Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.art 'n bloom

    Art’n BLOOM! platform tijdens TRUC TROC in BOZAR

    1, 2 en 3 februari 2013

     

     

     

    Tijdens het weekend van 1, 2 en 3 februari vindt in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel de 6de editie van TRUC TROC plaats; het grootste moderne kunstevenement in België. Naar concept van beeldhouwer Mon de Rijck (Ninove 1943), staat de oudste manier van handeldrijven centraal. Bezoekers kunnen er voorwerpen, diensten of ideeën ruilen voor een kunstwerk.

     

    Art’n BLOOM! is een niet permanente tentoonstelling van Hotel BLOOM! dat jonge en opkomende talenten een gratis platform biedt om hun werk op een originele wijze te presenteren. Voor TRUC TROC  heeft Art’n BLOOM! drie kunstenaars met verschillende kunstrichtingen uitgekozen; fotograaf Freddy D’Hoe, tekenaar en illustrator Gregory Verheecke en live schilder en tekenaar Denis Meyers. Zij presenteren hun kunstwerken in de speciaal ingerichte Art’n BLOOM! ruimte in BOZAR.

     

    De 5de editie van TRUC TROC vond in 2009 plaats en was een enorm succes: 20.000 bezoekers kwamen over de vloer om meer dan 200 hedendaagse artiesten te ontdekken. Tijdens dat weekend werden er meer dan 300 kunstwerken voorgesteld, alle kunstrichtingen bij elkaar genomen.

     

    TRUC TROC 2013 - BOZAR – Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

    www.tructroc.be

    Toegangsbewijs inclusief een drankje: 7 eur ter plaatse, 5 eur in de voorverkoop op www.bozar.be. Kinderen tot 12 jaar gratis.

     

    Hotel BLOOM! heeft special arrangementen samengesteld waarbij het entreebewijs voor TRUC TROC en een overnachting in Hotel BLOOM! inbegrepen zijn.

    Hotel BLOOM! - Koningsstraat 250 - 1210 Brussel - www.hotelbloom.com

     

     

    27-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi werft aan

    Walibi Belgium werft 400 personen aan!

     

     

     

    Walibi Belgium zoekt opnieuw kandidaten om 400 vacatures ingevuld te krijgen, want

    over 2 maanden gaan de deuren van het pretpark weer open ! De openstaande vacatures zijn enorm gevarieerd.

     

    Meer dan 20 verschillende jobs worden aangeboden: van parkingwachter, horecamedewerker of animatie, tot functies voor het onthaal, het onderhoud, en de verkoop. De wervingscampagne is al gestart. Alle seizoensarbeiders hebben tot 6 februari de tijd om te reageren,       studenten kunnen tot 20 februari solliciteren.

     

    Aanwerven op een andere manier : Een klassieke CV versturen volstaat niet meer. Walibi is op zoek naar talenten door het gedrag en de houding van elke kandidaat actief te observeren. Walibi organiseert hiervoor een creatieve jobdag. De bedoeling is dat de verschillende kandidaten aan diverse workshops deelnemen. Op die manier worden hun motivatie en hun kwaliteiten getest.

    Walibi wil vooral gedreven, trouwe en verantwoordelijke medewerkers vinden die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Deze aanwervingsmethode is sinds 2011 in voege en heeft zijn sporen al verdiend.

    ‘‘De eerste prioriteit van elke medewerker is de klantentevredenheid hoog houden’’, aldus Fabienne Guaglione, directeur Human Resources. Bovendien hebben tweetalige kandidaten (Frans/Nederlands) steeds een stapje voor. Daarnaast is een actieve kennis van het Engels uiteraard een pluspunt.

     

    Geïnteresseerden kunnen via de website www.walibi.be (rubriek jobs) solliciteren. De

    minimumleeftijd is 18 jaar. Elk jaar zijn er ongeveer 800 in te vullen vacatures voor seizoensarbeiders en studenten. Dit jaar werft Walibi 50% nieuwe medewerkers aan. De andere helft zijn trouwe medewerkers die elk jaar opnieuw terugkeren naar Walibi.

    De geselecteerde personen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een 4 dagen durende opleiding georganiseerd in samenwerking met ‘‘Le Forem’’ en haar afdeling Toerisme. De doelstelling van deze opleiding is om de kennis van toekomstige medewerkers te verbeteren in de toeristische sector. De opleiding is interactief en wisselt theoretische oefeningen af met meer praktische, realiteitsgebonden oefeningen.

     

    Deze opleiding heeft als doel de waarden van de muzikale leefwereld van Walibi mee te geven : durf, moderniteit en kwaliteit.

     

     

     

    27-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Cruises
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Authentiek reizen met transoceanische MSC cruises

     

     

    Authentiek reizen met transoceanische MSC cruises. Geschiedenis en cultuur, lezingen van experten uit Europese topuniversiteiten, culinaire ontdekkingen, alles afgestemd op je overzeese bestemming.

     

    Ga terug naar een tijd waar varen stond voor ontdekken. Een tijd waar de reis even belangrijk was als de bestemming. Met MSC’s transoceanische cruises geniet je op een rustig tempo van een prachtige overzeese vakantie in alle authenticiteit. Van animatie tot het tafelen aan boord, alles is afgestemd op je bestemming.

     

    Historisch- culturele lezingen

    Experten van Europese topuniversiteiten laten gasten de fascinerende geschiedenis en cultuur van de bestemmingen ontdekken. Terug meegenomen in de tijd, naar de begindagen van de zeevaart, leren MSC-gasten over het ontstaan van de eerste navigatiemiddelen. Lezingen als ‘Don’t Cry for Me Buenos Aires’ en ‘Blackbeard, Calico Jack, and Long John Silver: the notorious piracy of the Caribbean’ brengen de bestemmingen op voorhand tot leven.

     

    Culinaire reizen

    De transoceanische cruises zijn ook een verrukkelijk culinaire ontdekkingsreis afgestemd op je bestemming. Van typische gerechten en cocktails tot show bartending, kookshows en wijndegustaties. Alles is geïnspireerd op de lokale tradities van de havens die op je route staan.

    Legt het schip bijvoorbeeld aan in Casablanca, dan worden reizigers verwend op een prachtige Marokkaanse thema-avond. Inclusief bazaar, een heerlijk Noord-Afrikaans diner en de filmklassieker Casablanca.

     

    Operaklassiekers aan boord

    Uniek voor de transoceanische cruises zijn vijf klassieke concerten aan boord om van te genieten. Italiaanse operaklassiekers en werken van Mozart, Strauss, Verdi, Puccini, …

    Musica in Maschera, de Italiaanse vereniging onder leiding van meesterviolist Francesco Manfrin die klassieke concerten en opera’s organiseert in Venetië, geeft het beste van zichzelf aan boord van MSC Fantasia en MSC Lirica. En MSC Opera mag Maestro Janos Acs, dirigent van Luciano Pavarotti en De Drie Tenoren, samen met de Braziliaanse violist Tania Camargo Guarnieri verwelkomen.

     

    Film en docu’s

    Tijdens elke reis worden toepasselijke klassieke en moderne films en documentaires vertoond. Gasten op weg naar de Caraïben kunnen genieten van de avonturen van Captain Jack Sparrow. Reizigers met Zuid-Afrika als koers van het inspirerende Invictus of het lichtvoetige Madagascar.

    www.msccruises.be

     

     

     

     

    27-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Single hop

    DE “SINGLE HOP”-BIEREN VAN DELHAIZE ZIJN TERUG MET JAPANSE EN

    AMERIKAANSE HOP

     

     

    De langverwachte single hop”-bieren in beperkte oplage zijn opnieuw beschikbaar bij Delhaize. Na het succes van de Single Hop stelt Delhaize deze keer een andere hopervaring voor met de ‘Xtreme Hop’ die bitterder is. Het bijzondere aan deze bieren is dat ze op dezelfde manier worden gebrouwen maar elk een andere hopsoort bevatten, afkomstig uit Japan of Amerika. De bierliefhebbers kunnen zo ervaren welke unieke bijdrage de hop aan elk van deze bieren geeft. De oplage van deze bieren is zeer beperkt en exclusief.

