Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerij Haacht verandert elke bak Primus in een plantenbak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sinds kort zitten er in elke bak Primus 24 frisse, eigenzinnige platen. Brouwerij Haacht lanceerde onlangs namelijk de Primus Platenbak app. Een unieke app die elke keer je het etiket van een flesje scant een nieuwe plaat ontgrendelt. De Primus Platenbak schotelt je artiesten voor die overlopen van talent, maar nog niet bekend zijn bij de gewone sterveling. Helemaal Primus dus.

    Klaar om je platencollectie uit te breiden en nieuwe smaken te ontdekken? Download de app, scan het etiket op je flesje Primus en geniet van een frisse portie muzikale eigenzinnigheid.

    Bekijk het filmpje op YouTube (https://youtu.be/sZEDmVnXS_g) of download nu de Primus Platenbak app voor iOS of Android via http://app.primus.be/platenbak

    Brouwerij Haacht is een onafhankelijke, Belgische familiebrouwerij en stelt een 400-tal werknemers tewerk. Naast haar pils, Primus, brouwt ze eveneens verschillende speciaal-, abdij-, fruit-, wit-, amber- en tafelbieren. De bekendste merken zijn Keizer Karel, Tongerlo en Mystic. In 2014 werd haar Tongerlo Blond op de World Beer Awards verkozen tot ‘Beste Bier ter Wereld’.

    Het drankengamma vertegenwoordigt jaarlijks een afzet van meer dan 1 miljoen hectoliter en bestaat eveneens uit een volwaardig assortiment eigen gebottelde natuurlijke mineraalwaters en frisdranken onder het merk VAL, Fuerto koffie, en diverse Franse en wereldwijnen. Brouwerij Haacht staat ook in voor de exclusieve botteling van Pepsi, bestemd voor het Belgische horecakanaal.

    Haar hoofdactiviteit is een totale service bieden aan meer dan 6.000 horecazaken, voor zowel de thuis- als exportmarkt. Consumenten kunnen haar producten ook terugvinden bij de betere drankenhandelaars en in supermarkten van de groep Colruyt. In Frankrijk opereert zij onder de naam Brasserie du Coq Hardi en in Nederland als Bierbrouwerij De Leeuw.

                                      

    06-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC Earth creƫert exclusieve programmering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Holland America Line start een samenwerking met het bekroonde BBC Earth om voorlichting en entertainment van wereldklasse aan boord van haar vloot premium schepen te brengen. Door de innovatieve en adembenemende programmering die zo kenmerkend is voor BBC Earth, worden gasten ondergedompeld in de wonderen der natuur door middel van filmbeelden, live multi-media shows, verrijkende ervaringen, activiteiten voor kinderen en thema cruises. De planning is om het BBC Earth programma over de gehele vloot van Holland America Line uit te brengen tussen april 2016 en september 2016.

    "Bij Holland America Line cruises staan beleving en het ontdekken van de wereld centraal, en deze exclusieve samenwerking met BBC Earth draagt bij aan een ervaring die voor onze gasten nog unieker en onvergetelijker is," aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. "Er is geen enkele andere aanbieder in de cruise branche die de hoogstaande kwaliteit aanbiedt die BBC Earth naar onze schepen brengt, en we hopen dat dit programma onze gasten een diepere verbinding geeft met de bestemmingen die we bezoeken.”

    Een live concert dat speciaal voor de rederij gecreëerd is op basis van het programma "Blue Planet", neemt gasten mee op een reis over oceanen en door landschappen met extreme omstandigheden en ongelooflijke natuurlijke schoonheid. De productie is een feest voor alle zintuigen waarbij beelden uit "Blue Planet" worden begeleid door live muzikanten en gesproken tekst. Daarnaast kunnen gasten deelnemen aan speciale activiteiten zoals de onderhoudende “What On Earth?” spelshow, die de complete wereld van BBC Earth in een nieuwe setting tot leven brengt. Tijdens elke cruise worden uiteraard de BBC Earth programma’s in het theater aan boord vertoond.

    Er is ook gedacht aan jonge cruisegasten met speciale BBC Earth programma’s die beelden bevatten uit “Blue Planet”, “Frozen Planet” en “Walking with Dinosaurs”. Kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten als dino eieren zoeken, ontdekkingstochten over het schip verkleed als echte ontdekkingsreizigers, speurtochten, fotoshoots met dinosaurussen voor een echt green-screen en nog veel meer.  

    Gasten die zich nog verder willen onderdompelen in de BBC Earth ervaring, kunnen deelnemen aan een thema cruise met BBC Earth fotografen, producers en gastsprekers die verhalen zullen delen van hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens de opnames van de programma’s. Deze experts geven ook master classes in fotografie en videografie, zodat gasten van de besten in het vak kunnen leren. De data voor deze thema cruises worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

    06-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier Driekoningen met Piacard: 6 goede redenen om te smullen

    Picard verrast ons ook dit jaar met Driekoningen. Ontdek de 6 modellen in de taartcollectie van Picard! De trend dit seizoen? Een weldaad van dubbel delicieuze recepten in verschillende formaten voor echte lekkerbekken. Verzamel de zes poppetjes en ontdek de fonkelnieuwe sterretjeskroon. Picard weet eens te meer traditie en creativiteit harmonieus te combineren.

    De onweerstaanbare nieuwkomer: Driekoningentaart met chocolade. Klein en groot zullen er onmiddellijk weg van zijn! De nieuwe Driekoningentaart met chocolade van Picard heeft dubbel zoveel plezier voor ons in petto. Het knapperig bladerdeeg van roomboter en de dubbele garnituur doen ons helemaal watertanden.. Amandel- en chocoladecrème met een ongelooflijk romige chocoladevulling. Bak deze taart in de oven en schuif daarna gezellig aan tafel om van deze overheerlijke taart met stukjes "crêpes dentelles" te genieten. Onmogelijk om aan haar charmes te weerstaan! 40 min bakken in de oven-400 g (4 à 6 personen) – richtprijs 6,50 €

    Het wordt steeds gezelliger: Driekoningentaart met frangipane 8 personen. Driekoningen is de ideale gelegenheid voor een gezellig onderonsje met familie of vrienden, om samen te smullen van een smakelijke taart, vers uit de oven! Daarom lanceert Picard de traditionele Driekoningentaart met frangipane... voor 8 personen! Hiermee tovert u een glimlach op het gezicht van iedere bourgondiër. 45 min bakken in de oven- 800g (8personen) -7,90€

    Uiteraard vergeet Picard de klassiekers niet! Traditioneel: Driekoningentaart met frangipane 45 min bakken in de oven - 600 g (6 personen) -5,90 €. Romantisch: 2 individuele driekoningentaartjes 25 min bakken in de oven - 2 x 100 g - 4 € - 40 min bakken in de oven. Fruitig : Driekoningentaart met appels - 40 min bakken in de oven 600 g (6 personen) -5,50 €. Fris : Driekoningentaart Amandel-Citroencrème 40 min bakken in de oven - 400 g (6 personen) -6,50 €.

    Deze producten zijn nu reeds beschikbaar!







    05-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeur: carrefour introduceert recycleerbare en composteerbare broodzakken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    • Carrefour introduceert volledig recycleerbare en biologisch afbreekbare broodzakken. Een primeur in de Belgische supermarkten. Naar aanleiding van dit duurzame initiatief heeft Carrefour een Greener Packaging Award gewonnen in de categorie End of Life.

    Voortaan kunnen de klanten van Carrefour brood in een volledig recycleerbare en composteerbare broodzak kopen. Deze vernieuwing past in het kader van de duurzaamheidsdoelstelling van de keten. Carrefour Belgium heeft met dit initiatief een Greener Packaging Award gewonnen.

    Elk jaar worden meer dan 20 miljoen broodzakken op de markt gebracht. Carrefour kiest voortaan voor recycleerbare en composteerbare zakken voor brood en verkleint hiermee de milieu-impact van dit soort verpakkingen. Dit is een primeur in de Belgische supermarkten.

    De broodzakken bevatten geen paraffine meer, maar bestaan volledig uit materiaal uit hernieuwbare bronnen. De vezel die gebruikt wordt is PEFC-gecertificeerd: deze is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Carrefour heeft ervoor gekozen om de natuurlijke kleur van het papier te behouden, terwijl de vorige broodzak volledig bedrukt was. Voor de beperkte bedrukking wordt alleen inkt op waterbasis gebruikt.

