Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegveld Grimbergen

     

     

     

    MINISTER VAN MECHELEN BESCHERMT DE COMPENSEERINRICHTING EN VLIEGTUIGHANGARS OP HET LUCHTHAVENTERREIN TE GRIMBERGEN .

     

     

    Naar aanleiding van Open-Monumentendag 2006, bracht Vlaams minister Van Mechelen, bevoegd voor het onroerend erfgoed, een bezoek aan de luchthaven van Grimbergen-Lint.

     

    De luchthaven werd aangelegd in 1939 voor de Belgische Militaire Luchtvaart. Tijdens de Tweede Wereloorlog bezetten de Duitsers het vliegveld en breidden ze het uit. Uit deze periode bleef nog een zogenaamde compenseerinrichting bewaard, een grondinstallatie aan de hand waarvan vliegtuigkompassen konden worden bijgesteld.

     

    Na de oorlog was het vliegveld eerst nog een uitvalsbasis voor geallieerde piloten, maar geleidelijk werd het overgedragen aan de burgerlijke autoriteiten. Uiteindelijk werd beslist om het vliegveld voornamelijk gebruiken voor recreatieve doeleinden. Op die manier kon de nieuwe nationale luchthaven van Melsbroek worden ontlast. Reeds in 1946 konden de eerste zweef- en sportvliegtuigen landen op Grimbergen.

     

    In 1947 werd het vliegveld van Grimbergen uitgerust met de tot vandaag bewaarde, betonnen vliegtuighangars, naar een ontwerp van Alfred Hardy en de Poolse ingenieur Samuel Chaikes. Hardy had een patent op het revolutionaire constructieve principe: de 2 hangars zijn opgevat als betonnen paddenstoelconstructies van 7 meter hoog en met een diameter van 50m². Er kunnen ca. 35 vliegtuigen worden gestald. De gebouwen zijn unieke voorbeelden van Belgische, na-oorlogse betonarchitectuur.

     

    In het kader van de staatshervorming werd het vliegveld op 17 januari 1989 overgedragen van de Regie der Luchtwegen naar de Vlaamse Gemeenschap. Momenteel zorgt de vzw Recreatief Vliegveld Grimbergen, dank zij heel wat vrijwilligerswerk, voor een financieel rendabele exploitatie van het vliegveld.

     

    Minister Van Mechelen maakte van zijn bezoek aan de luchthaven gebruik om het beschermingsbesluit te ondertekenen, waarmee zowel de compenseerinrichting als de hangars voorlopig als monument zijn beschermd. Nu kan een officiële beschermingsprocedure worden opgestart, waarbij alle betrokken partijen worden gehoord en het advies wordt ingewonnen van de Koninklijke Commissie voor Monumenten en Landschappen. Aan het einde van de procedure, die maximum 1,5 jaar duurt, neemt de minister op basis van de ingewonnen adviezen de beslissing tot al dan niet definitief beschermen.

     

    De bescherming van de compenseerinrichting en de hangars is een dubbel signaal. De minister brengt vliegveldinfrastructuur onder de aandacht als bijzonder erfgoedthema. Hij speelt echter ook in op de toenemende interesse voor vliegend erfgoed, dat in tegenstelling tot varend erfgoed nog niet kan beschikken over een aangepast statuut. RVH.

     

    18-09-2006 om 23:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

                                   

                             

     

    MINISTER VAN MECHELEN BESCHERMT OUDSTE GEBOUW VAN DE RED STAR LINE TE ANTWERPEN

     

     

    Op 10 september, naar aanleiding van Open-Monumentendag 2006, bracht Vlaams minister Van Mechelen, bevoegd voor het onroerend erfgoed, een bezoek aan de voormalige gebouwen van de Red Star Line in Antwerpen.

     

    De Red Star Line ontstond in 1873, als fusie tussen de “International Navigation Company” (Philadelphia) en de “Compagnie Société Anonyme de Navigation Belgo-Americaine” (Antwerpen). Het eerste schip van de maatschappij was de “Vaderland”, een tot cargo en passagiersschip omgebouwde petroleumtransporter. Later volgden de “Nederland” en de “Zwitserland”. De activiteiten van de maatschappij bereikten een hoogtepunt vlak voor de Eerste Wereldoorlog, met 133 schepen en jaarlijks 85.000 passagiers.

     

    De Red Star Line is vooral bekend om haar rol in de immigratie naar Amerika. Tussen 1850 en 1930 vertrokken vanuit Antwerpen, dat goed bereikbaar was per spoor, een kleine 3 miljoen migranten (vooral Duitsers, Hongaren, Oostenrijkers, Polen en Russen). Ten gevolge van de recessie en de verstrengde immigratiewetgeving in de Verenigde Staten, moest de maatschappij in 1934 haar activiteiten staken.

