Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanson 250 jaar jong

    LANSON CHAMPAGNE VIERT 250ste VERJAARDAG MET EXTRA AGE CUVEE

    Speciale editie weerspiegelt unieke stijl van het Huis

     

     

     

    De Extra Age cuvée, minstens vijf jaar gerijpt in de wijnkelders in Reims, werd gelanceerd ter gelegenheid van Lansons 250e verjaardag en weerspiegelt de unieke verdiensten van het Huis.

     

    De fles heeft een traditionele maar ook artistieke vorm en is voorzien van een delicaat etiket met gouden lettertype. Op het etiket prijken bovendien een groot en een klein Maltezer kruis, het symbool van het merk, in een opvallende rode tint. Ze zijn een eerbetoon aan Nicolas-Louis Delamotte, de jongste zoon van de oprichter van Lanson Père et Fils, en ridder van de Orde van Malta, die dit kruis als herkenningsteken gebruikt.

    De Extra Age cuvée is de perfecte combinatie van voortreffelijkheid en smaak. De fles van deze nieuwe cuvée belooft al een uitzonderlijke champagne. De wijn zelf lijkt op het eerste gezicht een delicate gele jurk die bruisend danst, met vijgen, winterperen en honing op de neus.

     

    Deze champagne heeft een volle, complexe smaak en een intense en langdurig frisse afdronk. De unieke stijl van Lanson komt onmiddellijk tot uiting. Deze nieuwe extra Age cuvée bevat drie uitzonderlijke wijnjaren: 1999, 2002 en 2003.

     

    De lange traditie van de Lanson Champagne van midden negentiende en twintigste eeuw wordt voortgezet met de nauwkeurige combinatie van chardonnay uit de Côte des Blancs (40%) en pinot noir van de beste wijngaarden in Verzenay en Bouzy (60%).

     

    Lansons Extra Age is ideaal als aperitief, bij speciale gelegenheden of bij heel wat uiteenlopende gastronomische creaties: kalfszwezerik met kastanjes en een vleugje truffel, gefrituurde beboterde kalfslapjes, kreeftgratin met kruiden, oesters, gepocheerde rivierkreeft met groenten, snoekfilets met hanenkam, tarbot met zeeschelpen, filet van melkgevoed kalfsvlees… Talloze mogelijkheden dus, verschillend van seizoen tot seizoen. Eén ding is zeker: de fijne bubbels van de Extra Age cuvée en een gourmetschotel, dat is altijd een onklopbare combinatie! RVH.



    05-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla: hond mag mee op reis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Belvilla vakantiewoningen: hond mag mee op reis!

    Belvilla zet diervriendelijk vakantiewoningenaanbod in de verf in het kader van Werelddierendag

     

     

     

    Volgens Belvilla, één van de grootste spelers op de markt van de vakantiewoningen, neemt maar liefst 20% van de vakantiegangers een huisdier mee tijdens de herfstvakantie. Belvilla heeft binnen haar aanbod maar liefst 6000 vakantiewoningen waar ook een huisdier welkom is. Dat is leuk, niet alleen voor de reiziger maar ook voor het huisdier zelf dat zijn baasjes niet graag ziet vertrekken. Naar aanleiding van de WERELDDIERENDAG op 4 oktober mag het diervriendelijke aanbod van Belvilla wel even in de verf gezet worden.

     

    Huisdieren zijn niet zelden een probleem voor wie graag met vakantie gaat. Op veel plaatsen zijn honden niet welkom waardoor het aantal vakantiebestemmingen en ook de logiesmogelijkheden, aanzienlijk wordt beperkt. Maar Belvilla biedt een leuke oplossing die hond en baasjes zullen verheugen.

    Niet alleen voor een korte break tijdens de mooie herfstmaanden of tijdens de herfstvakantie zelf, maar ook voor de wintersportvakantie zijn er vele mogelijkheden om een vakantiewoning van Belvilla te huren waar je de lieve viervoeter kan meenemen. In ruim 1700 wintersportaccommodaties zijn huisdieren toegestaan!

     

    De chalet Rotfuchs ligt op 1570 meter hoogte in het mooie bergdorp Bellwald. Het panorama op het Fieschertal en het Rhônedal is imponerend. De chalet is een 400 jaar oude stal, verbouwd tot een vakantiewoning met alle comfort. Het huis ligt weg van de straat en je bereikt het via een 20 meter lang bergpadje.  Er is een mooi terras, ideaal voor een ontbijt in de frisse ochtendlucht. In de woon/eetkamer staat een houtkachel waar het super gezellig is tijdens de lange winteravonden en waar je kan genieten van kaasfondue en raclette.

    Op loopafstand is er een supermarkt, een bakker, een bank, een skischool en enkele restaurants. Zowel tijdens de winter als de zomer kan je er allerlei sportactiviteiten beoefenen. Er is een skilift op 10 minuten stappen en de skibus stopt op 50 meter. Het skigebied van Bellwald biedt mogelijkheden voor elke type skiër, voor groot en klein. De grote skiarena Riederalp/Bettmeralp is 10 minuten ver met de auto. Daar kan je genieten van de onbeperkte skimogelijkheden tot op een hoogte van 3100 m. In de Belvilla vakantiewoning Rotfuchs zal je hond zich zalig gelukkig voelen  want ook hij houdt beslist van zuurstofrijke lucht en niet in het minst van ruimte. RVH. (http://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/ch-3997-07.html). 

    03-10-2010 om 09:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tools for cooks

    Tools for Cooks

    Geslaagd met brio: het trechtertrio

     

     

     

    Cuisipro maakt komaf met keukengeklungel met drie trechters in één. De pepermolen bijvullen. Zelfgemaakte confituur in bokalen gieten. Gemalen kruiden in een klein potje bewaren… Geen keuken zonder geklungel! Als specialist in vernuftige

    keukenhulpjes maakt Cuisipro komaf met geknoei & gefoeter dankzij de handige trechter. Of beter, trechters, want met drie-in-één brengt hij in één-twee-drie heel wat keukenklussen tot een goed eind.