    De nieuwe broodzakken veranderen niets aan de gewoonten van de consument, maar ze zijn bovendien voortaan Home compost gecertificeerd: klanten kunnen er hun groenafval in weggooien en dit inclusief broodzak bij hun compost gooien. Het droge materiaal van de zakken garandeert een evenwichtige samenstelling van de compost, wat leidt tot een verbetering van de grond. Wie geen compost heeft, kan de zak bij het papier en karton weggooien om hem te laten recycleren.

    Dankzij deze nieuwe originele verpakking heeft Carrefour een Greener Packaging Award gewonnen in de categorie End of Life. Deze awards worden uitgereikt door Fost Plus en VAL-I-PAC. Zoals de naam aangeeft, beloont deze categorie bedrijven die recycleerbare of herbruikbare verpakkingen op de markt brengen. De Greener Packaging Awards hebben als doelstelling om bedrijven aan te moedigen te investeren in duurzame verpakkingen, en de economische sector te sensibiliseren. Deze prijs is voor Carrefour Belgium een extra stimulans om te blijven innoveren en nieuwe duurzame

    05-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film: The Interceptor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Het verhaal

    BBC-serie The Interceptor opent met de jonge Ash, die als kind meemaakt hoe zijn vader iemand neerschiet omwille van een drugdeal die fout is gelopen. Daarop springen meteen enkele jaren de toekomst in. Ash (O.T. Fagbenie uit onder andere FM en Looking) werkt nu als agent bij de douane. Hij heeft een enorme afkeer ontwikkeld van drugs en is bereid om buiten de lijntjes te kleuren. Vooral het feit dat minder belangrijke dealers vaak tegen de lamp lopen terwijl de echt grote vissen buiten schot blijven, is enorm frustrerend voor hem.

    Tijdens een poging om drugs in beslag te nemen wordt de beste vriend van Ash, Tommy (Robert Lonsdale), geraakt door een meedogenloze crimineel Jago (Paul Kaye), waardoor hij volledig verlamd wordt achtergelaten. Kort daarop wordt Ash benaderd door zijn vroegere mentor, Valerie (Lorraine Ashbourne, bekend van onder andere King Kong en Jane Eyre), om een nieuwe anti-drugseenheid te vervoegen; UNIT (kort voor ‘Undercover Narcotics Investigation Team’). Ondanks het feit dat zijn vrouw een beetje overbezorgd is, besluit Ash toe te stemmen. Gedurende het daaropvolgende onderzoek begint de drang naar wraak echter steeds sterker te worden, waardoor Ash meer en meer ondoordachte beslissingen begint te nemen en in conflict geraakt met zijn teamleden. Ondertussen blijkt de machtige misdaadbaas Roach (Trevor Eve, die vroeger al schitterde in uitstekende series en films als Waking the Dead en Troy) achter de schermen van de stad aan de touwtjes te trekken…

    De serie

    Jarenlang vond de BBC geen antwoord op de afwezigheid van de ooit immens populaire serie Spooks. Het bleef een leemte in de programmatie van de zender. Fans vroegen met de regelmaat van de klok waarom de Britse zender geen nieuwe serie binnen hetzelfde genre bestelde. Toen The Interceptor werd aangekondigd, ging dat dan ook gepaard met de nodige hooggespannen verwachtingen. De sfeer doet uiteindelijk denken aan een kruising tussen het al vermelde Spooks en die Amerikaanse favoriet, The Wire. Het resultaat is een ouderwetse politiereeks vol stunts, achtervolgingen en gevechten, met een typische ‘bad boy’ die soms op een ongeleid projectiel lijkt, maar dankzij een aantal sterk ontwikkelde vaardigheden mag aanblijven als hoofdpersonage. Dat lang niet alles wat Ash probeert ook lukt, is daarbij een verademing na tientallen reeksen waarin de persoon waar alles om draait over haast bovennatuurlijke eigenschappen blijkt te bezitten waarmee bijna elke misdaad bijna altijd snel wordt opgelost.

    Technische fiche

    Release: 20 oktober 2015 - Speelduur: 400 minuten (8 x 50 minuten) - Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Beeldformaat: 16:9 (dvd en Blu-ray), 1080p (Blu-ray) - Audio: Dolby Digital 5.1 (dvd), DTS 5.1 (Blu-ray) - Distributie: Just Entertainment

    Regie: Farren Blackburn, Julian Holmes, Richard Senior, Cilla Ware; Scenario: Tony Saint, Simon Allen, Mark Catley , Productie: Patrick Schweitzer , Muziek: Paul Thomson , Cinematografie: Damian Bromley, Shane Daly, Nick Dance, Sam McCurdy , Montage: Ben Drury, Mike Phillips, Jason Savage, Sam Williams

    Artistieke fiche

    O.T. Fragbenie: Ash, Lorraine Ashbourne: Valerie, Lee Boardman: Xavier, Charlie de Melo: Martin, Trevor Eve: Roach, Anthony Grundy: Bernie, Jo Joyner: Lorna , Robert Lonsdale: Tommy

    Meer info: www.justentertainment.nl

     

    05-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clipper toont aan dat cruisen ook gezond kan zijn

    Star Clippers pakt uit met enkele cruises die je fit zullen houden. Met hun yoga-cruises varen ze mee met dé fitnesstrend van 2016. Of je kan kiezen om je conditie bij te schaven door begeleiding van personal coaches van wereldsterren zoals Oprah Winfrey.

    Kom tot rust tijdens een yoga cruise: Het American College of Sports Medecine voorspelt dat yoga in 2016 zeer trendy blijft. Star Clippers biedt al enkele jaren thematische yoga cruises aan en zet dit in 2016 graag verder wegens groot succes. Ontspanning voor lichaam en geest, op het open dek, onder duizenden vierkante meter opgespannen zeilen, mét ervaren yoga leraars! Je krijgt lessen tijdens de zonsondergang of –opgang op het dek, bij het ruisen van de zee. De yoga-cruises gaan door op een selectie afvaarten in januari/februari 2016: 10, 17, 24 januari Cienfuegos-Cienfuegos, 7 nachten, 13 februari Barbados-Barbados, 7 nachten.

    Hulp van een persoonlijke coach om goede voornemens waar te maken

    •         Jenny Schatzle, is fitness expert en voedingsspecialiste. Al meer dan 15 jaar inspireert ze mensen om gezonder te leven. Ze zal Star Clipper gasten demonstreren hoe je gezond kan afvallen en welke makkelijke oefeningen daarbij helpen. Jenny vaart 7 nachten mee met de Star Clipper vanaf Sint-Maarten op 23 januari.

    •         Benjamin Allen, is internationaal choreograaf en oprichter van dans fitness sensatie GROOV3. Hij zal je dansend fit maken tijdens diverse cardio-trainingen aan boord van de Royal Clipper. Vertrek is op 13 februari 2016 vanaf Barbados, 7 nachten.

    •         Joel Harper is een personal trainer uit New York met meer dan 20 jaar ervaring. Hij begeleidt onder andere bekende sterren als Dr. Oz of Oprah Winfrey, maar ook Olympische medaillewinnaars. Hij is gekend voor zijn simpele oefeningen met snel resultaat. Laat je coachen op de Royal Clipper, vertrek op 20 februari 2016 vanaf Barbados, 7 nachten.

    Deze cruises bieden een super mix van een authentiek zeilavontuur, in een idyllische Caraïbische setting, waar je kunt tot rust komen en tegelijk je conditie onderhouden. Je komt bovendien gezonder terug thuis in tegenstelling tot andere vakanties. Info: www.starclippers.com

    Voor meer info en de concrete voorwaarden: www.starclippers.com of ga langs bij je reisagent.

    05-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."La Roude de Paris" by Veuve Clicqout champagne boven de horizon

    Wat is de link tussen een emblematische kermisattractie en een gereputeerd champagnemerk? Waarom verbinden de prestigieuze bubbels van Veuve Clicquot hun naam aan het indrukwekkende ‘Roue de Paris’ dat onlangs gekocht werd door attractiehouder-foorkramer René Buskens? Dezelfde fascinatie voor unieke sensatie en het talent om te genieten van het moment natuurlijk!

    Vanaf einde augustus kan in verschillende Belgische steden een ritje gemaakt worden op Europa’s grootste transportabele reuzenrad. En alsof het wonderbaarlijke uitzicht vanuit de 42 gondels nog niet volstaat, kun je in sommige ervan nippen van een glas champagne terwijl je het weidse panorama bewondert.

