Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horeca Expo 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HORECA EXPO 2009 : Positief ondanks crisis

     

     

     

     

     

    Tijdens de afgelopen 21ste editie van Horeca Expo van 22 tot en met 26 november brachten 53.146 professionals een bezoek aan meer dan 600 exposanten. Dankzij de grote inspanningen van zowel exposanten als de organisatie, kunnen we besluiten dat ondanks de crisis, deze editie een groot succes was. Ook feedback van de exposanten toont aan dat zij zeer lovend zijn over de hoge kwaliteit van de bezoekers dit jaar. Het grote aantal bezoekers toont nog maar eens aan dat Horeca Expo hét trefpunt is van de Belgische horeca waar veel zaken worden gedaan.

     

    Beste Pizzaiolo van het land

    Ponzo Giovani van pizzeria Chez Giova uit Battice, Luik, mag zich 'De Beste Pizzaoilo van het land 2010' noemen. De wedstrijd werd georganiseerd door mjPublishing en Kaasbrik en startte in het voorjaar. Tien pizzabakkers, één uit elke provincie, werden tijdens de zomer bezocht door de expertenjury die bestond uit RTBF-journalisten Catherine Haxhe en Guy Lemaire, topchefs Jan Buytaert en Peter Coucquyt en wijnkenner Guido Francque. Zij gingen telkens de pizza margherita en de pizza van de chef proeven en beoordelen op korst, vulling, smaak en algemene indruk. Volgens Ponzo Giovani scoort zijn pizza het beste omwille van de lichte deeg, de goede smaak en de juiste ingrediënten. 'Mijn pizza's zijn er voor iedereen, zowel voor de man van de straat als voor de rijke zakenman', aldus de winnaar.

     

    Horeca 2010: Face the Future

     

    In 2010 krijgt Horeca Expo een spectaculaire make-over! Na 21 edities als algemene, multisectoriële topbeurs voor de horeca- en cateringsector kiest men voor een vernieuwde, gesegmenteerde aanpak. Kwestie van iedereen nog meer service en comfort te bieden en ook de volgende 20 jaar onze leidersrol te behouden als hét trendy trefpunt voor horeca en catering professionals.

    Kwaliteit, innovatie en authenticiteit worden meer dan ooit dé pijlers. Met fascinerende projecten, een tot de verbeelding sprekend beursdesign, toonaangevende trends en inspirerende ingrediënten in de breedste zin van het woord zetten we de top binnen elk segment in de spots. RVH.

    06-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haard zonder stijl

    Haard zonder stijl nieuwste trend

     

     

     

     

    Een haardvuur blijft het goed doen in de huiskamer, al vervult het al lang niet meer zijn oorspronkelijke functie. Vuur in huis is anno 2010 een gezelligheidselement dat evengoed een centrale plaats in de kamer verdient. Tegelijkertijd is het ouderwetse haardvuur mee geëvolueerd met de tijd: vuur anno 2010 is niet alleen gezellig, maar bovendien vriendelijk voor het milieu, zuinig in energieverbruik en overal inzetbaar.

     

    DRU, gasspecialist van het eerste uur presenteert Metro Slim Line II, de haard waarin dit alles samenvalt. En meer. De noodzakelijke stijlen zijn haast onzichtbaar weggewerkt zodat de vuurhaard visueel primeert. Wie dubbel wil genieten, kiest voor glas aan twee zijden. Geplaatst in een open ruimte of tussen twee ruimtes in, is er zo van twee kanten zicht op het vlammenspel. Een doorkijkhaard, dus. Door de hoge gele vlammen lijkt het vuur houtgevoed, maar in realiteit werkt het op gas. Beter voor het milieu en voor het eigen comfort. Want met de standaard bijbehorende afstandsbediening ontsteekt het vuur met een druk op de knop, kan de temperatuur worden afgelezen en de thermostaat worden afgesteld.