     

    Bieren op basis van één enkele hopsoort : Innovatie is één van de sleutelwoorden bij Delhaize en al haar huismerken volgen dit principe. Na het succes van de Single Hop bij de bierliefhebbers twee jaar geleden herhaalt Delhaize dit initiatief, maar nu met meer bittere hopsoorten, vandaar de benaming „Xtreme Hop.. In tegenstelling tot de klassieke bieren die verschillende hopsoorten combineren, bevatten deze bieren slechts één hopsoort waardoor de unieke bijdrage van de hop aan het bier beter kan worden ervaren. Met deze serie „Xtreme Hop. geeft Delhaize haar klanten de gelegenheid om bieren te proeven die gebrouwen worden met ingrediënten van een uitzonderlijke kwaliteit en die de smaak en het aroma van de hop tot zijn recht laten komen.

     

    3 unieke hopvariëteiten: Citra, Sorachi Ace & Columbus

    De drie “Xtreme Hop”-bieren van Delhaize worden op exact dezelfde manier gebrouwen maar bevatten elk een verschillende hopsoort, gekarakteriseerd door een

    uitgesproken aroma en/of een heel hoog gehalte aan bittere stoffen: Citra, Sorachi Ace & Colombus. Elke bier bevat dezelfde hoeveelheid hop, waardoor het gemakkelijker is de invloed van een hopvariëteit op een specifiek smaakaspect te vergelijken.

     

    Citra is een nieuwe Amerikaanse hopvariëteit met een uitgesproken citrusaroma (voornamelijk pompelmoes en limoen), maar ook smaken van exotisch fruit (zoals mango, ananas, passievruchten, lychee) en eveneens abrikoos, perzik, kruisbes en zelfs toetsen van Sauvignon Blanc.

    Sorachi Ace is een variëteit van Japanse origine die in de vergetelheid is geraakt. De laatste jaren wordt deze opnieuw op kleine schaal verbouwd in de Verenigde Staten. Zijn aroma is uniek: een mengeling van hout, citroen en citroenkruid. Men proeft eveneens toetsen van kokos, den, limoen, pompelmoes, druif, lavendel en dille. Hij is licht gefruit met bloemige toetsen.

     

    Columbus is een relatief jonge Amerikaanse variëteit die behoort tot de categorie “super bitter” hop door zijn hoog gehalte aan bittere stoffen. Het bier is heel bitter, zijn aroma is aangenaam en licht. Hij is aardeachtig en kruidig, soms harsachtig met toetsen van citrusvruchten.

     

    De “Xtreme hop”-bieren van Delhaize worden aangeboden in flessen van 75 cl, bevatten 7,1 % alcohol en worden vanaf 23 januari aan de heel aantrekkelijke prijs van € 3,75 per fles verkocht. Ze werden gebrouwen in oktober 2012 en in beperkte oplage gebotteld in november 2012. De bieren moeten in de koelkast worden bewaard om hun karakteristieken te behouden en worden opgediend aan een temperatuur van 6 à 8°. De “Xtreme Hop”-bieren van Delhaize worden verkocht in alle Delhaize supermarkten. Ze zijn eveneens beschikbaar via Delhaize Direct.

     

    Als bierspecialist vindt Delhaize het heel belangrijk om het aanbod van nieuwe producten uit te breiden. Zo werd eind mei 2012 het exclusieve bier La Trappe aan het assortiment toegevoegd en heeft Delhaize zo het ruimste assortiment trappistbieren. Met meer dan 150 bierreferenties op het nationaal assortiment, kan iedere bierliefhebber zijn gading vinden bij Delhaize: trappistbieren, abdijbieren,... Hierbij komen nog de lokale bieren van iedere regio van het land. Zo kunnen klanten in hun Delhaize supermarkt het bier van hun plaatselijke brouwerij vinden. Een groot aantal bieren is bovendien exclusief beschikbaar bij Delhaize.

     

     

     

    26-01-2013 om 15:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pride & Prejudice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    2013: Tweehonderd jaar Pride & Prejudice van Jane Austen

     

    In 2013 is het tweehonderd jaar geleden dat een van de meest geliefde romans ter wereld, Pride & Prejudice, het levenslicht zag. Auteur Jane Austen noemde het boek ‘my own darling child’. Het is nauwelijks te geloven dat dit verhaal over de liefde tussen Elizabeth Bennet en mister Darcy al tweehonderd jaar oud is; ook vandaag dromen we er nog bij weg.

    Op 29 januari 1813 nam Jane Austen het eerste gedrukte exemplaar van haar roman in ontvangst. Tweehonderd jaar later behoort Pride & Prejudice nog steeds tot de favoriete boeken van de Britten. Groot-Brittannië is dan ook een gedroomde bestemming voor Jane Austen-liefhebbers. Ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag worden tal van activiteiten georganiseerd om deze schrijfster en haar werk in de bloemetjes te zetten.

    Activiteiten ter ere van de tweehonderdste verjaardag

    In Chawton, nabij Alton en Winchester, in Hampshire, bevindt zich het huis waar Jane Austen de laatste acht jaar van haar leven doorbracht. Deze 17de-eeuwse lieflijke plattelandswoning herbergt nu het Jane Austen’s House Museum dat het verhaal vertelt van Jane Austen en haar familie. Het is in dit huis dat ze Pride & Prejudice, Sense & Sensibility en Northanger Abbay reviseerde, en Mansfield Park, Emma en Persuasion schreef. Ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag opent het museum in Chawton op 20 januari 2013 een tentoonstelling met de titel The Story of Pride and Prejudice. Deze tentoonstelling vertelt het verhaal van dit boek, hoe het ontstond en wat het betekent voor lezers vandaag. Ook zeldzame edities, brieven van de auteur, haar manuscripten en illustraties van Hugh Thomason zijn er te bewonderen.

    Een bezoek aan haar graftombe in de kathedraal in het nabijgelegen Winchester behoort ook tot de mogelijkheden. In mei 1817 komt de zieke Jane Austen naar Winchester voor medische verzorging, waar ze op 18 juli van datzelfde jaar overlijdt.

    Het Jane Austen Centre, in een Georgiaans huis op enkele passen van waar Jane woonde, biedt een collectie kostuums, manuscripten en video’s die de wereld van de auteur tot leven brengen en de invloed van de stad op haar werken toelichten. Elk jaar in september organiseert het centrum een groot festival Jane Austen. De volgende editie vindt plaats van 13 tot 21 september 2013. Bath Boutique Stays biedt de kans om te overnachten in het huis waar Jane Austen met haar gezin woonde aan het einde van de 19de eeuw, en waar ze zoveel inspiratie vond voor haar romans.

    In haar verhalen liet Jane Austen zich inspireren door het landschap en bestaande gebouwen. Chatsworth, in Derbyshire (in de East Midlands in het hart van Engeland, 3 uur van Londen) is al generaties eigendom van de hertogen van Devonshire. Het is een van de beroemdste historische gebouwen van Groot-Brittannië. Pemberley, de eigendom van mister Darcy in haar roman, is geïnspireerd op dit Chatsworth.


