Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierlingen ontmoeten de 4 Daltons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vierlingen ontmoeten de 4 Daltons…

     

     

     

     

     

    Walibi zette haar zevende BIG7 attractie in de kijker: de Dalton Terror. Na een moeizame zoektocht hebben zich vandaag 5 vierlingen verzameld in Walibi: de familie Ghyoot uit Kalmthout (13 jaar), de familie Carion uit Lens (3,5 jaar), de familie Gainny uit Philippeville (8 jaar), de familie Van Eenooghe uit Tielt (10 jaar) en de familie De Broyer uit Ukkel (33 jaar).

     

    Samen met de 4 Daltons waren ze de helden van de dag. Ze hebben eerst de attractie Dalton Terror getest. Voorts hebben ze als echte sterren hun 8 handen  vereeuwigd in beton om tot peters en meters van de attractie Dalton Terror te worden uitgeroepen. Vader Ghyoot uit Kalmthout vertelt « We zijn echt heel blij dat Walibi ons vandaag de kans geeft om andere families met vierlingen te kunnen ontmoeten. Er zouden in België slechts  55  vierlingen bestaan. En een ‘vierlingen-vereniging’ bestaat niet echt. Vandaar dat dit een unieke gelegenheid is om een aantal ervaringen uit te wisselen. Ik hoop dat Walibi deze actie zal herhalen volgend jaar» .

     

    The Big 7: elke maand werd één attractie in de kijker geplaatst!

    Met de actie rond de Dalton Terror sluit Walibi een reeks van 7 unieke evenementen af in het kader van het jaar van de BIG7. De Weerwolf was de eerste attractie die alle eer kreeg, 777 bezoekers vormden een menselijke keten van 1,028 km lang. De Calamity Mine was de tweede ‘Big 7’ attractie  met «de dag van de roodharigen» . Bij de Vampier gaven 100 medewerkers bloed voor het Rode Kruis. In juli vierde Walibi de verbroedering van de Radja River en de Lesse, in augustus werd een flashmob gehouden om de Flash Back te eren. Nadien konden de bezoekers van de Challenge of Tutankhamon consoles winnen. RVH.

    www.walibi.be

     

     

     

     

    18-10-2009 om 21:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.whiskytrip

     

    DRIEDAAGSE  WHISKYTRIP  MET  NORFOLKLINE

     

     

    De ferrymaatschappij Norfolkline pakt uit met een zeer attractief aanbod: een driedaagse whiskytrip aan boord van de splinternieuwe ferry Scottish Viking.

    Voor wie Schotland wil bezoeken is er sinds de lente van dit jaar een handige ferryverbinding tussen Zeebrugge en Rosyth, een haven dichtbij Edinburgh. Omwille van de snelheid en het comfort is dit de meest logische weg naar Schotland. Na een aangename, nachtelijke vaart kom je uitgerust aan in Rosyth.

     

    Tijdens de whisky-minitrip zal de reiziger de wondere wereld van de Schotse single malt ontdekken en kennis maken met de geuren en smaken van de diverse whisky’s. Het whisky-proeven gebeurt in het gezelschap van echte kenners die de titel van Whisky Ambassador of the Year verworven hebben. En er is meer: aan boord van de Scottish Viking worden de passagiers door de chef-kok verrast met typische Schotse gerechten, ze krijgen een demonstratie van hoe je met whisky ook cocktails kan maken en de typisch Schotse muziek zorgt voor de nodige sfeer. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een buffetontbijt met zicht op zee. Dan is het tijd om aan land te gaan en een mooi stukje Schotland te verkennen, het sfeervolle, historische dorpje Aberdour.

