Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azamara club
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nog meer tijd om van de bestemmingen te genieten en extra meerdaagse bezoeken. Dat zijn de krachtlijnen van het vaarschema 2014 dat Azamara Club Cruises zopas heeft gepubliceerd. De vernieuwde boetiekschepen Azamara Journey en Azamara Quest stellen in 2014 72 nieuwe vaarroutes van 4 tot 17 nachten voor langs 240 fascinerende bestemmingen in 66 landen. Nog meer dan voorheen bezoeken de zusterschepen bijzondere bestemmingen die andere vaartuigen niet kunnen bereiken. 45 havens zijn volledig nieuw voor Azamara Club Cruises. Het betreft onder meer Langkawi in Maleisië, Maura in Brunei en het charmante eiland Vila do Abraao in Brazilië. De meeste vaarschema’s zijn bovendien zo ontworpen dat gasten perfect twee of meer opeenvolgende reizen kunnen boeken zonder ook maar één keer dezelfde haven aan te lopen.

     

    Azamara Journey bezoekt van januari tot april 2014 het Verre Oosten en vaart in mei via de Indische Oceaan en het Suezkanaal naar Europa voor haar zomerseizoen. Azamara Quest bezoekt in de winter de Caraïben en Centraal-Amerika en steekt in het voorjaar 2014 vanuit Miami de Atlantische Oceaan over naar Nice. De boetiekschepen bevaren tijdens hun zomerseizoen zowel de Middellandse, Adriatische, Egeïsche en Zwarte Zee in Zuid-Europa als de Noordzee en Baltische Zee in Noord-Europa. In november steekt de Azamara Journey vanuit Spanje via de Canarische Eilanden terug de Oceaan over richting Brazilië. Azamara Quest volgt de kruidenroute richting Verre Oosten en viert het nieuwe jaar in Hongkong.

     

    Azamara Journey en Azamara Quest bieden plaats aan 694 gasten. Fooien, frisdranken, thee en koffie alsook boetiekwijnen bij het middag- en avondmaal zijn in de prijs van de cruise inbegrepen. Alle afvaarten tot eind 2014 zijn vanaf heden te boeken in elk reiskantoor of via www.azamaraclubcruises.be

     

     

     

    07-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vossemeren 25

    25 Jaar Vossemeren! Jonger dan ooit!

     

     

     

    In 1987 verwelkomde Center Parcs De Vossemeren haar eerste gasten. Nu, 25 jaar later, werd het park in een nieuw kleedje gestoken. Alle VIP Cottages werden volledig gerenoveerd, er zijn nieuwe activiteiten te ontdekken voor jong en oud en er is een gloednieuwe en spectaculaire megawaterglijbaan in Aqua Mundo die vandaag door twee zwemkampioenen werd ingehuldigd.

    Center Parcs De Vossemeren is al 25 jaar een vaste waarde in het nabijheidstoerisme, niet alleen in Limburg, maar ook op nationaal niveau. Nu het park een kwarteeuw oud is, werd het in een nieuw kleedje gestoken om families en gezinnen te blijven verrassen zonder aan comfort in te boeten. De Groep Pierre et Vacances Center Parcs, eigenaar én uitbater van De Vossemeren, blijft geregeld investeren in haar parken om de ervaring van de klanten te blijven verbeteren.

     

    80 VIP cottages werden volledig gerenoveerd en aan een heuse make-over onderworpen en 15 tweepersoonscottages zijn het VIP-aanbod komen uitbreiden. De cottages hebben allemaal een trendy leefruimte gekregen met flatscreentelevisie en Home Cinemaset met dvd-speler. De badkamers zijn dan weer oogverblindend geworden. In de badkamer is er zelfs een bubbelbad, privésauna en moderne inloopregendouche aanwezig. Iedere bezoeker zal hier ongetwijfeld een rustgevend en aangenaam verblijf hebben.

     

    Nieuw sensationeel spektakel!

    De nieuwe glijbaan in Aqua Mundo De Vossemeren is niet alleen een groot spektakel, maar ook één van de meest indrukwekkende en unieke in Europa. Vanaf een hoogte van 15,4 meter en met een snelheid van 30km/u raas je naar beneden. Onderweg kun je door het transparante gedeelte naar het zwembad beneden kijken. Je komt aan in een grote tol waar je enkele keren ronddraait om daarna in het zwembad terecht te komen. Wie er dan nog niet genoeg van heeft, kan via de glijbaan ook ineens naar de wildwaterbaan.