     

    Metro Slim Line II is verkrijgbaar in vijf varianten. De kleinste haard is zowel op aardgas als op propaangas verkrijgbaar. Metro Slim Line II is zo slank dat er nauwelijks vloeroppervlak van de kamer verloren gaat. RVH.

    www.dru.nl





    06-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn finland

    Brussels Airlines verbindt Brussel opnieuw rechtstreeks met Finland dankzij partnership met Blue1

     

     

     

     

     

    Dankzij een nieuw partnership met Star Alliance lid Blue1 zal Brussels Airlines vanaf volgende lente haar passagiers uitstekende verbindingen kunnen aanbieden naar Finland. Blue1 zal vanaf eind maart in samenwerking met Brussels Airlines twee keer per dag een lijnvlucht verzorgen tussen Brussel en de Finse hoofdstad. Vanuit Helsinki kan vlot doorgereisd worden naar verschillende andere Finse bestemmingen.

     

    Blue1, lid van de Star Alliance, start een nieuwe lijndienst tussen de Europese hoofdstad en Finland op 29 maart 2010. Dankzij een partnership akkoord gaan Blue1 en Brussels Airlines gezamenlijk het zetelaanbod commercialiseren op de twee dagelijkse vluchten (‘s ochtends en ‘s avonds) die op weekdagen worden aangeboden. Op zondag is er één vlucht. Alle vluchten worden uitgevoerd met AVRO RJ toestellen. De uurregeling is zeer aantrekkelijk voor zowel zakenreizigers als toeristen.

    De vluchttarieven zijn zeer concurrentieel. Dankzij deze nieuwe lijndienst wordt het huidige monopolie dat op deze route bestaat doorbroken. Blue1 en Brussels Airlines gaan tickets verkopen via hun respectievelijke verkoopskanalen. Brussels Airlines passagiers kunnen Miles & More vliegmijlen sparen telkens ze gebruik maken van deze nieuwe lijndienst.

     

    Brussels Airlines zal onder haar bekende ‘SN’ code daarom ook tickets verkopen naar de Finse bestemmingen Kuopio, Oulu en Vaasa. Blue1 passagiers kunnen dan weer mits een overstap in Brussel met Brussels Airlines doorvliegen naar Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Bij de overstap wordt dankzij de snel aansluitende vluchten geen tijd verloren.

     

    « Dit partnership met Blue1 is nogmaals een illustratie van de vele voordelen die Brussels Airlines haar passagiers kan aanbieden dankzij het nakende lidmaatschap van de Star Alliance », zegt Brussels Airlines co CEO Bernard Gustin. Brussels Airlines wordt lid van het wereldwijde Star Alliance netwerk op 9 december. Blue1 is al lid van de Star Alliance. RVH.

    05-12-2009 om 17:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hofleveranciers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nieuwe leden van de Vereniging

    van de Gebrevetteerde Hofleveranciers van België

     

     

     

    Traditioneel wordt elk jaar op 15 november, de dag van het Feest van de Dynastie, de lijst opgesteld van de personen die het Zijne Majesteit koning Albert II van België heeft behaagd de titel van Gebrevetteerd Hofleverancier van België te verlenen.

     

    Vijf personen verschijnen als vertegenwoordigers van vijf nieuwe huizen op de lijst: Peter Vavedin voor Ambiorix NV, Productie van schoenen en accessoires; Bernard Gustin  voor Brussels Airlines NV , luchtvaartmaatschappij; Louis-Pierre Denil voor Galerie Louis-Pierre BVBA, antiekhandel en oude verlichting; Tom Lorré voor Rentokil NV/SA, ongedierteverdelging en Patrick Descamps voor Wolfers 1812 SA , juwelen, edelstenen en kunstvoorwerpen.

    Verandering van maatschappij : Justin Onclin voor Val Saint-Lambert SA, kristal.

    Wijziging van de titularis van het brevet:

    Nieuwe titularissen : Olivier Borgerhoff voor Mary NV/SA, Patrick van Weddingen voor Sony Benelux en Eric Deprins voor Toyota Belgium SA

    Nieuwe afgevaardigd titularissen :  Pascale Collard voor  Sony Benelux, Koen Dekoning voor Toyota Belgium SA, Ruth Janssen voor Brouwerijen Alken-Maes NV en Laurent De Kerf voor Hôtel Plaza Brussels SA

     

    Vijf brevetten zijn niet vernieuwd: AEL Cruyplants Philippe Hanssens, Van Belle, Franco-Belge du Caoutchouc– Hubert De Houck, Maison du Chasseur Daniel Glineur en Seiko Eric Jaudon. RVH.

