Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach vintage
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Brouwerij RODENBACH brengt deze maand de “RODENBACH Vintage 2010 Limited Edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2010” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD-BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.

     

    “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2010” heeft gedurende twee jaar op foeder nummer 144 gerijpt; dit resulteert in een superieure RODENBACH met roodkoperen gloed. De smaak is complex en rond, tevens intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik met een toets van vanille, kers en zoethout.. “ zegt Peter Buelens, woordvoerder voor RODENBACH. “In het aroma vindt men een vleugje karamel en eikenhout terug, alsook groene appeltjes vermengd met honing en chocolade. De zachtzure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.”

     

    In totaal werden er 48.000 flessen van 75 cl onder kurk gebotteld. 40% wordt naar de USA geëxporteerd. “RODENBACH Vintage 2007” werd op de World Beer Cup 2010 met een zilveren medaille gelauwerd.            

    29-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Innovatieve messenset

    ZWILLING PRO, EVOLUTIE VAN EEN KLASSIEKER

    Matteo Thun ontwerpt innovatieve messenset met handige ergonomie

     

     

     

    Traditie en technologie komen innovatief samen in de nieuwste messenreeks van Zwilling J.A. Henckels. Zwilling Pro, getekend door de Italiaanse ontwerper Matteo Thun, overtuigt door zijn klassevolle design én gebruiksgemak. 

     

    De nieuwe messenserie Zwilling Pro herken je aan de traditionele vorm en de drie klinknagels. Maar dankzij enkele innovaties ervaar je de serie op een volledig nieuwe wijze. Bij het opnemen van het mes merk je meteen de nieuwe ergonomie: de licht gebogen greep leidt je intuïtief naar de juiste positie. De golvende handbescherming, het handvat en de schuine krop die geleidelijk naar het lemmetblad overvloeit, gaan naadloos in elkaar over en zorgen op die manier voor een optimale ligging in de hand. 

     

    Net zoals de andere messen van Zwilling J.A. Henckels is het uit één stuk gesmede lemmet (SigmaForge®) ijsgehard (Friodur®). Door een innovatieve slijptechnologie ontstaat een wigvormig lemmet met symmetrisch snijvlak voor een optimale geometrie en stabiliteit. De uit twee fases bestaande V-edge-bewerking zorgt voor een langdurige scherpte en biedt zo voortdurend hoge en precieze snijprestaties. Geschikt dus voor alle snijkarweien in de keuken, zowel voor de professionele chef als de hobbykok. Van schilmes tot santokumes is Zwilling Pro de perfecte harmonie tussen innovatieve technologie, traditionele optiek en absolute precisie. 

    www.zwilling.com/www.demeyere.be

     





    28-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herfstpracht

    Genieten van de wonderlijke herfstpracht met Logis

     

     

     

    Nu de zomervakantie langzamerhand niet meer dan een mooie herinnering is, de kinderen terug ijverig plaatsgenomen hebben achter de schoolbanken, de wegen zich opnieuw opvullen met pendelaars en het opnieuw frisser wordt, stelt de hotel-restaurantketen Logis enkele ideale adresjes voor om te ontsnappen aan de alledaagse sleur en intens te genieten van de vurige schoonheid van de herfst.  De omringende bossen, velden en natuurdomeinen nodigen er uit tot inspirerende wandelingen en de kok staat klaar om de gasten te verwennen met hartverwarmende en lokale comfort-food gerechten met overheerlijke, traditionele seizoensgebonden ingrediënten.

     

    Deze keer willen de Logis het meest kleurrijke seizoen opnieuw haar plaatsje in de zon geven, door hun meest herfstvriendelijke etablissementen in België en Luxemburg te promoten. Binnenkort verruilen de bossen namelijk hun groene zomertenue voor een meer flamboyante variant zoals in de mooiste schilderijen van Van Gogh. De verrukkelijke taferelen die dit oplevert laten we jammer genoeg vaak gewoon aan ons voorbij gaan. Het hectische leven dat we tijdens de zomervakantie voor even achter ons gelaten hebben, begint ons immers weer in te halen. Een vakantie dicht bij huis in een van de Logis-hotels is de perfecte remedie tegen deze lichte overgangsdip. Zeker en vast omdat ze een diepgaand comfort combineren met een grote budgetvriendelijkheid.