     

    Zelfs naar de glijbaan gaan, is een avontuur op zich. Je klimt naar boven via het Monkey House. In deze grote apentoren valt er op elke verdieping wel iets te beleven.… Pret gegarandeerd!

    De Monkey Splash werd getest en goedgekeurd door twee zwemkampioenen: Fred Deburghgraeve, Olympisch kampioen in Atlanta 1996, en Ranomi Kromowidjojo, de Nederlandse kampioene die op de OS in London dit jaar nog twee keer goud en één keer zilver in de wacht sleepte. Ze hebben er veel plezier aan beleefd!

     

    Nieuwe activiteiten voor 8- tot 12-jarigen

    In Center Parcs De Vossemeren valt altijd wat te beleven. Speciaal voor jongeren tussen 8 en 12 jaar is er bijvoorbeeld een nieuwe grensverleggende activiteit. Tijdens het weekend en tijdens de schoolvakanties organiseert Center Parcs het spectaculaire spel Cool Factor. De kinderen doorstaan bloedstollende opdrachten om een geheime code te kraken. In deze spectaculaire activiteit van 2,5 uur moet er worden geklommen, geraft en nog veel meer. Deze activiteit wordt aangeboden voor slechts € 14,95 per persoon (inclusief bandana en armband).

     

    De klant staat centraal dankzij de sociale media

    Center Parcs De Vossemeren gaat ook voor vernieuwing in haar communicatie en betrekt haar klanten rechtstreeks bij het hele gebeuren via de sociale netwerken. De nieuwe brochure omvat bijvoorbeeld getuigenissen en indrukken van klanten op Facebook en foto’s die op Flickr werden gepubliceerd. De beste publiciteit voor Center Parcs is immers nog steeds de spontane reclame door haar klanten.

    De nieuwe naam van de waterglijbaan - Monkey Splash - is ook het resultaat van een wedstrijd die op de sociale netwerken werd gelanceerd. De creatiefste klant, aan wie we deze spetterende naam te danken hebben, heet Tom Houben, een echte Center Parcs-fan. Hij wint een verblijf voor 4 personen in een Premium cottage in De Vossemeren. We zijn benieuwd wat hij van alle nieuwtjes in het park vindt. Hij zal zeker ons enthousiasme delen, daar twijfelen we niet aan!

    www.centerparcs.be - België: 070/220.330 (€ 0,30/min)

     





    06-10-2012 om 17:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wolfgang Neuman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    De Rezidor Hotel Group maakt de benoeming bekend van Wolfgang M. Neumann als nieuwe president-directeur en bestuursvoorzitter. Neumann zal deze functie vanaf 1 januari 2013 op zich nemen. Neumann vervult op dit moment de functie van Executive Vice President & Chief Operating Officer bij Rezidor. Hij volgt hiermee Kurt

    Ritter op, die sinds 1989 de president-directeur en bestuursvoorzitter is en aan het eind van dit jaar met pensioen gaat.

     

    “We zijn blij u te kunnen melden dat Wolfgang M. Neumann onze nieuwe president-directeur en bestuursvoorzitter wordt. Neumann heeft een uitgebreide internationale ervaring in de hotelbranche en zal de sterke punten van Rezidor verder uit kunnen bouwen. Rezidor is dankzij zijn voortdurende focus op omzet en winstgevende groei, toonaangevend in de hotelbranche en een zeer waardevol onderdeel van de Carlson

    Rezidor Hotel Group” aldus Trudy Rautio, voorzitter van de raad van bestuur van Rezidor en president-directeur en bestuursvoorzitter van Carlson.

     

    “Kurt Ritter is één van de belangrijkste personen binnen de hotelbranche." voegt Rautio toe. We zijn hem dankbaar voor de leidende rol die hij ruim twee decennia heeft gespeeld in de groei van Rezidor, nu één van de snelstgroeiende hotelconcerns. Recentelijk heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de integratie van de Carlson Rezidor Hotel Group, die daarmee een van de grootste en meest dynamische hotelgroepen ter wereld is geworden”. Rautio voegt toe dat Ritter nog wel actief blijft als haar belangrijkste strategisch adviseur.

     

    Kurt Ritter (65) is een van de langstzittende bestuursvoorzitters in de hospitalitybranche. Onder zijn leiding is Rezidor uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 430 hotels met 95.000 hotelkamers in gebruik of in ontwikkeling, verspreid over 70 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Terwijl hij deze wijziging aankondigde, zei Ritter: “Ik heb het geluk gehad mijn droom te kunnen waarmaken. Ik heb altijd al in de hotelbranche willen werken en kan terugkijken op ruim 35 fantastische jaren. Ik heb inspirerende mensen ontmoet, spannende contracten uitonderhandeld en altijd met veel plezier in de hospitalitybranche gewerkt.”