    05-12-2009 om 17:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocopresso

     

    Neuhaus vindt de warme chocomelk opnieuw uit

    Laat een ChocoSpresso-praline smelten in warme melk… en ontdek nieuwe smaken

     

     

     

    Het is misschien niet verwonderlijk dat meester-chocolatier Neuhaus, die in 1912 de praline uitvond, zich blijft wagen aan de verovering van nieuwe smaken. Neuhaus heeft net zijn gamma ganache-pralines, bestemd om te laten smelten in warme melk, uitgebreid. Dankzij ChocoSpresso wordt het mogelijk om een elegante en subtiele warme chocomelk te bereiden met Glenfiddich-whisky van 12 jaar oud, Cognac Remy Martin of Amaretto-extracten.

     

    Neuhaus vindt de warme chocomelk opnieuw uit om gezellige momenten te creëren onder vrienden en met familie. De zes smaken die eerder al door de meester-chocolatier werden ontwikkeld, worden uitgebreid met drie nieuwe delicate en verrukkelijke smaken: Cognac, Whisky en Amaretto. Om hiervan te genieten, moet u alleen maar 150 ml hete melk in een kopje schenken, er uw favoriete ChocoSpresso-praline in leggen en roeren. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk ontspannend winters moment.

     

    French ChocoSpresso

    Proeven van een French ChocoSpresso betekent een duik in de heerlijke smaken van ‘la douce France’. De warme chocolademelk, geparfumeerd met de vermaarde Cognac Remy Martin, ontwikkelt haar volle aroma en biedt u een onvergetelijke smaaksensatie.

    Irish ChocoSpresso

    Als u proeft van een kop Irish ChocoSpresso, ervaart u de feestelijke en hartelijke sfeer van een Ierse pub. Deze geraffineerde warme chocolademelk wordt naar een hoger niveau getild door de smaak van echte Glenfiddich-whisky van 12 jaar oud.

    Italian ChocoSpresso

    De Italian ChocoSpresso roept al de warmte en passie van Italië op. Een eenvoudig kopje met dit aroma geeft u de kans alle subtiele smaken te ervaren die ontstaan uit de combinatie van Amaretto en Neuhaus-chocolade.

     

    De zes andere onweerstaanbare smaken, voorgesteld door Neuhaus zijn melk, mokka, sinaasappel, sao Tomé, vanille en speculaas. RVH.





    05-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snel, smakelijk, spannend

    Snel, Smakelijk én Spannend: je hele maaltijd op één plaat

    demeyere introduceert twee functionele teppanyaki/plancha

     

     

     

    Een volledig gerecht klaarmaken op één plaat? In Japan is het dagelijkse kost, maar ook bij ons wint de kookmethode Teppanyaki aan populariteit. Het gaat dan ook snel, smaakt lekker, is gezond én spannend om naar te kijken. Als culinair specialist lonkte Demeyere naar het oosten en ontwikkelde 2 uiterst functionele platen: Teppanyaki-Plancha.

     

    Teppanyaki is een japanse kookmethode waarbij je rechtstreeks op een ijzeren plaat (teppan) bakt. Met de nieuwe teppanyaki/plancha van Demeyere breng je deze oosterse ‘showcooking’ zo naar je eigen keuken. Snel en gezond, want bij de bereiding wordt weinig vet gebruikt.

    De teppanyaki/plancha zijn er in twee formaten: een klein model (35,4 x 32,5 cm – gastronorm 2/3) om op één vuur te plaatsen en een groter model (53 x 32,5 cm – gastronorm 1/1) om op twee fornuisbekkens of de uitbreidzone te plaatsen. Allebei zijn ze uiterst functioneel: je kan er een hele maaltijd op bereiden, gebruiken in de oven of op de barbecue zetten. Ook gemakkelijk: je kan de bereide gerechten rechtstreeks op tafel serveren.

     

    Bij teppanyaki bak je vlees of vis eerst op hoge temperatuur, zonder vetstof, om dicht te schroeien. Daarna blus je met sojasaus of ketjap, voeg je kruiden toe en stoof je op lagere temperatuur. Je kan ook rijst of mie toevoegen of een groentemengeling. De nieuwe Demeyere is niet alleen geschikt voor teppanyaki maar leent zich ook voor het bakken van meerdere steaks, satés, zeetongen, zalmfilets, scampi, pizza… of een complete brunch met eitjes.

