Inhoud blog
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
  • De nieuwe zitbanken van Marie's Corner
  • Kleurrijk en minimalistisch
  • Van Pablo Picasso tot Peter Sutherland
  • Rebels & gorpcore
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TravelBird

    TRAVELBIRD BREIDT UIT NAAR ZEVEN EUROPESE LANDEN

     

    Online reisaanbieder TravelBird zet stevig in op de groeistrategie en breidt uit met zeven nieuwe Europese landen in 2014. De internationale reisorganisatie lanceerde de afgelopen drie jaar al acht andere landen.

    In 2010 startte de onderneming met een reiswebsite in Nederland. Vanaf 2011 volgden België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Denemarken in sneltempo. Momenteel richt TravelBird zich op de realisatie van zeven nieuwe landen in 2014: Noorwegen, Zweden, Finland, Italië, Polen, Ierland en Engeland.

    Met volledig eigen investeringen is TravelBird in drie jaar tijd gegroeid naar 170 medewerkers met een jaaromzet van € 50 miljoen. Het bedrijf verwacht voor het komende jaar een nog hoger groeitempo. Oprichters en eigenaren Symen Jansma (40) en Dennis Klompalberts (34) streven de ambitie na om de grootste reisaanbieder van Europa te worden.

    TravelBird is in 2010 opgericht en één van de snelst groeiende vakantiewebsites van Europa. TravelBird is actief in 8 Europese landen en werkt uitsluitend samen met gerenommeerde partners. De online reisaanbieder voorkomt keuzestress door dagelijks een selectie van verrassende reizen te presenteren. TravelBird groeide in drie jaar tijd naar 170 medewerkers en is gevestigd in hartje Amsterdam.

    29-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aegean
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aegean keert terug naar Hamburg.

     

    Na tien jaar afwezigheid verbindt Aegean opnieuw Hamburg met Athene en dit met ingang van 27 mei 2014. Tussen beide steden komt er vanaf deze datum een rechtstreekse vlucht van circa 3 uur en dit driemaal in de week op dinsdag, donderdag en zaterdag. De vluchten die in 2004 werden geschrapt, worden nu uitgevoerd met een Airbus 320.

    De herneming van de vluchten komen er enerzijds op basis van een groeiende vraag van Noordduitse vakantiegangers en zakenlui maar anderzijds om ook de vele Grieken die in deze Duitse regio wonen, een makkelijker contact met het thuisland te bieden. In 2012 noteerden men aldus Michael Eggenschwiller, CEO van Hamburg airport, meer dan 40.000 passagiers die vanuit Hamburg met een connectievlucht Athene als eindbestemming kozen.

    Bovendien verzorgt Aegean lid van Star Alliance vanaf 29 mei 2014 rechtstreekse vluchten tussen Hamburg en Heraklion, hoofdplaats van het eiland Kreta en dit op dinsdag en donderdag. Ook deze vlucht biedt extra kansen voor de ontwikkeling van zowel de toeristische als de zakenvluchten. Vanaf nu kunnen vluchten worden geboekt op de website van Aegean: www.aegeanair.com.

    28-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CartoWeb

    CartoWeb.be, schermvriendelijke weergave van Belgische kaarten

     

    CartoWeb.be is het nieuwe paradepaardje van het Nationaal Geografisch Instituut. Dankzij de digitale dragers kunnen we nu bijna altijd en overal communiceren. Hoog tijd dus voor een kaartweergave die aangepast is aan deze behoefte. Dankzij het NGI is het nu zover, gratis en zonder vervelende reclame!

