Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne Moederdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fijne Moederdag

     

     

     

     

     

    Speciaal voor Moederdag introduceert Hunkemöller een nieuw assortiment thuis- en nachtkleding, gemaakt voor moderne moeders die zich op elk moment van de dag goed willen voelen en er goed uit willen zien.

    Lichte stoffen, een comfortabele pasvorm en trendy modellen komen samen in de Moederdaglijn. Een van de modellen is een mouwloos pyjamajasje van hele zachte stof met een pyjamabroek en een kimono die zacht aanvoelt om je middel en je het ultieme vrouwelijke gevoel geeft. Beide artikelen zijn verkrijgbaar in klassiek zwart en in een witte grijze mélange van bloemenprints die erg in de mode zijn dit voorjaar.

    Het productassortiment voor Moederdag hangt vanaf 24 april in de winkels. RVH.

    www.hunkemoller.be

    04-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquos LCD TV
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sharp introduceert nieuwe Aquos LCD TV.

     

     

     

    De LC-26D44E en de LC-65D44E hebben een hoogwaardig ASV paneel met een dynamisch contrastratio van 10.000:1. Dergelijke kwaliteit LCD-panelen worden doorgaans pas gebruikt vanaf het middensegment of hoger.

    Met de introductie van de nieuwe Aquos D44-serie geeft Sharp meteen aan in welke richting het bedrijf zich begeeft: de hoogst mogelijke kwaliteit bieden waarbij ook instapmodellen moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die de consument verwacht van het merk Sharp. RVH.

    www.sharp.be

     

    04-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag in roze ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Moederdag: Neuhaus ziet alles in roze…

     

     

     

     

     

    Moederdag is de ideale gelegenheid om alle mama’s die ons een rooskleurige kijk op het leven geven, te bedanken. Maar wat kunnen we ze schenken? Een roos, de bloem die symbool staat voor de liefde of chocolade, een uitgelezen lekkernij ?

    Met Neuhaus hoef je de keuze niet meer te maken, want de chocolatier creëerde speciaal voor Moederdag een nieuwe praline met een verfijnde delicate toets van rozen. De roos wordt alom gewaardeerd om haar schoonheid en is al sinds de Oudheid befaamd voor haar kleuren en parfum. De ‘koningin der bloemen’, staat in bijna elke tuin en maakt deel uit van elk boeket. Rozenblaadjes parfumeren suiker, thee en vormen de basis voor likeuren en confituur. Rozenwater geeft taartjes en bonbons een delicate toets. Geen wonder dus dat Neuhaus dit zachte en geraffineerde element als ingrediënt koos voor een nieuwe praline, speciaal voor de mama’s.

     

    Deze geraffineerde praline biedt de smaak van pure chocolade vermengd met een ganache van zachte romige textuur, een smaak die wordt geaccentueerd door het aroma van bloeiende rozen.  Het rozenaroma en de zachte pure chocolade vormen niet alleen een verrassende sensatie maar verwennen de mama’s.

    De collectie omvat naast de praline, een pralinéhart verpakt in roze alufolie, een Boîte Prestige met 9 pralines en roze ballotins met speciaal ‘Moederdag’ design. De collectie is vanaf 19 april in alle Neuhaus-winkels beschikbaar. RVH.

     

    04-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kledingcollectie

    Uitbreiding kledingcollectie

     

     

     

     

    Geox breidt dit zomerseizoen zijn kledingcollectie fors uit. Niet alleen jassen, maar ook t-shirts, rokjes, broeken en trainingspakken behoren tot de nieuwe collectie. Dames kunnen kiezen uit een breed gamma, gaande van de onmisbare trenchcoat tot modieuze jacks, in bikerstijl, stoer, met ritssluiting en zakjes. Een nieuw item is dit seizoen de zogenoemde bolero: een kort zacht jasje dat net boven het middel valt. Met klepzakken, wijde en ronde kraag, van katoen in baksteenrood, een ideaal kledingsstuk voor voorjaarsavonden in het maanlicht.

     

    De Geox-mannen hebben de keuze uit verschillende modellen, gaande van het klassieke colbert, tot sportieve jacks, gilets en de trenchcoat voor heren. Voor de kindercollectie inspireerde Geox zich op de stilistische uitgangspunten uit de volwassenenwereld, verrijkt met fantasievolle details, rijk aan kleuren die doen denken aan zon, zee en weilanden. Mini- trenchcoats voor dametjes en little women, jacks voor kleine bikers, superstoer afgezet met gebreid elastiek. Voor kleine prinsesjes zijn er jasjes met een rechtere snit. 

    Voor de jongens biedt Geox verschillende jacks met ritssluiting en capuchon. Praktisch zijn ook de bomberjacks, van technische waterdichte stof met groot grijs logo op de voorkant in citroengele stof omzoomd met wit, bijzonder sportief.