    De teppanyaki/plancha zijn vervaardigd van 4 mm dik 7 lagenmateriaal tot aan de rand voor ideale warmtegeleiding en optimale antikleefeigenschappen. Ze zijn mat gepolijst en hebben roestvrijstalen grepen die met rivetten werden gemonteerd, ze zijn bovendien geschikt voor alle vuren, inclusief inductie en (stoom)oven. RVH.

     







    05-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.screwpull

    Screwpull viert ‘metalen jubileum’.

     

     

     

     

     

    Screwpull, de bekende producent van gebruikersvriendelijke wijnaccessoires, bestaat 30 jaar. Het merk viert dit met het uitbrengen van een aantal zeer fraaie jubileummodellen. Een deel van het assortiment is geheel in ‘platinium’ uitgebracht.

     

    Glanzend zilver zijn nu de paradepaardjes onder de kurkentrekkers: LM400 lever model met één arm, LM 350 levermodel in de vorm van een revolver, de GS 300, tafelmodel met het rode balletje en de Pop Bulle, opener voor schuimwijnen. De meest verkochte kleinere accessoires doen ook mee met het jubileum, zoals de wijnpomp, de stop voor schuimwijnen, de capsulesnijder en de hoge anti-druppelring XXL.

     

    Screwpull geeft 10 jaar garantie op levermodellen en 5 jaar op overige modellen als bewijs van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de producten. Screwpull producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. RVH.





    04-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beste business group

    Accor verkozen tot ‘Business Hotel Group 2009’

     

     

     

    Voor het derde jaar op rij kregen de hotels van de Groep Accor (Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis, All Seasons, Etap Hotel en Formule 1) de ‘Business Hotel Group’-award van Travel Magazine.

     

    Reeds twaalf jaar organiseert Travel Magazine, samen met het West-Vlaams Economisch Studiebureau (WES), jaarlijks een grote enquête bij reisbureaus. Op basis daarvan kennen zij 27 awards toe aan ondernemingen in toerisme en reizen, van cruise-organisatoren en luchtvaartmaatschappijen tot vakantiecentra en hotelgroepen.

     

    Dit jaar hebben de 800 ondervraagde reisbureaus Accor uit 41 voorgestelde hotelketens verkozen tot beste ‘Business Hotel Group 2009’, vóór Sheraton en Rezidor. Deze onderscheiding beloont de innovaties van de Groep op het vlak van logies, klantenservice en organisatie van seminaries, maar ze erkent vooral ook de kwaliteit van het onthaal bij de Accor-hotels. Daarom droeg Véronique Lapointe, Director Sales and Marketing Accor Hospitality Belux, de prijs op aan de teams van de Accor-hotels.

     

    Accor is Europees leider en internationale groep in het hotelwezen, en wereldleider in de dienstverlening aan ondernemingen en openbare instanties. De Groep is met 150.000 medewerkers in nagenoeg 100 landen aanwezig, en biedt de klanten een ruim veertigjarige expertise aan in zijn twee belangrijke sectoren, enerzijds het hotelwezen, met de merken Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, Suitehotel, Ibis, all seasons, Etap Hotel, Formule 1 en Motel 6 – die 4.000 hotels en zo’n 500.000 kamers tellen in 90 landen.

    Bovendien zijn er binnen de groep diverse complementaire activiteiten zoals Lenôtre, de voorafbetaalde dienstverlening: 32 miljoen mensen genieten in 40 landen van de prestaties van Accor Services (voordelen voor loontrekkenden en burgers, beloning en motivatie, professioneel onkostenbeheer). RVH.

     

     

    04-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijzondere kijk op Ierland

    EEN  BIJZONDERE  KIJK  OP  IERLAND

     

     

     

    Is er toeristisch nieuws over Ierland dan heeft het bijna altijd te maken met de natuur, de tradities, de rijke cultuur, de grote evenementen of met de hoofdstad Dublin. Voor één keer komt er uit het groene eiland een totaal ander geluid, namelijk dat het Ierse accent als super sexy wordt ervaren en dat Cork in de top tien staat van de citytrips 2010.

