Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zomert in kinderland

    Het zomer in kinderland

     

     

     

     

    Ook binnen Filou & Friends wordt, net als bij P’tit Filou, met de vier kleurenpaletten rood, groen, blauw en geel gewerkt. Opmerkelijk zijn ook enkele paarse stukken die trendy gecombineerd kunnen worden met de andere kleuren.

     

    De meisjes stelen de show, de prints zijn dynamisch, kleurrijk en helemaal in. Net als voor de mama’s zijn de tuniekjes de modetrend. Je kan ze casual dragen, met een kuitbroek onder of wat chiquer met een lichte katoenen legging en een modieus golfje. Verder zijn er ook kleedjes voor elke gelengeheid.

     

    Jongens meten zich liever een stoere denim look aan, liefst nog met een cool T-shirt met dieren of auto’s op en een paar hippe urban sneakers eronder. Voor een feestje combineer je zijn denim jeans met mooi geruit hemdje met fijne trui. De jongens van tegenwoordig weten al goed wat ze willen. Urban cool, casual chic of eerder sportief, Filou & Friends heeft voor elk wat wils. RVH.

    Info consumenten 056-22 99 05







    17-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hippe prints en stoere auto's

    Hippe prints en stoere auto’s

     

     

     

    De nieuwe zomercollectie P’tit Filou heeft een heel eigen kleurenpalet. Zo zijn er felle en zachte schakeringen in rood, groen, blauw en geel. De stoffen zijn licht, bestaan uit katoen en staan een warme speeldag niet in de weg. Ook na 10 keer wassen, blijven ze er als nieuw uitzien.

    Voor de meisjes zijn er leuke jurkjes in zomerse kleuren en met diverse bolletjes en bloemenpatronen. Deze kan je perfect op een broek dragen, met een warmer golfje voor een regenachtige dag. Hippe jongens zijn helemaal in met een gemakkelijke jeans onder een stoer T-shirt met auto’s op en een toffe trui, al dan niet met kap. Zowel casual als een beetje deftig, met de juiste combinatie kan alles! RVH.

    Info consumenten 056-22 99 05









    16-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolas Meylan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nicolas Meylan benoemd tot Algemeen Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

     

     

     

     

    Nicolas Meylan werd benoemd tot Algmeeen directeur van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel. Hij volgt er Willem van der Zee op, die gepromoveerd werd tot Regionaal Directeur Benelux en Frankrijk.

     

    Nicolas Meylan, geboren in Frankrijk in 1961, behaalde een graduaatsdiploma aan de Hotelschool van Thonon-Les-Bains in Frankrijk en een Master in Hotelbusiness aan het IMHI/Cornell Essec in Parijs. In 1986 begon hij zijn professionele carrière bij de Méridien Hotels in de Verenigde Staten.

    In 1993 kwam hij terug naar Europa als Assistent-Algemeen Directeur in het Grand Hotel Inter-Continental in Parijs. In 1995 werd hij er gepromoveerd als Regional Food & Beverage Manager voor dezelfde groep. Van 1997 tot 2000 was hij Algemeen Directeur van het Inter-Continental Hyde Park Corner Hotel in Londen om in 2000 in Brussel te beginnen als Algemeen Directeur van het Crowne Plaza Brussels Europa.

    In september 2005 uiteindelijk zette hij de stap naar Rezidor en opende het nieuwe Radisson Blu EU Hotel in Brussel.

    Vanaf 1 januari verwisselde hij van stoel met Willem van der Zee en wordt hij als Algemeen Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het hotel. Nicolas Meylan praat Frans en Engels. RVH.

    www.radissonblu.com.

    16-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloempjes van baby'tjes

    Bloempjes van baby’tjes

     

     

     

    P’tit Filou Layette voorspelt een zonnige zomer, de vrolijke kleuren springen meteen in het oog. Met de nieuwe collectie kan je eindeloos blijven combineren met de hoofdkleuren zachtroze, blauw en turkoois, zonnig geel en klassiek beige.

    P’tit Filou heeft daarenboven oog voor detail. Voor de meisjes zijn er schattige kleedjes met een legginkje en zelfs een cache coeur. Een klein strikje hier en een franje daar maken uw oogappel om op te eten. De jongens gaan voor stoere ensembles met een kaptrui en T-shirts met een auto op. Kortom een zomercollectie voor de allerkleinsten die weer gezien mag worden. RVH.

    Info consumenten 056-22 99 05





    14-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W Vander Zee, regionaal directeur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Willem van der Zee benoemd tot Regionaal Directeur Rezidor Benelux en Frankrijk

     

     

     

    Willem van der Zee werd gepromoveerd tot Regionaal Directeur voor alle Rezidor hotels in de Benelux en Frankrijk. Nicolas Meylan, vroegere Algemeen Directeur van het Radisson Blu EU Hotel vervangt hem als Algemeen Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel.

