Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briljant fotboek

    Briljant met Kruidvat, tips & tricks

    Wie het mooiste fotoalbum maakt, mag terug op reis!

     

     

    Drogisterijketen Kruidvat bundelt uw vakantiefoto’s tot een prachtig naslagwerk. Geen geknoei meer met knippen en plakken, via www.kruidvat.be stelt u in 1 2 3 uw leukste fotoalbum samen. Daarenboven krijgt u een link die u kunt doorsturen naar familie en vrienden zodat zij uw album online kunnen doorbladeren. Even uittesten? Dan is het nu het moment! Wie het mooiste fotoalbum maakt, mag terug op reis!

     

    Wilt u na uw vakantie iedereen ook zo snel mogelijk kunnen laten meegenieten van uw foto’s? Loopt u ook meteen naar de dichtstbijzijnde fotowinkel voor een afdruk van de beste kiekjes? Of gaat u professioneler te werk en bundelt u al uw foto’s in een kleurrijk album met tekst en uitleg voor de vrienden? Dan heeft u mogelijkheden te over met de Briljant fotoboeken die u kan personaliseren met de software van Kruidvat.

    Via de gratis software plakt u in geen tijd uw foto’s digitaal in en schrijft u er een tof tekstje bij. Binnen de 4 werkdagen is uw fotoboek klaar en kan u hem thuis laten bezorgen. Bovendien krijgt u een link toegestuurd die u meteen kan doorsturen naar familie en vrienden. Zij kunnen zonder problemen meegenieten van uw vakantie door het album online te doorbladeren.

     

    Is de mooiste van u? Kruidvat organiseert tot 1 oktober 2009 een fotoboekwedstrijd!

    Wie het mooiste album kan samenstellen, mag van Kruidvat opnieuw op vakantie! Een jury, onder leiding van hippe mama Lyndsey Pfaff, kiest de 2 allermooiste exemplaren. Daarna overhandigt Lyndsey de winnaars een reischeque ter waarde van 1500 euro in een Kruidvat filiaal.

    De andere deelnemers maken kans op andere prijzen, zoals een digitale camera. RVH.

    www.kruidvat.be

     

     

     

    16-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Ritter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kurt Ritter krijgt eredoctoraat van de Oxford Brookes University

     

     

     

     

     

    Kurt Ritter, President & CEO Rezidor, kreeg een eredoctoraat van de Oxford Brookes University in Engeland. “Deze erkenning weerspiegelt de buitengewone visie en het leiderschap van Kurt Ritter”, zegt Professor Janet Beer, Vicekanselier van Oxford Brookes. “We eren hem ook om zijn toewijding tot het milieu, de zakenethiek en zijn positieve organisatiecultuur”, voegt Janet Beer hieraan toe.

     

    “Ik ben vereerd en trots om dit doctoraat in ontvangst te nemen”, zegt Kurt Ritter. “Het betekent niet alleen een persoonlijk succes voor me, maar het staat tegelijkertijd symbool voor de goede relatie tussen Rezidor en Oxford Brookes.” Sinds meer dan 10 jaar immers hebben Rezidor en het departement “Hospitality, Leisure & Tourism Management” van Oxford Brookes’ een actieve samenwerking op gebied van onderwijs en training, onderzoek en beurzen, consultancy, werkervaring en carrièreontwikkeling. “Dit partnership werkt echt in beide richtingen en heeft een hoog toekomstig potentieel”, onderlijnen Janet Beer en Kurt Ritter. RVH.

    www.rezidor.com

     

     

    16-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Blu Dakar

    Radisson Blu Dakar opende zijn deuren

     

     

     

     

     

    De Rezidor Hotel Group opende het gloednieuwe Radisson Blu hotel in Dakar (Senegal). Het nieuwe Radisson Blu Dakar, aan de rand van de Atlantische Oceaan is ideaal gelegen tussen schitterende villa’s en ambassades, in het hart van een compleet nieuw complex met boetieks en een wellness centrum van 1500 m2.

