Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pessac léognan: wijnen met jeugdig enthousiasme

    Pessac Léognan: wijnen met jeugdig enthousiasme

     

     

     

    Bordeaux – 30september 2010 – Syndicat Viticole de Pessac Léognan. Het jeugdig enthousiasme van deze wijnregio die decretale onafhankelijkheid verwierf in september 1987 is gebaseerd op ervaring, traditie en dankt zijn uitzonderlijke producten aan een unieke ondergrond.

     

    De vorming van de ondergrond gebeurde miljoenen jaren geleden tijdens de ijstijd en het quartz waarbij de Garonne een belangrijke rol speelde en zorgde voor mooie slibafzettingen. De appelatie Pessac Léognan omvat 75 kastelen en domeinen, 16 onder hen genieten bovendien van de betiteling Grand Cru. Alle domeinen genieten van een unieke bodem en microklimaat zodat alle elementen voorhanden zijn om voor een kwalitatief eindproduct te zorgen. Het wijngoed Pessac Léognan telt zowat 1600 ha die een golabe productie van ruim 75.000 hl wijn toelaten, goed voor ruim 10 miljoen flessen ( 80% rode wijn – 20% witte wijnen). Ruim 70% van de jaarlijkse productie wordt geëxporteerd, o.m. naar ons land dat zich duidelijk profileert als een Pessac Léognan mindende natie.

     

    De wijn van Pessac Léognan is een perfecte gezel met aangenaam smaakpalet wanneer hij wordt opgediend bij rood vlees, wild, ganzenlever en kazen. De wijnen genieten volop van de traditionele grootmoeders keuken, maar passen evengoed bij de klassieke Franse keuken en verrassen aangenaam bij de moderne bereidingen. Zoals alle grote wijnen schuwen ze op volle rijpheid de te sterk gekruide sauzen. Op jongere leeftijd kunnen ze bij dit saustype wel een verrassende smaaktoets aanbrengen.

     

    De ideale serveertemperatuur van de Pessac Léognanwijn is 18°, jonge wijnen worden vooraf best verlucht door een iets bruttere carafering. Het karaferen van oude wijnen die men extra zuurstof wil meegeven, moet men de nodige zorg gebeuren aangezien zich onderaan in de fles enkele natuurlijke afzettingen kunnen vormen.

     

    De droge witte wijn van Pessac Léognan zijn een uitzondering op zich, aangezien ze op elke leeftijd een frisse, aangename en pittige smaaktoets in zich dragen. Ondanks hun volheid en complexiteit kunnen ze makkelijk na 10, 15, zelfs 20 jaar worden geserveerd. Hun levendigheid en aroma blijven bewaard zelfs wanneer ze na enkele jaren een mooi lichtgele kleur meekrijgen. In de neus vermengt een vleugje brem zich met lindebloesem en toetsen van honig, terwijl ze in de mond subtiele noten van laurier en soms cassis meedragen. Jong, worden ze best gedronken rond de 10°, maar eens 5 jaar schommelt de ideale serveertemperatuur tussen de 12 en 14°.

     

    Ook de Pessac Léognanwijnen genoten dit jaar van een leuke nazomer die de bessen extra suikers en vochtigheid meegaf. De vendanges zijn volop aan gang en uit de eerste tests blijkt dat het sap een verrassende rijkdom aan suikers en fijne aroma’s bezit. Basiselementen die er ongetwijfeld voor zullen zorgen dat de wijnen Pessac Léognan binnen enkele jaren, de feesttafels met glans omkaderen en men ze naar hartelust kan degusteren. RVH.

    www.pessac-leognan.com





    10-10-2010 om 20:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Côtes de Bourg: Petite Suisse Gironde

    Côtes de Bourg: Pette Suisse Gironde: 2009 legendarisch wijnjaar?