     

    Ritter werd in 1947 geboren in het hotel van zijn ouders in Zwitserland. Hij is afgestudeerd aan de prestigieuze École Hôtelière in Lausanne. Als hoogtepunten van zijn carrière kunnen zeker genoemd worden de master franchiseovereenkomst met Carlson om in 1994 Radisson SAS te creëren en de overeenkomst met Carlson in 2002 om ook Country Inns & Suites, Park Inn en Regent te gaan ontwikkelen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2005 ondertekende Ritter een wereldwijde licentieovereenkomst met Missoni om het lifestyle-merk Hotel Missoni te ontwikkelen en uit te rollen. In 2006 was hij verantwoordelijk voor de beursintroductie van Rezidor op de Stockholm Stock Exchange. En in september 2012 ondertekende Ritter een strategische alliantieovereenkomst met Regent Hotels & Resorts (RHR) om opnieuw toegang te krijgen tot het luxe segment en om Regent hotels te beheren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (RHR had het merk en de bedrijven in 2010 van Carlson en Rezidor aangekocht).

    Wolfgang M. Neumann werkt sinds mei 2011 bij Rezidor. Terwijl hij zich voorbereidt op zijn functie als president-directeur en bestuursvoorzitter zegt hij: “Het is voor mij een grote eer om Kurt Ritter op te mogen volgen en ik kijk er naar uit om leiding te geven aan Rezidor en aan onze ambitieuze Route 2015-strategie. Onze focus blijft gericht op de wensen van onze gasten, eigenaren en aandeelhouders en als team bouwen we verder aan de unieke cultuur van dit dynamische bedrijf.”

     

    Route 2015 is een uitgebreid programma dat in december vorig jaar van start is gegaan en waarmee Rezidor streeft de EBITDA-marge (de bedrijfskasstroom) te verhogen met 6 tot 8 procent in het jaar 2015. Binnen deze strategie is een belangrijke rol weggelegd voor het genereren van omzet, onder meer door wereldwijde strategische partnerschapactiviteiten met Carlson, kostenbesparende initiatieven, versnelde assetmanagementprogramma's en verdere groei van het fee-based hotelportfolio, met een focus op nieuwe en opkomende markten zoals Rusland/GOS en Afrika.

    www.rezidor.com

     

     

           

     

    06-10-2012 om 15:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlees van hier

    Op 1 oktober gaat de Vlees van hier? Met plezier!-najaarscampagne van start. Veilig, Voedzaam, Verantwoord’ blijven de drie campagnethema’s, maar in deze campagnegolf laat VLAM de hedendaagse vleesconsument, de zgn. flexivoor, op de voorgrond treden. Drie gewone Vlamingen vertellen waarom ze kiezen voor vlees van bij ons en waarom een stukje vlees deel uitmaakt van hun gevarieerd menu. ‘Vlees van hier? Met plezier!’ wordt gevoerd via radiospots, een printcampagne in magazines en op het internet. Ook voor de zelfstandige slagers werd er promotiemateriaal voorzien.


    De ‘Vlees van hier’-campagne is inmiddels aan de derde golf toe. In de najaarscampagne laat VLAM de hedendaagse vleesconsument, de flexivoor, aan het woord. Een flexivoor is iemand die kiest voor een gevarieerde voeding en vlees ‘flexibel’ afwisselt met vis, vegetarische maaltijden en andere alternatieven.

    Een flexivoor kan verschillende redenen hebben om vlees te eten. Een flexivoor kan bewust genieten van een stukje vlees omwille van de smaak. Hij kan vlees eten vanuit de wetenschap dat het belangrijke voedingsstoffen aanreikt. Voor hem past een stukje vlees onmiskenbaar in een gezonde voeding. Een flexivoor kan als bewuste consument op het moment van de aankoop van zijn vlees ook rekening houden met de milieu-effecten en de diervriendelijke productie. Hij kiest overtuigd voor lokale vleesproductie waarbij de CO2 uitstoot beperkt blijft (dankzij duurzame productietechnieken en minder transport) en de garantie van kwaliteitslabels (bovenwettelijke garanties op diervriendelijkheid en voedselveiligheid).


    Eet gezond en gevarieerd

    De campagne ‘Vlees van hier’ is geen aansporing om de Vlaming méér vlees te doen eten. VLAM geeft wel aan dat vlees in de juiste hoeveelheid en in de juiste context past in een gezonde voeding. Men volgt best de voedingsaanbevelingen van de actieve voedingsdriehoek, nl. 100 g vlees (bereid gewogen) per dag. Vlees kan daarbij ook afgewisseld worden met vis, ei of vervangproducten.