     

    Het is alom bekend dat Franse mannen met hun accent doux elke vrouw kunnen veroveren. Die tijd is evenwel definitief fini want volgens een recent onderzoek bij maar liefst 5000 vrouwen uit alle hoeken van de wereld heeft het Iers het Frans verdrongen als taal met het grootste sexy accent. Het Ierse brogue haalt het makkelijk van het zangerige Italiaans, van het Schotse burr én van de taal van Molière die van plaats één naar vier zakt. Dat het Frans zijn sexy imago verliest zou te maken hebben met het koude accent van Nicolas Sarkozy en dat Iers alsmaar sexier in de oren klinkt zou voor een groot deel te danken zijn aan steracteur Colin Farrell en aan zijn bekoorlijke accent in de film In Bruges. Hoe dan ook, de bezoeker aan Ierland zal nu ook nog kunnen genieten van het sexy klinkende Iers waarmee niet is gezegd dat de Ieren dat ook zijn want dat is tot op vandaag nog niet onderzocht.

     

    “Cork wordt een favoriete citytrip bestemming in 2010” zo beweert Lonely Planet, uitgever van de gelijknamige reisgidsenreeks. In de categorie Steden Top 10 – 2010 werd het Ierse Cork opgenomen: “Cork is in 2010 helemaal hot, een gesofisticeerde stad, bruisend, op en top vriendelijk, charmant, ontspannen en door de aanwezigheid van de University College Cork barstend van jeugdigheid. Cork heeft veel te lang in de schaduw van Dublin gestaan. Het is een even fascinerende stad met winkelmogelijkheden, goede restaurants en bars en omringd door prachtige natuur”, aldus Lonely Planet. RVH.

     

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    info.be@tourismireland.com - www.discoverireland.com

     

     

    03-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneuw verzekerd

     

    Sneeuw verzekerd met Pierre & Vacances!

     

     

     

     

    Skiseizoenen volgen elkaar op maar kennen nooit hun gelijke! Het kan gebeuren dat de sneeuw het laat afweten … maar geen nood, sneeuw verzekerd met Pierre & Vacances dankzij de Gratis Sneeuwgarantie: een annulerings-verzekering in geval van te veel of te weinig sneeuw voor u vertrekt op skivakantie. De annulering heeft betrekking op het verblijf & alle bijkomende services die bij Pierre & Vacances werden geboekt. De sneeuwgarantie is van toepassing op alle residenties van Pierre & Vacances in geval meer dan 2/3den van de skiliften gesloten zijn tijdens 2 opéénvolgende dagen binnen de 5 dagen voor vertrek, voor elk verblijf dat valt tussen de 3de zaterdag van december en de 2de zaterdag van april.

     

    In de Alpen is Pierre & Vacances aanwezig op de grootste en meest befaamde internationale skigebieden in het hart van prestigieuze resorts. Meer dan 80% van de appartementen bevinden zich op 1800m en meer en bieden rechtstreekse toegang tot de skipistes.  

     

    Sinds meerdere jaren is Pierre & Vacances bezig met het renoveren, moderniseren en vergroten van zijn residenties. Ze worden tevens uitgerust met extra services zoals verwarmde ski lockers, sauna, kinder corners, wifi, … RVH

    http://www.pv-holidays.be  : 0900 00 009

                                                                                     

    02-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardagsfeestjes

    EN VERJAARDAGSFEESTJE BIJ THE LITTLE GYM :

    EEN ONVERGETELIJK CADEAU !

     

     

     

     

    Regen of zonneschijn, THE LITTLE GYM garandeert een geslaagde verjaardag voor uw kinderen van 12 maanden tot 12 jaar...Droomt u van een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor uw kind zonder alles te moeten organiseren ? THE LITTLE GYM doet alles voor u : van uitnodigingen opmaken en versturen tot het versieren en opruimen van de zaal. Alles in een aangepaste omgeving onder toezicht van ervaren instructeurs. Terwijl de ouders rusten, leven de kinderen zich uit... Een onvergetelijke en niet te missen ervaring !

     

    Wanneer de dagen korter worden en de temperaturen een duik nemen, is een feestje bij u thuis organiseren vaak een moeilijke opdracht. Breek uw hoofd niet meer over originele ideetjes en kom gewoon naar THE LITTLE GYM. Hier wordt u in een aangepaste infrastructuur verwelkomd.

