Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philips draadloze mixer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Nieuwe Philips draadloze aluminium mixer.

     

     

    Philips lanceert de jongste nieuwkomer in zijn Aluminium collection: een draadloze mixer. De ‘Collection’ paart de schoonheid van geanodiseerd aluminium en de efficiëntie van geavanceerde en gebruikersvriendelijke technologieën aan een perfect resultaat, in een uniek gamma van kwalitatieve en efficiënte keukenapparaten.

     

    Achter het prachtige design van de draadloze aluminium mixer gaan de jongste snufjes in draadloze technologie voor keukenapparaten schuil. Met de extragrote hakbeker en het speciale getande mes kan de Philips draadloze aluminium mixer alles mengen, tot de lastigste ingrediënten toe. Eigenlijk is hij zo krachtig dat hij met een druk op de knop zelfs ijs kan fijnstampen. Tegelijk is hij ook perfect voor ‘lichtere’ werkjes zoals het mixen van sausjes of het pureren van fruit. Met deze krachtige mixer van topkwaliteit kan je steeds rekenen op perfecte resultaten in stijl!

     

    De draadloze mixer maakt deel uit van de exclusieve Aluminium Collection, die daarnaast nog vijf andere hoogstaande toestellen telt (een broodrooster, een blender, een waterkoker, een spacentrifuge en de Café Gourmet koffiezetter) die perfect wordt aangevuld door de Senseo® aluminium koffiezetter. Aluminium verleent elke keuken een elegante toets en is voor heel wat binnenhuisontwerpers hét moderne materiaal bij uitstek…Het is veelzijdig, fraai, licht en tegelijk heel sterk, en het is bestand tegen krassen en vingerafdrukken. Kortom de Aluminium collection biedt tijdloze kwaliteit zonder compromissen.

    De nieuwe draadloze mixer is vanaf oktober verkrijgbaar. RVH.

     

     

     

    17-09-2006 om 23:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

     

     

    VLM Airlines lanceert een innovatief Frequent Flyer

    programma

     

    VLM Airlines lanceert het getrouwheidsprogramma VLM Encore. Het programma zal via de website www.flyvlm.com beschikbaar zijn voor alle passagiers van de luchtvaartmaatschappij.

     

    VLM Encore is een getrouwheidsprogramma voor klanten die op het netwerk van VLM Airlines reizen en is niet gelinkt aan andere getrouwheidsprogramma’s. Het programma verschilt duidelijk van andere  getrouwheidsprogramma’s omdat het geen getrouwheidskaart vereist, geen hoge en complexe inruilvoorwaarden heeft of ingewikkelde login codes. VLM Airlines wil zijn klanten immers een waardevol getrouwheidsprogramma aanbieden met een minimum aan beperkingen en zonder uitgebreide voorwaarden. De punten voor VLM Encore kunnen gemakkelijk worden ingeruild en dienen voor alle vluchten, alle boekingsklassen en alle categorieën.

     

    De passagiers kunnen zich aansluiten bij VLM Encore door hun profiel in te vullen op www.flyvlm.com. Wie al geregistreerd was, hoeft alleen het online profiel bij te werken en de deelname aan het VLM Encore programma te bevestigen.  Eénmaal geregistreerd zullen klanten automatisch punten verdienen bij iedere online boeking. Ook bij offline boekingen (bijvoorbeeld via de reisagent) verdienen ze getrouwheidspunten voor VLM Encore. Hier dienen klanten alleen hun online profiel op te roepen op www.flyvlm.com en het unieke ticket nummer in te vullen. Elk lid kan het aantal verdiende punten en de inruilmogelijkheden raadplegen aangezien de profielen van het getrouwheidsprogramma constant online worden bijgewerkt.

     

    “Vliegen met VLM Airlines biedt onze passagiers reeds heel wat voordelen. Met het nieuwe Frequent Flyer programma willen wij dit nog verder uitbreiden en onze trouwe passagiers belonen. Het is dankzij hen dat VLM Airlines succesvol is en kan groeien”, aldus Rony Timmermans, Executive Director Finance & Commerce van VLM Airlines. ”Samen met een reeks andere dienst- en productverbeteringen dit jaar is de lancering van VLM Encore opnieuw een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van VLM Airlines”. RVH.

