Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BA promoties

    Vlieg met British Airways naar 38 populaire verre bestemmingen tegen absolute topprijzen!

     

     

     

     

    British Airways lanceert een nieuwe promotiecampagne met super lage tarieven naar maar liefst 38 verre bestemmingen! De manier bij uitstek om er eens tussenuit te vliegen naar de nieuwe British Airways topbestemming Las Vegas of naar klassiekers zoals New York San Francisco of Johannesburg.

     

    Surf dus als de bliksem naar ba.com, ontdek het volledige aanbod, reserveer uw vlucht voor 16 november 2009 en vlieg tot en met 30 april 2010 naar de bestemming van uw dromen tegen absolute topprijzen! En om het u nog makkelijker te maken én extra geld te besparen, kan u via de website ook uw hotel, huurwagen én zelfs uw excursies plannen en reserveren.

     

    Voordelige prijzen, een absolute topservcice aan boord én snelle en gemakkelijke transfers via Terminal 5 van London Heathrow… vliegen met British Airways dat is 100% genieten ! RVH.

    01-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.harmonie van wintervruchten

    HARMONIE VAN WINTERVRUCHTEN

    Tropicana lanceert nieuwe Limited Winter Edition

     

     

     

    Tropicana verrast deze winter met een nieuwe en authentieke smaakvariant: Tropicana Pure Premium Clementine, Quince & Apricot. De ongewone combinatie van fris-zure clementines, vol-weeïge kweeperen en zachte abrikozen roept herinneringen op aan een vervlogen verleden. De nieuwe Limited Winter Edition, met zijn sensationele smaak, is een hele winter lang beschikbaar om volop van te genieten in afwachting van de lente.

     

    De fris-zure clementines zorgen voor een herkenbaar en dorstlessend effect. Kweeperen, die rauw door hun bittere smaak en harde vruchtvlees bijna oneetbaar zijn, behoren tot de vergeten vruchten en geven verwerkt als sap de Limited Winter Edition een diepe, rijke smaak en een authentiek gevoel. De abrikoos met zijn zachte

    vruchtvlees bemiddelt tussen de verschillende ingrediënten. Het resultaat is een smaaksensatie die tegelijk verfrissend, vol en vertrouwd proeft. Dit vruchtensap van zongerijpt fruit in een leuk winterjasje jaagt de winterblues zo het huis uit!

     

    Tropicana Pure Premium Clementine, Quince & Apricot is 100% natuurlijk en bestaat

    uit 100% puur vruchtensap, zonder toevoeging van water, smaak-en kleurstoffen, suikers of andere additieven. Alle goede eigenschappen van de vruchten blijven behouden om een hele winter lang van te genieten. RVH.

     

     







    01-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubai

    Verre bestemmingen: Dubaï, met de twee parels van de vloot.

    De Rode Zee, met de Costa Europa.

     

     

    Met bestemmingen als Zuid-Amerika, de Middellandse Zee, Canada, Azië, Groenland, de Indische Oceaan, de Caraïben en Dubaï, doen de Costa-schepen alle zeeën van de hele wereld aan. Costa Croisières, Europees leider in het cruisesegment, stelt als eerste operator Dubaï en het Midden-Oosten voor.

     

    Gesterkt door het stijgende succes dat cruises sinds 2006 kennen, zet Costa deze winter de twee meest luxueuze schepen van de vloot in, de Costa Luminosa en de Costa Deliziosa. De Costa Europa vertrekt uit Savona voor cruises van 19 tot 22 dagen met bestemming Dubaï en omgekeerd. Geknipt voor liefhebbers van grote reizen!Hiermee heeft Costa Croisières niet minder dan 3 schepen in de regio.

     

    Duizend-en-een nachten aan boord van de parels van de Costa Croisières-vloot. De Costa Luminosa werd in juni van dit jaar ingehuldigd, zusterschip Costa Deliziosa wordt in februari 2010 gedoopt.

    Cruises van 9 dagen / 7 nachten met vertrek uit Dubaï, een uitzonderlijk reis om kennis te maken met de verschillende en onverwachte aspecten van het Nabije Oosten. Dubaï, gisteren een vissersdorp, is vandaag een icoon van moderniteit en luxe. De meest gedurfde geometrische structuren wedijveren hier met de meest klassieke architecturale vormen. Masqat staat bekend voor de kleuren van de woestijn en zijn traditionele lijnen. De hoofdstad van Oman is een echte oase te midden van een door de woestijn omgeven vruchtbare vlakte. Wanneer men de stad nadert via de zee is het zicht op de middeleeuwse vestingen en imposante paleizen ronduit indrukwekkend. Op de uiterste zuidoostelijke punt van het Arabische schiereiland ligt Foudjaïrah, het enige emiraat aan de kust van de Golf van Oman. Zijn schoonheid is nog intact en te bewonderen op een nauwe strook aan de voet van het gebergte dat de woestijn voorafgaat. Het rijke en machtige Abu Dhabi is de grootste en dichtst bevolkte stad van de federatie van de 7 Verenigde Arabische Emiraten. De stad heeft een moderne look maar heeft haar charme van weleer weten te bewaren. Bahrein ten slotte is het grootste van de 33 eilanden van de archipel en de enige eilandstaat van de Arabische wereld. Het is een historische plek met verschillende archeologische sites en musea.

     

    De Costa Deliziosa, de laatste nieuwkomer van de vloot en het zusterschip van de Costa Luminosa, wordt begin 2010 verwacht. Het schip vertrekt op 5 februari uit Savona voor zijn grote inhuldigingscruise die 39 dagen zal duren. Het eerste deel van de reis is een permanent feest van 22 dagen tussen Savona en Dubaï, het tweede deel een verlenging van de reis van 19 dagen naar het oosten, richting India en de Malediven. De passagiers kunnen het ene of het andere deel, of de hele reis boeken.