    Het Geox patent voor kleding is een constructief systeem met luchtgaatjes ter hoogte van de schouders en een speciale tussenruimte in de kleding, beide gericht op de bevordering van het ontsnappen van de overtollige lichaamswarmte. RVH.

    www.geox.biz consumenten 03-231 64 20

     









    04-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.concept & build

     

    CONCEPT & BUILD, een nieuwe veelbelovende B to B beurs in de bouwsector!

     

     

     

    Onlangs lanceerde FISA de nieuwe beurs CONCEPT & BUILD . Dit nieuwe evenement, dat plaatsvindt op 6 en 7 november 2008 in Paleis 7 te Brussels Expo, heeft de ambitie om alle voorschrijvers uit de bouwsector samen te brengen in een forum dat speciaal voor hen in het leven werd geroepen.

     

    Dit initiatief gaat uit van FISA, organisator van onder andere Batibouw, en speelt in op de behoefte van de sector aan een exclusief B to B forum. Het biedt de voorschrijvers van vandaag en morgen de kans om met elkaar in contact te komen. Concreet gaat het om architecten, interieurarchitecten, gebouwbeheerders, studiebureaus, projectontwikkelaars, sleutel-op-de-deurbedrijven, sociale huisvestingsmaatschappijen en openbare instanties maar ook om laatstejaarsstudenten architectuur en interieurarchitectuur evenals architecten-stagiair(e)s. Speciaal voor hen zal CONCEPT & BUILD alle producenten van materialen en afwerkingen onder één dak brengen teneinde een echte uitwisseling mogelijk te maken tussen beide groepen van actoren.

     

    Op donderdagvoormiddag is de beurs voorbehouden aan laatstejaarsstudenten architectuur en interieurarchitectuur; daartoe richtte zich voorheen de beurs Education die nu geïntegreerd is in dit nieuwe beursconcept. Op donderdagnamiddag en op vrijdag verwachten we alle actieve voorschrijvers die dagdagelijks bezig zijn met het nemen van (ver)bouwbeslissingen.

     

    Meer dan 70 bedrijven hebben reeds enthousiast gereageerd op de uitnodiging van FISA. "Een dergelijk enthousiasme van gerenommeerde bedrijven bevestigt de belangstelling in dit initiatief en getuigt van de massale steun van de sector voor dit evenement" aldus Geert Maes, Algemeen directeur van FISA. Ook talrijke architecten-en bouwfederaties ondersteunen de organisatie van dit platform. Een teken dat dit veelbelovende evenement langs alle kanten wordt aangemoedigd.RVH.

    www.conceptandbuild.be

     

     

     

    04-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aosta, Rome van de Alpen

     

     

     

    AOSTA : ‘ROME VAN DE ALPEN’

     

    Valle d’Aosta is een autonome regio in het noordwesten van Italië, aanleunend tegen de zuidkant van de Alpen. Uiteraard reist men naar hier voor het natuurschoon, voor de imposante bergwereld die men op talloze manieren kan ontdekken, ondermeer te voet langs honderden kilometers bewegwijzerde wandelpaden.

     

    Minder bekend maar daarom niet minder interessant zijn de culturele bezienswaardigheden van Valle d’Aosta. De hoofdstad van de regio, Aosta, werd in 25 v.C gesticht door keizer Augustus. Het was in die tijd een belangrijke halte, een wachtpost langs de routes die toen reeds de Alpen doorkruisten. De reiziger van vandaag kan nog altijd de Romeinse bouwwerken bewonderen, ondermeer de goed bewaarde Augustusboog en het Romeins theater in het archeologische park.

     

    Na de Romeinen kwamen de Karolingers en nog later de Bourgondiërs. Het komen en gaan van volkeren en culturen in Aosta en in de regio, heeft voor gevolg dat men vandaag een boeiend erfgoed kan ontdekken. Dat gebeurt daarenboven in combinatie met een verblijf in een schitterend natuurgebied.

    Vanuit Aosta kan men op vrij korte afstand andere historische en culturele bezienswaardigheden bezoeken. Het zijn aangename uitstappen, naar Sarre en het 700 jaar oude kasteel van Aymavilles, naar de Romeinse aquaduct Pondel, naar het pittoreske Saint Pierre met het middeleeuwse kasteel.

     

    Ook in Valle d’Aosta reist men langs talloze monumenten eeuwen terug in de tijd. Het kasteel van Fénis met zijn hoektorens en kantelen, zijn indrukwekkende fresco’s waarmee galerijen en trappenzalen zijn versierd, is een absoluut hoogtepunt. Overal vindt men in deze regio sporen van vroeger en veel van die bezienswaardigheden zijn trouwens goed bewaard zoals de Romeinse brug in Pont-St-Martin of het kasteel van Verrès met zijn pronkerig ingerichte woonvertrekken.