     

    “In al onze vestigingen ligt de klemtoon op een nauwe verbondenheid met de natuur en een groot respect voor de omgeving”, verklaart Michel Son, Voorzitter van de Logis van België. “Wandelen in het bos, kastanjes rapen, de geur van gevallen bladeren opsnuiven, de kleurenpracht van de natuur bewonderen,… Het maakt allemaal deel uit van de unieke herfstervaring die onze hotel-restaurants bieden, zodat onze gasten er volledig kunnen herbronnen.” 

     

    De etablissementen van de Logis staan daarnaast ook gekend voor hun overheerlijke traditionele keuken: een pittige wildschotel, verse bospaddenstoelen, pompoenpuree en andere streekgebonden herfstproducten staan dus zeker en vast ook op het menu.

     

    Een echte aanrader voor de komende maanden is Hotel Petry in Vianden, een charmant middeleeuws stadje gelegen in het Groothertogdom Luxemburg. De Hostellerie Val Fleuri nestelt zich in het midden van het Groothertogdom Luxemburg, in het stadje Mersch dat een zeer fraai stadspark bezit met een vijver van ‘poëtische schoonheid’.

     

    In het door natuur omgeven Sankt-Vith prijkt hotel Pip-Margraff. Vanuit deze bestemming vertrekken verschillende natuurexcursies en men kan er tal van ontspannende activiteiten uitoefenen zoals paardrijden, zeilen, golfen of het verkennen van de omgeving met een electrofiets.Hotel du Moulin in Ligneuville (bij Malmédy) ligt op slechts 20 km van de Hoge Venen waar men de benen naar hartenlust kan strekken (wandelkaarten zijn verkrijgbaar aan de hotelbalie) in de kleurrijke bossen of het privépark omheen het hotel kan verkennen.

    In het zuiden van de provincie Luik bevindt zich hotel Doux Repos, in een idyllische omgeving met duizenden hectaren in gouden kleuren badend bos. Wie frisse lucht, rust en ontspanning zoekt is daar aan het juiste adres. Vlakbij de Duitse grens, in het dorpje Raeren, ligt Hotel Zum Onkel Jonathan, van waaruit verschillende bijzondere uitstapjes mogelijk zijn naar het uitgestrekte Hertogenwoud en het Geuldal waar altijd wel iets te ontdekken valt, zoals bijvoorbeeld de "Fußfälle", kleine heiligenhuisjes uit blauwe steen.

     

    Een stukje Zuiderse warmte vind je in het Limburgse Zonhoven bij Hotel Casa Roman, een officieel erkende “Fietsvriendelijke Logis” die eveneens Vespa’s  ter beschikking stelt: een leuke alternatieve manier om de pittoreske omgeving en vurige natuur in de buurt te ontdekken. Weinig Brusselse hotels kunnen het de Auberge Aux Repos des Chasseurs nadoen: hun gasten wekken met het gefluit van vogels. Gelegen aan de rand van het machtige Zoniënwoud, kan dit etablissement met de hoogst mogelijk Logis-quotatie rekenen op een uitstekend restaurant, vermaard onder fijnproevers voor zijn excellente wildkeuken.

    De Fédération Internationale des Logis (FIL) is vandaag de eerste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa met meer dan 2600 hotels. Meer dan 60 jaar na haar oprichting in Frankrijk, blijft ze zich onophoudelijk ontwikkelen, in Frankrijk, maar ook in Duitsland, Andorra, België, Spanje, Groothertogdom Luxemburg, Italië en Nederland.

    www.logishotels.com

    27-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roerbakken

    Earthchef braadpannen en roerbakpan van Berghoff

     

     

     

    Koken is een kunst op zich. Het kiezen van de juiste materialen om die heerlijke gerechten te bereiden, is met de braadpannen en roerbakpan van Earthchef geen kunst. Het is een evidentie.

