Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stella artois
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Stella Artois bekroont Belgisch Kampioen Biertappen 2011:

     

     

     

    Jan Van Dessel van café Den Deugniet in Haasrode zal België vertegenwoordigen op 15e editie Stella Artois World Draught Master in Buenos Aires.

     

    Op maandag 26 september vond in Den Thuis, het café van de Stella Artois-brouwerij in Leuven, de finale plaats van de Stella Artois Draught Masters, het Belgisch Kampioenschap Biertappen. Met deze wedstrijd, die inmiddels voor de 15e keer op rij plaatsvond, onderstreept het merk steevast het belang van kwaliteit, traditie en vakmanschap. Want laten we eerlijk zijn: een perfect frisse Stella Artois tappen en opdienen volgens de regels van de kunst… het is niet iedereen gegeven.

     

    Na een zeer spannende finale, kan Stella Artois met trots de nieuwe Belgisch Kampioen biertappen aankondigen: Jan Van Dessel van café Den Deugniet uit Haasrode is uit een 50-tal kandidaten verkozen tot beste biertapper van het land. Dit gebeurde door een professionele jury, waarin onder andere de Belgische en Wereldkampioen Biertappen 2010 zetelden, evenals VS Ambassadeur Gutman die bekendstaat als bierkenner. Jan Van Dessel heeft bewezen als geen ander de ‘9 step pouring ritual’ of het schenkritueel in 9 stappen te beheersen: de kunst om een Stella Artois te tappen van het vat en die vervolgens perfect op te dienen aan tafel.

     

    Als ambassadeur van ons land, trekt Jan Van Dessel straks naar Buenos Aires om er onze eer te verdedigen tijdens de Stella Artois World Draught Master 2011, het Wereldkampioenschap Biertappen. Op 26 oktober zal hij het daar opnemen tegen een 30-tal nationale kampioenen van over heel de wereld.

     

    Nieuw dit jaar was dat ook de cafégasten konden deelnemen aan de wedstrijd: via de populariteitspoll kon er tot gisteren online of via (gratis) sms gestemd worden voor de cafés die deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap Biertappen van Stella Artois. Het M-Café in Leuven heeft de meeste stemmen verzameld en mag zijn klanten trakteren op een feestje! RVH.

     

     

     

     

     

     

    02-10-2011 om 17:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach

    Brouwerij RODENBACH verwent bierliefhebbers met twee Limited Editions:

    RODENBACH Caractère Rouge en RODENBACH Vintage 2009

     

     

     

    Naast de RODENBACH VINTAGE die dit jaar reeds voor de derde maal wordt geïntroduceerd ontwikkelde de Roeselaarse Brouwerij, in samenwerking met topkok Viki Geunes, 900 unieke flessen RODENBACH Caractère Rouge. Op vraag van PALM Breweries verleent Viki Geunes, omwille van zijn scherp, uniek proefvermogen en zijn uitzonderlijke creativiteit, medewerking aan de productinnovatie en productontwikkeling van PALM Breweries.

     

    RODENBACH Caractère Rouge: complex, rijk geschakeerd bier

     

    Een eerste testproject dat door Viki Geunes mee ontwikkeld werd, betreft een variant op RODENBACH bier dat traditioneel twee jaar lang op grote eiken foeders rijpt. De brouwers laten het bier gedurende zes maanden verder macereren met verse krieken, frambozen en veenbessen. Na deze maceratie op eik, hergist het bier in de fles. Het resultaat is de RODENBACH Caractère Rouge, een uitzonderlijke RODENBACH met maceratie op fruit en een alcoholvolume van 7°. Dit brouwsel is meer dan uniek en tevens heel exclusief want er werden maar 900 flessen van 75 cl gebotteld. Geunes laat dit eigenzinnige bier, net als een aantal andere unieke biervariëteiten, in zijn restaurant ’t Zilte, in het Antwerpse MAS, schenken.