     

    Willem van der Zee (°1967, Nederland) heeft een solide achtergrond in het hotelwezen. In 1991 startte hij als Restaurant Manager in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. Na verscheidene operationele posities in Europa, kwam hij in 1998 terug naar het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. In 2000 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur van het Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa. En 2 jaar later werd hij met de opening van het Radisson SAS Palace Hotel als City General Manager verantwoordelijk voor beide Radisson SAS Hotels in Spa. Eind 2006 kwam hij terug naar zijn oude thuishaven aan de Wolvengracht in Brussel als Algemeen Directeur van het Radisson SAS Royal Hotel.

    Begin 2009 kreeg hij, als District Directeur Rezidor Benelux, de verantwoordelijkheid over de Rezidor hotels in België en Nederland.

    Vanaf 1 januari 2010 krijgt hij er de bijkomende verantwoordelijkheid bij over de Rezidor Hotels in Frankrijk.

     

    Willem van der Zee: « Rezidor breidt steeds meer uit in Frankrijk en de Benelux. Ik neem deze nieuwe uitdaging dan ook met beide handen aan en ik ben er van overtuigd samen met het hele team te kunnen slagen. » RVH.

    www.rezidor.com.

     

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Irrésiskibles

     

    Maeva lanceert ‘Les Irrésiskibles’ : onweerstaanbaar aanbod voor skifanaten!

    Vanaf 5€ per dag en per persoon!

     

     

     

     

    Dankzij de promo ‘Les Irrésiskibles’ kunt u genieten van een week skiverlof in de mooiste skigebieden van de Franse Alpen en de Pyreneeën aan knalprijzen!

    Skifanaten hebben nog een maand de tijd om hun vakantie te kiezen en deze op te nemen voor 27 maart 2010 (zelfs tijdens de crocusvakantie in februari) in één van de 48 residences van de Groep Pierre & Vacances die aan deze actie deelnemen. De tarieven beginnen al vanaf 5€ per dag en per persoon.

     

    Le Praz de Lys ‘Les Terrasses du Mont-Blanc’ : Gelegen middenin een prachtige natuur tegenover de Mont Blanc, het resort ‘Praz-de-Lys’ voldoet aan de wensen van alle skifanaten (alpenski, langlaufen, sneeuwschoenlopen, enz.) De residentie beschikt over volledig ingerichte appartementen en biedt een prachtig panorama.

    5€ per dag en per persoon in een 2-kamerappartement voor 6 personen tijdens de week van 27 maart 2010.

     

    Chamonix “La Rivière”: Familaal skistation bij uitstek. Chamonix is tevens de internationale hoofdstad van het alpinisme. Geklasseerd als werelderfgoed, dit station biedt talrijke ‘après-ski’ activiteiten. Deze residentie werd volledig gerenoveerd en is ideaal gelegen bij alle animatie en in de buurt van de kabelbaan ‘l’Aiguille du Midi’ (op 300m).

    19€ per dag en per persoon in een studio voor 4 personen tijdens de week van 6 februari 2010.

     

    … EN ZODAT IEDEREEN VAN DIT AANBOD KAN GENIETEN:

     

    De merken Pierre & Vacances, Résidences MGM en Hôtels Latitudes nemen ook deel aan deze actie. Pierre & Vacances: vanaf 248€/week in een 2-kamerappartement voor 5 personen, Residences MGM: vanaf 514€/week in een 3-kamerappartement voor 6 personen, Latitudes Hotels: vanaf 770€/week in een 3-persoonskamer. RVH.

    Om te genieten van dit exclusief en beperkt aanbod, afspraak op:

    www.pv-holidays.be tot 5 februari 2010. – tel : 0900 00 009 (0,40€/min)

     

                                                                                     

     

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat is heerlijker voor Sint-Valentijn dan chocolade?

     

     

    Met het LOVE-assortiment zet chocolatier Neuhaus dit jaar zijn Valentijnscollectie in het teken van Glamour Love. Een buitengewoon vrouwelijke collectie die twee nieuwe creaties telt: een krokant en een zacht hart, heerlijk gevulde chocoladehartjes die het thema perfect illustreren.

     

    De collectie straalt pure glamour uit: het traditionele rood heeft plaatsgemaakt voor intens fuchsia en glanzend zilver... Een heel vrouwelijke collectie waarvan de hartvormige doosjes, zakjes en ballotins alle verliefden gelukkig zullen maken. En vergeet ook niet het extraatje in deze collectie, dat zowel vrouwelijk, glamoureus als modieus is: de sleutelhanger, een echt collector’s item.

     

    De doosjes met Sint-Valentijnsdesign en de hartvormige chocoladecreaties zullen al wie verliefd is op chocolade in de ban houden. Vergeet niet dat chocolade reeds in de 18e eeuw door de Markiezin de Pompadour en Madame du Barry aan hun geliefden werd geserveerd om hen in vuur en vlam te zetten!

