Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leffe Blond

     

    Leffe Blond beschikbaar voor PerfectDraft.

     

     

    Bijna twee jaar geleden lanceerden Philips en InBev Belgium de thuistap PerfectDraft, een concept van tapbier thuis dat direct kon rekenen op een grote populariteit. Naast de pilsbieren Stella Artois en Jupiler is het nu ook mogelijk om Leffe Blond thuis te tappen.

    Met PerfectDraft beantwoorden Philips en InBev aan de behoefte van de consument om in zijn privé-omgeving van kwaliteitsbier te genieten. Onderzoek bevestigt dat de consument vers getapt bier met kwaliteit associeert.

     

    Leffe Blond, een abdijbier van hoge gisting met 6,6% alcoholgehalte dat onlangs nog een internationale onderscheiding in de wacht sleepte, wordt nu in PerfectDraft vaatjes verkocht in de supermarkt. De combinatie van het succesvolle abdijbier met het concept van de thuistap geeft de consument de gelegenheid om Leffe op een kwalitatieve en comfortabele manier thuis te degusteren. RVH.

     

    17-09-2006 om 23:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    Twee nieuwe leden in het Directiecomité van BIAC

     

     

    De Raad van Bestuur van BIAC benoemde Kurt Staelens (37) tot Commercieel Directeur van Brussels Airport met ingang van 1 oktober 2006.  De Raad benoemde ook Roger Cnop (58), Head of the Infrastructure & Facilities Management, tot lid van het Directiecomité. Roger Cnop heeft een ruime ervaring op het vlak van technisch beheer en werkt reeds 14 jaar op de luchthaven.

     

    Kurt heeft al zowat 15 jaar ervaring in de verbruiksgoederen- en dienstensector. Hij werkte 5 jaar voor bedrijven zoals KPMG, AC Nielsen en McKinsey, en in 1997 richtte hij Proxis op, een e-commerce platform voor de verkoop van boeken, cd’s, video’s en dvd’s dat zich toespitste op de Benelux. Als CEO leidde hij het bedrijf tot hij in 2001 overstapte naar Telenet waar hij achtereenvolgens benoemd werd tot Indirect Sales Director, Product Marketing Director en Strategy Director.

     

    Kurt zal Doug Benham van Macquarie Airports vervangen, die tijdelijk de leiding van de commerciële operaties op de luchthaven waarnam. Wilfried Van Assche, CEO van Brussels Airport, is blij met de komst van Kurt Staelens als nieuw lid van het managementteam van de luchthaven. Hij is ook tevreden met de benoeming van Roger Cnop tot lid van het Directiecomité. Roger heeft al jaren ervaring op de luchthaven, waar hij in 1992 werd aangeworven als Technisch Directeur en lid van het Directiecomité door de toenmalige Brussels Airport Terminal Company. RVH.

     

     

    17-09-2006 om 23:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOODSQUARE NOVOTEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Lekker eten in een warm en modern kader?

    Foodsquare by Novotel!

     

     

    “Foodsquare” is een gezamenlijk idee van de Directeurs van Novotel België en hun koks en staat voor een nieuw cateringconcept dat gericht is op vier belangrijke waarden: gezelligheid, smaak, moderniteit en welzijn. Dit concept is een echte nieuwe wind en biedt een gloednieuwe formule qua inrichting en qua menukaart voor de Novotel-restaurants in België.

     

    Yves Dekeyser, Operationeel Directeur van Novotel, wou de clichés rond hotelrestaurants doorbreken: "We wilden van onze restaurants originele en trendy plaatsen maken waar mensen hun avondje uit beginnen en eindigen. Er zijn heel wat klanten van hotels die afspreken in de lobby, niet om buiten wat te gaan eten maar om te genieten van de unieke sfeer van Foodsquare. Maar ook heel wat voorbijgangers worden aangetrokken door dit vernieuwende concept,” verklaart Yves Dekeyser.

     

    Het resoluut moderne decor van de "Foodsquare"-restaurants benadrukt gezelligheid door in te spelen op de modulaire opbouw van de ruimte en de verschillende sferen in "living room"-stijl.  De klant kan gaan zitten waar hij wil om te eten: aan een klassieke tafel, op een kruk aan een hoge tafel of aan de bar voor de gastentafel.  De open keuken toont de gasten hoe hun maaltijd bereid wordt. Het moderne meubilair werd gekozen omwille van zijn strakke lijnen en zijn functionaliteit terwijl de verlichting, het servies en de bloemen bijdragen tot een gezellige, lounge-achtige sfeer. Het voltallige personeel van de Novotel-restaurants kreeg een specifieke opleiding voor het “Foodsquare”-concept.  In de nieuwe Novotel-outfits, ontworpen door Marcel Marongiu, verwelkomt het personeel de klanten met warmte en aandacht.  Overal in het restaurant worden de gasten aan tafel bediend en ligt het accent op de gezelligheid.

     

    Het concept “Foodsquare” biedt een lijst aan met zo’n 140 gerechten die bedacht werden door de koks van alle Novotels in België. Elk hotel maakt zijn eigen selectie daaruit.  Op de kaart zien we niet langer de klassieke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Deze hebben plaats gemaakt voor een ruime keuze aan Soepen, Freshies (lichte gerechten), Seaside (vis), Countryside (vlees), Belgitude (Belgische specialiteiten), Pasta’s, Quickies (ideaal om uit het vuistje te eten) en Sweets (kazen en desserts).

     

    De wijnkaart is interessant ingedeeld volgens fruitige wijnen, krachtige wijnen en heerlijke ontdekkingen.

     

    De hoek “resto TV”

     

    Als grote nieuwigheid beschikken de restaurants “Foodsquare” ook over een “resto TV”-hoek waar elke tafel (voor één of twee personen) beschikt over een LCD-scherm in de muur ernaast. Het scherm kan uit de muur gehaald worden en rond zijn as draaien voor een groter kijkcomfort.

    De klant kan kiezen uit talrijke programma’s (ook bepaalde films van het eigen hotelnetwerk) en kan luisteren via de standaard luidsprekers (zo zondert hij zich niet al te veel af van de omgeving) of via een discrete koptelefoon die door de obers wordt aangebracht. Nogmaals wil Novotel de eetervaring opnieuw definiëren met bijzondere aandacht voor de (zakelijke) klanten die niet altijd in goed gezelschap kunnen eten.

     

    Novotel Brussels off Grote Markt: 100% Foodsquare

     

    Novotel Brussels off Grote Markt, één van de paradepaardjes van Accor in België, is het eerste Novotel met het volledige “Foodsquare”-concept. Dankzij een uitgebreid renovatieprogramma dat in januari 2006 van start ging, werd het hotel volledig gerenoveerd en werd het restaurant verbouwd en aangepast aan de configuratie en het meubilair van het “Foodsquare”-concept. Net zoals de binnenruimtes van het hotel valt het restaurant op door een designdecor en een resoluut moderne architectuur die de voorkeur geeft aan ruimte, licht en sfeer. 

     

    Onder de selectie specifieke gerechten voor de Foodsquare van Novotel Brussels off Grote Markt vinden we een reeks klassiekers van bij ons, zoals “kabeljauwrug in mosterdkost met preistoemp”, maar ook gedurfde en exotische combinaties zoals een “wok van lamslapjes met sesam en Chinese groente”.

     

    Vandaag bieden al 11 andere Belgische Novotels het “Foodsquare”-menu met bijbehorende service aan.  Tegen eind 2007 zullen de Novotels Brussels Airport, Antwerpen en Brugge Centrum ook gerenoveerd worden en voorzien worden van het specifieke decor voor dit nieuwe concept.

     

    Foodsquare, Novotel Brussels off Grote Markt, Infante Isabellastraat 1 in 1000 Brussel – Iedere dag open van 6u00 tot 22u30 – Informatie en reservatie: 02/500.37.23.

     

     

    15-09-2006 om 22:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstige Breydelham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heerlijke herfstige Breydelham-recepten

     

     

    Met het najaar voor de deur komen opnieuw stevige gerechten op tafel. Natuurlijk mag hierbij de authentieke Breydelham niet ontbreken. Wat dacht je van brochettes met Breydelham, als voorgerecht of als hoofdmaaltijd, met frietjes en een honingmosterdsausje? Of, voor de echte fijnproevers, kalfszwezeriken met stomp van prei en Breydelham, gebakken shiitakes en gefrituurde prei. Twee eenvoudig verrassend hartige gerechten van Johan Deboeverie – fotografie Quadrifinish - die een heerlijke maaltijd en heel veel gezelligheid garanderen.

