Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.War is jouw ideale cruise?

    De juiste cruise kiezen is niet evident! Of je nu een foodie, avonturier of een familieman bent, in het ruime aanbod is er voor elk type reiziger een passende cruise! Ontdek welke cruise het best bij jou past !

    Ben je een ‘foodie’?

    Zoek je net dat tikkeltje meer als het om culinair genieten gaat? Premium cruisemaatschappij Holland America Line biedt hoogstaande gastronomie aan boord en won hiervoor al meerdere awards. De topchefs van de Culinary Council brengen hun ervaring, passie en creativiteit naar de keukens aan boord en dat wordt letterlijk gesmaakt door de gasten.

    Hou je van luxe?

    Mag het ietsje meer zijn? De ultra luxe cruisemaatschappij Seabourn laat je baden in luxe. Er zijn even zoveel gasten als personeelsleden aan boord en dus geniet je van 1:1 aandacht voor je wensen. Geniet van kaviaar en champagne tijdens ‘Caviar on the surf’, waarbij je aanmeert op een paradijselijk strand en de crew je vanuit het water bedient, om maar een voorbeeldje te noemen…

    Hou je van de rust?

    Wie liever niet ver reist, kan de mooiste plaatsen van Europa bezoeken met een AmaWaterways riviercruise. Voordelen: altijd mooi uitzicht en geen zeeziekte. De vijfsterren rederij heeft alles tot in de puntjes geregeld en je hoeft je geen zorgen te maken. Aan boord zijn er fietsen , voor uitstapjes naar keuze, in in steden als Budapest, Parijs, Keulen,... Er zijn ook themacruises in het teken van kunst, wijn of Kerst.

    Ben je een familiemens?

    Een Costa cruise met het gezin is een fantastisch alternatief voor de klassieke gezinsvakantie. De kids amuseren zich met sportwedstrijden, fuiven, karaoke-avonden,... terwijl de ouders genieten van de Samsara Spa of van een romantische tête-à-tête. Bovendien reizen kinderen tot 18 jaar bij Costa Cruises gratis mee, in de hut van de ouders!

    Ben je een avonturier?

    Avonturiers kunnen zich wagen aan een expeditie cruise naar Patagonië en Kaap Hoorn. Met Australis vaar je langs machtige fjorden, eenzame eilanden, imposante gletsjers en naar afgelegen natuurgebieden aan het einde van de wereld. Tijdens de expedities per zodiac zie je pinguïns, zeeleeuwen en aalscholvers en met wat geluk ook walvissen of dolfijnen.

    Wil je eens iets anders?

    Aan boord van een van majestueus zeilschip kom je helemaal tot rust, in harmonie met de zee. Rederij Star Clippers heeft vier– en vijfmastschepen, voldoende groot voor eersteklas accommodatie en klein genoeg om voor anker te gaan in pittoreske havens. Je hebt het gevoel op een grote privé jacht te varen, met alle moderne comfort. Voor de liefhebbers, je kan én mag ook zelf de zeilen helpen hijsen!

     

     

     

     







    30-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Campingaz Master series en Xpert reeks

    Buiten eten smaakt altijd nét iets beter. En anno 2017 mag het al eens wat méér zijn dan hamburgers of worsten. Bijzondere (grill)gerechten, volwaardige vegetarische alternatieven of subtiele visrecepten bijvoorbeeld. Met de Master Series, Master Plancha en Xpert reeks brengt Campingaz, al sinds 1949 dé specialist in buiten koken, nieuwe veelzijdige culinaire toptoestellen op de markt die van elk barbecuemoment een sterrenbeleving maken.

     Master Series voor stijlvol en veelzijdig buitenkookplezier : Het beste van Campingaz in één krachtig toestel: ontdek de gloednieuwe Master Series. Met: gelijkmatige hitteverdeling, het Campingaz® Culinaire Modulaire Systeem voor maximale veelzijdigheid (pizzasteen, paellapan, wok, grill, …) bij het koken, de ultraveilige InstaStart® ontsteking, verlichte bedieningsknoppen én een geoptimaliseerd InstaClean™ systeem met een krasvrije nieuwe toplaag die nóg makkelijker schoon te maken is. De toestellen kregen bovendien een verbeterd dubbelwandig deksel van roestvrij staal.

     Extra feature: De MasterSeries 4 Classic SBS-barbecue garandeert dankzij de SBS-technologie perfect dichtgeschroeid vlees: laat die meesterlijke steak maar komen!