    4 mijl verderop ligt de stad Bakewell, die model stond voor Lambton. Wie Chatsworth bezoekt, ziet de schrijfster als het ware wandelen naar de Rutland Arms, een gezellig charmehotel. Naar verluidt zou Jane Austen hier hebben gelogeerd in kamer nummer 2 en zou ze hier aan Pride & Prejudice hebben gewerkt. 

    Chawton, het Jane Austen’s House Museum, en Winchester bevinden zich op een uur reizen per trein vanaf Londen. www.jane-austens-house-museum.org.uk en www.winchester-cathedral.org.uk.
    Bath ligt op anderhalf uur met de trein vanaf Londen en op een uur van de luchthaven van Bristol. Informatie over de stad op
    http://visitbath.co.uk, informatie omtrent het festival op www.janeausten.co.uk. Forfaits Bath Boutique Stays op www.bathboutiquestays.co.uk, appartementen vanaf £ 179 per nacht.

    26-01-2013 om 15:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruisen met Seabourn

    Voordelig cruisen met exclusieve cruisemaatschappij Seabourn

    Kortingen tot wel 50%, upgrades en voordelen aan boord op verschillende afvaarten door ‘Signature Savings Event’

     

     

    Seabourn heeft onlangs haar ‘Signature Savings Event’ aangekondigd. Interessant voor iedereen die er aan denkt een cruise te boeken en gebruik wil maken van aanzienlijke besparingen en tegelijkertijd wil genieten van vele extra’s. Seabourn biedt reizigers in 2013 en 2014 dit voordeel op een selectie van 100 ultraluxe reizen op haar geprezen vloot van intieme, all-suite schepen.

     

    De tarieven van de ‘Signature Savings’ kunnen tot wel 50% beneden de gepubliceerde brochuretarieven liggen. In aanvulling hierop, zijn er tevens diverse combinatiecruises die extra besparingen tot 15 % bieden wanneer twee of meer cruises gecombineerd worden. Sommige combinaties bieden daarnaast een gratis aangeboden Veranda Suite upgrade. Boekingen in de categorie Penthouse of premium suites ontvangen een tegoed van 1,000 USD die aan boord te besteden is. Wie voor de beste keuze gaat, boekt bij voorkeur voor 28 februari 2013.

     

    De selectie van Seabourn met de naam ‘Signature Savings’ omvat cruises van zeven tot 21 dagen op alle zes de Seabourn schepen, in de Mediterranee, Noord Europa, op Atlantische oversteken, het Midden Oosten en India, Zuidoost Azië, Canada en New England, het Caribische gebied, Australië en Nieuw Zeeland. De vertrekdata van de cruises liggen tussen april 2013 en maart 2014.

    “Dit Signature Savings Event is een echte toegevoegde waarde voor iedereen die een luxe cruisevakantie denkt te gaan maken”, zo zegt John Delaney, Senior Vice President Marketing & Sales van Seabourn.

     

    Schepen van Seabourn kunnen tussen de 208 en 450 gasten accommoderen, exclusief in suites met zeezicht. Tijdens de reis wordt de bar op ‘complimentary basis’ open gesteld. De vrije stoelkeuze tijdens het diner in het restaurant draagt bij tot een relaxte, clubachtige sfeer die de sociale omgang tussen de gasten onderling stimuleert. Mooi samengestelde routes trekken reizigers aan die geïnteresseerd zijn in authentieke ervaringen en door de gemeenschappelijke interesses zorgen voor een groep mensen die onderling tot een vermakelijke en verrijkende ervaring kunnen komen. De geprezen keuken is elegant en wordt geserveerd op verschillende locaties en ook de entertainment mogelijkheden aan boord bieden een gevarieerd programma. www.seabourn.com

     

    26-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Siematic

    SIEMATIC KLEURT TREND VAN GREEPLOOS DESIGN

    Richt je keuken persoonlijk in met gekleurde grepen en greeplijsten

     

     

     

    In 2013 zet de trend zich verder van keuken en leefkamer in één. Een persoonlijke inrichting, met eigen kleuraccenten, speelt dan ook meer dan ooit. SieMatic inspireert

    je alvast met de nieuwe lijn S3, een eigentijdse keuken met ruimte voor flexibiliteit. Ook de trend van greeploos design vult SieMatic innovatief in. 

     

    S3, ruimte voor verbeelding : SieMatic heeft haar keukenlijn S3 een nieuwe look aangemeten. Het resultaat is een jong, fris en praktisch design met een origineel greepconcept. Zo kan je verschillende kleuren kiezen voor de geïntegreerde greeplijst of de greep zelf, die je makkelijk kan vervangen. En daarmee kan je alle kanten uit, van sober tot extra spannend. 

    Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte hoogglanskeuken met een gedurfde rode greeplijst? Of van een verrassend contrastaccent voor de verticale greepprofielen? Meer dan ooit bepaalt de keuze van je front, profiel en greep de uitstraling van je keuken. 

     

    Ook het ruime assortiment kasten geeft je vrijheid tot een persoonlijke keuken. In alle stijl uiteraard, want de verticale lijnen geven zelfs een kleinere keuken instant karakter. Dezelfde accentkleuren kan je ook gebruiken als contrast in designelementen, zoals open regalen, achterwanden en vitrinekasten in matte of glanzende lak. Bij S3 koppelt SieMatic op een innovatieve manier slim design aan toegankelijkheid. En daar zit de ontwikkeling van de keukens S1 en S2 uiteraard voor veel tussen.

     

    Bij SieMatic zijn de keuken en leefkamer al langer één. Deze trend wordt verder gezet met het flexibele concept FloatingSpaces, waarbij een slim wandpaneelsysteem een stijlvolle én praktische link maakt tussen koken en wonen. Vandaag gaat SieMatic nog een stap verder met haar nieuwe SieMatic FurnitureCollection. Elegante tafels en zitbanken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, in vier hoogwaardige houtsoorten. Of hoe keuken en leefruimte nog gezelliger bij elkaar aansluiten!

     

    Signia Projects by SieMatic

    Signia en SieMatic brengen de nieuwe greeploze keuken BLX op de markt, voornamelijk gericht op de projectmarkt. BLX is een budgetvriendelijk alternatief met zuivere, duidelijke lijnen en maximale opbergruimte. Deze keuken wordt in Belgische primeur voorgesteld op Batibouw. 

    www.siematic.be  

     

     

     

     

     





    26-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Contigo drinkbussen

    Als straks de start van het nieuwe wielerseizoen wordt gegeven, supportert Contigo van wel heel dichtbij voor het team van Lotto Belisol. Zo zet het merk van waterflessen en drinkbekers zijn ruime assortiment ter beschikking van de voltallige ploeg. Amateurwielrenners en mountainbikers kunnen meteen in het wiel springen, want tactisch heeft de nieuwe duurzame drinkbus Devon het al helemaal voor mekaar!

     

    Sinds begin januari slaan Contigo en de Belgische wielerploeg Lotto Belisol – met toppers als Jurgen Van den Broeck, André Greipel, Lars Bak, Jurgen Roelandts en Jelle Vanendert – de handen in elkaar. Concreet betekent dit dat Contigo het merk wordt van het hele team, van de renners uit de A-ploeg tot het damesteam en de verzorgers. Het assortiment is dan ook erg uitgebreid, met waterflessen maar ook koffie-, reis- en kinderbekers.

