Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citytrips

    Europese stedentrip met verblijf in ‘eigen’ stadshuis of -appartement

     

     

     

     

     

    Bij een stedentrip denk je al snel aan een hotel, maar in een eigen stadshuis of -appartement beleef je de stad nog intenser. Je hebt je eigen plekje in een wereldstad en het is vaak relatief voordelig, zeker als je met meerdere mensen gaat. Het Europese stadsaanbod is via de nieuwe Euro Relais stedenwebsite www.citytrips-europe.be te zoeken en te boeken. De site koppelt uitgebreide stadsinformatie aan een aansprekend aanbod. De stadsaccommodaties variëren van authentieke huizen en sfeervolle appartementen in historische gebouwen tot Bed & Breakfasts en zelfs boten en woonarken. Het aanbod op de nieuwe site bestaat in eerste instantie uit vakantieverblijven in Amsterdam, Barcelona, Brugge, Brussel, Florence, Madrid, Parijs, Rome en Venetië.


    Met de nieuwe site springt Euro Relais in op de nog steeds stijgende populariteit van stedentrips. Onder andere de goedkope vluchten maken het aantrekkelijk om als ‘tussendoorvakantie’ een stad te ontdekken. RVH.

    11-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EYESEA

    Relaxen op hoog comfort

    Genieten op niveau

     

     

     

    De zonnige seizoenen zijn weer begonnen. Binnen wordt weer buiten en België wordt verwarmd met gemoedelijkheid. De lekker relaxte zomerhouding is weer aan de beurt. De eigen tuin biedt uitkomst; ontspannen genieten van tuin en zon, het leven was nog nooit zo mooi. Freeline komt met EYESEA; loungemeubilair voor in de tuin.

     

    De meubels doen denken aan een lichte zeebries, even heerlijk wegdromen of gezellig praten met vrienden; EYESEA verhoogt comfort en gevoel. De strakke vormgeving doet niks af aan de comfortabele uitstraling. Sterker nog, de EYESEA-set nodigt bij uitstek uit tot zitten en valt vooral op door het ‘lage’ design. Niet ongemakkelijk onderuitzakken, maar heerlijk loungen op stoel of bank die maar net boven de grond zweeft.

     

    De loungeset bestaat uit een viertal meubels. De loungechair voor wie rustig alleen geniet en twee loveseats. Een voor twee en een voor drie personen. Leuk is ook de koffietafel, deze tafel is met haar uitzonderlijk grote afmetingen (184x104x50 cm) eindelijk eens niet voor een kleintje vervaard. Waar de meeste tafeltjes eigenlijk net voor alles onbruikbaar zijn, is deze grote jongen een lust in gebruiksgemak. De krant lezen of uitgebreid ontbijten? Deze koffietafel stelt gebruiksgemak voorop.

    Let’s Lounge! RVH.







    11-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rezidor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor benoemt nieuwe Responsible Business directeur

     

     

     

     

    De Rezidor Hotel Group heeft Catherine Rubbens benoemd als Responsible Business Directeur. Catherine (41, Nederlandse) heeft meer dan 15 jaar internationale ervaring in het domein van corporate sociale verantwoordelijkheden en duurzame ontwikkeling. Ze werkte als Directeur Producten & Diensten voor de CSR Europa, het leidende Europese zakelijke netwerk voor corporate sociale verantwoordelijkheid. Ze was ook omgevingsconsultant bij C21 in Londen, Junior Professional Officer bij het Departement Economische & Sociale Zaken van de Verenigde Naties, een divisie voor duurzame Ontwikkeling in New York, geassocieerd omgevings- en economisch expert bij de Verenigde Naties Conferenties over Handel en Ontwikkeling in Geneve, en Consultant bij het Environmental Resources Management in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

     

    Catherine neemt haar nieuwe positie over van Pia Heidenmark-Cook, Vice President Responsible Business, die Rezidor verlaat om een nieuwe carrière opportuniteit aan te vatten. Pia kwam bij Rezidor in 2001 en stond aan de wieg van het Responsible Business (RB) programma van de groep in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Sinds 2003 werd Pia ook voorzitter van het Uitvoerend Comité van het IBLF Tourism Partnership.

