Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 10 zomeractiviteiten in Zuid-Tirol

    Zuid-Tirol/Südtirol staat met zijn indrukwekkende berglandschap in het lijstje van de zomerse reisbestemmingen in Italië. De regio is het best bewaarde geheim van Italië, met een onvoorstelbare waaier zomeractiviteiten en evenementen. Laat je verleiden door deze TOP 10.

    Zuid-Tirol kan je vergelijken met een grote vakantie-grabbelmand waaruit iedereen naar hartenlust kan kiezen om een fantastische zomervakantie te beleven. Er is voor elk wat wils.

    1. FIETSEN EN WANDELEN: Het landschap van Zuid-Tirol is vol contrasten, bergachtig en mediterraan, van de hoge Dolomieten tot de lieflijke valleien en wijngaarden. Voor wandelaars en fietsers is het een top bestemming omdat het decor voortdurend verandert. Er zijn 13.000 km bewegwijzerde wandelpaden en ook themaroutes waarlangs je de cultuur, het erfgoed en de gastronomie van de regio ontdekt. Zuid-Tirol is vooral een bergstreek maar niet alle fietsroutes zijn kuitenbijters. Je kan de uitdaging aangaan en bergpassen beklimmen maar er zijn ook gemakkelijke trajecten zoals de route door het Val Pusteria/ Pustertal, ideaal voor gezinnen met kinderen.

    2. WATERSPORT : 300 dagen zon per jaar maken van Zuid-Tirol een paradijs vol waterpret en watersport. Niets is leuker dan een zwempartij in Lago di Caldaro/ Kalterer See, het warmste meer van de Alpen, en ook de Laghetto di Fiè/ Völser Weiher trekt zwemmers aan. Water is er om te sporten en in Zuid-Tirol zijn de mogelijkheden enorm, van een romantisch boottochtje op de Lago di Braies/ Pargser Wildsee of Lago di Dobbiaco/ Toblacher See tot een avontuurlijke rafting of canyoning in de Alpen. Er zijn ook mooie locaties voor zeilen, kajak, kitesurfen en overal wordt het nodige materiaal verhuurd en zijn er geschoolde monitoren.

    3. PARAGLIDEN : Ronduit adembenemend! Dit is vliegen op zijn best, genieten van de spectaculaire uitzichten op het massief van de Dolomieten. Zuid-Tirol ontdekken vanuit vogelperspectief is als in een droom. Er zijn veel goede startplaatsen, bijvoorbeeld in Val Gardena/ Gröden waar je samen met een instructeur een tandemvlucht kan maken. Onvergetelijk mooi!

    4. CULTUURBELEVING : Zuid-Tirol is een multiculturele regio, Duits en Italiaans, en het aantal historische bezienswaardigheden en musea is groot. Maak kennis met de gletsjermummie in het Archeologisch Museum van Bolzano/ Bozen, bezoek de kerken, kloosters en ook de moderne architectuur in Merano/Meran en Brunico/Bruneck, verken de mooie musea zoals het Messner Mountain Museum, een creatie van de Italiaanse wereldwijd vermaarde bergbeklimmer Reinhold Messner.

    5. WELLNESS : Tijdens een zomervakantie in Zuid-Tirol kan je de batterijen weer opladen. Relaxen in comfortabele wellnesshotels, ontspannen genieten van het natuur- en cultuurlandschap tussen de Dolomieten en de wijngaarden. Maak kennis met de speciale wellnessbehandelingen, met een breed spectrum van toepassingen zoals hooibad, steenoliebad en massage met kruidenoliën. Een dagje in de Terme Merano is een absolute aanrader? Het is heerlijk relaxen in de binnen baden en het grote aantal buitenzwembaden.

    6. VIERING 150 JAAR ALPINISME & 10 JAAR UNESCO DOLOMIETEN : In 1869 overwonnen drie alpinisten de 3000 meter hoge Cima Grande die tot dan onoverwinnelijk werd gewaand. De 150ste verjaardag van deze succesvolle beklimming wordt op verschillende plaatsen gevierd, in het bijzonder met verschillende wandelingen, een film, muziekoptreden, picknick en kinderanimatie. Er wordt in Zuid-Tirol nog een verjaardag gevierd want het is precies tien jaar geleden dat de Dolomieten werden erkend als Werelderfgoed van de UNESCO. Het feest vindt plaats op 29 juni in St-Vigil. Er is muzikale animatie en je kan kennismaken met de lokale gastronomie.