     

    Valle d’Aosta is de kleinste regio van Italië maar heeft een grote, indrukwekkende schatkamer. RVH.

    www.lovevda.it - www.easyjet.com en www.brusselsairlines.be

     

     





    03-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsarragementen

     

    Comfortabele fietslogementen

     

     

     

     

    In de regio Duinkerke wordt de fietsende bezoeker gastvrij onthaald. De streek leent zich uitstekend om met de fiets ontdekt te worden. Daarenboven zijn er verschillende  fietsvriendelijke logementen te vinden in de regio, namelijk de logis vélo, waar de fiets met zorg wordt behandeld en een veilige plek krijgt toegewezen, waar documentatie wordt aangeboden over fietsroutes die vanaf het logement te bereiken zijn. Dichtbij de Belgische grens bevind zich een fietslogement in  Bergues (Hôtel Le Tonnelier, www.autonnelier.com) en in Malo-les-Bains (Hôtel Hirondelle, www.hotelhirondelle.com). Er worden ook voordelige arrangementen aangeboden voor weekendverblijven, zoals Hôtel Hirondelle waar men slechts € 120 per persoon betaalt voor 3dagen/2nachten in half pension in een tweepersoonskamer. RVH.

    www.duinkerke.fr

     

     

    03-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten in de achtertuin

     

    Feest in de achtertuin ?

    Het kan met  Grandhall !

     

     

     

     

     

     

    Twee jaar geleden was Grandhall Europe voor het eerst vertegenwoordigd op de Spoga met de presentatie van het nieuwe merk Grandhall outdoor kitchens.

    “Buiten koken” is absoluut een lifestyle dat in steeds meer landen navolging vindt. Gezellig met vrienden en familie rond de tafel en aan de barbecue in de buitenkeuken. Het koken is een evenement op zich.

     

    Hét succes van afgelopen seizoen was wel de Freedom modulaire buitenkeuken. De complete Freedom buitenkeuken wordt geleverd met grill, bakplaat, kraan, afvoer, Tappan Yaki kookplaat en een royale wokbrander. Het grote voordeel van de Freedom buitenkeuken is dat deze in modules is opgebouwd zodat niet alle modules in één keer aangeschaft hoeven te worden.

     

    De consument heeft het concept van een complete buitenkeuken bestaande uit een spoelmodule, een basis kookunit en een kookmodule heel goed weten te waarderen, hetgeen voor Grandhall aanleiding is geweest om een handige opberg- en hoekmodule toe te voegen, waardoor een nóg completere buitenkeuken ontstaat. De Freedom is zowel in inox (roestvrijstaal) als in geëmailleerd staal verkrijgbaar. RVH.

    www.grandhall.be - www.romacasa.be

     

     







    03-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwde zonnecosmetica

    Vernieuwde zonnecosmetica

     

     

     

     

    De volledig vernieuwde lijn zonnebrandproducten van Kruidvat is in de winkels aanwezig. Kruidvat zonnecosmetica zorgt voor een optimale bescherming van de huid en biedt volop keuze uit artikelen voor alle huidtypen: zowel voor in ‘in de zon’ als ‘na de zon’.

    Het Kruidvat zonnebrand assortiment omvat twee belangrijke productlijnen: de Kruidvat Solait serie en de Kruidvat Notenserie. De Kruidvat Solait serie wordt gekenmerkt door haar vochtinbrengend karakter. Nieuw is dat deze lijn nu ook een uitgebreid ‘sensitive” assortiment omvat met producten die geen kleurstoffen, parfum, conserveringsmiddelen of emulgatoren bevatten. De Kruidvat Notenserie met de herkenbare bruine fles, is al jaren een absolute ‘must have’ voor zonnekloppers, de samenstelling op basis van walnootolie is immers heel uniek.

     

    Kruidvat maakt in de Benelux samen met ICI Paris XL, Trekpleister en Prijsmepper deel uit van de A.S. Watson Health & Beauty Benelux. RVH.

    www.kruidvat.be

     







    03-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parfum is favoriete moederdagcadeau
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    PARFUM IS FAVORIETE MOEDERDAGCADEAU

     

     

     

    Attente papa’s en kinderen hebben zondag 11 mei alvast aangestipt in hun agenda’s, want dan is het Moederdag. En op die speciale dag worden de mama’s natuurlijk extra verwend met cadeautjes. Maar waarmee kunnen we hen nu het meest plezieren? Kruidvat vroeg zo’n 1600 Belgische mama’s wat ze het liefst zouden krijgen voor Moederdag.

    Strijkijzers, stofzuigers en mixers zijn alvast geen goed idee. De meeste mama’s vinden dit vreselijke moederdagcadeaus. Maar het is toch nog altijd beter dan helemaal niks. Parfum is voor jong en oud de absolute favoriet en staat met superstip bovenaan het verlanglijstje van alle mama’s.

     

    De Belgische mama’s reageerden massaal op de oproep van Kruidvat om hun favoriete moederdagcadeau aan te stippen. De mama’s werden volgens verschillende leeftijdsgroepen ingedeeld: 20 jaar en jonger, 20-30 jaar, 30-40 jaar, 40-50 jaar en 50 plussers.