     

    Blikvanger is de nieuwe drinkbus Devon. Deze waterfles is uitgerust met de gepatenteerde Autospout®-technologie van Contigo. Zo zijn de renners zeker van een 100% lek- en morsvrije drinkervaring én een groter gebruiksgemak tijdens het bewegen. Met een simpele druk op de knop klapt de drinktuit automatisch omhoog, waardoor je geen afsluitdop moet verwijderen en je gemakkelijk met één hand kan drinken. Heel hygiënisch ook, want je hoeft niet op de drinktuit te bijten en het afschermdeksel beschermt de tuit tegen vuil en modder. Geen overbodige luxe voor wielrenners!

     

    Stijn Lowette, oprichter van Contigo EMEA: “Vandaag zijn er zoveel slechte fietsflessen op de markt, dat mensen ze al te vaak weggooien. Bij Contigo houden we van duurzaamheid. Via sportsponsoring willen we de amateurliefhebber – en bij uitbreiding de consument – laten zien dat er ook goede drinkflessen bestaan.

    Zo steun je bovendien het milieu én drink je in stijl. De keuze voor Lotto Belisol was snel gemaakt, een team met uitstraling en internationale ambitie. We hebben een partnership voor een jaar getekend, maar willen op termijn onze participatie in wielersponsoring zeker vergroten. Maar eerst even alle renners naar mooie overwinningen supporteren in het nieuwe seizoen. Onze innovatieve drinkflessen zullen hen alvast de nodige verfrissing en energie geven!”

     

    DEVON THE SQUEEZABLE WITH AUTOSPOUT TECHNOLOGY, 750 ML

    mors- en lekvrij, lichtgewicht design, gemakkelijk hanteerbaar met één hand, afschermdeksel biedt bescherming tegen vuil, makkelijk knijpbaar, waardoor je goed kan doordrinken, duurzaam materiaal, zonder BPA en zonder plastic smaak

    richtprijs: 15,95 euro

     

    DEVON INSULATED THE SQUEEZABLE WITH AUTOSPOUT TECHNOLOGY, 650 ML: dubbele isolatiewand, voor langdurig koele dranken, mors- en lekvrij, lichtgewicht design, gemakkelijk hanteerbaar met één hand, afschermdeksel biedt bescherming tegen vuil, makkelijk knijpbaar, waardoor je goed kan doordrinken, duurzaam materiaal, zonder BPA en zonder plastic smaak, richtprijs: 19,95 euro





    25-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefrde is ...

    Liefde is… samen met je partner genieten van een romantische cruise

     

     

     

     

    Liefde is… samen met je partner genieten van een romantische cruise. Kom dit jaar origineel uit te hoek en verras je partner met een idyllisch Valentijnscadeau: een romantische cruise naar de Middellandse Zee. Boek de exclusieve valentijnspromo tussen 14 januari en 14 februari en geniet van ‘de helft voor mijn wederhelft’.

     

    Niets zaliger dan de gedachte er voor een prikje tussenuit te trekken met je geliefde aan de ene hand en een heerlijke cocktail in de andere. 2013 wordt het jaar van de cruise, dus laat het boeket rode rozen en het flesje parfum voor wat het is, en kies voor een origineel valentijnscadeau waar je samen met z’n tweetjes van kunt genieten. De valentijnspromo “De helft voor mijn wederhelft” is geldig voor cruises naar de Middellandse zee en voor boekingen van 14 januari tot en met 14 februari 2013.

     

    Praktisch: Vertrekdata: van maart 2013 tot en met november 2013 - route: alle routes in de Middellandse Zee uit de zomerbrochure - de 2de persoon betaalt slechts de helft van de prijs van de 1ste persoon. Neemt u toch graag de kinderen mee? Ze cruisen gratis indien ze jonger dan 18 zijn. De valentijnsactie is enkel geldig voor boekingen van 14 januari tot en met 14 februari 2013.

     

    MSC Cruises is marktleider voor cruises in de Middellands Zee, Zuid-Afrika en Brazilië, en opereert in heel de wereld. MSC Cruises vaart gans het jaar door op de Middellandse Zee en biedt seizoensgebonden routes in Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, de Caraïben, Zuid-Amerika, Zuid- en West-Afrika en de Rode Zee. De moderne vloot bestaat uit 11 schepen: Fantasia-klasse MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia; Musica-klasse MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Musica; Lirica-klasse MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera en MSC Lirica. In 2013 wordt de vloot uitgebreid met MSC Preziosa, die in maart gedoopt zal worden. 

    www.msccruises.be

     

     

     

    25-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantische winterbreak in Engeland

     

     

     

    Elk seizoen heeft zijn charme, zeker in Engeland waar je kunt logeren in gezellige, romantische B&B’s en inns en zelfs in kastelen. Je geniet er van de warmte van het haardvuur, na een wandeling door het mooie landschap van Kent dat zelfs in de winter kan bekoren. Een break tijdens de voorjaarsmaanden is makkelijk georganiseerd want met DFDS Seaways reis je snel en goedkoop naar Engeland.

     

    De ferry van DFDS Seaways vertrekt in de haven van Duinkerke of Calais. De oversteek naar Engeland is altijd een aangename belevenis. Op de ferry zijn er tal van faciliteiten waardoor de oversteek van Het Kanaal zo voorbij is. Je geniet van de bars, restaurants en winkels en voor de kinderen zijn er speelmogelijkheden en vooral veel ruimte. Voor nog meer comfort boek je een Eersteklas-lounge waar je geniet van warme en koude drankjes, een keuze aan kranten en veel zitcomfort. Als je aan de horizon de White Cliffs ziet verschijnen dan ben je bijna in Dover, de poort naar Kent.

     

    Deze dichtbij huis reisbestemming is ook tijdens de winter interessant met tal van bezienswaardigheden en attracties. Wandelaars en fietsers genieten van de gezonde lucht langs goed bewegwijzerde paden zoals het Kent Coast Path.

    www.visitkent.co.uk/greeters/  

    Kunstliefhebbers reizen naar Margate voor de Turner Contemporary of naar Canterbury met zijn wereldberoemde kathedraal waarvan de geschiedenis 2500 jaar oud is. In Kent staat uiteraard ook een bezoek aan de kastelen op het programma met voorop Hever Castle en Leeds Castle. 

     

    Romantisch logeren !

    Je kunt met de ferry van DFDS Seaways makkelijk voor enkele dagen naar Engeland want er bestaan prijsgunstige twee-, drie- of vijf dagen tickets. Omwille van de bijzondere, typisch Engelse, knusse overnachtingsplaatsen zou je meteen willen vertrekken. Ga maar eens logeren in een cottage van The Marquis nabij Dover (www.themarquisatalkham.co.uk./cottages.htm) of in The Sun Inn in Faversham.  Het zijn logiesadressen die je niet snel zal vergeten. Evenmin als de nachten in een Bed & Breakfast zoals in het luxueuze Barclay Farmhouse in Biddenden (www.barclayfarmhouse.co.uk). In dit vijfsterren etablissement kun je jezelf eens lekker verwennen. Het is een droomplek voor zij die met zijn tweetjes iets te vieren hebben. Nog meer luxe, in een op en top Engels interieur, vind je in Alconbury Guest House in Royal Tunbridge Wells  (www.alconburyguesthouse.com).

    De trip met DFDS Seaways wordt nog unieker als je logeert in een Stable Courtyard Bedroom of in de vierhonderd jaar oude Maiden’s Tower van Leeds Castle (www.leeds-castle.com). De Bed & Breakfast van Hever Castle is als de mooiste kers van een Engeland break die je nooit meer vergeet (www.hevercastle.co.uk).

    www.dfdsseaways.be  - Tel 02/ 514 09 91- € 5 toeslag voor telefonische boekingen.

     

     

     

     

    25-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Abrisud zwembadoverdekkingen

    Steeds meer comfort en innovaties om ten volle van uw zwembad en tuin te genieten. Een buitenzwembad in ons koude en regenachtige landje, dat is niet altijd een sinecure.

