Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    08-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chavroux

    Chavroux met Tijm & Rozemarijn, een zomerse smaak die naar vakantie geurt

     

     

    Zin om culinair weg te dromen? Zin in nieuwe smaken die aan vakantie doen denken? Dan zal u gek zijn op Chavroux met Tijm en Rozemarijn!

    Net zoals de ‘natuur’-versie is de piramide Chavroux Tijm & Rozemarijn een verse, romige geitenkaas. Deze zomerse, subtiel op smaak gebrachte versie met Provençaalse accenten zal fijnproevers in vervoering brengen. Hij is perfect voor op brood en voor in de keuken. Deze harmonieuze combinatie van verse geitenkaas, met fruitige en florale toetsen, tijm en rozemarijn is meer dan geslaagd.

    Waar u ook voor kiest, natuur of met kruiden, Chavroux is meer dan ooit de bevoorrechte partner voor uw ontbijt, uw frisse aperitiefjes, uw creatieve en eenvoudige gerechten of uw overheerlijke, uitgewerkte bereidingen ... De lichte, smeuïge textuur maakt alle hoogstandjes en creaties mogelijk. Laat uw verbeelding de vrije loop en geniet! 

    Chavroux  Piramide Tijm & Rozemarijn (150g) is verkrijgbaar in de supermarkt.  

    Topgerechten met Chavroux

    Chavroux combinaties met vele zoete en hartige smaken

    Om de mogelijkheden in een creatieve en gastronomische keuken aan te tonen, hebben Chavroux en de chefs van Foodpairing een aantal nieuwe recepten ontwikkeld op basis van Chavroux. Ze bevatten verbazingwekkende combinaties van ingrediënten met gemeenschappelijke aroma’s voor een verbluffend resultaat.

    Chavroux heeft een lichte fruitige en florale smaak die heel goed samengaat met Spaanse ham, tarbot, makreel, appel, citroenschil, passievrucht, aardbei, citroengras, gruyère en champagne.

    Het recept "makreel en gemarineerde komkommer, crème van Chavroux met citroen, mosterdzaadjes" kan verrassend lijken ... maar is om duimen en vingers bij af te likken. Proef ook zeker de "tomaat-garnaal met Chavroux", de "kort gebakken zalm, crème van Chavroux met algen, komkommer en jus van groene appel", de "gegrilde entrecote en crème van Chavroux met postelein, bloemkool en zwarte tarwe" of de "espuma van Chavroux met een salade van aardbeien en spongecake met chocolade".

    Doordachte combinaties die zorgen voor de meest subtiele gerechten, een grote chef waardig. Of recepten voor elke dag, gemakkelijk en verrukkelijk! U vindt ze nu allemaal op de site van Chavroux: www.chavroux.be.





    08-07-2012 om 21:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begonia's

    Begonia’s stelen opnieuw de show in binnen- en buitenland

     

     

    Naar goede gewoonte brengen de Vlaamse begoniatelers hun fel beminde veelbloeier tijdens de zomermaanden onder de aandacht. In Brussel, Sint-Niklaas en Genk zijn er begoniatapijten te bewonderen:. Ook op de internationale tuinbouwtentoonstelling Floriade in het Nederlandse Venlo krijgt de begonia ruim plaats in het Belgisch paviljoen.


    Begoniatapijten zijn een terugkerend jaarlijks fenomeen. De beroepvereniging AVBS zorgt elk jaar met de hulp van tientallen vrijwilligers voor prachtige begoniatapijten in een paar Belgische steden. Dit jaar zijn er 3 begoniatapijten gepland: in Brussel (14-19 augustus), in Sint-Niklaas (17-19 augustus) en Genk (14-16 september).


    De internationale tuinbouwtentoonstelling Floriade in het Nederlandse Venlo (5 april tot 7 oktober) is een gedroomde locatie om de Vlaamse knolbegonia te promoten.
    Aan de paviljoenuitgang krijgt de prachtige geurende Odorata Angelique een ereplaats. De witte begonia is nog maar 2 jaar op de markt en is perfect geschikt voor hogere terraspotten en hangpotten. Hij wordt gecombineerd met de zalmroze Superba. Een typische Belgische knolbegonia die geschikt is voor bloemperken en lagere terraspotten.


    De bloemen en planten op de stand worden regelmatig vernieuwd opdat verschillende soorten planten en bloemen van het rijke Vlaamse aanbod getoond kunnen worden. Eind juni wordt overgeschakeld van witte, roze en paarse tinten naar zomerse kleuren als geel, oranje en rood. Ook daar zullen nog tal van begonia’s (Begonia semperflorens) bij zijn.