     

    Dubaï en het Nabije Oosten, traditie en moderniteit, woestijnen en zonnige stranden. Een reis vol emoties en contrasten, waarop de meest moderne luxe een eeuwenoud parfum krijgt. EVH.

    www.costacroisieres.be

     

     

    31-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Port Rive Gauche

    Port Rive Gauche

     

     

     

    In het authentieke en typisch mediterraans vissershaventje van Marseillan ligt Port Rive Gauche, een stijlvolle residentie met 11 comfortabele suites en een onneembaar zicht op het meer van Thau en de Mont St-Clair. Elk van de suites bestaat uit twee kamers, een living, een open keuken die uitgeeft op de leefruimte en een terras.

     

    In de residentie bevinden zich tevens een verzorgingsruimte en een theehuisje. In de omgeving worden verschillende activiteiten aangeboden: oesters proeven in de parken van de Picpoul, baden in de “lices”, bezoek aan de pittoreske haven en zijn terrassen, een kennismaking met de fauna en flora van het bekken en het moerasland van de Thau, een proeverij van de beste streekwijnen in de taverne van de haven of in de kelder van La Madeleine Saint-Jean, een gastronomisch diner in het Château du Port (Pourcel’s), een bezoek aan de kelders van Noilly Prat, genieten van een “brazucade” (gegrilde zeevruchten) in een oesterkwekerij of een boottocht op het Canal du Midi of het meer van Thau. RVH.

    www.garrigaeresorts.com

     







    31-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Luminosa

    COSTA LUMINOSA, HET SCHIP VAN HET LICHT

    De diamant van de vloot van Costa Croisières

     

     

     

    Het nieuwe juweel van de vloot, de Costa Luminosa, is het meest exclusieve en vernieuwende passagiersschip van Costa Croisières. Het werd ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen op het vlak van comfort. De dienstverlening is dan ook uitmuntend en het kader elegant en verfijnd. De Costa Luminosa anticipeert op de trends van het hedendaagse design met een unieke en onvergelijkbare stijl, ontwikkeld door de Amerikaanse architect Joseph Farcus.

     

    Het adembenemende interieur met kostbare afwerkingen (marmer, hout en paarlemoer) zullen de passagiers met verstomming slaan. Er zijn niet minder dan 3.400 m² ebbenhout en ivoor, 20 verschillende types marmer waaronder “Nembro rosato” en “Breche de Vendome”, graniet, kwarts, mozaïeken, 3.100 meter LED-verlichting en 120 kroonluchters in Murano-glas, ontworpen door “La Murrina”.

     

    De Costa Luminosa is het neusje van de zalm van de Costa-innovaties met wellness, plezier, exclusieve reisroutes, kunst, kwaliteitsvolle gastronomie, ontspanning, gezelligheid en intimiteit voor gezinnen en koppels. Het vlaggenschip van Costa Croisières heeft duizenden verrassingen in petto en beschikt over een avant-gardistische ontspanningstechnologie met o.m. een spectaculaite 4D-bioscoop, een   golfsimulator met 18 holes geïnspireerd op 37 van de meest befaamde parcours ter wereld. Voor sterke ervaringen is er de automobielsimulator Grand Prix in één van de meest panoramische ruimten van het passagiersschip. PlayStation World is een ruimte die volledig gewijd is aan de videogames voor de PS3-consoles, de nieuwste generatie consoles van Sony en er is een rollerpiste.

     

    De grote innovaties zijn te vinden in de bescherming van het milieu. De Costa Luminosa is het eerste schip in Italië en een van de eerste passagiersschepen ter wereld dat uitgerust is met het “cold ironing-systeem” waardoor het verbonden kan worden met een elektrisch netwerk op het vasteland. Aan boord wordt het afval voor 100% gesorteerd, aluminium wordt gerecycleerd, evenals glas en ander afval. Water wordt aan boord geproduceerd door ontziltingsinstallaties.

     

    Een van de mooiste verrassingen aan boord is misschien wel het theater van de Costa Luminosa. De gesofistikeerde structuur is 1.300 m² groot, verspreid over 3 verdiepingen en met een hoogte van bijna 10 meter. Er is plaats voor meer dan 800 toeschouwers.

     

    De Costa Luminosa is niet enkel het passagiersschip van licht en plezier, maar ook van sport, wellness en gastronomie. De passagiers kunnen joggen tussen de hemel en de zee of trainen op de rollerpiste. Verder kunnen ze ook profiteren van de fitnessruimte de Kinesiszaal (Technogym), de Samsara Spa of het wellnesscentrum.

     

    ’s Avonds kunnen de heerlijkheden van het “à la carte” Restaurant Club geproefd worden. In dit restaurant worden geraffineerd design – niet minder dan 500 m² paarlemoermozaïek -en perfecte bediening gecombineerd met een smakelijke culinaire ervaring; bovendien kunnen de passagiers dankzij de open keuken de chefs aan het werk zien terwijl ze menu’s bereiden samengesteld door Ettore Bocchia, chef van het Grand Hotel Villa Serbelloni in Bellagio (aan het Comomeer), sinds 2005 eigenaar van een Michelinster en maestro van de moleculaire keuken. Conform de traditie van de maatschappij herbergt de Costa Luminosa een schitterende kunstcollectie met 288 originele werken en 4.700 reproducties.

     

    Met een tonnage van 92.600 ton heeft de Costa Luminosa een maximale ontvangstcapaciteit van 2.826 gasten die logeren in 1.130 cabines waaronder 772 met privébalkon. Dit maakt er het passagiersschip van met het hoogste percentage (68%) cabines met balkon van de Costa-vloot.

     

    Reisroutes:

    Wintercruise met vertrek in Dubai: een cruise van 7 dagen in de Emiraten, met vertrek in Dubai. De reisroute omvat tussenstops in Dubai, Mascate (Oman), Foudjairah (Verenigde Arabische Emiraten), Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten), Bahrein en opnieuw Dubai.

