Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lethal Justice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DVD & Blu-ray release 'Lethal Justice' & 'Street Wars'

                             

      

     

    Lethal Justice & Street Wars, twee nieuwe films in de True Justice-reeks kwamen net uit op DVD en Blu-ray:

     

    In de  6-delige DVD-reeks  True Justice  is het  telkens actieheld  Steven Seagal die de dienst  uitmaakt. Als hoofd  van een eliteteam undercoveragenten neemt hij het telkens  opnieuw op tegen de machtigste criminelen in zijn stad, Seattle.

     

    Lethal Justice:

    Elijah Kane (Steven Seagal)  en zijn eliteteam nemen  het op tegen de  New Hope Arian  Nation. Die  organisatie deinst  nergens voor  terug en  haalt alles  uit  de  kast  om de plaatselijke verkiezingen te beinvloeden. Daarnaast moet  officier  van  justitie Lisa  Clayton  (Tia  Carrere)  een  serieverkrachter vrijlaten die al snel in zijn oude gewoonten hervalt...

     

    Street Wars:

    In de clubs van  Seattle sterven steeds meer  mensen door het gebruik  van XTC. Kane neemt contact op met een dealer die bereid is om te praten.  Het onderzoek legt een aantal corrupte systemen  bloot in de eigen rangen.  In de strijd tegen de dodelijke drug  kan Kane zelfs binnen zijn eigen  ploeg niemand meer vertrouwen...

     

    De regisseur van True Justice is Wayne Rose die naam maakte met Battlestar   Galactica en andere succesvolle  televisieseries.  Met deze twee nieuwe films levert  hij opnieuw twee stevige politiefilms af met een gedreven Steven Seagal in topvorm. RVH.  

     

    04-09-2011 om 22:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leonardo hotels

    Continuing Expansion: Leonardo Hotels opent eerste hotel in Budapest

     

     

     

    Na de realisatie van projecten in Duitsland, Israël, België en Zwitserland, kunnen reizigers en zakenlui voortaan ook in het Leonardo hotel in Budapest terecht. Hier werd het hotel ondergebracht in de lokalen van het voormalige Ramada hotel.

     

    “Budapest is een van de mooiste wereldsteden” zegt Daniel Roger, General Manager

    van Leonardo Hotels Europe.

    Het viersterrenhotel Leonardo Budapest ligt amper 15 minuten buiten het stadscentrum en op enkele passen van de Donau, het maakt bovendien deel uit van het zakendistrict Ferencváro. Het hotel biedt 182 kamers en suites en zakenlui hebben de beschikking over een volledige business-verdieping. Hier staan o.m. drie conferencerooms, 120m², ter beschikking, ze zijn uitgerust met high-tech conferentie-apparatuur naast alle andere technische snufjes.

     

    Het restaurant zorgt voor een internationale culinaire keuken, terwijl in de aanpalende bistro-bar het ontbijt wordt geserveerd. Hier kan men eveneens terecht voor een erg speciale wijndegustatie, typische koffiebereidingen en snacks. In de nieuwe uitrusting werd eveneens een fitness room en sauna voorzien.

     

    Rafi Carmon, van 1998 tot 2011, verantwoordelijk voor het Sheraton Moriah hotel in Eilat, fungeert als general manager, hij was eerder verantwoordelijk voor Sheraton Four Points in Tiberias.

     

    Budapest is aldus Daniel Roger de eerste faze van uitbreidingen die dit jaar worden gerealiseerd, de komende maanden volgen andere locaties waardoor de klanten van Leonardo over een volledig aanbod zullen beschikken.

     

    Leonardo Hotels is de Europese tak van de Fattal keten die in 1998 door David Fattal in het leven werd geroepen, en is sinds 2007 actief op de Duitse markt. RVH.

    www.leonardo-hotels.com

     

     









    04-09-2011 om 09:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer met mosselen

    Eerste Culinair Plein “Meer met Mosselen” tijdens Mosseldag Yerseke groot succes

     

     

     

    Voor het eerst hebben acht restaurants tijdens de Mosseldag in Yerseke op zaterdag 20 augustus laten zien, dat er meer gedaan kan worden met mosselen dan deze alleen maar te koken.  Traditioneel zijn er de gekookte mosselen te verkrijgen.

     

    Dit jaar heeft de organisatie van de Mosseldag Yerseke, ook een culinair plein opgezet met andere mosselbereidingen. Zo waren er mosselen in de vorm van een bavarois, mossels met papilotte, Thaise mosselen, mossel “steak” met Zeeuwse paella en een mosselsoep.