    Hou je van weelderige bloemenpracht, dan verdienen begonia’s beslist aanbeveling. België is wereldmarktleider in productie en export van begonia’s. De inlandse begonia’s staan voor kwaliteit en een rijke bloei.


    Begonia’s zijn onderhoudsvriendelijk en bloeien bij elk weertype. Om er maximaal van te genieten, is het belangrijk dat je de wortelkluit vochtig houdt. Begonia’s in potten en bakken begiet je best ’s avonds. Verwijder regelmatig de verwelkte bloemen, dat bevordert de vorming van nieuwe bloemen. Bemesting om de 2 à 3 weken draagt eveneens blij tot de groei en de bloei.

     

     





    08-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.regatta

    Jonge Belgische chef van 21 jaar verbaast het kruim van de

    Internationale gastronomie tijdens kookwedstrijd in Venetië

     

     

    12de editie van de San Pellegrino Cooking Cup bracht het kruim van de mondiale hedendaagse gastronomie samen tijdens een culinaire regatta. De uitdaging was eenvoudig: een zeeregatta combineren met hoogstaande kookkunst aan boord van een zeilschip…

     

    De dag voor de wedstrijd startten de chefs op vrijdagavond met een delicate opdracht: voor de 160 deelnemers aan dit internationale evenement een uitzonderlijk gerecht bereiden in een op voorhand ongekende hotelkeuken.

    Het publiek bestond uit 150 foodies uit de hele wereld, die na de maaltijd konden stemmen voor het beste gerecht van de 10 deelnemende landen. Hier heeft de Belgische deelnemer, Martin Volkaerts (die momenteel werkt bij l’Amandier in Genval) zijn eerste prachtige resultaat geboekt. De jongste chef van het gezelschap (de gemiddelde leeftijd was 28 jaar) behaalde namelijk de derde plaats met een bewerking van de klassieker “tomaat-garnaal”.

     

    De klaargemaakte gerechten werden eveneens geproefd door een internationale jury die bestond uit top-chefs uit de hele wereld, zoals Mauro Colagreco, de Argentijnse chef van Mirazur, het restaurant met twee Michelinsterren in Menton (Frankrijk) en 24ste op de lijst van de 50 Beste Restaurants ter wereld in 2012; Massimo Bottura, vijfde op diezelfde lijst met zijn restaurant Osteria Francescana in Modène (Italië), en vorig jaar bekroond met 3 Michelinsterren, en Sergio Herman, 3 Michelinsterren en 20/20 in de Gids Gault&Millau.

     

    Zelfde stad, andere context: zaterdagochtend ging het richting markt van Rialto, waar

    de chefs inkopen deden volgens de lijst die hen vooral was opgedragen in een “mysteriemandje”. Nadien stapten de chefs op de zeilboten voor een winderige regatta, meer dan 4 Beaufort, tijdens dewelke zij een gerecht dienden te bereiden op basis van de producten uit het mysterieuze mandje. Geen sinecure als je zeeziek bent!

    Bij de aankomst werden de gerechten voorgesteld aan de jury van top-chefs. En ook hier een geslaagde prestatie voor Martin, met zijn gerecht op basis van sardienen, een compote van kerstomaten, een kruidenjus, en een krokantje van getoaste rijst. Dit alles werd bereid op de boot in minder dan anderhalf uur navigatie…

    Op het algemeen klassement van het hele weekend, heeft Martin de 4de plaats behaald een prestatie waarvoor verschillende chefs hem persoonlijk feliciteerden. Het laat geen twijfel dat S.Pellegrino een toekomstig kooktalent heeft ontdekt, die zeker te volgen is!

     

    07-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi Connect
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WALIBI CONNECT : een wereldprimeur die de reële en virtuele wereld van een pretpark samenbrengt

     

     

    Walibi Belgium is een pionier binnen de pretparkwereld. Met de wereldprimeur « Walibi Connect » versterkt het pretpark deze positie. Deze unieke ervaring nodigt iedereen met een Facebook account uit om hun favoriete attracties in het park LIVE te delen met hun vrienden op Facebook. Het is de eerste keer ter wereld dat een pretpark de reële en virtuele wereld op dergelijke manier aan elkaar koppelt !

     

    Deelnemen is zeer eenvoudig én gratis. De bezoeker gaat voor zijn bezoek naar www.walibiconnect.be om zijn of haar persoonlijke barcode te verkrijgen. Eens in het park kan deze barcode ingeruild worden tegen een Walibi Connect armbandje dat RFID technologie bevat. Aan de totems in de wachtrijen van acht verschillende attracties kan de bezoeker de armband « swipen ». Op deze manier weten vrienden, via een prikbordbericht op Facebook, meteen welke attractie de bezoeker zal doen. De attracties waar er « geswipet » kan worden, zijn: Vampire, Dalton Terror, Flash Back, Radja River, Cobra, Calamity Mine, Buzzsaw en Weerwolf.

