Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America

    Holland America Line biedt afvaarten vanuit IJmuiden en Rotterdam in 2014

    Aankomende zomer is het voor Belgische reizigers nog makkelijker om een cruise te maken met Holland America Line. Zij kunnen aan boord stappen in IJmuiden of Rotterdam, waarvandaan verschillende rondreizen zullen vertrekken. Hiermee bespaart de reiziger op een vliegticket. Met het ms Prinsendam worden zeven cruises aangeboden vanuit IJmuiden, variërend van zeven tot twintig nachten. Rotterdam blijft de thuishaven van het ms Rotterdam met veertien afvaarten voor zeven verschillende routes. Het Nederlandstalige personeel op deze afvaarten is bovendien een extra gemak voor de Nederlandssprekende gasten.

    Twee hoogtepunten van de Nederlandse afvaarten zijn de nieuwe 85-nachten Afrika Explorer cruise aan boord van het ms Rotterdam, welke vertrekt vanuit Rotterdam en rond het Afrikaanse continent vaart, en de 17-nachten rondreis langs de Canarische Eilanden gedurende de wintervakantie.

    Van mei tot en met september 2014 maakt het ms Rotterdam rondreizen vanuit Rotterdam naar Noorwegen, de Baltische staten en het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe 85-nachten Afrika Explorer rondreis vanuit Rotterdam op het ms Rotterdam vaart rond het gehele Afrikaanse continent, waarbij het schip tweemaal de evenaar kruist en havens in meer dan 20 landen aandoet. Tijdens havenbezoeken waar overnacht wordt, hebben gasten extra tijd te besteden in Durban en Kaapstad (Zuid-Afrika) Walvisbaai (Namibië) en Lissabon (Portugal).

    De 17-nachten Canarische Eilanden cruise, aan boord van het ms Rotterdam, vertrekt vanuit Rotterdam op 21 december, op tijd om Kerstmis en Nieuwjaar aan boord te vieren. Het schip vaart zuidwaarts richting Funchal (Madeira) en Las Palmas (Canarische Eilanden) met een overnachting in Santa Cruz de Tenerife. Verdere stops in Casablanca (Marokko) Cadiz (Spanje) en Lissabon maken van de cruise het ideale vakantieuitje.

    Van mei tot en met augustus 2014 vaart het ms Prinsendam een reeks van 14-, 16- en 20-daagse cruises vanuit IJmuiden naar de Baltische staten, het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Noordkaap en door het Noord-Oostzeekanaal. Op elke Europese reis brengt Holland America Line met het ‘On Location’ programma lokale tradities, culinaire smaken en culturele ervaringen tot leven, zowel aan boord als aan wal. Gasten kunnen genieten van een Nordic Jazz and Food Festival, Duits Bierfest met een live "oompah" band, regionale bier- en wijnproeverijen, kookdemonstraties, speciale tapas sail-away feesten en meer. www.hollandamerica.com

    15-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussenstop

    Een tussenstop onderweg naar Sotsji…Sun Valley kleedt “onze” Karen Persyn en Benjamin Gardet

     

    Karen Persyn en Benjamin Gardet, de twee atleten die tijdens de komende Olympische Winterspelen de Belgische eer zullen verdedigen in de discipline ‘alpineskiën’, krijgen hun ski-outfits voor Sotsji aangemeten door Sun Valley.

    Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise is Sun Valley een toonaangevende speler wat ski- en wintersportkledij betreft. Het Franse merk besloot “onze” twee skiërs te steunen in hun race naar de medailles. De Olympische Spelen vergen een enorme toewijding, in welke discipline dan ook. Voor Karen en Benjamin is de eerste uitdaging zich te kwalificeren!