     

    Dit uitzonderlijke aanbod van Norfolkline kost slechts € 179 per persoon. Een derde en vierde persoon, in dezelfde hut, betalen maar € 79 per persoon. Er is een afreis op 11 november en op 18 december. Het aantal plaatsen is beperkt. RVH.

    www.norfolkline.com – code WHISKY

    Informatie: 050 252 255 (op werkdagen tussen 9 en 18u)

     

     

    18-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parix xl

    ICI PARIS XL zet zich in voor de strijd tegen borstkanker

    Geluksarmbandjes ten voordele van “Think-Pink”

     

     

     

     

    Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Reden genoeg voor ICI PARIS XL om samen met ambassadrices Janine Bisschops en Jo Lemaire mee te werken aan de nationale bewustmakingscampagne Think-Pink, gesteund door de Stichting tegen Kanker.

     

    Onder de naam Think-Pink wordt in België permanent campagne gevoerd om de aandacht te vestigen op borstkanker, en dan vooral op een tijdige controle. Vroegtijdige opsporing is immers het belangrijkste wat we kunnen doen tegen borstkanker. Hoe vlugger borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

    Via folders, affiches, de site www.think-pink.be, persberichten en activiteiten vraagt Think-Pink meer aandacht voor borstkanker in het algemeen, en voor het belang van een tweejaarlijkse screeningsmammografie in het bijzonder.

     

    Ici Paris XL wil bijdragen tot de bewustmaking van het belang van een tijdige borstcontrole, immers dit is iets wat iedereen aanbelangt. Om deze belangrijke strijd mee te ondersteunen, verkoopt Ici Paris XL exclusief in al haar 113 vestigingen geluksarmbandjes ten voordele van Think-Pink. Ici Paris XL schenkt de opbrengst van de verkoop integraal aan de strijd tegen borstkanker.

     

    Tot eind december, en zolang de voorraad strekt, is dit exclusieve armbandje te koop

    bij Ici Paris XL en dit voor 2,99 euro.  Door een maximaal aantal armbandjes te verkopen, kan Ici Paris XL 30.000 euro inzetten voor de strijd tegen borstkanker .

    www.think-pink.be

    18-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kookstrijders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kookstrijders België-Nederland

     

     

    2-2, dat was de eindstand van het vorige seizoen Kookstrijders België-Nederland. België krijgt in de tweede reeks van deze culinaire interland de kans om te bewijzen dat we onze Noorderburen naast het voetbalveld wél kunnen verslaan. Of België het in de verlengingen kan waarmaken, zie je vanaf 17 oktober in het tweede seizoen van Kookstrijders België-Nederland.

     

    Kookstrijders 2 heeft tal van nieuwigheden in petto: Sabine Goethals leidt de kookwedstrijd voortaan in goede banen en ook aan het kookduel zelf werd gesleuteld. De Nederlandse en Vlaamse chefs vinden elkaars streekgerechten niet langer opnieuw uit, in het tweede seizoen draait alles rond streekproducten. Beide chefs moeten een gerecht bereiden op basis van een typisch Belgisch én Nederlands product.

     

    Het gerecht biedt nu veeleer een goed huwelijk van beide landen, maar de strijd blijft: bereidt de Vlaamse of de Nederlandse chef het lekkerste verzoenende gerecht? Wie slaagt er het best in om bijvoorbeeld de typische Maastrichtse grotchampignons te combineren met Limburgs trappistenbier, of Texels lamsvlees met Torhoutse mosterd te verenigen?

    De jury beslist en die blijft ongewijzigd: Jelle Temmerman en Stephan Nijst proeven en beslissen wie het culinaire duel wint. RVH.

    Vanaf 17/10, elke zaterdag om 19u45

    www.vitaya.be

    17-10-2009 om 21:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst

    KUNST MET EEN GROTE H

    Kamagurka schildert verjaardagscadeau voor Heinz

     

     

     

    Heinz wordt 140 jaar. Naar aanleiding van deze bijzondere verjaardag, slaat de icoon van de Tomato Ketchup de handen ineen met de eigenzinnige kunstenaar Kamagurka. Henry John Heinz heeft immers met zijn Tomato Ketchup een tijdloos meesterwerk gecreëerd dat zelfs een inspiratiebron werd voor moderne kunstenaars. Kamagurka creëert voor de gelegenheid een bijzonder, op Heinz Tomato Ketchup geïnspireerd kunstwerk. Dit schilderij wordt geveild ten voordele van Make-A-Wish®, zodat de verjaardag van Heinz een feest wordt voor iedereen.