     

    Rezidor was één van de eerste hotelbedrijven in de wereld met een specifiek Responsible Business programma. Sinds 2001 werden alle Rezidor hotels in Europa, het Midden Oosten en Afrika getraind in de verschillende aspecten van responsible business. Rezidor is ook één van de eerste hotelbedrijven in de wereld dat zijn gasten koolstofneutraliserende mogelijkheden biedt. De groep is actief in CSR sinds midden jaren 1990 en kreeg verscheidene prijzen waaronder in 2004 de Worldwide Hospitality Award. Rezidor is lid en zetelt in het Uitvoerend Comité van het prestigieuze IBLF’s Tourism Partnership. In september 2007 begon Rezidor een nieuw partnership met World Childhood Foundation, een liefdadigheidsorganisatie opgericht in 1999 door H.M. Koningin Silvia van Zweden. RVH.

    www.rezidor.com.

     

     

     

    10-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billen bijten!

     

    Billen bijten deze zomer

    Krokodil maakt opwachting in België

     

     

     

    Tijd voor wat anders in de tuin: vergeet de klassieke 13-in-één-dozijn tuinbankjes, verbaas jezelf en verwelkom CROCO van Freeline. Een echte krokodil uit het juiste hout gesneden. Bruikbaar als relaxt zitbankje, maar eigenlijk nog meer als kunstobject. Krokodillen in de landelijke tuin of kunst in de moderne; CROCO verbaast, pleziert en is vooral uniek.

     

    Het speelse design geeft net dat vleugje extra vrolijkheid aan elke tuin. CROCO tovert een glimlach op ieders gezicht. De keuze voor dennenhout heeft het voordeel dat het hout iets meer werkt. Hierdoor krijgt de eigenzinnige krokodil na verloop van tijd nerfjes en vergaart hiermee zijn karakteristieke uiterlijk.

    Deze zomer wordt het billen bijten met CROCO. RVH.





    10-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Watersportfeesten in Noord Frankrijk

     

    Watersportfeesten in Duinkerke en Gravelines

     

     

     

     

    Tijdens het weekend van 17 en 18 mei worden in Duinkerke en Gravelines de Watersportfeesten (La fête de la mer et du nautisme) georganiseerd. Een hele reeks activiteiten rond het thema zee en zeevaart vindt plaats bij de dokken van het stadscentrum en de verschillende zeilhavens.

    Op het doorlopend programma (van 10 tot 18u) staan ondermeer een gratis waterdoop op een waterfiets of aan boord van verschillende soorten boten, bezoek aan een zeemansdorp voor de kinderen, bezoek aan het prachtige havenmuseum en aan de bijhorende schepen. Het is mogelijk kennis te  maken met verschillende havenactiviteiten zoals de loodsdiensten en de sleepboten. Ook een havenrondvaart en een bezoek aan het Belfort van Duinkerke behoren tot de mogelijkheden. De watersportfeesten zijn een unieke gelegenheid om andere aspecten van Duinkerke en Gravelines te ontdekken, bijvoorbeeld de winkelstraten en de restaurants met streekproducten. RVH.

    www.fetedunautisme.com

    www.duinkerke.fr

     

    10-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le palace
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE 100 JARIGE ‘LE PALACE’ BELOOND MET DRIE ONDERSCHEIDINGEN

     

     

     

    Onlangs ontving Eric van Dalsum, Managing Director van het Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ uit handen van Kirk Kinsell President EMEA van de InterContinental Hotels Group, drie onderscheidingen: 2007 The Best Hotel, de Torchbearer en de Innovation Award. Een mooi verjaardagscadeau voor het hotel dat dit jaar haar 100ste verjaardag viert. Drie onderscheidingen die dankzij de inzet, enthousiasme, doorzettingsvermogen en professionalisme van het voltallige team, totaal 130 medewerkers, verkregen werden.

     

    Vorig jaar deze tijd ontving het hotel al de Quality Excellence en Renovation award. Eric van Dalsum, Managing Director, kondigde toen al aan dat in 2008 hij naar huis wilde komen met ‘The Best Hotel Award’.

    The Best Hotel Award wordt aan hotels uitgereikt die duidelijk uitblinken op gebied van management, productkwaliteit en operationeel functioneren. Het Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ werd uitgekozen als het Beste Hotel in Continentaal Europa uit een totaal van 651 hotels in de regio Europa,  Midden Oosten en Afrika.