     

    Of het nu gaat om poeder, confituur of peperbolletjes, de nieuwe trechter van Cuisipro brengt elke vloeistof of substantie zonder morsen over naar een ander recipiënt. Dat komt omdat de trechter eigenlijk bestaat uit drie trechters: je kan de drie delen tegelijk gebruiken door ze in elkaar te klikken – een grote trechter met een klein tuitje – of je kan de delen afzonderlijk benutten. Precies de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat Cuisipro met brio slaagt voor heel wat keukenkarweien.

     

    Het eerste, bovenste deel is een grote trechter waarmee je makkelijk vloeistoffen kan overgieten. Daarbij is de volledige trechter bestand tegen warmte – ideaal voor soep of confituur dus. Plaats de bijhorende zeef in de trechter om grote stukken tegen te houden. De tweede trechter, mediummodel, heeft een unieke tuit om vlot producten met een ronde vorm erdoor te laten glijden – denk aan peperbolletjes. De kleinste trechter leent zich dan weer bij uitstek om poeders (bijvoorbeeld gemalen kruiden) en vloeistoffen (bijvoorbeeld olie) in een smaller recipiënt te gieten.

     

    Kortom, veel gebruiksgemak voor weinig ruimte want de verschillende trechters laten zich makkelijk in elkaar stapelen en opbergen. RVH.

    www.cuisipro.com | www.demeyere.be





    03-10-2010 om 08:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsfeesten

    Voor gezellige eindejaarsfeesten om van te smullen!

    Chocolade-ideeën van Leonidas… het kan niet op!…

     

     

     

     

    Traditiegetrouw maakt Leonidas, toonaangevend Belgisch chocolatier en producent van exclusieve recepten, zich op om jong en oud met Sinterklaas en de eindejaarsfeesten weer heerlijk te verwennen.

     

    In dit feestelijke seizoen bij uitstek zal Leonidas de Sint ongetwijfeld influisteren wat hij zeker niet mag vergeten als hij de schoentjes van alle brave kinderen gaat vullen: heerlijke chocolade sinterklaaslolly’s én natuurlijk kleine Zwarte Pieten in alle kleuren van de regenboog.

     

    Voor Kerstmis heeft Leonidas een ruim assortiment figuurtjes ontworpen, het ene al vrolijker en feeërieker dan het andere. De rendieren, beren, sneeuwpoppen, kerstmannetjes, de elfjes met hun olijke snoetjes en de dennebomen lijken recht uit een sprookje te komen. Ze vinden vast snel een plekje bij de kerstboom of op tafel, als feestelijke versiering. Hoe dan ook, ze zijn natuurlijk… om van te smullen!

     

    Dankzij de online cadeaubon van Leonidas kunt u met een paar muisklikken een cadeaubon ter waarde van €5 tot €250 bestellen, compleet met een kaart naar keuze. Deze bonnen zijn geldig in alle Leonidas winkels in België, Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk.

    Leonidas heeft tal van ideeën om het hele gezin een plezier te doen! RVH.

    www.leonidas.com

     

     

     









    30-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bongo

    Bongo lanceert cadeaubon voor juwelen in samenwerking met topontwerper

     

     

     

     

     

    Het nieuwe Bongo-gamma ligt nu in de winkel en is uitgebreid met gloednieuwe thema’s. De nieuwe Bongo Boutique Juwelen biedt de keuze uit dertig juwelen of juwelensets, ontworpen door Belgische en Franse topdesigners: Christa Reniers, Art’emi, Anne Zellien, Et le Bijou créa la Femme..., Carine Flamant, Françoise Zeegers, 26 Passage en Tamara Greindl. De realisatie van dit kwaliteitsgeschenk kwam tot stand samen met Lella L, een online boetiek waar je juwelen van verschillende ontwerpers kunt bestellen.


    Bongo brengt meteen ook een tweede nieuwkomer op de markt, Bongo Boutique Delicatessen. Hiervoor selecteerde Bongo bij de Parijse topleverancier Fauchon 28 pakketten voor absolute fijnproevers.


    Met de lancering van deze twee producten verstevigt Bongo zijn positie als belangrijkste aanbieder van kwaliteitsgeschenken en benadrukt hiermee haar voortdurende inspanningen om verrassend innovatieve producten te brengen.

     

    De nieuwe Bongo Boutique Juwelen kost 80 euro en is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Wie zijn familie, vrienden of relaties wil verrassen met een mooi kwaliteitsproduct kan hiervoor terecht op www.bongo.be, de Bongoshops in Antwerpen, Gent, Luik, het shoppingcenter van Wijnegem, Woluwe Shopping Center, City2 Shopping Center (Brussel), Leuven, Kortrijk en Louvain-La-Neuve. Ook bij Dreamland, Fnac, Standaard Boekhandel, Club, Happyland, Fun en Inno kan je Bongo Boutique kopen.


    Bongo Boutique: comfort en kwaliteit. Bongo Boutique is samengesteld op basis van de gekende Bongo succesingrediënten kwaliteit en keuze. Daarbovenop komt ook het comfort van de thuisbestelling en –levering.

    Door uitgekiende partnerships met de beste productleveranciers garandeert Bongo Boutique exclusieve kwaliteitsgeschenken. Binnen een bepaald thema heeft de ontvanger keuze uit verschillende cadeaupakketten. Een Bongo Boutique wordt thuis afgeleverd, op een zelfgekozen moment.


    Bongo is de grootste aanbieder van belevenisbonnen in de Benelux. Het bedrijf behoort tot de groep Smart & Co, actief in achttien landen. De groep Smart & Co telt momenteel meer dan vijfhonderd medewerkers, waarvan er 65 tewerkgesteld zijn in Antwerpen. Het volledige gamma bestaat momenteel uit een zestigtal verschillende Bongo’s, met elk jaar nieuwe thema’s en belevenissen. RVH.

    www.bongo.be

     

     





    29-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Meremans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Marc Meremans benoemd tot Executive Assistant Manager van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

     

     

     

     

    Marc Meremans was jarenlang de stuwende kracht in de Sea Grill naast Yves Mattagne. Samen behaalden ze de voorbije jaren 2 Michelin sterren en werden meermaals gewaardeerd in verschillende gidsen als GaultMillau waar ze 19 op 20 punten haalden.