    Opvallend is dat jong en oud quasi dezelfde top 3 hebben. Parfum, geschenksets en mode-accessoires zoals juweeltjes en lederwaren zijn het meest gegeerd. Met uitzondering van de mama’s tussen 20 en 30 jaar, hebben alle mama’s parfum als hun ultieme moederdagcadeau aangestipt. Mama’s tussen 20 en 30 jaar verkiezen geschenksets. CD’s, chocolade en boeken zijn beduidend minder populair.

     

    Kruidvat peilde ook naar het leukste/vreselijkste moederdagcadeau dat ze ooit gekregen hadden. Moeders vinden het vooral vreselijk om vergeten te worden op Moederdag. Helemaal niks krijgen is het ergste wat hen op Moederdag kan overkomen. Ook aan stofzuigers, mixers en strijkijzers hebben heel wat mama’s geen al te beste moederdagherinneringen.

    Kleine, persoonlijke attenties zoals een zelfgemaakt knutselwerkje van de kinderen doen dan weer elk moederhart smelten. Heb je geen tijd meer om iets origineels in elkaar te knutselen, kies dan voor één van de top 3 cadeaus uit de verlanglijstjes van de mama’s: parfum, geschenksets of mode-accessoires. En vergeet natuurlijk de dikke knuffel en de zoenen niet! RVH.

    03-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland : luxe en goedkoop reizen

    IERLAND: Goedkoop reizen – Luxueus verblijven

     

     

     

    Door te besparen op transport kunnen de bezoekers aan Ierland hun vakantiebudget meer dan ooit besteden aan comfort ter plaatse.

    Er zijn nu verschillende mogelijkheden om super goedkoop naar Ierland te reizen: vanuit Brussel met Aer Lingus www.aerlingus.com . Ryanair vliegt vanuit Charleroi naar Dublin en naar Shannon: www.ryanair.com. Er zijn ook directe vluchten tussen Luxemburg en Dublin www.luxair.lu.

     

    Een goedkope reis naar Ierland hoeft geen budgetreis te zijn. U kunt het voordelig vliegen combineren met een luxueus verblijf. In Ierland zijn er mogelijkheden genoeg, uniek en bijzonder aantrekkelijk. Logeren in een kasteel is een onvergetelijke ervaring. Deze kasteelhotels liggen verspreid over het ganse land.

    Het Ashford Castle Hotel, een exclusief luxehotel op de oever van Lough Corrib. Het kasteel uit de dertiende eeuw ligt in een prachtig park en wordt sinds 1939 uitgebaat als hotel (www.ashford.ie). In het pittoreske dorp Adare, nabij Limerick, staat een ander droomhotel. Adare Manor & Golf Resort (www.adaremanor.com) is een architectonisch wonder uit de achttiende eeuw, te midden van een licht golvend parklandschap (www.adaremanor.com). Ook Castle Leslie in Castlelough (www.castleleslie.com) en Belle Isle nabij Enniskillen (www.belleisle-estate.com) zijn aangewezen verblijfplaatsen voor de bezoeker die wil genieten van het comfort in een sublieme omgeving.

     

    Goedkoop reizen naar Ierland en verblijven in een luxehotel behoort ook tot de mogelijkheden. In de hoofdstad Dublin zal Hotel Dylan, vijf sterren, u zeker bekoren met zijn charme, zijn boetieks en zijn perfecte service (www.dylan.ie). In Belfast logeert u in Hotel Malmaison, een schitterend gerenoveerd industrieel gebouw waar erfgoed wordt gecombineerd met smaakvolle hedendaagse architectuur (www.malmaison-belfast.com).

    Liefhebbers van groot comfort en van hedendaagse design moeten absoluut naar het Lyrath Estate Hotel nabij Kilkenny. Elegantie en perfecte service staan hier hoog aangeschreven (www.lyrath.com). Nog meer aanraders zijn het G Hotel in Galway (www.theghotel.ie), het Capella Castlemartyr Hotel in Cork en het Merchant Hotel in Belfast (www.capellacastlemartyr.com en www.themerchanthotel.com). Bijzonder handig is de nieuwe website www.spaireland.com met een aanbod van de meest luxueuze spa-hotels en met de mogelijkheid voor online reserveringen.

    Voor nog meer paradijselijk comfort kunt u ook terecht in de Penthouse suites: Clarence Hotel in Dublin (www.theclarence.ie), Aghadoe Heights Hotel in Killarny (www.aghadoeheights.com) en The Ritz-Carlton Powerscourt in Wicklow (www.ritzcarlton.com). RVH.

    www.discoverireland.com

     

     

     

     

     

    03-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in je eigen kasteel

     

     

    Als koning te rijk in een ‘eigen’ kasteel

     

     

     

    Euro Relais geeft vakantiegangers graag de kans om zich de koning te rijk te voelen in een heus kasteel of landhuis. Want wie wil niet eens meemaken hoe het is om door een eigen kasteeltuin te wandelen of om in de torenkamer te overnachten.