     

     

     

     

    Bourg sur Gironde – 25 september 2010 – Bij de start van de nieuwe wijnoogst en de proeverijen van de bessen is het meer dan een traditie om naar het voorbije wijnjaar terug te blikken. 2009 was voor de regio Côtes de Bourg, een uitzonderlijk jaar dat onmiddellijk de betere jaren 2005 en 2002 in herinnering brengt, maar op meerdere percelen teruggrijpt naar de eerder opmerkelijke oogsten van 1989 en 1982.

    De wijnen Côtes de Bourg worden geteeld op zowat 400ha, verspreid over 15 gemeenten. Het gaat hier om louter familiale bedrijven die gemiddeld een exploitatie van zowat 20ha voor hun rekening nemen.

     

    De afwezigheid van regen, talloze uren zonneschijn en koele nachten net voor de opstart van de oogst waren bijzonder gunstige elementen voor de nieuwe wijnoogst. Enige schaduwzijde was een hevig onweer met hagelbuien dat begin mei 2009 een deel van de oogst vernielde. Een schijnbaar makkelijk wijnjaar zorgde bij de oogst en vinificatie voor extra werk gelet op de vrij hoge alcoholconcentraten en aanwezigheid van fenologische elementen. Het werd opletten voor overrijpe bessen, maar de ervaring van de wijnboeren kreeg een helpende hand van koude nachten waardoor de fruitigheid optimaal werd gestimuleerd.

     

    De oogstresultaten en smaaktendenzen 2009 vertonen een vrij grote homogeniteit ondanks het feit dat de vendanges 2009 op diverse data van start gingen. De diverse proeverijen tonen aan dat de witte wijnen erg rijk en complex zijn, zeer aromatisch met toetsen van peer, abrikoos en exotisch fruit, ietwat vettig maar met verzorgde frisheid waaruit een mooi evenwicht resulteert met vrij lange afdronk.

     

    Bij de rode wijnen zijn de Merlots zeer weelderig met boeiende frisheid en rijp fruit zoals kers bieden ze een fijne kruidigheid met grote complexiteit, fijne tannines en zeer lange afdronk. De Cabernetdruif genoot van een ideale rijpingsperiode met optimale mateurisatie en biedt absolute topwijnen. Enkele oneffenheden worden op de achtergrond gedrongen door een rijke fruitigheid en uitgesproken tannines. Een zorgvuldige assemblage biedt spetterende resultaten. De Malbecwijnen, typerend voor de regio, bieden een feilloos triptiek van fruitigheid, kruidigheid en fleurigheid, zij  genoten van precieze ontwikkelingstemperaturen met soms uitgesproken tannines, die bij een precieze assemblage, ongetwijfeld een prettig eindproduct geven.

     

    Bij de vendange 2010 wordt extra aandacht besteed aan de maturiteit van de geoogste bessen. Wijndruiven bezitten immers een complexere structuur waarbij het vel zorgt voor het nodige evenwicht tussen suiker en acciditeit. De pulp van de bes geeft kleur, aroma’s en nobele tannines, terwijl de pit zorgt voor toetsen van noot en basistannines. Een optimale wisselwerking die fijne wijnen garandeert.

    De eerste proeverijen 2010 van zuiver bessensap, tonen een prima suikergehalte, 3% hoger dan het algemene jaargemiddelde, en doen de hoop op een nieuw legendarisch wijnjaar stelselmatig toenemen. RVH.

    www.cotes-de-bourg.com

     

     







    10-10-2010 om 18:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Langste cruisedag

     

    Cruisesector maakt zich op voor De Langste Cruisedag

     

     

     

    Een zestigtal reiskantoren, cruiserederijen en touroperators slaan op donderdag 14 oktober 2010 de handen in elkaar voor de tweede uitgave van De Langste Cruisedag. De bedoeling van het initiatief is de verkoop van cruises in de kijker te zetten. De reiskantoren die aan dit evenement deelnemen, houden die dag hun deuren open tot 20 uur en de meeste rederijen geven een uitzonderlijke korting van 5 procent.