     

    Voor de brochette heb je een snede Breydelham, circa 2 cm dik nodig, naast kerstomaatjes, rode ui, courgette, olijven en rode pepers. Voor kalfszwezerik, 500 g hartzwezerik van kalf, 200 g Breydelham in blokjes, 200 g champignon, shiitakes of girolles, 500g aardappelen, 3. stalen prei, peper, zout en boter.

     

    Breydelham is een product van bvba Antonio, fabrikant die eveneens zorgt voor het Breydelspek, beide producten zijn overgebakken delicatessen en glutenvrij. Het succes van Breydelham en Breydelspek is gebaseerd op drie pijlers: zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, een zelf samengestelde kruidenmix en een ambachtelijke werkwijze. In tegenstelling met de Breydelham, wordt het Breydelspek gemarineerd. Na deze marinade wordt het met een kruidenmengeling bestrooid en gebakken in de oven, vanwaar zijn authentieke smaak. RVH.

    www.breydelham.be en www.breydelspek.be

     

    15-09-2006 om 22:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nutradia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NUTRADIA,

    de eerste winkel voor diabeten !

     

    Diabetes is een chronische aandoening, vierde overlijdensoorzaak in de meeste ontwikkelde landen, een van de meeste frequent voorkomende chronische ziekten van onze samenleving. Ongeveer 8% van de Belgische bevolking lijdt aan diabetes. Deze ziekte heeft een impact op het dagelijkse leven. Voor iedereen is gezond eten van belang, maar voor patiënten met diabetes in het bijzonder. Tot nu toe bestond het leven van een diabeet vooral uit een lijst van verboden. Een stukje chocolade of gewoonweg een koekje als tussendoortje was hen tot nu toe niet aangeraden. Dankzij de NUTRADIA producten kunnen ze nu aan hun maaltijd een extra dimensie toevoegen.

     

    De NUTRADIA  producten, speciaal bestemd voor diabeten maar ook voor personen die willen afvallen of gewoonweg gezond willen eten, bevatten geen toegevoegde suiker, zijn vetarm en vezelrijk. Ze kenmerken zich door hoogstaande kwaliteit en hebben bovendien de keuring gekregen van de Belgische Diabetes Vereniging. Een ware referentie op dit gebied.

     

    De ervaring van Amnon Lechem is een perfect voorbeeld van de moeilijkheden waarmee diabeten in hun dagelijks leven moeten kampen om  tafelgenoegens met gezondheid te combineren. Deze dynamische zakenman, een echte gastronomische liefhebber, heeft in 1985 ontdekt dat hij aan diabetes lijdt. Hij was dus genoodzaakt zijn levensstijl aan te passen, nieuwe eetgewoonten aan te nemen,  gezonder en meer afgemeten te eten. 

    Zoals vele diabetespatiënten leed hij ook aan overgewicht.  Maar, ondanks constante diëten, is hij er niet in geslaagd om overtollig gewicht te verliezen. Bovendien waren smaakvolle voedingsproducten voor diabeten heel zeldzaam. Deze creatieve ondernemer besloot dus de wereld te doorlopen, op zoek naar geschikte producten en ze te commercialiseren om alle diabeten hiervan te laten genieten. Zo ontstond Diabeticom en het productengamma NUTRADIA.

     

    Diabetes en voeding zijn twee elementen die niet van elkaar te scheiden zijn. NUTRADIA bewijst dat gezonde voeding perfect kan samengaan met een lekkere smaak. Naast de talrijke voedende eigenschappen, verenigt het NUTRADIA productengamma dus plezier en  doeltreffendheid. Koekjes en confituren bijvoorbeeld zijn geen namaakproducten, ze zijn zeer smaakvol en passen bij elk gastronomisch genot. Alle producten worden geproefd door een “proef Comité” dat  blijk geeft van onberispelijke striktheid en dat zichzelf ongemeen strenge normen heeft opgelegd.

     

    NUTRDIA heeft dus een gevarieerd gamma smaakvolle en evenwichtige producten ontwikkeld voor diabeten, voor personen met overgewicht maar ook voor mensen die gewoonweg gezonde voeding willen genieten.

    Enkele producten uit het grote assortiment : gemarmerde cake  met maximum 8% vetgehalte, knapperige aardappelchips met 70% minder vetgehalte dan klassieke chips, 6 verschillende soorten dressings of confituren  met een caloriewaarde van 67 Kcal per 100 gram. Een echt record!

    In een markt gedomineerd door “gezond eten” consumententrends, gaat NUTRADIA  een stap verder door alle producten aan het strenge controlesysteem van de Belgische Diabetes Vereniging en de Vlaamse Diabetes Vereniging te onderwerpen.

     

    Een première in België, alle NUTRADIA producten zijn helemaal conform aan de normen opgelegd door beide verenigingen die aanvaard hebben de verkoop en de consumptie van deze voedingsproducten te goedkeuren. De NUTRADIA verpakkingen vermelden de exacte samenstelling van het product (wettelijke verplichting) maar ook de gemiddelde voedingswaarde per 100 gram en per portie. Dankzij deze informatie kunt U uw dagelijkse vet-, suiker- en vezelopname gemakkelijk bepalen.

     

    De eerste NUTRADIA winkel heeft zijn deuren geopend, 715 Steenweg op Waterloo (Bascule galerij) te 1180 Brussel. Op zeer kort termijn zullen andere winkels worden geopend over heel het land. In alle winkels zullen klanten trouwens worden bijgestaan en geadviseerd door gediplomeerde diëtisten. Een assortiment NUTRADIA producten zal ook beschikbaar zijn via andere verkoopnetwerkken.

    Binnenkort zal NUTRADIA ook voedingssupplementen op de markt brengen (zoals Maca, knolgewas dat in het Andesgebergte groeit en dat de vitaliteit verhoogt en extra energie geeft) maar ook sportapparatuur voor huishoudelijk gebruik en speciale accessoires  voor diabeten en personen met overgewicht. RVH.

    www.nutradia.com

     

    15-09-2006 om 22:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Food discovery of India.

     

    In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel loopt van 7 oktober tot 21 janauri 2007, het “festival of India” waarbij dans en “Tejas”, de eeuwig scheppende energie, het hele najaar bezoekers in vervoering brengen. In de marge van dit evenement nodigt Sheraton Brussels hotel & towers twee grote chefs uit New Delhi en Pondichery uit om hier het grootste festival van de Indische keuen op touw te zetten dat onze hoofdstad sinds jaren heeft gekend.

     

    Het verrukkelijke Indië van de Maharadja’s, het geheime Indië van Kerala en Kasjmir, het mystieke Indië van de uitlopers van de Himalaya… ze komen allemaal aan bod van 5 tot 16 oktober 2006 tijdes het ‘food discovery of India festival’.  Dit evenement staat onder het beschermheerschap van de Indische Ambassade in Brussel en zijne Excellentie Dipak Chatterjee. Het galadiner vindt plaats op 6 oktober en de gasten kunnen dan naast de rijke culinaire specialiteiten ook genieten van het gemaskerde dansspektakel van de Chhaw group.

     

    Elke avond tussen 5 en 16 oktober pakt het Sheraton hotel & towers in een aangepast muzikaal kader uit met Indische specialiteiten, bereid door de twee chefs die speciaal voor dit festival naar Brussel overkwamen. Gaurav Varshney zwaait de scepter in het Ashok Palace hotel in New Delhi, terwijl Manak Ghand aan het roer staat van de keuken in het Ashok Palace hotel in Pondichery. Eveneens tussen 5 en 16 oktober, pakt het restaurant Crescendo tijdens de middag uit met een aantal Indische specialiteiten die als lunchsuggestie worden aangeboden. RVH.

    Restaurant Crescendo Sheraton hotel & towers – Rogierplein Brussel -  tel 02.224 34 20

     

    15-09-2006 om 22:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.garnaalkroket

     

     

    Welke chef-kok maakt

    de lekkerste garnalenkroketten ?

     

     

     

    In het kader van Kokerello, het culinair salon dat op 2-3-4 december plaatsvindt in Flanders Expo (Gent), gaat het Nederlands Visbureau op zoek naar de chef-kok die de lekkerste garnalenkroket klaarmaakt. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarin 5 chef-koks het in een wervelende live kookshow tegen elkaar opnemen. Met deze wedstrijd wil het Visbureau de consumptie van de Noordzeegarnalen promoten.