     

    De Earthchef-lijn van BergHOFF bestaat uit twee materialen: roestvrij staal en gegoten aluminium. In combinatie met de solide, gegoten roestvrijstalen handgrepen spreken we dus terecht van duurzame kwaliteitsproducten. De innovatieve, milieuvriendelijke fernokeramische antiaanbaklaag is maar liefst zes maal sterker dan welke andere dan ook. Bovendien bevat het geen giftige stoffen of schadelijke materialen, wat onze gezondheid en het milieu dan weer ten goede komt. Elke Earthchef kookpot en pan is bruikbaar op elk fornuis, ovenvast tot 320° en makkelijk afwasbaar in de vaatwasser.

     

    Braadpan

    De gekleurde binnenkant in blauw/grijs valt meteen op. Vervaardigd uit 3 mm dik aluminium is elke Earthchef braadpan afgewerkt met een handige, stijlvolle handgreep. De glanzende afwerking zorgt ervoor dat de braadpan ontegensprekelijk een plaats verdient in elke keuken.

    Verkrijgbaar in 5 afmetingen. Prijs: € 49,1 (20cm), € 53,7 (24 cm), € 62,9 (26cm), € 72,8 (28 cm), € 77,3 (30 cm)

     

    Roerbakpan

    Net zoals de braadpan, is ook de roerbakpan bekleedt met de fernokeramische antiaanbaklaag. De hitte wordt gelijkmatig verdeeld over het ganse oppervlak, waardoor elke maaltijd op een mum van tijd en met de grootste kwaliteit wordt bereid.

    Prijs: € 83,8 (30 cm)

    www.berghoffworldwide.com

     

     





    27-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagnekunst

    KLINKEN OP CHAMPAGNEKUNST

    Taittinger Comtes de Champagne uitgeroepen tot 's werelds beste champagne

     

     

    2002 kende weinig neerslag, een zachte winter en onverwachte zon bij het begin van de oogst, na hevige regenval eind augustus. Dat vertaalt zich naar mooie druiventrossen waar tophuis Taittinger graag zijn champagnekunsten op loslaat. Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2002 heeft dan ook alles van een topcuvée: een exclusieve frisheid en verrassende verfijning, met een goddelijke glans. Of hoe deze millésimé de reputatie van Taittinger hoog houdt, nu de Comtes de Champagne 2000 is uitgeroepen tot ’s werelds lekkerste champagne. 

     

    Het kan geen toeval zijn. In de top tien van de ‘100 beste champagnes van 2012’ van het internationale FINE Champagne Magazine, neemt champagnehuis Taittinger de eerste en tweede plaats in, met respectievelijk Taittinger Comtes de Champagne 2000 en Taittinger Millésimé 2004. 

     

    Sinds de lancering van Comtes de Champagne in 1952 voldoet deze champagne aan een constante topkwaliteit. In de loop der jaren heeft de cuvée een rijkdom ontwikkeld die een fluweelzachte textuur kent en fijne, frisse zuren heeft voor een verrassend effect. 

     

    Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2002

    Ook Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2002 laat de champagnekunst van Taittinger proeven: een intense en verfijnde smaak met complexe fruitaroma's. Deze exclusieve champagne, uitsluitend als millésimé geproduceerd, moet dan ook aan heel wat technische vereisten voldoen. 

    Zo bestaat hij voor 100% uit witte Chardonnaydruiven van de beste wijngaarden van de streek, Côte des Blancs (Avize, Chouilly, Cramant, Mesnil-sur-Oger, Oger, Vertus, Bergères-les-Vertus). Alleen wijn van eerste persing, de cuvée, de absolute top in verfijning, wordt gebruikt. Verder heeft 5% van de wijnen die in de assemblage geraken, vier maanden gerijpt in nieuwe eikenhouten vaten. Pas na 10 jaar geduldig rijpen in de historische abdijkelders Saint Nicaise in Reims, kan je klinken op dit nobele natuurproduct.

     

    Zijn smaak? De champagne opent met een prachtig fruitparfum, gevolgd door accenten van mandarijn en sinaasappelzeste, met een lichte toets van hout en een zweem van geroosterde brioche. De smaken zijn rond, rijk en intens. Ideaal als feestelijk aperitief of bij het begin van de maaltijd, bijvoorbeeld bij voorgerechten met vis, schaaldieren of zeevruchten. Grote troef van deze prestigieuze cuvée is ook de toegankelijkheid, afgestemd op de behoefte van de consument vandaag. Zo is het niet nodig om te wachten om deze Comtes te kunnen drinken. 