     

    Om er toch het hele jaar door, en dus ook tijdens de koudste maanden, ten volle van te kunnen genieten, is een zwembadoverdekking de ideale oplossing. Met een zwembadoverdekking van Abrisud is het in uw zwembad immers 8°C warmer. Een extra troef waarmee u best wel rekening houdt tijdens de aanleg van een buitenzwembad.

    Op Batibouw 2013 stelt de Europese leider op het vlak van zwembadoverdekkingen 3 nieuwe producten voor: de hoge gebogen overdekking met rotonde, de 100% uitschuifbare lage overdekking en de Easy Vis – stuk voor stuk innovatieve producten die de verwachtingen van eigenaars van zwembaden helemaal inlossen.

     

    Met de hoge zwembadoverdekking kunt u een gezellige leefruimte boordevol licht creëren waarin u een open zicht hebt op alles wat er zich buiten afspeelt. Een rotonde zorgt er bovendien voor dat alles mooi in het geheel geïntegreerd wordt en hebt u ook nog eens een zwembadoverdekking die net dat tikkeltje anders is dan al die klassieke vormen.

     

    Valt u voor een hedendaags design? Keuzemogelijkheden : de zuivere lijn en de finesse van de aluminium profielen. Natuurlijke stijl? Geen enkel probleem, de hoge zwembadoverdekkingen met een houten geraamte passen perfect bij oude gebouwen, karaktervolle huizen en bosrijke omgevingen. De knopen en houttinten geven de structuur meer reliëf en gaan helemaal op in het decor.

     

    De lage, semi-openrollende overdekking – het succesnummer binnen Abrisud (meest verkocht in Europa) – is nu een volledig openrollende versie. Zo kan je echt van elke vierkante centimeter van je zwembad genieten. De modules kunnen gemakkelijk over elkaar schuiven dankzij een slim systeem van geïntegreerde wieltjes in de grondbevestiging.

     

    De zwembadoverdekkingen bevatten gemiddeld 24 bevestigingswieltjes die je vast of los moet schroeven om de overdekking goed te openen of te sluiten. Om dit karweitje nog net iets eenvoudiger te maken is er nu een ergonomische schroevendraaier : de Easy Vis.

     

    Een zwembadoverdekking is de ideale oplossing om uw buitenzwembad duurzaam en in alle seizoenen te bedekken, te beschermen, te verwarmen en te onderhouden. Bovendien kunt u er aanzienlijke besparingen mee doen op het vlak van waterverbruik en waterbehandelingsproducten. Er komt ook minder onderhoud bij kijken (algen, verstopte filters, vuile vlekken, onregelmatigheden in de Ph-waarde van het water, …). Kortom, een zwembadoverdekking is een duurzame investering die uw zwembad, woning en tuin duidelijk een meerwaarde biedt.

     

     





    25-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijsbeer

    Met een drie meter hoge ijssculptuur in het station van Brussel-Zuid trokken Coca-Cola en WWF hun nieuwe Europese campagne voor de bescherming van ijsberen op gang, onder de naam ‘Arctic Home’. Die heeft als doel steun en bescherming te vragen voor de ijsbeer in zijn steeds sneller wegsmeltende natuurlijke habitat. Boegbeeld en peter van de actie is de Belgische poolreiziger Dixie Dansercoer; de unieke sculptuur was van 18 tot en met 20 januari te bewonderen. www.arctichome.be


    Het noordpoolgebied krijgt het extra zwaar te verduren door de klimaatverandering: de temperatuur stijgt er twee keer zo snel als in de rest van de wereld. Als gevolg hiervan krimpt het zomerzee-ijs elk decennium met ongeveer 11 procent, veel sneller dan de meest pessimistische voorspellingen. Eerste slachtoffer van die desastreuze ontwikkeling is de pool- of ijsbeer, die zijn natuurlijke jachtgronden letterlijk als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen. Coca-Cola en WWF luiden nu samen de alarmbel en slaan de handen in elkaar met de ‘Arctic Home’-campagne, die na de VS nu ook in Europa wordt gelanceerd.



    Coca-Cola en WWF: “samen sterker”

    “De ijsbeer, Coca-Cola en WWF zijn geen onbekenden voor mekaar”, legt Gaetan Van de Populiere, Marketing Director Coca-Cola België uit. “Met WWF werken we al sinds 2007 samen aan belangrijke milieu-initiatieven. Door het wetenschappelijke netwerk van WWF en de marketingkennis en middelen van Coca-Cola te bundelen, hebben we meer armslag dan elke organisatie afzonderlijk. En natuurlijk is de ijsbeer al sinds 1922 een icoon in onze wintercampagnes, lang voor er sprake was van zijn precaire situatie.”


    De drie jaar durende campagne Arctic Home – waarin Coca-Cola jaarlijks 1 miljoen euro aan WWF zal schenken – wordt in meer dan 16 Europese landen gelanceerd. De campagne maakt deel uit van de internationale samenwerking die sinds 2007 bestaat tussen The Coca-Cola Company en WWF. Die samenwerking is gericht op de bescherming van belangrijke rivierbekkens zoals de Yangtze, de Mekong en de Rio Grande, op duurzame landbouw, maar ook op het verminderen van het waterverbruik en het verlagen van de CO2-uitstoot van het bedrijf.


    Naast de eigen donaties roept Coca-Cola via internet ook het publiek op om een duit in het zakje van Arctic Home te doen. In 2011 in Noord-Amerika heeft het bedrijf twee miljoen dollar binnengehaald via een gelijkaardige campagne. Het ingezamelde geld gaat naar verschillende terreinprojecten die het leefgebied van de ijsbeer beschermen, onderzoek doen naar de impact van de klimaatverandering op de ijsbeer en conflicten tussen lokale gemeenschappen en ijsberen trachten te voorkomen. Daarnaast wordt ook geïnvesteerd in de organisatie van een internationale conferentie die concrete engagementen wil voor de bescherming van de ijsbeer.

     

    Grootste ijsbeer ooit

    De ijssculptuur in Brussel-Zuid werd met zijn drie meter hoogte de grootste ijsbeer ooit die in ons land uit ijs gehouwen werd. Hij moest zoveel mogelijk mensen sensibiliseren en mobiliseren, de reizigers en passanten in het station “warm maken” voor de bescherming van zijn habitat.


    Sabien Leemans, woordvoerder WWF: “De symbolische vergelijking met de smeltende poolkappen ligt voor de hand. De Noordpool is de airco van onze planeet. De enorme laag ijs en sneeuw weerkaatst de zonnewarmte en speelt een belangrijke rol in de regulering van het klimaat. Maar het is ook een thuis voor tal van diersoorten en vier miljoen mensen en speelt een belangrijke rol als voedselleverancier voor de hele wereld. Als we dit enorme gebied van 30 miljoen km2 niet vrijwaren, verandert alles.”

     

    Om de campagne extra kracht bij te zetten, werd ervaren poolreiziger Dixie Dansercoer bereid gevonden het peterschap op te nemen. “Niemand kan de feiten ontkennen”, zegt Dansercoer. “Tijdens mijn expedities heb ik genoeg alarmsignalen gezien. Er is veel meer open water en veel minder meerjarig ijs. De poolbeer gaat steeds vaker z’n prooi aan land zoeken en zelfs verbasteren met de grizzlybeer. Allemaal bewijzen dat de zomerse afsmelting van de ijskap bittere ernst is. Het is vijf voor twaalf en we moeten nu actie ondernemen.”