     

     

     

    17-09-2006 om 23:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maille azijnvarieteiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NIEUWE AZIJNVARIËTEITEN VAN MAILLE,

    FRANKRIJK IN EEN FLESJE …

     

    De vier nieuwe azijnvariëteiten van Maille brengen de heerlijke Fransekeuken zo bij u thuis. Met de ciderazijn, witte wijnazijn, wijnazijn met frambozensap en dragounazijn van Mille voegt u een vleugje Frans raffinement toe aan al uw gerechten. Zo kunnen we volop genieten van de geraffineerde Bourgondische keuken en dromen van de Zuiderse zon.

     

    Weinig azijnproducenten kunnen bogen op een culinaire geschiedenis als die van Maille, een van de oudste merken uit de Frane gastronomische traditie. Reeds in 1742 werd Antoine-Claude Maille, de stichter van het gerenommeerde merk, uitgeroepen tot meester-azijnmaker. Sindsien verwierf Maille wereldfaam én met haar mosterdrecepten én met  azijndestillaten.

     

    De Maille-azijnen zijn hoogkwalitatieve azijnen die met de grootste zorg worden bereid op basis van echte Franse kwaliteitswijn uit de Bourgogne. Om een optimale vrijgave van de natuurlijke, volle en rijke aroma’s te verkrijgen, ondergaat de wijn een langzaam rijpingsproces van 12 maanden – in tegenstelling tot de azijnen van andere merken, die maar drie maanden rijpen – in eikenhouten vaten. Net zoals voor kwaliteitswijnen geldt dat een langere fermentatie leidt tot betere smaak en een hogere kwaliteit. De combinatie van kwaliteitsingrediënten met respect voor authentieke productiemethodes zorgt voor de uitzonderlijke smaak van deze vier nieuwe, sublieme azijnvariëteiten. RVH.

     

     

    17-09-2006 om 23:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philips senseo new generation
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Senseo® new Generation.

     

    Philips lanceert Senseo® new generation koffiezetters waardoor men nog makkelijker van een heerlijk kopje koffie kan genieten. Voortbouwend op het enorme succes van het originele Senseo® coffee pad systeem, waarvan er wereldwijd al meer dan 15 miljoen verkocht zijn, lanceert Philips de new generation koffiezetters.

    Met de nieuwe volumekeuzefunctie is de Senseo® New generation koffiezetter eenvoudig in te stellen en kan de gebruiker zelf de hoeveelheid én de sterkte van de koffie bepalen. Dankzij de praktische, in de hoogte verstelbare koffietuit kan hij zijn favoriete kopje gebruiken en met het extra grote afneembare waterreservoir – voor maximaal acht kopjes – dient het apparaat minder vaak bijgevuld. Het waterniveau geeft aan of er nog voldoende water in het reservoir rest voor 1 of 2 kopjes. De Senseo® New generation koffiezetter is verkrijgbaar in diverse kleuren, met glanzende metalen accenten waardoor hij design uitstraalt in elke keuken.

     

    Elk kopje koffie van de speciaal ontwikkelde Douwe Egberts Senseo® koffiemélanges uit de Senseo® new generation koffiezetter wordt vers gezet en heeft een zachte en volle smaak met een heerlijk Senseo® schuimlaagje. Het uniek gepatenteerde zetsysteem verdeelt het water gelijkmatig over de coffee pad, waardoor de smaak van de speciaal door Douwe Egberts geselecteerde koffiebonen maximaal vrijkomt.

    De Senseo® new generation koffiezetters zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar. RVH.

     

    17-09-2006 om 23:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leffe Blond

     

    Leffe Blond beschikbaar voor PerfectDraft.

     

     

    Bijna twee jaar geleden lanceerden Philips en InBev Belgium de thuistap PerfectDraft, een concept van tapbier thuis dat direct kon rekenen op een grote populariteit. Naast de pilsbieren Stella Artois en Jupiler is het nu ook mogelijk om Leffe Blond thuis te tappen.