    In de berichtgeving van de media wordt graag gefocust op individuele voedingsmiddelen. Het is echter het totale eet- en leefpatroon dat de gezondheid van een individu bepaalt en niet een afzonderlijk voedingsmiddel of een bestanddeel daarvan. Vandaar het advies om evenwichtig en gevarieerd te eten en voldoende lichaamsbeweging te nemen overeenkomstig de aanbevelingen van de actieve voedingsdriehoek. VLAM neemt deze boodschap op in zijn campagne.


    VLAM werkte drie nieuwe radiospots en advertenties uit waarin workshopkok Klara, omnisporter Eric en mama Ann en dochter Amélie de hoofdrol spelen. De radiocampagne start op 1 oktober en loopt tot 21 oktober op Radio 1, Radio 2, StuBru en Q-Music. De advertenties worden ingezet in Humo, De Standaard Magazine, Libelle, Nina en Flair. Daarnaast is er een uitgebreid online luik voorzien. www.vleesvanhier.be kreeg een update en er werd een flexivoortest toegevoegd. Wie deelneemt, maakt kans op een van de drie flexivoordiners voor 8 personen.

     





    05-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor Brussels grondwitloof

    De volle smaak en structuur van Brussels grondwitloof maakt het tot de ideale wintergroente. Weinig teelten zijn echter zo arbeidsintensief. De teelt van het Brussels grondwitloof vereist bovendien een doorgedreven knowhow. Ook de grond moet aan hoge eisen voldoen. Het Brussels grondwitloof wordt dan ook enkel geteeld binnen een afgebakend geografisch gebied.

     

    Oorsprong
    Het Brussels grondwitloof beschikt over een rijke traditie. Het ontstond in de gemeente Schaarbeek, en meer bepaald in de “Botanieken Hof” aan de Schaarbeekse poort. Voor de Brusselse capucienenbaard gebruikten de telers dikke wortels. Na verloop van tijd gingen ze zich toeleggen op de verbetering van de eerste scheut. De witloofkroppen waren geboren!


    Dubbel teeltproces

    Het Brussels grondwitloof is een groente die bekomen wordt door een dubbel teeltproces: de wortelteelt gevolgd door de forcerie of trek. Een klein blauw bloempje is het prille begin van het grondwitloof. De bloemen staan rond april tot half mei in bloei, en worden dan geoogst en tot zaad verpulverd. In mei het jaar erop wordt het gedroogde zaad gezaaid. De natuur doet haar werk en vanaf september kan men oogsten. Dit is echter nog niet het beroemde grondwitloof. Het is een lange wortel met een loof van ongeveer 40 centimeter hoog. Dit loof wordt meteen gekortwiekt en de wortels gaan in grote houten kisten. In een aparte machine worden ze nog eens bijgesneden. De ideale wortel is gemiddeld 35 millimeter dik en 20 cm lang. De wortels rijpen gedurende 8 dagen in een koeling van 3°C. Daarna gebeurt het belangrijkste werk: het planten van de wortels – in vaktermen: “intafelen”, waaruit straks het Brussels grondwitloof ontstaat. Uiteraard in volle grond. Dat intafelen is een secuur werkje. De wortels worden naast elkaar geplaatst in ‘lagen’ van ongeveer 35 cm diep. Ze worden bedekt met 5 tot 20 cm kruimelige aarde. Vervolgens worden ze door de kweker verwarmd dankzij een buizensysteem met warm water. Op drie weken tijd komt het witloof dan tot wasdom. Het arbeidsintensieve oogsten en verwerken kan beginnen.


    Vroeg – winterloof – laat

    Er zijn vier termijnen bij de oogst: de eerste “vroege”, wordt tot eind oktober geoogst, bij de tweede “vroege” wordt eind december gestopt met oogsten. Het winterloof kan tot begin februari geoogst worden. Ten slotte is er nog het late witloof dat uiterlijk begin mei uit de grond komt. “Perfect grondwitloof herken je aan de vorm. Het moet mooie proporties hebben en wortel en loof moeten in verhouding zijn. Het is net een vrouw,” lacht teler Patrick Dewinter uit Perk – bij wie de witloofgeschiedenis meer dan 100 jaar terug gaat. “De bladeren moeten ver naar boven lopen en de puntjes van de top moeten stevig zijn.”


    Het Brussels grondwitloof is een van de weinige Vlaamse traditionele streekproducten met een Europees streeklabel, een BGA (Beschermde Geografische Aanduiding).