    Heerlijk barbecueën zonder zorgen: Op de robuuste krasvrije zijtafels kun je makkelijk 50 kg kwijt: plaats genoeg dus voor al je materiaal. En dankzij de 4 wielen verplaats je de barbecue zonder moeite. Bovendien geniet je 5 jaar garantie: op de krachtige branders, het deksel in roestvrij staal en de gietijzeren roosters.

    De nieuwe Master Plancha’s voor buitengewoon kookplezier: Deze nieuwe reeks van 2 premium draagbare kookplaten staat garant voor heel wat intuïtief kookplezier. De geïntegreerde Blue Flame-technologie verdeelt de hitte van de 2 branders gelijkmatig over de gietijzeren kookplaat. Met de veilige InstaStart® ontsteking, in de hoogte verstelbare pootjes en een aanpasbaar hellend kookvlak is de plaat gebruiksklaar in een handomdraai. Het deksel van roestvrij staal dient tijdens het barbecueën als windscherm. Praktische extra: de handige uitneembare vetopvangbak met handvat kan achteraf in de vaatwasser.

    De nieuwe Xpert reeks: verfrissend design, uitstekende prijs-kwaliteit. De robuuste Campingaz® Xpert barbecues zijn er in 2 afmetingen, je kiest of je al dan niet een zijbrander wil. Elk model heeft een piëzo-ontsteking en een stalen deksel voor directe of indirecte verhitting. Ook barbecue-klassiekers zoals gebraden kip doen het prima op dit toestel. De Xpert toestellen hebben een verstevigende plaat onderaan en 2 wielen voor makkelijk transport. De inklapbare zijtafels bieden ruimte voor al je keukengerei. De Xpert 200-modellen hebben een ingebouwde thermometer. www.campingaz.com







    29-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Franse themapark Puy du Fou staat in de top 10 van de beste parken ter wereld

    Puy du Fou krijgt erkenning van hun bezoekers! Volgens de laatste Traveller's Choice van TripAdvisor staat het Franse park op nummer 1 als beste themapark van Frankrijk, positioneert zich als tweede park in Europa, voor de Efteling en is 6de beste park ter wereld.

    « Deze ranking is voor ons een grote erkenning. Het wijst op ons vermogen elk jaar opnieuw te investeren en nieuwe shows te creëren, tot grote vreugde van een publiek dat groter en groter wordt. Deze ranking wijst ook op de inzet van de Puy du Fou medewerkers om onze bezoekers zo goed mogelijk te verwelkomen. We zijn erg blij gesteund te zijn door zowel onze bezoekers als specialisten van de Themed Entertainment Association die ons in Los Angeles in april, de Oscar voor Beste Artwork ter wereld gaf voor "Le Dernier Panache" tijdens de ceremonie van de "Thea Awards 2017" », preciseert Nicolas de Villiers, voorzitter van de Puy du Fou.

    De Traveler’s Choice van TripAdvisor, in de categorie amusementsparken, gebeurt op basis van het aantal reizigersbeoordelingen gedurende een jaar. Het zijn dus de bezoekers die Puy du Fou tot eerste verkozen hebben in Frankrijk en een tweede plaats gegeven hebben op de lijst van Europese parken, voor Disneyland Parijs (4de) en de Efteling (10de). Puy du Fou die in 2016, 2 200 000 bezoekers mocht verwelkomen, is verkozen tot 6de beste park ter wereld.

    Hoe geraak je in Puy du Fou vanaf België? Het park ligt op 700km van Brussel, of 7u rijden. U kunt ook een vlucht nemen van Brussel naar Nantes (1u30) en met een huurwagen tot aan Puy du Fou rijden. Het park ligt op 40 minuten rijden van de luchthaven.

    Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). Vandaag is het het tweede grootste park van Frankrijk met meer dan 2 210 000 bezoekers in 2016. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging organiseert het Cinéscénie spektakel met 3650 vrijwilligers en heeft de SAS in handen die het Grote Park beheert (60 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 25 restaurants en 5 themahotels). De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren. Beide leiden jaarlijks ruim 600 jongeren op in de spektakelkunsten en -technieken. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen.

    www.puydufou.com

     

     





    28-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Méro FW17: Nordic light thema

    Nordic Light laat je zachtjes afkicken van de zomer. Licht limoen en pittig anijs vormen de hoofdtonen. Ideaal om je vakantiegevoel nog even vast te houden en je mooi gebruinde huid extra in de kijker te zetten. Waneer de eerste herfstdagen lonken, de temperaturen een lichte duik nemen en de sandaaltjes plaatsmaken voor de laarzen zijn de jurkjes en bloesjes prachtig te combineren met een grofgebreide cardigan of lekker warme stola.