     

    Het Radisson Blu Dakar, 180 kamers –waarvan 6 suites - uitgerust met de meest moderne technologieën, is het eerste internationale 4 sterren hotel dat zijn deuren opent in Dakar, sinds 1991. Het betekent tevens een belangrijke stap in de expansiestrategie van de Rezidor Groep op het Afrikaanse continent. Dakar is immers een belangrijke stad waar het economische verkeer naar Europa en Amerika vertrekt en bovendien biedt het een schat aan toeristische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden.

     

    Het Radisson Blu Dakar Hotel biedt in het Avenue restaurant een Franse keuken. Het Filini restaurant stelt een Italiaanse keuken voor op basis van verse seizoensproducten in een geraffineerd en design kader.

     

    Verder kunnen gasten genieten van de magnifieke Little Buddha Bar & Spa van 1500 m2 en de verzorgingen en massages die er aangeboden worden, de lounge Bar ONYX stelt dag en nacht de meest verrukkelijke cocktails voor in een trendy lounge kader terwijl de Pool Bar met zicht op zee verfrissing biedt. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het 750m² Olympisch buitenzwembad. RVH.

    www.radissonblu.com/hotel-dakar

     









    15-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brussels urban bbq

    Brussels Urban BBQ

     

     

     

     

    De 3de editie van de Brussels Urban BBQ loopt ditmaal op zondag 23 augustus vanaf 12 uur.

     

    In het unieke kader van de Kunstberg, hartje Brussel, vlakbij het Centraal Station, zorgen Yves Mattagne, 2-Michelinsterren, restaurant Sea Grill – Brussel; Gaetan Collin, restaurant Jaloa – Brussel; Kristof Begyn en Didier de Roover restaurant Kijk Uit in Vilvoorde en de jonge Franse sterrenchef Mauro Colagreco, restaurant Mirazur in Menton voor uiteenlopende bereidingen.

     

    Op het menu staan o.m. degustaties van King crab uit Alaska, filet van zalm uit Alaska, ganzenlever Rougié, magret van eend Rougié en een escalope van eendenlever Rougié. Maison Virginie zorgt ditmaal voor de wijnkeuze.

     

    Fijnproevers betalen 5€ per degustatiehapje. Net als bij vorige edities geldt ook nu het principe ‘first come – first serve’. De Brussels Urban BBQ gaat om 12 uur van start tot uiterlijk 16 uur, behoudens vroegere uitputting van de voorraden. RVH.



    14-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oekraine, schone slaapster

    Schone slaapster: de Oekraïense toerismemarkt

     

     

     

     

    Roland Berger Strategy Consultants stelt de voornaamste resultaten voor van de analyse van de Oekraïense toerismemarkt : de verouderde hotelinfrastructuur is de voornaamste hinderpaal waardoor een waaier van kansen voor internationale investeerders open liggen. Hierbij moet men begrijpen dat het toetreden tot de markt nu risicovol is, maar het kan tegen een lage prijs gebeuren

     

    Hoewel Oekraïne ernstig werd getroffen door de globale economische crisis, heeft de plaatselijke toerismemarkt een gestage groei vastgesteld. Van het binnenlandse toerisme wordt verwacht dat het sterk zal stijgen met jaarlijkse groeicijfers van 9,5 % over de volgende vijf jaren. Het inkomende toerisme is tevens aan het verhogen wegens de stijgende bewustwording van Oekraïne dat het land het komende Europese voetbalkampioenschap zal onthalen in 2012.

    De markttoetreding van goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Wizz Air en German Wings en de aanzienlijke waardevermindering van de de plaatselijke munt zijn eveneens goed voor het toerisme. Roland Berger Strategy Consultants verwacht dat het met ongeveer 7,5 % zal groeien tussen nu en 2013. Maar een gebrek aan infrastructuur en onthaalomkadering kan toch nog de stijging afremmen. Ongeveer 90% van de Oekraïense verblijfsinrichtingen dateren nog uit het Sovjettijdperk. Een meerderheid van de aangekondigde hotelprojecten zal wegens de economische omstandigheden niet in de nabije toekomst worden verwezenlijkt.