     

    Alle mosselgerechten konden worden geproefd. De mosselrecepten zijn verzameld in een speciaal hiervoor ontwikkeld receptenboekje. Dit boekje kon men afhalen op het culinaire plein. Om 10.30 uur werd het eerste exemplaar overhandigd aan de burgemeester van Reimerswaal, de heer Aeilt Jan Huisman.

     

    Onder begeleiding van een vakkundige jury - bestaande uit mevrouw Karla Peijs (commissaris van de Koningin van Zeeland) en de heren Jan Huisman (burgemeester van Reimerswaal) en Cees van Liere (voorzitter van de “Vrienden van de Zeeuwse Mossel”) - zijn de drie beste gerechten uitgekozen. Op de eerste plaats was dit Strandrestaurant Our Seaside uit Renesse met Sushi gevuld met mosselen, zeekraal en lamsoren met 17,5 punten. Op de tweede plaats restaurant de Zeelandbrug uit Zierikzee met mosselsoep uit

    Schouwen met 16 punten. En op de derde plaats restaurant Vis aan de Markt uit Scherpenisse met gewokte mosselen Mediterraanse stijl met 15,5 punten. De beoordeling vond plaats op basis van smaak en presentatie.

     

    Het doel was om meer variatie in de bereidingswijze van dit mooie natuurproduct te presenteren. De bezoekers aan het Culinaire Plein hebben deze primeur met enthousiasme ontvangen.

     

    De acht deelnemende restaurants waren: Restaurant de Zeelandbrug uit Zierikzee met Mosselsoep uit Schouwen, Restaurant ’t Kraaienest uit Wolphaartsdijk met Mossels en papilotte, ZijpeStijl seafood uit Bruinisse met Thaise mosselen, Strandrestaurant Our Seaside uit Renesse met Sushi gevuld met mosselen, zeekraal en lamsoren, Amadore Hotels & Restaurants met een Bavarois van mosselen, Catering Plat de Zélande uit Middelburg met Mossel “steak” met Zeeuwse Paella, Restaurant de Oesterbeurs uit Yerske met Mosselen op 3 manieren en Vis aan de Markt uit Scherpenisse met gewokte mosselen mediterraanse stijl.

     

     









    04-09-2011 om 08:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château Verdignan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Château Verdignan.

     

     

     

    Ondanks het feit dat een brand indertijd zowat 1/3 van de gebouwen vernielde, blijft het kasteel Verdignan, een landgoed uit de 18de eeuw, nabij Bordeaux, een indrukwekkende architecturale parel in het kanton Pauillac.

     

    De oude cru medoc wijnen van het kasteel, geteeld op een uitzonderlijke terroir, zorgen voor een mooi rendement met leuke verrassingen. In hoofdzaak wijnstokken Cabernet Sauvignon zorgen voor een diepgaande smaakvariatie, mede dankzij een microklimaat waarvan de regio geniet. De domeinen van Château Verdignan grenzen aan de vermaarde wijndomeinen van St Estèphe, zodat kwalitatieve wijnen een logisch gevolg zijn.

     

    De Château Verdignan 2003 is een cru bourgeois supérieur met rode opale kleur en grote densiteit. In de neus komen aroma’s van rood fruit tot ontwikkeling die een grote rijkdom laten vermoeden. In de mond, soepel en elegant, zorgt deze wijn bij afdronk voor een prettig en charmant samengaan van smaken en aroma’s. De wijn bezit kwalitatieve tannines die tegelijk delicaat en compleet zijn, maar toch een evenwichtige maturiteit en zeer aangename langdurige afdronk realiseren. Een voltreffer van formaat.

    Château Verdignan 2003 maakt deel uit van het wijnfestival 2011 van Carrefour. Dit wijnfestival loopt in de hypermarkten Carrefour en Carrefour Planet van 14 september tot 1 oktober en omvat 350 wijnen. In de Carrefour market/GB, loopt het wijnfestival 2011 van 28 september tot 18 oktober, met een aanbod van 170 wijnen. RVH.

    www.chateau-verdignan.com

     

     

    04-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnfestival

    Wijnfestival Carrefour 2011

     

     

     

    Zowel bij de Carrefour-hypermarkten als bij de Carrefour market/GB-supermarkten staan de maanden september en oktober opnieuw in het teken van de wijn. Vanaf 14 september gaat het wijnfestival 2011 van start en tot 18 oktober kunnen de consumenten bij Carrefour genieten van uitzonderlijke promoties.

