Inhoud blog
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecologisch logeren/2

    Ecologisch logeren, consumeren en soigneren in Zuid-Tirol /2

     

     

     

    Tot wel 300 zonnige dagen per jaar, een mild klimaat en zeer vruchtbare grond: de Zuid-Tiroolse natuur is een uitstekende voedingsbodem voor heerlijke voedingswaren. Een van de voornaamste exportproducten is de appel (één op tien Europese appels komt uit Zuid-Tirol!). Voor appetijtelijke appels trek je naar Renon/Ritten. Daar produceert Thomas Kohl van het Troidnerhof op 900 m hoogte exclusieve gastronomische bergappelsappen.

     

    Thomas kweekt zes verschillende soorten waaronder de bekende Jonagold en Elstar en maakt daarvan zeer pure en eigenzinnige sappen. Net als wijnen hebben zijn sappen elk een eigen karakter, dat mooi samengaat met bepaalde gerechten. Zo komt ‘Kohl Gourmet Jonagold’ best tot zijn recht bij wit vlees, verse kazen en desserts. www.kohl.bz.it

     

    In Zuid-Tirol vind je naast biologisch fruit ook een rijke selectie aan zelfgekweekte groenten. In Barbiano/Barbian kan je daarvoor terecht bij boerderij Aspingerhof. Boer Harald Gasser specialiseerde zich in lang vergeten groenten en laat je bijvoorbeeld kennismaken met exotisch klinkende knollen als aardamandel of suikerwortel. Je zal er trouwens niet de enige klant zijn, want ook de vele sterrenchefs uit de regio zijn dol op Haralds groenten. www.aspinger.it

     

    Op een oppervlakte van 20.000m² kweekt de familie Mulser al dertig jaar kruiden en planten met een medicinale werking. Ze verwerken hun met veel liefde geproduceerde kruidenrijkdom tot heilzame crème, cosmetica, olie, thee of homeopatische middeltjes.

    Onze favorieten: de goudsbloemcrème tegen littekens, de olie van citroenmelisse tegen reuma en de anti-age crème met rozemarijn, dennenaalden en theunisbloem. Deze 100% biologische kruidenmengsels kan je kopen in hun Pflegerhof in Castelrotto/Kastelruth of via hun website waar je meteen ook meer informatie kan vinden over het aanbod en de werkwijzen, de kruiden en hun werking.

    www.pflegerhof.com

     

     

    12-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecologisch logeren

    Ecologisch logeren, consumeren en soigneren in Zuid-Tirol /1

     

     

     

    Bijzondere geografische en klimatologische omstandigheden maken van Zuid-Tirol een regio waar de natuur centraal staat. En dat willen de bewoners graag zo houden, want Zuid-Tirol is vandaag een van de provincies met de hoogste levenskwaliteit van heel Italië. De Zuid-Tirolers investeerden de afgelopen jaren volop in duurzame energie en bouwden met tal van ecocampings, agriboerderijen en passiefhotels een ijzersterke reputatie op in het ecotoerisme. Tel daar nog de rijke waaier aan ambachtelijk gekweekte lokale producten bij en je begrijpt dat de streek een waar paradijs is voor (bio)toeristen. Ecologisch verantwoord logeren, consumeren en soigneren in Zuid-Tirol: een (kleine) greep uit het (grote) aanbod.

     

    Een nieuwe aanwinst op de lijst van ecologische boederijen is Sandwiesen, een appelboerderij in Gargazzone/Gargazon. Het woonhuis en gastenappartementen werden voorzien van alle mogelijke ecologische snufjes. Sandwiesen ademt bovendien niet alleen rust uit, het IS rust. Niet alleen voor geitenwollensokkenfans, maar voor iedereen die de kalmte wil opzoeken. Gasten kunnen er bovendien genieten van het beste dat de Zuid-Tiroolse landbouw te bieden heeft, want de boerderij kweekt behalve appels ook peren, abrikozen, pruimen, vijgen, aardbeien, frambozen en bosbessen! www.sandwiesenhof.it.