     

    Op 4 december organiseert het Nederlands Visbureau tijdens het culinair salon Kokerello de wedstrijd ³Lekkerste garnalenkroket². De 5 finalisten, door een vakjury geselecteerd uit alle inzendingen, gaan tijdens een live kookshow in aanwezigheid van pers en publiek de strijd aan. De chef-koks bereiden eerst een traditionele garnalenkroket. Vervolgens tonen ze hun creatieve kookkunsten met de bereiding van hun eigen, vernieuwend recept voor garnalenkroketten. De winnaar gaat niet alleen met de hoogste eer & heel wat media-aandacht lopen, er is ook een mooi prijzenpakket voorzien met geldprijzen voor de eerste (500 euro), tweede (250 euro) en derde plaats (150 euro).

     

    Hoe inschrijven?

    Alle professionele koks kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Zij dienen hun kandidatuur voor 6 november in te sturen naar RCA, garnalenkroketwedstrijd, t.a.v. Kim Reynders, Koningin Astridlaan 38, 3500 Hasselt.

     

    Een kandidatuur omvat:

    -      Een recept voor een traditionele garnalenkroket (met Hollandse grijze garnalen)

    -      Een recept voor een creatieve / variante op de klassieke garnalenkroket (met Hollandse grijze garnalen)

    -      Een foto of schets van beide recepten

    -      ingevuld inschrijvingsformulier

     

    Meer informatie, het reglement en inschrijvingsformulier kunnen aangevraagd worden per e-mail: garnalenkroket@rca.be  of telefonisch 011/590599. RVH.

     

     

    15-09-2006 om 22:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wijnfestival gb
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    GB Wijnfestival 2006:

     

    Van 27 september tot 7 oktober

     

     

    GB onthult de selectie wijnen

    voor het Wijnfestival 2006

     

    Primeur: Stefaan Camerlinck, Eerste Sommelier van België "Prosper Montagné" 

    2005-2006, adviseert GB-klant

     

    De GB-supermarkten organiseren al vele jaren het Wijnfestival, een uniek evenement waarin de klanten grands crus en “Appellation d’Origine Contrôlée”

    voor een zachte prijs op de kop kunnen tikken.

     

    Met het ondertussen welbekende wijnfestival bewijst GB elk jaar opnieuw zijn vakkennis en professionalisme bij het selecteren van wijnen. Het Wijnfestival vindt dit jaar plaats van 27 september tot 7 oktober 2006 in de GB-supermarkten (Super GB en Super GB Partner) en in een “beperkte editie” bij GB Contact. Ook nu engageren de supermarkten zich om kwaliteitswijnen, -schuimwijnen en -champagnes aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Het gaat om allerlei appellaties, niet alleen afkomstig van de Franse wijngebieden (die nog steeds goed zijn voor grosso modo 75 % van de markt), maar ook van elders.

     

    GB biedt namelijk ook een selectie van «niet-Franse wijnen» aan - uit andere al dan niet Europese landen - en komt hiermee tegemoet aan de stijgende vraag van de Belgische consument, die open staat voor nieuwigheden. De klanten zullen niet alleen Duitse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen kunnen proeven, maar ook Zuid-Afrikaanse, Australische, Californische of uitstekende Latijns-Amerikaanse wijnen, waaronder de Argentijnse en Chileense. GB selecteerde voornamelijk wijnen uit 2002, 2003 en 2004. De selectie gebeurde met de grootste zorg: uit duizenden flessen werden alleen de beste weerhouden.

     

    Een nieuwigheid voor het Wijnfestival 2006: de “Ongelofelijke Wijnen”, minder bekende wijnen tegen betaalbare prijzen, die zich kunnen meten met de grootste voorbeelden van hun appellatie. Het festival stelt ook een heel aantal “Bekroonde Wijnen” en “Aanbevolen Wijnen” voor, wat de kwaliteit van de selectie benadrukt.

     

     

     

     

    Dit jaar stelt GB de “Ongelofelijke Wijnen” voor: een selectie wijnen die verkocht worden tegen betaalbare prijzen en die zich kunnen meten met de grootste wijnen van hun appellatie.

    Enkele voorbeelden: Negroamaro Salento Canonico 2004 - Italie (rood) – 3,99 euro, Château les Hauts de Palette 2002 – Côtes de Bordeaux (rood) – 7,59 euro, Château Marbuzet 2004 – St-Estephe Cru Bourgeois (rood) – 18,99 euro, Vieux Château Chambeau 2000  – Lussac St-Emilion (rood) – 7,59 euro en Domaine Chante Cigale 2003 – Chateauneuf du Pape (rood) – 15,99 euro

     

    In totaal stelt GB een selectie van meer dan 250 referenties voor, met specifieke wijnen voor het noorden en het zuiden van het land, in functie van de regionale voorkeuren. Zo zullen er in Vlaanderen meer witte wijnen op het keuzemenu staan, terwijl in Wallonië en Brussel het aanbod rode wijnen zal predomineren. Om de klant te helpen bij zijn keuze, bevat de catalogus van het GB Wijnfestival naast een uitstekende wijnselectie ook allerlei extra informatie. Grote primeur in de catalogus van dit jaar, is het wijnadvies dat wordt gegeven door Stefaan Camerlinck, Eerste Sommelier van België "Prosper Montagné" 2005-2006 en sommelier in het klasserestaurant “Kasteel Withof”. Op de laatste pagina van de wijncatalogus vindt de klant ook een bestelbon. Bovendien kan de klant ook profiteren van allerlei voordelen, zoals 2+1 gratis, 4+2, 3+1. Zonder de exclusieve promotie via de website www.gb.be te vergeten: een interessante korting per aankoop van 6 en 24 flessen wijn op 8 referenties (4 rode, 3 witte en 1 roséwijn).

     

    De kenmerken van het GB Wijnfestival 2006

     

    Het unieke karakter van het GB Wijnfestival stemt voort uit de diversiteit aan geselecteerde wijnen, evenals uit de savoir-faire van de wijnspecialisten van het huis: de selectie is een eerbetoon aan hun vakkennis en passie.

    Hoewel er wijnen van overal ter wereld worden gepresenteerd, ligt het accent toch op de Franse wijnen - nog altijd goed voor 74% van de Belgische wijnconsumptie. De grands crus classés of Bordeaux-wijnen, de crus Bourgeois, de appellations communales, … Alle Franse wijngebieden zijn vertegenwoordigd. Maar ook niet-Franse wijnen krijgen de aandacht die ze verdienen: Italiaanse, Spaanse, Chileense, Australische, Zuid-Afrikaanse, Argentijnse, Portugese en andere wijnen zijn op de afspraak.

     

    Trouw aan de strategie die GB volgt voor het Wijnfestival, worden ook nu kwaliteitswijnen voorgesteld, met de nadruk op het exclusieve en uitzonderlijke. «We doen ondermeer een beroep op producenten die weinig gekend zijn bij het grote publiek, maar die wel gekend zijn bij de liefhebbers. Ons objectief is klanten kwaliteitswijnen aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen. We bieden meer dan 250 wijnen aan tussen 2,39 en 42,99 euro», aldus André Gigantelli, Productchef Wijn bij Carrefour Belgium. RVH.

     

    14-09-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.carrefour wijnfestival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Carrefour Wijnfestival 2006:

    Van 13 tot 30 september

     

     

     

     

    Carrefour onthult de selectie wijnen

    voor het Wijnfestival 2006

     

     

    De Carrefour-hypermarkten organiseren al vele jaren het Wijnfestival, een unieke veertiendaagse waarin de klanten grands crus en appellaties

    voor een zachte prijs op de kop kunnen tikken.

     

    Met het ondertussen welbekende wijnfestival bewijst Carrefour elk jaar opnieuw zijn vakkennis en professionalisme bij het selecteren van wijnen. Het Wijnfestival vindt dit jaar plaats van 13 tot 30 september 2006 in de 56 Carrefour-hypermarkten. Ook nu engageren de hypermarkten zich om kwaliteitswijnen, -schuimwijnen en -champagnes aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Het gaat om allerlei appellaties, niet alleen afkomstig van de Franse wijngebieden (die nog steeds goed zijn voor grosso modo 75 % van de markt), maar ook van elders.

     

    Carrefour biedt namelijk ook een selectie van «niet-Franse wijnen» aan - uit andere al dan niet Europese landen - en komt hiermee tegemoet aan de stijgende vraag van de Belgische consument, die open staat voor nieuwigheden. De klanten zullen niet alleen Duitse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen kunnen proeven, maar ook Zuid-Afrikaanse, Australische, Californische of uitstekende Latijns-Amerikaanse wijnen, waaronder de Argentijnse en Chileense. Carrefour selecteerde voornamelijk wijnen uit 2002, 2003 en 2004. De selectie gebeurde met de grootste zorg: uit duizenden flessen werden alleen de beste weerhouden.