     

    Het voornaamste probleem voor het Oekraïense toerisme is een gebrek aan hotels die aan de internationale normen beantwoorden. De meeste hotels worden uitgebaat door onervaren privé-eigenaars of regeringsinstellingen. Een ander probleem bestaat erin dat de Oekraïense onthaalbedrijfswereld enkel gericht is op de traditionele zaken- en vakantiebestemmingen. De westelijke gebieden zijn bekend voor hun wintersportoorden. Het zomertoerisme is geconcentreerd in het zuiden en in het Krimgebied. Het zakentoerisme is gericht op grote steden zoals Kiev, Chrakov, Dnjepropetrovsk en Donetsk. Maar zelfs daar is er een chronisch tekort aan hooggekwalificeerde internationale hotels in alle prijssegmenten. "95 % van alle hooggekwalificeerde hotelkamers en 60 % van alle onthaalinrichtingen zijn te vinden in de traditionele oorden en zakenbestemmingen", zegt Tiberghien.

     

    De weinige internationale ondernemers die in Oekraïne aanwezig zijn romen de markt af. Slechts 2.5 % van alle hotels worden uitgebaat door internationale ondernemers : Rixos hotels baat een 5-sterrenhotel uit in Truskavets (westelijk Oekraïne), Radisson twee 4-sterrenhotels in Kiev en Alushta (Krim) en Hyatt heeft een 5-sterrenhotel geopend in Kiev. "Deze hotels slagen erin aanzienlijk hogere bezettingsgraden te behalen, hoewel de kamerprijzen meer bedragen dan tweemaal de gemiddelde prijs. Torenhoge prijzen van meer dan 500 USD voor een eenpersoonskamer in Kiev zijn normaal.

    Internationale marktdeelnemers zoals IHG (Intercontinental, Crowne Plaza, Holiday Inn), Accor (Sofitel, Ibis, Novotel, Etap) en Hilton hebben reeds aangekondigd dat ze tot de Oekraïense markt zullen toetreden - de meeste van hen met projecten in Kiev.  Vraag is of de aangekondigde projecten ook zullen worden verwezenlijkt. RVH.

    13-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst in Ierland

     

    Het bruisende najaar in Ierland

     

     

     

     

    Ook na de zomer staat de Ierse evenementenkalender eivol. Vanaf september tot laat in het najaar worden overal in het land festivals & events georganiseerd. Er is voor elk wat wils: theater, jazz, opera, film en evenementen die steden en dorpen in een feestelijke rep en roer zetten. Het najaar is een ideale periode om Ierland te bezoeken, te reizen door het met kleuren getooide herfstlandschap, van het ene festival naar het andere.

     

    We starten de najaarstrip in Dublin bij de St-James’ Gate Brewery waar het wereldberoemde Guinness-bier wordt gebrouwen. Voor Guinness is 2009 een bijzonder jaar want het is de 250ste verjaardag van de stichting van de brouwerij door Arthur Guinness. Hij was niet alleen een fameus brouwer maar voor zijn tijd ook een sociaal vooruitstrevend bedrijfsleider. In Dublin en ook op andere plaatsen in de wereld is 24 september 2009 Arthurs Day en dan wordt zijn verjaardag gevierd. In de Ierse hoofdstad is dat met het optreden van de twee grootse muziekbands van de wereld – Guinness is ook de oorspronkelijke uitgever van het Guinness Book of Records – en met straatanimatie en Ierse muziek in de beste pubs (www.guinness.com).

     

    Nog in Dublin start op 24 september het Theater Festival dat loopt tot 11 oktober. Het theaterfestival, één van de belangrijkste van Europa, bestaat sinds 1957 en programmeert de nieuwste Ierse producties en biedt een scène aan bekende internationale auteurs (www.dublintheatrefestival.com). RVH.

     

     

     

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    info.be@tourismireland.com - www.discoverireland.com

     

    13-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Najaarsvakantie in Corsica

    PRIJSGUNSTIGE NAJAARSVAKANTIE  IN CORSICA

     

     

     

    In Zuid-Europa duurt de zomer langer dan in de Lage Landen aan de Noordzee. Meer zelfs, vanaf september is de grote hitte in het zuiden voorbij en kan je er genieten van milde temperaturen. Zo ook in Corsica waar tot laat in het najaar, zelfs tot in november, de zonnige dagen eerder regel dan uitzondering zijn. Komt daarbij dat l’Ile de Beauté in het najaar bijzonder prijsgunstig is en makkelijk bereikbaar dankzij de FERRYMAATSCHAPPIJ  SNCM en dankzij de promoties van VIA CORSA REIZEN.