     

    Ook de uitbaters van de in 2012 geopende boerderij St. Quirinus (Caldaro/Kaltern) kozen resoluut voor eco. Deze bioboerderij onderscheidt zich van de rest door het originele concept: een moderne, ecologische woning in een traditionele bouwstijl. St. Quirinus is bovendien ook een wijndomein, dus wie ter plekke helemaal verknocht raakt aan de plaatselijke wijn, kan een voorraadje inslaan in de boerderijwinkel. Verblijven doe je er in een van de vier ruime en zonnige appartementen, die natuurlijk ook helemaal zelfvoorzienend zijn wat betreft energie.

    St. Quirinus is een Rode Haan-boerderij, wat wil zeggen dat kids er helemaal thuis zijn! Terwijl mama en papa genieten van de biologische wijn, smult het hele gezin van fruit en kruiden van eigen kweek. www.st-quirinus.it  

    11-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tram Experience

    Tram Experience 2013

     

     

     

    Vanaf 14 mei is de Tram Experience er weer voor nieuwe gastronomische avonturen. Vorig jaar was dit project ongetwijfeld het belangrijkste evenement van Brusselicious, dit jaar wordt Tram Experience nog aantrekkelijker, nog lekkerder en nog emblematischer.

     

    Vorig jaar werden de Belgische tweesterrenkoks aangezocht om hun interpretatie te geven aan gerechten uit onze nationale gastronomie. Dit jaar worden de Brusselse sterrenkoks in de kijker geplaatst. Tijdens één enkele maaltijd kunnen de passagiers de keuken van twee of drie verschillende koks ontdekken, in een vaak verrassende combinatie. Dankzij het principe van de quatre-mainskeuken wordt de Tram Experience, waarvan het basisconcept          al uniek is, dubbel uniek. Een andere vernieuwing: de Tram Experience is niet meer alleen voorbehouden aan koks, van bepaalde menu’s worden de desserts toevertrouwd aan onze beste banketbakkers en chocolatiers.

     

    Brussel is rijk aan culinair talent met zeer uiteenlopende stijlen en invloeden. Zich beperken tot een handjevol koks zou dus jammer zijn. Elk seizoen wordt het menu gecreëerd door een nieuw team van sterrenkoks, volgens het principe van de quatre-mainskeuken. Een kok staat in voor de hapjes en het voorgerecht terwijl de andere het hoofdgerecht verzorgt. En om de zes weken worden de rollen omgedraaid, voor meer variatie en plezier. De kok van het hoofdgerecht legt zich dan toe op het voorgerecht en zijn collega neemt het hoofdgerecht voor zijn rekening.

     

    De eerste tram rijdt uit op 14 mei, net zoals in 2012 worden het hele jaar lang acht ritten georganiseerd, op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 20 uur, op vrijdag- en zaterdagavond om 18u30 en 21u30, op zondag om 12 uur. In de zomer wordt ook een menu op zondag om 19 uur geserveerd. De prijs bedraagt 89€ per persoon en omvat het driegangenmenu, de hapjes, de champagne, de wijn en het water.

    Online reserveren via de website www.tramexperience.be of bij de toeristische dienst Visitbrussels.

     

    11-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fascinerend Koksijde

    FASCINEREND KOKSIJDE OOSTDUINKERKE

     

     

     

    De winter is achter de rug en de lente laat zich opmerken. Met de lente kondigen zich mooie weekends aan, verlengde weekends en heuse vakanties. Nu nog naar buiten en naar zee, naar Koksijde-Oostduinkerke waar je al die vrije dagen heerlijk kunt vullen met ‘beleven en bezoeken’, van een fascinerende natuur tot een boeiende cultuur!

     

    Koksijde-Oostduinkerke is de meest veelzijdige badplaats van de Kust, met een gigantisch en gevarieerd toeristisch product, op maat van iedereen, met voor elk wat wils. Dit zijn de lentekriebels van Koksijde-Oostduinkerke.