     

    Meer dan 500 wijnen en schuimwijnen, waarvan 120 bekroonde of door de beste wijngidsen geselecteerde wijnen, maken dit jaar deel uit van de selectie. Bovenden pakt Carrefour ook uit met een onuitgegeven selectie van ‘Belgische wereldwijnen’, met name wijnen die uit de 4 hoeken van de wereld komen, maar door uitgeweken Belgische wijnboeren ontwikkeld werden. Naast Franse wijnboeren zijn er eveneens producenten uit Portugal, Italië en zelfs Chili. Het wijnfestival 2011 rijmt dit jaar opnieuw met oenologisch plezier, zowel voor de kenner als voor de leek.

    Het aanbod was nog ooit zo uitgebreid, met o.m. dank aan de expertise en het advies van topchef Jean-Piere Bruneau van het gelijknamige sterrenrestaurant in Brussel.

     

    Frankrijk zal opnieuw als wijnland alomtegenwoordig zijn op het evenement, 75% van de wijnen komen immers van onze zuiderburen. Maar daarom worden andere wijnlanden niet verloochend, aangezien in totaal 12 wijnlanden deel uitmaken van het aanbod. Het wijnfestival staat vooral in het teken van de rode wijn, goed voor 78%, het aanbod witte wijnen bedraagt 20%, terwijl de promoties mbt tot rosé-wijnen, 2% bedragen.

     

    Het segment van champagnes en andere schuimwijnen heeft in de afgelopen tien jaar een indrukwekkende groei gekend. In 2010 steeg het volume verkochte champagnes in België nog met 8%, ook de andere mousserende wijnen, cava, asti en prosecco hebben een forse groei gekend. Gezien de populariteit van dit segment beantwoordt Carrefour dan ook met een stevig promotioneel aanbod aan de verwachtingen van de klanten.

    Meer dan 20 verschillende Champagnes en dit in verschillende formaten, maken deel uit van het aanbod, van de goedkoopste tot de meest prestigieuze en zullen aan bijzonder aantrekkelijke prijzen aangeboden worden. Andere Franse schuimwijnen, zoals de crémants, zullen ook vertegenwoordigd worden, en uiteraard zijn ook de Cava’s en de Prosecco’s van de partij.

     

    Het wijnfestival loopt in de hypermarkten Carrefour en Carrefour Planet van 14 september tot 1 oktober en omvat 350 wijnen. In de Carrefour market/GB, loopt het wijnfestival 2011 van 28 september tot 18 oktober, met een aanbod van 170 wijnen. Het festival omvat tal van speciale promoties zoals 2+1, 3+3, 1+1, en vele andere.

    RVH



    03-09-2011 om 09:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monier

    MONIER lanceert nieuwe productlijn zonnecollectoren MONIER ST en fotovoltaïsche systemen MONIER PV

                           

     

     

    Steeds meer mensen kiezen bewust voor groene energie: elektriciteit en warm water, opgewekt zonder uitstoot van CO2 noch andere stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Hernieuwbare energiebronnen, zoals bv. de energie die de zon genereert, vormen dan dé oplossing bij uitstek.

     

    De zonne-energiesystemen van MONIER zijn speciaal ontwikkeld voor hellende daken die zijn bedekt met dakpannen. Ze tellen zowel zonnecollectoren waarmee water wordt verwarmd, als zonnepanelen die daglicht omzetten in elektriciteit.

     

    Onder de naam MONIER ST introduceert MONIER een eigen productlijn zonnecollectoren en onder de naam MONIER PV worden fotovoltaïsche installaties op de markt gebracht. Niet zomaar als afzonderlijke producten an sich, maar als volledige zonne-energiesysteemoplossingen, aangepast aan en gemonteerd op of in het dak.

     

    De MONIER ST-systemen omvatten het complete gamma zonnecollectoren, opslagvaten, boilers en buffers, pompen, regelaars, expansievaten etc, en zijn geschikt voor zowel ruimteverwarming als warmwatervoorziening.

    De fotovoltaïsche MONIER PV-systemen zetten zonne-energie om in elektrische stroom zonder het milieu te belasten. De PV-systemen van MONIER kunnen worden geleverd inclusief omvormer(s) die ervoor zorgen dat de opgewekte zonnestroom (gelijkspanning) omgezet wordt naar wisselstroom. RVH.

    www.monier.be 



    02-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menoto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blomus® MENOTO, altijd binnen handbereik

     

     

     

     

    Toilet butler MENOTO zorgt ervoor dat het toiletpapier altijd binnen handbereik is. De roestvrijstalen butler heeft plaats voor twee rollen toiletpapier en hij zorgt ervoor dat ook de toiletborstel bij de hand is waar nodig. Door de zware polystone voet staat de butler stevig op de grond. Deze toilet butler kan overal vrijstaand geplaatst worden. Zowel in het kleinste kamertje als in een ruime badkamer is MENOTO praktisch en mag hij gezien worden.