     

    Zon, kleuren, aangename temperaturen, smaken en niet te vergeten ook de rust van Corsica die vanaf september haast spreekwoordelijk is. Als op het Europese continent het normale dagelijkse leven en het werk is hernomen, als de jongeren weer school lopen, als het hoogseizoen achter de rug is, dan laat Corsica zich op zijn mooist zien en kan je overal genieten, zonder drukte.

     

    Reizen naar Corsica is makkelijk. Via de Franse autoroutes bereik je snel de Zuid-Franse havens waar je kunt inschepen en gebruik maken van de veelzijdige service van ferrymaatschappij SNCM, de grote specialist op de vaarroute naar Corsica. Reisorganisator Via Corsa Reizen, partner van SNCM, is het ideale aanspreekpunt voor het regelen van je verblijf op Corsica. Via Corsa Reizen pakt uit met een super voordelige formule die loopt van 26 september tot 6 november 2009. RVH.

    www.sncm.fr

    13-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemen


    Atelier Grey - “In het licht heeft elk blad een zilveren randje”

     

     

     

     

    Bij het thema “Atelier Grey” draait alles om rust en ruimte. Daarom wordt er vooral met kleine planten gewerkt, die de kamer niet overheersen. Concreet gaat het om planten zoals de hangplant Rhipsalis, de Juncus en natuurlijk ook cactussen mogen hier niet ontbreken.

     

    De Rhipsalis cassutha is een cactus zonder stekels met een moderne uitstraling. Het geheim zit in de slanke gestileerde stengels die koelte uitstralen en tegelijk zo rijk groeien dat ze zwier en sier in de kamer brengen. In de winter bloeit de plant met kleine witte bloemen, gevolgd door witte besjes in het voorjaar. De hangplant is niet veeleisend, één à twee keer per maand water geven volstaat.

     

    Juncus (ook kurkentrekkergras)  komt van het woord ‘jungere’ wat in het Latijn ‘binden’ betekent: eeuwen geleden werd de plant gebruikt als bindmateriaal. De Russische oeverplant verdraagt een lichte plek (geen volle zon) en drinkt graag ruim water uit een schotel of uit de buitenpot.

     

    Niets zo Zen als een cactus.. Maandenlang kan ze groengrijs voor zich uit mediteren, om dan opeens bloemen in onwerkelijk felle kleuren te produceren. Hij heeft weinig verzorging nodig: een zonnige plek en af en toe een klein scheutje water volstaan.

    Soleirolia soleirolii ‘Minty’, het totaal is altijd meer dan de som der delen, dat geldt ook voor dit Corsicaans Slaapkamergeluk, waarvan duizenden limoengroene blaadjes samen een fijnzinnig en sterk plantje vormen. De naam verwijst naar de ideale standplaats: koel en beschaduwd. Het is het beste de grond nooit te laten uitdrogen: giet het water echter niet op de plant, maar laat de plant van onderen af drinken uit een schotel. RVH.





    12-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grohe

    Hoteluitbaters kiezen voor GROHE kranen en douches met lange levensduur

     

     

     

    Compacte cartouches ontworpen voor een moeiteloze controle. De wastafelkranen in hotelkamers worden geacht om zelfs na 70 000 gebruiksbeurten perfect te blijven werken. Door het dag in dag uit zware gebruik door voortdurend wisselende gasten zijn de kranen in dergelijke publieke en semipublieke omgevingen meer onderhevig aan slijtage dan hun tegenhangers in privébadkamers. Daarom hebben hotels zoals het Hotel Newa in Dresden, het hotel Manoir de Lébioles in Spa, het Düsseldorf Hilton en het St. Regis Mardavall op het eiland Mallorca gekozen voor GROHE kranen.