    Zomercruises in Noord-Europa: Amsterdam wordt tijdens de zomer 2010 de nieuwe thuishaven van de Costa Luminosa. Er wordt koers gezet richting Baltische Zee, Noordkaap en IJsland voor een 11-tot 14-daagse ontdekkingstocht (tussenstops in Kopenhagen, Stockholm, Helsinki, Sint-Petersburg, Tallinn en Bornholm). Op 1 augustus 2010 stelt de Costa Luminosa een 20-daagse cruise voor naar Groenland, een exclusieve innovatie die wordt voorgesteld in de Costa-brochure van 2010. RVH.

     

    31-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josph
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kwaliteit mag ook eens glimlachen

    Speels, hoogwaardig en ergonomisch

     

     

     

     

    Kwaliteit staat vaak voor strenge regels. Dat kwaliteit nochtans niet altijd stijf en saai hoeft te zijn, bewijst Joseph Joseph met zijn nieuwe lijn keukengerei. Niet strak in het gareel maar fris groen met contrasterend grijs en een lekker losse vormgeving. En toch hoogwaardige kwaliteit. There’s a new era.

     

    Genieten van design met een knipoog en tegelijk ondergedompeld worden in de luxe van echt hoogwaardig keukengerei. Dat is Joseph Joseph. Leuke details zoals perfect in elkaar vallende maatsbakjes worden afgewisseld met pure handigheden zoals een citrusschep of pureerstang met vering. Maar ook een handige kruidensnijder, compleet met plank of speelse serveerkommen. Joseph Joseph brengt een kwinkslag naar de keuken. RVH.

    Advies verkoopprijs: vanaf € 4,95.

     

     

     

    30-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jardin St Benoit

    Les Jardins de St Benoît

     

     

     

     

    Les Jardins de St-Benoît bevinden zich in het departement van de Aude in Frankrijk. De plek werd gebouwd op een stuk grond van 8 hectare aan de rand van het dorp St-Laurent de Cabrerisse en biedt een panoramisch uitzicht op het massief van Les Corbières. De stichters Cécile en Miguel Espada realiseerden dit project met respect voor de authenticiteit van de streek. Ze gebruikten dan ook traditionele stenen, legden middeleeuwse tuinen aan en kozen als locatie een plek in het groen tussen olijfbomen en cipressen.

     

    Het dorp waar geen wagens worden toegelaten bestaat uit 171 individuele dorpshuisjes waarvan 23 wijnbouwershuisjes met privé-zwembad. Alle huisjes liggen rond een centrale plaats die gedomineerd wordt door een schitterende villa. De Maisons de village (dorpshuisjes) hebben 1 of 2 kamers, een uitgeruste keuken, een tuin en een terras met pergola. De Maisons Vigneronnes (wijnbouwershuisjes) hebben 3 tot 5 kamers, een uitgeruste keuken en een tuin met privé-zwembad. De gasten kunnen genieten van diverse hotelservices en een ruim aanbod culturele en sportieve activiteiten.

     

    In de schoolvakantie kunnen de kinderen terecht in de kinderclub die in een volledig natuurlijke omgeving ligt en een minikinderboerderij en een zwembad omvat. De ludieke en pedagogische activiteiten die er worden georganiseerd omvatten vissen aan de oevers van de rivier, plukken van wilde vruchten, spelletjes in het teken van de katharencultuur, etc.

     

    Tot de keuzemogelijkheden behoort o.m. een verblijf ‘terroir en tradities’ waarbij men de gastronomische schatten van de Languedoc ontdekt, terwijl men in de formule ‘oogst in de Corbières’ kan deelnemen aan de oogst in een typische wijngaard van de Corbièresstreek. RVH.

    www.garrigaeresorts.com

     

     








    30-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A Modo Mio
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    A Modo Mio, van sober zilver tot flashy fluo

    Lavazza brengt smakelijk vervolg op succesvolle espressomachine met capsules

     

     

     

    In het voorjaar lanceerde Lavazza de espressomachine met capsules A Modo Mio. Vandaag komt er een smakelijk vervolg met de automatische Premium-versie in zilver, vier nieuwe trendy fluokleuren en een veelzijdige cappuccinatore. De ‘limited edition’ is er in vier frisse, fluorescerende kleuren: fuchsia, fel oranje, turkoois en limoengroen – een speelse knipoog naar de popart.

     

    Voor A Modo Mio sloegen koffiebrander Lavazza en espresso machinebouwer Saeco de Italiaanse handen in mekaar. Resultaat is een aantrekkelijke én vernuftige espressomachine voor een unieke koffie-ervaring. Vandaag doet Lavazza er nog een schepje bij…

     

    Koffie en koffie is twee, zeker met de nieuwe ‘cappuccionatore’. Met deze handige melkopschuimer mag je koffiekapsones hebben zoveel je wilt, de mogelijkheden zijn haast eindeloos: van espresso macchiato en marocchino over crema pasticcera tot cioccolata calda en ice cappuccino. In een handomdraai zet a Modo Mio je de meest

    zinnenstrelende koffieverwennerij. Keer op keer.

     

    Ook in smaak blijft a Modo Mio verrassen. Naast de vier bestaande mengelingen –appassionatamente (intens), Deliziosamente (subtiel), caffe crema Dolcemente (romig) en cremosamente Dek (cafeïnevrij) – komen er twee nieuwe Lavazza-smaken bij. Magicamente, een zorgvuldige selectie van de beste arabica-bonen, combineert een rijke en diepe smaak met een magisch, zacht en fruitig aroma. Een authentieke espresso, afgerond en krachtig. Divinamente (80% arabica, 20% Robusta) smaakt even goddelijk met een perfect evenwicht tussen rond en vol, tussen koffie en crème. De lange nasmaak heeft een zachte toets chocolade. kortom, subtiel en subliem. RVH.

    www.lavazza.com - www.lavazzamodomio.com

    29-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Airelles

    Les Airelles : Een betoverende plek in hartje winter

     

     

     

     

    Les Airelles in Courchevel 1850, een mythische plek en één van de meest befaamde skistations ter wereld, biedt in eerste instantie een dienstverlening op maat voor het grootst mogelijke comfort van de klanten. Niet minder dan 160 personen zijn in de weer voor het welzijn van de gasten. Trouwe klanten worden ieder seizoen opnieuw met veel plezier ontvangen, nieuwkomers steeds met enthousiasme verwelkomd.