     

    Naast deze verwennerijen voor de smaakpapillen heeft Neuhaus nog een paar andere verrassingen in de aanbieding om de harten overstag te doen gaan. Er is een trendy cadeautasje met vier Sint-Valentijnspralines en een ‘LOVE’-sleutelhanger met uiterst vrouwelijk design - echt iets voor verzamelaars. Maar er is eveneens een hartvormig tasje met zes Sint-Valentijnspralines of een hartvormig doosje met 19 Sint-Valentijnspralines, en natuurlijk de onmisbare Neuhaus-ballotins in glamoureus Sint-Valentijnskleedje. RVH.

     

    Chocolade of liefdevolle passie

    Sinds lang vervlogen tijden wordt chocolade erkend en geroemd om zijn liefdesbevorderende kwaliteiten. De Azteken geloofden dat cacao een afrodisiacum was. En deze opvatting doorstond de tand des tijds want in 1624 bracht een theoloog een geschrift uit waarin hij de consumptie van chocolade in de kloosters veroordeelde omdat dit luxeproduct de geest met verdorven gedachten zou vullen en de passie van de kloosterlingen zou aanwakkeren. Het succes van chocolade als stimulans voor de sensuele en passionele liefde kwam er met de courtisanes aan het hof van de Franse koningen vanaf de 17e eeuw. In zijn Traité des Aliments uit 1702 preciseerde Louis Lemery dat door zijn de stimulerende eigenschappen chocolade geschikt is om de passie van Venus aan te wakkeren.

     

    De Sint-Valentijnscollectie is vanaf eind januari beschikbaar in de Neuhaus-winkels.

     

     

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Antwerpen

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    EXPOSANTEN OP HET INTERNATIONAAL VAKANTIESALON ANTWERPEN VERZORGEN UW WELVERDIENDE VAKANTIE!

     

     

    Er zijn weer meer dan 600 exposanten met een imposant aanbod op de 32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen. Wat ook je wensen zijn, waarheen je ook wil gaan en wanneer je dat het liefst doet … op de traditioneel eerste vakantiebeurs van het jaar vind je ongetwijfeld dé reisformule die je het beste past! Organisatoren en standhouders hebben er alles aan gedaan om een gevarieerd programma te brengen, helemaal in lijn met de meest recente trends in het vakantielandschap.

     

    Gastland Cyprus is het eiland waar de zon 340 dagen per jaar schijnt. Alleen al voor de warme gastvrijheid van de Cyprioten loont het de moeite halt te houden in één van de talrijke typische dorpjes en er kennis te maken met de plaatselijke bevolking en hun lokale gerechten. Voor natuurliefhebbers is Cyprus een paradijs. Rotskusten en bergtoppen wisselen af met wijngaarden en graanvelden. Kristalhelder zeewater bespoelt de mooie zandstranden. Hoeft het nog gezegd dat het eiland bijzonder in de smaak valt bij wandelaars en fietsers, duikers en watersporters?

     

    Het Vakantiesalon Antwerpen blijft een spiegel op de wereld, met de deelname van heel wat officiële nationale diensten voor toerisme. Onbekend is onbemind. Dat gaat zeker op voor ons eigen land. Op het Vakantiesalon Antwerpen ontdekt u de vele troeven van België.  Van de kust tot de Ardennen, van de Kempen tot de Voerstreek. Cultuur en shopping in onze steden of genieten van de natuur op het water, in het bos of op de hei. België ten voeten uit dus in Hall 1.

     

     

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    Gastland Cyprus

    Van vrijdag 22 januari t.e.m. woensdag 27 januari 2010.

    Antwerp Expo – Jan Van Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen

    Zaterdag, zondag, maandag en woensdag: open van 10.00 tot 18.00 u

    !!! Nocturnes op vrijdag 22 en dinsdag 26 januari:  open van 12.00 tot 21.00 u !!!

     

    LADIES' DAY op woensdag 27 januari 2010 - gratis toegang voor dames

    www.vakantiesalon-antwerpen.be

     

                      

    13-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.88 ste autosalon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    88ste Auto- en Motosalon

    EUROPEAN MOTOR SHOW BRUSSELS – meer dan een naam alleen

     

     

    Het Auto-en Motorsalon van Brussel koestert zijn naam: European Motor Show Brussels. FEBIAC heeft inderdaad de ambitie om van het Salon van Brussel een op en top Europees salon te maken. Het geniet van een unieke troef: de ligging in het hart van Europa, vlakbij de politieke decision makers die zich over onze sector en onze producten buigen. Daarom besteedt het Salon extra aandacht aan de Europese dimensie van het salon en de beleidsbeslissingen die de sector beïnvloeden.