     





    24-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk op het Vakantiesalon Brussel

     

    Van 31 januari tot 4 februari 2013 is Frankrijk aanwezig in paleis 4 van Brussels Expo. Kom en ontdek er alle Franse regio’s en verschillende departementen.

     

    Lorraine is de eregast van het Frankrijkdorp. Op een oppervlakte van meer dan 700 m² zal het publiek kunnen kennismaken met het Comité Régional du Tourisme van Lorraine en 70 professionals die hun gastronomische specialiteiten, de rijkdom van hun streek, de ambachten en suggesties voor een weekend in Lorraine zullen voorstellen.

     

    Lorraine, een bestemming voor de vrouwen! In partnerschap met de professionals uit het toerisme van de regio, lanceert het Comité Régional du Tourisme van Lorraine een communicatiecampagne om de vrouwen te verleiden. Omdat vrouwen een doorslaggevende stem hebben bij het kiezen van vakanties is het doel hen Lorraine voor te stellen op een levendige en luchtige toon, met gewaardeerde onderwerpen: schoonheid, woninginrichting, kinderen, shopping, koken… Deze aanbiedingen worden voorgesteld door een jonge vrouw met de naam Lorraine, die haar voorkeuren en geheime plekjes deelt met andere vrouwen.

     

    Elke dag op het programma: evenement ‘Happy Pink Hour’ van 16 tot 17 u op de stand van Lorraine: kom in een leuke sfeer alle speciale aanbiedingen voor vrouwen in de regio ontdekken en neem deel aan de wedstrijd waarbij u een weekend in Lorraine kunt winnen. Dresscode: roze…

    Er zijn ook culinaire demonstraties door chefs uit Lorraine, animatie met narcissen ter voorbereiding van het narcissenfeest van Gérardmer op 14 april 2013, een stand met circusmaquillage voor kinderen, het restaurant ‘Chez Lorraine’ presenteert elke dag authentieke recepten uit de regio bereid zijn met regionale producten, zoals quiche lorraine.

     

    AANWEZIGE EXPOSANTEN

    REGIO’S : Alsace, Aquitaine, Bourgogne, Bretagne, Champagne-Ardenne, Corsica, Languedoc-Roussillon, Limousin, Lorraine en zijn 4 departementen (Eregast), Midi-Pyrénées, Normandie, Picardie, Riviera Cote d’Azur

    OFFICES DE TOURISME : Arras, Destination Beaujolais, Boulonnais, Chamonix, Comité des stations de Maurienne, Les Montagnes du Jura, Le Voyage à Nantes, Saint-Omer.

    DEPARTEMENTEN : Anjou, Ardêche, Cher, Coeur Val de Loire, Drôme, Eure-et-Loir, Hautes-Alpes, Indre, Loire, Loiret, Nord en Pas-de-Calais, Var en Vaucluse.

    ANDERE EXPOSANTEN : ATOUT France, Best Western Hotel La Marina, B&B Hôtels, de kastelen van Chenonceau en Amboise, La Coupole, Gites de France – Charente Maritime, Lagrange, Nausicaa, Novasol, Hôtel Plaisir Ile de Ré.

     

    En er is nog veel meer… ! Ontmoet alle specialisten van het Franse toerisme op onze stand van Atout France en aarzel niet alle vragen te stellen voor uw volgende vakantie in Frankrijk. Tot binnenkort in ons Frankrijkdorp!

    Voor meer informatie over Frankrijk…

    Dienst informatie voor het grote publiek Persdienst van Atout France:

    T. 02 505 38 28 - info.be@franceguide.com - www.rendezvousenfrance.com

    24-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Beal international

    BEAL INTERNATIONAL VERWENT INTERIEURLIEFHEBBERS MET NIEUWE AFWERKINGEN

     

     

     

    BEALMortex® en BEALStone®, innovatieve en unieke materialen die in elk interieur passen. Een ruwe, glanzende, gladde of minerale look, kleurcontrasten en heel uiteenlopende materialen... Voor elk interieur – klassiek, landelijk, hedendaags of strak – is er een perfecte oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos met de pleisters van de Belgische kmo BEAL International, waaronder BEALMortex® en BEALStone®. Voor deze pleisters heeft BEAL International heel wat research verricht, maar vooral geluisterd naar de input van zijn klanten. Dankzij de nieuwe afwerkingen en grafische effecten van deze producten kan het bedrijf inspelen op de diverse visies van interieurvormgevers en particulieren. 

     

    De ogen zijn de spiegel van de ziel, zegt men wel eens. En het interieur? Dat weerspiegelt ongetwijfeld de persoonlijkheid van de man of de vrouw die de materialen en kleuren heeft gekozen. Daarom beschouwt BEAL International het als zijn missie om zo veel mogelijk producten aan te bieden voor elk interieur.

     

    BEALStone® : Back to the 60’s !

    BEALStone® is een minerale bekleding die tijdens de laatste editie van Batibouw gelanceerd werd. Deze decoratieve coating is geschikt voor vloeren, muren en meubilair, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is een goed alternatief voor beton van het type granito/terrazzo, een materiaal dat zijn glorietijd kende na de Tweede Wereldoorlog en daarna in de vergetelheid raakte. Vandaag doet BEAL International deze voorouderlijke techniek opnieuw alle eer aan, zij het in een veel modernere variant. BEALStone® wordt in een fijn laagje aangebracht en daarna droog geschuurd.

     

    De basis van BEALStone® is een poedervormig bindmiddel dat moet mengen met een ‘vulstof’. De vulstof is het materiaal dat je kiest om je gepersonaliseerde BEALStone® coating te maken. Deze decoratieve bekleding is uniek omdat ze minerale effecten kan creëren die er niet alleen fantastisch uitzien, maar die men ook volledig naar eigen smaak kan aanpassen. De coating kan gemaakt worden op basis van kwarts, metaal, marmer, terracotta, glas, strandkeitjes, stukjes spiegel, kiezelsteentjes, zandkorrels en zelfs halfedelstenen. Vandaag vervolledigt BEAL International zijn gamma met een glanzend vernis waarmee het eindproduct afgewerkt wordt.

     

    BEALMortex® Color: een uitgebreide waaier van afwerkingen, effecten en texturen. Het multifunctionele en waterdichte BEALMortex® Color blijft zich onderscheiden met zijn unieke look. De pleister is zeer trendy, heeft ontelbare toepassingen en kan in grote mate gepersonaliseerd worden. En misschien wel het belangrijkste: het resultaat is subliem. Van zijn oorspronkelijke sobere karakter is niets meer overgebleven, wel integendeel: de bekleding heeft een veel modernere uitstraling met diverse mogelijkheden.

    www.beal.be   

     

     

    24-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Brussel - slot: reisbijstand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De uitvinder van de reisbijstand

     

     

     

    Op het Vakantiesalon kan je niet alleen inspiratie opdoen voor droomvakanties, je kan je er ook verzekeren tegen het tegenovergestelde: reizen die omslaan in nachtmerries. Een vulkaan die uitbarst, een huurauto die niet wil starten, bagage die gestolen wordt, een medisch noodgeval, een onverwacht herexamen... : je weet nooit wat er kan mislopen. Volgens Touring, de marktleider in én de uitvinder van de reisbijstand, vragen per jaar maar liefst 140.000 Belgen hulp voor problemen die zich voordoen tijdens hun vakantie.