     

    Na een renovatieprogramma van 35 miljoen euro stegen alle dienstverleningen van het charmehotel Les Airelles, gelegen aan de voet van de skipistes, naar een hoger niveau. Architect Christophe Tollemer inspireerde zich op de chalets en kastelen van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk van de 19e eeuw, zonder te raken aan het feëerieke decor van het oorspronkelijke hotel.

     

    De 37 kamers en 14 suites, allemaal even luxueus, zijn uitgerust met flatscreens en DVD-spelers, een sounddock, een filmdienst op aanvraag, een jukebox en een internet/wifi-toegang. In de meeste suites nodigt een haard uit tot zalig ontspannen bij het haardvuur. De badkamers zijn uitgerust met douche en hammam. Iedere ruimte werd luxueus en verfijnd gedecoreerd met meubels op maat of gechineerde meubels en ook met oude decoratieve objecten.

    Het nieuwe privéappartement, gelegen op de 4e en bovenste verdieping, biedt een panoramisch zicht op de besneeuwde bergen. Het is een unieke ervaring om te verblijven in dit appartement van 550 m² dat bestaat uit 4 kamers, elk met badkamer met douche, hamman, haard en dressing.

     

    Al van bij hun aankomst in Les Airelles gaat alle aandacht uit naar de kinderen. Zij krijgen aangename verrassingen zoals een knuffel –elk seizoen iets anders – en wat zoetigheden. Ook wordt er voor hen een badjas ter beschikking gesteld en pantoffels die speciaal voor hen gemaakt werden.

    In het kinderdorp van Courchevel 1850 kunnen de kleinsten vanaf 18 maanden terecht in een infrastructuur die specifiek is ingericht voor hun comfort en plezier. Dit

    gebeurt onder toezicht van gediplomeerde kinderverzorgsters en opvoedsters.

    Vanaf de leeftijd van drie jaar kunnen de kinderen er alle geneugten van het skiën in alle veiligheid ontdekken en aanleren. Onder begeleiding van monitrices en monitoren leren ze op hun eigen ritme en ervaren ze hun eerste spannende glijsensaties; de Flocon en de 1ère Etoile hebben geen geheimen meer voor hen!

     

    Les Airelles beschikt over een ruime skiroom met kwaliteitsvol materiaal dat te koop of te huur wordt aangeboden en een ruime keuze aan accessoires. De concierges belasten zich met het opstellen van de skiforfaits en de reservering van de monitoren van de Ecole de Ski Français 1850 (meer dan 480 monitoren). En de skikruier biedt zijn hulp aan bij het aankleden en het begeleiden van de skiërs naar de pistes.

    Met het restaurant Pierre Gagnaire wilde Christophe Tollemer hulde brengen aan Sissi. Hij koos dan ook voor zware, weelderige stoffen en zijde, meubels geïnspireerd op de 19e eeuw, kristallen lusters van Saint-Louis en het portret van de keizerin van Oostenrijk dat waakt over de ingang.

    Het geheel werd opgefleurd met hedendaagse toetsen in de vorm van zetels en kunstwerken die in verband staan met de keuken van Pierre Gagnaire. Verfijnde culinaire kunst met een unieke smaak .

     

    Het hele seizoen lang worden tal van feesten en de “beroemde” thema-avonden van Les Airelles georganiseerd. RVH.

    www.airelles.fr

     

     

     











    29-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knikkeractie

    DELHAIZE BELGIE VIERT SINTERKLAAS MET KNIKKERACTIE

    Herontdek een klassiek spel met de helden van Nickelodeon

     

     

     

    Ter gelegenheid van Sinterklaas houden Spongebob, Dora, Diego, Aang en al hun vrienden van 29 oktober tot 2 december 2009 halt bij Delhaize België! Per aankoopschijf van 20 euro krijgt elke klant een zakje met 1 knikker waarop één van de personages staat afgebeeld. In totaal zijn er 30 knikkers te verzamelen. Maar er is

    meer… Een gouden knikker geeft recht op een unieke code waarmee de klant een Sony PSP wint ter waarde van 170 euro!

     

    Op 29 oktober lanceert Delhaize haar grote knikkeractie in samenwerking met Nickelodeon. In totaal zijn er 30 knikkers met de afbeelding van Dora, Diego, Avatar en Spongebob te verzamelen.

     

    « Binnenkort komt Sinterklaas opnieuw op bezoek. Om dat te vieren, bieden we al onze klanten gratis knikkers bij hun aankopen. Met deze actie willen we van Sinterklaas meer dan ooit een feest te maken.», verklaart Dirk Van den Berghe, SVP Procurement and Quality bij Delhaize België.

     

    Elke knikker is versierd met een van de personages van Nickelodeon: Dora, Diego, Avatar en Spongebob Squarepants. Er zijn er 12 met Spongebob, 12 met Avatar, 3 met Dora en 3 met Diego. Er bestaat ook een speciale, gouden knikker. Daarmee sleept de klant een Sony PSP in de wachts. Alle knikkers kunnen verzameld worden in een prachtig album (€ 2,99) of in een knikkerzakje (€ 1,50). Voor nog meer speelplezier biedt Delhaize ook een Spongebob knikkerpot aan (€ 2,99). RVH.