     





    04-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hansgrohe superprestige

     

    Op 7 oktober gaat het 31ste seizoen van de Superprestige Cyclocross van start. Veldrijden wordt jaar na jaar steeds populairder. We zien de renners graag zwoegen in de moeilijke weersomstandigheden van het najaar. Om de modder van hun vege lijf te spoelen kunnen ze dit jaar rekenen op een topsponsor: Hansgrohe, specialist in innovatief en knap sanitair. Hansgrohe tekende als nieuwe titelsponsor Superprestige voor de komende twee seizoenen. 

     

    Als hoofdsponsor krijgt Hansgrohe toegang tot heel wat interessante informatie voor én achter de schermen. Die kans laat het merk niet onbenut. Zo zul je via de Facebookpagina van Hansgrohe Belgium tijdens elke wedstrijd exclusieve liveverslagen, interviews met de renners en leuke weetjes van op het veld meekrijgen. Daarnaast lopen er op die Facebookpagina gedurende het hele seizoen tal van wedstrijden, waarmee je tickets en leuke prijzen kunt winnen. Ook drie Trek-fietsen t.w.v. €1.000 behoren tot het prijzenpakket.

    Surfen dus naar http://www.facebook.com/hansgrohe.belgium.

     

    Topdesign, topkwaliteit en topsport gaan hand in hand

    Waarom Hansgrohe ervoor kiest om de Superprestige te sponsoren? Patrick de Francquen (marketing- en communicatiemanager Hansgrohe België): “Veldrijden is een sport die de voorbije jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. Daar associëren wij onze topproducten graag mee. Bovendien heeft veldrijden een groen karakter, wat ook geldt voor ons. Wij zijn pioniers op dat vlak, met o.a. onze EcoSmarttechniek die ervoor zorgt dat je – zonder je het merkt – minder water in de douche of aan de lavabo gaat verbruiken.”

     

    Daarnaast is de Superprestige een sport die gesmaakt wordt door een breed publiek, waarbij het ideaal is om hen het brede assortiment aan producten van de Duitse sanitairspecialist voor te stellen. Patrick: “Door onze naam hieraan te verbinden, willen we ook onze naambekendheid vergroten. Sommige mensen verwisselen nog steeds de bedrijven Grohe en Hansgrohe, hoewel die vandaag niets meer met elkaar te maken hebben, met Hansgrohe staan we voor innovatie, design en voor Duitse topkwaliteit.”

     

    Het nieuwe partnership zal Hansgrohe veel aandacht in de media en een maximale zichtbaarheid op en rond het parcours opleveren. Zo zal het Hansgrohe-logo afgebeeld worden op het interviewbord, het aankomstbord, op spandoeken langs het parcours, op ledboarding, in het start- en aankomstportiek.  Hansgrohe rekent ook op een boost qua merkbekendheid en populariteit.

    Ten slotte kiest Hansgrohe er ook voor om de Superprestige te sponsoren, vanwege de populariteit ervan bij zijn installateurs. Patrick: “We merken dat zij de sport op de voet volgen en ook het graag live de wedstrijden meemaken. Nu we hoofdsponsor zijn kunnen we hen natuurlijk ook bereiken tijdens rond de zondagmiddag op het veld.”

    www.hansgrohe.be

     

     

    04-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grohe verkwikkend veldritseizoen

    GROHE is de nieuwe hoofdsponsor van het aankomende veldritseizoen. Concreet ondersteunt de fabrikant van kranen, douches en installatiesystemen vanaf eind september alle wedstrijden van het prestigieuze regelmatigheidscriterium Trofee Veldrijden (vroegere GvA Trofee), de 4 manches van de Cyclocross Masters en de Cyclocross Masters Indoor wedstrijd, en de Wereldbeker wedstrijd.

     

    Marjan Pittevils, Marketing Manager van GROHE, legt uit waarom deze sponsoring een perfecte manier is om GROHE te promoten: “Veldrijden is een intensieve sport, waarbij de atleten vermoeid en vol zweet en modder aan de eindmeet komen. Wat is er na zo een inspanning beter dan een verkwikkende douche? GROHE wil garant staan voor deze ultieme douchesensatie, een gevoel van ontspanning dat herkenbaar is voor iedereen!  Bovendien genieten we dankzij onze sponsoring van een zeer grote visibiliteit. Het veldrijden wordt steeds populairder in Vlaanderen en geniet van zeer ruime media-aandacht, waardoor GROHE het hele seizoen prominent in de kijker zal staan.”

    02-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!