    Wat is er heerlijker dan de natuur te zien ontluiken tijdens een weekend actief genieten! Dat kan in Koksijde-Oostduinkerke als op geen andere plek omdat de oppervlakte beschermd natuurgebied bijzonder groot is. Het natuurgebied Ter Yde bijvoorbeeld is 100 hectare groot en de landschappelijke verscheidenheid is een unicum aan onze kust. Deze botanische parel heeft een uitzonderlijke plantenrijkdom en de grote duinenpannen geven de wandelaar/fietser een idee van hoe het kustgebied er een eeuw geleden uitzag.

     

    In Koksijde-Oostduinkerke heb je het programma voor een lente weekend of een voorjaarsvakantie makkelijk klaar omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Uiteraard wil je de garnaalvissers te paard aan het werk zien. Ze zijn tot ver over onze grenzen bekend. Ook het schitterende Abdijmuseum Ten Duinen 1138 staat op het programma. Het bezoek aan de archeologische site en aan het eigentijds museum is als een boeiende duik in het verleden waarbij je als bezoeker kennis maakt met het dagelijkse leven in een middeleeuwse cisterciënzerabdij.

    Om te wandelen ga je uiteraard naar het brede zandstrand maar ook in het boeiende achterland en in de badstad zelf waar het Koksijdse erfgoedpatrimonium enorm verrast. Er zijn diverse wandelroutes, zelfs een iPod tocht, langs vissershuisjes, cottages en art deco gebouwen.

    Info: www.koksijde.be

     

    11-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brabantia was

    Berg was? Brabantia komt van pas!

    Ergonomische wasknijpers en inklapbaar wanddroogrek zijn innovatieve hulp

     

     

    De concurrentie knijpt ze! Dat weet Brabantia wel zeker, want met de nieuwe wasknijpers hang je de was in een mum van tijd op – zonder risico van wegwaaien, knijpafdrukken of zelfs roestvlekken. Om nog te zwijgen van het feit dat je was in alle stijl wappert! Waar je wilt trouwens, want met het inklapbare wanddroogrek van Brabantia kan je de was in de tuin laten drogen, maar evengoed op het balkon, onder het dakterras of in de garage.


    Zachtjes knijpen mag…

    De was ophangen wordt een stuk gemakkelijker én leuker met de nieuwe wasknijpers van Brabantia. Deze ergonomisch knijpers hebben een ‘soft touch’-design met glad oppervlak vanbuiten en antisliplaag vanbinnen. Zo houden ze je wasgoed stevig vast, zonder afdrukken achter te laten. Ook roestvlekken zijn verleden tijd, want de wasknijpers zijn gemaakt van 100% weerbestendig kunststof. Uitgevoerd in de kleurenmix lavendel/grijs, laten ze je was er stijlvol bij wapperen.

    Om je wasknijpers netjes op te bergen en toch bij de hand te hebben, ontwierp Brabantia een handig wasknijpertasje. Compleet met trekbandsluiting en ophanghaak, zodat je het makkelijk kan vasthaken aan een waslijn, droogmolen, droogrek of zelfs je broeksriem. Verkrijgbaar in vijf kleuren: aubergine, mosterdgeel, turkoois, paars en zwart.


    … en af en toe regenen ook

    Even slim ontworpen als de nieuwe wasknijpers, is het inklapbare wanddroogrek van Brabantia. In je tuin, op het balkon of onder je dakterras, de WallFix is met één handbeweging te openen en onthult uitgeklapt 24 meter drooglijn – genoeg voor een volledige machinelading. Uiteraard kan je het droogrek ook in de garage, berging of wasplaats aan de muur bevestigen. Met buitenlijnen van 120 cm lang is de WallFix geschikt voor grote stukken wasgoed.


    Wanneer je het wanddroogrek niet gebruikt, kan je het compact inklappen. Om de waslijnen droog en schoon te houden én het droogrek een stijlvol design mee te geven, ontwikkelde Brabantia ook een beschermbox in mat geborsteld roestvast staal. Makkelijk te openen (met een simpele druk op de knop) en eenvoudig te monteren.





    10-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoere porto

    Stoere porto voor stoere papa’s.