     

    Op de site van de Red Star Line aan de Rijnkaai/Montevideostraat bleven maar liefst 3 gebouwen van de maatschappij bewaard. Het oudste (RSL1) dateert uit 1893. Het verving het te klein geworden Red-Star-Linegebouw uit 1873, waarin de bagage werd ontsmet, de passagiers een douche moesten nemen en een medische controle ondergaan, en administratieve goedkeuring tot de overtocht werd verleend.

     

    In 1904 werd aan RSL1 een stapelhuis toegevoegd (RSL2), enkel voor het stockeren van bagage. In 1922 werd voor het medisch onderzoek een totaal nieuw gebouw opgericht (RSL3); RSL1 en 2 werden vanaf toen enkel voor bagage gebruikt. Na 1934 fungeerde RSL3 een tijdlang als wervingslokaal voor havenarbeiders.

     

    Minister Van Mechelen maakte van zijn bezoek aan de Red-Star-Linesite gebruik om het beschermingsbesluit te ondertekenen, waarmee na RSL2 en 3, die in 2001 al monument werden, nu ook RSL1, het oudst bewaarde gebouw van de maatschappij en het hart van de site, voorlopig als monument is beschermd. Nu kan een officiële beschermingsprocedure worden opgestart, waarbij alle betrokken partijen worden gehoord en het advies wordt ingewonnen van de Koninklijke Commissie voor Monumenten en Landschappen. Aan het einde van de procedure, die maximum 1,5 jaar duurt, neemt de minister op basis van de ingewonnen adviezen de beslissing tot al dan niet definitief beschermen.

     

    Met de bescherming onderstreept de minister het historische belang van de Red-Star-Linesite, de betekenis ervan voor de geschiedenis van de Europese migratie en voor de ontwikkeling van de havenstad Antwerpen. De bescherming speelt ook perfect in op de ontwikkelingsplannen voor de site. RVH.

     

     

    18-09-2006 om 23:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaasfondue
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Vier Halloween met een overheerlijke kaasfondue

    Breydelham vrolijkt griezelmomenten op met verrassend halloweenrecept van Felix Alen

     

    Naar aanleiding van het griezelfeest Halloween heeft vleeswarenproducent Breydelham een leuk recept opgesteld om uw gasten te verrassen. Met een kaasfondue uit een pompoen, kan u buiten bij het houtvuur gezellig genieten van een overheerlijke Halloween snack.

     

    Halloween is een oud-Keltisch feest dat oorspronkelijk alleen in de Verenigde Staten werd gevierd. In de laatste nacht van oktober verkleden vooral kinderen zich in allerlei griezelige en mysterieuze

    figuren. Ze gaan daarbij van deur tot deur en vragen de bewoners om iets lekkers (treats), zoniet zullen ze het huis beheksen en kattekwaad uithalen (trick). Vandaar de keuze die ze aan de bewoners laten: trick or treat?.

    Traditioneel valt Halloween samen met de pompoenenoogst. De uitgeholde pompoenen waarin een gezicht wordt gekerfd en een kaarsje wordt geplaatst, is uitgegroeid tot het symbool van dit griezelfeest. Al even traditioneel, gaat Halloween gepaard met een gezellig samenzijn in de tuin, rond een houtvuur. In dit vuur worden dan spiesjes met marshmallows (schuimachtig suikerwerk of spekken) of andere lekkernijen geroosterd. Vrij recent waaide de Halloween-traditie over naar Europa, waar dezelfde sfeer wordt gecreëerd door de organisatie van allerlei thematische activiteiten.

     

    Voor Breydelham is de keuze tussen trick or treat snel gemaakt. Met de presentatie van een heerlijke kaasfondue uit een pompoen, worden alle ingrediënten van Halloween samengebracht in een feestelijk recept om uit te proberen bij het open vuur.

     

    Kaasfondue uit de pompoen met Breydelham en grotpaddestoelen: Recept van Felix Alen

     

    Ingrediënten voor 4 personen:

    1 kleine pompoen - 1/2 l melk - 2 el roux - 350 g kaasmix voor fondue - 2 dl room - peper en zout - muskaatnoot - 300 g Breydelham - 300 g gebakken grotpaddestoelen

     

    Bereidingswijze:

    Snijd een deksel uit de pompoen en hol hem een beetje uit. Dat gaat best met een eetlepel. Snijd daarna ongeveer 300 g van het pompoenvlees in stukjes en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en maal dit in de keukenrobot tot een zeer gladde puree.