     

    De cruises winnen aan belang. Dat ontgaat ook de reisagentschappen niet. Steeds meer reisagenten wonen op regelmatige tijdstippen de workshops en opleidingen van de beroepsvereniging Cruise & Ferry World bij. Op die manier willen ze hun kennis van de diverse cruiseproducten verruimen en actualiseren. Deze reisagenten mogen zich bijgevolg “Certified Agent” noemen en zijn te herkennen aan het label uitgereikt door Cruise & Ferry World, alsook op C&FW website. Deze reiskantoren staan op 14 oktober dan ook op de eerste rij om hun klanten de perfecte cruise voor te stellen.

     

    Het welslagen van De Langste Cruisedag hangt evenwel af van de medewerking van alle actoren. Niet alleen de reiskantoren, maar ook de filialen van de rederijen, de generaal agenten, cruisetouroperators en generalists die aan De Langste Cruisedag meewerken, houden hun reservatiediensten die dag uitzonderlijk open tot 20 uur. Tijdens diverse promotionele acties die in de loop van de dag worden georganiseerd kan trouwens een cruise worden gewonnen. RVH.

    www.cfw.be

    10-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sag van het brood

     

    21 oktober: Dag van het Brood. Brood hoort erbij!

     

    Brood is een eigentijds product en hoort erbij! Op 22 oktober 2009 lanceerde de volledige broodsector zijn eerste nationale Dag van het Brood. Bedoeling was om brood als gezonde en lekkere bron van energie in de kijker te zetten. En dat is prima gelukt. Een vervolg hierop kon dus niet uitblijven. De tweede editie van de Dag van het brood vindt plaats op 21 oktober 2010.

     

    Brood is belangrijk in onze eetcultuur en de cijfers bewijzen het : op een gewone dag eet 71 % van de Belgen boterhammen, 17 % eet broodjes en 10% eet stokbrood. Brood is zelfs het vaakst geconsumeerde voedingsproduct in Vlaanderen en laat vlees, aardappelen en ontbijtgranen ver achter zich.

     

    Brood wordt in de eerste plaats ’s ochtends gegeten als ontbijt, gevolgd door een middaglunch en brood als avondeten. Het is een goede bron van meervoudige koolhydraten, voedingsvezels, vitamines en mineralen en draagt bij tot een gezonde en evenwichtige voeding.

     

    Wat de Belg het liefst tussen zijn brood legt ? De top tien wordt aangevoerd door kaas, gevolgd door choco(lade), confituur, gekookte ham, salami, gerookte ham, américain préparé, kip- en kalkoenbereidingen, smeerkaas en vleessalade.

     

    De Dag van het Brood is een initiatief van de verschillende beroeporganisaties binnen de broodsector en VLAM. Met de Dag van het Brood willen ze onderstrepen dat brood perfect past binnen onze hedendaagse voedings- en leefgewoonten. Het is trendy, makkelijk en snel klaar! Het is lekker, gevarieerd en bovendien gezond. Kort samengevat: brood hoort er bij! RVH.

    www.alledagenbrood.be

    09-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Le Meridien

    Hotel Le Méridien is opnieuw gemakkelijk bereikbaar

    Einde werken aan het Europakruispunt

     

     

     

     

    De werken aan het Europakruispunt zijn afgerond en het compleet vernieuwde plein werd onlangs officieel ingehuldigd door de autoriteiten van de Stad Brussel. Na 15 maanden werken, is hotel Le Méridien, dat recht tegenover het Centraal Station ligt, dus opnieuw perfect bereikbaar.

     

    De herinrichting van het Europakruispunt maakt deel uit van een groot mobiliteitsplan van de Stad Brussel. Dit plan heeft onder andere als doel om de verbinding tussen de beneden- en bovenstad te verbeteren waarbij voetgangers voorrang krijgen op het autoverkeer, om zo een soort 'Ramblas' te creëren voor Brusselaars en toeristen. De werken hebben in totaal 15 maanden geduurd. De grote werken waren reeds afgerond in juli, maar gedurende de hele zomer is nog verder gewerkt aan de afwerking.