     

     

     

    Hij heeft alles al en toch wil je hem op Vaderdag graag met iets origineels verwennen? Wat dacht je van een stoere porto van 10 (15.05€), 20 (43.50€), 30 (76.95€) of zelfs 40 jaar oud (124.45€) in zo’n strakke, robuuste fles? De Twany’s van Graham’s, zijn ongetwijfeld hét cadeau voor stoere papa’s.

     

    En een open fles blijft zeker 6 weken goed, dus zet hem in de koelkast en je hebt er wekenlang plezier van. Graham’s wordt in België verdeeld door The Nectar en het assortiment is o.a. te koop bij Delhaize, Makro en de betere wijnhandelaar.

     

    10-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker licht met ISIO4

    Lekker licht genieten met ISIO4

     

     

     

    Het lente-zomerseizoen staat voor lekkers op ons bord… Het is dé tijd van het jaar om even lichte als heerlijke gerechten te bereiden. De oliën van Isio 4 zijn de partner van uw gezondheid en laten u gezond genieten. Ze zijn de ideale gezel voor al uw culinaire bereidingen.

     

    De dagelijkse consumptie van Isio 4-olie en/of Isio 4-olijfolie biedt u immers: omega 3 en 6 , vetzuren die onmisbaar zijn voor de goede werking van het organisme, vitamine E die ons beschermt tegen antioxidanten en vitamine D die bijdraagt tot de natuurlijke weerstand.

     

    Naast hun voedingseigenschappen respecteren de Isio 4-oliën, die kunnen worden gebruikt in koude, in warme of voor gefrituurde bereidingen, perfect de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen, ongeacht het soort bereiding. Hun delicate smaken maken ze tot de perfecte gezel in de meest heerlijke bereidingen.

    Zo worden ze koud in het bijzonder aanbevolen voor het bereiden van vinaigrettes (om salades en rauwkost op smaak te brengen), maar ook in marinades en uiteraard voor de bereiding van emulsiesauzen zoals mayonaise en al haar varianten…

    Wat de warme bereidingen betreft, zijn de Isio 4-oliën geschikt voor verschillende bereidingswijzen: in de braadpan of stoofpan om zowel groenten als vlees, gevogelte of vis te stoven, te smoren of te sauteren of in de oven om te braden of te roosteren, maar ook voor de bereiding van gebak… Bovendien kan de Isio 4-olie perfect worden gebruikt in de friteuse voor elke bereiding, van frietjes tot hartige of zoete beignets.

     

    Verleid door de voedings- en culinaire kwaliteiten van de Isio 4-oliën bedacht Patrick Vandecasserie, welbekend bij de Belgische gastronomen, drie seizoensgebonden recepten waarin de seizoensproducten extra worden opgewaardeerd aan de hand van de Isio 4-oliën.

     

    Topchef Patrick Vandecasserie volgde zijn vader Freddy op aan het roer van de keuken van de prestigieuze Villa Loraine, en beoefent nu zijn kunsten achter het fornuis van restaurant ‘De Mayeur’ in Ruysbroeck. Hij laat zich graag inspireren door de waaier van aanlokkelijke producten die op de markt verschijnen met de terugkeer van het zomerseizoen, en stelt het volgende menu voor : Gebakken Mechelse asperges met smaakmakers, ribstuk van melkkalf met een aromatische emulsie en uitgelekte kwark met rode vruchten en kruidensorbet .

     

    Voor Patrick Vandecasserie brengt het subtiele aroma van de Isio 4-olie het rijke smakenpalet van deze lentebereiding extra tot zijn recht.







    09-05-2013 om 15:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperos Bordeaux

    Een nieuw seizoen ‘Apéros Bordeaax’.

     

     

     

    Dit seizoen op het programma: nieuwe thema’s, nieuwe bars en nieuwe wijnen uit de Bordeaux Coups de Coeur selectie om te ontdekken. Maar het idee blijft hetzelfde: een glas Bordeauxwijn in een ontspannen en feestelijke sfeer.

     

    In 2013 kunnen we wijnliefhebbers de unieke sfeer van de Apéros Bordeaux komen opsnuiven volgens de thema’s food, music  & art. Deze keer is het in Brussel en Antwerpen dat alles beweegt, steden waar alle animatie splaatsvinden.