     

    Hoogte: 72,5 cm - Maten van polystone voet: 15 x 20 cm - verkrijgbaar in: gepolijst of mat roestvrijstaal. RVH.

    www.blomus.com

     

    02-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yellow vintage tour

    Ontdek de Yellow Vintage tour by Veuve Clicquot tijdens design september Brussels.

     

     

     

     

    Van 8 tot 30 september 2011 vindt Design September Brussels plaats, waarbij een honderdtal afzonderlijke evenementen tegelijk wordt georganiseerd in de hoofdstad. Zo worden bruggen geslagen voor meer synergie tussen de verschillende onafhankelijke organisaties actief in de designwereld, die samen de creatieve dynamiek van Brussel kunnen tonen aan het brede publiek.

     

    Zo’n vijftien galerijen gespecialiseerd in 20e-eeuws design pakken uit met boeiende tentoonstellingen rond uiteenlopende thema’s. Op 29 september staat de Yellow Vintage tour by Veuve Clicquot, gesponsord door het bekende champagnemerk, op het programma: een feestelijke wandeling die het publiek verschillende gespecialiseerde antiquairs laat ontdekken.

     

    De interesse van het huis Veuve Clicquot voor design gaat al meer dan 230 jaar terug en vindt haar oorsprong in de constante verbetering van de kwaliteit van de wijnen en hun verpakking. Zo had Barbe-Nicole Clicquot Ponsardin zelf al oog voor design, want ze ontwierp haar eigen remuagetafel.

     

    In de loop der jaren stelden nog tal van ontwerpers hun talent in dienst van het beroemde champagnehuis. Andrée Putman bracht bijvoorbeeld hulde aan la Grande Dame met een degustatiekoffer in hautecouture-uitvoering, geïnspireerd op de party’s uit de jaren 80, zoals in Studio 54. Deze koffer met luxueuze geometrische vormen laat zich openklappen tot een exclusieve champagne-emmer.

     

    Internationaal designtalent Karim Rashid verkent een universum van opgewekte en mystieke organische vormen. Hij speelt met nieuwe materialen en laat zich verrassen door nieuwe technologieën. In 2007 ontwierp hij de LoveSeat als herinterpretatie van de ‘confident’, een fauteuil uit de 18e eeuw. Deze reeks in beperkte oplage was een wereldwijd succes.

     

    Nog heel wat andere ontwerpers hebben hun talent losgelaten op het huis Veuve Clicquot. Uit de recentste samenwerking vloeide een creatie voort van de Belg Mathias van de Walle: een opvouwbare champagne-emmer geïnspireerd op de traditionele Japanse papiervouwkunst origami. Dit accessoire past opgevouwen in elke zak, maar weerspiegelt toch het hoogstaande design van het champagnehuis.

     

    Het huwelijk tussen Veuve Clicquot en design leidt voortdurend tot nieuwe reizen en nieuwe ontdekkingen. Schoonheid, complexiteit, esthetiek en innovatie zijn terug te vinden in elke fles van elk wijnjaar.

    De samenwerking tussen het champagnehuis en Design September Brussels bezegelt dit mooie huwelijk eens te meer. RVH.

    Informatie www.veuve-clicquot.com  of telefoon 02 372 96 18

     

     





    31-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cranberryoogst

    DE CRANBERRYOOGST, EEN UNIEK EN GRANDIOOS SPEKTAKEL

     

     

     

    In september vangt in de Verenigde Staten de nazomer aan met de impressionante cranberryoogst. De dieprode bessen die op het wateroppervlak drijven met op de achtergrond de herfstkleuren van de omringende bossen en een stralende blauwe hemel zorgen voor een verbazingwekkend schouwspel. Ocean Spray, landbouwcoöperatie sinds 1930 en onbetwistbare speler inzake de cranberryoogst, maakt jaarlijks deel uit van dit spektakel en geeft zijn expertise door van generatie op

    generatie. De cranberry, een bes doordrongen van geschiedenis en traditie, loont dus zeker de moeite om even bij stil te staan !

     

    De cranberry groeit een dertigtal centimeter van de grond en is niet eenvoudig te plukken. Decennialang gebeurde de oogst met de hand, daarbij enkel geholpen door de picking-box, een soort van kist met rooster en een grote kam, waarmee de besjes konden worden verzameld zonder de takken waaraan ze hingen, te beschadigen.