    De droom van René Bufkens: Het ‘Roue de Paris’ is een begrip in de kermiswereld. Het eerste exemplaar werd vervaardigd rond 2000 ter gelegenheid van de millenniumviering in Parijs. In 2009 bouwde de Nederlandse firma Mondial Rides een tweede exemplaar dat nog mooier en beter uitgerust was dan zijn voorganger. Dit rad is ongeveer 53 meter hoog, heeft een diameter van 50,5 meter en telt 42 gondels die elk plaats bieden aan zes personen. Daarmee is het een van de grootste mobiele reuzenraderen in Europa. De afgelopen jaren deed het een aantal Europese steden aan en onlangs werd het gekocht door de Belgische kermis-en foorspecialist René Bufkens die hiermee een van zijn grootste dromen waarmaakte. René komt immers uit een familie kermisreizigers en is met dit reuzenrad niet aan zijn proefstuk. Samen met zijn familie baatte hij al diverse attracties uit, de een nog indrukwekkender dan de andere. Nu slaagde hij er met de hulp van zijn neef in het ‘Roue de Paris’ te kopen om ermee doorheen België en Europa te toeren.

    Het Rad dat al te zien was op de Foire du Trône en het Fête des Tuileries in Parijs, beleefde zijn Belgische première tijdens de traditionele "Koersefoor” te Waregem. Vanaf 18 september staat het rad in Brussel en einde november verhuist het rad naar Gent. Een uitstekende gelegenheid voor jong en oud om de stad en de streek vanuit een ander perspectief te ontdekken en te genieten van een uniek moment in de comfortabele gondels van de vernuftige attractie.

    Buitengewone bubbels: Om een rit nog unieker te maken doet René Bufkens een beroep op de kwaliteiten van het gerenommeerde champagnemerk Veuve Clicquot, bekend om zijn respect voor traditie, gecombineerd met een onaflatend streven naar nieuwe ervaringen. Een partnerschap met het imposante maar vooral unieke reuzenrad, is dan ook een uitgelezen kans om de bezoekers te trakteren op een speciale ervaring die ze niet snel zullen vergeten. “Het reuzenrad staat voor ons symbool voor out of the ordinary fun”, aldus het champagnemerk. “Die instelling past precies binnen de Clicquot-twist. Het betekent onder andere dat we graag spelen met conventies, de dingen liefst net iets anders doen dan de rest en van elk ogenblik een creatief moment willen maken.”

    Concreet biedt Veuve Clicquot bezoekers de mogelijkheid een rit te boeken onder het genot van een glas Yellow Label van het merk en vinden zij die zich liever niet in de lucht wagen, op de begane grond een Veuve Clicquot-bar waar het fijn toeven is. Je zou voor minder naar het reuzenrad afzakken!

    Praktisch

    Het rad stond van 18 september tot 22 november in Brussel aan de Zuidlaan. Eind november verhuisde het rad naar de Korenmarkt in Gent. Het rad is elke dag toegankelijk van 10u tot 22u. Een ritje kost 8 euro voor een volwassene en 5 euro voor kinderen.

    Zij die graag met vrienden en familie willen genieten van een originele Veuve Clicquot ervaring, kunnen kiezen voor het speciale Veuve-Clicquot arrangement voor 2 personen. Het arrangement kost 40 euro en omvat een ritje in de Veuve Clicquot-gondel, een fles Yellow Label van 37,5cl en twee glazen.

     

    04-12-2015 om 18:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARREFOUR BELGIUM LANCEERT FLEX: EEN REKENING EN EEN PREPAIDKAART, IN SAMENWERKING MET VISA EUROPE
    • Een 2-in-1-betaalkaart die mee evolueert met de klant: meer dan zomaar een cadeaukaart. Een herlaadbare rekening met gepersonaliseerde homebanking
    • Een elektronische portemonnee voor dagelijkse uitgaven
    • Met contactloze Visa Paywave NFC-technologie die aankopen vergemakkelijkt
    • Veilig online betalen dankzij de technologie ‘3D Secure Verified by Visa’.

    Als eerste retailer in België lanceert de groep Carrefour via Fimaser, haar instelling voor elektronische betalingen, een eigen contactloze prepaid debetkaart. Flex is een herlaadbare kaart die gelinkt is aan een rekening en ondersteund wordt door een homebankingsysteem dat tal van mogelijkheden biedt, waaronder een zeer handig en gebruiksvriendelijk budgetbeheertool. De kaart kan ook als cadeaukaart worden geschonken. Deze debetkaart, die zich richt tot een ruim publiek, wordt in nagenoeg alle handelszaken in België en het buitenland aanvaard.

    Met 650.000 klanten per dag en jaarlijks 75% van de Belgische gezinnen die hun boodschappen in een van haar drie winkelformaten – de Hypermarkten Carrefour, Markets en Express-buurtwinkels – doen, weet Carrefour Belgium dat het elektronische betaalverkeer in de lift zit. Studenten, gezinnen met kinderen, ouderen… betalen in winkels en op het internet steeds vaker met een kaart. Carrefour Belgium heeft daarom, via haar zusteronderneming Fimaser een kaart in het leven geroepen die voorziet in al hun behoeften.

    Een kaart die alles omvat

    Flex is speciaal ontwikkeld voor wie over een elektronische portemonnee wil beschikken voor zijn dagelijkse uitgaven, voor wie zijn budget optimaal wil beheren en/of voor wie een eerste ‘zichtrekening’ wil openen. Flex is de eerste prepaidkaart die inspeelt op al deze behoeften. De kaart is als cadeaukaart verkrijgbaar in de winkel. Je laadt ze op met een bedrag tussen € 20 en € 150 – hiervoor kun je terecht in het merendeel van de 749 Carrefour winkels – en vervolgens doe je ze aan iemand cadeau.

    Op verzoek van de kaarthouder, en na zijn identificatie, kan de kaart daarna worden omgezet in een herlaadbare prepaidbetaalkaart die gelinkt is aan een elektronische rekening met homebanking en een geavanceerd budgetbeheertool. “We zijn ervan overtuigd dat de meeste gebruikers zullen overstappen naar deze gebruiksmodus van de kaart. Dankzij de beheertool krijgen ze een precies beeld van hun uitgaven en kunnen ze hun budget beter dan ooit beheren”, verklaart Baptiste van Outryve, woordvoerder van Carrefour Belgium. De geavanceerde budgetbeheertool rangschikt de uitgaven namelijk per categorie, toont de evolutie van de uitgaven en biedt de gebruiker zelfs de mogelijkheid om waarschuwingen en een maximumbedrag in te stellen per uitgavetype. De gebruiker kan specifieke uitgaven bovendien filteren en blokkeren. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen om de uitgaven van een student te controleren.

    Overal ter wereld

    De Flex kaart werkt als een Visa debetkaart, zowel in de cadeauversie als in de herlaadbare versie. Daardoor kan ze uiteraard bij Carrefour worden gebruikt voor geldopnames en betalingen, maar ook op alle andere punten van het Visa netwerk in België en in het buitenland. Onlinebetalingen zijn bovendien beveiligd door Verified by Visa.

    Gemakkelijk te herladen

    De houder van een Flex kaart (zowel de cadeau- als de herlaadbare versie) kan het saldo van zijn kaart online of aan de kassa van een Carrefour winkel opvragen. Het saldo staat ook vermeld op het Carrefour kassaticket dat je ontvangt na betaling. De kaart herladen is zeer eenvoudig: dit kan meteen aan de kassa van een Carrefour winkel, via overschrijving naar de Flex rekening of via homebanking.

    Een zeer ruim potentieel publiek

    De gebruiksmogelijkheden van Flex zijn haast onbegrensd. Als cadeaukaart is ze interessant voor (groot)ouders die hun (klein)kinderen wat zakgeld of een geschenk willen geven, maar ook voor werkgevers die hun medewerkers willen belonen met een kaart die in de hele wereld geldig is.

    Als herlaadkaart met rekening en homebanking is de kaart ook een oplossing voor gezinnen die hun budget optimaal onder controle willen houden. Ze kunnen bovendien verschillende kaarten linken aan één rekening. Zo kunnen ze via elektronische weg zakgeld overmaken aan hun studerende kinderen of hun een maandelijks budget ter beschikking stellen. De kaart is ook een uitstekende oplossing voor wie zijn transacties via het internet op een beveiligde manier wil uitvoeren, voor reizigers die op zoek zijn naar een veilige betaalkaart en hun vakantiebudget willen beheren, net als voor werknemers die de kosten die ze voor hun bedrijf maken afzonderlijk willen opvolgen.