     

    Baden in luxe, dat is een verblijf in Le Château du Lac,  één van de meest prachtige kastelen van Spa. Met acht openhaarden, een privézwembad, een hottub, sauna, jetstream, bibliotheek, en pool- en pokertafel is er zeker te spreken van een kasteel dat van alle gemakken is voorzien. Het prestigieuze landhuis in Anglo-Normandische stijl werd lang bewoond door prominente aristocraten en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. Deze unieke setting staat garant voor een weekend of week in het teken van weelderige luxe en tijdloos comfort met talrijke extra voorzieningen.

     

    De vijf sterren kasteelvilla Le Chateau de Frétoy in de Franse wijnregio Bourgogne is in 1900 gebouwd door de minnaar van de destijds bekende Franse actrice Cecile Sorel. Tegenwoordig wordt het aangeboden als groepsaccommodatie voor onder andere bruiloften, familiereünies, vriendenweekenden en bedrijfsuitjes. Onthaasten op luxe wijze kan met een goed boek in de bibliotheek, een wandeling over het glooiende landgoed of door eens uitgebreid bij te kletsen in de salon, uitkijkend op het bordes.

     

    Op een klein landgoed aan de oevers van de Maas, niet ver van Dinant, ligt het sprookjesachtige landhuis Le Domaine du Manoir. Dit bijzondere groepshuis is met veel oog voor detail ingericht en geeft gasten direct een welkom gevoel. De grote tuin met eeuwenoude bomen biedt een prachtig uitzicht over de langsstromende rivier. In de zomer geeft het buitenzwembad verkoeling en draagt de barbecue op het grote terras bij aan een onvergetelijk verblijf. RVH.

    Informatie over koninklijke vakantieverblijven: www.eurorelais.be

     

     

    02-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurworkshop

    Kleurworkshop bij je thuis.

     

     

     

     

    Voortaan kan je jezelf en je vrienden thuis verwennen met een kleurworkshop. Histor geeft sinds kort een kleurworkshop in heuse homepartystijl. Met dit gloednieuwe concept wil de trendsetter in kleur, volop inspiratie, interieurideeën en praktische tips letterlijk tot in de huiskamer brengen.

    Tijdens deze ‘kleurworkshop’ kom je alles te weten over kleur: van sterke combinaties en psychologische kleurenwerking tot handige tips en weetjes voor een stijlvol interieur. Het blijft niet enkel bij theorie, je mag zelf aan de slag met een moodboard voor je eigen interieur. Onder het wakend oog van een professionele styliste zal je knippen en plakken, collages en combinaties uitproberen tot je een mooi resultaat bereikt. Dit alles met de bedoeling om tot een persoonlijk kleurplan voor je eigen interieur te komen. RVH.

    www.histor.be

     

    02-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagboek van een uitbater

     

     

    “dagboek van een uitbater”

     

     

     

     

    Vanaf deze maand vind je op de website www.plattelandstoerisme.be het “dagboek van een logiesuitbater”.

     

    Meer dan ooit zijn human interest verhalen in! Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen? Je leest er alles over in de rubriek “dagboek van een uitbater” op www.plattelandstoerisme.be.

     

    Om de 3 weken krijg je het verhaal van een andere logiesuitbater. Een blik achter de schermen van een B&B, vakantiewoning op het Vlaamse platteland. Wie zorgt er voor het lekkere ontbijt tijdens je verblijf? Welke leuke anekdotes en verhalen spelen er zich af?

    Ga alvast een kijkje nemen!: Surf naar www.plattelandstoerisme.be en klik op “dagboek van een uitbater”. RVH.

    01-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.turkish airlines

    TURKISH AIRLINES WORDT LID VAN STAR ALLIANCE

     

     

     

    Turkish Airlines is tijdens een ceremonie in Istanboel verwelkomd als het 20e lid van Star Alliance. Dankzij de 31 nieuwe bestemmingen ­ vooral in Turkije, Centraal-Azië en het Midden-Oosten ­ hebben klanten nu meer keuze dan ooit tevoren wanneer ze

    vliegen via het Star Alliance netwerk. De meest ervaren luchtvaartalliantie ter wereld biedt vandaag 18.000 vluchten per dag, naar 965 luchthavens in 162 landen.

     

    Turkish Airlines is al een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa (volgens de Association of European Airlines kan het een stijging van het aantal passagiers van 23,5 % voorleggen) en heeft een uitstekende strategische positie tussen Europa, het Midden-Oosten en Azië in.

     

    Turkish Airlines heeft al plannen klaar om zijn netwerk en vloot uit te breiden. Tegen het einde van dit jaar wil Turkish Airlines naar 11 nieuwe bestemmingen vliegen en 22 vliegtuigen in gebruik hebben genomen. Op die manier zal het verder bijdragen aan het vluchtenaanbod in het Star Alliance netwerk. RVH.