    Taittinger Comtes de Champagne is verkrijgbaar bij de betere wijnhandelaar aan de prijs van +/- 120 euro.

     

    Het prestigieuze Franse champagnehuis Taittinger – nog een van de weinige familiebedrijven in champagne – bevindt zich op de hellingen van Butte Saint Nicaise in Reims. Als je alle wijnstokken van het huis Taittinger achter elkaar zou planten, dan krijg je een lange rij van 2.880 kilometer. 

     

    De wijngaard bestaat voor 35% uit Chardonnay, 50% Pinot Noir en 15% Pinot Meunier, en weerspiegelt daarmee getrouw de Taittinger-stijl. Taittinger bezit wijngaarden in de grote regio's binnen de Champagnestreek, van de ‘Côte des Blancs’ tot de ‘Vallée de la Marne’ en de ‘Montagne de Reims’. Het gaat om 288 hectare, harmonieus gespreid over 34 verschillende cru's die tot het beste behoren van wat de Champagne-benaming te bieden heeft.  www.taittinger.fr

     

     

     





    26-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJssandwich!

    EEN IJSSANDWICH? KOUD KUNSTJE!

     

     

     

    Cuisipro haalt restauranttrend naar je keuken met leuke set ijssandwichvormpjes. Een miniatuurdessert met maximale uitstraling? Cuisipro helpt je aardig op weg met drie creatieve vormpjes voor ijssandwiches. Deze coole lekkernijen – een ijsje tussen twee koekjes – zijn een smakelijk succes op restaurant, maar kan je dankzij Cuisipro nu ook thuis maken. Experimenteer met alle mogelijke koekjes en ijssmaken… en creëer je eigen onweerstaanbare versie!

     

    Een ijssandwich maken is leuk én makkelijk. Duw je favoriete Cuisipro-vormpje in een koekje om het uit te snijden. Gebruik daarna het vormpje om wat ijs op te scheppen, bij voorkeur smeuïg roomijs. Neem tot slot een tweede koekje en snij opnieuw een vorm uit. Hou de sandwichmaker over dit koekje en duw het geheel aan door bovenaan aan het gekleurde uiteinde te draaien. Zo, je ijssandwich is klaar! Om hem er makkelijk uit te halen, draai je gewoon verder aan het gekleurde uiteinde.

     

    Dankzij de drie vormpjes – een ster, cirkel en hartje – tover je de mooiste ijssandwiches op tafel. En we durven er wat minidesserten op verwedden dat de kinderen graag meehelpen. Het design is zo ontworpen dat er geen scherpe randen aan de vormpjes zijn, kidsproof dus! 

     

    De mogelijkheden van ijssandwiches zijn trouwens eindeloos – van een alledaags dessertje tot avontuurlijke creaties met feestallure. Zo verklapt Cuisipro je graag de magische combinatie van kaneelkoekjes met appelijs…

    Het merk Cuisipro, dat in België exclusief via Demeyere wordt verdeeld, wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt – geruggensteund door 25 jaar garantie.

     

    Praktische info : 3-delige vormpjesset voor ijssandwiches: ster, cirkel, hartje, gemaakt van duurzaam vaatwasbestendig kunststofmateriaal, richtverkoopprijs: 14,95 euro

    www.cuisipro.com / www.demeyere.be 

     





    26-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oesters

    Platte Grevelingen oester resistent tegen oesterziekte Bonamia

     

     

     

    Het lijkt erop dat de Grevelingen oester een zekere resistentie tegen Bonamia heeft opgebouwd. Een ziekte die onschadelijk is voor de consumptie van de oesters, maar wel een nadelige invloed heeft op de oesterpopulatie van de platte uit de Grevelingen. 