     

    De ééngreepsmengkranen met GROHE SilkMove® technologie hebben een grote instelhoek en unieke keramische schijven die zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening. De cartouches vormen de kern van de ééngreepsmengkranen van GROHE en verzekeren de kwaliteit en precisie ervan voor vele jaren. GROHE kranen zijn de perfecte keuze voor hotelbadkamers die een belangrijke rol spelen in de blijvende indruk die de gasten van een hotel hebben.

     

    De GROHE cartouches worden bij GROHE zelf ontwikkeld. De assemblage vindt plaats op volledig geautomatiseerde assemblagelijnen in de vestiging te Hemer in Duitsland. Zo wordt de constant hoge kwaliteit van de cartouches verzekerd. RVH.

    www. grohe.be





    12-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oman, een top-winterzon-bestemming
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    OMAN, een top winterzonbestemming!

     

     

     

     

    Het sultanaat Oman kan je het best omschrijven als ‘een vredige, kleurrijke oase in het Midden-Oosten’. Vredig omdat het een veilige reisbestemming is, kleurrijk omdat er niet alleen woestijn is maar ook weelderige bossen, rivieren die door groene valleien stromen en brede zandstranden aan de azuurblauwe Indische Oceaan.

     

    De toeristische autoriteiten van Oman staan voor een enorme uitdaging. Ze moeten het algemeen gangbare imago van hun land proberen om te buigen tot wat het sultanaat in werkelijkheid is.

     

    De hoofdstad Muscat lag gedurende eeuwen op de handelsroutes tussen oost en west, en was het één van de belangrijkste, machtigste steden van het Midden- Oosten, op economisch en op cultureel gebied. Perzen, Portugezen, Engelsen en tal van andere volken en culturen hadden er belangen en lieten sporen na die vandaag de bezoekers kunnen boeien en terugvoeren in de tijd. Het erfgoed van deze eeuwenoude cultuurstad is uniek, paleizen, forten en musea vertellen over 5000 jaar geschiedenis.

     

    De ‘vestingroute’ passeert tientallen forten die zich nestelen tegen de berghellingen. Reis naar het zuiden, naar Salalah, de tweede stad van het land. Ook dit is een cultureel centrum maar de grootste verrassing is de omgeving van deze kustplaats. Het vochtige, tropische klimaat zorgt voor een uitbundige vegetatie, voor meren, rivieren en watervallen. Ook het beeld ‘Oman, eentonige woestijnvlakte’ klopt dus geenszins met de werkelijkheid.

    Oman is een grote oase waar het veilig is om te reizen en waar de reiziger zich ook veilig voelt. Dat komt omdat het toerisme in Oman goed georganiseerd is, met een goede infrastructuur, meersterren hotels en bovenal de gastvrijheid van de bevolking.

     

    Tijdens de winter is Oman een zonbestemming, het is zonnig en warm met temperaturen tot 26°C. De reis naar Oman verloopt vlot door het kleine tijdsverschil (2 u in de zomer, 3 u in de winter) en door het grote aantal vluchten (5 keer per week met Etihad vanuit Brussel via AbuDhabi – reisduur 8 acht uur).

    Ontdekken is op geen ander land meer van toepassing dan op Oman. RVH.

    www.visitoman.be

     

    11-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limoengeel

    Mixer/keukenrobot ArtisAn® van KitchenAid nu ook in trendy limoengeel

    Bovendien kan je nu ook holle of buisvormige pasta bereiden met nieuw accessoire

     

     

     

    De Artisan® mixer/keukenrobot van KitchenAid viert zijn 90e verjaardag en is hipper dan ooit: in modieus limoengeel én met een nieuw accessoire om zes verschillende soorten holle deegwaren te bereiden. Of hoe KitchenAid eigentijds design, een professionele kwaliteit en ultiem gebruiksgemak weet te mixen.

     

    De Artisan® mixer/keukenrobot is een absolute meerwaarde voor je keuken en is bovendien perfect af te stemmen op je persoonlijke smaak en interieur. Naast traditionele kleuren zwart, grijs, wit, rood en meer innovatieve tinten als ijsblauw en roze is de Artisan® mixer/keukenrobot nu ook verkrijgbaar in dé nieuwe modekleur voor de zomer van 2009: limoengeel. 