     

    Voor de bezoekers die graag willen deelnemen, maar zich niet op voorhand hebben ingeschreven op walibiconnect.be, heeft Walibi een gratis WIFI-zone voorzien waar men alsnog kan inschrijven via de eigen smartphone of een vaste computer.

     

    Walibi Connect is de eerste ervaring in een pretpark die toelaat om de reële wereld te linken aan de virtuele wereld van Facebook. Zo kan de bezoeker vanuit het park meteen een reeks leuke acties delen met de thuisblijvers, zonder hiervoor een smartphone of computer nodig te hebben. Walibi Connect is niet enkel het linken van de reële aan de virtuele wereld, maar ook een interactief spel. Zo kan men na 5 attracties « Walibi Pro » worden en na 8 attracties « Walibi Master ».

     

    Gemiddeld heeft de Belgische Facebook gebruiker ongeveer 240 vrienden. Walibi schat dat er 5 « swipes » per gebruiker zullen worden gezien door een 15-tal « beste » Facebook vrienden. Deze nieuwigheid is vanaf nu enkel uit te proberen in Walibi Belgium.

     

    « Het is super ! » legt één van de jongeren uit. « Ik heb nog nooit zoiets gezien en ik vind het een leuke manier om te delen wat ik in het park doe. » Een andere student voegt toe: « Het is echt iets vernieuwend. Ik heb er zelfs geen smartphone voor nodig. Een Facebook-account volstaat om deel te nemen. » Dit project is ontwikkeld met de hulp van Getyoo, een innoverende start-up gespecialiseerd in vernieuwende technologieën en OpenGraphy, een Preferred Marketing Developer van Facebook. Het project is op regelmatige wijze opgevolgd door Facebook voor validatie en is in 6 maanden ontwikkeld.

     

     

    06-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quorn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Quorn serveert de hele zomer red hot chili peppers

     

     

    … en niet alleen op Werchter! Festivals zijn meer dan ooit hot. Ze vormen enkele dagen lang  een dorp op zich. De bezoekers leven op het ritme van beats en dans, van gezellig eten en drinken met vrienden. De festivals evolueren naar een totaalervaring en zijn veel meer dan een muziekhappening.

     

    Quorn speelt reeds jaren in op de groeiende vraag naar maaltijden zonder vlees. Ze brengen dit op meerdere festivals deze zomer ook in de praktijk. Op Rock Werchter, Les Ardentes en Pukkelpop, om er maar enkele te noemen, wil Quorn het publiek iets anders bieden dan de traditionele frieten of burgers. De festivalganger is ook op zoek naar een gezonde en lekkere afwisseling. Met een authentieke Chili con Quorn brengt het Quorn team de hele zomer een stukje exotiek op de festivalweides. Een maaltijd zonder vlees kan ook hip zijn!

     

    De Lokerse Feesten was vorig jaar het eerste festival dat een veggiedag organiseerde, naar aanleiding van het optreden van Morrissey. De respons die het Quorn  team ontving, was overweldigend, van “Het lijkt op vlees, lekker” (Koen), over “het smaakt als een echte chili” (Helga) tot “ik vind dit een leuk initiatief, geweldig” (Kathleen). Het succes overtuigde Quorn om in 2012 volop de muzikale kaart te trekken. De Chili con Quorn bevat veel minder vet dan een chili con carne (met rundsgehakt), bevat veel vezels en is vooral lekker en hot. Festivalgangers kunnen de hele zomer genieten van red hot chili peppers, met Quorn. Thank you veggie much!

     

    Quorn stukjes, gehakt of filets zijn vetarm, vezelrijk en cholesterolvrij. De basis van Quorn™ is een plantje van de familie van de paddenstoelen. De Quorn producten worden verkocht in het koelvak van de supermarkten.

    De volledige kalender van festivals waar Chili con Quorn te proeven zal zijn, staat op de website www.evyquorn.be

    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte goud

    De comeback van het zwarte goud

     

     

    De torenhoge energieprijzen doen mensen uitkijken naar alternatieven. “Sinds Batibouw merken we een sterk hernieuwde interesse in kolenstook,” luidt het bij FLAM in Sint-Truiden, producent van onder andere vastebrandstofhaarden. Maar de prijs is niet de enige reden waarom stoken met (antraciet)kolen vandaag weer interessant wordt, benadrukt FLAM. Het bedrijf ontwikkelde een unieke verbrandingtechnologie die deze verwarming in elke woning perfect integreerbaar maakt.