     

    30-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sportief interieur

    Een sportief interieur

     

     

     

     

    Binnen enkele maanden wordt de olympische vlag gehesen in Peking: vijf geschakelde ringen in blauw, zwart, rood, geel en groen. Meteen vijf interessante kleuren waarmee je je interieur een nieuwe, sportieve look kan aanmeten. Het olympisch credo van verfmerk Histor luidt dan ook ‘ je eigen zin doen is belangrijker dan de trends volgen …’

     

    De kleuren van de olympische vlag zijn geen symbool voor een werelddeel, ze zijn gekozen omdat de vlag van elk land in de wereld minstens één van deze kleuren bevat. En als het aan verfmerk Histor ligt, bevat elk interieur straks ook een van deze sportieve kleuren.

    Blauw: van ultrakoel tot ronduit dromerig, een blauw interieur zorgt voor sfeer;

    Zwart: het zwart-wit interieur is al langer een trend. Met zwart kan je alle kanten uit: een elegant accent, een mysterieus interieur, een sterk contrast met een felle kleur

    Rood: is voor durvers, je interieur straalt in een mum van tijd warmte uit

    Geel: is vandaag modekleur bij uitstek, ook een kleur die zich leent voor een energiek, vreugdevol interieur

    Groen: de gevarieerde groenlijn van Histor brengt een stukje ongerepte natuur in huis.

     

    Iedereen kan met een keuze uit de meer dan 1250 kleuren van Histor, zijn persoonlijke sfeer in huis creëren. RVH.

    www.histor.be

     







    30-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volle teugen ...

    Volle teugen …

     

     

     

     

    Een cruise, een standvakantie of gewoon genieten in de tuin … deze zomer vindt u bij Damart een ruime keuze aan comfortabele, elegante zomerkleding. Damart kiest deze zomer resoluut voor grijs, wit en zwart. Met deze klassieke tinten gaan trouwens alle modewensen in vervulling.

     

    Van badpak tot stijlvolle outfits voor een avondje op het terras met een heerlijk aperitief … het wordt een warme zomer in stijl en klasse met Damart. Ook de zomeravonden krijgen allure, ze zijn gewoonweg stijlvol sportief of chic elegant. RVH.

     

    30-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sintra festival

    Sintra Festival 2008: Muziek en dans in sprookjesdorp

    30 mei tot en met 13 juli



    Vanuit alle hoeken van de wereld komen bekende muziek- en dansensembles hun kunsten vertonen tijdens het Sintra Festival 2008 in Portugal. Het pittoreske dorpje Sintra, op ongeveer 45 kilometer afstand van Lissabon, is van 30 mei tot en met 13 juli het toneel van het Sintra Festival. Ieder optreden zal een uniek evenement zijn met als locaties romantische kastelen, paleizen en tuinen.  

    De optredens van zowel lokale als internationale artiesten vinden plaats in de meest indrukwekkende paleizen van Sintra, paleizen in de nabijgelegen dorpjes Queluz en Pena en in het cultureel centrum Olga Cadaval.


    Het heuvelachtige Sintra met haar sprookjesachtige paleizen en extravagante villa’s is al eeuwen een trekpleister. Zo werd het vaak bezocht door de Portugese Koninklijke familie en rijke Portugese aristocraten. De bekende Britse dichter en reiziger Lord Byron heeft tijdens zijn verblijf in Sintra in de 18de eeuw gezegd dat het een ‘glorieus Eden’ is en ‘wellicht in alle opzichten het mooiste dorpje van Europa’.
    Vandaag de dag is nog menig bezoeker het met hem eens en is Sintra met haar paleizen en natuurschoon sindsdien goed bewaard gebleven als UNESCO Werelderfgoed locatie. RVH

       
    www.cm-sintra.pt , www.estorilcoast.com en www.visitlisboa.com   

     

    30-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Creative’s ZEN speler nu nog groter.

     

     

     

     

     

    Creative lanceert een ZEN mp-3 speler met een geheugen van maar liefst 32 GB. De speler met adviesprijs van €299, is vanaf nu beschikbaar is gans Europa. Ook deze jongste telg uit de met verschillende awards bekroonde ZEN-familie is niet groter dan een kredietkaart.

    Gebruikers die hun ZEN-speler willen personaliseren, vinden vast hun gading tussen de vele leuke accessoires zoals een lederen beschermhoes, een siliconen skin met kabelbeheer, een armband en schermbeveiliging.

    Muziekliefhebbers die zoeken naar uitzonderlijke luisterervaringen merken dat de optionele Creative Aurvana oortelefoons de luisterervaring van de ZEN-spelers verder versterken. RVH.

    www.creative.com

     

     

    29-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vervolg van de perfectie ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LaDress en het vervolg van perfectie...

    LaDress en het perfecte jurkje

     

     

     

    Hoewel de geschiedenis van LaDress nog relatief jong is, heeft menige vrouw de visie van oprichtster Simone van Trojen en haar jarenlange zoektocht naar het perfecte jurkje, in haar hart gesloten. Het label LaDress staat voor het fabuleus jurkje dat je iedere dag en op elk moment kunt dragen.