    Innovatie, in samenwerking met Visa

    Flex verenigt verschillende innovaties. Ten eerste gaat het om een 2-in-1-kaart met meerdere functies die mee evolueert met de gebruiker, maar dat is zeker niet alles. “De Flex kaart maakt gebruik van de contactloze Visa Paywave NFC-technologie. Daardoor moet de klant niet langer telkens zijn kaart in een terminal inbrengen om zijn betaling uit te voeren.Deze contactloze technologie is zeer handig en snel. En dat heeft een gunstige invloed op de winkelervaring van de consument”, vertelt Jean-Marie de Crayencour, Country Manager Belux bij Visa Europe.

    Carrefour kondigde eind september aan dat het tegen eind dit jaar als eerste distributeur in België al zijn kassa’s zal uitrusten met NFC-betaalterminals. In herlaadmodus biedt de Flex kaart gebruikers de mogelijkheidom zich te registreren voor de getrouwheidsprogramma’s Carrefour Bonus Card en Spaar en Pluk. Zo genieten ze heel eenvoudig van de bijbehorende voordelen. Bovendien kunnen gebruikers op die manier al hun punten sparen op één enkele kaart. “De nieuwe Flex kaart is een multifunctionele kaart die momenteel enig in zijn soort is op de Belgische markt”, voegt Baptiste van Outryve nog toe. De prepaid Flex kaart is verkrijgbaar in het merendeel van de Carrefour winkels. De voorwaarden zijn beschikbaar op www.flexprepaid.be

    Over Carrefour Belgium en Fimaser:

    Carrefour Belgium is een van de grootste distributeurs in België en stelt ongeveer 11.500 mensen tewerk. Carrefour telt 749 winkels, waaronder 45 Hypermarkten Carrefour, 437 Markets, 265 Express buurtwinkels, 12 Drives en meer dan 60 ophaalpunten in de winkel voor onlinebestellingen. Carrefour Belgium maakt deel uit van het dagelijkse leven van de consument. Elke dag verwelkomt Carrefour zowat 650.000 klanten of meer dan 75 % van alle Belgische gezinnen per jaar, die kunnen kiezen uit een enorm assortiment producten en diensten voor een eerlijke prijs.

    Carrefour Belgium maakt deel uit van de Carrefour Group, de op één na grootste distributeur ter wereld en de grootste in Europa. De groep stelt 380.000 mensen tewerk, is in 35 landen aanwezig met meer dan 11.900 winkels en haalde in 2014 met zijn winkelketens een omzet van 100,5 miljard euro. Als partner van COP21 zet de Carrefour Group zich via dagelijkse initiatieven in voor een meer duurzame en verantwoorde handel. Het MVO-beleid van de groep is gebaseerd op drie pijlers: de strijd tegen alle vormen van verspilling, de bescherming van de biodiversiteit en de ondersteuning van de partners van het bedrijf.

    Voor de commercialisatie van de Flex kaart steunt de Carrefour Group op zijn financiële dochteronderneming FIMASER nv, die al 25 jaar actief is op het vlak van betaaloplossingen en door de Nationale Bank van België erkend is als instelling voor elektronisch geld.

    Visa Europe is een aanbieder van betalingstechnologie die eigendom is van en wordt beheerd door aangesloten banken en overige aanbieders van betalingsdiensten uit 38 landen in Europa. Visa Europe speelt een centrale rol in de wereld van betalingen. Het biedt de service en de infrastructuur aan die elektronische betalingen mogelijk maken voor miljoenen Europese consumenten, bedrijven en overheden. Visa’s leden zijn verantwoordelijk voor de uitgifte van de betaalkaarten, de contracten met winkeliers en het bepalen van de tarieven voor kaarthouders en winkeliers. Visa Europe is de grootste verwerker van transacties in Europa en is verantwoordelijk voor meer dan 18 miljard transacties per jaar. Op piekmomenten vinden er 1.622 transacties per seconde plaats.

    Er zijn in Europa meer dan 500 miljoen Visa-kaarten in omloop. Van elke € 6 aan transacties verloopt er € 1 via een Visa-kaart. De totale bestedingen met Visa-betaalkaarten zijn goed voor meer dan € 2.000 biljoen per jaar, waarvan € 1.500 biljoen bij verkooppunten. Visa Europe is een onafhankelijk bedrijf met een exclusieve, onherroepelijke, en eeuwigdurende vergunning om het merk Visa te gebruiken in Europa. Visa Europe werkt samen met Visa Inc. om wereldwijde Visa-betalingen mogelijk te maken in meer dan 200 landen en gebieden.

     

     

     









    04-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nordic: gloednieuwe zomerbrochure 2016

    Nordic geeft elk jaar enkele brochures uit met de mooiste reizen naar Scandinavië. De gloednieuwe zomerbrochure 2016 bevat zomerreizen naar Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland.

    Groepsreis Fjorden en Lofoten van 09.06.2016 t.e.m. 20.06.2016: Deze gevarieerde rondreis vat het beste van Zuid- en Noord-Noorwegen samen. Na een vlucht van Brussel naar Oslo en een verblijf in Oslo stad gaat de reis verder via de Hardangervidda, de Hardangerfjord en Bergen naar het rijk van de fjorden en gletsjers. Langs de prachtige Atlanterhavsveien en Molde eindigt deze reis in Zuid-Noorwegen in de Koningsstad Trondheim. Daar gaan we aan boord van de trein Nordlandsbanen voor een spectaculaire rit naar Lofoten. We bezoeken de unieke vissersdorpjes en eindigen deze reis in Andenes waar we aan een walvissafari deelnemen alvorens terug te vliegen vanaf Evenes.

    Wildobservatie in Midden-Zweden: Maak kennis met ongerepte regio’s in Midden-Zweden en ga met ervaren wildernisgidsen op zoek naar elanden, bevers, veelvraten en bruine beren. Tijdens deze rondreis met huurwagen doorheen de dicht beboste provincies Bergslagen, Dalarna en Hälsingland, bezoekt u enkele van de beste observatieplaatsen voor het spotten van wilde dieren. Voor de begeleide dierensafari’s sluit u ’s avonds aan bij een internationaal groepje van reizigers die op dezelfde locaties verblijven, overdag kan u genieten van de prachtige ligging en gastvrijheid van de pensions waar u verblijft, of heeft u met uw huurwagen de vrijheid om Zweden verder op eigen ritme te ontdekken. Maak u klaar voor een onvergetelijk wildernisavontuur!

    Groepsreis IJsland volledig van 18.06.2016 t.e.m. 28.06.2016: Eerst volgen we de zuidkust met zijn dramatische landschappen, talloze watervallen, glinsterende gletsjers en ijsmeren, de vulkanische stranden en de vogelkliffen. Daarna zijn de Oostfjorden aan de beurt met fraaie rotskusten, kleine nederzettingen, de gestreepte Hengifoss waterval en de Litlanesfoss waterval die geschraagd wordt door basaltzuilen. Húsavik, het walvis mekka, is ons uitgangspunt om de uiterst vulkanische regio rondom het Mývatn meer te bezoeken. Talloze zwavelbronnen, borrelende en stomende modderpoelen, kraters, warmwaterbronnen en lavavelden zijn het resultaat.

    BLOKHUT AAN HET MEER: Deze reis is ideaal voor wie een combinatie wil van de charme van een Finse blokhut aan een meer met de nabijheid van gezellige steden en culturele activiteiten. U verblijft 1 week in een authentieke blokhut in het Nuuksio Nationaal park, op 1uur rijden van Helsinki en op rijafstand van verschillende kuststadjes. In uw blokhut geniet u van ruimte, uitgestrekte natuur, een eigen strandje, sauna, barbecue en vuurplaats. Wie dat wenst kan ook opteren voor een blokhut in het Samaai merengebied of het Koli nationaal park. Contacteer ons hiervoor!

    Infodagen: Goed geïnformeerd zijn/worden is het ideale begin van een reis naar het vaak onbekende noorden. Nordic geeft daarom ook regelmatig informatieve voorstellingen over de Scandinavische bestemmingen. De toegang tot deze voorstellingen is gratis. Iedereen is welkom na inschrijving (via www.nordic.be) op één van onderstaande data: Zondag 13.12.2015 (Cultuurhuis De Leest, Sint-Jorisstraat 62, 8870 Izegem) of zondag 10.01.2016 (Cultuurcentrum De Pit, Platteput 16, 9255 Buggenhout). Er worden maar liefst 5 tot 6 verschillende infosessies per dag voorzien, gaande van een rondreis IJsland tot een winteravontuur Spitsbergen, van een individuele ontdekking van Lofoten tot een winterreis op zoek naar walvissen en het noorderlicht. Na elke voorstelling kan u terecht bij medewerkers of een van de trouwe klanten voor meer informatie.