     

    Marc begon zijn carrière in het Radisson Blu Royal Hotel in 1991 als Assistent Hoofd Kelner in het Sea Grill restaurant, al vlug kreeg hij er de leiding van het restaurant. In 2007 werd hij benoemd tot F&B Manager van het Radisson Blu Royal Hotel.

    Begin september 2010 wordt hij gepromoveerd tot Executive Assistant Manager (Adjunct-Directeur) van het Radisson Blu Royal Hotel, verantwoordelijk voor alle F&B aangelegenheden. Hij rapporteert aan Nicolas Meylan, Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel.

     

    Marc Meremans: “Ik ben blij met de kans die de Rezidor Groep me geeft om mijn carrière verder uit bouwen binnen het Radisson Blu Royal Hotel. Ik kon gedurende de voorbije 20 jaar een restaurant team bouwen waarop ik fier ben en wil dan ook alle collega’s en klanten bedanken voor het vertrouwen!”

    www.radissonblu.com.

    28-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vita Audio

    Vita Audio R2i : Bron van genot

     

    De R2i is gemaakt voor wanneer je op zoek bent naar een topklasse tabletop stereo voor in huis of op kantoor. Met de R2 werden enkele belangrijke awards gewonnen op het vlak van design en geluidskwaliteit, net zoals voor zijn kleinere broer R1. Nu komt de R2i uit, met nog meer functies en een nog grotere functionaliteit.

    De R2i belichaamt prima alle basiselementen waar Vita Audio voor staat. Een superieure geluidskwaliteit gekoppeld aan een aantrekkelijk design. De R2i is een complete oplossing voor de liefhebbers van topklasse stereo’s. Hij beschikt over een DAB/DAB+ en een FM-tuner, maar ook over een universele iPod-dock. 

    Net zoals zijn broers heeft de R2i een mooi afgewerkt frontpaneel in geborsteld aluminium. De keuze voor een volledig houten behuizing vloeit voort uit de zoektocht naar een natuurlijke klankweergave. Hout heeft namelijk de eigenschap om niet te resoneren en heeft zodoende een stapje voor op PVC. Zonder twijfel voegt de R2i een vleugje stijl toe aan je interieur, maar akoestisch is hij minstens even imponerend. Dit maakt de R2i perfect bruikbaar in de keuken, in de eetplaats, op de studeerkamer of op bureau. Maar ook op de slaapkamer komt de R2i prima tot zijn recht.

    Op het frontpaneel vind je een uitgang voor een hoofdtelefoon en een input om je MP3-speler op aan te sluiten. Achteraan bevinden er zich eveneens 2 vergulde connectorpunten: op de eerste kan een opnametoestel worden aangesloten, en met de andere kan je een permanente audiobron connecteren, zoals een CD-speler of een TV-toestel. Zoveel connectiviteit maakt de R2i uitermate veelzijdig !

    Er zijn 3 kleuren varianten beschikbaar; Een met wortelnotenhout gefineerde versie en wit of zwarte hoogglans.  RVH.

    www.vitaaudio.be





    27-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etap hotel Berlijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Etap hotel Berlin, Alexanderplatz.

     

     

     

     

    Etap hotel, de onbetwistbare leider in het segment van de budgethotellerie, zet zijn ontwikkeling in Duitsland verder met de opening van een hotel in het hartje van de Duitse Bundeshoofdstad Berlin, nl Etap hotel Alexanderplatz.

     

    Etap hotel Alexanderplatz, het zevende Etap in Berlijn en het 69ste in Duistalnd, is volledig in overeenstemming met de nieuwe cocoonlijnen die het merk uittekende, nl ruimere kamers en douches, touchverlichting, flat screen tv, multimedia hoek en een grote bagageruimte. Ook de publieke ruimtes van het hotel kregen extra allures en oppervlaktes.

     

    Etaphotel Alexanderplatz biedt 157 kamers alle met airconditioning, de full comfortkamers bieden plaats aan twee volwassenen en een kind. Anderzijds zijn er comfortkamers met twin beds en apart toilet, die specifiek zijn afgestemd op samenreizende vrienden. Het nieuwe hotel biedt in de openingsfaze reeds kamers aan 43€ per kamer per nacht. RVH.

    www.etaphotel.com

    26-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure Tode Zee en Piramides

    Mercure verovert Rode zee en Piramides.

     

     

     

     

    Egypte krijgt drie nieuwe Mercure vestigingen die enerzijds de klant optimaal verwennen en anderzijds volledig kaderen in het lokale milieubeleid.

     

    Mercure Cairo Sphinx aan de voet van de piramides, is de ideale uitvalsbasis en locatie voor een bezoek aan deze unieke en indrukwekkende monumenten. Het kameraanbod wordt hier uitgebreid met 3 restaurants, 3 bars, een discotheek, buitenzwembad, health club en drie volledig uigeruste meetingrooms. Een verblijf in dit gloednieuwe hotel, vloeit onherroepelijk over in het mystieke en de legendes van het Oude Egypte.

     

    Mercure Hurghada werd in een domein van 40 ha ingeplant en biedt diverse mogelijkheden om naar hartelust de wateren van de Rode zee te ontdekken, maar ook tal van mogelijkheden om koraalriffen te ontdekken. Een locatie waar geest, lichaam en ziel optimaal verpozing vinden, om de ouders deels te ontlasten werd er zelfs een kids club ingeplant.

     

    Mercure Dahab Bay View, 211 kamers en privé strand van nagenoeg 20.000m², zorgt voor een unieke beleving van de baai van Aqaba. Gezondheid en fitness staan er nu reeds centraal, aanbod dat eerstdaags met een duikcentrum wordt verruimd zodat alle klanten er optimaal kunnen zeilen, windsurfen en duiken. RVH.