    Breng de melk aan de kook en doe er peper en zout bij. Bind met wat roux en voeg er de kaassoorten, room, muskaatnoot en de pompoenpuree bij. Voeg eventueel wat melk of pompoenkookvocht bij als de bereiding te dik zou zijn. Giet de kaassaus in de pompoen, zet het deksel er terug op en verpak het geheel met aluminiumfolie. Maak buiten een houtvuur aan, waarop je kan grillen. Zet vervolgens de pompoen gedurende minstens een uur aan de zijkant van het vuur, zodat de inhoud terug zacht kan worden. Rijg ondertussen de in blokjes gesneden ham en de paddestoelen op stokjes en grill ze boven het houtvuur. Open de pompoen en laat de gasten hun spiesjes doppen in de kaassaus. Smakelijk! RVH.

     

     

     

    18-09-2006 om 23:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    One touch en veilig adem verfrissen met FRISK®!

    Haal een gratis carkit af bij de PressShop in uw buurt!

     

     

    Om de introductie van de nieuwe smaak Sweetmint White kracht bij te zetten investeert FRISK®, producent en verdeler van de wereldvermaarde muntjes, in de verdere verbetering van het consumentencomfort. Zo wordt momenteel de Carkit gelanceerd, een handig houdertje voor de hippe doosjes van FRISK®. Ideaal om in de auto met een simpele druk op de knop op een veilige manier de adem te verfrissen! Dit functionele gadget kan ook gekleefd worden op de computer, de koelkast of een ander bijdehands oppervlak.

     

    Het verkeer wordt steeds drukker, de chauffeurs moeten meer dan ooit constant en intens gefocust zijn op de weg en het verkeer. Toch gebeuren er in de auto tal van handelingen die de aandacht van de bestuurder kunnen afleiden: een praatje maken met de passagiers, eten, drinken, cd’s verwisselen, telefoneren, roken…

     

    Om de veiligheid te bevorderen werden al een aantal handige toepassingen ontwikkeld, zoals bekerhouders, of zelfs verplicht gemaakt, zoals de gsm-kits voor handsfree telefoonverkeer.

    En ook de FRISK®- gebruikers kunnen voortaan veilig genieten van hun favoriete muntjes in de wagen. Uit een recente, internationale studie blijkt dat bij 72% van de Belgische FRISK®-consumenten de auto de plaats is om een muntje te eten, zegt Kathleen Resseler, Brand Manager bij FRISK®. Bestuurders die een frisse energie-opstoot kunnen gebruiken, dreigen echter afgeleid te worden door een ingewikkelde zoektocht in jas- en broekzakken. Gelukkig kunnen zij voortaan gebruik maken van de superfunctionele FRISK®-carkit. Dit creatief ontworpen gadget kan heel eenvoudig tegen het dashbord worden geplakt. Het FRISK®-doosje wordt er simpelweg ingeschoven, en in one touch ligt een verfrissend FRISK®-muntje voor het oprapen en dat terwijl je de wagen blijft besturen!

     

    Dit uiterst praktische houdertje is ook ideaal om te kleven op de koelkast, de computer of een bureaulade. Kortom, op elke locatie waar de behoefte kan ontstaan om snel een supergeconcentreerd muntje te nuttigen, is het nieuwe gadget op z¹n plaats. Een klein, gelijkmatig verdeeld vlak volstaat om het vast te kleven. En zo heeft u altijd een doosje FRISK® binnen handbereik.

    Let op! Dit handige houdertje is niet verkrijgbaar in de handel. Het kan wel gratis worden afgehaald bij een Press Shop zolang de voorraad strekt. RVH.

    18-09-2006 om 23:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tafelen in Vlaanderen

     

     

    Tafelen in Vlaanderen:

    Bourgeois koppelt streekgastronomie en gastheerschap

    in nieuw toeristisch totaalproject

     

     

     

    In zijn gasttoespraak bij de uitreiking van de Westtoer-Prijs Fernand Peutteman in Bredene kondigde Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois aan intens werk te willen maken van de koppeling tussen streekgastronomie, gastheerschap en toerisme. Op uitdrukkelijke vraag van Bourgeois slaan de vijf provinciale toeristische federaties, HoReCa-Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen dit najaar de handen in elkaar voor Tafelen in Vlaanderen. Het project krijgt een eigen structuur (vzw Tafelen in Vlaanderen) en Bourgeois engageert zich voor financiële en organisatorische ondersteuning.

     

    Geert Bourgeois: "Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we het 'conviviaal genieten' als sterk punt  moeten uitspelen voor vakanties in Vlaanderen.  We moeten de troeven van onze keuken, onze streekeigen producten, onze tafel- en eetcultuur, ... durven koppelen aan de belevingswaarde van onze Vlaamse regio's en steden."