    De Limburgse Karen Persyn staat al van kleins af aan op de latten. Elk jaar namen haar ouders haar mee de bergen in. In 1990 nam ze deel aan haar eerste wedstrijd, en sindsdien is ze daar nooit mee gestopt. Vandaag, op haar dertigste, is de vijfvoudig Belgisch kampioene slalomskiën bezig aan een ambitieus voorbereidingsprogramma op de Winterspelen: ze traint in Zagreb (Kroatië), Flachau en Kirchberg (Oostenrijk), Sestriere (Italië),... Haar doel in Sotsji? Haar 27e plaats die ze in Vancouver te pakken kreeg overtreffen!

    Benjamin Gardet werd geboren en getogen in Crest-Voland in de Franse Savoie-regio, en had dus het geluk gedurende zijn jeugd op enkele kilometers van de Mont Blanc te wonen. Zijn vrije tijd besteedde hij samen met zijn vader in de regionale skiclub, waar deze laatste trainer was. Hij kent de bergen dus als geen ander. In de laatste rechte lijn naar de Winterspelen in Sotsji traint hij hard en intens, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.

    Waaruit bestaat de ideale skikledij voor deze atleten? Karen, die het snel koud heeft, wil vooral ademende, kwalitatieve kledij die haar warm en droog houdt. Benjamin kiest dan weer voor een warme, maar luchtige outfit waarin hij vrij kan bewegen. In de collectie van Sun Valley vonden ze de kledij die aan hun eisen voldoet. Een eerste stap naar het succes!

    Een veelbelovende samenwerking die hopelijk een medaille mag betekenen voor de twee topsporters. De kleding die ze kozen reist het hele seizoen met hen mee, hopelijk met het podium als eindbestemming!





    14-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tea time in The Hotel

    Tea Time with Lovisa in The Hotel.

     

    The Hotel biedt het winkelende publiek van de Brusselse modieuze Waterloolaan vanaf 20 november ‘Tea Time with Lovisa’; even heerlijk tijd nemen voor een kopje thee of koffie met een assortiment zelfgemaakte Cube Cakes van The Hotel patissier Claudio Renzi.

    De internationaal gerenommeerde illustratrice Lovisa Burfitt heeft voor het ‘thee of koffie moment’ in The Hotel een uniek porseleinen theeservies van Villeroy & Boch geillustreerd. De Zweedse kunstenares maakte illustraties voor o.a Guerlain, Selfridges en Liberty Department Store Londen en voor magazines zoals Vogue en ELLE. Voor The Hotel bedacht Lovisa Burfitt de ‘Tea Time with Lovisa’ collectie, een Villeroy & Boch servies geïllustreerd met details van het mysterieuze leven van een fashionista.

    “Hartvormige sleutels, hoge hakken, open sandaaltjes, patisseriedozen en parelkettingen brengen Holly Golightly geest in Breakfast at Tiffany’s tot leven. En wie is de elegante heer met zijn hoed en zwarte stropdas die in zo’n onbekommerde en onweerstaanbare manier voorbijkomt?” In Lovisa’s gedachten is The Hotel omgetoverd tot een wonderland, waar de hartenkoningin en -koning zich voorbereiden voor een speciale gelegenheid. De signature Cube Cakes van patissier Claudio Renzi

    Voor ‘Tea Time with Lovisa’ heeft Claudio Renzi, patissier van The Hotel een assortiment signature Cube Cakes ontworpen die iedere dag versgebakken worden. De gekleurde Cube Cakes hebben een originele kubusvorm, zijn van cake of bavarois en worden gevuld met verse vruchten zoals passievrucht, bramen, frambozen, aardbeien, bloedsinaasappel en groene appel. “Ik heb de kubusvormige gebakjes bewust niet al te groot gemaakt, zodat je er meer dan één tegelijkertijd kunt proeven!” legt Claudio Renzi uit. Dagelijks van 11:00 tot 18:00.

    Tea Time with Lovisa Burfitt voor thuis. Het exclusieve “Tea Time with Lovisa” theeservies en de Cube Cakes van Claudio Renzi worden te koop aangeboden zodat men een beetje van deze magische wereld mee naar huis kan nemen om verder van te genieten.