     

    Egbert Buursink, hotelmanager van Le Méridien : " Tijdens de werken was het hotel zeer moeilijk bereikbaar. We hebben zelfs onze hoofdingang en receptie tijdelijk moeten verplaatsen naar de zijkant van het hotel. We zijn dus erg blij dat de werken eindelijk zijn afgerond en het hotel opnieuw goed bereikbaar is. Het resultaat van de werken is zeker geslaagd en onze klanten kunnen voortaan genieten van een mooi uitzicht op het Europakruispunt dat nu ook voorzien is van een prachtige lichtgevende ring. Daarnaast is het ook zeer rustig, omdat het plein voortaan autovrij is. 

    Dankzij de voetgangerszone, die nu de beneden- met de bovenstad verbindt, is de BOZAR, onze culturele partner, nu nog makkelijker bereikbaar geworden voor onze klanten, die daar gratis toegang hebben tot alle exposities."

     

    Hotel Le Méridien is ideaal gelegen in het hart van de Belgische hoofdstad, op slechts 5 minuten wandelen van de Grote Markt. Dankzij de ideale ligging recht tegenover het Centraal Station, is er een rechtstreekse verbinding met de luchthaven en met de Thalys en Eurostar.  Met 224 kamers en suites, en 15 verschillende vergader- en feestzalen is het hotel een bijzonder adres voor internationale gasten die voor zaken of plezier in Brussel verblijven. RVH.

    08-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanson, een unieke stijl

    EEN UNIEKE STIJL. NIETS DAN PLEZIER.

    250 jaar nauwgezette zorg voor perfectie en elegantie.

     

     

     

    Van hun creatie via een eeuwenoud ambachtelijk procedé tot het eindresultaat, een intens frisse en unieke smaak, heeft Lanson Champagne een unieke stijl waar elke connaisseur voor zwicht.

     

    Lanson wil magie in een glas creëren via de perfecte combinatie van nauwkeurigheid en verwondering. Zijn uiterst evenwichtige smaak brengt de charme en diversiteit van zijn wijngaarden tot leven, evenals de subtiele smaak van de druiven die rijpen onder de wisselvallige hemel van de Marne-regio. De delicate, bruisende en mousserende Lanson Champagne steelt ongetwijfeld de show, wat de gelegenheid ook is. Een van Victor Lansons grapjes werd dan ook een van de filosofieën van het Huis: “Wij maken cuvées voor onszelf, en wat we zelf niet achterover kunnen gieten, dat verkopen we!”

     

    De uitzonderlijk heerlijke smaak van Lanson Champagne is het resultaat van een zeldzaam en bijzonder procedé: niet-malolactische gisting. Champagne wordt voornamelijk gecreëerd door de voltooiing van twee natuurlijke opeenvolgende gistingsprocessen: alcoholische gisting (waarbij de suiker in de druiven wordt omgezet in alcohol) en malolactische gisting (waarbij appelzuur wordt omgezet in melkzuur). Deze laatste stap garandeert een stabiele wijn, maar heeft ook de neiging de fruitige aroma’s te onderdrukken. Dankzij perfecte controle- en beheerssystemen in de wijnmakerij kan het Huis Lanson deze tweede gisting overslaan.

     

    Lanson staat voor een heerlijke smaak en stijl en biedt kwaliteit, frisheid en elegantie, in grote mate dankzij deze unieke productiemethode, een voortzetting van de originele productiemethodes van de oprichters. De geest van de brut champagnes die jarenlang werden gemaakt en met plezier geproefd in de kelders van Lansons hoofdzetel in rue de Courlancy blijft behouden.

     

    Deze lange geschiedenis en vurige passie leeft al tientallen jaren voort dankzij Lansons chef de cave, Jean-Paul Gandon. De prioriteiten van Lanson blijven net als bij het prille begin de druiven en de volheid van de wijnen. Het geheim: pinot noir in de druivenmengeling. Lanson ziet ook het belang in van het rijpingspotentieel van zijn wijnen.