    Met PerfectDraft beantwoorden Philips en InBev aan de behoefte van de consument om in zijn privé-omgeving van kwaliteitsbier te genieten. Onderzoek bevestigt dat de consument vers getapt bier met kwaliteit associeert.

     

    Leffe Blond, een abdijbier van hoge gisting met 6,6% alcoholgehalte dat onlangs nog een internationale onderscheiding in de wacht sleepte, wordt nu in PerfectDraft vaatjes verkocht in de supermarkt. De combinatie van het succesvolle abdijbier met het concept van de thuistap geeft de consument de gelegenheid om Leffe op een kwalitatieve en comfortabele manier thuis te degusteren. RVH.

     

    17-09-2006 om 23:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    Twee nieuwe leden in het Directiecomité van BIAC

     

     

    De Raad van Bestuur van BIAC benoemde Kurt Staelens (37) tot Commercieel Directeur van Brussels Airport met ingang van 1 oktober 2006.  De Raad benoemde ook Roger Cnop (58), Head of the Infrastructure & Facilities Management, tot lid van het Directiecomité. Roger Cnop heeft een ruime ervaring op het vlak van technisch beheer en werkt reeds 14 jaar op de luchthaven.

     

    Kurt heeft al zowat 15 jaar ervaring in de verbruiksgoederen- en dienstensector. Hij werkte 5 jaar voor bedrijven zoals KPMG, AC Nielsen en McKinsey, en in 1997 richtte hij Proxis op, een e-commerce platform voor de verkoop van boeken, cd’s, video’s en dvd’s dat zich toespitste op de Benelux. Als CEO leidde hij het bedrijf tot hij in 2001 overstapte naar Telenet waar hij achtereenvolgens benoemd werd tot Indirect Sales Director, Product Marketing Director en Strategy Director.

     

    Kurt zal Doug Benham van Macquarie Airports vervangen, die tijdelijk de leiding van de commerciële operaties op de luchthaven waarnam. Wilfried Van Assche, CEO van Brussels Airport, is blij met de komst van Kurt Staelens als nieuw lid van het managementteam van de luchthaven. Hij is ook tevreden met de benoeming van Roger Cnop tot lid van het Directiecomité. Roger heeft al jaren ervaring op de luchthaven, waar hij in 1992 werd aangeworven als Technisch Directeur en lid van het Directiecomité door de toenmalige Brussels Airport Terminal Company. RVH.

     

     

    17-09-2006 om 23:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOODSQUARE NOVOTEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Lekker eten in een warm en modern kader?

    Foodsquare by Novotel!

     

     

    “Foodsquare” is een gezamenlijk idee van de Directeurs van Novotel België en hun koks en staat voor een nieuw cateringconcept dat gericht is op vier belangrijke waarden: gezelligheid, smaak, moderniteit en welzijn. Dit concept is een echte nieuwe wind en biedt een gloednieuwe formule qua inrichting en qua menukaart voor de Novotel-restaurants in België.

     

    Yves Dekeyser, Operationeel Directeur van Novotel, wou de clichés rond hotelrestaurants doorbreken: "We wilden van onze restaurants originele en trendy plaatsen maken waar mensen hun avondje uit beginnen en eindigen. Er zijn heel wat klanten van hotels die afspreken in de lobby, niet om buiten wat te gaan eten maar om te genieten van de unieke sfeer van Foodsquare. Maar ook heel wat voorbijgangers worden aangetrokken door dit vernieuwende concept,” verklaart Yves Dekeyser.