    7. WATER LICHT FESTIVAL : Van 9 tot 25 mei toveren lokale en internationale lichtkunstenaars de stad Bressanone/ Brixen in een lichtmeer. Het is een fenomenaal en feeëriek spel van water en licht waarbij de ganse binnenstad verandert in een sprookjeswereld.

    8. ZUID-TIROL JAZZ FESTIVAL : Het internationaal gerenommeerde festival biedt een podium aan opkomende jonge artiesten en aan grote namen. In 2019 wordt de 36ste editie georganiseerd, van 28 juni tot 7 juli. Jazzliefhebbers komen hier ieder jaar terug, niet alleen voor de muziek maar ook voor het bergdecor waarin de optredens plaatsvinden, vooral rond Bolzano/ Bozen.

    9. GASTRONOMIE EN CULTUUR IN LAAS : Het dorpje Laas, in de Ortler Alpen, is bekend om het pure witte marmer dat er wordt gewonnen en dat onder meer werd gebruikt voor het nieuwe metrostation Ground Zero in New York. Maar Laas is veel meer dan dat witte goud want jaarlijks wordt hier het Festival Marmer en Abrikozen georganiseerd. Tijdens dit cultuur- en gastronomisch festijn kan je alles proeven wat de regio Val Venosta/ Vinschgau produceert. De markt en het stadje worden opgeluisterd met volksmuziek. Proeven, kopen en genieten tijdens het weekend van 3 en 4 augustus.

    10. WIJNROUTE : In Zuid-Tirol ligt de oudste wijnroute van Italië en langs het traject maak je kennis met een 3000 jaar oude wijncultuur. Verken deze mooiste kant van Zuid-Tirol te voet, met de fiets of met de auto en geniet van glooiende wijnlandschappen, pittoreske dorpen, imposante burchten en uitgestrekte meren. Langs de route vinden het ganse jaar evenementen plaats en natuurlijk ga je ook proeven, van de Pinot Noir, de Vernatsch en Gewürtztraminer.

    Illustraties © IDM Südtirol-Alto Adige

     







    19-05-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassende zomer- en herfstcruises vanuit Nederland

    In de periode van mei tot en met half oktober vaart traditiegetrouw het vlaggenschip Rotterdam vanuit Nederland. De cruises vanuit Rotterdam en Amsterdam variëren van 7 tot maar liefst 34 nachten. Het mid-size schip van premium klasse cruisemaatschappij Holland America Line vaart naar de Baltische Staten, Noorse Fjorden, de Noordkaap, de Britse Eilanden, IJsland, Groenland en Spitsbergen. Van dichtbij huis op cruise vertrekken, zonder te moeten vliegen én met meer bagagevrijheid, allemaal voordelen van het kunnen inschepenen in Rotterdam of Amsterdam.

    Eind april vertrok het schip de Rotterdam voor de eerste cruise vanuit Rotterdam. De Rotterdam is, eveneens alle andere schepen van Holland America Line, een mid-size schip, met plaats voor 1.404 gasten, hierdoor heerst een intieme sfeer aan boord.

    Parels van de Baltische Staten

    Tijdens cruises naar de Baltische Staten verkennen reizigers het bruisende Berlijn, charmante Tallinn en de gezellige straten van Stockholm. Ook legt de Rotterdam aan in de havens van Kopenhagen en Helsinki. Het gevarieerde reisschema bevat daarnaast een verblijf met overnachting in Sint-Petersburg, zodat gasten in alle rust de vorstelijke monumenten van deze bijzondere stad in zich op kunnen nemen. Daarnaast gaat het wereldberoemde museum de Hermitage exclusief voor Holland America Line gasten in de avonduren open

    Noorse Legenden en Vikingsaga’s

    Met de achtdaagse cruises naar de Noorse Fjorden bezoeken gasten de mooiste dorpjes, visserssteden en blauwgroene fjorden. De Geirangerfjorden zijn één van de hoogtepunten. Deze fjorden behoren tot de langste en diepste ter wereld, met enorme kliffen die vanaf 500 meter onder de waterspiegel verrijzen tot 1.400 meter boven water. Ook tijdens de achtdaagse Vikingssaga’s zijn de majestueuze fjorden en betoverende steden van Noorwegen de bestemming.