     

    De non-vintage cuvées rijpen minstens drie jaar in de kelders en de vintage cuvées minstens vijf jaar. Dit geeft de wijnen een betere smaak en een mooier uitzicht.

     

    Bij het specifieke productieproces van Lanson moeten de vintages, die enkel met de meest vermaarde Grands Crus worden gemaakt, langer rijpen om hun werkelijke potentieel te bereiken. Deze extra rijping zorgt ervoor dat ze als het ware open bloeien. Mettertijd krijgen de wijnen ‘tertiaire smaken’, subtiele en delicate toetsen. RVH. 





    07-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRU Lady Chef

     

    BRU LADY CHEF OF THE YEAR 2010 ZET ZICH IN VOOR HET GOEDE DOEL

     

     

    Het BRU Lady Chef of the Year evenement verkiest elk jaar de beste vrouwelijke chef. Vanaf dit jaar wenst de organisatie ook een goed doel te ondersteuning, een goed doel dat de Lady Chef laureate zelf mag kiezen. Voor Ingrid Neven is dat Antwerp Diner geworden.

     

    Antwerp Diner is een fundraiser voor onderzoek naar en preventie van het HIV-virus en AIDS. De vereniging organiseert jaarlijks een benefietevenement. De BRU Lady Chef of the Year en haar partners zullen Antwerp Diner financieel steunen. Bovendien zal Ingrid Neven (restaurant Pazzo) volledig belangeloos mee instaan voor het gastronomische luik van de avond.

     

    Ingrid Neven: “De strijd tegen AIDS ligt me nauw aan het hart omdat ik zelf al een paar vrienden aan de ziekte verloren heb. Het is immens belangrijk dat HIV en AIDS opnieuw onder de aandacht gebracht worden, en precies daarvoor zorgt Antwerp Diner. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om er mijn schouders mee onder te zetten.” Het benefietevenement vindt dit jaar plaats op zondag 28 november. www.antwerp-diner.be

     

     

     

    Wie wordt de BRU Lady Chef of the Year 2011?

     

     

    De verkiezing van de nieuwe Lady Chef gaat nu van start. Voor de 21ste keer op rij zal de vrouwelijke chef worden bekroond die het best scoort qua creativiteit en smaak in de keuken. Stemmen kan iedereen, via www.ladychef.be/verkiezing2011, tot 31 oktober middernacht. Wie stemt, maakt kans op een diner voor max. 6 personen in het restaurant van de winnares!

     

    Welke vrouwelijke chef de gegeerde titel behaalt en het gezelschap vervoegt van gerenomeerde voorgangsters zoals Ingrid Neven (Pazzo, Antwerpen), Sofie Dumont (Les Eleveurs, Halle) en Arabella Meirlaen (Li Cwerneu, Huy), weten we eind januari 2011. RVH.





    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantik hotels

    Romantik Hotels & Restaurants wordt N.V.

     

     

     

     

    Romantik Hotels & Restaurants GmbH is per heden omgezet in een niet beursgenoteerde naamloze vennootschap (AG). Naar verwachting zal de transformatie naar deze internationaal erkende rechtsvorm een positief effect hebben op de expansie van het op kwaliteit gerichte hotelsamenwerkingsverband.

     

    Het jaar 2010 vormt een mijlpaal in de ontwikkeling van Romantik Hotels & Restaurants.  De Europese hotelorganisatie is in de afgelopen jaren steeds gegroeid en kent inmiddels 205 aangesloten hotels in 10 Europese landen. In de Benelux zijn 12 hotels verbonden aan het samenwerkingsverband. Als niet beursgenoteerde naamloze vennootschap presenteert Romantik Hotels & Restaurants AG zich nadrukkelijk als internationaal georiënteerde onderneming. Het hoofdkantoor bevindt zich in Frankfurt am Main.