    Het project Tafelen in Vlaanderen wordt gestuurd vanuit een gelijknamige vzw. Samen met HoReCa-Vlaanderen nemen ook de provinciale toeristische federaties (Westtoer, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant en Toerisme Limburg) mee initiatief.

     

    Voor Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois wordt Tafelen in Vlaanderen een pilootproject binnen een nieuw model van samenwerking tussen publieke en private toeristische actoren. "Ik wens met mijn pleidooi voor samenwerking niet bij woorden te blijven. Tafelen in Vlaanderen brengt de publieke en private toeristische actoren daadwerkelijk bijeen. Door een intense samenwerking slagen we er meteen ook in om de troeven van 'bestemming Vlaanderen' zowel op de binnen- als op de buitenlandse markten krachtig uit te spelen."

     

    De werking van de vzw Tafelen in Vlaanderen zal van nabij worden ondersteund door het agentschap Toerisme Vlaanderen, dat - zeker op de buitenlandse markt - een tandje bij zal steken in zijn promotieacties. Minister Bourgeois engageert zich om Tafelen in Vlaanderen organisatorisch én financieel te ondersteunen. Vanuit de budgetten voor toeristische tewerkstelling worden middelen vrijgemaakt om te voorzien in de nodige vrouw/mankracht, ook voor acties op provinciaal niveau. Vanuit zijn bevoegdheid voor het evenementenbeleid legt minister Bourgeois dit najaar de Vlaamse regering een voorstel voor om de vzw Tafelen in Vlaanderen dit jaar nog een bijzondere impulssubsidie te geven, en vanaf 2007 de werking van de vzw structureel te ondersteunen.

     

    Geert Bourgeois: "Met 'Tafelen in Vlaanderen' staat een groots, wervend project in de steiger. 2007 wordt een voorbereidend inloopjaar. 2008 en 2009 wordt een dubbeljaar waar we niet alleen verder zullen kapitaliseren op een sterk en uniek verkoopsargument, maar deze Unique Selling Proposition ook actief verder zullen uitbouwen, verstevigen en verankeren."

     

    Tafelen in Vlaanderen wordt met name voor de horeca in Vlaanderen een stevige hefboom voor een sterkere communicatie van onze gastronomische troeven. Het project wil een breed geheel van initiatieven en acties overkoepelen en aansturen. Geert Bourgeois: "Ik ben ervan overtuigd dat veel horeca-uitbaters mee aan de kar zullen trekken. Van het gastronomisch tafelen in een sterrenrestaurant, een lekkere hap in een bistro tot het ontspannen drinken van een pittig streekbiertje in een babbel- en knabbelkroeg of fietskaffee: Tafelen in Vlaanderen wil plaats maken voor innovatie en creativiteit. Zo werken overheid en private partners aan het versterken van de kwaliteit van het toeristisch product."

     

    Tafelen in Vlaanderen start vanuit een kern van toeristische actoren, maar heeft ook de ambitie om de vleugels uit te slaan. Bourgeois denkt hier concreet aan landbouw, cultuur, en horeca-onderwijs. Het eerste overleg hierover vindt ook al dit najaar plaats. RVH.

     

     

     

     

     

    18-09-2006 om 23:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Operavoorstellingen in Weense bar.

     

     

    Een uniek concept biedt de leuke Weense bar “La Divina” in de eerste wijk in de Hanuschgasse 3. Je waant er je meteen in de loge van de Weense Staatsopera en kunt er bij een cocktail of een heerlijk drankje genieten van een operavoorstelling op een groot flatscreen. Een uitstekende oplossing voor wie er niet in slaagde kaartjes voor de Staatoper te verkrijgen. Die kan diezelfde avond genieten op het scherm van de voorstelling die in de opera plaatsvindt. Zowel opera-uitvoeringen, jazz en ballet komen er aan bod. Op donderdag kan je er genieten van livemuziek als jonge talenten er optreden. Bovendien kan je in deze bar ook uitstekend tafelen. RVH.

    www.ladivina.at

     

    18-09-2006 om 23:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Historisch jachtslot in nieuw kleedje.

     

     

    Het historisch jachtslot Fuschl aan de mooie Fuschlsee in het Salzburgerland kreeg dit jaar een nieuw kleedje en het hotel heropende in juli de deuren. Het was lange tijd de zomerse residentie van de Salzburgse aartsbisschoppen en werd in 1450 gebouwd. Later waren hier ook keizerinnen, adellijke personen en filmsterren te gast voor het de schitterende coulisse vormde voor een van de legendarische Sissi-films, met Romy Schneider in de hoofdrol.