     

    De cranberry wordt geteeld in vijf deelstaten van de VS: in Massachusetts, Wisconsin, New Jersey, Oregon en Washington, maar ook in Canada. Ze wordt op twee verschillende manieren geteeld: de oogst door “droge veengrond” of door “onderlopen veengrond”. Voor de oogst op « droge veengrond », waarbij de bessen naar de verse fruitmarkt gaan, gebruikt Ocean Spray vandaag oogstmachines die lijken op grote grasmaaiers. Hoewel dit gemechaniseerde systeem nog steeds wordt toegepast, gebeurt het grootste deel van de oogst nu onder water, een methode die in de jaren ’50 werd ontwikkeld in Wisconsin.

     

    Ondanks wat algemeen wordt gedacht, groeien cranberry’s niet onder water, maar dit speelt een belangrijke rol bij de oogst in zogenaamde ‘ondergelopen veengrond’. De dag voor de eigenlijke oogst zetten de producenten de droge veengrond onder ongeveer 45 cm water. De volgende dag worden de cranberry’s van de struiken losgemaakt met haspels, die doen denken aan het gerei dat wordt gebruikt om eieren op te kloppen. De cranberry’s, komen bovendrijven dankzij hun vier holle luchtzakken. De drijvende cranberry’s, bijeengebracht met drijvende geleiders, vormen spectaculaire uitgestrekte scharlakenrode tapijten.

     

    Deze harde, dieprode bes is vandaag de dag in talrijke vormen verkrijgbaar: vers, gedroogd, diepgevroren, als compote of als sap. Als je alle cranberry’s die vandaag worden geteeld in Noord-Amerika achter elkaar zou plaatsen, dan bekom je 565 keer de afstand van Boston naar Los Angeles (hetzij 4.800 km) of dichterbij huis 10 000 keer de afstand Oostende-Aarlen.

     

    De cranberry staat enerzijds voor een lokaal product en anderzijds voor een cultureel

    erfgoed. En dit niet enkel in de Verenigde Staten en in Canada, want ook in Europa lopen steeds meer mensen warm voor deze bes.

    Naast zijn specifieke karakter en unieke smaak beschikt deze bes over bepaalde gezondheidseffecten zoals het helpen bij de preventie van urinaire aandoeningen of blaasontsteking. RVH.

    www.oceanspray.be









    30-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    BuzziHub - Draaispil voor het sociale leven op kantoor

     

     

     

    Flexwerken is vandaag dé trend. Met als gevolg: een grote nood aan modulaire en flexibele vergaderruimtes. BuzziHub, de nieuwste creatie van designer Alain Gilles, speelt perfect in op die behoefte.

     

    Om je in een open ruimte grondig te kunnen concentreren sluit je beter je ogen en stop je je vingers in je oren. Je aandacht versplintert zich namelijk net zo ver als de ruimte reikt. Elk geluid, elke voorbijganger brengt je uit je concentratie. Kantoortuinen of openbare gebouwen kunnen op dat vlak een ware marteling zijn. De modulaire cocon van de BuzziHub vormt een veilige plek in de open kantooromgeving. Wie even alleen iets wil voorbereiden of alles op een rij zetten, neemt iPad, notities en laptop en gaat in de BuzziHub zitten. 

     

    Wie eenmaal in de comfortabele cocon zit, wil er niet snel weer weg! BuzziHubs zijn perfect om tegenover elkaar te plaatsen. Met twee of vier tegenover elkaar creëer je een soort vergaderlounge of -eiland, een plek waar je samenkomt om face to face informatie uit te wisselen.

     

    BuzziBlinds: Veelzijdige akoestische ruimteverdelers

     

    BuzziBlinds zijn speelse kamerschermen die je toelaten verstoppertje te spelen met je omgeving: creëer zelf meer of minder openheid door de lamellen meer of minder open te zetten. Het spel is dubbelzijdig: hoeveel wil jij van je omgeving zien? Hoeveel laat jij aan hen zien?

     

    De losse, veelzijdige, roterende en akoestische schermen zijn perfect voor zowel kantooromgevingen en open ruimtes als voor horecazaken en privévertrekken. Ontwerper Alain Gilles baseerde zich voor het design o.m. op de buitenzonwering die de Braziliaanse architect Oscar Niemeyer ontwierp voor zijn modernistische gebouwen in Brasilia.

    De schermen zijn bekleed met BuzziFelt, een gelaagd ecovilt dat belangrijke geluidsreducerende en -absorberende eigenschappen bezit. De BuzziBlinds zijn ook nog eens mooi, aaibaar en verkrijgbaar in drie hoogtes en negen kleuren. RVH.

    www.buzzipsace.com 

     

     

     









    29-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!