    Het Nordic-team: Nordic, thuis in Scandinavië sinds 1980, is dé reisspecialist en marktleider in België voor reizen naar Noorwegen, Zweden, Finland, Lapland en IJsland. Bovendien is deze vergunde en verzekerde touroperator de enige “international representative” in België voor reizen met Hurtigruten. Een gemotiveerd team van 12 Scandinavië-specialisten staat klaar om klanten – na afspraak - persoonlijk en uitgebreid te informeren en hen te helpen een keuze te maken uit het ruime reisaanbod. Nordic staat bekend om het uitzonderlijk niveau van haar klantenservice. Elke reis wordt nauwkeurig voorbereid en klanten ontvangen telkens een zeer uitgebreide reisbeschrijving. Een ideale start voor een onvergetelijke reis naar het noorden! De brochure bekijken of bestellen kan via www.nordic.be.

    04-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Dandoy gaat Antwerpen veroveren! Spectaculoos Speculoos en co zijn klaar voor de feesten

    Over een première gesproken! Maison Dandoy vestigt zich vanaf eind dit jaar in Antwerpen. Meer nog, het wordt zelfs dubbel genieten voor de fans van de legendarische Belgische koekjesfabrikant, want vanaf 23 november zullen ze hun favoriete artikelen niet alleen kunnen vinden bij Graanmarkt 13, maar ook in een pop-upstore in de Stadsfeestzaal. Twee plaatsen die de waarden van gastronomische vreugde en authenticiteit van het huis perfect zullen vertegenwoordigen.

    Op deze twee Antwerpse adressen vind je uiteraard alle klassiekers en iconische producten van Maison Dandoy. Ter gelegenheid van de feesten komen daar natuurlijk nog een aantal feestkoekjes bij. De nieuwe collectie van Maison Dandoy voor Sinterklaas belooft dat Saint-Nicholas's sweets are for kids of all ages. De nieuwe doos voor Kerstmis leert ons dat Holy days ask for devilishly good cookies. Met andere woorden: je kunt al 186 jaar lang koekjes bakken en toch modern zijn.

    Na een mooie expansie in Brussel en een eerste winkel in Tokio in 2012, zet Maison Dandoy nu zijn ontwikkeling buiten Brussel en over de landsgrenzen voort. En dat is geen toeval: sinds 2012, na twee jaar van reflectie en creativiteit, frist het huis in samenwerking met het bureau Base Design zijn imago helemaal op. Het resultaat is een volledige rebranding, een perfecte packaging met gouden nopjes en een humoristische baseline die naadloos bij het product aansluit: Spectaculoos Speculoos.

    Er was durf voor nodig om dit familiebedrijf, opgericht in 1829, de 21ste eeuw binnen te leiden. Kwaliteit en knowhow zijn de sleutelwoorden van deze ambachtelijke koekjesfabriek, die al zeven generaties lang de beste producten aflevert. Een stevige erfenis, die het waard is in de beste omstandigheden voortgezet te worden. Daar zijn ze het zelf natuurlijk helemaal mee eens. Het was vanuit die gedachte dat er een unieke pilootwinkel werd geopend op het Stefaniaplein in Brussel. In een kader dat door designers speciaal werd ontworpen om een hedendaagse weerspiegeling te vormen van het authentieke Maison Dandoy, vindt de klant er het volledige gamma van de heerlijke koekjes die ze met zoveel liefde maken, alsook een assortiment “Koekjes met koffie” om ter plaatse te consumeren of mee te nemen. You’re the coffee to my cookie, vooruit maar!

    Maison Dandoy in Antwerpen - Graanmarkt 13, 2000 Antwerpen, T. 03 337 79 92

    Pop-up in de Stadsfeestzaal, Meir 78 / Hopland 31, 2000 Antwerpen

    Maison Dandoy - Stefaniaplein 4, 1050 Brussels, T. 02 503 05 83

    www.maisondandoy.com







    03-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film: I spit on your Grave - Revenge is mine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het verhaal

    In 2010 zag de remake van de populaire cultklassieker I Spit on Your Grave uit 1978 het levenslicht. Daarin zagen we hoe schrijfster Jennifer Hills (Sarah Butler uit The Philly Kid) een afgelegen hutje in Louisiana huurt om zich een tijdje te kunnen toeleggen op haar werk. Aan het plaatselijke brandstofstation beledigt ze min of meer per ongeluk alfaman Johnny (Jeff Branson), de officieuze leider van een groepje agressievelingen. Wanneer de vier vechtersbazen haar nieuwe verblijfplaats bezoeken en haar bedreigen, belt ze de sheriff, die zich prompt naar de cabine haast om… te participeren in een groepsverkrachting. Jennifer weet nog het bos in te strompelen, valt in het water en verdwijnt, tot ze een tijdje later terugkeert om wraak te nemen op de mannen.

    I Spit on Your Grave 3: Vengeance Is Mine grijpt niet terug op het vervolg, maar volgt rechtstreeks op de verhaallijn van de eerste film. Sarah Butler keert voor het eerst terug als Jennifer Hill, maar de knappe auteur blijkt nog steeds geplaagd te worden door nachtmerries over wat er gebeurd is. Zelfs overdag blijft ze gewelddadige fan-tasieën koesteren. Ze heeft enorm veel moeite om mannen te vertrouwen en begint op aanraden van haar therapeute met een reeks groepssessies.

    Tijdens de groepstherapie ontmoet Jennifer de excentrieke Marla (Emmywinnares Jennifer Landon, uit As the World Turns, The Young and the Restless and Banshee), die eveneens wraakgevoelens koestert. De twee vrouwen worden al snel vriendinnen en nadat Jennifer te horen krijgt hoe een meisje in haar groep wordt mishandeld door haar vader, toont Marla haar hoe ze de man al een tijdje volgt. Ze neemt Jennifer mee naar de garage waar de man zijn auto heeft geparkeerd, laat haar een bivakmuts aantrekken, bedreigt de geweldenaar met een koevoet en slaat hem bewusteloos.

    Tijdens de therapiesessie blijkt dat de aanpak heeft gewerkt: het meisje wordt niet meer geslagen door haar papa. Jennifer voelt zich bevrijd, maar veel tijd om te genieten is haar niet gegund. De volgende dag krijgt ze namelijk van haar therapeute te horen dat Marla dood is teruggevonden, waarop de groep bezoek krijgt van politierechercheur McDylan (Gabriel Hogan), die de nodige toelichting komt geven. Jennifer maakt gebruik van de gelegenheid om de man uit te vragen en komt te weten dat Marla’s ex-vriend de hoofdverdachte is. Ze besluit om het recht in eigen handen te nemen.

    De film

    Geen twijfel aan: De oorspronkelijke I Spit on Your Grave was een mijlpaal in het wraakfilmgenre met (meestal verkrachte) vrouwen in de hoofdrol. Niet verwonderlijk, dus, dat de film net als die andere klassieker, The Last House on the Left, een tijdje geleden een remake kreeg. Voor I Spit on Your Grave 3 kroop Daniel Gilboy, de co-producer van die film, zelf in de rol van scenarist en dat blijkt een goed idee te zijn geweest: Gilboy concentreert zich meer op het verhaal dan zijn voorgangers, geeft de personages meer diepte en biedt zijn acteurs de vrijheid om allerlei emoties te verkennen. Tegelijkertijd zijn alle elementen die de vorige delen uit de franchise zo intens maakten ook terug aanwezig: Jennifer is niet van plan om de moordenaar van haar vriendin zomaar te laten gaan en dat vertaalt zich naar allerlei wreedheden die ook de liefhebbers van het torture porngenre zeker zullen kunnen appreciëren.