     

    Rooskleurige toekomst voor de oester. Dit bleek tijdens de officiële opening van het Nederlands oesterseizoen 2012-2013 in Bruinisse. Tijdens het openingswoord door de voorzitter van de Nederlandse Oestervereniging, de heer Cees van Liere, vertelde hij zeer verheugd te zijn dat de officiële opening van het oesterseizoen in Bruinisse aan de Grevelingen plaatsvindt: “In de Grevelingen groeien de zeldzame Platte Oesters. Hoewel deze exquise zeevruchten de laatste jaren een hobbelige ontwikkeling hebben gekend, zijn ze nu weer (bijna) volop aanwezig. Reden genoeg om even stil te staan bij dit bijzondere product, hier aan de Grevelingen.” aldus van Liere.

    Van Liere stond stil bij alle andere positieve ontwikkelingen rond de Grevelingen in relatie tot de oesters, zoals de optimalisatie van de oesterpercelen waar de Oestervereniging met het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie afspraken maakt over een herschikking van de oesterpercelen om een beter rendement te krijgen zonder uitbreiding van het areaal aan visserijgronden. Ook sprak hij over de Blue Green Deal die werd afgesloten met het Natuur- en Recreatieschap Grevelingen waarbij door het terugbrengen van het getij in de Grevelingen de dynamiek in het water terug komt, wat ten gunste komt van het zuurstofgehalte in diepere delen van de Grevelingen. Van Liere: "Ook verwachten wij in december een MSC certificering voor de oesterkweek, wat het duurzame karakter van de oesterproductie onderstreept. Daarnaast zijn we een project gestart samen met diverse wetenschappelijke instituten waaronder Imares om de productie van platte oesters te verhogen, dit project, Oysterecover, is een Europees project. Al met al ziet het er rooskleurig uit voor de oesters uit de Grevelingen." 

     

    De platte oester: Ostrea Edulis 

    Aad Smaal, bioloog en verbonden aan Wageningen Universiteit & Imares te Yerseke hield een achtergrond verhaal over de Zeeuwse oester in het algemeen en de platte uit de Grevelingen in het bijzonder. De platte oester behoort tot de tweekleppige weekdieren uit het zeemilieu. In Nederland is het een van de meest beroemde producten uit zee. De smaak is uniek en wordt door kenners zeer gewaardeerd. De platte oester groeit vrij traag, leeft van zwevend voedsel in het water en plant zich in de zomer voort. De eieren worden binnen de schelp van het vrouwtje bevrucht via het zaad van de mannetjes dat via paaien onder bepaalde maanstand vrij komt in het zeewater. De larve ontwikkeld zich 10 dagen binnen de bescherming van de moederschelp alvorens ze vrij zwevend in het water op zoek gaan naar een plek om zich te vestigen. Dit is een definitieve gebeurtenis want de piepjonge oester hecht zich met een druppel cement aan de ondergrond om zich vervolgens niet meer te verplaatsen. De oester begint zijn leven als mannetje en wordt na ongeveer 3 jaar vrouwtje. Ze kunnen wel 20 jaar oud worden. Marktwaardige oesters zijn 3, 4 of 5 jaar oud. De platte oester is gevoelig voor lage en hoge temperatuur en voor ziektes. Het ziet er nu naar uit dat de platte oester een toenemende resistentie ontwikkelt, waardoor de toekomst voor deze bijzondere oester er rooskleurig uitziet. 

     





    25-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder de kerstboom

    Godiva onder de kerstboom … succes verzekerd!

     

     

     

    Met een passend kerstgeschenk laat je je vrienden en familie meteen zien hoe goed je hen kent en hoe veel je om hen geeft. De meesterchocolatier van Godiva heeft daarom opnieuw heel wat verrassende creaties voor u bedacht zodat u uw gasten met Kerstmis eens lekker in de watten kunt leggen.

     

    Een subtiele smaak, een uiterst delicate textuur, een ongezien elegante vorm en dat alles met respect voor traditie en vakmanschap ... Alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg voor de vele nieuwe chocoladepleziertjes die onze Brusselse meesterchocolatier en zijn team van gepassioneerde experts dit jaar voor u hebben ontworpen. Het resultaat van hun noeste arbeid is ook deze keer uiterst verfijnd en stelt de meest veeleisende chocoladeliefhebbers moeiteloos tevreden: 3 nieuwe smaken, nieuwe holle chocoladefiguurtjes en nieuwe ontwerpen die de heerlijkste chocolade alle eer aan doen.