    Gebaseerd op een ogenschijnlijk eenvoudig doorknoopjurkje, verkrijgbaar in de fraaiste prints, kleuren en materialen, blijkt de filosofie van LaDress een droom die werkelijkheid is geworden. Niet alleen van Simone, maar van alle vrouwen die net als zij eeuwig op zoek waren naar die ene, ideale jurk.

     

    LaDress...een succesverhaal continueert met LaDress Limited Edition. LaDress introduceert in gelimiteerde oplage Marlene & Drew. Lieftallige superfijne zijden wikkeljurkjes, met aan het uiteinde van de mouw strikjes, waarmee het feminiene aspect extra wordt geaccentueerd. Deze schattige jurkjes, met een beetje lycra voor extra draagcomfort, hebben een opvallend sierlijke sophisticated polkadotprint en zijn uitgevoerd in oogverblindende kleuren. Drew is chique zwart en heeft witte polka dots. Marlene is warm rood met gouden dots. De zijden jurkjes zijn ook te krijgen in koninklijk paars, intens grijs en midnight blue. RVH.

    LaDress is uitsluitend online verkrijgbaar via: www.LaDress.com

     

     

    29-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egbert Buursink
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Egbert Buursink nieuwe hotelmanager van Le Méridien Brussel

     

     

     

     

     

    Starwood Hotels & Resorts heeft Egbert Buursink benoemd als nieuwe hotelmanager van Le Méridien in Brussel.

    Egbert Buursink heeft reeds 14 jaar ervaring binnen de Starwood Hotels & Resorts groep. In 1994 begon hij als Banqueting Manager in Sheraton Brussels, waar hij vervolgens verschillende posten invulde om uiteindelijk in 1998 directeur Food & Beverage te worden. Voordat hij benoemd werd tot hotelmanager van Le Méridien, was hij sinds juli 2005 hotelmanager van het Four Points by Sheraton Brussels Hotel. In zijn nieuwe functie, rapporteert Egbert opnieuw aan Jan Nielsen, Area Manager België & Scandinavië en General Manager van Starwood's Brussels Complex.

     

    Egbert Buursink : 'Ik kijk er naar uit om Le Méridien Brussel verder te leren kennen en samen te werken met haar fantastische team en er voor te zorgen dat het niveau van onze dienstverlening blijft groeien zodat we kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en deze zelfs kunnen overtreffen.  RVH.

     

     

    29-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een nieuwe cousteau

    Wordt de nieuwe Cousteau met Liquid Image

     

     

     

    Palmbomen, strand, zee, koraalriffen en een oase aan kleuren en leven. Zonde dat tot nog toe onderwater geen foto’s of films van deze ultieme ervaringen konden worden gemaakt. Want echte duikerscamera’s kosten een fortuin en vertragen de duik gigantisch. Liquid Image komt met de even high-tech als geniale oplossing. Een duikersbril met ingebouwde foto- en videocamera.

     

    Hoewel de prijs anders doet vermoeden is dit niet zomaar een camera. Met een krachtige 5.0 megapixel is iedere foto haarscherp en ook de video’s zijn met een resolutie van 640 x 480 voor geen kleintje vervaard. Stevige getemperde glazen en een uitgekiende techniek zorgen ervoor dat de duikersbril bestand is tegen dieptes tot maar liefst 30 meter. Hierbij moet wel worden aangetekend dat het zicht op zo’n dieptes wel erg beperkt is.

     

    Hoe wordt dan gezien waar foto’s van worden gemaakt? Iedereen is immers ondertussen wel gewend geraakt aan LCD-schermen. De bril maakt zo’n schermen echter compleet overbodig. Op elk glas staat een crosshair, zo kan dus gewoon door de glazen gezien worden wat de lens, er net boven, vastlegt.

     

    De interne opslagcapaciteit van de spectaculaire duikersbril beslaat 29 high-res foto’s of 53 vga-video’s. Voor wie dit niet genoeg is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid dit geheugen te vergroten. Normale SD-geheugenkaarten kunnen de opslagcapaciteit verhogen tot maar liefst 4 gig.

     

    Foto’s en video’s overzetten naar pda of laptop is logischerwijs ook erg simpel. Een speciaal tegen water beschermde USB-aansluiting does the trick. Mis geen moment meer en word de nieuwe Jacques Cousteau. RVH.

    www.jokerag.com 

     





    29-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swiss op koers

    SWISS op koers

     

     

     

     

    Shuttle service Zürich

    Voor het gemak van de reizigers kan men tegelijk met het SWISS ticket een kaartje voor de Airtrain kopen die rijdt tussen Zurich Airport – Basel. De reis duurt 70 minuten en wordt 14 keer per dag aangeboden door SWISS en Swiss Railways (SBB). Met een SWISS First of een SWISS Business kan men eerste klas reizen, Voor de treinreis wordt een speciaal treinticket vervaardigd. De treintickets kunnen tevens via SWISS.com geboekt worden.