     

    “Quality is to a product, what character is to a man”, aldus Henry John Heinz. De ideeën van de oprichter van de Heinz Company blijken, net zoals de Heinz Tomato Ketchup zelf, 140 jaar later nog altijd even actueel. Met die gedachte in het achterhoofd, gaan Heinz en kunstenaar Kamagurka samen aan de slag. Het brein achter de Kamalmanak, Bert & Bobje en Cowboy Henk, schildert een uniek kunstwerk, geïnspireerd door de tijdloze Heinz Tomato Ketchup. Deze chef-d’oeuvre wordt vervolgens per opbod geveild en de opbrengst gaat volledig naar het goede doel: Make-A-Wish®.

     

    Kamagurka toont zich enthousiast: “Het is fascinerend om te zien hoe Heinz na 140 jaar nog altijd deel uitmaakt van het dagelijkse leven, ook van het mijne. De karakteristieke, iconische fles van de Heinz Tomato Ketchup en de prachtige dieprode kleur hebben een zo sterke alledaagsheid en herkenbaarheid dat ze zelfs opduikt in de kunstwereld. Ik kijk er heel erg naar uit om een gepast verjaardagsgeschenk te maken.”

     

    Het unieke schilderij van Kamagurka wordt online onthuld op 14 oktober 2009 om 13u. Iedereen kan, van 14 oktober tot 26 oktober, een bod uitbrengen om zo kans te maken op dit meesterwerk. De winnaar wordt bekendgemaakt op 3 november en mag zich dan de trotse eigenaar van een uniek schilderij van Kamagurka noemen. RVH.

    www.heinz.be/140

    17-10-2009 om 21:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe tabletten

    Neuhaus vernieuwt zijn chocoladetabletten

     

     

     

     

    Het vernieuwde gamma chocoladetabletten van Neuhaus zal niet onopgemerkt blijven. De meester-chocolatier koos voor een waaier van 13 tabletten waarin u de grote klassiekers vindt (melk, zwart en wit), naast smaken voor fijnproevers en ook enkele smaken uit verre streken. Deze tabletten, waarvan de stukjes niet allemaal even groot zijn, worden aangeboden in een elegante transparante verpakking.

     

    Overal ter wereld ging Neuhaus op zoek naar ongewone en onbekende exotische smaken. Daardoor kan de chocolatier drie tabletten voorstellen met een duidelijke verwijzing naar de herkomst van de smaak. De tablet met chocolade afkomstig uit Papoea-Nieuw-Guinea biedt een harmonieus smakenpalet, met kersen, mokka, cappuccino, koffie met melk en een delicate toets van gegrilde noten

     

    De Trinidad-chocolade wordt gemaakt van cacaobonen van één enkele plantage. Net als bij de grootste wijnen is de delicate smaak een kwestie van terroir: de keuze van de bodem, de ligging ten opzichte van de zon, de zorg waarmee de bomen worden omringd…

     

    De tablet Sao Tomé, het ‘chocolade-eiland’, is een zwarte chocolade met een sterke persoonlijkheid, enkele bittere tonen en wat zuren. Een echte chocolade voor kenners! Deze chocolade verenigt de toetsen van versgemalen koffie en gerookte eik.

    De zeven tabletten met inclusies van Neuhaus staan voor unieke smaken. En naast de extra smaken die men in het hart van de chocolade vindt, heeft de meester-chocolatier ook de achterkant van deze tabletten delicaat versierd met kleine stukjes van deze ingrediënten. RVH.