    De Noordkaap

    Tijdens de prachtige cruises van veertien nachten naar de Noordkaap bewonderen passagiers het ene na het andere imposante fjord. De Noordkaap is een hoge landtong in het hoge noorden van Noorwegen, waarvandaan bezoekers een schitterend uitzicht hebben. Hier staat het bekende ‘Globe Monument’: een wereldbol die symbool staat voor het noordelijkste puntje van Europa. Er wordt eveneens een bezoek gebracht aan Honningsvåg, een dunbevolkte nederzetting met een rijk cultureel leven. Vanuit hier kunnen gasten te voet of per terreinwagen de rest van het ruwe Noordpoolgebied ontdekken.

    Noordelijke Eilanden

    Met de cruises van zestien nachten naar de Noordelijke eilanden worden de prachtige Noorse Fjorden gecombineerd met ruig IJsland. Daarnaast leggen cruisereizigers aan bij de Faeröer-eilanden, ervaren zij de bijzondere cultuur van de Shetlandeilanden en worden de highlands in Schotland aangedaan.

    Vlaggenschip de Rotterdam

    Met plaats voor 1.404 gasten voelt de Rotterdam sfeervol en intiem aan. Met haar kunst- en antiekcollectie, brede teakdekken en klassieke lijnen roept de Rotterdam herinneringen aan de nautische traditie op, maar combineert deze met geavanceerde voorzieningen. Het schip beschikt over meerdere categorieën staterooms, inclusief Lanai klasse staterooms die uitkomen op het Promenadedek. Hierdoor kunnen gasten heerlijk buiten hun stateroom zitten. Zoals op ieder Holland America Line schip zijn er twee zwembaden. Het zwembad op het middendek heeft een schuifdak. Aan boord genieten gasten van kookdemonstraties en kookworkshops. In de specialiteitenrestaurants worden gerechten van over de hele wereld geserveerd. Met de lezingen en activiteiten van BBC Earth Experiences verkennen cruisereizigers de wonderen der natuur.

    Meer informatie en boekingen via www.HollandAmerica.com

     

     







    18-05-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen in en rond de 9 romantische stdjes van Nedersaksen

    Wie wandelen zegt, zegt natuur. Maar de 9 romantische stadjes van Nedersaksen, een verbond van gezellige stadjes in een straal van 100 km rond Hannover, combineren wandelen in de natuur met originele stadswandelingen. Wat dacht je van een stadswandeling in het spoor van de rattenvanger van Hamelen of een rozenroute in Hildesheim? Of ga naar Goslar voor de meest romantische wandelroute van Nedersaksen en combineer dit met een wandeling in de Harz. Wij zetten de mooiste routes in en om de 9 stadjes op een rijtje voor jou.

    Stadswandelingen

    Het pad van de rattenvanger in Hamelen : Ken je het volksverhaal nog van de gebroeders Grimm over de rattenvanger van Hamelen? Fris je geheugen op met een historische wandeling door de oude binnenstad op het pad van de rattenvanger. Onderweg kom je enkele belangrijke bezienswaardigheden tegen zoals de Munsterkerk Sint-Bonifatius, het oudste kerkgebouw van de stad dat overigens op het stadswapen afgebeeld wordt.

    De Rozenroute in Hildesheim : Wil je tijdens je wandeling liever wat geschiedenis opsnuiven? Volg dan de Rozenroute in Hildesheim. De route is aangegeven met een roos op de straatstenen en laat je de 1.200 jaar oude geschiedenis ontdekken van het historische marktplein tot de UNESCO-werelderfgoedkerken. De routebeschrijving kun je alvast downloaden op de site van de toeristische dienst van Hildesheim.