     

    The Innovation Award ontvangt een hotel voor de invoering van vernieuwend product, service of strategie en het positieve effect. De afgelopen drie jaar onderging het hotel renovatiewerken. Er werd begonnen met de 354 kamers te voorzien van een Nouveau Style, gevolgd door het vernieuwen van de bar en het restaurant, het uitbreiden met een innovatief vergadercomplex en –concept Balanced Senses® en het toevoegen van een 8-tal zeer luxueuze suites. Ook de marktsegmentatie en verkoopactiviteiten werden aangepast en kan het hotel zich tegenwoordig tot de top 5 van conferentie hotels in Brussel tellen.

     

    Eric van Dalsum nam één van de 19 Torchbearer Awards 2007 in ontvangst. Deze categorie beloont de buitengewone servicegeoriënteerde hotels die de hoogste scores kregen via de Guest Satisfaction Score (GSS) Index en de beste resultaten behaalden voor de invoering van de algemene standaardnormen.

     

    ‘Het is een mooi verjaardagscadeau voor het hotel dat dit jaar haar 100ste verjaardag viert. Het benadrukt de slogan ‘Still young & beautiful!’ die we dit jaar voor het hotel gebruiken. Inderdaad, nog steeds jong, dynamisch, vernieuwend en mooi! legt de trotse Eric Van Dalsum uit.

    Maar alle drie onderscheidingen kunnen alleen verkregen worden door en dankzij een professionele en persoonlijke inzet van elke medewerker in het hotel; van kamermeisje tot management. De vraag is alleen waar wij volgend jaar voor moeten gaan. Nog een Best Hotel Award?’ RVH.

    08-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzame ontwikkeling Novotel

    DUURZAME ONTWIKKELING BIJ NOVOTEL

     

     

     

    Al tien jaar lang is Novotel, via het programma Earth Guest van de groep Accor, heel geëngageerd op het vlak van duurzame ontwikkeling. Met het internationale milieucertificatieprogramma Green Globe engageert Novotel vandaag zich om een wereldwijde certificering te bekomen voor de hele keten. 

     

    Novotel is altijd al een pionier geweest in de hotelwereld. Sinds haar oprichting veertig jaar geleden is de keten geëvolueerd, heeft ze de verwachtingen van haar klanten geanticipeerd en heeft ze geïnnoveerd in functie van het welzijn, comfort en de duurzame ontwikkeling.

     

    Aangezien de betrokkenheid ten opzichte van de omgeving in Novotels genen zit, zet de keten haar inspanningen – die startten in het kader van het programma Earth Guest van de groep Accor – ook op lange termijn voort. Daarbij baseert ze zich op drie peilers: het vastleggen van bouwnormen, de integratie van duurzame ontwikkeling in de dagelijkse bezigheden van de medewerkers en de gevolgen voor het cliënteel. Om zijn operationele betrokkenheid te bevestigen, is Novotel in juli 2007 in zee gegaan met Green Globe, het internationale certificatieprogramma voor duurzaam reizen en toerisme. Novotel positioneert zich als de eerste hotelketen in het middensegment die gans het netwerk betrekt in duurzame ontwikkeling.

     

    Momenteel zitten 28 hotels in een eerste pilootfase, de hotels bevinden zich in twaalf landen op de vijf continenten, namelijk het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Frankrijk, Brazilië, Ivoorkust, India, China, Thailand, Singapore, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland. Novotel telt reeds drie gecertificeerde hotels: Novotel Sharm El Sheikh, Novotel Lyon La Part Dieu en Novotel London Tower Bridge. Twee andere hotels zitten in de finale fase van de certificering: Novotel Shanghai Atlantis en Novotel Benoa Bali.