    CartoWeb.be is een webservice die verschillende kaartweergaven aanbiedt. De belangrijkste kenmerken zijn: deze kaartweergaven zijn speciaal ontworpen om op een scherm bekeken te worden. Daartoe wordt een aangepaste symbolisatie gebruikt: minder contrasterende kleuren en dikkere lijnen. De nieuwe symbolisatie werd ontworpen voor alle schalen samen, zodat de gebruiker vlot kan schakelen tussen de verschillende zoomniveaus. CartoWeb.be bestrijkt 11 schaalniveaus (1:4 000 000, 1:2 000 000, 1:800 000, 1:500 000, 1:250 000, 1:100 000, 1:50 000, 1:25 000, 1:10 000, 1:5 000, 1:2 500). Daardoor kunnen verschillende types informatie weergegeven worden. De heel erg gegeneraliseerde kaarten op de kleinste schalen tonen thema’s zoals de administratieve eenheden of de belangrijkste netwerken, terwijl de middelgrote schalen de typische topografische kaarten van het Nationaal Geografisch Instituut tonen: voorstelling van het reliëf, beperkte generalisatie en symbolisatie van zo veel mogelijk objecten die de realiteit tonen (taluds, bomenrijen,...). Met deze kaarten kan de gebruiker dus het terrein interpreteren, bepalen waar hij is en zich oriënteren. De kaarten op de grootste schalen zijn zeer gedetailleerd en zijn bijna plannen. Ze hebben hun specifiek nut, maar bieden geen overzicht van het landschap. Ook de toponymie is zeer gedetailleerd.

    Frédérique Spitaels, projectleider: « Een pluridisciplinair team van geografen, ingenieurs en informatici heeft twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe tool. Onze gegevens zijn nu beschikbaar voor het grote publiek, maar ook voor Belgische en buitenlandse ontwikkelaars die ze in hun toepassingen willen integreren. De termijn voor het updaten van kaarten, die normaal verschillende jaren bedraagt, is nu aanzienlijk korter».

    CartoWeb.be biedt kaartweergaven die gebaseerd zijn op de meest recente vectorgegevens van het NGI. Het gaat daarbij vooral om de referentiedatabase op schaal 1:10 000 voor de grote schalen en de database op 1:250 000 voor de kleinste schalen. De automatische productie- en publicatieprocessen van CartoWeb.be maken het mogelijk om snel kaartweergaven te publiceren die gebaseerd zijn op de meest recente NGI-gegevens.

    Voor de grootste vier schalen (1:2 500, 1:5 000, 1:10 000, 1:25 000) werd een tweede type weergave ontworpen. Het gaat om een gedeeltelijk gekarteerde laag, die bestemd is om op een basislaag gelegd te worden. In het onderstaande voorbeeld wordt deze laag op ortholuchtfo’s in kleur gelegd.

    Cartoweb.be kan worden bekeken via een Web Map Tile Service (WMTS) of via onze eigen geografische browser "topomapviewer" die te vinden is op de website www.ngi.be. Ter gelegenheid van de publicatie van Cartoweb.be, werd de topomapviewer in een nieuw kleedje gestoken. Hij is nu nog gebruiksvriendelijker en maakt het mogelijk te zoeken via de plaatsnamen, straatnamen en toponiemen die het NGI verzameld heeft. Ook een plaatsbepaling via Lambert 2008-coördinaten is mogelijk.

    Philippe Busquin, Minister van Staat, gewezen Europees Commissaris en Voorzitter van het Comité van Beheer van het NGI: « Cartoweb.be is een technologisch pareltje en een echte revolutie voor het NGI. De geografische gegevens, die met veel geduld werden uitgewerkt in zaal, met zorg aangevuld op het terrein en gevalideerd via een aangepaste kwaliteitscontrole, zijn nu voor iedereen moeiteloos beschikbaar. Spitstechnologie en vakmanschap gaan hier hand in hand, en het resultaat is gewoonweg schitterend». www.ngi.be

    27-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland 2014
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    IERLAND: NIEUW IN 2014 !

     

    Dankzij het natuurschoon, de eeuwenoude tradities en de gastvrije bevolking is Ierland een vaste waarde van de toeristische bestemmingen. Ook in 2014 mag Ierland veel reizigers verwachten, zeker met de nieuwigheden die zich het komende jaar aandienen.