               



    25-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach vintage 2008

    RODENBACH verwent bierliefhebbers met ‘RODENBACH VINTAGE 2008’

     

     

     

    RODENBACH brengt “RODENBACH Vintage 2008 Limited edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2008” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.

     

    “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2008” heeft gedurende ruim twee jaar gerijpt op foeder nummer 96, het resulteert in een superieure RODENBACH Grand Cru met roodkoperen gloed. De smaak is complex en vol, tevens pittig en verfrissend. De appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik doet bij het walsen in de mond denken aan Calvados.” zegt Peter Buelens, woordvoerder voor RODENBACH. In het aroma vindt men toetsen van karamel, groene appeltjes vermengd met eikenhout terug. De zacht-zure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.

     

    In totaal werden er 32.000 flessen van 75 cl onder kurk gebotteld en 1.000 vaten van 20 liter aangeboden.  Een groot deel wordt naar de USA geëxporteerd.

    “RODENBACH Vintage 2007” werd op de World Beer Cup 2010 met een zilveren medaille gelauwerd.

     

    RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

    RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

     

    RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.

     

    PALM Breweries bekleedt een unieke positie in het bierlandschap daar zij de enige brouwerijgroep ter wereld is die Belgische authentieke bieren brouwt volgens de 4 aloude gistingswijzen:

    Hoge – gemengde – spontane – lage gisting en dit in 3 gespecialiseerde historische sites in België:

    Site Brouwerij PALM te Steenhuffel: 90% hoge gisting / 10% lage gisting

    Site Brouwerij RODENBACH te Roeselare:  100% gemengde gisting

    Site Brouwerij BOON te Lembeek (50 / 50 JV):   100% spontane gisting

    Zij is in oorsprong brouwer van Brabantse hoge gisting bieren onder het merk PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale en PALM Green) en is daarmee ruim marktleider in de Benelux in het segment van de amberbieren.

    Uit haar bewogenheid voor het Belgisch bierpatrimonium verwierf ze in 1998 de brouwerij RODENBACH, bekend voor haar “Vlaamse Rood Bruine” bieren van gemengde gisting (RODENBACH, RODENBACH Grand Cru, RODENBACH Vintage) en haar unieke foederzalen, waar de bieren  gedurende twee jaar rijpen op eiken vaten.

    De overname van brouwerij DE GOUDEN BOOM te Brugge in 2001 verruimde het aanbod hoge gisting bieren in het segment van de degustatiebieren met BRUGGE Tripel en de abdijbieren van STEENBRUGGE (Wit/Blanche– Dubbel Bruin – Blond en Tripel).

    De 50/50 joint venture met de geuzebrouwer Frank BOON beschouwt ze als haar cultuurproject voor het behoud van de onvervalste traditionele geuzelambiek van spontane gisting met langdurige rijping op eiken vaten en hun dito fruitversies.

     

    Het is de missie van PALM Breweries om haar passie voor authentieke Belgische rasbieren verder te ontwikkelen en deze te delen met de consument die wil ontdekken en beleven. Met een grote passie voor echtheid en traditie wil PALM Breweries verder bouwen aan rasbieren die een unieke historische basis hebben en waarbij het brouwersambacht nadrukkelijk in ere gehouden wordt. RVH.

    www.palmbreweries.com

     

     







    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nvotel Santos Dumont Rio
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Novotel Santos Dumont airport Rio de Janeiro

     

     

     

     

    Met de opening van het Novotel Santos Dumont airport hotel settelt Accor ook dit hotelsegment in Rio, meteen het 12de hotel van de groep in Brazilië en het 16e in Latijns Amerika.

     

    Het hotel, met modern design en dito inrichting, beschikt over 149 kamers naast alle andere nutsvoorzieingen en structuren. De intrede in de zogenoemde cariocamarkt gebeurt met een globale ondersteuning. Family@Novotel heeft ook oog voor families met kinderen en presenteert speciale condities bij de booking van een tweede kamer. Voor kinderen zijn er eveneens aangepaste maaltijden.

     

    Het concept ‘In Balance Fitness by Novotel’ biedt de gasten een compleet uitgerust fitnesscentrum, aspect dat desgewenst ook met aangepaste voeding en drankjes in het restaurant en de Bar 365 kan worden doorgetrokken.

     

    Voor de zakenlui biedt Novotel Rio het concept Meeting@Novotel in 4 moduleerbare vergaderzalen met maximale capaciteit van 220 personen, alle technische snufjes en ook daglicht zijn van de partij. Een unieke boardroom kan maximum 10 deelnemers onthalen.

    Novotel Rio biedt op een nauwelijks een boogscheut van de luchthaven alle faciliteiten en vormt een meer dan volwaardig 4-sterrenhotel dat zelfs een superieure upgrade insluit. RVH.

     

    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchaven Luik

    Nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden Luchthaven Luik

     

     

     

    De luchthaven Luik krijgt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten dankzij de toegezegde baanverlenging. Deze baanverlenging biedt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten voor Liege Airport. Het commerciële voordeel voor de luchtmaatschappijen is evident.

     

    De nieuwe baan voldoet immers aan een structurele strategische ontwikkeling van het luchttransport, namelijk het verhogen van de capaciteit aan boord vermits grotere toestellen er voortaan eveneens kunnen landen. Deze modernisering van de infrastructuur zal dus de komende jaren een impact hebben op het gebied van werkgelegenheid op de ontwikkelingspool van de luchthaven. RVH.

    23-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bush de nuits

    Brouwerij Dubuisson: Bush de nuits

     

     

     

     

     

    Brouwerij Dubuisson lanceert zijn Bush de Nuits cuvée 2010. Het exclusieve karakterbier op basis van op gebruikte wijnvaten gerijpte Bush de Noël komt slechts één maal per jaar in beperkte hoeveelheid op de markt. Bush de Nuits is een complex rood-amber bier met fijne wijntoetsen en aroma’s van rode vruchten.