     

    Gaan we met z’n allen terug in de tijd? “Juist niet”, zegt Jan Bellis van FLAM. “Het is niet onlogisch dat verwarmen met antracietkolen terug in beeld komt. Zowel op het vlak van prijs, rendement als gebruiksgemak is kolenstook niet meer te vergelijken met vroeger. Met een moderne vastebrandstofhaard haal je een zuinige, propere en gezellige warmte in huis.”

     

    Dit is te danken aan een unieke, gepatenteerde verbrandingstechnologie die FLAM ontwikkelde. Als enige producent van het Multi-Turbo verbrandingssysteem ontstaat er in een FLAM-haard een zeer hoge vlamtemperatuur en een ‘secundaire verbranding’ van de verbrandingsgassen. De voordelen van die technologie ontkrachten meteen ook een aantal vooroordelen rond kolenstook. De hoge vlamtemperatuur in de FLAM vastebrandstofkachel zorgt dat het antraciet quasi roet- en rookvrij verbrandt. Zwarte aanslag en vuilaanhechting worden zo beperkt tot een absoluut minimum.

     

    Stoken met kolen is niet meer te vergelijken met vroeger. Antracietkolen zijn tegenwoordig beschikbaar in handige, schone zakken van 15 of 25 kg. Dat komt het gebruiksgemak ten goede maar heeft ook zo zijn voordelen voor je budget: je moet namelijk niet, zoals bijvoorbeeld bij stookolie, in één keer een half maandloon spenderen om je ton te laten bijvullen.

    Aanbevolen zijn ‘antracietkolen’. Die zijn van de zuiverste soort en afkomstig van dezelfde kolenader. Zij leveren ook het beste rendement. Ter vergelijking: 1 kg antracietkolen verbranden komt overeen met ongeveer 2 kg kwaliteitshout. Door dit extreem hoge rendement zal je bovendien weinig moeten bijvullen. Concreet betekent dit dat je niet elk uur uit je zetel moet om het vuur brandende te houden.

     

    Vaste brandstoffen zijn een ‘slimme’ manier van verwarmen. De prijs van antracietkolen is sinds 2006 met slechts 15% gestegen, tegenover 50% voor aardgas of huisbrandolie. Met een FLAM kan je de verwarmingskost halveren. Ook hout of alternatieve biomassa (zoals houtpellets of kersenpitten) is mogelijk, dus je kan op elk ogenblik omschakelen naar de goedkoopste vaste brandstof op de markt. 

     

    Last but not least: het oog wil ook wat. Het vlammenspel in de vastebrandstofkachels is natuurlijk en gezellig. Wie houdt van vuur en het sfeerbeeld van vlammen, kan in de vastebrandstofhaard naar hartenlust verschillende vaste brandstoffen combineren: kolen, hout, pellets, kersenpitten,…

    www.flam.be



    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne Jacquart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verfijnde frisheid van Blanc de Blancs Jacquart voor gezellige zomermomenten

     

     

     

    De Champagne Blanc de Blancs van Jacquart hoort perfect thuis op zomerse terrasjes, bij gezellige maaltijden buiten, op zachte of warme zomeravonden.

    Samengesteld uit verfijnde Chardonnay-druiven draagt de  millésime 2006 Blanc de Blancs van Jacquart een zweem van mineralen en verfijning in zich.  De champagne heeft een frisse  zilverwitte kleur en een pittig aroma van witte peper en citrusvruchten. Hij laat zich op elk moment degusteren, maar hij sluit vooral harmonieus aan bij een schotel met zeevruchten, een witte vis of bij het dessert.

    www.champagne-jacquart.com  

     

     

    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filfestival Oostende

    Filmfestival Oostende en Nederlands Film Festival van Utrecht slaan de handen in elkaar

     

     

     

    Het filmfestival Oostende (FFO) en het Nederlands Film Festival te Utrecht (NFF) zijn bijzonder opgetogen over de toekomstige samenwerking, die deze week werd overeengekomen. Beide filmfestivals, die producties van eigen bodem als centraal thema hebben, hopen dat deze samenwerking tot een grotere belangstelling voor het eigen talent zal leiden in beide landen. Concreet zullen beide festivals jaarlijks een aantal films uitwisselen. Zo wordt er op donderdagavond 13 september een Nederlandse avond georganiseerd in Oostende en op donderdag 4 oktober een Vlaamse avond in Utrecht.