     

    Het toeristische jaar wordt ingezet met een fantastisch traditioneel evenement: Tradfest 2014, dat in Dublin plaatsvindt van 22 tot 26 januari. Duizenden muziekliefhebbers worden in de culturele wijk Temple Bar verwacht voor een reeks fantastische concerten. Het is een topaffiche met onder meer de iconen van de Ierse volksmuziek zoals The Dublin Legends, The Fury Brothers en The Dublin City Ramblers. De concerten vinden plaats in sfeervolle pubs, de St-Patrick’s Cathedral en het prachtige stadhuis. www.templebartrad.com

     

    Bekend om zijn rugby legendes en zijn passie voor sport wordt de stad Limerick in 2014 ook een vibrerend cultureel centrum. Dat komt door de benoeming van Ireland’s First City of Culture. Het loont de moeite om de culturele agenda van 2014 eens te bekijken. Het feest begint reeds op 16 januari wanneer de jubilerende Riverdance naar Limerick komt. Reis in 2014 naar Limerick, niet alleen omwille van de cultuur maar ook omdat de stad een goede uitvalsbasis is om de mooiste hoekjes van Ierland te ontdekken, onder meer de Shannon River www.limerickcityofculture.ie

     

    Ben je op zoek naar een kant-en-klaar reisprogramma waarbij je het allermooiste van Ierland ontdekt? Kies dan voor een vakantie langs de Wild Atlantic Way. Met zijn 2500 km is het de langste toeristische route van de wereld. Je maakt kennis met de ganse westkust, tussen Donegal in het noorden en Cork in het zuiden. Je doorkruist de mooiste natuurgebieden zoals Connemara, The Burren, Galway Bay en Kerry. http://www.ireland.com/nl-be/activiteiten-en-bezienswaardigheden/natuurwonderen

     

    Het is handig als je een stad kunt bezoeken langs een uitgetekende wandelroute. De Dub-line in de hoofdstad Dublin voert je langs de beste attracties van de stad. Start van de wandeling is College Green en de topbezienswaardigheden onderweg zijn Trinity College, Dublin Castle en Kilmaniham Gaol. www.visitdublin.com/dubline

     

    Wielerliefhebbers weten al langer dat de Ronde van Italië 2014 van start gaat in Ierland. Dat gebeurt in de maand mei met de eerste drie ritten. In het spoor van de ronderenners kunnen toeristen het wielertraject volgen, door Noord-Ierland, langs de Causeway Coastal Route, door het historische Armagh, door Dundalk en Drogheda naar Dublin. Dit is niet alleen een fantastisch wedstrijdparcours maar ook een aantrekkelijke reisroute.

     

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    e-mail : info.be@tourismireland.com

    Website: www.ireland.com, de officiële website van Tourism Ireland

     

     

     

    27-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintersporttrends in vakantiewoningen

    Wintersporttrends in vakantiewoningenland

    Wintersport Korkusvakantie in de lift

     

     

    Met de wintersportvakantie voor de deur noteert Belvilla diverse wintersporttrends. Zo zijn veel mensen in deze tijden op zoek naar een budgetvriendelijke manier om op wintersport te gaan, is de krokusvakantie dit jaar erg populair en blijft Oostenrijk de favoriete wintersportbestemming voor Belgen bij Belvilla. Daarnaast ziet de vakantiewoningenspecialist dat wintersporters graag in groep gaan skiën en dat ze comfort wensen, bijvoorbeeld met Wi-Fi, eigen bar en wellness. Ook ontdekken steeds meer wintersporters de short-ski, zoals een weekendje wintersport dichtbij huis.