    De rode lijn in Hannover : Wil je Hannover eens op een andere manier ontdekken? Maak dan een stadswandeling door simpelweg de geschilderde rode lijn op het voetpad te volgen. De lijn is 4200 meter lang en slingert zich een weg door de binnenstad waarbij je onderweg maar liefst 36 bezienswaardigheden tegenkomt.

    Augmented reality in Braunschweig : Ben je van plan om de Lion City zelf te ontdekken? Dan kun je met de gratis app "Discover Braunschweig" zelf op pad. De City Centre Tour leidt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, maar er zijn nog tal van andere routes die je kunt volgen. Dankzij de Augmented Reality-functie in de app krijg je op verschillende locaties ook aanvullende informatie over de plek waar je je op dat moment bevindt. Handig om weten: er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de hele voetgangerszone via BS | HotSpots.

    Op eigen houtje door Autostadt, Göttingen en Wolfenbüttel Autostadt kun je makkelijk op eigen houtje verkennen. Bij elke tentoonstelling staan informatieborden en als je vragen hebt, staat het personeel altijd voor je klaar. In Göttingen wandel je langs de oude stadsomwalling en geniet je van de botanische tuin, die zich aan beide kanten van de wal bevindt. En in Wolfenbüttel gidst de handige brochure je van marktplein naar marktplein en brengt je tegelijk de leukste culturele weetjes bij.

    De natuur in

    Lüneburger Heide nabij Celle en Lüneburg : Tussen Celle en Lüneburg vind je de Lüneburger heide, een groot beschermd gebied van bos en heide.In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bestaat de Lüneburger Heide niet uit één heidegebied, maar uit verschillende heidevelden met verschillende groottes verspreid over de regio. De belangrijkste zijn de Lüneburger Heide in het noorden, bij Lüneburg, en de Südheide in het zuiden, bij Celle.

    Harz-gebergte nabij Goslar : Van Goslar, aan de rand van de Harz, is het slechts 20 kilometer naar de hoogste vakantieregio in het Harz-gebergte, de Oberharz. Omringd door prachtige bossen, zacht glooiende bergruggen en romantische valleien word je uitgenodigd om Goethe's voetstappen te volgen op weg naar de Brocken of een rit te maken in de grootste mountainbike-arena van Noord-Duitsland. Geniet er van een heerlijke gourmettour en proef de hoogtepunten van de regionale keuken. Voor de meest romantische wandelroute van Nedersaksen moet je naar de Liebesbankweg. Het wandelpad, dat van Hahnenklee (een district van Goslar) de Bocksberg oploopt, is 7km lang met aan weerszijden van het pad 25 romantische banken. Ga op zoek naar de 'Hochzeitsbank' waarop al verschillende koppels elkaar officieel het jawoord gaven

    Weserbergland Hills rondom Hamelen : Een wandeling door het Weserbergland lijkt wel een reis in de tijd. Je passeert er indrukwekkende gebouwen uit de Weserrenaissance en romantische vakwerkdorpjes met echte sprookjesfiguren genesteld tussen diepe bossen, weelderige weiden of avontuurlijke rotsachtige bergruggen.

    Illustraties Bierwagen & Mathias Schneider

     





    17-05-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren op de scheepsvloer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heel wat beroemde artiesten reizen in de winter naar de Caraïben om fysiek en mentaal de batterijen terug op te laden. Ontelbaar zijn de zangers, acteurs of beroemde zakenmensen die op één van de vele kleurrijke eilanden een optrekje hebben. Sommigen bezitten zelfs een volledig eiland!

    Droomt u tijdens onze koude en klamme winters ook van de Caribische zon? Wat dacht u van een zeilcruise, met elke dag een ander paradijselijk eiland? Wie weet ontmoet u toevallig Beyoncé of Liam Neeson!

    Met rederij Star Clippers zit u aan het goede adres. Viermaster Star Flyer heeft tijdens de winter het makkelijk bereikbare eiland Sint-Maarten als thuishaven. Van daar uit zijn er alternerend twee zevennachtenroutes naar de kleine eilanden van het Caribisch gebied (lees: waar de megaschepen amper komen). Het design van Star Flyer is gebaseerd op de snelle zeilclippers van vroeger, maar met alle comfort van de moderne cruiseschepen.