     

    Tijdens de zomer van 2012 liepen er bij Touring 41.000 meldingen binnen met de vraag voor hulp. Daarvan werden 11.000 interventies op het terrein gerealiseerd, werden 890 mensen en 920 voertuigen gerepatrieerd. En de prijs voor zo’n interventie kan hoog oplopen. Voor een ziekenhuisopname van 5 dagen in Spanje of Italië tel je tussen de 3.500 en 44.500 euro neer, een repatriëring van een voertuig van Spanje naar België kost je minstens 2.000 euro en een medische repatriëring bijna 10.000 euro. Dossiers van ongevallen met een lange revalidatie ter plaatse kunnen zelfs oplopen tot 150.000 euro.

     

    Deze indrukwekkende cijfers tonen aan dat je best goed beschermd op vakantie vertrekt. Daarom ging het Vakantiesalon een partnership aan met Touring. Touring neemt namelijk al deze kosten voor zijn rekening, zonder franchise of limiet voor medische bijstand, net als de nazorg in het thuisland en de medicatie. En dat hebben de Belgen goed begrepen. Touring verzekert in dit land ieder jaar 300.000 families die op vakantie vertrekken, met of zonder auto. Deze gezinnen kunnen met een gerust hart op reis gaan, want Touring staat garant voor gespecialiseerd advies en medische, technische en personenbijstand. Bovendien kan je bij hen de klok rond terecht: de reisbijstandcentrale telt permanent veertig medewerkers (in het hoogseizoen zijn er dat zelfs tachtig), die 7 dagen op 7 ter beschikking staan. Voor elk probleem wordt er een oplossing gezocht ter plaatse en worden de betrokkenen permanent begeleid door medewerkers van Touring of op de vakantiebestemming zelf.

     

    Dankzij een wereldwijd netwerk van bijstandverleners voorziet Touring (samen met zijn zusterorganisaties) technische en medische hulp aan in totaal 45 miljoen leden, en dat alleen al in Europa. Via dit imposante internationale netwerk beschikt de marktleider in reisbijstand over 12.000 pechverhelpingsvoertuigen, meer dan 70 helikopters en 8 ambulancevliegtuigen. Ook voor informatie over medicatie (bijvoorbeeld als je een bepaald medicijn nodig hebt in het buitenland) of over veilig rijden in het buitenland kan je terecht bij de infolijnen van Touring.

     

     

     

    24-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Velux

    VELUX vindt dakvensters opnieuw uit

    Nieuwe standaard voor daglicht, comfort en energiebeheer

     

     

     

     

    Op Batibouw 2013 lanceert VELUX® zijn nieuwe generatie dakvensters en   introduceert het een nieuwe standaard op de markt. Zowel consument als      installateur zullen kunnen genieten van de vele verbeteringen. Enkele uitschieters:   meer glasoppervlakte, een verbeterde isolatie, standaard veiligheidsbeglazing en een moderner design. Kortom, met deze nieuwe generatie dakvensters is VELUX meer dan ooit synoniem voor meer daglicht, meer comfort én een lager energieverbruik.

     

    “Wij investeren continu in innovatie om als marktleider de richting aan te geven”, zegt Christian Fosseur, Algemeen directeur VELUX Belgium. “Met 18 gedeponeerde patenten op deze nieuwe dakvensters drukken wij onze visie uit voor ‘bouwen voor morgen’. En dat met het oog op de noden van de eindgebruiker, van vakmensen en van maatschappelijke veranderingen. Met de nieuwe generatie zetten we een nieuwe mijlpaal in daglicht, comfort, design en isolatie. We willen de consument stimuleren om niet enkel in termen van isolatie te denken, maar hem aansporen om bij zijn bouw- of renovatieprojecten ook rekening te houden met het concept van de       energiebalans. Met zijn nieuwe generatie dakvensters levert VELUX producten met een uitstekende energiebalans, die bijdragen tot de Europese 2020-doelstellingen.”

     

    Dankzij de smallere raamkaders wordt de glasoppervlakte tot 10% groter. Meer glas betekent meer natuurlijk daglicht, wat onontbeerlijk is voor de gezondheid en energie bij de mens. Een stevige winst aan daglicht dus, zonder de buitenafmetingen van het raamkader te veranderen. En dat is van groot belang voor de vervanging van oude dakvensters, zeker nu renovatie steeds vaker een alternatief wordt voor nieuwbouw.

     

    Voor het design van zijn dakvensters nam VELUX zowel het binnen- als het       buitenaspect onder de loep. Zo is de nieuwe generatie dakvensters uitgerust met een nieuwe ergonomische handgreep waarmee je met speels gemak het venster in 3 posities brengt: open, gesloten of vergrendeld met constante ventilatie. Het slankere design van de buitenprofielen en vernieuwde afdekkap vormt dan weer een esthetische troef in het dakvlak. VELUX heeft zich bij de elektrisch of op zonne-energie bediende vensters INTEGRA® ook heel sterk gefocust op gebruiksgemak en comfort.

    Naast de winst aan zonnewarmte heeft VELUX de lat ook hoger gelegd qua isolatie dankzij de Thermo TechnologyTM, een waaier aan productverbeteringen die de isolerende kracht verder verhogen.

    Nog een vernieuwing van formaat: de gelaagde dubbele veiligheidsbeglazing Energy & Comfort wordt standaard voorzien op elk type dakvenster. Deze beglazing biedt een verhoogde veiligheid voor de bewoners, in combinatie met een uitstekende energieprestatie.

    www.velux.be

      



    23-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bergen op maat

    Bent u niet van de latten af te krijgen en op zoek naar de perfecte gezinsvakantie, of laat u zich liever verleiden door de bergen zonder langs hun flanken te glijden? Bij Pierre & Vacances is er voor ieder wat wils.

     

    DE PASS VOOR NIET-­-SKIËRS

    De “Pass voor niet-­-skiërs” is beschikbaar in 15 residenties van Pierre & Vacances en werd ontwikkeld in samenwerking met 4 stations. De pass vormt een eenvoudig alternatief voor vakantiegangers die volop van de bergen willen genieten zonder de latten aan te binden, en bestaat uit 3 activiteiten: Waterpret, wellness en sneeuwpret zonder ski's.

    Alpe d’Huez 3 residenties: 7 dagen toegang tot het openlucht én het binnenzwembad van het station; 7 dagen toegang tot wellnessactiviteiten: aquagym, relaxatiesessies en een relaxerende massage van 15 minuten (benen, rug, buik of hoofd-nek); 7 dagen toegang tot de schaatspiste en een waaier van 26 activiteiten naar keuze (tennis, bodybuilding, stretching …). Toegang tot het 'Musée d'Huez et de l'Oisans'. € 70 per persoon

     

    Les Ménuires 2 residenties : 6 dagen toegang tot het binnenzwembad van het station; 6 dagen toegang tot de wellnessruimtes: sauna, hamam, jacuzzi, zwembad, solarium en mogelijkheid tot lessen aquagym. Sneeuwschoenwandelingen. € 75 per persoon;

     

    Avoriaz 7 residenties : 6 dagen toegang tot Aquariaz, het tropische waterparadijs midden in de bergen. Toegankelijk tot 16 u; 6 dagen toegang tot het wellnesscentrum Altiform: fitness, sauna, hamam, jacuzzi, lichttherapie. (sessie van 1 uur, reserveren is nodig). Open vanaf 14 u; 6 dagen toegang tot de schaatsbaan van het station. Open vanaf 14 u. € 75 per persoon

     

    Val d’Isère : 3 residenties : Toegang tot het binnenzwembad van het station; Toegang tot de wellnessruimtes van het station en een ontspannende massage van 30 minuten. Een cursus squash of 2 toegangstickets voor de schaatsbaan. € 60 per persoon

     

    WELLNESS

    De 12 Pierre & Vacances premium residenties in de bergen bieden diensten op maat, ruime appartementen, uitrustingen van topkwaliteit en vrije toegang tot wellnessruimtes en buitengewone kuuroorden.