     

    De Krokusvakantie valt dit jaar relatief laat, begin maart. Dat is gunstig is voor wintersportliefhebbers die goede sneeuw wensen in combinatie met wat langere dagen en meer zon. Belvilla noteert dan ook een stijging van +14% op de wintersportboekingen voor de komende Krokusvakantie in vergelijking met dezelfde vakantie in 2013. Ondanks de populariteit van de Krokusvakantie boeken de Belgen nog wel evenveel voor een wintersport met Pasen, een vakantie die in 2014 relatief laat valt. Overigens biedt Belvilla voor de mensen die laat in het seizoen willen skiën de mogelijkheid om hun wintersportwoning te selecteren op hoogte van het skigebied en daarmee grotere kans op sneeuwplezier.

     

    Ruim twee op de drie wintersportboekingen bij Belvilla gaat naar Oostenrijk. Oostenrijk heeft dan ook veel te bieden, zoals de Gemütlichkeit, de fantastische ski-carrousels en de authentieke wintersportcentra. Vooral Tirol is geliefd. Van de Belgische Oostenrijkgangers gaat 60% skiën in deze Alpenregio. Een vakantiewoning voor de wintersport is om meerdere redenen prijsgunstig. Voor een concurrerend bedrag ten opzichte van een hotel biedt een vakantiewoning veel meer ruimte en privacy. Bovendien kun je in je eigen keuken een maaltijd bereiden, waardoor je niet altijd van horecaprijzen afhankelijk bent. Vele vakantiegangers zien dit voordeel en hebben hun wintersportchalet al geboekt.

     

    Wie slechts even de tijd heeft voor een winterse break, kiest een dichtbije bestemming zonder veel reistijd. Short-ski is ook interessant voor mensen die willen proeven of de wintersport iets voor hen is, zoals jonge gezinnen. Populaire short-ski-bestemmingen zijn het Sauerland en de Vogezen waar Belvilla ook comfortabele en gezellige vakantiewoningen verhuurt voor korte verblijven.

     

    De hoeveelheid ruimte en het hoge privacyniveau van een vakantiewoning geven de mogelijkheid om tijdens de lange winteravonden te genieten bij het haardvuur of rustig kokkerellen. Kinderen voelen zich ongeremd in een vakantiewoning en iedereen apprecieert het comfort, bijvoorbeeld ook de internettoegang die reeds in 1500 wintersportwoningen aanwezig is. Er zijn ook veel woningen die beschikken over eigen wellnessfaciliteiten. Niets zo lekker als de warmte van een sauna of jacuzzi opzoeken na een dag in de kou. www.belvilla.be/wintersport

    26-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn

    Internationale sterrenchefs verrijken wereldcruise Seabourn

     

     

    Gasten aan boord van de 116-daagse wereldcruise Seabourn Sojourn, die op 4 januari 2014 vanuit Los Angeles vertrekt, genieten tijdens hun reis van de kookkunsten van vier, met een Michelin-ster bekroonde, chef-koks. Als onderdeel van het ‘Culinary Conversations’ programma zullen de beroemde chefs niet alleen kookdemonstraties geven, maar mengen zij zich tussen de gasten. Dit draagt bij aan Seabourn’s reputatie als ’s werelds best gewaardeerde reisbeleving.

     

    “Onze gasten hebben een grote interesse in eten en wijn”, zegt Richard D. Meadows, president van Seabourn. “Ze houden ervan om verschillende nieuwe smaken te proberen terwijl ze reizen. Daarom zijn we verheugd dat we onze gasten een diversiteit aan gerechten kunnen bieden tijdens onze cruises. Seabourn’s eigen chef-koks hebben allen werkervaring in Michelin restaurants,” vervolgt Meadows. “Ze zijn erg enthousiast om de sterrenchefs te ontmoeten en te leren van iemand met dezelfde passie voor koken als zijzelf.”