    Technische fiche : Release: 20 oktober 2015 - Speelduur: 95 minuten - Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Beeldformaat: 16:9 (dvd en Blu-ray), 1080p (Blu-ray) - Audio: Dolby Digital 5.1 (dvd), DTS 5.1 (Blu-ray) - Distributie: Just Entertainment

    Regie: Steven R. Monroe, Scenario: Neil Elman, Thomas Fenton, Productie: Lisa M. Hansen, Paul Hertzberg , Muziek: Corey Allen Jackson , Cinematografie: Damian Bromley , Montage: Kristina Hamilton-Grobler

    Artistieke fiche

    Sarah Butler: Jennifer Hills, Jennifer Landon: Marlo, Doug McKeon: Oscar, Gabriel Hogan: rechercheur McDylan , Russell Charles Pitts: Matthew, Walter Perez: Chief, Karen Strassman: Lynne , Christopher Hoffman: Ron Merrick

    Meer info: www.justentertainment.nl

     

     

     

    03-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Maison du Caviar by Caspian Tradition

    Een gloednieuw distributiecentrum in het hart van de Brusselse Vroegmarkt

    Gezien als een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt – zo niet de belangrijkste –wanneer het over de verkoop van het zwarte goud gaat, of de eitjes van de steur, is La Maison du Caviar by Caspian Tradition doorheen de jaren niet meer weg te denken in de wereld van de Belgische gastronomie. In al die jaren breidde dit aanvankelijk klein bedrijf, dat in 1995 werd opgericht door Arya en Ahmad Razavi, stilaan uit en stelt het ondertussen een catalogus voor met daarin vrijwel uitsluitend topproducten waar de meest verwende en veeleisende gastronoom alleen maar van kan dromen.

    Hetzij in het ultramodern laboratorium in Waterloo of in het distributiecentrum op de Brusselse Vroegmarkt, dat overigens zopas werd uitgebreid, het is hier dat de meest veeleisende chef die enkel tevreden is met het allerbeste, dagelijks de delicatessen vindt waarnaar hij op zoek is. De uitbreiding van de beschikbare ruimte op Mabru, echt in de « buik » van de Europese hoofdstad, bleek voor het bedrijf een logische stap en een noodzaak waar gastronomen en chefs alleen maar blij om kunnen zijn.

    Een compleet gamma

    Kaviaar van alle origines, foie gras van de beste regio’s of de meest fijne gerookte vissoorten, het bedrijf kan prat gaan op een uitstekende reputatie. Maar het verdient ook beter gekend te zijn om zijn vele andere topproducten die zich weten te onderscheiden door hun opmerkelijke kwaliteit.

    Met de blik op het Verre Oosten, dankzij de overname van een Duitse firma die gespecialiseerd is in de import van producten om sushi te maken, bezit het bedrijf vandaag een hele reeks specialiteiten die uiteraard uit Japan komen, maar ook uit landen als China en Thailand.

    In het nieuw distributiecentrum dat in vergelijking met vroeger serieus werd uitgebreid, richt La Maison du Caviar by Caspian Tradition zich voortaan zowel tot professionals als particulieren.

    Het is een plezier om de indrukwekkende catalogus te doorbladeren en op culinaire ontdekkingstocht te gaan langsheen de vele topproducten van het huis …

    Kaviaar

    We weten jammer genoeg allemaal dat door de dramatische overbevissing en ernstige milieuproblemen het CITES, het organisme dat bedreigde soorten beschermt, de uitvoer van wilde steuren onmiddellijk moest verbieden van landen die historische kaviaarproducenten waren, zoals Iran en Rusland.

    Einde dus van de grote klassieke kaviaarvariëteiten waar tot die tijd liefhebbers van deze delicatesse van genoten, zoals de wilde eitjes van de beluga (van de steursoort Huso huso met de grootste en de duurste eitjes), van de oscietra (van de Acipenser gueldenstaedti, destijds ook zeer geliefd bij kenners) en van de sevruga (van de Acipenser stellatus met de kleinste en de meest toegankelijke eitjes, maar soms ook de meest verrassende ...)

    Gelukkig werden er ondertussen wereldwijd belangrijke inspanningen geleverd om verschillende steursoorten te kweken in de allerbeste omstandigheden, met de beste zorgen en ze op te voeden met het oog op een kwaliteitsvolle kaviaar. Zo vinden we in nogal wat landen, vooral in Europa, zeer interessante producten die gebaseerd zijn op de beste klimaatomstandigheden waarin de meest geschikte steuren gekweekt worden.

    Bezorgd om zijn cliënteel de mooiste producten te leveren die er op de markt voorhanden zijn, bevoorraadt de familie Ravazi zich in het merendeel van de landen waar steurkwekerijen gevestigd zijn die aan al hun strenge eisen voldoen. Zo reizen specialisten van La Maison du Caviar by Caspian Tradition speciaal naar die bepaalde bedrijven om ter plaatse de kweekprocedures en het kwaliteitsniveau te checken die aan hun extreem strenge eisen en criteria moeten voldoen.

    Zodoende biedt het huis een breed gamma kaviaar aan van de beste steurkwekerijen, zowel uit Iran (met steurkwekerijen die tot de familie behoren) als uit China, maar ook uit Finland, Italië, Duitsland, Frankrijk en zelfs ... België.

    Eitjes van andere vissoorten

    De meest gekende zijn wellicht de zalmeitjes, in Rusland beter gekend als «rode kaviaar», maar ook de foreleitjes zijn zeer fijn van smaak, net zoals de traditionale lompviseitjes, zowel de rode als de zwarte.

    Gereputeerd in Aziatische keukens zijn de masago, de eitjes van de lodde, diepgevroren of gepasteuriseerd en oranje van kleur of groen (met wasabi). Hetzelfde geldt voor de tobikko, de eitjes van de vliegende vis, die ook diepgevroren of gepasteuriseerd worden aangeboden, in het rood, goud, zwart, oranje of groen (eveneens met wasabi).

    Aan deze natuurlijke producten moet ook Avruga toegevoegd worden, een heerlijke bereiding op basis van haringeitjes, net zoals de Tzar caviar, een soort van surimi die op echte kaviaar lijkt.

    Gerookte vis

    We blijven in het water met de gerookte zalm, die afkomstig is van Noorwegen, Schotland of Ierland, maar ook met speciale bereidingen zoals het hart van de gerookte zalm (Schots of Noors) en de prestigieuze Balik. Ook de vrij recente en heerlijke gerookte heilbot is niet te versmaden.

    King crab en schaaldieren

    Tussen de topproducten van het huis kunnen we onmogelijk voorbij aan de king crab, afkomstig van Noorwegen of Kamchatka. Deze wordt op diverse manieren diepgevroren aangeboden, met hun pantser of zonder, maar ook vers, zij het op aanvraag. Tot slot is er ook het fijne vlees van de snowcrab, altijd diepgevroren en afkomstig uit Korea, en zijn er de langoestenstaarten van de Bahamas.

    Foie gras

    Nog een superproduct van La Maison du Caviar by Caspian Tradition is uiteraard de eenden- en ganzenlever, verkrijgbaar in diverse verpakkingen, rauw maar ook klaargemaakt. Tot nu kwam de foie gras uitsluitend uit Hongarije maar voortaan wordt dit schitterende gamma aangevuld met nieuwe producten die rechtstreeks worden ingevoerd vanuit Zuidwest-Frankrijk, uit de streek van de Landes van het beroemde huis Lafitte. Naast dit alles worden er ook andere producten van eend aangeboden, zoals gerookte eendenborst of gevuld met eendenlever.

    Truffels en paddenstoelen

    Van zodra het truffelseizoen begint worden de beste verse truffels aangeboden. Alle soorten komen aan bod, waarnaast het hele jaar door een reeks producten verkrijgbaar zijn in blik van absolute topkwaliteit.

    Naast de truffels zijn er ook een schitterend assortiment paddenstoelen verkrijgbaar, gedroogd of diepgevroren, maar ook nieuwigheden als coulis, poeders en granulaten van paddenstoelen.

    Fijne kruidenierswaren

    Onmogelijk om het hele gamma en alle uitzonderlijke producten te belichten die vandaag door La Maison du Caviar by Caspian Tradition worden voorgesteld. Van gedroogde vruchten en groenten tot de meest fijne oliën, van de beste azijnen tot een hele reeks kruiden en specerijen, enkel een uitgebreid bezoek volstaat om een idee te krijgen van deze onvervalste schatkamer die deze zaak in feite is, bijzonder rijk en veelzijdig, voor de meest veeleisende fijnproevers, met ook zeer veel Aziatische en Italiaanse producten.

    Nieuwigheden

    Binnen de nieuwigheden van de catalogus, enkele producten die speciale aandacht verdienen. Zo is er een breed gamma producten afkomstig van het Franse Sète, heerlijke vissoepen maar ook prachtige en rijk gevulde mosselen ‘à la sétoise’ en gevulde pijlinktvissen.