     

    Een nieuwigheid voor het Wijnfestival 2006: de “Ongelofelijke Wijnen”, minder bekende wijnen tegen betaalbare prijzen, die zich kunnen meten met de grootste voorbeelden van hun appellatie. Het festival stelt ook een heel aantal “Bekroonde Wijnen” en “Aanbevolen “Wijnen” voor, wat de kwaliteit van de selectie benadrukt.

     

    Dit jaar stelt Carrefour de Ongelofelijke wijnen voor: een selectie wijnen die verkocht worden tegen betaalbare prijzen en die zich kunnen meten met de grootste wijnen van hun appellatie.

    Enkele voorbeelden: Château Plaisance 2002 – St-Emilion (rood) – 8,99 euro, La Dame de Malescot 1999  – Margaux (rood) – 10,99 euro, Château La Dauphine 2003 – Fronsac (rood) – 14,59 euro , Château Reignac 2000 – Bordeaux Supérieur (rood) – 7,99 euro , Domaine Chante Cigale 2003 – Chateauneuf du Pape (rood) – 15,99 euro

     

     

     

    Om de klant te helpen bij zijn keuze, bevat de catalogus van het Carrefour Wijnfestival naast een uitstekende wijnselectie ook allerlei extra informatie. Bovendien kan de klant ook profiteren van allerlei voordelen, zoals 2+1 gratis, 4+2, 3+1. Daarnaast geldt tijdens het Wijnfestival een korting van 10% bij aankoop van 24 flessen, een korting die overigens ook tijdens de rest van het jaar geldig is in de Carrefour-hypermarkten.

     

    De kenmerken van het Carrefour Wijnfestival 2006

     

    Het unieke karakter van het Carrefour Wijnfestival stemt voort uit de diversiteit aan geselecteerde wijnen, evenals uit de savoir-faire van de wijnspecialisten van het huis: de selectie is een eerbetoon aan hun vakkennis en passie. Tijdens het Carrefour Wijnfestival wordt een selectie kwaliteitswijnen aangeboden.

     

    Hoewel er wijnen van overal ter wereld worden gepresenteerd, ligt het accent toch op de Franse wijnen - nog altijd goed voor 74% van de Belgische wijnconsumptie. De grands crus classés of Bordeaux-wijnen, de crus Bourgeois, de appelation communales, … Alle Franse wijngebieden zijn vertegenwoordigd. Maar ook niet-Franse wijnen krijgen de aandacht die ze verdienen: Italiaanse, Spaanse, Chileense, Australische, Zuid-Afrikaanse, Argentijnse, Portugese en andere wijnen zijn op de afspraak.

     

    Trouw aan de strategie die Carrefour volgt voor het Wijnfestival, worden ook nu kwaliteitswijnen voorgesteld, met de nadruk op het exclusieve en uitzonderlijke. «We doen ondermeer een beroep op producenten die weinig gekend zijn bij het grote publiek, maar wel bij de liefhebbers. Ons objectief is klanten kwaliteitswijnen aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen. We bieden enkele honderden wijnen aan tussen 2,39 en 150 euro», aldus André Gigantelli, Productchef Wijn bij Carrefour Belgium. RVH.

     

     

     

    06-09-2006 om 10:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relais st job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    LE RELAIS ST JOB

    18de eeuws poststation met sfeer

     

     

     

    De "Relais St Job" ligt aan het Sint-Jobsplein in het stukje Ukkel dat zijn oude charme met een menselijk gelaat heeft weten te behouden. Het authentieke 18e-eeuwse poststation is
    een gelukkig bewaard gebleven getuige van het verleden. Ook de oorspronkelijke roeping van veilige pleisterplaats heeft de tand des tijds doorstaan, zelfs in de opeenvolgende restaurants die hier gevestigd waren.

     

    De massieve witte gevelmuren verbergen een typische brasserie van vroeger, met mooie banken van geboend hout, kleine werkplaatslampen, mozaïeken van oude tegels op de vloer, pilaren die het plafond stutten. Tegelijk een gevoel van ruimte maar ook van privacy, dankzij de opeenvolgende ruimtes waarvan alleen de voorste wat groter is. Verderop ontdekken we ook een bar met hoge tafeltjes, voor een aperitief in een informelere sfeer of voor een hap "uit het vuistje".

     

    De binnenruimte is verrassend veel groter dan men van de buitenkant zou vermoeden. Achteraan is er nog een grote zaal met zichtbaar metselwerk en barokke luchters : ideaal
    voor seminaries (met audiovisuele apparatuur), banketten, recepties, huwelijksfeesten, … Een fraai uitgevoerde trap leidt naar een mooi terras op de eerste verdieping dat groot genoeg is om tafels te dekken voor 65 personen. Zeer verleidelijk voor een lunch of diner in de open lucht, in de schaduw van grote witte parasols.

     

    Een keuken om in vertrouwen op te rekenen

     

    De keuken van de Relais St Job beschrijven? Een weelderige keuken die past in de traditie van de mooie en goede brasseriën en kleine en grote honger weet te stillen; een keuken die uitpakt met een zeer veelzijdige kaart om iedereen te behagen en met enkele niet te missen specialiteiten : garnaalkroketten en huisfondues, niertjes, zwezerik en kalfslever, zeer hoog aangeschreven, gestoomde kabeljauw met mousselinesaus of verbluffend goede roodvleesgerechten, "pavé", filet pur, ribstuk, vers gehakte filet americain met handgesneden frieten (zó lekker dat sommigen een portie vragen als voorgerecht !),  in de oven gebakken of gegratineerde aardappelen.

     

    De keuken van de Relais St Job biedt evenzeer streekgerechten, genereus in hun eenvoud : zoals duo van ambachtelijke beuling, appelmoes en puree; paling in het groen, kalfsbrood met twee stoempvariëteiten en ook het klassieke koninginnehapje …

    Deze veelzijdigheid etaleert zich tevens in een klassieke en toch eigentijdse keuken die openstaat voor actuele trends, exotische smaken en zin voor lichtheid : o.m. tartaar van rode tonijn met koriander, gekonfijte gember en wasabi, een wok van verse groenten met sojasaus of een lauwe salade van gegrild, op Thaise wijze gemarineerd kippenwit, het lievelingsgerecht van vele stamgasten.

     

    Onze keuze viel als voorgerecht op een carpaccio van ganzenlever met zoutbloempjes en gekonfijte peer, knappe presentatie van een smaakvol en uiterst fijn gerecht, en anderzijds op een aromarijke avocado met grijze garnalen die in een net ietsjes overdreven groene salade zwommen. De visgerechten waren prima afgewerkt, dagvers en perfect op smaak. De goudgele mousselinesaus van de kabeljauwmoot was een fijne aanvulling op de romige puree, terwijl het groentenkransje van de gegrilde tonijn volop genoot van het sausje bestaande uit verse koriander, gekonfijte gember en wasabi. De witte St Aubin wijn 2004, La Pucelle, wekte menig visje tot nieuw leven en liet een ronduit schitterende afdronk na.

     

    De traditie van de Relais St Job etaleert zich volop als:

     

    - een keuken met volledig huisbereide gerechten

    - een keuken die het hele jaar door dag in, dag uit geopend is: van 's middags tot middernacht, en op vrijdag- en zaterdagavond zelfs tot 0.30 u. Daarmee is de Relais St Job een gedroomde bestemming na een of andere avondvoorstelling. 

    - een keuken met een waaier van gerechten voor alle smaken en alle budgetten, o.m. elke middag een lunch van 2 gangen voor 11,90 euro; zaterdag- en zondagmiddag : menu van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor 20 euro.

     

    Tot slot – en misschien is dit wel het belangrijkste – is de Relais St Job een bijna huiselijk intieme omgeving, dicht bij de mensen. Sommige medewerkers werken hier al sinds de heropening, nu drie jaar geleden. Nieuwe gasten worden met de glimlach ontvangen, en voor de vertrouwde gezichten kan er altijd wel een babbeltje af.

     

    Het hele team van de Relais St Job is begaan met deze traditie van gastvrijheid.
    Het pand werd tactvol gerenoveerd; het bijzondere karakter van weleer bleef behouden. De kwaliteit van keuken en dienstverlening past dan weer perfect bij de eigentijdse smaak. Jammer evenwel van de eentalige menukaart, in tegenstelling met nabijgelegen restaurants al doet het personeel een degelijke inspanning om dit euvel weg te werken. RVH.