     

    Het resoluut moderne decor van de "Foodsquare"-restaurants benadrukt gezelligheid door in te spelen op de modulaire opbouw van de ruimte en de verschillende sferen in "living room"-stijl.  De klant kan gaan zitten waar hij wil om te eten: aan een klassieke tafel, op een kruk aan een hoge tafel of aan de bar voor de gastentafel.  De open keuken toont de gasten hoe hun maaltijd bereid wordt. Het moderne meubilair werd gekozen omwille van zijn strakke lijnen en zijn functionaliteit terwijl de verlichting, het servies en de bloemen bijdragen tot een gezellige, lounge-achtige sfeer. Het voltallige personeel van de Novotel-restaurants kreeg een specifieke opleiding voor het “Foodsquare”-concept.  In de nieuwe Novotel-outfits, ontworpen door Marcel Marongiu, verwelkomt het personeel de klanten met warmte en aandacht.  Overal in het restaurant worden de gasten aan tafel bediend en ligt het accent op de gezelligheid.

     

    Het concept “Foodsquare” biedt een lijst aan met zo’n 140 gerechten die bedacht werden door de koks van alle Novotels in België. Elk hotel maakt zijn eigen selectie daaruit.  Op de kaart zien we niet langer de klassieke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Deze hebben plaats gemaakt voor een ruime keuze aan Soepen, Freshies (lichte gerechten), Seaside (vis), Countryside (vlees), Belgitude (Belgische specialiteiten), Pasta’s, Quickies (ideaal om uit het vuistje te eten) en Sweets (kazen en desserts).

     

    De wijnkaart is interessant ingedeeld volgens fruitige wijnen, krachtige wijnen en heerlijke ontdekkingen.

     

    De hoek “resto TV”

     

    Als grote nieuwigheid beschikken de restaurants “Foodsquare” ook over een “resto TV”-hoek waar elke tafel (voor één of twee personen) beschikt over een LCD-scherm in de muur ernaast. Het scherm kan uit de muur gehaald worden en rond zijn as draaien voor een groter kijkcomfort.

    De klant kan kiezen uit talrijke programma’s (ook bepaalde films van het eigen hotelnetwerk) en kan luisteren via de standaard luidsprekers (zo zondert hij zich niet al te veel af van de omgeving) of via een discrete koptelefoon die door de obers wordt aangebracht. Nogmaals wil Novotel de eetervaring opnieuw definiëren met bijzondere aandacht voor de (zakelijke) klanten die niet altijd in goed gezelschap kunnen eten.

     

    Novotel Brussels off Grote Markt: 100% Foodsquare

     

    Novotel Brussels off Grote Markt, één van de paradepaardjes van Accor in België, is het eerste Novotel met het volledige “Foodsquare”-concept. Dankzij een uitgebreid renovatieprogramma dat in januari 2006 van start ging, werd het hotel volledig gerenoveerd en werd het restaurant verbouwd en aangepast aan de configuratie en het meubilair van het “Foodsquare”-concept. Net zoals de binnenruimtes van het hotel valt het restaurant op door een designdecor en een resoluut moderne architectuur die de voorkeur geeft aan ruimte, licht en sfeer. 

     

    Onder de selectie specifieke gerechten voor de Foodsquare van Novotel Brussels off Grote Markt vinden we een reeks klassiekers van bij ons, zoals “kabeljauwrug in mosterdkost met preistoemp”, maar ook gedurfde en exotische combinaties zoals een “wok van lamslapjes met sesam en Chinese groente”.

     

    Vandaag bieden al 11 andere Belgische Novotels het “Foodsquare”-menu met bijbehorende service aan.  Tegen eind 2007 zullen de Novotels Brussels Airport, Antwerpen en Brugge Centrum ook gerenoveerd worden en voorzien worden van het specifieke decor voor dit nieuwe concept.

     

    Foodsquare, Novotel Brussels off Grote Markt, Infante Isabellastraat 1 in 1000 Brussel – Iedere dag open van 6u00 tot 22u30 – Informatie en reservatie: 02/500.37.23.

     

     

    15-09-2006 om 22:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstige Breydelham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heerlijke herfstige Breydelham-recepten

     

     

    Met het najaar voor de deur komen opnieuw stevige gerechten op tafel. Natuurlijk mag hierbij de authentieke Breydelham niet ontbreken. Wat dacht je van brochettes met Breydelham, als voorgerecht of als hoofdmaaltijd, met frietjes en een honingmosterdsausje? Of, voor de echte fijnproevers, kalfszwezeriken met stomp van prei en Breydelham, gebakken shiitakes en gefrituurde prei. Twee eenvoudig verrassend hartige gerechten van Johan Deboeverie – fotografie Quadrifinish - die een heerlijke maaltijd en heel veel gezelligheid garanderen.

