunst om haar activistische kant over te brengen. Geïnspireerd door de ideeën van sleutelfiguren zoals Malcolm X, heeft ze een militaire, artistieke stijl ontwikkeld die mensen uitdaagt na te denken over stedelijke leefomstandigheden.

    Alle kustwerken van Patricia Gadisseur, Sara Chelou en Miss Fuck zijn gedurende de tentoonstelling te koop. Prijzen variëren tussen de 320 en 2000€.

     







    29-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosa Faia's prfect Black suit, gesophisticeerd, eenvoudig, modern

    Zwart, eenvoudig, stijlvol en voelt als een tweede huid – gewoon perfect! De Perfect Black Suit van Rosa Faia is de musthave van het seizoen voor een moderne beachstyle.

    Een model dat altijd past en uiteenlopend kan worden gecombineerd: clean en eenvoudig, elegant of met passende accessoires extravagant en mondain. De extra lage rug is een optisch highlight en verspreidt een vleugje sexappeal. Een glad zwart badpak voor het strand - de perfect black suit, een puristisch samenspel van elegantie en coolness.

    De perfect black suit is een echte klassieker en past bij alle figuurtypen. In twee snitvarianten wordt de pasvorm voor kleine en grote cups omgezet. "One cup fits all" – de snitvariant voor kleine cups geeft aan de dubbele cupmaat A/B een cleane optiek, helemaal zonder figuurnaden. Vanaf cup C wordt het silhouet geflatteerd door een snit met figuurnaden, binnenbeugels geven tot cup F extra steun en een grandioze pasvorm. Bij beide modellen wordt de breedte van de platte schouderbandjes aan de maat aangepast en een functionele voering in het rugpand zorgt bij grotere maten voor extra steun.

    De perfect black suit is vervaardigd van zeer fijn hightech-rondbreisel van Brugnoli en voelt aan als een tweede huid. Brugnoli is bekend om zijn hoogwaardige, extra zachte en soepele eigenschappen, die zorgen voor een ongelooflijk draaggevoel. Het materiaal is zeer dun en sneldrogend, maar tegelijkertijd ondoorschijnend. Stijlvol extraatje: het badpak is verpakt in een charmant stoffen tas met logo.

    Model L8 7700.001 – D/EUR A/B, 36-46 : 69,95 euro - Geen figuurnaden in de bovenstof en voering, eenvoudig voering in het voorpand, een extra lage rug, platte schouderbandjes

    Model L8 7703.001 – D/EUR C-F, 38-46 : 79,95 euro - Binnenbeugels, voering in het voorpand, extra lage rug, platte schouderbandjes, bredere schouderbandjes en rugvoering bij grotere maten









    29-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Museeuw wordt fietskoerier bij Deliveroo

    Deliveroo viert de Ronde van Vlaanderen met Deliveronde: laat je bestelling deze week gratis leveren door De Leeuw van Vlaanderen

    De Ronde van Vlaanderen komt er weer aan en als fietskoerierdienst kan Deliveroo dit niet zomaar aan zich laten voorbijgaan. Daarom organiseert Deliveroo deze week de Deliveronde. Johan Museeuw neemt tijdens de Deliveronde een shift over van één van de Deliveroo riders. Misschien wordt jouw Deliveroo bestelling dus wel geleverd door De Leeuw van Vlaanderen!

    De gekte voor de Ronde van Vlaanderen trekt door ons land. Ook Deliveroo, de favoriete koerierdienst van België, heeft de microbe te pakken en trapt deze week een versnelling hoger. Tijdens de Deliveronde zal het mogelijk zijn om je bestelling te laten leveren door de enige echte Leeuw van Vlaanderen, Johan Museeuw! Hij won maar liefst drie keer de Ronde van Vlaanderen. “Ik heb ondertussen al een paar bestellingen gedaan en ben een paar kasseistroken tegengekomen die echt zouden passen in het parcours van De Ronde (lacht). Maar voor het goede doel rijd ik er met plezier over,” aldus Johan Museeuw.    