     

     

    28-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chimay

    Chimay, « Hoofdstad van de Belgische kaas »

     

     

     

     

    De kaasmakerij van Chimay organiseert een groot kaasfeest, voor producenten, verkopers en liefhebbers van lekkere en goede producten van bij ons. Het weekend van 31 oktober en 1 november 2009, vindt plaats in het betoverende kader van de Auberge de Poteaupré - Rue de Poteaupré, 5, 6464 Bourlers.

     

    Sommigen denken dat het in deze moeilijken tijden vooral een kwestie is van overleven. In Chimay, zien ze dat anders. Dit is het moment om de consumenten te bewijzen dat ze de juiste keuze maken als ze Belgische, ambachtelijke en volgens de traditie gefabriceerde producten kopen. Dus stelde de kaasmakerij zich tot doel om de dragende krachten van de sector rond eenzelfde streven naar ontwikkeling en kwaliteit samen te brengen, om zo meer bekendheid te geven aan de rijkdom, de creativiteit en het vakmanschap van onze nationale ambachtelijke kaasmakers, zuivelhandelaars en restaurateurs.

     

    Dit grote kaasfeest, waar iedereen welkom is, zowel de beroeps en het grote publiek, is de perfecte gelegenheid om specialiteiten te ontdekken en kennis te maken met de diverse fabricatiemethode. Maar ook om naar de kaasverhalen van de ene of de andere gepassioneerde verteller te luisteren, …

    Het volledig programma is beschikbaar op www.hoofdstadvandekaas.be.

     

     

     

     

     

    28-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosle brengt rust in de keuken

    Rösle brengt rust in de keuken

    Innovatie als drijfveer

     

     

     

     

    De snelle hap uit de jaren ’90 is uit beeld. Verse producten, smaak en uitgebreide maaltijden vormen het credo in de nieuwe eeuw. Koken tot kunst verheven, een rustpunt op de dag, een moment dat alle beslommeringen wegvallen. Belangrijk, zoals bij alles, is het gereedschap. Rösle ondersteunt creativiteit en functionaliteit  door innovatie in keukentools.

     

    Een zuiver Italiaanse knipoog heeft de Tomaten & Mozzarella Slicer waarmee met speels gemak zowel tomaten als mozzarella in 10 gelijke schijfjes worden gesneden. Twee ergonomische handgrepen zorgen ervoor dat snijden een koud kunstje is. Liever partjes? Daarvoor is er de Tomaten Snijder. Wederom uitgerust met ergonomische handvaten. Simpelweg de Tomaten Snijder op de tomaat zetten en zachtjes duwen. Met als resultaat 8 gelijke parten.

     

    Innovatief is het vrolijke inklap vergiet. Rösle zou Rösle niet zijn als de oplossing niet nabij was. Het vergiet heeft een middenrif van vrolijke gekleurde buigzame siliconen. Op die flexibele delen wordt het vergiet ingedrukt en simpel plat gevouwen. 

     

    Opgeruimd staat netjes. Maar als het keukengerei achterin lades ligt wordt het niet snel gevonden. De oplossing is het open keuken systeem. Dit door Rösle uitgevonden modulaire systeem is steeds weer gereed voor expansie. Van haken tot magnetische strips en van op te hangen pannen tot dito messen. Alles past en wordt functioneel decor. RVH..





    28-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.garrigae resorts

    Garrigae resorts :

     

     

     

     

    Garrigae groepeert momenteel drie droomplekken met ongedwongen, natuurlijke sfeer die stevig verankerd zijn in de omgeving: Les Jardins de St Benoît te Saint Laurent de la Cabrerisse, Le Couvent d’Hérépian te Hérépian en Port Rive Gauche te Marseillan

     

    Het nieuwe innovatieve hotel-en toeristische concept is een mix van ethische luxe, raffinement, authenticiteit, mediterrane lifestyle en welzijn, wijngaarden en patrimonium. Elk resort is geknipt voor een gezinsvakantie en getuigt van het engagement van Garrigae. De locaties zijn verankerd in de mediterrane cultuur en getuigen van de liefde voor de natuur en voor het patrimonium.

     

    Le Couvent d'Hérépian

     

    Dit oude klooster in het dorpje Hérépian in de buurt van Carcassonne, dateert uit de 17e eeuw en werd door Cécile en Miguel Espada opgeknapt zonder afbreuk te doen aan zijn authentiek karakter.

    Het klooster omvat 13 suites die bestaan uit 1 tot 3 kamers, een living en een volledig uitgeruste keuken. Het ontbijt, de lunch en het avondmaal worden geserveerd aan een gastentafel. De gasten worden stevig verwend met een grote keuze aan streekproducten en de plaatselijke keuken.

     

    In de Spa kan men terecht voor verzorgingen met 100% natuurlijke producten die toegepast worden door hoog opgeleid personeel. Een Honesty Bar, een bar zonder ober en zonder toezicht waar alles gebaseerd is op vertrouwen waarbij elk van de gasten zijn consumpties op een bord noteert of in een boekje bijhoudt, getuigt van het respect voor de waarden van deze plek die door de eeuwen heen een verandering onderging.

     

    De gasten verblijven hier in een sfeer van zen en schoonheid, in een oase van rust en sensualiteit. Er worden diverse forfaits aangeboden die de natuur, de regio en de herfst- en voorjaararoma’s van de Languedoc-Roussillon in de kijker stellen.RVH.

    www.garrigaeresorts.com







    28-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adagio Berlijn

    Avant-gardistische stad, vol animatie en energie.

    Adagio Berlin Kurfürstendamm - Eerste opening in Duitsland

     

     

     

    Berlijn viert de 20ste verjaardag van de val van de Berlijnse muur terwijl Adagio op z’n tweede verjaardag kan klinken op z’n verdere ontwikkeling met de opening van het eerste aparthotel in de Duitse hoofdstad. Dit aparthotel is een ideale stek voor business trips en eveneens perfect geschikt om er een gezellig weekendje uit van te maken in één van de meest trendy hoofdsteden van Europa.