    17-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines - Lufthansa

    Brussels Airlines en Lufthansa optimaliseren hun vluchtaanbod tussen België en Duitsland

     

     

     

    Brussels Airlines en partner Lufthansa optimaliseren hun gezamenlijk vluchtaanbod tussen België en Duitsland. Vanaf 7 oktober krijgen de passagiers de mogelijkheid om zes keer per dag naar de hoofdstad Berlijn te reizen. Vanaf het winterseizoen zal Brussels Airlines nog een extra, zevende frequentie opereren. Naar Hamburg worden dagelijks vier vluchten aangeboden. Tussen Brussels Airport en de Lufthansa hubs in Frankfurt en Munchen worden respectievelijk negen en acht dagelijkse vluchten verzorgd. Ook de andere routes naar Stuttgart, Nueremberg en Hannover worden meermaals per dag bediend.

     

    Sinds de lente van dit jaar boden Brussels Airlines en partner Lufthansa al gezamenlijk vluchten aan tussen België en Duitsland. Passagiers konden sindsdien gebruik maken van alle lijnvluchten die de twee maatschappijen verzorgen. De afreismogelijkheden werden dankzij deze samenwerking gevoelig uitgebreid.

     

    Vanaf de start van het winterseizoen, 25 oktober, gaan de twee maatschappijen nog een stap verder. Dankzij een optimalisatie van het vluchtaanbod worden de uurregelingen vanaf dan nog beter afgestemd op de noden van de passagiers.

     

    Brussels Airlines concentreert zich op de routes naar Berlijn en Hamburg die met Brussels Airlines toestellen worden bediend. Partner Lufthansa opereert acht dagelijkse vluchten tussen Brussels Airport en de belangrijke Lufthansa hub in Frankfurt. Aanvullend verzorgt Brussels Airlines de eerste ochtendvlucht zodat passagiers deze winter de keuze hebben uit negen dagelijkse vluchten tussen de Europese hoofdstad en Frankfurt. De Zuid-Duitse hub Munchen wordt eveneens door Lufthansa bediend met acht dagelijkse vluchten. RVH.

    www.brusselsairlines.com

    15-10-2009 om 11:10 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.seniorenaanbod Maeva

     

    Het ‘Senioren’ aanbod van Maeva :

    Vakantie zonder zorgen !

     

     

    Ongeacht de leeftijd, droomt iedereen van een ideale vakantie. Om hieraan te voldoen, heeft Maeva een senioren aanbod uitgewerkt met een perfecte mix van vakantie, ontdekking van de regio & uitwisseling van ervaringen.

     

    Zin om de winter in een zonnig klimaat door te brengen?  Maeva biedt u 8 residences aan zee.  Deze formule ‘vol ontspanning’ legt de focus op 6 belangrijke punten. Een uitzonderlijke locatie in het stadscentrum, in de buurt van winkels, openbaar vervoer en de zee, in badplaatsen waar het jaar rond animatie is voorzien.

    Even comfortabel ‘als thuis’ met hotel services extra : gerenoveerde residences die hotel services bieden zoals schoonmaakdienst, opmaak bedden, …Een attente ontvangst: advies op maat (leuke adresjes, reservering taxi, enz) en hulp bij aankomst en tijdens het verblijf. 

    Aantrekkelijke tarieven : speciale aanbiedingen op deze 8 residenties voor een lang verblijf (-20 % voor een verblijf van twee weken, -30 % voor een verblijf van drie weken...) en bovendien erg gunstige tarieven buiten de schoolvakanties.

    Rondleidingen om de prachtige regio te ontdekken:

     

    Ontdek in Carnac de mysterieuze ‘alignements’ (meervoudige rechtopstaande steenrijen), in Menton, bezoek aan de tuinen van Villa Maria Serena die enkel toegankelijk zijn met gids. In Cannes zijn er de haven met luxe ‘Yachts’, het ‘Palais des Festivals’ en ‘La Croisette’ waar talrijke anekdotes aan bod zullen komen over alle VIP’s en sterren die hebben bijgedragen tot het ontstaan van het bekende ‘Festival de Cannes’. In Nice, kunt u de Art Deco stijl & Belle Epoque bewonderen terwijl u slentert langs de ‘Promenade des Anglais’. 