     

    Elk verjaardagsfeestje wordt in de beste omstandigheden gehouden en begeleid door 2 bekwame instructeurs die er een echt succes van maken en prioriteit verlenen aan de veiligheid van de kinderen. In de aangename omgeving van THE LITTLE GYM kunnen de kinderen vrij bewegen, springen en klimmen in de gymnastiekzaal terwijl de instructeurs de activiteiten en spelletjes begeleiden die afgestemd zijn op hun leeftijd.

     

    Kinderen hebben er meer dan ooit nood aan om zich uit te leven... Het juiste fysieke en psychische evenwicht vinden, is een echte behoefte geworden in een maatschappij vol stress waar elektronische spelletjes te vaak het dagelijkse leven van onze kinderen overheersen. THE LITTLE GYM biedt een curriculum gebaseerd op de totaalontwikkeling van de kinderen : mentaal, fysiek, sociaal en emotioneel. Dit ontplooiingsprogramma is aangepast aan elke leeftijdsgroep, zodat iedereen zich in eigen tempo kan ontwikkelen. RVH.

    www.thelittlegym.be

     

    .



    02-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visit London

     

    Aan de vooravond van Kerstmis noteert British Airways een stijging van het aantal  reisaanvragen naar Londen dankzij het zwakke Britse pond

     

     

     

     

     

    British Airways kondigt een stijging van het aantal online reisaanvragen naar Londen aan met 20 procent. Londen, traditioneel gekend als een dure stad, is sinds de val van het Britse pond een héél aantrekkelijke bestemming geworden voor een uitgebreide kerstshopping.

    Met één pond dat 1,10972 euro waard is en met de belangrijkste ‘think tank’ van het Centrum voor Economisch en Zakelijk Onderzoek die voorspelt dat de koers nog zou kunnen zakken, om zo eventueel gelijk te komen met de Euro, is er zelden eerder een betere periode geweest om Londen te bezoeken.

    Jean-Pierre Martin, Sales Manager British Airways  België en Luxemburg: « Deze maand alleen al zien we een gemiddeld van 65.000 bezoekers per week op ba.com, onze site voor het boeken van vluchten en hotels. Dit is een stijging van bijna 10 percent in vergelijking met vorig jaar en we verwachten dat deze cijfers nog zullen stijgen.”

    Nieuwe cijfers van British Airways tonen aan dat reizigers waar krijgen voor hun geld in Londen! Tijdens de kerstperiode 2008 betaalden twee volwassenen voor een weekend met drie overnachtingen in Londen 700€. Inbegrepen:  overnachting, ngang voor de Tower of Londen en het Londen Eye, een diner voor twee avonden, tickets voor het openbaar vervoer voor twee dagen en een ticket voor een show.

    Door de sterkte van de Euro in vergelijking met het Pond, kunnen Belgische toeristen nu meer dan 80€ voor dezelfde trip uitsparen, en betalen ongeveer 618€. RVH.

    www.ba.com

    02-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foodpairing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Food-pairing : Een nieuwe wijnaanpak

     

     

     

     

    Delhaize België lanceert exclusief WAINS, dat ‘wijn’ betekent in het Japans. Deze vernieuwing ligt in de lijn van de wijnstrategie van Delhaize die de keuze voor de klanten wil vergemakkelijken. Van dit merk WAINS bestaan er vandaag twee wijnen, die allebei uit Spanje afkomstig zijn: een rode en een witte. De rode WAINS PASIÓN 2008 is ideaal bij rundvlees, gevogelte en koude schotels. De witte WAINS RADIANTE 2009, is geschikt als aperitief, maar ook bij voorgerechten en koude schotels. Deze wijn is vooral op een jong publiek gericht en werd door Delhaize gekozen voor zijn kwaliteit.

     

    Delhaize is een dynamische onderneming die voortdurend evolueert. Om haar klanten nog meer van dienst te zijn, start men een nieuw systeem van merchandising voor de wijnafdeling op. De wijnen zullen in de rayon geplaatst worden volgens de gerechten waar ze best bij passen (food pairing). Dit zal de klanten toelaten om gemakkelijker hun keuze te maken in het ruime kwaliteitsvolle assortiment.