     

    Voor de brochette heb je een snede Breydelham, circa 2 cm dik nodig, naast kerstomaatjes, rode ui, courgette, olijven en rode pepers. Voor kalfszwezerik, 500 g hartzwezerik van kalf, 200 g Breydelham in blokjes, 200 g champignon, shiitakes of girolles, 500g aardappelen, 3. stalen prei, peper, zout en boter.

     

    Breydelham is een product van bvba Antonio, fabrikant die eveneens zorgt voor het Breydelspek, beide producten zijn overgebakken delicatessen en glutenvrij. Het succes van Breydelham en Breydelspek is gebaseerd op drie pijlers: zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, een zelf samengestelde kruidenmix en een ambachtelijke werkwijze. In tegenstelling met de Breydelham, wordt het Breydelspek gemarineerd. Na deze marinade wordt het met een kruidenmengeling bestrooid en gebakken in de oven, vanwaar zijn authentieke smaak. RVH.

    www.breydelham.be en www.breydelspek.be

     

    15-09-2006 om 22:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nutradia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NUTRADIA,

    de eerste winkel voor diabeten !

     

    Diabetes is een chronische aandoening, vierde overlijdensoorzaak in de meeste ontwikkelde landen, een van de meeste frequent voorkomende chronische ziekten van onze samenleving. Ongeveer 8% van de Belgische bevolking lijdt aan diabetes. Deze ziekte heeft een impact op het dagelijkse leven. Voor iedereen is gezond eten van belang, maar voor patiënten met diabetes in het bijzonder. Tot nu toe bestond het leven van een diabeet vooral uit een lijst van verboden. Een stukje chocolade of gewoonweg een koekje als tussendoortje was hen tot nu toe niet aangeraden. Dankzij de NUTRADIA producten kunnen ze nu aan hun maaltijd een extra dimensie toevoegen.

     

    De NUTRADIA  producten, speciaal bestemd voor diabeten maar ook voor personen die willen afvallen of gewoonweg gezond willen eten, bevatten geen toegevoegde suiker, zijn vetarm en vezelrijk. Ze kenmerken zich door hoogstaande kwaliteit en hebben bovendien de keuring gekregen van de Belgische Diabetes Vereniging. Een ware referentie op dit gebied.

     

    De ervaring van Amnon Lechem is een perfect voorbeeld van de moeilijkheden waarmee diabeten in hun dagelijks leven moeten kampen om  tafelgenoegens met gezondheid te combineren. Deze dynamische zakenman, een echte gastronomische liefhebber, heeft in 1985 ontdekt dat hij aan diabetes lijdt. Hij was dus genoodzaakt zijn levensstijl aan te passen, nieuwe eetgewoonten aan te nemen,  gezonder en meer afgemeten te eten. 

    Zoals vele diabetespatiënten leed hij ook aan overgewicht.  Maar, ondanks constante diëten, is hij er niet in geslaagd om overtollig gewicht te verliezen. Bovendien waren smaakvolle voedingsproducten voor diabeten heel zeldzaam. Deze creatieve ondernemer besloot dus de wereld te doorlopen, op zoek naar geschikte producten en ze te commercialiseren om alle diabeten hiervan te laten genieten. Zo ontstond Diabeticom en het productengamma NUTRADIA.

     

    Diabetes en voeding zijn twee elementen die niet van elkaar te scheiden zijn. NUTRADIA bewijst dat gezonde voeding perfect kan samengaan met een lekkere smaak. Naast de talrijke voedende eigenschappen, verenigt het NUTRADIA productengamma dus plezier en  doeltreffendheid. Koekjes en confituren bijvoorbeeld zijn geen namaakproducten, ze zijn zeer smaakvol en passen bij elk gastronomisch genot. Alle producten worden geproefd door een “proef Comité” dat  blijk geeft van onberispelijke striktheid en dat zichzelf ongemeen strenge normen heeft opgelegd.