     

    Het huidige hotel telt 65 kamers met zicht op het meer en 39 buitengewone suites. Er zijn een wellness-ruimte in de stijl van het ‘fin-de-siècle’, prachtige vergaderzalen en het slotrestaurant is ten zerste aan te bevelen. Het wordt immers geleid door Thomas Walkensteiner, een kok die door Gault&Millau met 3 koksmutsen werd bekroond. RVH.

    www.luxurycollection.com/schlossfuschl

    18-09-2006 om 23:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.compass

     

    Meer dan 110 Compass restaurants koken met producten Oxfam Fairtrade

     

    Voor de vijfde keer wordt van 27 september tot 7 oktober 2006 de Week van de Fair Trade georganiseerd. Compass Group draagt zijn steentje bij tot de eerlijke handel door één week lang in 110 van zijn restaurants te koken met producten uit het aanbod van Oxfam Fairtrade.

     

    Compass Group ging niet over één nacht ijs en stelde een kit samen met producten van Oxfam Fairtrade. Met die kit kan een kok één week lunchmaaltijden voor vijftig mensen bereiden. Er werden honderden kits besteld!

     

    Voor de bereidingen kunnen de koks putten uit de menudatabase van Compass Group: speciaal voor de Week van de Fair Trade waren er nieuwe recepten in opgenomen, uitsluitend samengesteld met de producten van Oxfam Fairtrade. Bovendien blijven de recepten in de database, zodat chefs in de loop van het jaar nog meer met producten van Oxfam Fairtrade kunnen koken als ze dat willen.

     

    Oxfam wil eerlijke handel aanmoedigen door voor partners uit het Zuiden een toegang tot onze markt te creëren. Die partners zijn kleine en arme producenten waarmee de organisatie een handelspartnership aangaat dat is gebaseerd op dialoog, transparantie en wederzijds respect. Door met zo weinig mogelijk tussenschakels te werken, kan Oxfam de producenten uit het Zuiden niet alleen een menswaardig inkomen geven, maar ook structurele en organisatorische steun bieden. Op het thuisfront geeft Oxfam aan consumenten de kans om actief mee te werken aan de eerlijke wereldhandel, bijvoorbeeld via Compass Group.

     

    Uiensoep in aantocht

    11.11.11 is ook een van de organisaties die de millenniumdoelstellingen van de Verenigde Naties willen helpen realiseren. In navolging van de populaire 'Kippensoepdag' van vorig jaar organiseert 11.11.11 op 27 oktober een nationale 'Uiensoepdag' met als thema 'Stop de verstikkende voedselexport naar het zuiden". Een ui staat symbool voor de actie. 'Er is immers zoveel honger in de wereld dat het om te huilen is'. Compass Group zal die dag in de kookpotten roeren om in al zijn restaurants liters uiensoep te bereiden ter bewustmaking van de actie.RVH.

     

     

    18-09-2006 om 23:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    .

    Sacher-SPA met chocoladekleur.

     

     

     

    Genieten van chocolade kan in het hotel Sacher niet alleen met de beroemde taart. Er is nu ook een wellnessbehandeling mogelijk met chocolade bij Sacher onder de titel ‘hot chocolate treatments’. Het lichaam wordt daarbij na een stoombad en peeling met verzorgende cacaoboter ingesmeerd. Een onvergetelijke belevenis voor een avindje uit in Wenen. RVH. www.wien.info

     

     

    18-09-2006 om 23:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bcd

     

    BCD Travel

     

    BCD Travel, één van de topspelers in de reisindustrie met thuisbasis in Mechelen, en de nummer 1 in België en Luxemburg voor Business Travel Management heeft sinds begin dit jaar een nieuwe naam en groepeert het vroegere TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH, World Travel BTI en The Travel Company.

     

    Absolute marktleider: Onder de koepel van BCD Holding brengt BCD Travel de know-how, een jarenlange ervaring en klantenportefeuilles samen van 3 grote spelers die hun strepen reeds verdiend hebben in de reisindustrie en dit zowel op lokaal als op wereldvlak. BCD Travel neemt op het vlak van zakenreismanagement wereldwijd een derde plaats in.

     

    One-stop-shop

    Door het aanbieden van het volledige dienstenspectrum zoals vliegtuig-, autoverhuur- en hotelreservaties, wordt continu ingespeeld op de vraag en het belang van een one-stop-shop, waarbij de klant alle diensten onder hetzelfde dak kan terug vinden.