    Gebruik t.e.m. 1 april de unieke code DELIVERONDE als je een bestelling plaatst en wie weet staat de Leeuw van Vlaanderen straks voor je deur met je bestelling. En alsof dat nog niet mooi genoeg is, krijg je met de code ook nog eens een free delivery, want die € 2,50 gaat integraal naar het goede doel. Het geld dat ingezameld wordt gaat rechtstreeks naar Move2Improve: een fonds dat zich inzet voor het bevorderen en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kinderen met neuromotorische problemen. Hun doel is de zorg voor deze kinderen te optimaliseren.

    "Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen meer en beter te laten bewegen. Het warme initiatief van Deliveroo en Johan Museeuw geeft ons nu nog meer middelen om dat doel te bereiken, en daar zijn wij heel dankbaar voor," aldus de organisatie van Move2Improve.

    Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

    Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants. www.deliveroo.be







    28-03-2018 om 16:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen reizen weer massaal naar Egypte en Turkije
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Corendon noteert voor paasvakantie stijging van 34% op Turkije en 87% op Egypte ten opzichte van vorig jaar. Egypte en Turkije, twee bestemmingen die het de afgelopen jaren hard te verduren kregen, zullen komende paasvakantie weer massaal Belgen mogen ontvangen. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar noteert reisorganisatie Corendon een stijging van 34% op Turkije en maar liefst 87% op Egypte. Om aan de enorme vraag naar Turkije te voldoen, vliegt Corendon komend zomerseizoen dagelijks vanuit Brussel en Maastricht naar Antalya.

    Na een lange winter met eerst veel grijs en daarna bijzonder koud weer wil de Belg duidelijk warmere oorden opzoeken. En hierbij worden opnieuw bestemmingen geboekt die het de afgelopen jaren bijzonder moeilijk hadden. Egypte op kop, want daar zullen maar liefst 87% meer Belgen naartoe trekken in vergelijking met vorig jaar, blijkt uit de meest recente boekingcijfers van Corendon. Maar ook Turkije doet het opmerkelijk goed, met 34% meer boekingen.

    Corendon oprichter Atilay Uslu; “Turkije is weer helemaal terug als populair vakantieland voor de Belg. Om aan de vraag te kunnen voldoen, vliegen we in het zomerseizoen dagelijks vanuit Brussel en Maastricht naar Antalya. De prijs-kwaliteitverhouding is er steeds goed en de service uitstekend. Het niveau van de all inclusive formule in Turkije vind je nergens anders rond de Middellandse Zee terug”.

    Ook voor komende zomer verwacht Corendon een stormloop op vakanties richting de zon, zowel met vertrek vanuit Brussel als vanuit Maastricht. Al ruim 10.000 Belgen hebben hun vakantie bij Corendon geboekt met vertrek vanuit Maastricht. Maastricht Aachen Airport biedt dan ook heel wat voordelen voor de vakantieganger, zoals gratis parkeren, voordelige tarieven, anderhalf uur van tevoren inchecken en nauwelijks wachtrijen. Komend zomerseizoen voert Corendon 29 vluchten per week uit vanaf Maastricht Aachen Airport naar 17 vakantiebestemmingen.

    Corendon biedt de volgende vakantiebestemmingen vanuit Maastricht aan: Algarve, Antalya, Bodrum, Bulgarije, Costa de La Luz, Corfu, Egypte, Ibiza, Kos, Kreta, Macedonië, Mallorca, Rhodos, Sardinië, Sicilië, Tunesie en Zakynthos. Op Sicilië worden zelfs twee verschillende luchthavens bediend. Vakanties met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport zijn boekbaar op www.corendon.be.

    28-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delacre viert de lente met de hele familie

    ‘Familie … zoals de takken van een boom, groeien we allemaal in verschillende richtingen, maar onze wortels zijn één’.

    Om de komst van de lente te vieren en onze familiebanden te versterken vindt Delacre, Belgische biscuiterie sinds meer dan 125 jaar, zijn iconische koekjesdozen heruit in kleurrijke designs waarbij de natuur centraal staat. De overheerlijke en knapperige recepten zoals de Cigarettes Russes, Biaritz of Marquisette om er maar een paar te noemen, blijven natuurlijk ongewijzigd. Twee collecties geïnspireerd op de lente, om te delen met het gezin en te ontdekken in limited edition.