     

    NUTRDIA heeft dus een gevarieerd gamma smaakvolle en evenwichtige producten ontwikkeld voor diabeten, voor personen met overgewicht maar ook voor mensen die gewoonweg gezonde voeding willen genieten.

    Enkele producten uit het grote assortiment : gemarmerde cake  met maximum 8% vetgehalte, knapperige aardappelchips met 70% minder vetgehalte dan klassieke chips, 6 verschillende soorten dressings of confituren  met een caloriewaarde van 67 Kcal per 100 gram. Een echt record!

    In een markt gedomineerd door “gezond eten” consumententrends, gaat NUTRADIA  een stap verder door alle producten aan het strenge controlesysteem van de Belgische Diabetes Vereniging en de Vlaamse Diabetes Vereniging te onderwerpen.

     

    Een première in België, alle NUTRADIA producten zijn helemaal conform aan de normen opgelegd door beide verenigingen die aanvaard hebben de verkoop en de consumptie van deze voedingsproducten te goedkeuren. De NUTRADIA verpakkingen vermelden de exacte samenstelling van het product (wettelijke verplichting) maar ook de gemiddelde voedingswaarde per 100 gram en per portie. Dankzij deze informatie kunt U uw dagelijkse vet-, suiker- en vezelopname gemakkelijk bepalen.

     

    De eerste NUTRADIA winkel heeft zijn deuren geopend, 715 Steenweg op Waterloo (Bascule galerij) te 1180 Brussel. Op zeer kort termijn zullen andere winkels worden geopend over heel het land. In alle winkels zullen klanten trouwens worden bijgestaan en geadviseerd door gediplomeerde diëtisten. Een assortiment NUTRADIA producten zal ook beschikbaar zijn via andere verkoopnetwerkken.

    Binnenkort zal NUTRADIA ook voedingssupplementen op de markt brengen (zoals Maca, knolgewas dat in het Andesgebergte groeit en dat de vitaliteit verhoogt en extra energie geeft) maar ook sportapparatuur voor huishoudelijk gebruik en speciale accessoires  voor diabeten en personen met overgewicht. RVH.

    www.nutradia.com

     

    15-09-2006 om 22:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Food discovery of India.

     

    In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel loopt van 7 oktober tot 21 janauri 2007, het “festival of India” waarbij dans en “Tejas”, de eeuwig scheppende energie, het hele najaar bezoekers in vervoering brengen. In de marge van dit evenement nodigt Sheraton Brussels hotel & towers twee grote chefs uit New Delhi en Pondichery uit om hier het grootste festival van de Indische keuen op touw te zetten dat onze hoofdstad sinds jaren heeft gekend.

     

    Het verrukkelijke Indië van de Maharadja’s, het geheime Indië van Kerala en Kasjmir, het mystieke Indië van de uitlopers van de Himalaya… ze komen allemaal aan bod van 5 tot 16 oktober 2006 tijdes het ‘food discovery of India festival’.  Dit evenement staat onder het beschermheerschap van de Indische Ambassade in Brussel en zijne Excellentie Dipak Chatterjee. Het galadiner vindt plaats op 6 oktober en de gasten kunnen dan naast de rijke culinaire specialiteiten ook genieten van het gemaskerde dansspektakel van de Chhaw group.

     

    Elke avond tussen 5 en 16 oktober pakt het Sheraton hotel & towers in een aangepast muzikaal kader uit met Indische specialiteiten, bereid door de twee chefs die speciaal voor dit festival naar Brussel overkwamen. Gaurav Varshney zwaait de scepter in het Ashok Palace hotel in New Delhi, terwijl Manak Ghand aan het roer staat van de keuken in het Ashok Palace hotel in Pondichery. Eveneens tussen 5 en 16 oktober, pakt het restaurant Crescendo tijdens de middag uit met een aantal Indische specialiteiten die als lunchsuggestie worden aangeboden. RVH.