    De Apéros zijn bovenal een uitnodiging om Bordeaux te (her)ontdekken en de vooroordelen omver te werpen dankzij een divers gamma van toegankelijke wijnen. Met de Apéros Bordeaux linkt Bordeaux zich aan een culinaire workshop, onverwacht hippe consumptiemomenten, een modeshow, een muzikale showcase of een tentoonstelling.

     

    Met deze thema’s bewijzen de Apéros Bordeaux, dat Bordeuax, ver van het traditionele gebeuren, innoveert en dat er voor elk moment een ideale Bordeauxwijn bestaat. De Bordeaux Coups de Coeur is een unieke wijnselectie, blind geproefd door een jury van wijnkenners, het is het bewijs van de diversiteit en de toegankelijkheid van Bordeaux op de Belgische markt. De aangeboden wijnen zijn allemaal verkrijgbaar voor prijzen tussen 4 en 20 euro per fles.

     

    Apéros Bordeaux, nieuwe wijnen met voor elk wat wils, een afwisseling van rood, droog wit, zoet wit, rosé en bubbels, een assortiment te proeven in de laatste nieuwe hotspots.

     

    08-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tahiti

    TAHITI en zijn eilanden

    IN HET SPOOR VAN JACQUES BREL EN PAUL GAUGUIN

     

     

     

    Wie voelt er zich niet aangetrokken tot een exotische bestemming aan de andere kant van de wereld?! Wie zou er niet graag één keer in zijn leven naar Tahiti reizen, in het midden van de Stille Oceaan?! Zelfs Jacques Brel en Paul Gauguin konden aan dit droomland niet weerstaan. Ze vonden er zelfs de eeuwige rust.

     

    De schilder Gauguin vertrok in 1891 naar Tahiti omdat hij genoeg had van de Europese beschaving en wellicht ook omdat hij in Frankrijk maar weinig erkenning genoot. Zijn absolute topwerken schilderde hij trouwens pas na aankomst in Frans-Polynesië en hij werd geïnspireerd door de indringende blikken van de Polynesische vrouwen. Paul Gauguin stierf er op 9 mei 1903, precies 110 jaar geleden en men kan zijn graf bezoeken op het eiland Hiva Oa dat tot de Markiezeneilanden behoort.

     

    Op enkele stappen van het graf van Gauguin werd zanger  Jacques Brel begraven. Hij die op een overweldigende manier zijn ‘Plat Pays’ bezong, kon evenmin weerstaan aan de aantrekkingskracht van Tahiti en zijn eilanden. Na zijn artistieke carrière trok hij met een zeilboot over de wereldzeeën en toen er bij hem longkanker werd vastgesteld, vestigde hij zich definitief op Hiva Oa. Hij stierf op 9 oktober 1978, en werd in zijn geliefde Polynesië begraven. Dat is precies 35 jaar geleden.

    De verjaardagen van het overlijden van Gauguin en Brel zijn een goede aanleiding om in hun spoor naar Tahiti en zijn eilanden te reizen.

     

    Tahiti behoort samen met de eilanden Moorea en Bora Bora tot Frans-Polynesië, een grote groep van 118 eilanden. Er zijn verschillende archipels waartussen men zich met vliegtuig of boot kan verplaatsen. De Markiezeneilanden, met Hiva Oa, het eiland van Brel en Gauguin, zijn op verschillende wijzen bereikbaar.

    Air Tahiti vliegt meerdere keren per week vanuit Tahiti (hoofdstad Papeete) naar en van Hiva Oa (www.airtahiti.com) . De reis duurt circa drie uur. Elke vliegreis in Frans-Polynesië is adembenemend met de panorama’s over de atollen en vulkanische bergketens.

     

    De Paul Gauguin Cruises zorgen voor een heel andere manier van reizen (www.pgcruises.com) . Aan boord geniet je van exclusief comfort en van Polynesische gastvrijheid. Een belevenis die je nooit vergeet is de tocht vanuit Papeete naar de Markiezeneilanden met op de reisroute tal van fascinerende eilanden: Fatu Hiva, Ua Huka, Huahine, Bora Bora, Taha’a Motu Mahana, Moorea en natuurlijk ook Hiva Oa.