    De winter saai, somber en grijs? Niet bij Marie Méro! Zelfs al dalen de temperaturen tot ver onder het vriespunt, deze oogverblindende wintercollectie doet je op slag smelten. Bye bye winterblues, hello happy feeling!

    Het wintermodelandschap kleurt vol pracht. Vurig rood, pittig anijs en fleurig roze doen je geluksbarometer stijjgen. Blauw, in al zijn nuances, is al een tijdje in trek en blijft ook deze winter een trendkleur. Grijs is wijs en vormt een perfecte match met zachte poedertinten. Het toppunt van absolute klasse blijft zwart-wit. Camel, mosgroen en chocoladebruin, getemperd met beige, roepen warme herfsttaferelen op.

    De Marie Méro vrouw is modebewust, volgt de trends maar blijft trouw aan haar eigen stijl. Hedendaagse trends zijn op een subtiele en verfijnde manier aanwezig in de collectie. De joggingbroek krijgt een upgrade en is het fashion item bij uitstek. Stijlvol in een tweed of crêpe met lurex en stiekem ultracomfortabel. Vanaf nu trek je hem aan om naar kantoor én zelf een feestje te gaan.

    Terug van weggeweest is de sous-pull. Durf gerust te combineren met de plissérok en lange wollige gilet zonder mouwen. Rokken en jurken zijn langer en vallen over de knie. Elegant en supervrouwelijk!

    Leder en suède blijven populair. Luxe stoffen als velours en stoffen met glitter- en goudaccenten zorgen voor een gesofisticeerde uitstraling. Deze winter kan je het nooit te bont maken. Jassen, capes en zelf jurken worden afgezet met een randje heerlijk zachte nepbont. De stoffen zijn hip bedrukt met teksten en applicaties. De rijkelijke tricot garandeert je warme en gezellige winterdagen!

    Bij Marie Méro gaan we voor een complete look. We zijn pas tevreden als het plaatje volledig klopt. De kettingen, sjaals en handtassen? Het zijn opnieuw stuk voor stuk juweeltjes.

    Nieuw: serie Safina in kir royal : klassiek, verfijnd, weldadig

    Aantrekken en genieten: in de kleur van de edele champagnecocktail kir royal laat de bestseller serie Safina zich in het herfst/winterseizoen van haar sensuele kant zien. De nieuwe modieuze kleur accentueert de zachte look van de modellen, die door het Voile borduursel in de bovencup de aandacht trekt. De anatomisch gevormde ondercup en de ondoorzichtig gevoerde bovencup brengen esthetiek en pasvorm samen. De elastische stroken in het decolleté en armuitsnijding zorgen voor een voelbaar comfort. Bij alle modellen, comfortbeha en comfortcorselet, topcomfortbeha en topcomfortcorselet, tailleslip en pantyslip is gebruik gemaakt van een mix van elastisch materiaal, waardoor het lichaam wordt verwend en zacht gemodelleerd. Een perfecte pasvorm en een prettig draaggevoel zijn gegarandeerd. De topcomfortbeha biedt functionele extra's zoals zachte gepolsterde stabiele schouderbandjes, die vooral bij grote maten rug en schouder ontzien. In de corseletten en de pantyslip zorgt een verstevigde, figuur vormend buikpand voor een lichte shaping en extra draagcomfort.

    Als alternatief voor de pantyslip kan de tailleslip perfect met de beha's worden gecombineerd: van zacht elastisch materiaal met decente glans en sierend borduursel aan de zijden van het voorpand. Een prettig draaggevoel en een mooie verschijning.











    27-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kids 2in1 shampoo & body wash
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor kinderen betekent de dagelijkse douchebeurt pure spetterpret. En Weleda maakt het voortaan nog leuker met de gloednieuwe Kids 2in1 Shampoo & Body Wash verkrijgbaar in 3 varianten, elk met een frisse, natuurlijke geur en Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Sinds de oprichting in 1921 in Zwitserland heeft Weleda vestigingen in 55 landen, verspreid over 5 continenten en telt het circa 1.800 werknemers.