    Pasen:

    Pasen is de perfecte gelegenheid om samen te zijn met de hele familie en te genieten en herinneringen te delen. Dit jaar biedt Delacre jong en oud de mogelijkheid om op zoek te gaan naar hun roots dankzij een stamboom en sticker die in elke Tea Time 1 kg box terug te vinden zijn. Grote of samengestelde gezinnen of expats …iedere familie heeft zijn eigen verhaal. Om dit verhaal te vertellen, ontwikkelde Delacre deze kit met stamboom om te vervolledigen, voor kostbare, plezierige en lekkere momenten samen. 4 versies beschikbaar.

    Moederdag:

    Bomen in volle bloei, rondfladderende vogels en kleurrijke vlinders… Delacre biedt twee poëtische lentedesigns om de mama’s te verwennen en van deze dag een onvergetelijk en speciaal moment te maken. Een heerlijk geschenk om van te genieten met het ganse gezin. 2 versies beschikbaar.

     









    28-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe de detox

    Met het beste uit de plantenwereld dankzij de Belgische natuurlabels Biotona en Physalis

    De lente komt eraan, het ideale moment om al die winterse gifstoffen uit je lijf te verjagen. Tijd om terug een beetje meer aan lichaamsbeweging te doen én voor de grote schoonmaak in je lichaam. Een detox-kuur doet sowieso wonderen en daarbij komt de plantenkennis van Belgische natuurlabels Biotona en Physalis goed van pas. Bij Biotona zit je goed voor ontgiftende superfoods, terwijl Physalis je helpt te detoxen met supplementen.

    SUPER IN SUPERFOODS: BIOTONA

    Wie Biotona zegt, zegt biologische superfoods. Geen hocus pocus, wél krachtige extra’s die als aanvulling op je dagelijkse eetpatroon een extra vitaliteitsboost geven aan je lichaam. En ook voor een detox-kuurtje weet Biotona wel raad.

    Biotona Phyto-Detox® organic powder: krachtige superfoods detox-cocktail

    Moe, lusteloos, vaak verkouden of een vale teint? Wellicht een teken dat je nieren en lever wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken met een grondige zuiveringskuur. Biotona Bio Phyto-Detox® is een synergistische mix van biologische, in de buitenlucht gedroogde plantenpoeders. De zaden van de mariadistel ondersteunen de lever in zijn ontgiftende, reinigende werking. Curcuma of geelwortel ondersteunt de vetvertering. Chlorella is een oeroude, ééncellige groene zoetwateralg die een schat aan fytonutriënten bevat, net als het aanwezige poeder van tarwegrassap. Paardenbloemwortel en brandnetel dragen bij tot de inwendige zuivering, terwijl venkelzaad een opgeblazen gevoel helpt verminderen. Yacon of Boliviaanse zonnewortel bevat meer dan 40% FOS (oplosbare vezels). Tenslotte ondersteunt artisjokblad de lever en detoxificatie.

    Voor een algemene zuiverende kuur kan je 1 à 3 koffielepels in 200 ml water of fruitsap mengen, bij voorkeur voor de maaltijd, om de dag te starten of tussendoor. Biotona Phyto-Detox® organic powder, € 18,00

    Biotona Bio Milk Thistle, de ultieme natuurlijke ontgifter

    Nood aan een ontgiftende kuur? Dan is deze Biotona Bio Milk Thistle 100% seed powder jouw perfecte bondgenoot. De zaden van de mariadistel of milk thistle ondersteunen de reinigende en ontgiftende werking van de lever. De fytonutriënten in de zaden dragen bij tot de bescherming van de lever en bevorderen de normale suikerstofwisseling. De zaden worden volledig biologisch gekweekt en meteen na het oogsten gedroogd en verwerkt tot een poeder dat je bijvoorbeeld kan verwerken in een detox-shake. Biotona Bio Milk Thistle 100% Seed Powder €16,00

    Zin om op een iets creatievere manier te detoxen? Dan vind je ongetwijfeld wel inspiratie in het Biotona Smoothies boek, zoals dit fijne detox-receptje met het Phyto-Detox® poeder:

    NODIG: 1 handvol waterkers, 1 handvol boerenkool, 2 stengels groene selder, 1 peer, 1 citroen (geschild), 1 handvol ijsblokjes en 1 theelepel Phyto-Detox

    BEREIDING

    Doe de waterkers, de boerenkool, de selder, de peer en de citroen in de juicer. Voeg de Phyto-Detox® toe, een handvol ijsblokken en shake!