     

    Relais St Job - Sint-Jobsplein 1 – 1180 Brussel

    Tel.: 02/375 57 24 - Het hele jaar open, 7 dagen per week, behalve 24 en 31 december ’s avonds.

     

    06-09-2006 om 10:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    SECOND PLACE: De kortste weg naar de zon!

    Hoewel het weer van augustus het niet liet vermoeden is het eigenlijk nog zomer. Brengt u uw vrije momenten ook liever in een aangenamer klimaat door, maar dan met het gemak en comfort van uw eigen thuis? Dan moet u van vrijdag 22 tot zondag 24 september op de nieuwe beurs SECOND PLACE zijn! U kan er in hal 8 terecht om kennis te maken met alle aspecten van een tweede verblijf. Een première in België!

    De top vijf van vakantiebestemmingen van de Belgen wordt bezet door de zon (Spanje, Turkije, Frankrijk, Griekenland en Tunesië). Op SECOND PLACE vindt men informatie om er een permanent vakantieverblijf en/of investering van te maken. Op de beurs vind men projectontwikkelaars uit zowel binnenland (kust en Ardennen) als buitenland (Frankrijk, Spanje, Turkije, Portugal, Italië, Malta, Griekenland, Hongarije, Tsechië ,Egypte, Zuid Afrika, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, Florida, …) Ook financiële instellingen en toepasselijke tijdschriften hebben een stand op de beurs. Met 60% Belgische en 40% buitenlandse exposant-projectontwikkelaars kan men rechtstreeks en zonder tussenpersonen praten en onderhandelen.

    De organisatoren van SECOND PLACE maken van deze beurs echter ook een belevenis. De geur van lavendel of een spelletje petanque, zeezand en ligstoelen, … alles is aanwezig om je in de juiste sfeer te brengen. Daarnaast worden er ook verschillende seminaries georganiseerd die de verschillende aspecten over de aankoop van een tweede verblijf bespreken: Van het aangaan van een “hypotheek in het buitenland”tot de “fiscale aspecten van de aankoop, het bezit en de financiering van een tweede verblijf”. Dat een tweede verblijf een daadwerkelijke trend is, bewijst de media-aandacht. Zo kan tussen 25 augustus en 23 september naar SECOND PLACE-televisie worden gekeken op Vitaya en zijn er verschillende “Clé sur porte”-reportages over het thema gepland op RTL-TVI.

    Ook voor bedrijven een gelegenheid om nieuwe markten te ontdekken (letterlijk en figuurlijk dan): Op vrijdag wordt tijdens de nocturne (tot 21u00) een B-to-B avond gehouden waarbij buitenlandse projectontwikkelaars op zoek gaan naar Belgische makelaars die hun project willen vertegenwoordigen. RVH.

    Second Place: Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september 2006. van 11u00 tot 17u00, (Vrijdag tot 21u00) Via parking C bereikt u rechtstreeks hal 8.

     

    06-09-2006 om 10:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    Toeristen geven steeds meer uit in Vlaanderen

    Bourgeois belicht onderzoek bij meer dan 8.500 vakantiegangers

     

     

    Uit een grootschalig, vijfjaarlijks onderzoek van Toerisme Vlaanderen blijkt dat vakantiegangers steeds meer besteden tijdens hun verblijf in Vlaanderen, al worden die verblijven korter. Meer dan 8.500 enquetês werden afgenomen bij binnen- en buitenlandse vakantiegangers aan de Vlaamse kust, in onze kunststeden en in de groene regio's. De onderzoekers peilden daarbij zowel naar de beleving op vakantie (tevredenheid, interesses...) als naar concrete statische gegevens (bestedingen, leeftijd, beroep...). Vlaams minister van Toerisme, Geert Bourgeois wil het onderzoek gebruiken om het Vlaams toeristisch product maximaal af te stemmen op de behoeften van de belangrijkste doelgroepen en kondigde ook een nieuw marketingplan aan.

     

    De trend is internationaal merkbaar. Toeristen reizen meer, maar blijven minder lang. Vorig jaar nog verbleven 8.819.708 toeristen in Vlaanderen (inclusief Brussel). Dat was 1,2 procent meer dan in 2004, maar het aantal overnachtingen bleef gelijk omdat vakantiegangers kozen voor korte verblijven. Uit het onderzoek blijkt evenwel dat de toeristen tijdens hun korte trips meer uitgeven. Aan de kust stijgt de gemiddelde besteding per persoon, per nacht van 43 euro in 2000 naar nu al 60 euro. In de Vlaamse regio's is de stijging zelfs nog sterker: van 36 euro naar 59 euro. In de kunststeden is er een status-quo van het hoge bestedingsbedrag van 132 euro. Amerikanen, Spanjaarden en Belgen geven het meeste uit op vakantie in Vlaanderen, per persoon, per nacht.

     

    De beslissing om op reis te gaan wordt ook steeds impulsiever genomen. Driekwart van de toeristen in de kunststeden boekte hun reis maximaal 1 maand voor ze op reis vertrokken. In de Vlaamse regio's is dat bijna de helft. Slechts een minderheid boekt ze langer dan drie maanden op voorhand. De consument wordt wel steeds kritischer. Toeristen hebben steeds meer reiservaring en kunnen hierdoor beter vergelijken.

     

    Het onderzoek toont daarnaast aan dat er een zeer specifiek profiel is voor elk macroproduct (kust, kunststeden, Vlaamse regio's). Het merendeel van de reizigers gebruikt nog steeds de wagen, maar dit aandeel op zich neemt af. De Thalys zit daarentegen in de lift. Eén bezoeker op vijf in de kunststeden komt met het vliegtuig. Een cliché dat bevestigd wordt door het onderzoek: het belang van internet als belangrijkste informatiebron neemt fors toe.

     

    "Meten is weten" stelt minister Bourgeois, "dankzij zulke studies kunnen we ons Vlaams toeristisch product maximaal afstemmen op de behoeften van de belangrijkste doelgroepen. De onderzoeksresultaten worden tot slot ook ingepast in een gloednieuw marketingplan. Gezien de steeds scherpere concurrentie, bijvoorbeeld vanuit Oost-Europa, is dat absoluut nodig. Daarnaast moeten we blijven inspelen op nieuwe trends en alsmaar innoveren, bv. een Kunststedenactieplan om al onze kunststeden in één aantrekkelijk pakket aanbieden, de  Ronde van Vlaanderen en de herdenking van 100 jaar WOI in 2014, als een toeristisch pakket voorstellen.” RVH.

     

     

     

    06-09-2006 om 10:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

                              

     

    VLM Airlines verdubbelt het aantal vluchten tussen Amsterdam en London City van 6 naar 12

     

    Vanaf maandag 18 september zal VLM Airlines op weekdagen 12 vluchten aanbieden tussen Amsterdam Airport Schiphol en London City Airport. Tijdens het weekend worden op zondag drie vluchten ingelegd en op zaterdag één vlucht.

     

    Vanaf 18 september zal VLM Airlines op weekdagen 12 vluchten aanbieden vanuit Amsterdam en 10 vluchten vanuit Rotterdam naar London City. Dit brengt het totaal op 22 vluchten vanuit Nederland naar het centrum van Londen. VLM Airlines heeft tijdens de eerste acht maanden van 2006 een toename gekend van 22% op de Rotterdam route, tot 90.000 passagiers. De groei vanuit Amsterdam was nog significanter: vergeleken met dezelfde periode verleden jaar (april tot augustus 2005 ten opzichte van april tot augustus 2006) is de Amsterdam route gegroeid met maar liefst 131%. Meer dan 51.000 passagiers werden vervoerd op de Amsterdam route tijdens de eerste 8 maanden van 2006.

     

    Dankzij deze extra vluchten zal VLM Airlines eveneens 2 extra toestellen stationeren op Amsterdam Airport Schiphol, waardoor er nu in totaal 4 vliegtuigen gestationeerd zijn op deze luchthaven.  Dit brengt het totaal aantal toestellen in de vloot van VLM Airlines op 16,  allen van het type Fokker 50.  

     

    Johan Vanneste, Managing Director VLM Airlines: “We hebben recent een toename aangekondigd tot 9 vluchten op deze route. Bij het analyseren van de toekomstige boekingen en de spectaculaire groei op de Amsterdam – London City route hebben we beslist nog meer vluchten in te leggen op deze route.” Hij voegt er aan toe: “De Nederlandse markt heeft nog een enorm potentieel voor een kwalitatieve zakelijke luchtvaartmaatschappij zoals VLM Airlines. Wij zien immers dat een groeiend aantal zakenmensen op zoek is naar een vlugge, betrouwbare en efficiënte manier van vervoer voor hun professionele verplaatsingen naar Londen.”