     

    Bush de Nuits mag gerrust een unicum genoemd worden in de bierwereld. Het heeft dan ook weinig gemeen met andere bieren. Dat dankt het aan het lange en aparte productieproces dat de Bush de Noël – die aan de basis ligt van de Bush de Nuits – compleet transformeert. Het resultaat is een bier dat evolueert en complexe smaken en aroma’s ontwikkelt. Daarom is het ook minder constant in zijn smaak dan andere bieren en krijgt Bush de Nuits de toepasselijke benaming met jaarvermelding ‘cuvée 2010’ mee.

     

    Er was eens …

     

    Het begon allemaal tijdens een vakantie van Hugues Dubuisson in de Bourgognestreek in 2006. De Waalse brouwer van de achtste generatie kocht er op een veiling bij Hospices de Nuits een vat Nuits-Saint-Georges 1er Cru. De inhoud ervan liet hij op flessen trekken door een bevriende wijnbouwer. Hij kwam toen op het idee om het lege vat te vullen met Bush de Noël en die gedurende zes maanden een tweede gisting op het vat te geven. De werking van de biergisten, de nog aanwezige wijngisten en de tanines van het houten vat misten hun effect niet. Ze gaven het bier een lichtere kleur en verrijkten het met subtiele wijnaroma’s. Daarna werd de Bush de Nuits gebotteld en kreeg het gedurende twee weken een derde gisting op de fles in een warme kamer.

     

    Het resultaat van dit experiment was uiterst geslaagd. Daarom besliste de brouwerij in 2007 om 25 lege wijnvaten Nuits-Saint-Georges aan te kopen en op grotere schaal te produceren (7.000 flessen). Het jaar nadien werden 12.000 flessen Bush de Nuits op het publiek losgelaten. In een mum van tijd zat Dubuisson door de voorraad heen. De productie van het succesvolle gerstenat werd daarom opgedreven tot 15.000 flessen in 2009. Eind augustus lanceert Brouwerij Dubuisson 21.500 flessen van de Cuvée 2010, waarvan een deel bestemd is voor export naar de Verenigde Staten.

     

    Bush de Nuits Cuvée 2010 is verkrijgbaar bij de brouwerij zelf, bij de betere bierspeciaalzaak en vanaf november bij Delhaize en Carrefour.

     

    Brouwerij Dubuisson kent een rijke geschiedenis die de brouwerij een authenticiteit geeft waar de meeste brouwerijen alleen van kunnen dromen. Het is de oudste brouwerij van Wallonië en een van de oudste en meest authentieke van België. Het was Joseph Leroy, de voorvader van de huidige bedrijfsleider Hugues Dubuisson, die in 1769 de brouwactiviteiten in Pipaix startte. Acht generaties later is Brouwerij Dubuisson nog steeds op dezelfde plaats gevestigd.

     

     

     

    In 1933 ziet het bekende Bush bier (Engelse vertaling van Bière Dubuisson) het licht.

    Sindsdien is het recept ongewijzigd gebleven, waardoor het een van de oudste Belgische bieren is dat nog steeds verkocht wordt. In de jaren 1990 breidt het gamma uit met Bush de Noël, Bush Blonde, Cuvée des Trolls en Bush de Nuits. De bieren van Dubuisson worden geëxporteerd over gans de wereld. RVH.

    www.br-dubuisson.com

     

     

     

     

     

     

     









    22-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De heilzame werking van mosters

    De heilzame werking van mosterd

     

     

     

    De heilzame effecten van mosterd zijn reeds lange tijd gekend. In de Middeleeuwen, bij het uitbreken van de grote Gele Koortsepidemieën, werd mosterd aan eenzelfde prijs als goud verkocht omdat men dacht dat mosterd deze verschrikkelijke ziekte tegenging. Ook Hippocrates geloofde in de geneeskundige kracht van mosterd en tal van zijn antidota waren op basis van mosterd.

     

    Vandaag de dag wordt mosterd nog steeds als een heilzaam product aanzien. Zo stimuleert het, mits men kleine hoeveelheden gebruikt, de spijsvertering door de uitscheiding van gal door de lever te bevorderen. Daarnaast is het een uitstekend hulpmiddel tegen keel- en tandpijn.

    Mosterd kan eveneens gebruikt worden voor uitwendige zorgen (cataplasma) voor het behandelen van neuralgieën of reumatische pijnen. Mosterdzaadjes zijn ook een uitstekende bron van omega 3, calcium, ijzer en magnesium en dragen dus bij tot een evenwichtige voeding.

     

    De recepten van de mosterd van Maille zijn nog steeds diegene die door Sieur Maille in een velijnschrift met watermerk van de koninklijk schild opgeschreven werden. In de loop der jaren veranderde echter de manier waarop we onze schotels kruiden. In het begin was mosterd enkel betaalbaar voor de elite, maar het veroverde beetje bij beetje een plaats op onze tafels om de smaak van onze culinaire creaties te versterken.

    Om zijn vernieuwende geest verder te zetten, stelt Maille u voor te ontdekken hoe u Maille bij uw dagelijkse boterham kunt integreren. Voor elke boterham heeft Maille een mosterd! Het mosterdgamma van Maille in België bestaat uit 6 variëteiten, het merk is in talrijke landen wereldwijd vertegenwoordigd.

     

    KLASSIEKE MOSTERD:

    Fijne Dijonmosterd : Een mosterd met een sterke en geraffineerde smaak die bij al uw gerechten past om ze subtiel op smaak te brengen.

    Fine Dijonmosterd in Whiskyglas: Een nieuwe geraffineerde en karaktervolle fijne mosterd in een speciaal Maille-glas.

     

    SPECIALE MOSTERD

    Mosterd Fins Gourmets : Mosterd met geraffineerde en subtiel gekruide smaak met een mengeling van specerijen (kurkuma, kaneel, gember) en witte wijn uit de Bourgogne.