     

    Voor de fijnproevers!

    Godiva versiert voor u de lekkerste chocoladekerstboompjes ...in 3 verschillende smaken!
    Laat u zich graag verleiden door de Sapin Noisette? De harmonieuze smaak van hazelnootpraliné met een toets van kaneel en een vleugje gember is een streling voor uw smaakpappillen. Gaat u liever voor de Sapin Amande? Dan zorgt de avontuurlijke zoet-zoute amandelpraliné met honing en een snuifje Guérandezout voor een heuse smaakrevelatie. Of kiest u de Sapin de macadamia? Het subtiele aroma van de macadamiapraliné met een toets van mandarijn en een vleugje kardemom tonen als geen ander hoe fruitig en kruidig hand in hand gaan.Maar waarom zou u kiezen als u van alle drie deze onweerstaanbare smaken kunt genieten dankzij de gloednieuwe Godiva kerstverpakkingen met 4, 10 of 17 stuks?

     

    Voor de kleintjes! Een Godiva smulfestijn voor kleine lekkerbekken:

    De 3 nieuwe holle figuurtjes zijn speciaal ontworpen voor de kleine chocoladeliefhebbers onder ons en zijn letterlijk om in te bijten: 60 g puur Godiva smulplezier. De gloednieuwe Godiva adventkalender straalt zowel gezelligheid als plezier uit. Deze kalender stuurt uw kleine lekkerbekken elke dag op een nieuwe ontdekkingstocht doorheen de lekkerste smaken van Godiva. (25€)

     

    Een nieuw kleedje!

    Het ontwerp voor 2012 is van de hand van een beroemde Russische kunstenares: Yulia Brodskaya. Deze wereldwijd gelauwerde artieste raakte razendsnel bekend dankzij haar vernieuwende en uiterst gedetailleerde papierillustraties en reliëfmotieven (http://www.artyulia.com). Het ontwerp voor Godiva doet haar reputatie alle eer aan: een magisch schouwspel van delicate sneeuwvlokjes die sierlijk over de kleurrijke achtergrond dwarrelen, en samen met de rode, witte en gouden tinten een verrukkelijk Godiva winterseizoen vol heerlijke pleziertjes aankondigen ...

     

    Ook de met pareltjes bedekte rode kerstbal (een collector’s item!) verbergt een verrukkelijke schat die staat te popelen om ontdekt te worden: 22 van de lekkerste en meest elegante chocolade carrés. Daar kan niemand aan weerstaan! Rode kerstbal : 28€

     

    En last but not least ... de Royal Lady Godiva Swarovski: het meest luxueuze kerstgeschenk van Godiva Swarovski. Het kistje alleen al is een streling voor het oog. Dit is dan ook het ultieme geschenk voor iedereen die van luxe en kwaliteit houdt: 59 van de allerlekkerste chocolaatjes in een prestigieuze Godiva geschenkdoos. Als echte edelstenen zijn de pralines ingelegd in een met suède afgewerkte doos waarop Lady Godiva in Swarovski kristallen schittert. Deze doos wordt ongetwijfeld hét geschenk van de avond! Aan wie de eer?

     

    Maar ook de Godiva klassiekers zijn dit jaar weer van de partij. Deze overheerlijke chocoladeverwennerijen maken van elke kerstperiode een feest om duimen en vingers bij af te likken. Met al dit lekkers kan onze meesterchocolatier zijn passie en kennis opnieuw ten volle laten gelden en tovert hij Kerstmis vakkundig om tot een gezellig feest vol verrassende lekkernijen voor jong en oud.