    Het grote voordeel van een schip als Star Flyer is dat er maximaal 170 passagiers zijn. Concreet: op het weidse bovendek voelt het aan alsof je zelf de filmster bent. Ober, cabin steward of bar tender staan klaar om u te verwennen met een royale service.

    Waar kan u eventueel sterren spotten?

    • Op het kleine eiland Anguilla hebben filmsterren als Sandra Bullock en Liam Neeson een vakantiewoning. Wie weet komt u ze wel tegen op een van de 33 hagelwitte stranden?
    • Nevis straalt nog steeds een oud Brits-koloniale sfeer uit, en misschien is het dat wat artiesten als Beyoncé en Jay-Z bekoort om er af en toe te verblijven in hun villa.
    • Als u met Star Flyer koers zet naar Virgin Gorda (Britse Maagdeneilanden) zal de kapitein ongetwijfeld langs Necker Island zeilen. Dat 30-hectare-grote eiland is eigendom van Richard Branson van Virgin Group.
    • Het eiland bij uitstek om celebrities te spotten is Saint-Barthélémy, of gewoon ‘St Barts’. Als je met Star Flyer voor anker ligt tussen enkele megajachten en met de scheepstender naar de wal wordt gebracht kan je niet om het rode-loper-gevoel heen. Dit is de plaats voor de jetset, die vaak op bezoek komen met hun machtige motorjachten. Een wandeling langs de haven is een must, want, wie weet?
    • De beroemde Franse zanger Johnny Hallyday vond de eeuwige rust op het Lorient kerkhof in Saint-Barthélémy, wat ondertussen bijna het statuut van bedevaartoord heeft gekregen.

    Het Caribisch seizoen van Star Flyer begint loopt van december tot maart. Vanuit o.a. Amsterdam en Parijs zijn er rechtstreekse vluchten naar Sint-Maarten.

    Kerstpromotie!

    Voor de Kerstcruise met vertrek op 21 december uit Sint-Maarten is er een tijdelijke promotie. Klanten kunnen kiezen uit één van de drie mogelijkheden: 600 euro boordkrediet per tweepersoonshut, voor aankopen in de bar, het restaurant en de boetiek. Of Geen singletoeslag voor personen die alleen reizen, in de hutcategorieën 2 tot 6. Of Een derde persoon reist gratis mee, mits een triple hut gedeeld wordt met twee andere familieleden of vrienden. Enkel havenrechten zijn te betalen. Promotie onder voorbehoud van beschikbaarheid. www.starclippers.com

    16-05-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 campings hotspots in Rijnland-Paltz

    Het Duitse Rijnland-Palts staat bekend als een streek met veel fiets- en wandelpaden, maar wist je dat het ook een uitstekende kampeerbestemming is? Of je nu met een tentje of camper onderweg bent, er zijn tal van mooie campingplaatsen te vinden aan de rivieren, in de dalen of tussen de wijngebieden.

    Op en top natuur in de Eifel

    Wanneer je kampeert in de Eifel, word je één met de natuur en beleef je een vakantie vol afwisseling. Rond de campings valt er namelijk heel wat te beleven, van cultuurbelevenissen zoals interessante musea tot talrijke wild- en vogelparken en waterrecreatiecentra. Bezoek zeker ook de pittoreske dorpen en stadjes met vakwerkhuizen en middeleeuwse uitstraling. Ideaal voor gezinnen met kinderen maar ook voor actieve of culinaire vakanties.

    Grenzen verleggen in Hunsrück

    Hunsrück is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en actievelingen. Zoek met je tent of camper een plaatsje in het middelgebergte en waag je aan wandelingen door bizarre kloven en diepe dalen. Een recente attractie is trouwens de hangtouwbrug Geierlay die met 360 meter de langste van Duitsland is. De campinghouders kennen de streek op hun duimpje en geven je graag tips voor de leukste uitstapjes of mooiste fiets- en wandelroutes.