     

    Samenwerkingsverband tussen Kuoni en SWISS

    Vanaf oktober 2008 gaan Kuoni Travel Holding Ltd. en Swiss International Air Lines een strategische alliantie aan. Vanaf 1 januari 2009 biedt Kuoni haar wereldwijde aanbod van meer dan 15000 hotels via SWISS.COM aan.

     

    De SWISS website biedt consumenten de mogelijkheid om een geschikt hotel te vinden op hun SWISS of Edelweiss Air bestemming en deze direct te reserveren. Het gehele arrangement was voorheen alleen via reisbureaus en touroperators te boeken. SWISS en Edelweiss Air zullen hun samenwerking in de toekomst nog meer versterken. Vluchten van Edelweiss Air zullen aangeboden worden op swiss.com, via reisbureaus, callcenters en kuoni.ch.

     

    Extra vluchten naar Kameroen

    SWISS biedt haar reizigers deze zomer extra vluchten aan naar onder andere Douala (non-stop) en Yaoundé (via Douala). Deze vluchten worden drie keer per week uitgevoerd van en naar Zürich, van waaruit er doorverbindingen zijn naar Amsterdam en Brussel.

    Het nieuwe zomerschema brengt tevens een nieuw samenwerkingsverband tussen SWISS en Contact Air. Er worden twee Fokker 100 toestellen ingezet om de vluchten van Zürich naar Warschau, Venetië en Stuttgart te versterken. RVH.

     

     

    28-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerlucht

    Adem de zomerlucht in.

     

     

     

     

    De warme zomerwind wekt stilaan de slapende natuur: kleuren ontwaken, glanzende kleurschakeringen worden geboren, nieuwe vormen gloren aan de horizon. Deze waarden vormden de inspiratie voor de Geox-collecties zomer 2008, niet alleen een voortzetten van de vorige seizoenen, maar ook een constante zoektocht naar nieuwe inspiratie. De nuances van de modellen krijgen meer vorm, witte, zwarte en rode lak, maar ook pastelkleuren, cacao- en crèmetinten, goud- en zilvernuances sieren de collectie.

    Stralend en intrigerend, zich bewust van een charmante vrouwelijkheid en nooit opvallend uitdagend: dit is de muze van de Geox collectie 08 voor vrouwen. Net als een postmoderne dame aan het hof van een belangrijke koning, weet de Geox-vrouw immer hoe zich te presenteren bij de meest diverse gelegenheden. Een paar ad hoc-schoenen ontbreken daarom niet, om zichzelf en de anderen te tonen hoe gevoel voor esthetiek, technologie en fascinerend comfort op fantastische wijze samengaan.

    ‘An ideal husband’ is ironisch genoeg, de man waarop Geox zich deze zomer inspireert. Vastberaden, charismatisch, verzorgt hij zichzelf met een aandacht die nooit in ijdelheid overgaat, hij houdt van een look met kleine details die met aandacht zijn gecombineerd en soms op een casual speelse manier zijn geïnterpreteerd.

    Voor kinderen is Geox een feest van fantasie en kleur, de kleine schoenen in de palm van je hart lijken beeldhouwwerkjes die tot in de details en materialen zijn verzorgd. RVH.

    www.geox.biz consumenten 03-231 64 20











    28-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.powerskin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Powerskin R-evolution : de kracht van het glijden

     

     

     

     

    De Powerskin R-evolution deed onlang zijn intrede op het EK zwemmen in Eindhoven en zorgde daar meteen voor een golf aan overwinningen. Maar liefst 46,67% van alle podia waren bevolkt door Arena-zwemmers, waardoor Arena het hoogste aantal podiumplaatsen verzamelde. En dat is nog niet alles, want bij al die podiumplaatsen zaten ook negen Europese records en één wereldrecord. De Powerskin R-evolution is dan ook het snelste, lichtste en best zittende haaienpak ooit. Revolutionair is dat het pak uit één stuk stof bestaat, zonder naden en stiksels.

     

    De Powerskin R-evolution bestaat slechts uit één stuk stof en is daardoor een primeur. De zwemmer vergeet als het ware dat hij een haaienpak aanheeft en kan zich zo ten volle op het water en zijn prestaties concentreren. De voorkant van de R-evolution is naadloos, de naden zijn weggewerkt tussen de benen en op de achterkant. Hier zit ook een kleine rits die waterafstotend is. Resultaat: er zijn amper wrijvingen met het water, waardoor de zwemmer door het water glijdt als nooit tevoren.

    Het door de Universiteit van Reims en door het MOX Instituut in Milaan geteste materiaal weegt slechts 99 gram per m² en is daarmee superlicht. Al sinds de oprichting in 1973 luistert Arena naar de zwemmers en hun ervaringen. Dankzij die dialoog slaagt Arena er telkens weer in om technologieën te ontwikkelen waardoor er nog beter door het water kan worden gegleden. Arena investeerde meer dan twee miljoen euro in Research & Development om de Powerskin R-evolution te ontwikkelen. 46,67 % van alle podia werden bevolkt door zwemmers in een Arena R-evolution® . RVH.

     

    28-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!