    De chef-koks die deelnemen aan het ‘Culinary Conversations’ programma zijn: Bernd Siener – Uitvoerend chef bij Marburger Esszimmer in Marburg, Duitsland. Siener heeft zijn goede reputatie te danken aan zijn werk in het luxe Vila Vita Rosenparc Spa Resort. Bernd Siener is van 21 tot 31 januari 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn. Christian Lohse – Uitvoerend chef bij Fischers Fritz in Berlijn, Duitsland. Lohse ontving meerdere Michelinsterren en Gault Millau punten gedurende zijn carrière. Christian Lohse is eveneens van 21 tot 31 januari 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn. Heiko Antoniewicz – Ook wel “Tovenaar van de Moleculaire keuken” genoemd, werd bekend door zijn werk bij het gastronomische cateringbedrijf Art Manger en het gelijknamige restaurant. Antoniewicz is van 9 tot 17 februari 2014 aan boord van de wereldcruise. Andrew Fairlie – Uitvoerend chef bij het gelijknamige restaurant in het Gleneagles Hotel, het enige twee sterrenrestaurant in Schotland. Fairlie is van 14 tot 25 maart 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn.

    ‘Fine dining’ is een van de pijlers van Seabourn’s bekroonde levensstijl aan boord. De luxe rederij is, sinds de oprichting in 1988, diverse malen bekroond om zijn uitzonderlijke keuken. Afgelopen jaar is Seabourn uitgeroepen tot ‘Beste Culinaire Cruise Line’ door een panel van experts van Saveur Magazine.

     

    Aan het ‘Seabourn Conversations’ programma doen ook experts mee uit andere disciplines, zoals kunst, cultuur, historie, wetenschap, geografie, politiek en actualiteit. Seabourn’s bekroonde vloot vaart het gehele jaar rond de wereld, naar de meest gewilde bestemmingen, maar ook naar minder bekende kleinschalige havens en plekjes. De all-inclusive tarieven zijn van enorme waarde en dragen bij aan een unieke reiservaring.

     

    .

    25-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lierse vlaaike
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LIERS VLAAIKE KRIJGT EUROPESE BESCHERMING ALS STREEKPRODUCT.

    Op 6 juli 2010 diende de Orde van het Liers Vlaaike haar aanvraagdossier in voor een Europese erkenning. Drieënhalf jaar later heeft de Europese Commissie haar akkoord gegeven en prijkt het Liers vlaaike op de lijst met Beschermde Geografische Aanduidingen (BGA).

    Het Liers vlaaike is een van de oudste streekgebakjes uit de provincie Antwerpen. Het is wellicht meer dan 300 jaar oud. Het oorspronkelijke kleine gebakje mat 5 tot 6 cm in diameter en had een bodem van bloem en warm water. Dit deeg werd in houten vormpjes geduwd en liet men in de vormpjes uitdrogen gedurende enkele dagen. Het ontvormde harde koekje werd vervolgens gevuld met een mengsel van beschuiten, siroop, melk en kruiden en vervolgens in de oven gebakken.

    Orde van het Liers vlaaike: Lierse Vlaaikes worden gepromoot en beschermd door de Lierse bakkers aangesloten bij de Orde van het Liers Vlaaike. Zij werken met een standaard recept dat weinig afwijkt van het origineel. Het brooddeeg is samengesteld uit water, boter en bloem en wordt in metalen vormpjes geduwd van 5 cm diameter en 2,5 cm hoogte. De vulling bestaat uit een mengsel van paneermeel, kandijsiroop, melk en vierkruiden en verspreidt een heerlijk kruidige geur.

    De zes bakkers aangesloten bij de Orde van het Liers vlaaike zijn: Hendrickx: Antwerpsestraat 130, Leysen: Mechelsestraat 41 en Paul Krugerstraat 5, Siebens-Vrancx: Berlarij 100, Kesselaers: Lisperstraat 118, Steenackers: Antwerpsesteenweg 150 en Verbeeck: Lispersteenweg 240. De bakkerijen zijn vanzelfsprekend allemaal gehuisvest in Lier.