    Puur genieten in de Moezel

    Wist je dat de Moezel een van de mooiste rivier- en wijnstreken is van Europa? Laat je verwennen door de gastvrijheid van de bewoners van de Moezelstreek en geniet er zorgeloos van uitstekende streekwijnen. Ontdek de streek op je eigen tempo en verblijf op een van de verzorgde campings aan de oever van de Moezel.

    Batterijtjes opladen aan de Nahe

    Wil je het hectische dagelijkse leven even ontvluchten? Installeer dan je tent of camper in de Nahe-regio en kom er tot rust in de natuurparken en kuuroorden. Bovendien is het landschap ideaal om te wandelen en fietsen, met spectaculaire uitzichten en rotsen als decor. Langs de Nahe vind je bovendien tal van gezellige campings voor jong en oud.

    Met je kampeervrienden naar Palts

    Wat dacht je van een camping hotspot langs de 85 km lange Duitse Weinstraßeof nabij het natuurpark Paltserwoud? Meer dan de helft van alle campings in de Palts ontvangt heel het jaar door gasten en veel van hen beschikken over grote plaatsen voor campers. Maak er een familievakantie van en beklim samen de 687 meter hoge Donnersberg.

    Eeuwenoude tradities in Westerwald

    In Westerwald vind je alle ingrediënten voor een leuke vakantietijd. Geniet tijdens een fiets- of wandeltocht van de uitzichten over deze ongerepte regio, maak een tussenstop voor een picknick of ga met locals op pad tijdens een van de vele georganiseerde wandelingen of andere leuke activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld de nacht doorbrengen op een camping in de buurt van een zwemmeer - heerlijk voor een verfrissende duik.

    Thuiskomen in het Ahrdal

    Net zoals bij het familiegevoel op een camping, voel je je in het Ahrdal eerder een vriend aan huis dan gast. Verder lokt het Duitse vakantiegebied zowel natuur- als wijnliefhebbers en is er een gevarieerd aanbod voor zowel cultuurnieuwsgierigen als sportievelingen. Mensen die waarde hechten aan natuurbelevenissen, levenskwaliteit, genot en comfort zijn hier op de juiste plaats. Wil je vanaf je kampeerplek genieten van de beboste hellingen dan is een van de rustige, groene campings in het Ahrtal een uitstekende uitvalsbasis voor jou.

    Illustraties Dominik Ketz







    15-05-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een speelse zomer in Koksijjde met Lego blokjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zomerevent ‘Koksijde bouwt met LEGO® blokjes’ van 12/7 – 25/8/2019. In Koksijde pakken ze deze zomer uit met een bijzonder zomerevent dat in het teken staat van de wereldberoemde LEGO® blokjes: ‘Koksijde bouwt met LEGO® blokjes.’ Het blokjesfestijn wordt georganiseerd in samenwerking met Amazings, het bedrijf van de eveneens bekende Dirk Denoyelle die wereldwijd een van de enkelingen is die zich ‘LEGO Certified Professionals’ mag noemen. Gezinnen (en LEGO® fans) kunnen zich in het cc.CasinoKoksijde met duizenden LEGO® blokjes amuseren, door er zelf mee aan de slag te gaan of de kunstwerken in LEGO® te bewonderen. Huiswaarts keer je uiteraard niet zonder een unieke LEGO® make & take.

    Ga zelf aan de slag met LEGO® blokjes: Kinderen (en hun ouders) worden architecten in Koksijde, want van 12 juli tot 25 augustus gaan ze in het cultuurcentrum Casino aan de slag met duizenden LEGO® blokjes. Met een oppervlakte van 800 m2, onderverdeeld in verschillende thema zones, is er alleszins ruimte genoeg voor super speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en bouw de coolste constructies. Wat wordt het, een dinosaurus, een kasteel of een ander gek bouwproject? Ook aan de kleinsten is gedacht want zij leven zich uit in een aparte DUPLO®-zone. Tot slot kunnen jong en oud zich eveneens vergapen op de expo met creaties van Dirk Denoyelle, uiteraard volledig opgemaakt in…. LEGO® blokjes!