    Veloutée de Maille : Een zachte en smeuïge versie van deze mosterdspecialiteit!

    Mosterd à l’ancienne : Een heel kenmerkende mosterd met knapperige mosterdzaadjes en een perfecte dosis azijn die deze mosterd een unieke smaak geeft.

    Dragonmosterd : Matig pikante mosterd met verfijnde smaak van dragon. RVH.

    www.maille.be

     

     

     





    22-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maille, passie voor mosterd

    MAILLE, EEN WARE PASSIE VOOR MOSTERD EN VOOR IEDERE SMAAK WAT WILS

     

     

     

    In 1720 liet Antoine Maille, distilleerder- azijnproducent en oprichter van het huis Maille, zich voor de eerste keer opmerken. Met de opening van de eerste winkel in Parijs in 1747 verspreidde de uitstekende reputatie van de mosterd zich razendsnel en veroverde deze lekkernij zelfs Koninklijke families.

     

    Met de keizerlijke majesteiten van Oostenrijk en Hongarije en zelfs Catherina II van Rusland, wist Antoine zelfs de meest verfijnde gastronomen te verleiden. Zijn opvolgers maakten er een erezaak van de waarden - veeleisendheid, uitmuntendheid en verfijning - en de expertise van het merk te bewaren. Deze vormen tot op de dag van vandaag reeds 260 jaar de reputatie van Maille. De mosterd van Maille bestaat in verschillende variëteiten en is geraffineerd. Iedereen vindt er zijn gading om zijn gerechten te kruiden: van klassieke mosterd tot speciale variëteiten: geen smaakpapil die onbewogen blijft.

     

    De Chinezen lijken meer dan 3000 jaar geleden de eersten geweest te zijn die mosterd gebruikten. Sindsdien ging mosterd van generatie op generatie over via de Egyptenaren, de Grieken en de Romeinen tot vandaag de dag. Van in het begin werd mosterd niet alleen als smaakversterker gebruikt maar ook voor zijn therapeutische eigenschappen (wonden, scheurbuik, …). Tijdens de Middeleeuwen verdiende mosterd zijn sporen. Het verbruik ervan nam toe eens de koninklijke hoven het ontdekten.

     

    Vanaf de 17de eeuw was mosterd onlosmakelijk verbonden met de stad Dijon. Deze band heeft drie oorzaken: eerst en vooral vond je in Dijon een overvloed aan wijnen waarvan je verjus kunt maken (dit is een bitter sap dat bij het persen van de druiven vrijkomt en een basisingrediënt vormt voor mosterd.). Vervolgens leverden de immense wouden in de streek de steenkool die noodzakelijk was voor het kweken van mosterdzaadjes. En tot slot leidde men aan het hof in Bourgogne een eerder saai leventje en de Hertogen van Bourgogne raakten niet uitgepraat over voedingswaarden en de therapeutische krachten van mosterd. Mosterd maakte dan ook steeds deel uit van hun banketten.

     

    De benaming Dijonmosterd, die nu nog steeds gebruikt wordt, verwijst veeleer naar een fabricageproces dan naar een plaats. De regels van de kunst voor een dergelijk procedé zijn: een mosterd die uitsluitend bestaat uit een mengeling van zwarte en bruine zaadjes, die versterkt worden door de verjus; het droge product vormt minstens 28% van het eindproduct en na filteren blijft er maximaal 2% onzuiverheden over. RVH.

    www.maille.be

     





    21-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oman

    JUBILEUM SULTAN VAN OMAN

    Sultan Qaboos Bin Said in 2010 exact 40 jaar aan de macht

     

     

     

    In november viert Zijne Koninklijke Hoogheid Sultan Qaboos bin Said zijn 40 jarig jubileum. Gedurende de 40 jaar dat sultan Qaboos staatshoofd van Oman is, heeft het land een ware transformatie ondergaan en is de sultan bijzonder geliefd geraakt onder zijn bevolking.

     

    Welvaart en authenticiteit

    Met de komst van Sultan Qaboos bin Said in 1970 is Oman op veel fronten gemoderniseerd zonder daarbij afbreuk te doen aan haar authenticiteit. Gedurende de 40 jaar dat de sultan in Oman aan de macht is, heeft hij het land welvaart gebracht door stammenstrijden te bezweren, scholen en ziekenhuizen te laten bouwen, infrastructuur aan te leggen en de economie te stimuleren. De leefomstandigheden zijn enorm vooruitgegaan; het onderwijs en de zorg zijn verbeterd, vrouwen kregen kiesrecht en kranten werden toegestaan. De naam van het land veranderde van Sultanaat van Muscat en Oman in Sultanaat van Oman en de vlag werd vernieuwd om eenheid en samenhorigheid in het land te bevorderen.

     

    International Peace Award

    De sultan is ook belangrijk voor de omringende landen, hij staat bekend als een gematigd leider en bemiddelde bij problemen in de golf regio. In 1998 ontving de sultan zelfs de International Peace Award voor zijn vooruitstrevendheid in het behouden van vrede en stabiliteit in de regio. Onder Sultan Qaboos bin Said heeft Oman zich aangesloten bij de League of Arab Nations, de GCC –Gulf Cooperation Council- en de United Nations. En nu, sinds een jaar of tien, komt het toerisme langzaam op gang. Dat is niet zonder reden, want Oman is een boeiend, veelzijdig en aangenaam vakantieland.

     

     Jubileum populaire sultan

    Onder leiding van Sultan Qaboos bin Said is Oman uit haar jarenlange isolement gekomen en heeft het land een ware transformatie ondergaan. De bevolking van Oman is daar trots op en het is dan ook begrijpelijk dat Sultan Qaboos bin Said enorm populair is onder de Omanieten. Dat de sultan dit jaar 40 jaar aan de macht is, wordt dan ook groots gevierd. Rondom de Nationale dag van Oman op 18 november en de verjaardag van de Sultan op 19 november wordt een speciale Oman week georganiseerd waarvoor de voorbereidingen momenteel in volle gang zijn. November zal in Oman volledig in het teken staan van het jubileum van Sultan Qaboos bin Said.