     

    www.Delhaizewineworld.com is een elektronische wijnbijbel die dicht bij alle liefhebbers staat en zijn succes dankt aan de efficiënte en gebruiksvriendelijke bestelprocedure. Daarnaast bevat de site heel veel informatie. Zo heeft elke wijn een eigen technische fiche en wordt de site regelmatig aangevuld met wijndossiers. RVH.

     

     

    02-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.delhaize eindejaar

    DELHAIZE BELGIE:

    EINDEJAARSFEESTEN MET EEN NIET TE EVENAREN WIJNASSORTIMENT

     

     

    Delhaize, de onbetwiste wijnexpert, heeft voor haar klanten een ruim assortiment uitgekozen en biedt sterke promoties aan.

     

    Met meer dan 135 jaar ervaring is Delhaize de onbetwiste wijnspecialist van België. Ongeveer één wijnfles op vier die verkocht wordt in de Belgische grootdistributie komt van Delhaize. Dit betekent dat Delhaize 53 miljoen flessen verkoopt op een totaal van 195 miljoen verkochte flessen op de Belgische markt. Delhaize biedt wijnen aan uit meer dan 25 verschillende landen, meer dan 700 referenties, een ruim wijnassortiment dat beantwoordt aan de smaak van elke liefhebber.

    Bovendien verkoopt Delhaize exclusief 5 van de 10 meest wereldberoemde wijnmerken, namelijk Concha y Toro (Casillero del Diablo), Mondavi, Beringer, Lindemans en Jacobs Creek. En Delhaize blijft niet achter inzake de champagnes en schuimwijnen.

     

    « We evolueren voortdurend mee met onze klanten, we weten wat ze willen. In die zin vernieuwen we ook voortdurend ons assortiment, zeker in de feestperiode, waarbij we traditie en vernieuwing combineren », stelt Stefaan Wauters, Director Buying Wine and Alcoholic Beverages bij Delhaize België.

     

    Dit jaar een exclusieve selectie van kwaliteitsvolle feestwijnen gemaakt, waarbij Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen op onze tafels pronken. Vermits een feest niet is geslaagd zonder bubbels, biedt Delhaize haar klanten nieuwe champagne- en schuimwijnmerken aan tegen prijzen die aangepast zijn aan elk budget. Er is met name een exclusieve aanbieding: de champagne Louis Delder die Delhaize lanceert tegen een competitieve prijs van 9,99€. RVH.





    01-12-2009 om 21:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.artificieel vuur

    Artificieel vuur

     

     

     

    Vuur uit het stopcontact. Wie daarbij denkt aan kortsluiting heeft de jongste ontwikkeling op haardengebied gemist. Nieuw is de ledhaard. En nog nieuwer de Vario-flame. Een gloednieuw ontwikkelde technologie om realistisch ogende vlammen te creëren met ledverlichting. Geeft evenveel licht dan een gloeilamp en brengt meer sfeer dan 20 schemerlichten. Een artificiële houthaard is geboren!

     

    DRU, haardenspecialist, introduceert de haard van de toekomst. Venteo-e is de naam. De haard vlamt op led en oogt als een houtvuur met een hoog en wervelend vlammenspel. Anders dan de haard ooit bedoeld was, hoeft Venteo-e echter geen warmte af te geven. Het sfeerbeeld voldoet. De vraag naar vuur neemt toe terwijl tegelijk die naar warmte afneemt. Centrale verwarming in combinatie met superisolatie maakt in nieuwbouw een toegevoegde warmtebron overbodig. Vaak zelfs ongewenst. Met Venteo-e kan worden gekozen, want elke kachel heeft een verwarmingselement dat naar believen kan worden aan- of uitgezet. Wat in alle gevallen blijft, is de optische bron van vuur.

     

    Verbondenheid met natuur en zorg voor het milieu zijn kernwaarden anno nu. Net-echt vachtjes en meubels van hout waarin groeiringen en takken nog herkenbaar zijn gaan samen met een lichte omgeving vol nieuwe technologieën die optimisme over de toekomst weerspiegelen. In die sferen past Venteo-e. Praktisch bezien past de ledhaard overal. Want behalve een stopcontact is niets nodig. Geen schoorsteen, geen gastoevoer, geen toestemming om hout te stoken en geen brandgevaar. Wel een breed wervelend vuurzicht. Plus het tevreden gevoel milieu noch portemonnee te belasten. RVH.

    www.dru.nl

     







    01-12-2009 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!