     

    Gelegen in de buurt van Charlottenburg, op een steenworp van de bekende Kurfürstendamm dat zich staande houdt als zijnde de ‘Duitse Champs-Elysées’, brengt Adagio maar liefst 133 lifestyle appartementen onder, gaande van de 2 personenstudio tot het 2-kamerappartement voor 4 personen. De appartementen zijn volledig ingericht met keuken, TV met internationale zenders, Wifi...

    Adagio kiezen in het kader van een professionele verplaatsing, is opteren om u zo goed mogelijk thuis te voelen op afstand. Het is een ideale en economische manier om een metropool te (her)ontdekken met familie of vrienden.

     

    Berlijn staat bekend als één van de meest trendy steden van Europa, het is er dan ook heel aangenaam vertoeven! Deze stad biedt u ruimte dankzij de talrijke natuurzones (parken, bossen en meren) die zowat 30% van de stad in beslag nemen! In het bekende park ‘Tiergarten’, de groene long gelegen in het hart van de stad, kan men urenlang wandelen langs meren in een prachtige omgeving en ook een bezoekje brengen aan de immense zoo. Berlijn dankt ook z’n reputatie aan zijn cultureel dynamisme. In de historische buurt vol animatie ‘Scheunenviertel’, is er keuze genoeg aan restaurants, boetieks en trendy bars. RVH.

    www.pv-holidays.be

     

    28-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cocktailkoning

    Geef uw ogen de kost en wordt Cocktailkoning!

     

     

     

     

    Blenders, doseurs en shakers kenden we al. Hou u nu klaar voor de Cocktailmaster! Voortaan kan u uw gasten verbluffen in een handomdraai!

     

    Gribal – Le Soin du Vin stelt de Cocktailmaster voor, een ludiek apparaat om cocktails in verdiepingen te maken in enkele seconden. Hoe werkt dat ? U maakt de vlotter nat en plaatst de de Cocktailmaster op het glas. U giet vervolgens de verschillende drankjes door het apparaat en klaar is kees! Het enige waar u op moet letten is het verschil in densiteit van de dranken.

     

    Moeilijk ? Helemaal niet. Voor siropen en sappen geldt : hoe zoeter hoe zwaarder. Voor alcoholische dranken geldt : hoe meer alcohol hoe lichter. U kan ook zelf met deze densiteit spelen door suiker of alcohol toe te voegen. Een zeer duidelijke handleiding is inbegrepen!

     

    Recept Irisch Coffee :

    2 cl rietsuikersiroop, 4cl Irish Whisky, 6 cl warme koffie, 4 cl Room. De room opkloppen, de suiker met de whisky opwarmen, vermengen en in het glas gieten. Vervolgens giet je de warme koffie door de Cocktailmaster, gevolgd door de room. RVH.

     

    VKP : Cocktailmaster : 25€; Sjieke versie in chrome : 35€, Receptenboek in het Nederlands : 20 €

    www.girbal.be – www.lesoinduvin.com

    28-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Brussels Airlines breidt winteraanbod uit

    22 extra wekelijkse vluchten voor de passagiers

     

     

     

    Tijdens het winterseizoen dat eind oktober van start gaat voert Brussels Airlines wekelijks 679 vluchten uit binnen Europa. Wekelijks worden er ook 46 frequenties verzorgd naar Afrikaanse bestemmingen. Milaan Linate prijkt als nieuwkomer in het winteraanbod 2009/2010 en naar talrijke bestemmingen worden meer vluchten aangeboden. Dit winterseizoen treedt Brussels Airlines ook toe tot de Star Alliance en trouwe passagiers kunnen voortaan genieten van de talrijke voordelen van het nieuwe frequent flyer programma Miles & More.

     

    Brussels Airlines voert tijdens het winterseizoen, dat volgende week van start gaat, wekelijks 679 retourvluchten binnen Europa uit. Dat is een stijging met 22 vluchten of ruim 3 procent in vergelijking met het winterseizoen 2008 -2009. Naar Afrika worden 46 frequenties per week aangeboden. Brussels Airlines is één van de weinige Europese luchtvaartmaatschappijen die haar winteroperaties uitbreidt.

     

    Nieuwkomer in het winteraanbod is de luchthaven Milaan Linate die Brussels Airlines twee keer per dag gaat bedienen. Linate, de Milanese stadsluchthaven, is ideaal gelegen voor wie het centrum van de stad wil bezoeken. Brussels Airlines blijft ook, zoals in het verleden, vijf keer per dag naar Milaan Malpensa vliegen.

     

    Talrijke zuiderse bestemmingen worden in tegenstelling tot de voorbije jaren deze winter ook door Brussels Airlines met Brussels Airport verbonden. Drie keer per week kan er bijvoorbeeld afgereisd worden naar Sevilla in het hartje van Andalousië. Firenze, de toegangspoort tot Toscane, wordt vier keer week bediend en Catania in Sicilië twee keer. Helsinki wordt niet meer rechtstreeks bediend maar blijft dankzij connectievluchten via Frankfurt bereikbaar.

     

    Brussels Airlines verhoogt ook de vluchtfrequenties naar heel wat bestemmingen. Niemand biedt meer afreismogelijkheden aan van op Brussels Airport dan Brussels Airlines. Vilnius, de Litouwse hoofdstad die de voorbije zomer aan het Brussels Airlines netwerk werd toegevoegd, wordt voortaan zes in plaats van vier keer per week aangevlogen. Barcelona, één van de meest geliefde citytrip bestemmingen, krijgt er in vergelijking met vorig winterseizoen zeven wekelijkse vluchten bij en is voortaan vier keer per dag bereikbaar met Brussels Airlines. Ook naar Kopenhagen stijgen de afreismogelijkheden gevoelig dankzij vijf bijkomende vluchten. De Deense hoofdstad verwelkomt deze winter 29 Brussels Airlines vluchten per week. Op weekenddagen verhoogt Brussels Airlines eveneens de frequenties naar ondermeer Bilbao, Malaga, Bologna, Venetie, Rome, Toulouse, Praag, Budapest en Athene.