     

    Over de RODENBACH Caractère Rouge is Viki Geunes duidelijk enthousiast: “Ik heb veel geleerd van brouwerij-eigenaar Jan Toye en Rudi Ghequire, de brouwmeester van RODENBACH. Rudi was blijkbaar tevreden over mijn smaakaanwijzingen. We mogen samen trots zijn op de resultaten. Net zoals in mijn keuken streef ik naar diepgang en complexiteit. De RODENBACH Caractère Rouge heeft een subtiele fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met houttoetsen en karamel. Daaronder vind je parfum van viooltjes en tegelijk hints van leder en lichte tabak. Kortom, het is een bier met een vineus aroma. Op het palet proef je eerste prikkelende, scherpe zuren. Die smaakaanzet wordt al snel gecounterd door aangename restzoetheid en een fijne droogheid afkomstig van de veenbessen. Zij geven het bier ook een lange, zuivere en daardoor bijzonder aangename afdronk. De drie gebruikte fruitsoorten hebben hun effect dus duidelijk niet gemist. Wanneer ik deze RODENBACH proef moet ik even denken aan een frisse bourgogne wijn. Daar heeft het delicate fruit met zijn grote expressiekracht en de houtopvoeding natuurlijk wel iets mee te maken.”

     

    RODENBACH brengt de “RODENBACH Vintage 2009 Limited Edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2009” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.

     

    “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2009” heeft gedurende ruim twee jaar op foeder nummer 145 gerijpt; dit resulteert in een superieure RODENBACH met roodkoperen gloed. De smaak is complex en vol, tevens pittig en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik. “ zegt Peter Buelens, woordvoerder voor RODENBACH. “In het aroma vindt men toetsen van karamel, groene appeltjes vermengd met eikenhout terug. De zachtzure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.”

     

    In totaal werden er 37.000 flessen van 75 cl onder kurk gebotteld. Eén vierde er van wordt naar de USA geëxporteerd. “RODENBACH Vintage 2007” werd op de World Beer Cup 2010 met een zilveren medaille gelauwerd. RVH.

    www.palmbreweries.com





    02-10-2011 om 17:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.versace Eon

     

    VERSACE - HORLOGECOLLECTIE “EON SOIREE”

     

     

    De in 2009 geïntroduceerde Eon-lijn heeft er een prachtige aanwinst bij: de Eon Soirée. Met zijn verfijnde vormgeving en sierlijke eenvoud belichaamt dit horloge de nieuwe trend voor 2012.

    De ronde kast met Clous de Paris-motief omvat een wijzerplaat waarop de Medusa prijkt, het welbekende symbool van Versace. De laklederen polsband heeft een zachte paarlemoeren glans of bestaat uit kleine, aaneengeschakelde bolletjes, afhankelijk van het model. De vlindersluiting versterkt het unieke, elegante karakter van de Eon Soirée.

    Technische kenmerken:

    Diameter: 26,5mm  - Saffierglas - Zwitsers kwartsuurwerk met roestvrijstalen of roodvergulde kast. Het uurwerk heeft een witte of zwarte wijzerplaat met centrale Medusa-afbeelding en een witte of zwarte glanslederen polsband met vlindersluiting.  Het is ook  verkrijgbaar met roestvrijstalen of roodvergulde polsband.

     Prijs:  Model met zwartlederen band: 610 eur - Model met witlederen band: 510 eur. RVH.





    30-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintercruises

    Nieuwe wintercruise naar  de Verenigde Arabische Emiraten

     

     

     

    Dompel jezelf onder in de mythische sfeer van 1001 nachten, bruisende steden en winkelparadijzen en geniet van de winterzon tijdens een exotische cruise naar de Verenigde Arabisch Emiraten. Op het programma staan Abu Dhabi, Dubai en Al Fujairah in de V.A.E. en Khasab en Muscat in Oman.

     

    Luxeschip MSC Lirica zal vanaf oktober 2011 deze nieuwe winterroute bevaren met *Abu* *Dhabi *als thuishaven. Maar liefst 19 nieuwe cruises worden aan het uitgebreide aanbod van MSC Cruises gevoegd. De cruises duren 8 dagen en 7 nachten.

     

    We zijn erg blij deze steden toe te voegen aan onze bestemmingen omdat ze zo tot de verbeelding spreken en voor onze gasten een ware ontdekkingsreis worden. Tijdens de verschillende excursies kunnen ze de juweeltjes van de geschiedenis bezoeken, maar ook prachtige stranden en hypermoderne architectuur. We zijn ervan overtuigd dat dit Arabische avontuur voor veel gasten onvergetelijk wordt” zegt Erminio Eschena, directeur van MSC Cruises voor Belux en Frankrijk.