    BCD Travel streeft ernaar de last en de logistiek van het zakenreizen verder te verlichten in het voordeel van de klanten, terwijl er continu wordt toegezien op het verlagen en beperken van de kosten die traditioneel geassocieerd worden met zakenreizen. BCD Travel helpt bedrijven bij het in

    kaart brengen van producten, diensten en leveranciers die zich bewegen in de zakenreissector. RVH.

    18-09-2006 om 23:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aoste authentique ovenham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AOSTE AUTHENTIQUE

    DE ECHTE SMAAK VAN VROEGER

     

     

    De toekomst moet vaak in het verleden worden gezocht … Met heimwee denken we terug aan de goede, klassieke authentieke gerechten op ‘grootmoeders’ wijze. Aoste, specialist in verfijnde kwaliteitscharcuterie; brengt met de ovengebakken ham ‘Aoste Authentique Ovenham’ de originele smaken van weleer terug op tafel. Er werd uitgebreid de tijd genomen om een uniek ambachtelijk bereidingsprocédé te ontwikkelen.

     

    In alle rust smaakvol en lekker eten is nochtans een wezenlijk onderdeel van onze Bourgondische levensstijl. Daarom wil Aoste, het keurmerk voor authentieke charcuterie, een traditionele, authentieke smaak terug op uw bord brengen. Een mooi voorbeeld hiervan is de unieke ovengebakken ham die Aoste introduceert.

    Intens, vol en natuurlijk, dat zijn de basiskenmerken van deze Aoste Authentique Ovenham. Je ruikt, ziet en proeft overduidelijk het verschil met andere voorverpakte hammen. Een sneetje ovenham van Aoste brengt de originele zintuiglijke beleving van eten naar boven. Zo wordt zelfs een eenvoudige, traditionele broodmaaltijd iets speciaals: een sneetje boerenbrood, een beetje echte boter, en een heerlijke snee authentieke ham..

     

    Aoste Authentique Ovenham is gesneden in fijne, golvende sneetjes met natuurlijke, ovale vorm. Niet alleen de smaak en de geur zijn authentiek, maar ook het uitzicht: aan het gekartelde, goudbruine korstje en het fijne vetrandje zie je dat deze ham volgens de regels van het ambachtelijke vakmanschap is gebakken in de oven. Dit alles wordt weerspiegeld op de verpakking van de Aoste Authentique Ovenham. Door een stijlvolle vormgeving en de prachtige afbeelding van de ovenham – net uit de oven en nog nagloeiend – is de consument meteen overtuigd van de traditionele kwaliteit en de unieke smaak.

     

    Gerechtsuggesties zijn opgevulde tortilla’s met avocado en Aoste ovenham of een fettuccini met erwten, Aoste authentiqe ovenham, parmezaanse kaas, wodka en peterselie roomsaus. RVH. www.aoste.be

    18-09-2006 om 11:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    GOURMET TOUR – BUTGENBACH

     

     

     

    Van 5 oktober tot 26 november kunnen gastronomen in de Oostkantons volop genieten van regionale wildspecialiteiten. De Toeristische diensten van Bütgenbach organiseren in deze periode een wandeltour van 7 of 12 km waarop men langsheen het parcours zowel kan kennismaken met de prachtige natuur en bosrijke omgeving o.m. het stuwmeer van de Warche als met de lokale culinaire specialiteiten.

     

    Op het menu staan:

    Aperitief van het huis met 3 hapjes in Hotel Vier Jahreszeiten, feuilleté van bospaddestoelen in Hotel Au Printemps, wildhamschotel in Pizzeria Bacco, hertsaltimbocca met lintnoederls en groentesoufflé in Restaurant Brüls en dessertvariaties met chocolade in Hotel Bütgenacher Hof.

     

    Nuttige informatie en inschrijvingen: het aanbod gaat elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de geciteerde periode. Vertrek en aankomst hebben plaats in het Toeristisch informatiekantoor op de Marktplatz in Bütgenbach. Alle parcours vertrekken tussen 10u30 en 12 uur en eindigen in een goede stemming en volgens het ritme van elkeen. Inschrijvingen kunnen vooraf gebeuren bij het toeristisch kantoor: tel 080- 44 63 58 fax 080-86 47 24 of info@butgenbach.info. De kostprijs voor een all-in formule - zonder dranken! – bedragen 40€ per persoon. RVH

    18-09-2006 om 11:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SALON VAN HET CULINAIRE BOEK

     

     

    Het Brussels salon van het Culinaire boek is een ontmoetingsplaats voor auteurs, chefs en het grote publiek. Dit salon loopt van 20 tot en met 22 oktober in De Markten, Oude Graanmarkt in Brussel.