    14-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puressentieel opent winteroffensief

    Om luchtvervuiling tegen te gaan en om een gezondere lucht in te ademen zonder allergene of pathogene bestanddelen: puressentiel luchtzuivering. De n° 1 bij de apotheek. Een sleutelproduct dat met enkele verstuivingen de binnenlucht reinigt en zuivert (huis, kantoor, auto,...) om dagelijks een gezondere lucht in te ademen en het slijmvlies van de luchtwegen te beschermen, om de natuurlijke weerstand te versterken (en besmetting te voorkomen wanneer een familielid ziek is). Puressentiel Luchtzuivering Spray met 41 essentiële oliën wordt vandaag voorgeschreven of aangeraden door 77% van de artsen !

    Om besmetting via contact te voorkomen: puressentieel antibacterieel alcoholische- hydrogel met 3 essentiële oliën. In periodes van griepepidemieën gaat het SOS-plan van start om besmetting tegen te gaan. Dit kan door een doeltreffende antibacteriële gel te gebruiken, die de handen reinigt en ontsmet, zonder gebruik van water of zeep en zonder te moeten spoelen!

    De Puressentiel Antibacterieel Alcoholische hydrogel bevat 3 essentiële oliën met antimicrobiële eigenschappen (Citroen, Lavandin en Tea Tree) die vanaf de eerste minuut 99,9% van de bacteriën, virussen en schimmels verwijderen. De formule is verrijkt met Aloe vera, zacht voor de huid en goed tegen uitdroging. De alcohol is plantaardig en niet bewerkt of van ftalaten (zoals vaak het geval is). De samenstelling met de verzachtende Aloe vera om de huid niet uit te drogen, is van 100% natuurlijke bestanddelen... en dat verandert alles! Plots aarzelen we niet meer om de gel te gebruiken bij elke gelegenheid... Slim! De gel kan ook gebruikt worden om kleine oppervlaktes te reinigen die allerlei microben bevatten, zoals de afstandsbediening en op reis de toiletbril!

    Puressentiel ademhaling voedingssupplement Bio met 5 essentiële oliën. Een formule met 5 BIO essentiële oliën met slijmafdrijvende, anti-virale, anti-bacteriële en immuunversterkende eigenschappen. Te gebruiken als preventieve behandeling gedurende de 15 dagen voor de start van het winterseizoen of als genezende behandeling vanaf de eerste tekenen van verkoudheid, rhinofaryngitis, verstopte neus, geïrriteerde keel, aangetaste luchtwegen...

    Doeltreffend: 5 EO die in synergie werken, optimale biodisponibiliteit. Eenvoudig in gebruik: Met een glas water. Zonder smaak en zonder geur. Veilig: Precieze dosering van de essentiële oliën. Voor het hele gezin vanaf 7 jaar. Kwalitatief: Bio-gecertifieerd product. Bio essentiële oliën en plantaardige oliën. Helpt om de luchtwegen te verlichten, de neus vrij te maken, keelpijn te verlichten, het natuurlijk afweersysteem te versterken en beter te ademen.

    Puressentiel ademhalingspastilles met 3 aromatische honingen. De kracht van de essentiële oliën verenigd met de zachtheid van 3 aromatische honingen om de geïrriteerde keel te verzachten. Helpt om: keelpijn te verzachten, de vermoeide stembanden te verlichten en de adem te verfrissen.





    13-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ChampagneEsterling

    CUVÉE CLEO BRUT is een assemblage: 100 % Chardonnay (voornamelijk van de zuidelijke heuvels van Epernay en Sézannais). Millésime: een brut zonder jaar. Deze cuvée is voornamelijk gemaakt van de oogst van 2004 waaraan reservewijnen toegevoegd werden (ongeveer 20 %).

    Tijdens de herfst van 2004 gebeurde de alcoholische fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur (16°) om het aromatische potentieel van deze cuvée te kunnen behouden. In dezelfde stijl (het zo trouw en “eenvoudig” mogelijk uitdrukken van de kenmerken van de streek) onderging de cuvée Cléo ook geen malolactische fermentatie en de dosering is gematigd.