    Vrolijke verpakking. Natuurlijke douchepret voor grote kleintjes : Weleda heeft met de Calendula Baby-lijn een zeer uitgebreid assortiment voor baby’s, inclusief een Shampoo & Douchecrème. En ook voor volwassenen heeft het merk maar liefst tien verschillende douchecrèmes en -gels. Vanwaar dan deze lancering? Kirsti Huizinga, product specialist: “Kinderen tussen 3 en 8 jaar doen niets liever dan vrolijk badderen en spetteren maar ze vinden zichzelf veel te stoer om nog een babyproduct te gebruiken.

    Bovendien heeft ook de kinderhuid specifieke behoeften. Omdat steeds meer ouders het belangrijk vinden om hun kind ook na de babyfase te verzorgen met 100% natuurlijke producten met een lekker, natuurlijk parfum, introduceren we de Kids 2in1 Shampoo & Body Washes.”

    Wat maakt deze producten zo uniek?

    Kirsti Huizinga: “Allereerst de samenstelling. De 100% natuurlijke, zeepvrije formule met wasactieve stoffen op plantaardige basis reinigt de kinderhuid en -haren in alle zachtheid en is zacht voor de ogen. Bovendien beschermt biologische sesamolie de huid tegen uitdroging. Daarnaast heeft elke Shampoo & Body Wash een lekkere, natuurlijke geur op basis van etherische oliën, die samen met kinderen is ontwikkeld. Zij kunnen kiezen uit Zachte Vanille, Sprankelende Limoen en Blije Sinaasappel. Elke variant heeft een vrolijke verpakking die tot de verbeelding spreekt. Last but not least zijn ook deze producten –in lijn met de andere douchegels en -crèmes van Weleda- volledig bio-afbreekbaar en dus niet belastend voor het milieu.”

    Net als de andere producten van Weleda draagt elke Kids 2in1 Shampoo & Body Wash het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica.

    Kids 2in1 Shampoo & Body Wash :Zachte Vanille - Sprankelende Limoen - Blije Sinaasappel - € 5,99/ 150 ml

    26-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passionata en Chantelle FW17

    Passionata FW17: Maak het leven fun & sexy

     

    De winter is weer op en top fashion met Passionata! De temperatuur daalt, maar Passionata warmt je weer op met een heel seizoen sexy lingerie, fashion producten en sexy prijzen. Het merk biedt een volledig aanbod van lingerie aan zodat jij genoeg kan variëren in jouw look en kan spelen met Mix & Match. Passionata's bericht dit seizoen: maak het leven fun & sexy!

     

    Chantelle FW17 zet schoonheid in beweging

    Het is de onafhankelijke, elegante en zelfverzekerde vrouw die de inspiratie was voor de nieuwe Herfst Winter collectie 2017. Met deze collectie brengt Chantelle een ode aan de schoonheid en gratie van het lichaam. Dankzij de know-how van het merk, brengt Chantelle moderniteit en innovatie in haar nieuwe collectie om alle vrouwen vrouwelijke lingerie met perfecte ondersteuning en comfort aan te bieden.

     









    25-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giovane en Caroline Biss herfst-winter 17-18

    De wintercollectie van het Belgische label Giovane weet opnieuw de perfecte balans te vinden tussen nonchalance en subtiele vrouwelijkheid. Helemaal volgens de signatuur van het merk vormen warme kleuren en verfijnde prints de basis. Voeg daar een perfecte pasvorm en vernieuwende styles aan toe en je krijgt een collectie die met gemak de stempel effortless chic draagt.

    Winterse tinten zoals camel, grijs, navy en zwart staan centraal. Maar ook off white, ecru en biscuit krijgen een belangrijke rol toebedeeld. Interessante kleuraccenten als emerald, burnt orange en rood geven de collectie de nodige winterse punch.

    De prints zijn subtiel en geraffineerd. Bloemenprints krijgen een winterse variant en bewijzen dat florale motieven ook in het najaar een must zijn. Klassiekers als de prince de galle-ruit en de luipaardprint zien we dit seizoen in een geüpdatete versie. Een ludiek zwanenprintje blijkt verrassend veelzijdig en geeft elk silhouet een extra twist.

     

    Caroline Biss :: Autumn/Winter 2017/2018 :: Thema 2 :: Cosy winter neutrals

    Het thema met neutrale tinten reikt van offwhite en warmere beige- en camelschakeringen tot grijs en zwart. Ze laten zich nu eens combineren in lichte laagjes en krijgen dan weer vorm in knusse truien en cardigans. Het breiwerk vormt de kern van de wintercollectie en oogt rijkelijk dankzij het afwisselend spel van gemengde garens en fantasiesteken in reliëf.















    24-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!