    Restaurant Crescendo Sheraton hotel & towers – Rogierplein Brussel -  tel 02.224 34 20

     

    15-09-2006 om 22:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.garnaalkroket

     

     

    Welke chef-kok maakt

    de lekkerste garnalenkroketten ?

     

     

     

    In het kader van Kokerello, het culinair salon dat op 2-3-4 december plaatsvindt in Flanders Expo (Gent), gaat het Nederlands Visbureau op zoek naar de chef-kok die de lekkerste garnalenkroket klaarmaakt. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarin 5 chef-koks het in een wervelende live kookshow tegen elkaar opnemen. Met deze wedstrijd wil het Visbureau de consumptie van de Noordzeegarnalen promoten.

     

    Op 4 december organiseert het Nederlands Visbureau tijdens het culinair salon Kokerello de wedstrijd ³Lekkerste garnalenkroket². De 5 finalisten, door een vakjury geselecteerd uit alle inzendingen, gaan tijdens een live kookshow in aanwezigheid van pers en publiek de strijd aan. De chef-koks bereiden eerst een traditionele garnalenkroket. Vervolgens tonen ze hun creatieve kookkunsten met de bereiding van hun eigen, vernieuwend recept voor garnalenkroketten. De winnaar gaat niet alleen met de hoogste eer & heel wat media-aandacht lopen, er is ook een mooi prijzenpakket voorzien met geldprijzen voor de eerste (500 euro), tweede (250 euro) en derde plaats (150 euro).

     

    Hoe inschrijven?

    Alle professionele koks kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Zij dienen hun kandidatuur voor 6 november in te sturen naar RCA, garnalenkroketwedstrijd, t.a.v. Kim Reynders, Koningin Astridlaan 38, 3500 Hasselt.

     

    Een kandidatuur omvat:

    -      Een recept voor een traditionele garnalenkroket (met Hollandse grijze garnalen)

    -      Een recept voor een creatieve / variante op de klassieke garnalenkroket (met Hollandse grijze garnalen)

    -      Een foto of schets van beide recepten

    -      ingevuld inschrijvingsformulier

     

    Meer informatie, het reglement en inschrijvingsformulier kunnen aangevraagd worden per e-mail: garnalenkroket@rca.be  of telefonisch 011/590599. RVH.

     

     

    15-09-2006 om 22:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wijnfestival gb
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    GB Wijnfestival 2006:

     

    Van 27 september tot 7 oktober

     

     

    GB onthult de selectie wijnen

    voor het Wijnfestival 2006

     

    Primeur: Stefaan Camerlinck, Eerste Sommelier van België "Prosper Montagné" 

    2005-2006, adviseert GB-klant

     

    De GB-supermarkten organiseren al vele jaren het Wijnfestival, een uniek evenement waarin de klanten grands crus en “Appellation d’Origine Contrôlée”

    voor een zachte prijs op de kop kunnen tikken.

     

    Met het ondertussen welbekende wijnfestival bewijst GB elk jaar opnieuw zijn vakkennis en professionalisme bij het selecteren van wijnen. Het Wijnfestival vindt dit jaar plaats van 27 september tot 7 oktober 2006 in de GB-supermarkten (Super GB en Super GB Partner) en in een “beperkte editie” bij GB Contact. Ook nu engageren de supermarkten zich om kwaliteitswijnen, -schuimwijnen en -champagnes aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Het gaat om allerlei appellaties, niet alleen afkomstig van de Franse wijngebieden (die nog steeds goed zijn voor grosso modo 75 % van de markt), maar ook van elders.

     

    GB biedt namelijk ook een selectie van «niet-Franse wijnen» aan - uit andere al dan niet Europese landen - en komt hiermee tegemoet aan de stijgende vraag van de Belgische consument, die open staat voor nieuwigheden. De klanten zullen niet alleen Duitse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen kunnen proeven, maar ook Zuid-Afrikaanse, Australische, Californische of uitstekende Latijns-Amerikaanse wijnen, waaronder de Argentijnse en Chileense. GB selecteerde voornamelijk wijnen uit 2002, 2003 en 2004. De selectie gebeurde met de grootste zorg: uit duizenden flessen werden alleen de beste weerhouden.