     

    Ex-voorzitter Roland Zadra en directeur Inge Struckmeier zijn benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. De negen leden van Raad van Toezicht werden gekozen tijdens de laatste algemene jaarvergadering. Dr. Florian Kreibich, advocaat in Salzburg, en hoteleigenaar Achim Kniese uit Bad Hersfeld zijn benoemd tot voorzitter respectievelijk vice-voorzitter van de Raad van Toezicht. De overige leden van de Raad van Toezicht komen uit Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland. RVH.

    www.romantikhotels.com

    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het avontuur van lanson

    HET AVONTUUR VAN LANSON CHAMPAGNE

    250 jaar nauwgezette zorg voor perfectie en elegantie.

     

     

     

    Dit avontuur begon in 1728, toen koning Lodewijk XV een wet goedkeurde die de export van champagne regelde. François Delamotte, toenmalig viceburgemeester van Reims, zag snel het internationale potentieel van deze bijzondere wijn. In 1760 richtte hij zijn eigen champagnehuis op. In 1786 werd het omgedoopt tot Delamotte Père et Fils. Begin negentiende eeuw sloeg Jean-Baptiste Lanson de handen ineen met Nicolas-Louis Delamotte (François Delamotte’s jongste zoon) en in 1837 kreeg het champagnehuis de naam Lanson Père et Fils.

     

    Sinds het prille begin streefde het Huis ernaar jong talent te ontwikkelen en zich toe te spitsen op de Europese markt en zijn koningshuizen en keizerlijke hoven. De daarop volgende internationale uitbreidingen gebeurden onder het waakzame oog van Jean-Baptistes oudste zoon, Victor-Marie Lanson. In 1900 werd Lanson Père et Fils door koningin Victoria officieel benoemd tot hofleverancier van het Engelse hof, een eer die tot op vandaag standhoudt. In 1937 anticipeerde Victor Lanson de evolutie van de moderne markt met de ontwikkeling van het merk op internationaal niveau. De ‘non-vintage brut’ werd omgedoopt tot ‘Lanson Black Label’, een naam die de essentie van Lansons stijl perfect weergeeft. Het product blijft een paradepaardje van het Huis.

     

    Mettertijd werd het productassortiment verder uitgebreid. Bovendien genoten de wijnen een steeds grotere faam. Na het wijnjaar 1904 en Lansons belangrijke mijlpaal, de creatie van de eerste roséchampagne uit de regio in 1950, zag de Noble Cuvée het levenslicht, met als eerste wijnjaar 1979.

     

    In 2006 trad Lanson Champagne toe tot de groep Boizel Chanoine Champagne, die sinds 2010 als Lanson-BCC door het leven gaat. Het Huis lanceerde ter gelegenheid van zijn 250ste verjaardag de Extra Age Cuvée – een mengeling van druiven uit drie uitzonderlijke wijnjaren: 1999, 2002 en 2003. Een prestigieus feest vond plaats in het  Kasteel van Versailles, de ideale manier om 250 jaar perfectie te vieren. RVH.



    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange zomer op Corsica

    De lange zomer van Corsica met SNCM

     

     

     

    Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar het ook in het najaar nog warm en zonnig is, waar je kan genieten van een uitzonderlijk lange zomer? Corsica beantwoordt zeker aan dat verlangen want tijdens onze herfst is het op l’Ile de Beauté nog een en al genieten van aangename temperaturen en van nog veel meer.

     

    Corsica wordt terecht l’Ile de Beauté genoemd. Het is niet alleen het mooiste maar ook het meest veelzijdige eiland in de Middellandse Zee. Het is een bestemming voor elk type reiziger, voor wie houdt van ongerepte natuur, van een rijke cultuur of voor wie eens gewoon wil uitblazen, genieten van een rustgevende break. Daarenboven is de reis naar Corsica op zich al een heerlijkheid, zeker met de prijsgunstige ferry van SNCM, dé transportspecialist voor Corsica ( www.sncm.be).