    Kunst met LEGO®

    Vanaf 22 juni kan je in het Abdijmuseum Ten Duinen de Expo Bouwen voor de Eeuwigheid bezoeken. Het is een onvoorstelbaar staaltje van maquettekunst met focus op de bouwgeschiedenis van de Duinenabdij. Hoogtepunt van deze expo is zonder meer de abdij in LEGO® blokjes, naar een afbeelding op een schilderij van Pieter Pourbus uit 1580. Het zijn de artiesten van Amazings die jong en oud met deze unieke creatie zullen verrassen. Nog meer kunst met LEGO® blokjes is te zien in galerij Welnis. (Astridplein 6). Amazings presenteert er het werk De Meeuwen, in 2D en 3D, gemaakt met 46.000 LEGO® blokjes.

    Make & takes: Amazings is ook de ontwerper van een reeks tafereeltjes in LEGO® blokjes die verwijzen naar de badplaats, o.a. een golfer, een garnaalvisser te paard en een surfer. Je kan deze ‘make & takes’ verzamelen en ze als aandenken meenemen naar huis, een mooi collectorsitem.

    Praktisch:

    Koksijde bouwt met LEGO® blokjes, van 12/07 tot 25/08, elke dag (behalve donderdag) van 14u tot 18u. c.c. Casino Koksijde, Casinoplein 11, Koksijde. Gratis tot 4 jaar, vanaf 4 jaar: € 5. Info: www.visitkoksijde.be

    14-05-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in een vuurtoren op La Palma, een unieke ervaring

    Eerste ‘faro’ geopend op de Canarische Eilanden

    Er zijn in de wereld maar weinig vuurtorens waar je kan logeren. Nu dus ook op La Palma, in een vuurtoren, nog steeds in gebruik, die 152 jaar geleden werd gebouwd boven op de klippen van de Punta Complida. Van op het 34 meter hoge terras kijk je neer op de oceaangolven die uiteenspatten op de rotsen, een spektakel dat nauwelijks in woorden is te vatten.

    Het Groene Eiland is zeer geliefd bij natuurvrienden, bij wandelaars en vooral bij rustzoekers. Je kan ongestoord genieten van de geweldige landschappen, de vulkanen, de nevelwouden, de baaien en lavastranden. Bij dit soort vakantie hoort een passend logies en ook die vind je gemakkelijk op La Palma. Er zijn bijvoorbeeld de rustige casitas rurales, kleinschalige accommodaties met een authentiek karakter, maar je vindt er ook andere, meer unieke verblijven.

    In tegenstelling tot de meeste Canarische Eilanden is La Palma geen eiland met massatoerisme. Het is een plek waar je in de natuur tot rust komt, de ideale plek voor de eerste vuurtoren accommodatie.Rustig en vooral authentiek is de Faro Punta Complida, een vuurtoren in Barlovento, die sinds maart 2019 als logies is geopend.

    De meer dan honderd jaar oude Faro Punta Complida is een echte hideaway, perfect passend bij La Palma, La Isla Bonita. Wat moet men zich daarbij voorstellen ? In ieder geval een heel aparte plek om te verblijven met een garantie op spectaculaire uitzichten, in een romantische setting, kortom een magische plek.

    Comfortabele suites

    Naast de rust, de romantiek en de spectaculaire uitzichten genieten de gasten in Faro Punta Complida van het comfort. Er zijn drie suites (1 voor 4 personen, 2 voor 2 personen) met uitzicht over de oceaan en zelfs vanuit elk bed kan je de Atlantic zien ! Er is ook een keuken met het nodige kookmateriaal en indien gewenst bestel je bij de conciërge van de vuurtoren een ontbijt of reserveer je een diner bij kaarslicht in een restaurant in de buurt.

    158 treden voeren naar de top van de toren en naar de Sky High Mini Bar waar je geniet van een aperitief en van het panorama. Het is mogelijk om bijvoorbeeld met de ganse familie of met een stel vrienden de vuurtoren in zijn geheel te huren. “Lighthouse Keepers for a Night”, dat spreekt alleszins tot de verbeelding ! Foto’s: La Palma Tourist Board - Meer info: www.visitlapalma.es





    13-05-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!