     

    VLM Airlines beschikt over een sterk competitief voordeel op Schiphol. De toestellen van VLM Airlines staan immers aan de gate geparkeerd wat de reizigers een bijkomend tijdsvoordeel oplevert. Bovendien vliegt VLM Airlines naar London City Airport, de luchthaven die het dichtst gelegen is bij het centrum van Londen (slechts 11km tot het stadscentrum). London City Airport heeft nu ook een eigen DLR station, vanwaar een directe verbinding wordt aangeboden naar het centrum via de Docklands Light Railway, die deel uitmaakt van het Londense ondergrondse metro-netwerk. VLM Airlines heeft keer op keer bewezen de snelste manier van reizen naar het centrum van Londen aan te bieden. Met een vliegtijd van 1 uur en 10 minuten van Amsterdam naar hartje Londen en check-in tijden die tot een minimum herleid zijn, is het tijdsvoordeel voor zakenreizigers een aanzienlijk pluspunt.

     

    De 12 vluchten worden in hoge mate geconcentreerd rond de zakenagenda’s van de passagiers van VLM Airlines.  Met 5 vluchten die vertrekken vanuit Amsterdam tussen 07.00 uur en 10.00 uur ‘s ochtends en 5 vluchten die vertrekken tussen 16.00 uur en 19.30 uur, wordt aan zakenreizigers een voldoende ruime keus en een grote flexibiliteit aangeboden. RVH.

     

     

    06-09-2006 om 10:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fashion food antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE SAN PELLEGRINO FASHION FOOD BEURS GAAT VOOR DE EERSTE KEER AAN TAFEL IN ANTWERPEN

    Op 21, 22 en 23 september 2006 vanaf 19 uur  Waagnatie-Hangar 29

     

    Het Brussels evenement van formaat, de Kunst- en Gastronomiebeurs, heeft altijd al veel gespreksstof geboden. De S. Pellegrino Fashion Food, die zich richt tot de liefhebbers van lekker eten en tot de levensgenieters, dekt nu weer de tafel tijdens de vijfde uitgave, in het uitzonderlijk kader van de "Waagnatie-Hangar 29" van Antwerpen.

     

    S. PELLEGRINO FASHION FOOD, EEN EUROPESE PRIMEUR

     

    Het was A. de Meester die het idee voor San Pellegrino Fashion Food bedacht en uitwerkte. Het is een uniek concept in Europa, wat het net zo apart maakt. De Fashion Food beurs ging immers de uitdaging aan om een tiental hoofdrolspelers van het Antwerps gastronomisch toneel op een zelfde plaats samen te brengen. Dit moest iedereen de kans bieden om in een buitengewoon kader nader kennis te maken met enkele beoefenaars van de vindingrijke gastronomie, maar ook om poolshoogte nemen van de nieuwste trends op het gebied van culinaire vernieuwingen. En omdat Mooi en Goed altijd graag samengaan, zullen de bezoekers van de beurs er ook volop kunnen genieten van de mooiste werken van verschillende artiesten.

     

    Van 19 tot 23 uur zullen de vertegenwoordigde restaurants gerechten serveren voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten in kleinere porties. Er werd gekozen voor de vorm van kleine porties om de bezoekers aan te sporen voor een zelfde maaltijd verschillende restaurants te "proeven". Ideaal is voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in telkens een ander restaurant gebruiken, naargelang van de eigen voorkeur en smaak.

    Deze originele formule houdt in dat de proevertjes ‘gerechten of dranken’ kunnen aangekocht worden in de vorm van vorken en kurken. De prijs bedraagt 2,50 euro/stuk.

    Vanaf 23 uur, gaat de avond verder in de "Fashion Food VIP Lounge" met de meest trendy DJ’s.

     

    ACHT RESTAURANTS OM UW ZINNEN TE STRELEN

     

    Voor deze vijfde uitgave zijn volgende acht restaurants vertegenwoordigd: Grand Café Horta, Het Pomphuis, De Barbarie, Noorderterras, Cité du Dragon, Lux, Stereo Sushi en Velvet Lounge. Ze verschillen erg van elkaar, maar toch hebben ze iets gemeen: hun culinaire aanpak gaat mee met de tijd. Ze willen meer doen dan gewoon "te eten geven", ze blijven stuk voor stuk vernieuwend, in hun heel eigen benadering van de gastronomie. Deze S . Pellegrino Fashion Food beurs is ook de kans om te proeven van de culinaire nieuwigheden van het ogenblik.

    Op zaterdagavond wordt, vanaf 22 uur, een Erecomité samengesteld om prijzen uit te reiken aan de initiatieven van de restaurants. "Prijs voor het mooiste decor", "Prijs voor het origineelste bord", "Prijs voor de mooiste gastronomische aanpak" zijn enkele voorbeelden van wat met deze manifestatie bedoeld wordt. RVH.

     

    PRAKTISCHE INFO

     

    Data: 21 22 23 september 2006

    Plaats: Waagnatie-Hangar 29 - Rijnkaai 150 2000 Antwerpen

    Openingsuren:

    Donderdag 21 september : Nocturne : vanaf 19 uur, vrijdag 22 september, gala - avond : vanaf 19 uur, zaterdag 23 VIP- avond : vanaf 19uur. Toegangsprijs 7 euro.

    www.fashionfood.be

     

    06-09-2006 om 10:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.delacre unicef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

               

     

     

    Delacre steunt poliovaccinatie met knappe “UNICEF “ koekjestrommel

     

     

     

    UNICEF, het Kinderfonds van de Verenigde Naties,  werkt al zestig jaar aan een betere wereld voor kinderen en die verjaardag zetten we in de bloemetjes! Ook Delacre helpt graag een handje door de lancering van de UNICEF koekjestrommel, een aantrekkelijke uitgave in beperkte reeks. Per verkochte trommel geeft Delacre een donatie aan de organisatie. UNICEF kan in ons land al rekenen op een ruime bekendheid en geniet grote sympathie bij de bevolking. Zo zijn er de vrijwillige ambassadeurs van UNICEF België : Axelle Red, Helmut Lotti, Khadja Nin, Salvatore Adamo, Dixie Dansercoer, Alain Hubert en Frank De Winne. Internationaal zijn David Beckham, Robbie Willams, Susan Sarandon en nog vele andere sterren actief voor UNICEF.

     

    Met de lancering van deze UNICEF koekjestrommel zet Delacre een bijzondere creatie in het winkelrek. Kinderen uit alle windstreken lachen je toe vanaf het deksel en de zijkanten van de trommel: een innemende, warme uitbeelding van de wereld en de doelstellingen van UNICEF. Zestig jaar geleden werd het Kinderfonds van de Verenigde Naties opgericht om overal ter wereld op neutrale wijze de rechten en belangen van kinderen te verdedigen. Sinds 1946 verbeterde UNICEF op een discrete maar doeltreffende manier de leefomstandigheden van miljoenen kinderen.

     

    Per verkochte koekjestrommel van deze UNICEF editie doneert Delacre een bedrag dat overeenkomt met de prijs van vier dosissen van het poliovaccin, de hoeveelheid die nodig is om één kind volledig te vaccineren. Dat maakt de “UNICEF” trommel niet alleen tot een mooi geschenk, het is ook een mooi gebaar. Wie hem koopt, geeft een beetje meer en dat maakt een groot verschil! Dankzij deze actie kan UNICEF meer dan 40.000 kinderen vaccineren tegen polio (Kinderverlamming). Met de geschenkenperiode voor de deur is dit niet alleen een leuke en lekkere, maar ook een zinvolle attentie voor relaties, familie en vrienden.

    De uitzonderlijke zorg die Delacre aan zijn patisseriekoekjes besteedt, vinden we ook terug in deze extra mooi verzorgde trommel: een hebbeding dat je als handige opbergdoos kan gebruiken. De kleurige, vrolijke afbeelding werd door UNICEF gecreëerd voor z’n 60e verjaardag. Ze zal ook terechtkomen op een van de wenskaarten van UNICEF.