    VLAM-streekproduct helpt licentiehouders van het label streekproduct.be om een stapje hoger te klimmen in de piramide van de erkenningen. Het EU-label biedt als voordeel dat het een juridische bescherming inhoudt voor de producenten en de consumenten een authentiek product garandeert.

    De Europese Commissie heeft het Liers vlaaike geregistreerd als Beschermde Geografische Aanduiding, samen met de Poperingse hopscheuten. Eerder kregen de Geraardsbergse mattentaart, het Brussels grondwitloof en de Gentse Azalea een BGA-bescherming. Het Liers vlaaike is het eerste Vlaamse streekproduct uit de provincie Antwerpen dat een Europese erkenning krijgt.

     

     

    24-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100 jaar Michelin Belgiƫ

    Michelin België bestaat 100 jaar

     

    Michelin België bestaat 100 jaar. De Société Anonyme Belge du Pneumatique Michelin (SBM) werd op 20 december 1913 opgericht in Brussel. De Belgische markt heeft vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Michelin.

    Maar eigenlijk is Michelin al veel langer dan een eeuw verbonden met België: in 1899 haalde de Belg Camille Jenatzy, als eerste coureur de legendarische snelheidsgrens van 100 km/uur met een elektrisch voertuig op Michelin banden: La Jamais Contente. En in 1904 kreeg België, als eerste land na Frankrijk, een eigen Michelin gids. Ook met andere uitgaven bleef België in de voorhoede. Zo werd het land begin jaren ’20 ingetekend op Michelin kaarten en verscheen in 1978 de eerste Groene Gids over het land België.

    Leider: Al voor de eerste wereldoorlog begaf Michelin zich buiten de grenzen van Frankrijk. In 1913 werd het verkoopkantoor in Brussel geopend. Van daaruit ontwikkelde Michelin zich tot leider op de Belgische markt, en die positie heeft het een eeuw later nog steeds. Tegenwoordig heet het bedrijf Michelin Belux in plaats van SBM. Naast het hoofdkantoor in Zellik, waar de commerciële en ondersteunende diensten zijn gevestigd, is er ook een logistiek centrum in Gosselies voor de distributie en montage van grondverzet- en landbouwbanden. Michelin’s permanente vertegenwoordiging bij de EU is nog altijd in Brussel gevestigd.

    In nauwe samenwerking met de collega’s in Frankrijk en Nederland, bedient Michelin Belux de bandenmarkt voor personenauto’s, bedrijfswagens, tweewielers, landbouwmachines en grondverzetmachines. Ook worden vanuit België de kaarten en gidsen van de gehele Benelux uitgegeven.

    “We kijken met nostalgie en trots terug op 100 jaar Michelin in België en hopen hier nog veel mooie resultaten te boeken”, aldus Paul Perriniaux, CEO Michelin Benelux. “Het is immers de bedoeling om ook de komende eeuw onze activiteiten in België voort te zetten.”

    Michelin, leider binnen de bandensector, ziet het als haar missie om op een duurzame manier bij te dragen aan de mobiliteit van personen en goederen. Daartoe produceert en verkoopt de Groep banden voor alle typen voertuigen: vliegtuigen, auto’s, tweewielers, grondverzetmachines, landbouwmachines en bedrijfswagens. Michelin biedt ook digitale diensten aan ter ondersteuning van de mobiliteit (ViaMichelin.com) en is uitgever van toeristische gidsen, hotel- en restaurantgidsen, wegenkaarten en atlassen. De Groep, waarvan het hoofdkantoor in Clermont-Ferrand (Frankrijk) staat, is aanwezig in meer dan 170 landen, biedt wereldwijd werk aan 113 400 mensen, en beschikt over 69 fabrieken in 18 verschillende landen. Verder heeft de Groep – verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië – een eigen Technologiecentrum voor R&D. (www.michelin.com)

    23-12-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!