     

    Klanten die boeken tussen 12 en 30 september betalen uitzonderlijk slechts 899€ (cruise in volpension in een binnenkajuit, inclusief vluchten van en naar Brussel en transfers).

     

    Wonderbaarlijke Route

     

    MSC Cruises is de enige rederij die Khasab vast op het programma heeft staan. De stad wordt ook wel het 'Noorwegen van Arabië' genoemd vanwege de ruige, gletsjer-achtige kustlijn, de hoge bergen en heldere, schitterende fjorden. Khasab ligt in een exclave van het land van Oman aan de monding van de Perzische Golf.

    Muscat is bekend als één van de grote havens ter wereld sinds het oude Rome. Reis door de tijd op de adembenemende Al Jalali en Al Mirani forten en bruisende souks en geniet van de tijdloze natuurlijke geuren van het exclusieve Amouage parfumerie.

     

    In Al Fujairah vinden gasten paradijselijk afgelegen stranden tussen de mooie Hajar-bergen en de warme waters van de Golf, maar kunnen ze ook kiezen voor ontdekkingstochten door de woestijn, een culturele rondleiding langs de kustlijn,…

    Metropool Abu Dhabi spreekt helemaal tot de verbeelding met een bezoek achter de schermen van het Yas Marina Formula 1 Circuit en het gloednieuwe Ferrari World Theme Park waar gasten zich kunnen wagen aan een rit op de snelste achtbaan ter wereld. Abu Dhabi wordt niet voor niets de Tuinstad van de Golf genoemd.

     

    Aan moderne architectuur en sites heeft Dubai niet tekort. De stad huisvest er het hoogste gebouw ter wereld, een uniek 7-sterrenhotel, een eiland in de vorm van een palmboom,... De stad is erg gekend als winkelparadijs, maar gasten kunnen er ook zwemmen met dolfijnen, genieten van een romantische cruise bij zonsondergang op een traditionele dhow,…

    Deze cruises vertrekken vanuit Abu Dhabi en vanuit Dubai. RVH.

    www.msccruises.be



    29-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De la terra aardewerk

    Colombiaans aardewerk uit La Chamba steunt lokale bevolking

    Handgemaakt De La Terra aardewerk van Ghecom maakt duurzaam verschil

     

     

     

    Het nieuwe De La Terra aardewerk van Ghecom is een lust voor het oog en heerlijk om mee te koken. Het eenvoudige, organische ontwerp van deze collectie loopt over van klasse: tijdloze schoonheid die over de eeuwen is verfijnd, met een functionaliteit die is afgestemd op de actuele keuken.

     

    Het Zuid-Amerikaanse Colombia is een land met een unieke natuur en een eeuwenoude beschaving. In de schaduw van het machtige Andesgebergte ligt La Chamba, een klein dorp aan de oevers van de Magdalenarivier. Daar maken lokale ambachtslieden het De La Terra aardewerk uit twee soorten minerale klei volgens een traditie die al zevenhonderd jaar bestaat.

    De De La Terra collectie verschilt van industriële productie doordat ze volledig handgemaakt is, uitsluitend op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder chemicaliën. Dat maakt elke pot en schaal uniek: stuk voor stuk werden ze gepolijst met tijgeroogkwarts, natuurlijk zwartgebrand en geglazuurd.

     

    Het De La Terra aardewerk past op alle warmtebronnen behalve inductie en kan in de oven, microgolf en afwasmachine. Bovendien is dit aardewerk bijzonder thermoschockbestendig. Met zijn mooie matglanzend zwartgebrande afwerking is het een fraaie blikvanger op tafel en kunt u het evenzeer als designobject in de woning uitstallen. De collectie bestaat uit kookpannen, steelpannen, ovenschalen en tagines in diverse formaten.

     

    In La Chamba leven negen op tien dorpsbewoners van de aardewerkproductie. Dat maakt De La Terra tot een aantrekkelijk werkgever voor de lokale gemeenschap. Er wordt duurzaam gewerkt, zonder giftige producten, en de fabrikant investeert bovendien twee procent van zijn inkomsten opnieuw in de lokale gemeenschap, in kleine projecten op basis van persoonlijke contacten. Zo geeft De La Terra ook wat terug aan de mensen die met hun vakmanschap en bezieling substantieel bijdragen tot het succes van De La Terra.