     

    Op het Afrikaanse continent breidt Brussels Airlines het aantal frequenties uit naar twee bestemmingen die tijdens de winter talrijke Europese toeristen aantrekken. Dakar, de hoofdstad van Senegal, wordt vanaf eind oktober dagelijks verbonden en de Gambiaanse hoofdstad Banjul drie keer per week.

     

    Brussels Airlines en partner Lufthansa optimaliseren met de ingang van het winterseizoen ook hun vluchtschema’s tussen België en Duitsland. Passagiers kunnen in vergelijking met vorige winter genieten van talrijke bijkomende vluchten.

    Dankzij samenwerkingsakkoorden met talrijke andere luchtvaartmaatschappijen kan

    Brussels Airlines haar passagiers reisoplossingen bieden naar talrijke andere bestemmingen in verschillende continenten. De codeshare partners deze winter zijn onder meer American Airlines, Jet Airways, Etihad Airways, Hainan Airlines, Swiss, BMI, Aegean, LOT, Cyprus Airways, Adria Airways, Ukraine Int’l, Air Malta, Air Baltic en uiteraard Lufthansa. RVH.

     

     

    27-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boekebeurs de nachten talkshow
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Boekenbeurs: DE NACHTEN TALKSHOW

     

     

     

     

    De Nachten zorgt ieder jaar voor een bonte en boeiende mix van literatuur, muziek en beeld in de Singel in Antwerpen. Dit jaar breken de Nachten voor het eerst in op de Boekenverdieping met als rode draad Berlin, de meest hippe stad van Europa. Het programma loopt telkens van 15.30u tot 16.15u in de Rode Zaal

     

    Do 5/11 : Cees Nooteboom, Oscar van den Boogaard en Thomas Brussig hebben één ding gemeen: hun passie voor Berlijn. Dit moet een pittig gesprek opleveren. En Marc Legendre gaat de geschiedenis in als eerste striptekenaar genomineerd voor een literatuurprijs. Acteurs Jurgen Delnaet & Simone Milsdochter spelen een stuk uit ‘Verder’.

     

    Vr 6/11: De Nachten trekt de kaart voor de graphic novel en presenteert oud en nieuw talent. Brecht Evens en Randall C stellen hun programma van de nacht voor. Reinhard Kleist verstripte het leven van Johnny Cash en u ontdekt waarom hij het Duitse toptalent is. Inktaap auteur Robert Vuijsje vertelt over de controverse rond zijn roman ‘Alleen maar nette mensen’ en Felix Van Groeningen vertelt over zijn film De Helaasheid der Dingen en de bijhorende filmmuziek van Jef Neve.

     

    Za 7/11: Tom Lanoye en Jeroen Olyslaegers vertellen over hun eigen geschiedenis met Berlijn. Maarten Inghels, Eva Mouton en Jan Aelberts – samen KRAAI gingen op zoek naar de jongste generatie aldaar. En tot slot: debutanten met humor: Tim Foncke, Joost Vandecasteele en Ivo Victoria lezen voor uit eigen werk. RVH.

     

     

    27-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dobbel Palm & Rodenbach vintage

     

    BIERLIEFHEBBERS WORDEN DIT NAJAAR EXTRA VERWEND MET

    “Dobbel PALM” & “RODENBACH Vintage 2007 - Limited edition”

     

     

     

    DOBBEL PALM, de klassieker onder de eindejaarsbieren, 62 jaar jong!

    PALM Breweries, de grootste familiale en onafhankelijke brouwer van België, maakt er een erezaak van om tijdens de eindejaarsperiode hét feestbier Dobbel PALM aan te bieden!

    Meester-brouwer, Alfred Van Roy, lanceerde 62 jaar geleden Dobbel PALM, het was bedoeld als een feestbier om de 200ste verjaardag van de brouwerij te vieren. “Hij bood het zonder meerprijs aan, als attentie, om deel te nemen in de feestvreugde. Het bier was zo succesvol dat hij het later rond de eindejaarsperiode op de markt bleef brengen. Zijn opvolger, Jan Toye, zet deze mooie traditie verder” zegt Peter Buelens, woordvoerder van PALM Breweries. Het populaire eindejaarsbier Dobbel PALM, waar elke bierliefhebber naar uit ziet, zal vanaf 26 oktober in flessen en vaten beschikbaar zijn.

    Dobbel PALM is een amberbier van hoge gisting, met een nog meer uitgesproken mout- en hopkarakter dan PALM. Dobbel PALM is met een alcoholvolume van 6 %  hét ideale degustatiebier voor de eindejaarsdagen. 

     

     

    RODENBACH verwent bierliefhebbers met ‘RODENBACH VINTAGE 2007’

     

    RODENBACH brengt een “RODENBACH Vintage 2007 Limited edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2007” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACHbrouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.

    “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2007” heeft gedurende twee jaar gerijpt op vat nummer 230, het resulteert in een superieure RODENBACH Grand Cru met een zacht-zure smaak en complexe, intense fruitigheid met een zeer lange afdronk net als een Grand Cru wijn” zegt Peter Buelens, woordvoerder voor RODENBACH.

    In totaal werden er 40.000 flessen van 75 cl onder kurk gebotteld, hiervan worden 30.000 flessen geëxporteerd naar de USA. In België zijn deze flessen te koop via de gespecialiseerde bierhandel en de bezoekershop bij RODENBACH en PALM. RVH.

     

    RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.be 

    Een Europees ‘erkenningdossier’ is inmiddels opgestart.

    www.palmbreweries.com

     

     

     

     

     

     

     





    26-10-2009 om 17:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.art ' n bloom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ART ‘N BLOOM!