    Ook worden er tal van artisanale pasta’s en wildterrines aangeboden, schitterende siropen voor zowel zoete als hartige bereidingen, diverse soorten gearomatiseerde mosterd, evenals specialiteiten van Zuidwest-Frankrijk zoals rillettes en fantastische asperges van de Landes.

    Nog super binnen de nieuwighden zijn de heerlijke producten afkomstig uit Kreta, zoals Grands Crus honingsoorten, gekonfijt fruit op oude wijze en aromatische kruiden.

    En last but not least worden voortaan ook de beroemde cannelés bordelais aangeboden, heerlijk gebak dat eindelijk ook diepgevroren verkrijgbaar is en uiteraard zeer handig is ...

    La Maison du Caviar by Caspian Tradition - Werkhuizenkaai 22 – 23G301-302

    1000 Brussel - Tel: +32 2 736 86 63

     

     











    03-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Giftshop: dagelijkse hebbedingetjes & acht jaar dagdromen

    De familiezaak The Giftshop is een pareltje van een winkel voor kenners en liefhebbers van nieuwe en onverwachte geschenken waarmee je jouw omgeving kunt verrassen, het hele jaar door. De magische succesformule? Originele, dromerige, grappige of exotische voorwerpen aan democratische prijzen. !

    Pascale Reiners, afkomstig uit Luik, staat aan de wieg van dit succesverhaal. Op een dag wandelde ze door het landelijke park en het dorp van Wimbledon (G.-B.) en kreeg ze het idee voor een giftshop. Het principe: een kleine uitnodigende winkel die zin geeft om een geschenk te geven. Pascale reist ook heel Europa door en maakt kennis met designers en unieke artikelen die in geen enkele andere giftshop te vinden zijn.

    Zo ontdekte ze tijdens één van haar speurtochten Etablissements Rondinaud, een onderneming die wereldwijd bekend is omwille van de pantoffels « Charentaise », een echt lifestyle hebbeding. The Giftshop heeft de exclusiviteit onder de giftshops om deze pantoffels aan te bieden als luxueuze en kunstzinnige objecten gemaakt door uitzonderlijke designers onder leiding van Frédéric Rondinaud, die het familieavontuur verder zet.

    Deze pantoffel is ontstaan onder Lodewijk XIV in Charente, waar schoenmakers-schoenlappers vilt bewerkten. Het afval werd verzameld om de beroemde Charentaise-pantoffels te maken, met een bovenkant van wol en een zool van vilt. Rondinaud past de pantoffels aan volgens de mode en trends met behoud van het evenwicht tussen verleden en heden.

    Schenk het ongeziene

    Tatoeages, alleen maar voor het lichaam? Een leuk beeld op je serviesgoed ter gelegenheid van het eindejaar, een verjaardag of om een geliefde te verwennen. Een boodschap die voor een persoonlijke touch zorg en snel verdwijnt in de vaatwasser (Tatoo Eat by Gregory Maitre, 3,95€ / pack van 6).

    Zachtheid boven alles, dat geldt zeker voor de excentrieke knuffeldieren van Jellycat, ontworpen in Londen en gemaakt met de meest zijdezachte stoffen ter wereld. Dankzij het grote succes brengt het label nu twee collecties per jaar uit (Jellycat,29,90€, prijs volgens grootte).

    Welkom in de wereld van Sophie M. en haar kleine lekkernijen: heerlijke gesuikerde pannenkoeken met voorspellingen en spreuken, popcorn met melkchocolade, en marshmallows in een glazen popart-achtige fles (Sophie M., vanaf 7,50€).

    Een verhaal door en voor vrouwen, juwelen, armbanden, oorhangers, oorbellen met halfedelstenen. De collectie Clair de femme vindt de oorbel met clip opnieuw uit, om mooi en elegant voor de dag te komen (Clair de femme, 60€).

    En waarom zouden mannen zich niet verzorgen tot op het laatste haartje? Voor de verwijdering van irritante neusharen en voor een stralende look is er de iNose, het enige epileerapparaat voor neus en oren (15€).

    Je kan The Giftshop zelf ontdekken en in het universum van Pascale Reiners stappen. Open: dinsdag-vrijdag (10u-12u30, 13u30-18u30), Zaterdag (10u-18u30) - The Giftshop 02/688.42.13 Mechelsesteenweg, 110/3, B-1970 Wezembeek-Oppem

     

     







    02-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film Banished
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We schrijven het jaar 1788. Groot-Brittannië heeft zonet een nieuwe kolonie gesticht in New South Wales, aan de oostkust van Australië. De elf schepen van de Britse Eerste Vloot hebben na een reis van 250 tot 252 dagen de kust bereikt van Botany Bay. Daartussen ook zes gevangenistransporten met in totaal meer dan 1000 veroordeelden aan boord. Sinds het einde van de Amerikaanse Revolutieoorlog, vijf jaar eerder, aanvaarden de Verenigde Staten immers geen gevangenen meer van buitenaf en dus moest er een nieuwe plaats gevonden worden om hen naartoe te verbannen.

    Onder toezicht van de soldaten, wordt er van de mannelijke delinquenten vooral hard labeur verwacht. Zij moeten het primitieve concentratiekamp waar ze verblijven immers omtoveren tot een degelijke nederzetting voor de invasiemacht. Ze mogen echter onder geen beding betrekkingen hebben met het andere geslacht. De vrouwelijke gevangenen worden namelijk gezien als eigendom van de militairen, die zichzelf vrijwillig hebben aangemeld voor hun huidige taak en ook nog eens de inheemse Aboriginals moeten buitenhouden. Een (seksueel) ‘verzetje’ is hen door hun leiders dan ook gegund.

    Het loopt echter al meteen fout wanneer de wachters de subversieve Elizabeth Quinn (MyAnna Buring) betrappen in het gedeelte van het kamp dat is voorbehouden voor de mannen. Elizabeths strafmaat: 25 zweepslagen, tenzij haar mannelijke geliefde zichzelf meldt. Wanneer ze hoort dat hij daarvoor zal opgehangen worden, weet ze een vriend, James Freeman (Russell Tovey), te overtuigen om de man in kwestie, ene Tommy Barrett (Julian Rhind-Tutt van onder andere Rush), tegen te houden, maar al snel blijkt dat geen garantie op verdere geheimhouding.

    Ondertussen heeft de sympathieke James andere katten te geselen. Wanneer hij ziet hoe de ruige smid Marston (Rory McCann, de ‘Hound’ uit Game of Thrones) het eten steelt van nieuwkomer Anne Meredith (Orla Brady), probeert hij tussenbeide te komen, maar de gevolgen laten niet lang op zich wachten: zijn eigen voedsel wordt telkens opnieuw weggekaapt, waardoor de banneling volledig uitgeput geraakt. Wanneer hij de wachters om hulp vraagt, blijken die bovendien niet erg geneigd te zijn om de enige smid in de nederzetting ook maar een strobreed in de weg te leggen. Als Anne even later ook nog eens ontkent wat er gebeurd is, wordt James er bovendien van beschuldigd gelogen te hebben…

    De serie

    Banished is het nieuwe zevendelige kostuumdrama van veteraan Jimmy McGovern. De scenarist is een onvervalste beroemdheid aan de andere kant van het kanaal en dat is niet verwonderlijk: de man won niet alleen twee prestigieuze Edgar Awards voor zijn serie, Cracker, maar wist ook een International Emmy in de wacht te slepen voor zowel The Street als The Accused. Voor die laatste reeks won hij ook een BAFTA als beste dramaschrijver.

    McGovern staat bekend omwille van zijn inzichtvolle behandeling van thema’s als de klassenstrijd, armoede, het arbeidersleven en meer. Ook Banished maakt weer duidelijk dat hij veel aandacht besteed aan de limieten van gelijkheid, recht en gerechtigheid, maar deze keer verplaatst de scenarist de actie naar de achttiende eeuw en voegt hij meer romantische elementen toe. Om alles zo geloofwaardig mogelijk te maken, werd er gefilmd in Australië zelf. De prachtige stranden en andere landschappen zijn dus echt, terwijl kosten noch moeite werden gespaard om alles historisch accuraat weer te geven, van klederdracht tot het kamp waar de bannelingen en hun bewakers verblijven.