    Arc 1950 - Le Village "Deep Nature Spa®" by Cinq Mondes: Een mineraal universum van meer dan 1000 m2 zwembad, verschillende avonturendouches, vulkanische grot, ijsgrot, hamam-en relaxatieruimte. Verzorgingsruimtes. Te reserveren samen met uw verblijf.

    Avoriaz 1800 - L’Amara "Deep Nature Spa®" by Algotherm Kuuroord met terras dat uitgeeft op de vallei. Sensorische douche, sauna, hamam, relaxatieruimte met uitzicht over de vallei, bubbelbad in open lucht en verzorgingsruimtes. Op voorhand of ter plaatse te reserveren.

    www.pierreetvacances.be – 070/246 100 (€.015/min)

    22-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.evian speelt voor droomfabriek

    Met de start van het nieuwe jaar engageert evian zich om de meest “Live Young” kinderdromen naar de werkelijkheid te helpen vertalen. Daartoe bedacht het merk opnieuw een originele wedstrijd, ‘Maak uw kinderdroom waar’, waarbij het zich richt op jong en oud, maar vooral op diegenen die jong van geest zijn. De jury zal hierbij letten op het anti-conformistische, optimistische en vrolijke karakter van de inzendingen, en dus de conformiteit met evians Live Young-imago.

     

    De ene droomt er al sinds jongs af aan van om te trouwen in een sprookjeskasteel, de andere om reuzenschildpadden te gaan verzorgen in Brazilië en nog een andere om te paard de steppes van Patagonië te doorkruisen. In de realiteit blijkt dat niet altijd even gemakkelijk maar nu besluit evian een handje toe te steken en de meest “Live Young” kinderdromen te helpen verwezenlijken in haar wedstrijd ‘Maak uw kinderdroom waar’.

     

    Geïnteresseerde dromers kunnen zich inschrijven via de sociale netwerksite Facebook en hun wildste en fantasierijke dromen delen met de buitenwereld. De actie loopt van 3 januari tot 28 februari 2013, waarna uit alle inzendingen vier gelukkigen gekozen worden. Voor de realisatie van de dromen voorziet evian telkens in een budget van 3.000€ per winnaar. Het is bovendien in het belang van de deelnemers om zoveel mogelijk Facebook-vrienden uit te nodigen om eveneens deel te nemen aan de actie. Van de vier winnaars krijgt degene met het meeste aantal deelnemende Facebook-vrienden, immers niet minder dan 6.000€ in totaal ter beschikking om zijn/haar droom waar te maken.

     

    Deze nieuwste promotieactie van evian kadert in haar populaire Live Young-campagne – denk hierbij aan de bekende ‘Baby Rollers’-commercials. Naar goede gewoonte zit het merk niet om een stunt verlegen en beklemtoont het opnieuw haar imago van een hip, origineel en dynamisch bedrijf.

     

    “Naar aanleiding van het nieuwe jaar 2013 willen we de fans van evian stimuleren om het kind dat in hen schuilt wakker te maken en opnieuw te gaan dromen. Kortom, met een jonge geest wordt alles mogelijk. Dit is tevens weerspiegeld in de lijfspreuk van evian: Live Young!”, aldus Sandrine Swolfs, Marketing Director van Evian.

     

    Het concept werd bedacht door het agentschap Good Morning en de online applicatie gerealiseerd door het bedrijf Most Wanted.

     

    Voor meer informatie over de wedstrijd, surf naar de facebookpagina van evian Belgium of naar www.evian.be

     

     

     

    22-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Marlux

    MOOISTE KLINKER = BESTE KLINKER

    Marlux innoveert met unieke collectie Stonehedge Hydro-M

     

     

     

     

    Op Batibouw pakt Marlux uit met een revelatie van formaat: Stonehedge Hydro-M. Dankzij een innovatief recept neemt deze populaire klinkercollectie minder water op dan om het even welke betonklinker. En dat vertaalt zich naar de mooiste én meest duurzame terrassen, tuinpaden en opritten. Jaar na jaar, ontelbare Belgische buien later…

     

    Of je nu een landelijk terras in gedachten hebt, een strakke oprit of een speels tuinpad, met Marlux richt je ook in 2013 je buitenomgeving duurzaam in. Zo heeft de tuinspecialist een vernieuwend productierecept ontwikkeld – uniek in de sector – voor de Stonehedge-klinkers: Hydro-M. 

     

    Dankzij de slimme samenstelling nemen de klinkers beduidend minder water op. En dat leidt tot heel wat kwaliteitstroeven: de klinkers zijn sneller droog, ze nemen minder vuil op, vertonen minder groenaanslag én zijn minder gevoelig voor kalkuitslag. Anders gezegd: op-en-top duurzame en onderhoudsvriendelijke klinkers. Maatvast bovendien en van sterk beton, BENOR-gekeurd. 

     

    Uiteraard heeft de vertrouwde Stonehedge-collectie niets van haar charme verloren. Met 11 kleuren, 7 formaten en een Cahors-wildverband geven deze klinkers je alle ruimte tot verbeelding. De getrommelde klinkers zijn op authentieke wijze verouderd: met het ruwe uitzicht van afgevlakte kasseien leent Stonehedge zich dan ook perfect voor een terras of oprit in verweerde natuursteenlook. 

    www.marlux.com  

     





    22-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantieslaon Brussel: topbestemming Frankrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Topbestemming Frankrijk: niet te onderschatten aantrekkingskracht

     

     

     

    Als typische autobestemming is onze zuiderbuur in winter en zomer de uitgelezen vakantiebestemming. Citytrips, nature breaks, skivakanties, sportieve reizen, gastronomisch genieten of zonnekloppen... Frankrijk blijft een van de Europese koplopers en topbestemming bij de Belgische reiziger – en dat in alle segmenten.

     

    Naar goede gewoonte neemt Frankrijk zelfs heel paleis 4 voor zijn rekening. Franse overzeese territoria als Martinique, Ile de la Réunion, Nieuw-Caledonië en Guadaloupe zijn eveneens vertegenwoordigd, maar die kan je terugvinden bij de verre bestemmingen (paleis 7).

     

    De gastregio voor de editie van 2013 is La Lorraine. Zo’n 70 lokale professionals presenteren op een stand van meer dan 700 m² alle troeven van deze regio in Noordoost-Frankrijk. En dat zijn er heel wat: animaties rond legendes en verhalen, een parade in renaissancekostuums, beeldhouwen, kaarsen maken, luitspelers, dans, ... Zoals het een Franse streek betaamt, staan er daarnaast een hele resem gastronomische presentaties op de agenda. Lorrainse chefs toveren smakelijke streekgerechten op tafel en restaurant “Chez Lorraine” brengt de beste regionale producten mee om bezoekers van het Vakantiesalon te laten proeven van hun authentieke recepten. Niet te missen? Hun quiche lorraine, natuurlijk.

     

    Verder maakt het ‘Comité Régional du Tourisme de Lorraine’ van de gelegenheid gebruik om vrouwen tot een bezoekje te verleiden. Met outletshopping, vijf (!) steden waar de thermale bronnen en wellness centraal staan, een zeer kindvriendelijke sfeer en een stevige reputatie op het gebied van zoete banketbakkerij is La Lorraine immers dé vrouwenbestemming bij uitstek. Die vrouwelijke toets bereikt dagelijks zijn hoogtepunt van 16 tot 17 uur. Dan daalt er een roze sluier over de La Lorraine-stand en geniet je van het Pink Happy Hour. Heren zijn welkom, maar dienen zich wel aan de roze dresscode te houden...

     


    22-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!