    Het Salon van Brussel is ook om een andere reden een referentiesalon: Belgen houden van auto’s en doen dat door massaal het Salon te bezoeken. Geen enkel internationaal Salon scoort beter dan Brussel als je de bezoekersaantallen met het aantal inwoners van het land vergelijkt. Dit jaar wordt gerekend op ruim 600.000 enthousiaste auto- en motorliefhebbers.

     

    De crisis heeft het voorbije jaar lelijk huisgehouden in de automobielbranche, overal ter wereld, ook in België. Heel wat internationale Salons dienden zich neer te leggen bij de afwezigheid van meerdere belangrijke auto-en motormerken of verdwenen eenvoudigweg van de kalender. Een dergelijk crisisscenario heeft het Salon van Brussel nooit bedreigd. Vanaf de eerste voorbereidingen, in februari 2009, werd er door organisator FEBIAC naar gestreefd om de kosten-baten verhouding van een deelname aan het Salon zo optimaal mogelijk te houden en waar mogelijk nog te verbeteren. Het Salon van Brussel had al een zeer goede reputatie op dat vlak en doet het dit jaar nog beter.

     

    Een aantal strategische keuzes, het in huur nemen van iets minder oppervlakte en het laag houden van de deelname-en toegangsprijzen, maken dat Brussel zich ook in deze economisch moeilijk periode profileert als een verkoops-en marketing-evenement dat niemand mag missen. Januari is immers automobielmaand in België, en het Salon is zonder twijfel de beste manier om het commerciële jaar goed in te zetten.

     

    Detroit, Amsterdam, Tokyo, Frankfurt, Bologna, … overal en ook bij de allergrootste automobielsalons vielen belangrijke afwezigen te noteren of diende het Salonconcept

    grondig herdacht te worden. Niet in Brussel! De ingeschreven automerken vertegenwoordigen meer dan 99,7% van de automarkt. Het aantal aanwezige merken en de representativiteit van de tentoongestelde producten kan dus perfect de vergelijking met vorige edities doorstaan. Dat is haast uniek de dag van vandaag, en erg pretiig voor de bezoekers. Trouwens ook bij de gemotoriseerde tweewielers hoeven wij geen enkel populair merk te missen! De motorsector vindt onderdak in paleizen 1 en 3; de automerken, hun accessoires, toebehoren en diensten palmen de andere expohallen in.

     

    Salonthema: Heading for tomorrow

     

    Het 88ste Auto- en Motorsalon staat in het teken van de technologische revolutie die de autobranche thans doormaakt in de race naar milieuvriendelijkere voertuigen. ’Heading for tomorrow’ of ‘Onderweg naar morgen’ is de thematische uitwerking van dit concept. Daarom een aanschouwelijke voorstelling van nieuwe aandrijfconcepten die in een heel nabije toekomst steeds frequenter een plaatsje onder de motorkap zullen krijgen. En daarnaast geven we elke salonbezoeker ook de kans om zelf te ervaren dat de nieuwe aandrijfconcepten en milieutechnologieën niet enkel beter zijn voor de natuur, maar ook meerwaarde kunnen bieden op het vlak van comfort, tijd en geld.

    In paleis 6 komt een knappe themastand over nieuwe technologie die vandaag en in de onmiddellijke toekomst in voertuigen geïntroduceerd wordt. Daarbij wordt steeds uitdrukkelijk verwezen naar de voordelen die deze innovaties voor de gebruiker opleveren. Dat kan een financieel voordeel zijn of een ecologisch voordeel, maar net zo goed een voordeel in tijd, in ruimte of in comfort.

     

    Paleis 11 van zijn kant wordt een echte belevingsruimte. Een groot deel ervan zal ingenomen worden door testpistes en demonstraties. In samenwerking met de RACB

    komt er een schitterende piste voor elektrische quads; daarnaast komt er ook een aantrekkelijk testparcours voor elektrische auto’s, scooters en mobiliteitsproducten.

    RVH.

     

    Openingsdata en –uren

    Toegang van donderdag 14 t/m zondag 24 januari 2010, op weekdagen: 10:00 – 20:00 uur; tijdens de weekends: 10:00 – 18:30 uur met een avondopening tot 22:00 uur op maandag 18 en vrijdag 22 januari 2010.

     

    Toegangsprijs

     

    Organisator FEBIAC heeft beslist om de ticketprijs voor het Auto-en Motosalon bijzonder voordelig te houden: 10 euro voor individuele bezoekers (bij de vorige editie was dat 12,5 euro). Een groepskaart voor 10 personen kost 62,5 euro. Let wel, deze groepskaart kan niet worden opgesplitst en is niet geldig tijdens de weekends. Kinderen onder 6 jaar krijgen gratis toegang, kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen €6,25.

     

    12-01-2010 om 18:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!