     

    Point-Virgule is het huismerk van Ghecom, exclusief importatuer van een uitgebreid aanbod design keukenartikelen. Dit eigen merk werd door Ghecom gelanceerd in 2002 en bestaat ondertussen al uit 10 collecties: Point-Virgule Gift, Kitchen, Chrome, Barbecue, Curve, Bamboo, Baking, Cooking, Living, Kids. RVH.

    www.point-virgule.be







    28-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Forgees

    Les Forgées  brengen een omwenteling teweeg op de markt!

    Een assortiment ondertekend door Le Creuset®

     

     

     

     

    Het assortiment koekenpannen, kookpannen, sauteerpannen en pannenkoekpannen in gesmeed aluminium weerstaat de tijd en het dagelijkse gebruik. De “Forgées” zijn opmerkelijk duurzaam en verzekeren twee gebruiken per dag gedurende 109 jaar*!

     

    Geweldig, zeer stevig keukengerei, met een Levenslange garantie van Le Creuset®. Het kookgerei van Le Creuset® in gesmeed aluminium vervormt niet, de structuur is versterkt voor een duurzame voedingsveiligheid, er is gelijkmatige warmteverdeling voor een optimale bereiding. Het kan gebruikt worden op alle warmtebronnen.

     

    De Forgées, een zeker en betrouwbaar assortiment : PFOA-vrij. Le Creuset® brengt een omwenteling teweeg in de antikleefklagen. “De Forgées” hebben een levenslange garantie en zijn bovendien “PFOA-vrij”. Het werk uitgevoerd op de coating van het kookgerei heeft het mogelijk gemaakt een steeds resistenter product te verkrijgen.

     

    Dit jaar breidt het assortiment zich uit en vormt een verzameling kookgerei dat onmisbaar is in uw keuken.

    Nieuw in 2011: rechte sauteerpan 26 cm, Provençaalse sauteerpan 24 cm, deksel 16 – 18 en 20 cm, pannenkoekpan 24 cm met naar buiten gebogen rand, steelpan 16 cm, met 2 schenktuiten, steelpan 18 cm zonder schenktuit, zonder hulphandvat, steelpan 20 cm zonder schenktuit, zonder hulphandvat, kookpan 18 cm en kookpan 20 cm. RVH.

     







    27-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Taittinger Comtes de Champagne

    Maison Taittinger: Comtes de Champagne

     

     

     

    Het zal altijd een schaars product blijven, de Comtes de Champagne: de technische kenmerken waaraan moet worden voldaan om deze cuvée tot een zeer grote wijn te maken, zijn nagenoeg uniek in de Chapamgne en bovendien ook financieel erg zwaar.

     

    Comtes de Champagne Blanc de Blancs

     

    Is de meest geslaagde expressie van de stijl van Maison Taittinger, de kwintessens van zijn champagnekunst. De Comtes de Champagne Blanc de Blancs waarvan de eerste millésimé dateert van 1952, wordt uitsluitend als millésimé geproduceerd en bestaat voor 100% van witte Chardonnaydruiven uit de allergrootste cru”s van de prestigieuze Côte des Blancs ( Avize, Chouilly, Cramant, Mesnil-sur-Oger, Oger, Vertus, Bergères-les-Vertus). Alleen wijn van eerste persing, de cuvée, de absolute top in verfijning wordt gebruikt. 5% van de wijnen die in de assemblage geraken hebben een rijping in nieuwe eikenhouten vaten achter de rug.

     

    Comtes de Champagnne Rosé

     

    Altijd millésimé, geproduceerd met de Grands Crus de Chardonnay van de prestigieuze Côte des Blancs (30%) en de grootste Pinot Noirs van de Champagne, waarvan 15% rood gevinifieerd. Deze exclusieve samenstelling schenkt de Comtes de Champagne Rosé het label van de zeldzaamste cuvée van het huis.

     

    Met de creatie van de prix Taittinger in 1967 worden ook de banden met de culinaire wereld aangehaald, deze wedstrijd voor chefs jonger dan 40 jaar kent een enorme belangstellig en heeft met Camille Lurkin, Villa Lorraine Bussel 1969 en Laurent Debenest, Le Paddock Keerbergen 1993, ook twee Belgische winnaars in zijn rangen. RVH.