     

    Sinds de oprichting van het Filmfestival Oostende zes jaar geleden, is één van de belangrijkste troeven van het festival geweest de uitgesproken ondersteuning voor talent van eigen bodem. Inmiddels weet FFO als jong festival jaarlijks ruim 25.000 bezoekers naar de Koningin der Badsteden te halen om er zowel nationale als internationale filmproducties te ontdekken.  Het Filmfestival van Oostende vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 15 september.  Het hoogtepunt van het festival is de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen op zaterdag 15 september 2012.

     

    Het NFF is dit jaar aan zijn tweeëndertigste editie toe en heeft dus al een lange traditie om de Nederlandse Film te presenteren. Jaarlijks wordt tijdens het NFF de Nederlandse filmproductie in kaart gebracht en op een slotfeest, het Gala van de Nederlandse Film, gelauwerd met de Gouden Kalveren.  Het NFF trekt jaarlijks ongeveer 150.000  bezoekers. Het festival is een voorbeeldfestival voor Peter Craeymeersch, algemeen directeur van het FFO.  Het Nederlands Film Festival vindt plaats van  26 september tot en met 5 oktober 2012 in Utrecht.

    www.filmfestivaloostende.be en www.filmfestival.nl

     

     

    04-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thomas Cook naar Gazipasai

    Thomas Cook verbindt Brussels Airport met Gazipasa!

     

     

     

    Vanaf zaterdag 30 juni verbindt Thomas Cook Brussel met Gazipasa en introduceert de touroperator een nieuwe lijn in ons land. De dichtstbijzijnde luchthaven van de kustplaats Alanya was tot dusver Antalya, meer dan anderhalf uur rijden.  

     

    Gazipasa wordt de 5de Turkse luchthaven die Thomas Cook in België aanbiedt. Met vertrek uit Brussel stelt Thomas Cook al vakanties in de regio rond de luchthavens van Antalya, Bodrum, Dalaman en Izmir voor. De eerste vlucht vondt zaterdag 30 juni, plaats en werd door Thomas Cook’s partner Tailwind voor de eerste maal uit België aangevlogen. Thomas Cook biedt voortaan 2x per week vluchten naar Gazipasa aan, op dinsdag en op zaterdag, dit met met een Boeing 737-400 met 168 plaatsen. Klanten kunnen 20kg bagage en 6kg handbagage gratis inchecken.

     

    Dat is vooral goed nieuws voor reizigers die de streek rond Alanya willen ontdekken; een ongerepte en vooral familiegunstige regio met een interessant prijs-kwaliteitsaanbod aan hotels. Buiten Thomas Cook gerekend hoor je anders op Antalya te vliegen en een transfer van 130km te aanvaarden.

     

    Eerder dit jaar breidde Thomas Cook in de regio van Antalya al zijn hotelaanbod fors uit. De touroperator ging van 4 naar 11 hotels dit jaar en biedt vooral nieuwe all-inclusive hotels aan met een uitgebreide waaier aan faciliteiten. Alanya is bovendien een bestemming die als last-minute bijzonder gunstig geprijsd is. Een week naar Alanya is al mogelijk vanaf €500 per persoon, in een 4* hotel in all inclusive.

    www.thomascook.be

     

     

     

     

    04-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bandits

    Bandits fan-weekend bij Center Parcs!

    Van 16 tot en met 19 november 2012 in Center Parcs De Vossemeren

     

     

     

    Voor alle fans van Jasper, Toon, Tim en Thomas van Bandits, is het op het weekend van 16 t/m 19 november in Center Parcs De Vossemeren te doen !

     

    Er zal héél veel te beleven zijn met de jongens van Bandits! Zo staat er een bowlingkampioenschap op het programma wordt er een feestje gebouwd tijdens de Banditas-party en wordt er een exclusief optreden georganiseerd op een buitengewone locatie in het park! En terwijl de Bandits-fans zich te pletter amuseren kunnen alle ouders lekker relaxen in Aqua Mundo of in de andere parkfaciliteiten.

     

    Wie wil deelnemen aan het Bandits Weekend in Center Parcs De Vossemeren, kan online reserveren via www.centerparcs.be/bandits  of telefonisch via 070/ 22 49 00 (€ 0.30 pm ). Let wel, de plaatsen zijn beperkt, dus reserveren is noodzakelijk. Alle info over het park kan je terugvinden op www.centerparcs.be/VL/BE/parken/vossemeren

     

    Tariefvoorbeeld: Een 6-persoons Original Comfort Cottage: €395 (bowlingavond, welkomstdrink en concerten zijn inbegrepen in het arrangement voor de fans)

    Adres: Center Parcs De Vossemeren - Elzen 145 - 3920 Lommel

     

    03-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!