    PHYSALIS, DE KRACHT VAN PLANTEN IN SUPPLEMENTEN

    Detox+, voedingssupplement voor leverzuivering

    We worden dagelijks blootgesteld aan tal van toxines, denk maar aan milieuvervuiling, pesticiden of het gebruik van geneesmiddelen. Komt daarbij nog ons onregelmatig voedingspatroon, alcohol met de regelmaat van de klok en hier en daar een paar koffies te veel. Vandaar dat een zuiveringskuur geen overbodige luxe is om de balans in je lichaam te herstellen. Het Detox+ voedingssupplement van Physalis is daarbij je redder in nood. De belangrijkste werkzame plantenstoffen van het supplement zijn cynarine, een silymarinecomplex, flavonoïden, inuline en curcumine, alles samen een krachtige mix die de lever ondersteunt in zijn ontgiftende en reinigende werking. Ook de nierwerking en de vetvertering worden ondersteund en de levercellen worden beschermd. Physalis Detox+, € 13,50

    Physalis Hepaplex, vloeibare plantenextracten als power-ontgifter

    Physalis Hepaplex bio maakt deel uit van het nieuwe Physalis gamma Herbal Synergies, geconcentreerde biologische synergieën van vloeibare plantenextracten, gemmo-maceraten en essentiële oliën. Ze zijn een vorm van complete fytotherapie die het geheel van de actieve bestanddelen van de planten bundelt in één hoogactief complex.

    Physalis Hepaplex bio bevat mariadistel, artisjok, paardenbloem, curcuma, rogge en boldo die de gezondheid van de lever en de ontgifting ondersteunen. Berk draagt bij tot de eliminerende en filterende werking van de nieren. Paardenbloem ondersteunt de intestinale gezondheid door zijn galdrijvende werking . Tenslotte draagt curcuma bij tot het behoud van een gezonde lever en ondersteunt het de vetvertering.

    Het gebruik van Physalis Hepaplex is heel eenvoudig: je neemt 2 à 3 keer per dag 20 tot 30 druppels in met een beetje water. Physalis Hepaplex, € 16,00

    De producten van Physalis en Biotona zijn verkrijgbaar in de apotheek en in de natuurwinkel. Meer informatie via www.keypharm.com

     







    28-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw op Domein Grotten van Han: slapen in de bomen !

    Voor een onvergetelijke ervaring ga je naar het Domein van de Grotten van Han. Vanaf eind april kan je er namelijk overnachten in het midden van Wildpark, in de toppen van de bomen. Geniet van een betoverend avontuur in de magische Tree Tents.

    De Grotten van Han kennen we natuurlijk allemaal van de mysterieuze onderaardse wereld. En er is ook het Wildpark waar je op safari kan gaan en o.a. de big 5 van Europa kan spotten. Nu kan je er ook blijven overnachten, in de goed uitgeruste tenten, gespannen tussen de toppen van de bomen.

    Het avontuur begint met je persoonlijke ranger die je rond sluitingstijd, bij het vallen van de avond, op sleeptouw neemt door het Wildpark. Hij vertelt je boeiende verhalen over de dieren die er wonen zoals de herten, moeflons, oerossen en damherten. Nadien kan je even uitrusten op het terrasje voor je tent waar je kan genieten van een panoramisch zicht op de vallei en de dieren.

    Voor het diner staat een barbecue ter beschikking of je kan wat napraten rond een knisperend kampvuur. Daarna is het tijd voor een zalige nachtrust in je tent onder een fonkelende sterrenhemel. Bij zonsopgang ontwaken de dieren in de vallei en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Overdag kan je nog genieten van de activiteiten van de PassHan, zoals het 3D-speleogame PrehistoHan, een bezoek aan het museum Han 1900 of een wandeling doorheen de mysterieuze grotten. www.grotte-de-han.be/nl/tree-tents

    Slapen bij de Beren

    In Han kan je niet alleen slapen in de kruinen van de bomen maar ook bij de beren. Je verblijft in een rustieke Pelsjagershut in het Wildpark, op slechts enkele meters boven de slaapplaats van de beren! Er is geen reden om bang te zijn en zo’n Pelsjagersnachtje kan zelfs heel leuk worden, op matrassen en veldbedden, in een hut met plaats voor 12 personen, terwijl de beren rustig een dutje doen.

    Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1u rijden van Brussel. Het Domein heeft het grootste onderaardse grottencomplex van Europa en bestaat al meer dan 200 jaar. Het Domein van de Grotten van Han is ook bovengronds een toeristische topper met een uniek Wildpark waar je op safari kan gaan om o.a. de big 5 van Europa. Je vindt er een uitstekende toeristische infrastructuur met bars, restaurants, een museum en unieke logiesmogelijkheden, zoals Tree Tents en Pelsjagershut. www.grotte-de-han.be/nl





    28-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobo van Manutti - zichtbare zachtheid en onzichtbare kracht van vlechtwerk

    » Sterk staaltje designwerk - » Statement piece - » Personaliseerbaar met kleurrijke kussens

    Kobo, Manutti's ruime een- en driezitter, oogt heel uitnodigend met zijn diepe zitting en zachte kussens die urenlange ontspanning én maximaal comfort verzekeren. Dankzij het onzichtbare frame zijn alle ogen gericht op het gevlochten touw, dat met de hand geweven werd.

    Elk jaar verrast Manutti buitenliefhebbers met nieuwe ideeën. Kobo, een sterk staaltje designwerk van de inhouse Manutti Design Studio, verzekerd maximaal comfort. De collectie ruime een- en driezitters roept warmte, zachtheid en gezelligheid op.

    De zit en rug worden gevuld met zachte, 100% weerbestendige outdoorkussens die een innovatieve nanotechnologische coating kregen, speciaal ontworpen om de vezels te beschermen tegen water, olie en vuil.

    De rugleuning bestaat uit ambachtelijk vlechtwerk van dik geweven touw dat ook in de zeilsport wordt gebruikt. Dit touw is vervaardigd uit waterafstotend en uv-bestendig synthetisch weefsel, wat Kobo perfect geschikt maakt voor outdoorgebruik.

    Manutti kiest bewust niet voor wit, maar gaat voor pepper, een beige met lichte blauwgrijze tint. Daarnaast bestaat Kobo ook in antracietgrijs en is de loungebank personaliseerbaar met kleurrijke kussens. Ga voor een ingetogen aanvulling op je andere buitenmeubels of voor een opvallende statement piece. Zo wordt Kobo al snel je favoriete plek om te genieten van de zon in de komende zomermaanden.

    Kobo. Designed by Manutti Design Studio. Beschikbaar in pepper of antracietgrijs. Eenzitter: € 3.610; driezitter: € 7.200.

    Manutti is een Belgische fabrikant van exclusieve buitenmeubels. De producten zijn in 50 landen verkrijgbaar. Het label ontstond in 2002 toen Stephane De Winter, eigenaar en stichter van Manutti, een nieuwe generatie buitenmeubels bedacht.

    Als specialist in outdoor furniture zet Manutti de trend. Het designmerk herbekijkt, al dan niet met externe designers, de vertrouwde manier van buitenleven. Manutti is gespecialiseerd in outdoor zitmeubels, tafels, stoelen en accessoires. De ontwerpen, die geschikt zijn voor buitengebruik, doen dankzij hun kwaliteit en design de grenzen tussen buiten en binnen volledig vervagen. www.manutti.com

     





    27-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plage du Sud SS18: La Douce France zet de toon

    Een dolce far niente sfeer die garant staat voor een perfect vakantiegevoel: de Azurenkust heeft dat onweerstaanbare “je-ne-sais-quoi” gehalte dat met geen andere streek te vergelijken valt. Plage du Sud, de Zuid-Franse fabrikant van badmode met een mediterraans tintje, weerspiegelt helemaal die sfeer. Dit seizoen vertaalt dit merk de zuiderse levenskunst in een collectie die de perfecte mix biedt tussen glamour en vrouwelijkheid.

    Het merk Plage du Sud is opgericht in 1991 en vestigde zich meteen in het epicenter van het belangrijkste toeristisch gebied in Frankrijk. Grote inspiratiebron is het bruisende Saint-Tropez, wat zich vertaalt in een uitbundige kleurenpracht, exclusieve en heel eigentijdse prints en een brede waaier van modellen die beantwoorden aan de specifieke wensen van elke vrouw







    26-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!