     

    UNICEF-prioriteiten:

     

    UNICEF wil kinderen goed laten starten in het leven. Kwaliteitsvol onderwijs en een veilige, gezonde omgeving zijn daartoe basisvoorwaarden. Om die doelstelling te halen, stelt UNICEF vijf prioriteiten voorop: ontwikkeling van het jonge kind, vaccinatie van kinderen, basisonderwijs, de strijd tegen HIV/aids, en bescherming tegen uitbuiting en mishandeling. RVH.

    06-09-2006 om 10:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bio dole ananas

     

     

    Dole bevestigt aandacht voor eerlijke handel zoals vastgelegd in missie

    Eerste Dole bio-ananas met keurmerk Max Havelaar in Antwerpen gearriveerd.

     

     

    In de Antwerpse haven is zopas de eerste lading bio-ananas met het keurmerk Max Havelaar gearriveerd. Dit etiket garandeert de consument dat organisaties van kleine boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun milieuvriendelijk geproduceerde ananas. Dit is een gevolg van de inspanningen die Dole Food Company wil doen om de ‘fair trade’ te promoten. De ananas van Max Havelaar is immers afkomstig van de Dole-plantages in Latijns-Amerika, waar de inspecteurs van het keurmerk in alle openheid het sociale en ecologische engagement van Dole kunnen vaststellen.

     

    Als grootste producent van ananas ter wereld wil Dole Food Company een voortrekkersrol spelen in de rechtvaardige handel van deze vruchten. Volgens het ‘mission statement’ is het bedrijf dit verplicht ten opzichte van klanten, medewerkers, investeerders én leveranciers. Het streven naar de hoogste ethische standaarden, met respect voor het milieu en de sociale productie-omstandigheden, is dan ook een voortdurend aandachtspunt in de bedrijfsfilosofie.

     

    Bio-garanties

    Max Havelaar moedigt de lokale boeren aan om de extra opbrengsten waar mogelijk te investeren in milieuzorg. Op die manier blijven hun producten competitief, aangezien ze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor internationale handel. Voor de thans geleverde ananas is voldaan aan alle voorwaarden op vlak van milieuvriendelijke productietechnieken (geen sproeistoffen of additieven, dus 100% natuurlijk product). Dit fruit mag dan ook een echt bio-product worden genoemd. Het toekennen van dit bio-label gebeurt eveneens op basis van de lokaal uitgevoerde controles door Max Havelaar. Het is een extra commercieel argument om de afzet van fair trade bio-ananas in ons land te verhogen.   RVH.

    www.doleeurope.com

    06-09-2006 om 10:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Discipelen Auguste Escoffier Benelux introniseren nieuwe leden.

     

     

     

    Auguste Escoffier is 160 jaar na zijn geboorte in blakende gezondheid aldus Daniel Lassaut, voorzitter van de Beneluxvereniging van de Discipelen Escoffier. Geen lachwekkende verklaring aldus Daniel, maar pure ernst. De Escoffierbijbel uit 1902 die stelde dat ‘Koken een Kunst’ is, en aandrong op respect voor smaak en origine van de producten zodat licht en makkelijk verteerbare gerechten worden gepresenteerd, is meer dan ooit actualiteit.

     

    De waarschuwing van destijds dat de keuken in permanente evolutie zou zijn en men ten allen tijde het beroep moest beschermen is nog steeds pure waarheid. Alhoewel de principes van Auguste Escoffier in meerdere landen worden opgevolgd, bezitten enkel België en Japan een meer gestructureerde vereniging. In eigen contreien komt de vereniging op voor de bescherming van de leden tegen een overlast van taksen, belastingen en zinloze reglementen. Bovendien onderneemt de vereniging regelmatig diverse acties met als doel het unieke artisanale klimaat van het beroep te vrijwaren.

     

    De wisselwerking bestuur-leden is aldus Daniel Lassaut quasi perfect en komt tijdens drie manifestaties tot uiting. De ledenvergadering vindt in februari plaats, het banket in juni en de culinaire reis in september. Tijdens de jaarlijkse reis worden hoogstaande gastronomische restaurants in het buitenland bezocht, terwijl het geheel met culturele maar vooral voor het beroep aantrekkelijke items o.m. bezoeken aan wijnregio’s, kaasproducenten edm, wordt aangevuld. Dit jaar staan enkele gastronomische toprestaurants in Berlijn op de agenda die worden aangevuld met de ontdekking van regionale culinaire facetten. De aanzet tot de jaarlijkse reis was een trip naar Villeneuve-Loubet, de geboorteplaats van Auguste Escoffier, waar tevens het gelijknamige museum huist, gekoppeld aan een culinaire ontdekking van de regio Nice-Monaco. Sedertdien werden o.m. bezoeken aan Londen, Parijs, Barcelona en Wenen georganiseerd.

     

    De vereniging laat de leden vrij in hun menusamenstelling al is er een zachte dwang om ook een uitgesproken Escoffiermenu te presenteren. Toch wil men geen overlast veroorzaken omdat alle leden bij hun suggestieve items reeds ruime aandacht aan de Escoffierwaarden besteden. Het bakent 2006 werd feilloos verzorgd door Lieve de Brabandere in de Leuvense Facultyclub, alle 25O couverts genoten van een onberispelijke presentatie en een uitermate rijk smakenpalet. Het banket was meteen de gelegenheid tot de officiële intronisatie van drie nieuwe leden, nl. Peter Gast van Restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen - Nederland, David Demey van Restaurant Het Bourgondisch Kruis in Kuurne en Patrick Verbrugghe van Restaurant Le Sauvoir, Marriott Hotel Brussel.

         

    Tijdens de vakbeurs Horeca Expo in de lokalen van Flanders Expo in Gent eind november 2006, organiseert de vereniging een wedstrijd voor ‘jong talent’ tussen de 20 en 23 jaar. De laureaat wordt tevens finalist voor een internationale Escoffier competitie die in april 2007 in Frankrijk wordt georganiseerd. Door deze en andere acties kan de vereniging zich extra  accentueren op een verdere ontplooiing en groei.

     

    In het algemeen vecht de vereniging permanent voor de uitbouw van een goede keuken die rekening houdt met de wensen van de klanten maar tevens gebruik maakt van nieuwe bereidingstechnieken. Ongeacht het keukentype blijft aldus Daniel Lassaut, één gegeven centraal staan, nl. het respect voor de smaak en de origine van de producten. Voor de eindconsument is dit facet zeer belangrijk terwijl het anderzijds de rijdkom van de artisanale kookkunst ten volle ondersteunt. RVH.

     

    28-08-2006 om 22:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flavour Shaker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

                                                                                                 

     

    Jamie Oliver vindt nieuwe smaakmaker uit

    Flavour Shaker maakt aroma's vrij in een handomdraai

     

     

    De Flavour Shaker is een nieuwe, superhandige tool voor de keuken. Vanaf nu haalt u alle aroma's uit kruiden, noten, citrusschillen, noem maar op. In een handomdraai, zonder moeite en dat terwijl de keuken netjes blijft. Bovendien ziet deze uitvinding van sterkok Jamie Oliver er zo leuk uit, het lijkt wel een matroesjkapop, dat u hem gewoon op het werkblad kan laten staan. Eén tip: als je'm als cadeau koopt, neem er dan gelijk eentje voor jezelf. Want deze Flavour Shaker wil je nooit meer missen.

     

    Malen, pletten, mengen en nog veel meer!

    De Flavour Shaker is een uitvinding die plet, maalt, mixt, mengt en alle smaken laat vrijkomen. In een paar seconden haalt hij de fijnste aroma's uit peper, kaneel, steranijs en look. De aroma's van verse kruiden als basiel, peterselie en munt krijgen nog meer intensiteit. Wie ook olie, vinaigrette of room toevoegt, heeft een schitterende basis voor sauzen, marinades en dressings. Verse pesto of tapenade maakt u in een oogwenk.

    Ook voor desserts is dit een ideale bondgenoot. Mengelingen van suiker, vanille, kaneel zijn onweerstaanbaar bij taarten en desserts. De veelzijdige Flavour Shaker werkt makkelijk, netjes en snel. Door zijn gesloten constructie blijft de keuken proper en de onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser.

    De Flavour Shaker is door zijn eenvoudig design een plezier om mee te werken. Met zijn tweeledige koker lijkt hij op een kegel, waarin een keramische bal al het werk doet.