     

    De enorme evolutie die het culinaire boek de laatste jaren heeft ondergaan, stijging van de verkoopscijfers met 29%, is eigenlijk de aanleiding om dit salon te organiseren. Dat Brussel als locatie werd gekozen heeft natuurlijk alles te maken met de sterke reputatie die de stad op culinair gebied heeft opgebouwd. Toch is het principe van het salon is heel eenvoudig: gezelligheid en dialoog tussen exposanten en bezoekers rondom de tafels waarop de culinaire werken worden uitgestald.

     

    Net zoals de schilderkunst, de muziek en de poëzie, is aldus Philippe Decloux, schepen van handel en toerisme van de stad Brussel, het koken een kunst die zowel lichte als hevige emoties losmaakt, gaande van genot tot ongenoegen, zintuiglijk verlangen tot weerzin, plezier tot ergernis… Geurige en kleurrijke recepten die uw smaakpupillen prikkelen, die uw lichaam doordringen, die uw neusvleugels strelen met hun aroma’s die zich verspreiden zoals een nevelsluier. De kunst van het koken met een groot palet van kleuren en smaken is een plaats waar alles samenkomt. Alle rijkdommen die de natuur ons biedt, nemen deel aan een groot feest met als kers op de taart de laatste sublieme en spontane ingeving van de meester zelf, de chef-kok en van iedereen die de gerechten bereidt met zoveel liefde en toewijding, een kleurrijke mengeling van aroma’s en geuren voor alle liefhebbers.

    Het omgaan met smaakbeleving, de nieuwsgierigheid van alle betrokkenen en het ontdekken van de ander dragen bij tot de kwaliteit van het geheel. Het genot van het koken, schillen, ontpitten, fijnsnijden, snijden, paneren, met eigeel bestrijken en vervolgens bewonderen, opsnuiven, smaken, proeven en delen vormen de hoofdingrediënten van een voortreffelijke keuken.

     

    Nieuwigheden dit jaar zijn o.m. een grote en uitzonderlijke openingsconferentie in Ceria, de komst van meerdere grote buitenlandse chefs, o.m. Pierre Gagnaire, Michel Troisgros, Pascal Barbot, Olivier Roellinger, maar ook de deelname van de Belgische topchefs zoals Peter Goossens, Frank Fol, Yves Mattagne, Wout Bru .. Een culinair parcours langs verschillende restaurants in de omgeving van Markten die met producten uit Nîmes werken een keuken waar koude bereidingen worden gedemonstreerd en een conferentieruimte in de schoot van het salon.

    Het Brusselse salon van het Culinaire boek wil een gezellige manifestatie zijn voor het grote publiek waar de dialoog tussen bezoeker en auteur geen loze belofte is, kortom een plek zijn  waar iedereen dezelfde passie deelt. De chef, buiten de vertrouwde omgeving van zijn keuken, zal gedurende deze drie dagen, in direct contact staan met zijn talloze bewonderaars.

     

    Tijdens het salon worden eveneens talrijke seminaries georganiseerd. Exacte uren en dagen waarop de diverse gastsprekers aanwezig zijn worden weergevonden op de website www.hetculinaireboek.be. De seminaries handelen o.m. over gastronomie, dieetleer, wijn, gezondheid …Aan deze gratis seminaries nemen zowel binnen- als buitenlandse chefs deel.

    In het “dorp van smaken” kan je je smaakpupillen laten botvieren en je tanden zetten in de artisanale producten van vreemde en eigen bodem. Artisanale werkwijze en kwaliteit staan hier centraal.

     

    Voor de 2de editie werd de regio Nîmes als gastregio uitgekozen. Producten en gastronomie uit deze regio met o.m. kazen, wijnen, charcuterie, olijven, olijfolie, tapenades, cartagène en brandades krijgen extra aandacht.

      

    Voor de 2de editie van het Salon van het Culinaire boek wordt een openingsconferentie gegeven voor Hervé This, de grootmeester van de moleculaire keuken en dit op vrijdag 20 oktober te 15 uur in het auditorium Jacques Brel in de hotelschool Ceria.

     

    Praktisch: salon van het culinaire boek, De Markten, Oude Graanmarkt te 1000 Brussel op vrijdag 20 oktober van 19 tot 22.30uur, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober telkens van 10 tot 18 uur. Toegangsprijs 5€n senioren 4€. Uitgesproken doelgroep: lesgrage gastronomen, levensgenieters, gepassioneerde foodies, professionele en hobby koks. RVH.

    www.hetculinaireboek.be

     

    18-09-2006 om 10:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.carrefour wijnfestival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Carrefour Wijnfestival 2006:

    Van 13 tot 30 september

     

     

     

     

    Carrefour onthult de selectie wijnen

    voor het Wijnfestival 2006

     

     

    De Carrefour-hypermarkten organiseren al vele jaren het Wijnfestival, een unieke veertiendaagse waarin de klanten grands crus en appellaties

    voor een zachte prijs op de kop kunnen tikken.