     

    Sultan Qaboos bin Said

    Sultan Qaboos bin Said is op 18 november 1940 geboren in Salalah in de zuidelijke provincie Dhofar als de enige zoon van de vroegere Sultan Said bin Taimur. De eerste 16 jaar van zijn leven verbleef hij in Salalah en vervolgens werd hij naar een privéschool in Engeland gestuurd. Nadat hij de militaire academie van Sandhurst had afgerond, volgde een militaire carrière en een wereldreis. Vervolgens keerde Qaboos in 1964 terug naar Oman, waar hij huisarrest kreeg. Dit gaf hem de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van de Islam en de geschiedenis van zijn geboorteland en landgenoten.

    Qaboos was niet trots op de isolatie en de armoede waaraan Oman werd blootgesteld onder de macht van zijn vader. Een herhaling van de geschiedenis vond plaats. Waar Qaboos’ opa Taimur in 1932 werd afgezet door vader Said, pleegde Qaboos in 1970 met hulp van de Engelsen een geweldloze coup op vader Said en trad hij zelf aan als de nieuwe sultan van Oman. RVH.

    www.visitoman.be

     

     

     

     

    20-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Easr Midlands
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Rezidor kondigt het Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport in het Verenigd Koninkrijk aan

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven kondigt het nieuwe Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport in het Verenigd Koninkrijk aan. Het nieuw te bouwen hotel zal 216 kamers tellen en voorziet te openen begin 2012.

     

    “Na de Radisson Blu en Park Inn hotels in Manchester, London Stansted, London Heathrow en Edinburgh, is dit project ons vijfde luchthaven hotel in het Verenigd Koninkrijk. Met onze 32 hotels en meer dan 8.000 kamers in beheer of onder ontwikkeling blijven we Europees leider in het segment van luchthaven hotels”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. “Tegelijkertijd ben ik verheugd om dit hotel als ons 250ste Radisson Blu te kunnen aankondigen; onze continue groeiende EMEA-portfolio telt nu meer dan 58.000 kamers”, vervolgt Ritter.

     

    Bahram Sadr-Hashemi van de Azure Property Group, één van de leidende hotelinvesteringsbedrijven in Europa en franchiser van het nieuwe hotel, voegt hieraan toe: “We zijn blij met Rezidor samen te kunnen werken bij de creatie van dit eersteklas hotel met zijn uitgebreide conferentiefaciliteiten. Het hotel zal een unieke identiteit hebben en zijn klanten een nieuwe ervaring bieden. Radisson Blu heeft bewezen een uitzonderlijk sterk merk te zijn in luchthaven locaties en we vertrouwen erop dat dit in dit geval niet anders zal zijn.”

     

    Het Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport zal op 800 meter van de hoofd terminal en langs de M1, de drukste autoweg van het land liggen – een prime locatie met uitstekende zichtbaarheid! Naast de 208 kamers en de 8 suites, voorzien van alle Radisson comfort met o.a. gratis hoge snelheid internettoegang, zal het hotel ook een restaurant, een bar/lounge en een 1 koffieshop bieden. Verder zal het hotel ook beschikken over 750 m² conferentie en evenementenruimte en ruime ontspanningsmogelijkheden in de fitnessruimte, met gym en binnenzwembad. De inrichting van het hotel zal ook een aantal belangrijke vernieuwende CO2 vriendelijke initiatieven voor haar rekening nemen.

     

    East Midlands Airport is één van de 10 grootste luchthavens in het Verenigd Koninkrijk (jaarlijks bijna 6 miljoen passagiers). De luchthaven bekend om zijn business verkeer in centraal Verenigd Koninkrijk, dient ook als hub voor verschillende lage kost maatschappijen zoals BMIbaby en Ryanair. Het hotel zal ook voorzien in de noden van de bedrijven in de industriële zone en de nabijgelegen steden als Leicester, Derby en Nottingham. RVH.

    www.rezidor.com.

     

     

     

    19-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cityjet

    CITYJET  VERWELKOMT DE 50.000STE PASSAGIER OP DE ROUTE EINDHOVEN - LONDON CITY AIRPORT

     

     

    Cityjet vierde een belangrijke mijlpaal: de regionale luchtvaartmaatschappij vervoerde zopas de 50.000ste passagier op de lijn Eindhoven - London City Airport. Er is trouwens nog meer goed nieuws. CityJet presteerde  deze zomer zeer goed inzake punctualiteit en was in juli de op één na stiptste  luchtvaartmaatschappij van Europa.

     

    CityJet opende de lijn tussen  Eindhoven en London City Airport eind maart 2008. Zowel zakenreizigers als toeristen maken van de route  gebruik om naar de Britse hoofdstad te reizen. De voorbije 2,5 jaar nam het  aantal passagiers voortdurend toe. Vorige maand lag het passagierscijfer 80%  hoger dan in augustus van verleden jaar. CityJet streeft ernaar om tijdsbesparende reismogelijkheden aan te bieden die gepaard gaan met een kwaliteitsvolle dienstverlening. Dit recept slaat duidelijk aan bij zakenreizigers die gebruikmaken van de lijn tussen Eindhoven en London City Airport.

     

    H. Groenewegen, Chief Financial Officer  bij Ziggo, was de 50.000ste passagier die met CityJet van Eindhoven naar London City vloog. Hij werd op de luchthaven verwelkomd door Joost Meijs, Managing  Director van Eindhoven Airport, en Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines. De heer Groenewegen vliegt graag met CityJet voor de onberispelijke service en de uitstekende reputatie inzake stiptheid. Bovendien is London City  Airport de luchthaven die het dichtst bij het Londense stadscentrum is gelegen en die gekend is om haar korte inchecktijden. Ideaal dus voor iemand die regelmatig voor zaken naar Londen reist.