     

    Topchef of keukenliefhebber, de Artisan® mixer/keukenrobot kan iedereen bekoren. Belangrijke troeven zijn het planetair kneedsysteem en de grote mengkom met ergonomisch handvat en schenkschild. Bovendien heeft de mixer/keukenrobot drie basisaccessoires en tal van optionele accessoires waardoor je in een handomdraai brood, sauzen of worsten kan maken, fruit en groenten kan raspen en snijden, graan kan malen.... Kortom: de mixer/keukenrobot kan elk karwei in de keuken aan! RVH.

     

     







    11-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duck Egg Blue

    AGA lanceert Duck Egg Blue

     

     

     

    Dit jaar viert AGA drie eeuwen ijzer gieten in haar historische gieterij in Coalbrookdale die door de Verenigde Naties werd uitgeroepen tot werelderfgoed.

     

    Het is inderdaad 300 jaar geleden dat Abraham Darby op deze plaats in Shropshire voor het eerst ijzererst smolt met cokes, waarmee hij de toekomst van de technologie vorm gaf en de weg vrijmaakte voor de Industriële Revolutie.

     

    In het kader van de feestelijkheden ter gelegenheid van de 300ste verjaardag van Coalbrookdale, een mijlpaal in de Britse industriële geschiedenis, heeft AGA een beperkte editie gelanceerd van een AGA met 3 ovens in de kleur Duck Egg Blue.

    Het nieuwste model bevat een exclusief met de hand geëmailleerd AGA-motief dat in de ovendeur linksboven is gegoten. Dit motief dat tevens zal worden aangebracht op de zwarte en crème fornuizen uit dezefde beperkte editie, onderscheidt de modellen uit deze beperkte editie en zal uitlsuitend verkrijgbaar zijn in 2009.

     

    AGA introduceert verder een beperkte editie van een aantal kookartikelen zoals een grillpan, een onderzetter met het jubiluemlogo van Coalbrookdale, de populaire ronde ovenschotel van 2.3 liter met deksel, een dienschaal en een pannenlap. RVH.

    www.aga.be

    10-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeauxwijnroute/2

    DE «BORDEAUXWIJNROUTE VAN DE GRAVES EN SAUTERNES»

     

     

     

     

     

    De geboorte van de Bordeauxwijnroute van de Graves en Sauternes, de eerste in zijn genre en ingehuldigd in juni 2009, gooit het concept van traditioneel wijntoerisme helemaal over een andere boeg en is zonder meer een stimulans om ook elders in Frankrijk identieke routes op te starten. Terwijl de wijnroute u uitnodigt om het historisch wijnhart van Bordeaux te doorkruisen, wordt u voorzien van de nieuwste technologie waardoor u tien keer meer kunt ontdekken. Wijndomeinen en kastelen, prachtige natuurbezienswaardigheden, herbergen, gastenverblijven, alles kunt u voortaan vinden via een GPS die dienst doet als een handige gids (verkrijgbaar in alle regionale toeristische informatiecentra). Deze GPS informeert u en neemt u mee langsheen de drie verschillende en erg interessante themaroutes: «Vin et Terroir”, Vin et Patrimoine» en «Vin et Fleuve». RVH.

    www.bordeaux-graves-sauternes.com

     

    Praktisch:

    Maison des Vins de Graves - 61 cours du Maréchal-Foch - R.N. 113

    33720 Podensac – tel .. 33 (0)5 56 27 09 25 – ..33 (0)5 56 27 17 36

    contact@vins-graves.com - www.vins-graves.com

    Van november tot april, van maandag tot vrijdag, 9.00 u – 18.00 u, weekends dicht

    Van mei tot oktober, van maandag tot vrijdag, 9.30 u – 18.30 u - Weekends en feestdagen, 10.30 u – 18.30 u

     

    Kunnen gedownload worden via www.vins-graves.com :

    de kaart van de Graves, de gids van de kastelen van de Graves en Sauternes, de toeristische wijnkaart van de Graves en Sauternes met wijnkastelen die open zijn voor het groot publiek en de lijst van wijnkastelen die open zijn in het weekend zonder afspraak (tussen mei en oktober).

     

     

     





    10-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!