    De cuvée Cléo wordt gepresenteerd in een exclusieve fles. Hij is een eerbetoon aan de stichters van het bedrijf (februari 1948), met als een van de meest emblematische persoonlijkheden Ange-Cléophas Fransoret. Bij het ontwerpen van deze fles ging de aandacht uiteraard uit naar het esthetische aspect. Elegantie heeft een prijs: de aparte vorm sluit mechanisatie volledig uit. Het draaien en degorgeren gebeurt dus manueel.

    DEGUSTATIECOMMENTAAR: De cuvée Cléo is een strakke en gepassioneerde stijloefening die de verschillende expressies van de Chardonnay overkoepelt. De kleur is helder lichtgeel. De neus is vol en complex: citrusvruchten, witte bloemen, hazelnoot, honing en brioche domineren. De smaak is evenwichtig. Het levendige karakter en het aroma van de maturiteit versmelten op harmonieuze wijze. De afdronk is krachtig en intens. Deze champagne is een uitmuntend aperitief (“een conversatiewijn” die we delen met vrienden in een rustige en hartelijke sfeer). Het is ook een gastronomische wijn die perfect past bij schaaldieren en wit vlees.

    RICHTPRIJS: Champagne Esterlin Cuvée Cléo Brut : 42,- €

    12-12-2013 om 22:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Clefs d'Or
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dominique Vanhomwegen (Europcar) wordt erelid van Les Clefs d’Or

    Dominique Vanhomwegen, Marketing Manager bij Europcar België, werd benoemd tot erelid van Les Clefs d’Or Belgium, lid van de Union Internationale des Concierges d’Hôtels (UICH - een internationale organisatie voor hotelconciërges).

    Deze beroepsvereniging staat garant voor de kwaliteit van de prestaties en dienstverlening in Belgische luxehotels. Elk jaar kent ze een eretitel toe aan één van haar dienstverleners die zich het hele jaar door heeft ingezet en de klanten van het luxehotelwezen dynamische, positieve en kwalitatieve diensten heeft verleend. Dominique Vanhomwegen is al 28 jaar actief in de autoverhuursector en stelt alles in het werk om de beschikbaarheid van wagens voor hotels te vergemakkelijken. Dankzij haar werk is Europcar de enige onderneming in Brussel die in alle vestigingen in de stad een leverings- en ophaaldienst voor voertuigen aanbiedt.

    De dienst ligt volledig in lijn met de nieuwe positionering van de groep - Moving your way - en wijst nog maar eens op het engagement van Europcar om tegemoet te komen aan de mobiliteitsbehoeften van zijn klanten, ongeacht waar ze zich bevinden, en om op hun steeds evoluerende verwachtingen in te spelen.

    “Deze eretitel is een echte erkenning door de sector van het engagement en de kwaliteit van de door de dienstverlener aangeboden dienst,” aldus Mariano Vancleve, voorzitter van de Clefs d’Or conciërges in België.

    10-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming kiest voor kortere vakantie

    VLAMING KIEST IN 2014 VOOR KORTERE VAKANTIE

     

    In 2014 zullen we vaker op reis gaan, maar zullen onze reizen korter zijn. Dat is de voornaamste conclusie uit de tweede TrendBirds-enquête van online reisaanbieder TravelBird. Hierbij polste de reisorganisatie naar de reisintenties van 650 van haar Vlaamse klanten. De reden voor de kortere vakantieduur is duidelijk, want 1 op 6 Vlamingen geeft aan om volgend jaar over een kleiner vakantiebudget te beschikken. In 2014 zullen citytrips populair blijven, net zoals vakanties naar de zon. Deze zullen we volgend jaar vaker met het vliegtuig maken dan met de auto, terwijl dit in 2013 nog omgekeerd was. Gemiddeld boeken we onze vakantie 4 tot 6 maanden op voorhand. Voor een korte vakantie dichtbij huis boeken we hooguit een maand op voorhand.