     

    Een nieuwigheid voor het Wijnfestival 2006: de “Ongelofelijke Wijnen”, minder bekende wijnen tegen betaalbare prijzen, die zich kunnen meten met de grootste voorbeelden van hun appellatie. Het festival stelt ook een heel aantal “Bekroonde Wijnen” en “Aanbevolen Wijnen” voor, wat de kwaliteit van de selectie benadrukt.

     

     

     

     

    Dit jaar stelt GB de “Ongelofelijke Wijnen” voor: een selectie wijnen die verkocht worden tegen betaalbare prijzen en die zich kunnen meten met de grootste wijnen van hun appellatie.

    Enkele voorbeelden: Negroamaro Salento Canonico 2004 - Italie (rood) – 3,99 euro, Château les Hauts de Palette 2002 – Côtes de Bordeaux (rood) – 7,59 euro, Château Marbuzet 2004 – St-Estephe Cru Bourgeois (rood) – 18,99 euro, Vieux Château Chambeau 2000  – Lussac St-Emilion (rood) – 7,59 euro en Domaine Chante Cigale 2003 – Chateauneuf du Pape (rood) – 15,99 euro

     

    In totaal stelt GB een selectie van meer dan 250 referenties voor, met specifieke wijnen voor het noorden en het zuiden van het land, in functie van de regionale voorkeuren. Zo zullen er in Vlaanderen meer witte wijnen op het keuzemenu staan, terwijl in Wallonië en Brussel het aanbod rode wijnen zal predomineren. Om de klant te helpen bij zijn keuze, bevat de catalogus van het GB Wijnfestival naast een uitstekende wijnselectie ook allerlei extra informatie. Grote primeur in de catalogus van dit jaar, is het wijnadvies dat wordt gegeven door Stefaan Camerlinck, Eerste Sommelier van België "Prosper Montagné" 2005-2006 en sommelier in het klasserestaurant “Kasteel Withof”. Op de laatste pagina van de wijncatalogus vindt de klant ook een bestelbon. Bovendien kan de klant ook profiteren van allerlei voordelen, zoals 2+1 gratis, 4+2, 3+1. Zonder de exclusieve promotie via de website www.gb.be te vergeten: een interessante korting per aankoop van 6 en 24 flessen wijn op 8 referenties (4 rode, 3 witte en 1 roséwijn).

     

    De kenmerken van het GB Wijnfestival 2006

     

    Het unieke karakter van het GB Wijnfestival stemt voort uit de diversiteit aan geselecteerde wijnen, evenals uit de savoir-faire van de wijnspecialisten van het huis: de selectie is een eerbetoon aan hun vakkennis en passie.

    Hoewel er wijnen van overal ter wereld worden gepresenteerd, ligt het accent toch op de Franse wijnen - nog altijd goed voor 74% van de Belgische wijnconsumptie. De grands crus classés of Bordeaux-wijnen, de crus Bourgeois, de appellations communales, … Alle Franse wijngebieden zijn vertegenwoordigd. Maar ook niet-Franse wijnen krijgen de aandacht die ze verdienen: Italiaanse, Spaanse, Chileense, Australische, Zuid-Afrikaanse, Argentijnse, Portugese en andere wijnen zijn op de afspraak.

     

    Trouw aan de strategie die GB volgt voor het Wijnfestival, worden ook nu kwaliteitswijnen voorgesteld, met de nadruk op het exclusieve en uitzonderlijke. «We doen ondermeer een beroep op producenten die weinig gekend zijn bij het grote publiek, maar die wel gekend zijn bij de liefhebbers. Ons objectief is klanten kwaliteitswijnen aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen. We bieden meer dan 250 wijnen aan tussen 2,39 en 42,99 euro», aldus André Gigantelli, Productchef Wijn bij Carrefour Belgium. RVH.

     

    14-09-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!