     

    Invented by Jamie Oliver

    Jamie Oliver kiest in zijn recepten steevast voor de krachtige, authentieke smaak van verse kruiden en specerijen. Een vijzel was zijn onmisbare gereedschap om te stampen, pletten en mengen, maar Jamie vroeg zich af of het niet nog beter en vooral ook makkelijker kon. Vier jaar lang heeft hij aan zijn uitvinding gewerkt, via schetsen ontwikkelde hij de unieke, organische vorm en diverse prototypes werden in de praktijk getest. Het eindresultaat werd door kwaliteitsfabrikant William Levene in productie genomen: de Flavour Shaker kan alles wat een vijzel kan en méér, en dat met veel minder moeite! Met zijn aanstekelijke enthousiasme demonstreert Jamie op de bijgeleverde cd hoe zijn Flavour Shaker werkt.

     

    Kwaliteit voor de actuele keuken

    Jamie's creatie is ideaal om lekker en gezond te koken. Doordat aroma's in al hun sterkte vrijkomen, kunt u met pure en natuurlijke ingrediënten een volle smaak geven aan gerechten. Maar daarnaast getuigt de Flavour Shaker ook van goede smaak op gebied van design en productkwaliteit. Zo zijn de shakerhelften gemaakt van quasi onverwoestbaar polycarbonaat. De keramische kogel neemt geen smaken op en laat zich perfect afwassen.

    Wie ondertussen zin heeft gekregen in een zelfgemaakte pesto rosso of romige saliesaus, kan zich inspireren op de bijgevoegde recepten: probeer 'm even uit! RVH.

    www.ghecom.be, www.flavourshaker.co.uk en www.jamieolivier.com

     

    Gerechtsuggesties:

     

    Romige Franse knoflookdressing :

     

    ½ theelepel zwarte peperkorrels, 2 eetlepels kruidenazijn, ½ theelepel zeezout, 6 eetlepels plantaardige olie, 1 teentje knoflook gepeld en 1 eetlepel crème fraîche.

     

    Doe de peperkorrels, het zout en de knoflook in de onderste helft van de Flavour Shaker™. Laat de bal erin vallen en schroef de bovenkant stevig vast. Schud de shaker 20 seconden op en neer, houd hem dan rechtop en schroef de bovenkant los. Voeg de rest van de ingrediënten toe, schroef de bovenkant weer vast en schud nog eens 10 seconden. Je romige knoflookdressing is klaar.

     

    Serveertip:

    Deze dressing is perfect om eenvoudige groene salades op te waarderen of als dipsaus voor rauwe groenten.

     

    Hete tandoorimix:

     

    1 theelepel korianderzaad, 1 theelepel grof zout, 1 gedroogd rood chilipepertje; 1 theelepel paprikapoeder; ½ theelepel komijn, ½ theelepel kurkuma, ½ theelepel zwarte peperkorrels en ½ theelepel gemalen gember.

     

    Doe het korianderzaad, het chilipepertje, de komijn en de peperkorrels in de onderste helft van de Flavour Shaker™. Laat de bal erin vallen en schroef de bovenkant stevig vast. 30 seconden schudden tot de inhoud kruimelig is en dan het zout, het paprikapoeder, de kurkuma en de gember toevoegen. Schroef de bovenkant vast en schud nog eens 20 seconden.

     

    Serveertip:

    Bestrooi de vleesspiezen voor het grillen met de mix om er een echte tandoorismaak aan te even. Lamskoteletten kun je 10 minuten voor het barbecuen ermee inwrijven. En als je een lepel ervan door een kom yoghurt roert, krijg je een verrukkelijke dipsaus.

     

     

     

     

    28-08-2006 om 22:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Entre terre et Mer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Lionel Richard, nieuwe keukenchef in het Entre Terre & Mer restaurant
    Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa

     

    In 2002 werd het vroegere Balmoral restaurant totaal vernieuwd, heringericht in een hedendaagse klassieke stijl, uitgebreid met een Orangerie, een luxueuze veranda met zicht op de tuin en de bossen van Spa en omgedoopt tot “Entre Terre & Mer”.

     

    Het Entre Terre & Mer restaurant kreeg 2 koksmutsen in de Henri Lemaire Gids 2005. In 2005 en 2006 kreeg het Entre Terre & Mer restaurant een quota van 15/20 in de GaultMillau.

    Sinds begin april 2006 is Lionel Richard de nieuwe Executive Chef van het Radisson SAS Balmoral Hotel, verantwoordelijk voor het Restaurant Entre Terre & Mer. Lionel is bevoegd voor het samenstellen van de kaart, de ontwikkeling van nieuwe recepten, het dagelijkse beheer van het restaurant, de opleiding van het personeel etc.

     

    Lionel Richard, geboren in 1968, in Frankrijk, begon in 1991 zijn professionele carrière in Brasserie Paul in Brussel als Demi-chef de Partie, vervolgens werd hij Chef de Partie in Brasserie de l’Alma in Brussel. In 1994 ging hij naar La Truffe Noir en in 1996 naar De Bijgaarden, telkens als Chef de Partie. In april 1996 zette hij de stap naar het Sea Grill restaurant in het Brusselse Radisson SAS Royal Hotel waar hij onder leiding van Yves Mattagne na 2 jaar Sous-chef werd.

     

    Specialiteiten van Lionel Richard zijn:

    • Koninklijke Krab uit de Barentszee met Kroontje van Belgische witte Asperges, Coulis van Waterkers en Schuimende Boter
    • Op Lage Temperatuur Bereide Kabeljauwfilet met Gestoofde Jonge Bladspinazie en Morieljes, Saus op basis van Karnemelk en Truffelparfum
    • Gekonfijte Ananas met Infusie van “Fleur de Samba” en Kalamanski, Lychee Sorbet (Creatie ter gelegenheid van het Gala “Femmes de Cristal 2006”)

     

    Het accent ligt op een combinatie van een regionale keuken met specialiteiten van de Hoge Venen en visgerechten. De menukaart werkt met een aantal vaste klassiekers en wisselt per seizoen. Damien Wibin, Directeur van het restaurant en Maître Sommelier, ontvangt de gasten in zijn “Walk-In” Vinotheek om een aangepaste wijn te kiezen uit de meer dan 220 Franse en wereldwijnen.

    Gasten kunnen à la carte eten of voor één van de (maandelijks wisselende) menus kiezen: het “Retour aux Sources” driegangenmenu aan 40 EUR P/P of 60 EUR P/P incl.  wijnen en water of het Entre Terre & Mer” viergangenmenu aan 50 EUR P/P of 75 EUR incl. wijnen en water.

     

    De totale capaciteit van het restaurant gaat tot 130 personen en er is een privaat salon voorzien tot 30 personen. RVH.

     

    Open van 12.00u tot 14.30u en van 19.00u tot 22.30u. Gesloten op maandag en dinsdag.

    tel. 087/79.21.41 – fax 087/79.21.52 – info.spa@radissonsas.com

     

    28-08-2006 om 22:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegangst

     

     

     

    Vliegangst overwinnen met behulp van de wetenschap

     

    Tussen de 10 % en de 30% van de bevolking lijdt aan vliegangst. Daarmee behoort deze specifieke fobie tot de meest verspreide fobieën. Er  bestaat er reeds lang een belangrijke vraag naar een korte maar afdoende behandelingsmethode.  Specialisten van BIAC, SN Brussels Airlines en de Universiteit Gent sloegen hiervoor de handen in elkaar. Samen ontwikkelden ze een wetenschappelijk onderbouwde cursus die zoveel mogelijk mensen van hun vliegangst zou kunnen verlossen.

     

    Cijfers bewijzen dat het vliegtuig met ruime voorsprong het veiligste vervoermiddel is. Maar wie lijdt aan vliegangst, heeft geen boodschap aan die statistieken. Met alle gevolgen van dien.

    Samen met de Universiteit Gent werkten de luchthaven en SN Brussels Airlines aan een behandelingsmethode in de vorm van een tweedaagse cursus. De cursus heeft een lage instapdrempel en biedt de best mogelijke kansen op succes, op korte tijd.

     

    Op de eerste dag van de cursus komt de theorie aan bod. Een lijnpiloot vertelt over de technische en praktische aspecten van het vliegen, en bezoekt samen met de deelnemers een vliegtuig voor gedetailleerde toelichting.

    Op dag twee nemen de deelnemers samen met hun psychologische coach (een erkend klinisch psycholoog-gedragstherapeut) het vliegtuig voor een commerciële vlucht naar een Europese bestemming. Voor en tijdens de vlucht worden de deelnemers grondig begeleid en nadien volgt een debriefing.

    De website www.vliegangst.org bevat voor de deelnemers alle praktische informatie zoals data, cursusgelden en meer uitleg bij de methodologie van de cursus. Via deze site kunnen geïnteresseerden zich meteen inschrijven. RVH.

    28-08-2006 om 22:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!