    Wel afwezig op de achtergrond: de Aborigines. Niet omdat McGovern hen wilde doodzwijgen (de personages in Banished verwijzen er geregeld naar), maar wel omdat hij hun aandeel in de Australische geschiedenis zo belangrijk vond dat hij er naar eigen zeggen een afzonderlijk seizoen of zelfs serie aan wilde wijden. Jammer genoeg konden die plannen voorlopig nog niet doorgaan. Dat McGovern het meende, lijkt wel duidelijk. Hij was immers ook medeverantwoordelijk voor de productie van Redfern Now, een dramareeks rond de lotgevallen van moderne Aborigines die hij bedacht tijdens de Aboriginal Writers Workshop in Amerika.

    Niet dat McGovern de enige veteraan is binnen de crew van Banished – integendeel, zelfs. Zowel Australische regisseur Jeffrey Walker als zijn Britse ‘partner in crime’ Daniel Percival mochten al verschillende trofeeën aan hun prijzenkast toevoegen (waaronder die van de Australian Directors Guild, het Australian Film Institute en een BAFTA), terwijl ook beide directors of photography zich in het verleden niet onbetuigd lieten en componist David Hirschfelder zelfs twee Oscarnominaties (voor Elizabeth en voor Shine) op zijn naam heeft staan.

    Dankzij de kennis achter de schermen en het team gelouterde acteurs, met onder andere Orla Brady (American Odyssey, Fringe, Shark), Ewen Bremner (Trainspotting, Black Hawk Down, Pearl Harbor, Snowpiercer), MyAnna Buring (The Descent, Kill List, The Twilight Saga: Breaking Dawn) en Ryan Corr (The Water Diviner, Wolf Creek 2), is Banished een uitstekende serie geworden die de beste elementen van kostuumdrama’s, ruige historische films en soaps succesvol met elkaar weet te mengen en in Engeland daar-door haast continu een van de 3 best bekeken programma’s was.

    Technische fiche : Release: 20 oktober 2015 - Speelduur: 350 minuten (7 x 50 minuten) - Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Beeldformaat: 16:9 (dvd en Blu-ray), 1080p (Blu-ray) - Audio: Dolby Digital 5.1 (dvd), DTS 5.1 (Blu-ray)

    Distributie: Just Entertainment. Regie: Jeffrey Walker, Daniel Percival, Scenario: Jimmy McGovern, Shaun Duggan , Productie: Sita Williams , Muziek: David Hirschfelder n Cinematografie: Martin McGrath, Steve Lawes, Montage: Oral Norrie Ottey, Dave Thrasher, James Barham

    Artistieke fiche

    Orla Brady: Anne Meredith , Ewen Bremner: dominee Johnson n MyAnna Buring: Elizabeth Quinn , Ryan Corr: korporaal MacDonald, Ned Dennehy: Letters Molloy, Rory McCann: Marston

    Meer info: www.justentertainment.nl

    01-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home en nightwear in het teken van Kerst

    Koning winter staat voor de deur, de feestdagen staan in de startblokken. De ideale periode om heerlijk te cocoonen kondigt zich aan. LolaLiza brengt een comfy home- en nightwearcollectie die volledig in het teken staat van die meest gezellige periode van het jaar. De Kerstman en zijn rendieren, Nordic prints, ijsberen en ijskristallen maken hun opwachting op knuffelzachte onesies, fleece(truien), pyjama’s en accessoires. Perfect voor onder de kerstboom, of als cadeautje voor jezelf. Let’s get cosy!

    De feestdagen zijn in het zicht. Een diner met familie of een eindejaarsparty met vriendinnen? In een nieuwe feestoutfit van LolaLiza ben je ongetwijfeld de ster van de avond.

    Ray-Ban:

    Weg met saai zwart en klassiek grijs. Ga voor kleur, en meer bepaald opvallende pasteltinten. De Opal Erika collectie van Ray-Ban is duidelijk voor creatieve dromers en levensgenieters. Beken kleur!

    Passionata

    All U Need is de nieuwe modische lijn van Passionata waarin je vrouwelijk en onweerstaanbaar bent. De lichte kant zal alle Passionistas doen zwichten! Deze frisse en vrouwelijke lijn is alles wat we elke dag nodig hebben!













    01-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line werkt samen met softwar eplatform Utrip

     

    Het selecteren van de juiste cruise en de beste excursies kan een hele uitdaging zijn, maar de nieuwe samenwerking tussen Utrip en Holland America Line maakt dit een stuk eenvoudiger. Het biedt passagiers het meest uitgebreide en interactieve selectiegereedschap van de gehele cruise branche.

    Door de integratie van het Utrip platform, biedt de website van Holland America Line een nieuwe manier om de content te personaliseren van de nieuwe bestemmingsgidsen die in samenwerking met reisexpert AFAR Media worden gemaakt. Cruiseliefhebbers kunnen zelfstandig door de informatie scrollen of gebruik maken van de Utrip functionaliteit om gewenste havens, highlights en activiteiten te selecteren. Vervolgens ontvangen ze op maat gemaakte aanbevelingen voor cruiseprogramma’s, hoogtepunten in de havens en excursies die aansluiten bij hun interesses.

    “Onze gasten willen de bestemmingen op hun eigen manier ervaren en door onze samenwerking met Utrip kunnen zij nu hun reis personaliseren op een leuke en betrokken manier en weloverwogen keuzes maken over wat ze willen doen en zien als ze aan land zijn,” aldus Orlando Ashfor, President van Holland America Line.  

    Utrip vereenvoudigt het zoeken door de duizenden Holland America Line cruiseprogramma’s en activiteiten aan wal doordat gasten hun keuzes kunnen verkleinen en specifieke havens en interesses kunnen bewaren.

    Een ander facet van het Utrip platform is dat het gasten in staat stelt om cruises te vinden die specifieke havens en regio's aandoen zonder door tientallen routes in het gebied te moeten doorzoeken. Als reizigers bijvoorbeeld weten dat ze Europa willen bezoeken inclusief Spanje, Italië en Monaco, en meer specifiek Barcelona, Rome en Monte Carlo willen verkennen, dan kan Utrip ms Oosterdam's 12-daagse cruise Mediterranean Rivieras met vertrek op 24 mei 2016 aanraden, of ms Eurodam’s 12-daagse Mediterranean Tapestry cruise met vertrekdatum 5 juli 2016.

     

     

    30-11-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi: veldsla groente van de maand december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. De kaart biedt een ruime keuze aan gezonde en evenwichtige gerechten, op basis van verse en natuurlijke producten van de beste kwaliteit.

    Elke maand zet EXKi een seizoensgroente in de kijker door ze te verwerken in heerlijke en unieke gerechten. In december staat veldsla centraal.

    Met 19 kcal per 100 gram is veldsla de bondgenoot bij uitstek voor een evenwichtige voeding. Veldsla is van nature rijk aan Omega 3, dat een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van hart- en vaatziekten, en bevat ook aanzienlijke hoeveelheden ijzer en kalium, vezels en vitamine C. 150g veldsla per dag volstaat om 95% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C te dekken. Spoel de veldsla niet té lang, want vitamines lossen op in water en zijn gevoelig voor lucht. Probeer de veldsla om dezelfde redenen ook niet te lang op voorhand klaar te maken. Veldsla bevat ook heel wat vitamine B9, die bloedarmoede tegengaat en een goede werking van ons immuunsysteem garandeert.

    In december stelt EXKi volgende recepten met veldsla in zijn restaurants voor: een maaltijdsalade: veldsla, knolselder, appel, pompoen, hammetje en een stokbrood met rozijnen en noten: veldsla, brie, honing-mosterdvinaigrette. Tot slot onthult EXKi nog een heerlijk recept om gezellig samen thuis te bereiden: veldsla, gerookte eendenborst en peperkoek.

    Veldsla, gerookte eendenborst en peperkoek: Voor 4 personen: Bereiding: 10    min. Spoel    en droog 200g veldsla. Bereid de saus:      doe een beetje peper en zout in  een kommetje, voeg 1 soeplepel sherryazijn toe en   klop er vervolgens 2 soeplepels sojaolie of koolzaadolie en           1 eetlepel hazelnootolie onder.

    Toast  lichtjes 2 sneetjes peperkoek en  snij deze daarna in dobbelstenen. Verdeel de sla over ieder bord,            samen met 100g gerookte eendenborst            en de in blokjes gesneden peperkoek. Besprenkel met     dressing en dien op.

    Variant: Voeg er net voor het opdieneneen paar takjes kervel aan toe.

    30-11-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!