     

    25-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal Caribbean

    Royal Caribbean: Meer diningmogelijkheden en Lafite-wijndegustaties

     

     

     

    Royal Caribbean International verhoogt de vakantiebeleving en rolt een aantal voorzieningen van de Oasis-klasse verder uit over de vloot. Serenade of the Seas is in november het volgende schip dat onder de noemer 'Royal Advantage' een reeks nieuwe voorzieningen krijgt. Op de scheepswerf worden de publieke ruimtes opgefrist, krijgen de kajuiten flatscreens en wordt een openluchtfilmscherm geïnstalleerd. Het Italiaanse specialiteitenrestaurant Portofino wordt omgeturnd tot Giovanni's Table en het Japanse restaurant Izumi wordt toegevoegd. Na de refit zal het schip ook de Chef's Table aanbieden en kunnen gasten opteren voor een Royal Choice Dining Package, een voordeelformule waarbij de passagiers tijdens hun cruise diverse specialiteitenrestaurants combineren. De vernieuwde Serenade of the Seas zal vanaf 10 december enkele cruises in de Middellandse Zee verzorgen vooraleer het schip op 14 januari via het Suezkanaal naar de Arabische golf vertrekt voor zijn Dubai-seizoen.

     

    Royal Caribbean International breidt ook zijn samenwerking met de Domaines Barons de Rothschild uit en stelt op de schepen voortaan een 'Lafite Wine Tasting Experience' voor. Voor een bedrag van 23 tot 25 dollar (circa 20 euro), afhankelijk van het schip en de route, kunnen gasten diverse wijnen uit de Bordeaux proeven. De proeverij is uitgewerkt in samenwerking met Château Lafite Rothschild en de meester-sommelier John Blazon. Tijdens de bijeenkomst ontvangen de deelnemers informatie over de wijnen en de wijnbouwer en leren ze over de geschiedenis van het huis en het samengaan van wijn en spijs. De Lafite Wine Tasting Experience, aanvankelijk aangeboden op de Allure of the Seas, is vanaf heden beschikbaar op een tiental Royal Caribbean-schepen.

     

     





    24-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theepotten

    Stijlvolle tea-times met BergHOFF Studio en Dorado theepotten

     

     

     

    Tea-time! Het najaar belooft alvast uiterst gezellig te worden met BergHOFF. De doorzichtige, glazen Studio en Dorado theepotten, in combinatie met de stijlvolle Thee Sticks, brengen het 4-uurtje to the next level. Innovatief, duurzaam en betaalbaar, zodat ook studenten kunnen genieten van een heerlijk kopje thee. Met de infusor zet je bovendien de beste en vooral lekkerste kopjes thee.

     

    Studio Theepot glas: De doorzichtige look maakt van de Studio theepot een streling voor het oog. Het glas is hittebestendig, en het gepolierde deksel bestaat uit roestvrij staal. Zowel de theepot als het metalen inzetstuk plaats je na gebruik gerust in de vaatwasser.

     

    Studio theepot: Ook hier zorgt de doorzichtige look voor een aparte sfeer. Het inzetstuk en de theepot zijn volledig uit glas vervaardigd. Het hittebestendig glas is perfect afwasbaar in de vaatwasser. Gebruik de theepot ook in de microgolfoven.

     

    Dorado Theepot: Elegant, en met een klassevolle staander. De Dorado theepot is net

    als de Studio theepotten doorzichtig. Het glas kan temperaturen aan tot 180°. Het bijhorende zeefje en deksel zijn net als de staander vervaardigd uit roestvrij staal.

     

    Studio Thee infusor: De roestvrijstalen infusor, afgewerkt met silicone,  zorgt ervoor dat alle smaken van de thee ook in je kopje terechtkomen. Het design spreekt alvast voor zich. Het handige handvat zorgt voor het allergrootste gebruiksgemak , en de infusor is na gebruik perfect afwasbaar in de vaatwasser.

     

    Cubo Fluitketel: Een toonbeeld van stijl en vakmanschap, compleet in roestvrij staal. De Cubo fluitketel met z’n glanzende afwerking en bakeliet handvat (met afwerking in satijn) is de must have onder de fluitketels. Het handige deksel maakt het vullen en reinigen extra makkelijk.

     

    Thee Stick : Niets lekkerder dan verse theeblaadjes onderdompelen in heet water en dan nippen van je tas heerlijke thee. De stijlvolle Thee Stick (met of zonder handvat) kan je heel makkelijk vullen met je favoriete thee. Schep de thee op, plaats de ‘dop’ rond de Thee Stick en klaar is kees. De Thee Stick is er ook als tube, zonder extra handvat.

    www.berghoffworldwide.com

     

     

     

     

    24-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!