     

     

     





    27-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Taittinger: prestigieuze cuvées

     

     

     


    Maison Taittinger: Prestigieuze cuvées

     

     

     

    De Cuvée Brut Réserve is een assemblage van 40% Chardonnay en 60% Pinot, een volstrekt standvastige champagne, elegant en perfect evenwichtig die wereldwijde erkenning geniet om de kenmerkende stijl waarin de verfijning van de Chardonnay overheerst. Het is een champagne voor elk moment, een onafscheidelijke gezel voor de plezierige en mooie momenten in het leven.

     

    De Cuvée Prestige Rosé, 30% Chardonnay en70% Pinot is een verrukkelijke subtiele en intense wijn. Zijn structur en verfijning dankt hij aan de Pinot uit de Montagne de Reims en aan de Chardonnay, en zijn helder roze kleur aan het geringe percentage stille rode wijn dat wordt toegevoegd tijdens de assemblage. Past bij de start en afronding van een avond, geurt heerlijk als aperitief maar kan even makkelijk en subtiel gekoppeld worden aan een dessert met fruit.

     

    De Cuvée Brut Millésimé wordt enkel geassembleerd als de oogst van een uitzonderlijke kwaliteit is, assemblage van uitsluitend wijnen van eerste persing. Is ideaal als aperitief, maar echte liefhebbers erkennen en waarderen hem vooral als wijn bij de maaltijd, om elke klassieker van de Grande Cuisine te begeleiden.

     

    De Cuvée Prélude ’Grands Crus’ is samengesteld uit 50% Chardonnay en 50% Pinot Noir, door Taittinger exclusief geselecteerd uit als Grand Crus geklasseerde wijngaarden voor 100% binnen de cru’s van de Champagne. Deze zeldzame assemblage opgebouwd op basis van Cuvéewijnen, maakt het mogelijk de verfijning en de structuur te bekomen die noodzakelijk zijn om een grote champagne lang te kunnen bewaren. De Cuvée Prélude Grands Crus doet het heerlijk als aperitief, maar past ook schitterend bij de grote zeegerechten.

     

    De Cuvée Folies de la Marquetterie is de eerste ‘Domaine Champagne’ in de geschiedenis van het merk, het is een assemblage van 45% Chardonnay en 55% Pinot Noir, uitsluitend van druiven de Folies-wijngaard die zich boven het Château de la Marquetterie uitstrekt. In de geselecteerde percelen wordt een ‘vendange en vert’ toegepast met het oog op een optimale rijping en suikerrijkdom. Na de oogst wordt uitsluitend voortgewerkt met het sap van de Cuvée. Deze gestructureede en krachtige terroirwijn, een hommage aan de 18de eeuw, past wonderwel bij stevige gerechten als gebraad of vis in saus.

     

    De Cuvée Nocturne is een ‘droge’ champagne van 40% Chardonnay en 60% Pinot Noir en Pinot Meunier, het is een assemblage van een dertigtal verschillende crus uit meerdere oogsten, rijpt minstens vier jaar sur latte voor de verwijdering van de moer.

    Taittinger Nocturne is een champagne om een avondje af te sluiten. Hij past perfect bij een dessert of bij een stukje foie gras op peperkoek, maar is even gezwind de trouwe metgezel voor wie het feest tot een eind in de nacht wil voortzetten. RVH.





    26-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse weeskinderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zeeuws -Vlaamse topchefs koken voor Japanse weeskinderen

     

     

     

    Het recent door de Junior Kamer Zeeuwsch Vlaanderen georganiseerde culinair charitatief diner “Campai for Sendai” in restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe bracht € 61.600 op.

     

    Vier Zeeuws - Vlaamse topkoks, Sergio Herman (Oud Sluis), Edwin Vinke (De Kromme Watergang), Sjef de Cock (Onder de Linden) en Serge van der Heyden (Roes), ondersteund door het personeel van Lekker La Vie en De Jonkvrouw, schotelden 145 gasten een vier sterren diner voor, waarin ingrediënten uit de Japanse keuken een belangrijke rol speelden.

     

    Tussen door verzorgde de Japanse top violist Noé Inui een aangrijpend optreden. Hij komt zelf uit de door de tsunami getroffen gebied en heeft er nog veel familie wonen. De opbrengst gaat naar een project voor weeskinderen in het door de tsunami getroffen stad Sendai in het noorden van Japan. RVH.

    26-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!