     

    Ook de reis met de Aranui 3, een mix van passagier- en cruiseschip, is een aanrader (www.aranui.com) . De vaart tussen Tahiti en de Markiezeneilanden is continu puur genieten, van relaxen op het dek tot proeven van het lokale leven. Je gaat ook aan land in  Hiva Oa waar je de graven van Gauguin en Brel gaat bezoeken op de kleine Calvary begraafplaats. Er is daar ook een bescheiden Gaugain Museum en een Jacques Brel Space.

    www.tahiti-tourisme.be

    07-05-2013 om 09:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Day

    Restaurant Day - Een culinair carnaval voor iedereen!

     

     

     

    Een nieuw internationaal concept komt op 18 mei 2013 naar Brussel. Restaurant Day is een burgerinitiatief opgebouwd rond het delen en elkaar ontmoeten in het kader van gastronomie.

     

    Restaurant Day is een evenement dat deelnemers de kans en de vrijheid biedt om gedurende één dag, hun eigen eet- en/of drinkgelegenheid te runnen. Iedereen die dat wenst kan die dag namelijk zelf een restaurant , een bar of een café openen. Thuis, in een atelier of bij vrienden. Een juice bar, een cookiesbakkerij, een zes-gangen maaltijd… Het kan die dag allemaal.

     

    Reeds enkele jaren vindt dit “culinaire carnaval”  spontaan  plaats in de straten van Helsinki.  Waar het als eenmalig initiatief begon, wordt het vandaag eenmaal per seizoen georganiseerd en groeide het  al vanaf zijn tweede editie uit tot een internationale happening, met vandaag bijna 20 deelnemende landen. Van Tokyo tot New York, van Helsinki over Parijs… alle deelnemers staan vermeld op dezelfde website beschikbaar in 15 talen.

     

    Gezien de overeenkomst tussen de door dit evenementen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest  verdedigde waarden, besloot VISITBRUSSELS de handen uit de mouwen te steken om van Brussel een  van de meest betrokken steden te maken bij dit project. Zo moedigt VISITBRUSSELS alle aspirant-koks die willen deelnemen aan dit avontuur aan om zich te registreren op de site www.restaurantday.org.  

     

    07-05-2013 om 09:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BergHoff stoom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BergHoff Stoom- en hogedrukkoken:

    BergHOFF wok en snelkookpan

     

     

    Dat koken ‘hot’is, hoeven we u niet meer te vertellen. Tegenwoordig vindt iedereen z’n weg naar het fornuis. Met de Neo 5-PLY wok + stoominzet en de Eclipse snelkookpan van BergHOFF zijn nu ook stomen en snelkoken een fluitje van een cent. En het smaakt bovendien een stuk lekkerder.

    De Neo 5-PLY wok met deksel en stoominzet is dé norm qua design en kwaliteit. Door de handige stoominzet blijven de pure smaken van je ingrediënten bewaard. Een garantie op een heerlijke maaltijd, als het ware. De zilveren look van de roestvrijstalen wok staat bovendien heel erg elegant op elk fornuis. In het deksel is een draaiend stoomventiel verwerkt. Geschikt voor alle fornuizen.

    Prijs: 175,8 €

     

    Wat dan gezegd van de vernieuwende Eclipse snelkookpan? Eenvoudige innovaties zijn vaak de beste. Het deksel van de snelkookpan schuif je heel eenvoudig zowel op als van de pan in de ‘handige’ handvaten die niet warm worden. Veilig afgieten wordt zo kinderspel. Ook hier werd roestvrijstaal gebruikt, met een matte binnenzijde en glanzende buitenkant. Het deksel bestaat ook uit roestvrijstaal, maar dan met silicone ring en een nylon ventiel. Verkrijgbaar in 4L en 6L. Geschikt voor alle fornuizen.

    Prijzen: 175 € (4L), 182,3 € (6L)

     

     

     

    06-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!