     

    Met het ondertussen welbekende wijnfestival bewijst Carrefour elk jaar opnieuw zijn vakkennis en professionalisme bij het selecteren van wijnen. Het Wijnfestival vindt dit jaar plaats van 13 tot 30 september 2006 in de 56 Carrefour-hypermarkten. Ook nu engageren de hypermarkten zich om kwaliteitswijnen, -schuimwijnen en -champagnes aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Het gaat om allerlei appellaties, niet alleen afkomstig van de Franse wijngebieden (die nog steeds goed zijn voor grosso modo 75 % van de markt), maar ook van elders.

     

    Carrefour biedt namelijk ook een selectie van «niet-Franse wijnen» aan - uit andere al dan niet Europese landen - en komt hiermee tegemoet aan de stijgende vraag van de Belgische consument, die open staat voor nieuwigheden. De klanten zullen niet alleen Duitse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen kunnen proeven, maar ook Zuid-Afrikaanse, Australische, Californische of uitstekende Latijns-Amerikaanse wijnen, waaronder de Argentijnse en Chileense. Carrefour selecteerde voornamelijk wijnen uit 2002, 2003 en 2004. De selectie gebeurde met de grootste zorg: uit duizenden flessen werden alleen de beste weerhouden.

     

    Een nieuwigheid voor het Wijnfestival 2006: de “Ongelofelijke Wijnen”, minder bekende wijnen tegen betaalbare prijzen, die zich kunnen meten met de grootste voorbeelden van hun appellatie. Het festival stelt ook een heel aantal “Bekroonde Wijnen” en “Aanbevolen “Wijnen” voor, wat de kwaliteit van de selectie benadrukt.

     

    Dit jaar stelt Carrefour de Ongelofelijke wijnen voor: een selectie wijnen die verkocht worden tegen betaalbare prijzen en die zich kunnen meten met de grootste wijnen van hun appellatie.

    Enkele voorbeelden: Château Plaisance 2002 – St-Emilion (rood) – 8,99 euro, La Dame de Malescot 1999  – Margaux (rood) – 10,99 euro, Château La Dauphine 2003 – Fronsac (rood) – 14,59 euro , Château Reignac 2000 – Bordeaux Supérieur (rood) – 7,99 euro , Domaine Chante Cigale 2003 – Chateauneuf du Pape (rood) – 15,99 euro

     

     

     

    Om de klant te helpen bij zijn keuze, bevat de catalogus van het Carrefour Wijnfestival naast een uitstekende wijnselectie ook allerlei extra informatie. Bovendien kan de klant ook profiteren van allerlei voordelen, zoals 2+1 gratis, 4+2, 3+1. Daarnaast geldt tijdens het Wijnfestival een korting van 10% bij aankoop van 24 flessen, een korting die overigens ook tijdens de rest van het jaar geldig is in de Carrefour-hypermarkten.

     

    De kenmerken van het Carrefour Wijnfestival 2006

     

    Het unieke karakter van het Carrefour Wijnfestival stemt voort uit de diversiteit aan geselecteerde wijnen, evenals uit de savoir-faire van de wijnspecialisten van het huis: de selectie is een eerbetoon aan hun vakkennis en passie. Tijdens het Carrefour Wijnfestival wordt een selectie kwaliteitswijnen aangeboden.

     

    Hoewel er wijnen van overal ter wereld worden gepresenteerd, ligt het accent toch op de Franse wijnen - nog altijd goed voor 74% van de Belgische wijnconsumptie. De grands crus classés of Bordeaux-wijnen, de crus Bourgeois, de appelation communales, … Alle Franse wijngebieden zijn vertegenwoordigd. Maar ook niet-Franse wijnen krijgen de aandacht die ze verdienen: Italiaanse, Spaanse, Chileense, Australische, Zuid-Afrikaanse, Argentijnse, Portugese en andere wijnen zijn op de afspraak.

     

    Trouw aan de strategie die Carrefour volgt voor het Wijnfestival, worden ook nu kwaliteitswijnen voorgesteld, met de nadruk op het exclusieve en uitzonderlijke. «We doen ondermeer een beroep op producenten die weinig gekend zijn bij het grote publiek, maar wel bij de liefhebbers. Ons objectief is klanten kwaliteitswijnen aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen. We bieden enkele honderden wijnen aan tussen 2,39 en 150 euro», aldus André Gigantelli, Productchef Wijn bij Carrefour Belgium. RVH.

     

     

     

    18-09-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!