     

     

     

     

    Hotel BLOOM! rondde begin dit jaar het project af van handgeschilderde fresco’s in 287 kamers vervaardigd door jonge kunststudenten van de meest toonaangevende kunstscholen in Europa.

    In het totaal deden 288 studenten mee, 44 verschillende nationaliteiten en uit 22 lidstaten van de Europese Gemeenschap. Hotel BLOOM! beschikt over 305 kamers en hield dus 18 kamers achter om in de toekomst te kunnen gebruiken voor tijdelijke kunsttentoonstellingen n‘ART ’N BLOOM!’.

     

    De volgende ART ’N BLOOM kunsttentoonstelling heeft plaats op vrijdag 20 november 2009. Vanaf 19 u stellen 18 kunstenaars hun artwork tentoon. De kunst- & fresco kamers sluiten om 24 uur.

     

    Entrée : 10 eur inclusief een ART ’N BLOOM! drink in SmoodS, dezelfde avond kan men in restaurant SMOODS, living room, kitchen and music genieten van een Art ‘N     BLOOM Menu aan 38 eur. Er is ook een Party time met live music resident DJ Cozy Mossy.

     

    Reserveringen voor vrijdag 17 uur Hotel BLOOM! - Koningsstraat 250 - 1210 Brussel

    T: 02 220 66 11 of meeting@hotelbloom.com

     

    26-10-2009 om 17:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.themadagen boekenbeurs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Themadagen Boekenbeurs:

     

     

     

    Omdat de herfstvakantie samenvalt met de Boekenbeurs, is het programma van de Boekenverdieping in de vakantieweek extra rijk gevuld. Op 5 dagen zijn er een aantal items rond een specifiek thema – de Themadagen!

     

    Za 31/10: Als Cupido schiet

    Liefde, love, amore ... Hoe zorg je ervoor dat de pijlen van Cupido hun doel treffen? Of veert Cupido pas op als hij lekker eten krijgt? Hoe vertaal je verliefdheid op papier? Dans je soms ook op het slappe koord tussen liefde en seks? En hoe hebben mannen lief? Breng pijl en boog mee en zet je hart in vuur en vlam!

     

    Zo 1/11: Leve de Klassieken!

    Denk je bij Romeinen en Grieken aan Asterix of een mooi strand op Kreta? Of heb je iets van veni vidi vici en begin je meteen Socrates te citeren? Als je nog in dubio verkeert over de zin en onzin van Latijn en Grieks, rep je dan linea recta naar deze themadag.

     

    Za 7/11: Red jezelf

    Een dag vol wijze raad en handige tips om je leven meer glans, wijsheid en inzicht te geven. Over de gezonde levensstijlprincipes, ontstressen en stoppen met roken en drinken. Over mindfulness, gelukkig zijn en omgaan met rouwen. Over stralend voor de dag komen en zuiniger met je geld omgaan. Doe het zelf!

     

    Zo 8/11: De geschiedenis is jarig

    De geschiedenis viert een aantal markante verjaardagen. De val van de Berlijnse Muur en de opstand in China: alweer 20 jaar geleden. Congo zal 50 jaar onafhankelijk zijn in 2010. De NAVO werd 60 jaar geleden opgericht. Wereldoorlog II eindigde 65 jaar geleden. En België is bijna 180 jaar jong. Tijd om vanuit de 21ste eeuw op deze gebeurtenissen terug te blikken.

     

    Wo 11/11: Wondere wetenschap

    De wetenschap blijft ons verbazen en verrassen. Centrale gast vandaag is Charles Darwin met zijn wereldberoemde evolutietheorie. De aarde is echter maar een speldprik groot -iedere dag geeft het heelal met haar ontelbare sterren en planeten iets van haar geheimen prijs. Ook Da Vinci begreep al dat wiskunde helemaal niet saai hoeft te zijn. En wist je dat hersenen kneedbaar als deeg blijken te zijn? RVH.

    26-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kidibul bio

    Sluit 2009 af in schoonheid en denk aan de nieuwe Kidibul bio voor je eindejaarsfeesten!

     

     

    15 jaar nadat Kidibul met appelsmaak op de markt kwam, lanceert de Belgische firma Stassen nu Kidibul bio, dat uitsluitend biologisch geteelde appels bevat. Het gamma bestond al uit de smaken appel, appel-kers en appel-aardbei, en wordt nu nog uitgebreid met een heerlijk natuurlijke smaak!

    Omdat dit product gemaakt is op basis van biologische appels en dus in beperkte hoeveelheid op de markt komt, is het een exclusieve drank met een weergaloze smaak, waar je kinderen verzot op zullen zijn… De fles is voortaan doorzichtig en laat de mooie goudkleurige kleur zien die zo typisch is voor biologische producten.

     

    Deze nieuwe Kidibul bio geeft al je feesten ongetwijfeld een bijzondere smaak … Bij Stassen is men veeleisend, net als elke mama, en kiest men zorgvuldig vruchten boordevol vitaliteit en smaak … Dat geldt des te meer voor de nieuwe Kidibul bio, omdat hij afkomstig is uit de biologisch landbouw en het label ‘Biogarantie’ van Certisys kreeg.

     

    Elke fles bevat het heerlijke sap van 6 ‘bio’ appels. Per glas kunnen de kinderen dus naar hartenlust smullen van het sap van één volledige appel. Omdat er geen bewaarmiddelen of kleurstoffen zijn toegevoegd aan Kidibul bio, smaakt deze drank overheerlijk en hij bevat uiteraard enkel de natuurlijke suiker van het fruit zelf! RVH.

     

    Productinfo:

    Fles van 75 cl, te koop in alle Belgische supermarkten - Prijs: 2,45.€

    Voedingswaarden: Energie 40 Kcal / 170 kJ - Koolhydraten 10g waarvan suikers 10g

    Eiwitten 0 g, Vetten 0g, Vezels 0g, Natrium 0.003 g

    26-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!