    We zijn het afgelopen jaar weer massaal op vakantie geweest en dat ondanks de crisis. 62% van de ondervraagde TravelBird-klanten geeft aan 2 tot 5 keer op reis geweest te zijn het afgelopen jaar. En ook ons vakantiebudget bleek weinig te lijden te hebben onder de slechte economische situatie. 1 op 4 Vlamingen beschikte afgelopen jaar over een vakantiebudget dat schommelt tussen 1.000 en 2.000 euro per persoon. Voor nog eens 23% bedroeg dit zelfs tussen de 2.000 en 3.000 euro.

    Maar dat de economische crisis nog niet achter de rug is en de stijgende werkloosheid nu pas voelbaar is in de portemonnee blijkt ook uit de reisintenties van de Vlaming voor 2014. Want maar liefst 17% verwacht volgend jaar over minder budget te beschikken om op reis te gaan dan dit jaar. 1 op 3 heeft het over een daling van 10 à 20% op hun jaarlijks budget. De Vlaming neigt hierbij duidelijk naar kortere reisformules. Zo geeft 23% aan om in 2014 vaker op shortbreak te zullen gaan. Een trend die ook het afgelopen jaar al duidelijk waarneembaar was.

    Onder de verschillende vakantieformules blijft een citytrip het populairst. 1 op 5 respondenten maakte dit jaar een citytrip en heeft de intentie om dat volgend jaar terug te doen. Ook zonvakanties blijven het goed doen (17%). Waar er afgelopen jaar echter nog vaak met de auto gereisd werd (19% auto vs 18% vliegtuig), gaat in 2014 de voorkeur opnieuw uit naar het vliegtuig (19% vliegtuig vs 16% auto).

    Vlaming boekt ruim op voorhand, tenzij het een shortbreak is. De trend naar online boeken ten voordele van de traditionele reisagent blijft ook nu weer gelden. Maar liefst 52% boekt zijn reis altijd online tegenover 14% die zijn reis altijd via een reisagent boekt.

    Het TrendBirds-onderzoek van TravelBird is een periodiek onderzoek dat de meest gecertificeerde online reisaanbieder in België, uitvoert onder haar klanten. www.travelbird.be.

    10-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurocamp

    EUROCAMP SPEELT IN OP STERKE MERKBELEVING MET NIEUWE HUISSTIJL

     

    Frisse uitstraling waarbij vakantiebeleving centraal staat. Eurocamp, Europees marktleider in luxe campingvakanties, verfrist en moderniseert haar huisstijl. Na een flinke uitbreiding van het luxe campingaanbod, vernieuwt Eurocamp nu ook haar bekende logo en steekt ze de huisstijl in een fris jasje. In de nieuwe huisstijl is veel aandacht voor levendige fotografie en gebruiksvriendelijkheid waarbij keuzevrijheid in accommodaties en de vakantiebeleving centraal staan.

    Eurocamp kiest na het uitbreiden van haar vakantieaanbod en een grotere diversiteit aan luxe campingmogelijkheden voor een nieuwe merkbeleving. Het logo en de huisstijl worden verfrist en krijgen een moderne en persoonlijke uitstraling. “Vakantievieren betekent genieten. Toch is de invulling daarvan voor iedereen anders”, aldus Niels Jansen, Commercial Director Eurocamp. “Met de nieuwe huisstijl spelen we in op die persoonlijke vakantiebeleving en benadrukken we de keuzevrijheid die we bieden. Met de thematische aanpak en levendige fotografie hopen we uiteenlopende doelgroepen te inspireren.” De nieuwe Eurocamp brochure verschijnt vanaf 10 december van dit jaar. De website wordt gefaseerd naar de nieuw huisstijl omgebouwd en wordt responsive voor tablets en smartphones. Deze week zal de eerste fase live gaan en begin 2014 wordt de geheel nieuwe website gelanceerd. Eerder deze maand veranderde zusterorganisatie Keycamp haar naam in Eurocamp. Dit betekent een flink uitgebreid aanbod van bestemmingen en accommodaties. www.eurocamp.nl

    09-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!