     

    Het najaar is de ideale periode om de Corsicaanse bergen in te trekken, te wandelen langs bewegwijzerde paden die het eiland in alle richtingen doorkruisen. Het is dan niet te warm en de natuur tooit zich met de wonderlijkste kleuren.

     

    Corsica heeft zijn oude tradities goed weten te bewaren. Een bijzonder aantrekkelijke formule om het authentieke, unieke Corsica te beleven is een verblijf op de boerderij. Gezien de typische gewoonten en gebruiken is dit de beste plaats om de producten van het land te proeven, de echte gastronomie van Corsica te ontdekken.

     

    Een culturele reis of een citytrip naar Corsica, dat klinkt misschien verrassend maar je moet het eens proberen want het is een onvergetelijke ervaring. Steden als Ajaccio en het barokke, Italiaans getinte Bastia hebben een rijk cultureel erfgoed met historische monumenten en interessante musea. Daarenboven zijn het uiterst gezellige, sfeervolle bestemmingen waar het tijdens het najaar aangenaam rustig is.

     

    Omdat Corsica een lange zomer heeft en omdat je tijdens die nazomer zoveel verschillende dingen kan zien en beleven is een break op l’Ile de Beauté tijdens de maand oktober ten zeerste aanbevolen. Met de ferry van SNCM en met de logiesmogelijkheden van Via Corsa Reizen is een reis naar Corsica daarenboven in een handomdraai geregeld. RVH.

    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanson 250 jaar jong

    LANSON CHAMPAGNE VIERT 250ste VERJAARDAG MET EXTRA AGE CUVEE

    Speciale editie weerspiegelt unieke stijl van het Huis

     

     

     

    De Extra Age cuvée, minstens vijf jaar gerijpt in de wijnkelders in Reims, werd gelanceerd ter gelegenheid van Lansons 250e verjaardag en weerspiegelt de unieke verdiensten van het Huis.

     

    De fles heeft een traditionele maar ook artistieke vorm en is voorzien van een delicaat etiket met gouden lettertype. Op het etiket prijken bovendien een groot en een klein Maltezer kruis, het symbool van het merk, in een opvallende rode tint. Ze zijn een eerbetoon aan Nicolas-Louis Delamotte, de jongste zoon van de oprichter van Lanson Père et Fils, en ridder van de Orde van Malta, die dit kruis als herkenningsteken gebruikt.

    De Extra Age cuvée is de perfecte combinatie van voortreffelijkheid en smaak. De fles van deze nieuwe cuvée belooft al een uitzonderlijke champagne. De wijn zelf lijkt op het eerste gezicht een delicate gele jurk die bruisend danst, met vijgen, winterperen en honing op de neus.

     

    Deze champagne heeft een volle, complexe smaak en een intense en langdurig frisse afdronk. De unieke stijl van Lanson komt onmiddellijk tot uiting. Deze nieuwe extra Age cuvée bevat drie uitzonderlijke wijnjaren: 1999, 2002 en 2003.

     

    De lange traditie van de Lanson Champagne van midden negentiende en twintigste eeuw wordt voortgezet met de nauwkeurige combinatie van chardonnay uit de Côte des Blancs (40%) en pinot noir van de beste wijngaarden in Verzenay en Bouzy (60%).

     

    Lansons Extra Age is ideaal als aperitief, bij speciale gelegenheden of bij heel wat uiteenlopende gastronomische creaties: kalfszwezerik met kastanjes en een vleugje truffel, gefrituurde beboterde kalfslapjes, kreeftgratin met kruiden, oesters, gepocheerde rivierkreeft met groenten, snoekfilets met hanenkam, tarbot met zeeschelpen, filet van melkgevoed kalfsvlees… Talloze mogelijkheden dus, verschillend van seizoen tot seizoen. Eén ding is zeker: de fijne bubbels van de Extra Age cuvée en een gourmetschotel, dat is altijd een onklopbare combinatie! RVH.



    05-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!