     

    Het Senioren aanbod van Maeva bestaat uit 8 residences aan zee voor een vakantie zonder zorgen: Cannes « Les Félibriges », Carnac « Bleu Océane », Juan les Pins « La Rostagne », La Baule « La Baie »,  Menton « Les Citronniers », Nice « Les Palmiers », Quiberon « Ker Avel » en Saint-Raphaël « Promenade des Bains »RVH.

    www.pv-holidays.be - Tel :  0900 00 009

    15-10-2009 om 11:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.walibi zoekt vierlingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Walibi is op zoek naar vierlingen !

     

     

     

     

     

    Walibi wil de attractie Dalton Terror in de picture zetten en is hiervoor op zoek naar vierlingen. Lucky Luke en de 4 Daltons verzoeken alle vierlingen van België om zich te melden via caroline.crucifix@cda-parks.com of telefonisch op het nummer 010 421 679.  Het is de bedoeling om alle vierlingen uit België te verzamelen in Walibi op zaterdag 17 oktober.

     

    Volgens de Gezondheidindicatoren 2004 Vlaams Geweest (gepubliceerd in februari 2006) zou er in België slechts om de 3 à 4 jaar een vierling geboren worden. Ze zijn dus zeldzaam, én moeilijk te vinden. Ken je een vierling, of maak je er zelf deel van uit, laat het dan zeker weten aan Walibi!

     

    Met meer dan 50 attracties is Walibi het grootste pretpark van België. Het Waverse pretpark heeft attracties voor alle leeftijden en biedt aan de hele familie een dag vol (ont)spanning en plezier. RVH.

    www.walibi.be

     

    15-10-2009 om 11:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rap, rapper, rapst

    Rap, Rapper, Rapst: de Cuisipro-Rasp

     

     

     

    Achter de raspen van Cuisipro schuilt een scherpe, niet-traditionele technologie: Accutec®. Resultaat zijn bijzonder efficiënte raspen waarvoor zelfs de hardste kaas en stugste groente geen partij zijn. Naast de fijne rasp, de grove rasp en de parmezaanrasp brengt Cuisipro nu ook een smalle duorasp en kleine schaaf in het assortiment. Ideaal om zachte kazen te raspen of verleidelijke chocoladekrullen te maken.

     

    Cuisipro ontwikkelde de nieuwe smalle duorasp speciaal voor zachte kazen en groenten. Uniek is dat je de rasp in twee richtingen kan gebruiken: van boven naar beneden en omgekeerd. Met de smalle kleine schaaf kan je dan weer leuke chocoladekrullen maken voor gebak of onweerstaanbare stukjes parmezaan raspen voor op pasta.

     

    De raspen van Cuisipro functioneren op een heel andere manier dan de traditionele raspen. Ze zijn voorzien van de gepatenteerde Accutec®-technologie waarbij de kleine, scheermesachtige kantjes zijn aangebracht met een etsprocedé en niet, zoals gewoonlijk, door het metaal geslagen. Bovendien zijn de mesjes langs twee zijden scherp gemaakt en glijden ze als het ware over de ingrediënten, waardoor smaak en textuur behouden blijven. Elke Accutec®-rasp is vervaardigd van duurzaam roestvrij staal, heeft een ergonomische antislipgreep en is voorzien van een antislipuiteinde voor een stabiel en gebalanceerd raspoppervlak. Om de rasp veilig op te bergen, is er een doorzichtige beschermkap die tegelijk dienst doet als recipiënt om de geraspte

    ingrediënten in op te vangen. Dankzij de maataanduidingen op de beschermkap zie je meteen ook hoeveel je geraspt hebt. RVH.

    Adviesverkoopprijs: 19,95 euro | Grootte: 29 cm | Materiaal: roestvrijstalen raspvlak met greep uit hoogwaardig kunststof

     

     

     

     





    13-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!