     

    CityJet vliegt van maandag tot en met vrijdag tweemaal  daags heen en weer op de lijn Eindhoven - London City en eenmaal op zondag.

    www.cityjet.com

     

    CityJet is met zowat 600 vluchten per week, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij op London City Airport en is goed voor ruim de helft  van alle vliegbewegingen op London City Airport. De luchthaven ligt vlakbij het stadscentrum en de toekomstige Olympische site. Beiden zijn makkelijk  bereikbaar via het Londense metronet.

     

    CityJet vliegt van London City Airport naar 15 bestemmingen (Amsterdam, Antwerpen, Brive, Deauville, Dublin, Dundee, Edinburgh, Eindhoven, Genève, Jersey, Luxemburg, Milaan, Nantes, Parijs (Orly) en Rotterdam). De regionale luchtvaartmaatschappij biedt  ook rechtstreekse vluchten aan vanuit Antwerpen naar Manchester en van  Rotterdam naar Hamburg, en voert ook chartervluchten uit.

    CityJet biedt een snelle en comfortabele manier van reizen aan de tijdsbewuste passagier die naar hartje Londen wenst te reizen. Op de  luchthaven van London City kunnen passagiers tot 15 minuten voor het vertrek  van de vlucht inchecken. De klanten kunnen ook online inchecken en op voorhand zelf hun plaats aan boord kiezen. Tijdens de vlucht krijgen de passagiers  gratis drank en een lichte maaltijd. RVH.

     

    18-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Hesp, alg directeur Radisson BLU Hasselt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Peter Hesp benoemd tot Algemeen Directeur Radisson Blu Hotel in Hasselt

     

     

     

    Peter Hesp (°NL, 1969) heeft een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie. Hij begon zijn professionele carrière in 1994 en was o.a. F&B Manager in het Renaissance Hotel en het Mövenpick hotel in Brussel. Hij was eigenaar-beheerder van het gastronomisch Restaurant Maartenshof in Nederland en Manager van het restaurant in het Kasteel Reckheim in Lanaken.

     

    Zijn laatste ervaring deed hij op in Luik als verkoopsdirecteur voor het Holiday Inn Luik en het Mercure Luik Centrum. Nu zet hij de stap naar The Rezidor Hotel Group als Algemeen directeur van het Radisson Blu Hotel in Hasselt. Hij staat in voor het dagelijkse beheer van het hotel en rapporteert rechtstreeks aan Willem van der Zee, Regionaal Directeur Rezidor Benelux en Frankrijk.

     

    Peter Hesp behaalde een diploma aan de Hoge School voor Hotelmanagement in Maastricht. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits. Peter volgt Didier Boehlen op die gepromoveerd werd tot Algemeen Directeur van het Radisson Blu Astrid Hotel en het Park Inn hotel in Antwerpen.

     

    Het Radisson Blu Hotel biedt in de hoogste toren van Hasselt 126 kamers en suites in “Hazeltek” stijl, met subtiele referenties naar Jan Van Eyck, jeneverbessen en hazelaren, typische Limburgse kenmerken. Naast de 275 m² vergaderruimte op de eerste verdieping, werden in oktober 2009 op de 17de en 18de verdieping hypermoderne vergader- en evenementenruimtes ingericht.

    Begin januari 2010 opende op de 19de verdieping een panoramische champagne- en wijnbar, Sky Lounge - een unieke locatie met een adembenemend uitzicht: een 360° panorama over de skyline van Hasselt en omstreken. Deze stijlvolle bar is open van maandag tot en met zaterdag van 11.00u tot 01.00u en op zondag wordt hij exclusief gehouden voor de gasten die komen brunchen.

    Het Radisson Blu Hotel is volledig voorzien van draadloos internet. Zowel op de kamers, als in de vergaderzalen of in de lobby, de lounge of het restaurant kan men gratis draadloos surfen op internet. RVH.

    www.radissonblu.com.

    17-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijntendenzen

    Wijntendenzen Delhaize

     

     

     

    Met meer dan 135 jaar ervaring is Delhaize zonder twijfel de wijnspecialist van België. Ongeveer één fles op drie die wordt verkocht in de grootdistributie België komt van Delhaize. Dit betekent dat Delhaize meer dan 60 miljoen fessen wijn, champagne en schuimwijn verkoopt afkomstig van meer dan 20 verschillende landen.

     

    Met 700 referenties in de winkel, waarvan 300 referenties die gebotteld werden door Delhaize en 400 referenties voorgesteld in exclusiviteit op Wineworld, heeft Delhaize een ruim wijnassortiment dat beantwoordt aan de smaak van alle liefhebbers. In dit assortiment in exclusiviteit 5 van de 10 meest bekende wijnmerken ter wereld, nl. Concha y Toro (Casillero del Diablo), Mondavi, Beringer, Lindemans en Jacobs Creek. Voor de champagnes en schuimwijnen telt het uithangbord ruim 120 referenties.

     

    De consumptietendensen evolueren eveneens, de klant richt zich steeds meer tot convenience en wijnen die meteen gedronken kunnen worden. Dit betekent meer toegankelijk en gefruite wijnen geschikt voor onmiddellijke consumptie. Ook de convenienceverpakking zoals de schroefdoppen en de bag in box, speelt hierbij een steeds grotere rol.

     

    Food pairing is in België een opmerkelijke evolutie. De wijnmuur van Delhaize geeft de klant duidelijk tips over welke wijnen bij welk product het best gedronken kunnen worden. Anderzijds wordt gezorgd voor een wijnraadgever deze biedt desgevallend de nodige ondersteuning.

    Delhaize zorgt anderzijds voor een aangepast etiket waarop naast oorsprong, druivensoort en wijnjaar nu ook informatie over food pairing wordt opgenomen samen met aanduidingen over wijnaroma’s en wijnsmaken.

    Tot 29 september loopt trouwens een grote wijnactie waarbij naast degustaties en gepersonaliseerde wijnen, ook 20 nieuwe referenties worden gepresenteerd. RVH.













    16-09-2010 om 09:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!