     

     

    Eind eerste semester 2008 zullen de 28 piloothotels van het Green Globeprogramma de evaluaties hebben ondergaan die nodig zijn voor de certificatie. Tegen 2010 zouden alle Novotel-hotels betrokken moeten zijn bij het milieucertificatieprogramma Green Globe. RVH.

    www.novotel.com

     

     

    07-05-2008 om 18:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europcar in Australie

    Europcar tekent voor aankoop van Aziatisch-Pacifische masterfranchisenemer met rechtstreekse activiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland

     

     

    De overname biedt Europcar zijn eerste rechtstreekse activiteiten buiten Europa en een betere toegang tot de snelgroeiende Aziatisch-Pacifische markt

     

     

    Europcar, Europees marktleider in de verhuur van personenwagens en bedrijfsvoertuigen, heeft een overeenkomst afgesloten om de Australische en Nieuw-Zeelandse dochtermaatschappijen over te nemen van ECA Car Rental, dat zijn ‘masterfranchise’ in de regio runt. De overname biedt Europcar voor het eerst rechtstreekse activiteiten op markten buiten Europa.

     

    Sinds 2005 biedt ECA Car Rental een landelijk dekkend netwerk in Australië en Nieuw-Zeeland en ziet het toe op franchiseactiviteiten voor 28 andere landen in de regio. Naast Australië en Nieuw-Zeeland, lanceerde ECA Car Rental met name het Europcar-merk in India, Pakistan, de Filippijnen en Thailand, en dit jaar zijn er nóg lanceringen gepland.

     

    Om zijn netwerk in de streek uit te breiden, heeft Europcar specifieke relaties aangeknoopt met plaatselijke partners. In 2006 deed het zo zijn intrede in de Japanse markt en eerder dit jaar in China. RVH.

     

    07-05-2008 om 18:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senseo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Limited Edition Senseo Platinum White

     

     

     

    De nieuwe SENSEO® Platinum White koffiezetter pakt uit met een moderne witglanzende afwerking, wat hem een stijlvolle uitstraling verleent. Het apparaat zal beslist in de smaak vallen bij elke moeder die een keukentoestel wenst dat de moderne en minimalistische look van haar woninginrichting perfect aanvult.

    De nieuwe machine heeft een witglanzende afwerking en subtiele metalen accenten die helemaal inspelen op de huidige kleurtrend in de wereld van de interieurinrichting. Deze aparte uitstraling wordt uiteraard gecombineerd met de versgezette kwaliteitskoffie van Douwe Egberts die dankzij het unieke, gepatenteerde zetsysteem voor een volle en zachte smaak zorgt.

     

     

    07-05-2008 om 18:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matali
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Matali Crasset Wake-up Light

     

     

     

     

    Philips heeft, in samenwerking met de Franse designer Matali Crasset, een geïndividualiseerde Wake-up Light geïntroduceerd, voor een gepersonaliseerd interieur en 100% natuurlijk ontwaken! Zolang de voorraad strekt kun je genieten van deze unieke aanbieding: 3 gratis stickers om je Wake-up Light mee te personaliseren en om een vleugje trend en design in mama’s slaapkamer te brengen!

    07-05-2008 om 18:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crystal blacks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Active Crystals Black

     

     

     

    De nieuwe limited edition Active Crystals Color van Philips en Swarovski behelst de USB Lock Out Jet Hematite geheugenstick en de Space Jet Hematite oortelefoon. De prachtige gitzwarte tint van de oogstrelende kristallen verleent een nieuwe dimensie aan deze sensationele én handige accessoires.

    De nieuwe USB Lock Out Jet Hematite geheugenstick biedt gebruikscomfort en flexibiliteit in een luxueus en stijlvol design. Door de zijkant van de cilinder in te drukken, komt de stick tevoorschijn die een capaciteit heeft voor 1000 songs en 250 foto’s. Voor extra veiligheid van de opgeslagen bestanden is de stick ook uitgerust met een beveiligingssoftware via wachtwoord.

    Een perfecte aanvulling op de USB Lock Out Jet Hematite sticks is de nieuwe Space Jet Hematite oortelefoon die een modieus alternatief biedt op de saaie, klassieke modellen en kleur brengt in de dagelijkse routine op het werk. Ideaal voor een drukbezette, elegante en modieuze mama!

     

    07-05-2008 om 18:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Satinelle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gladde benen dankzij de nieuwe Philips Satinelle Ice Premium

     

     

     

    De Philips Satinelle Ice Premium zorgt voor een ultrazachte epilatie dankzij de unieke ijskoeler. Deze wordt op de epilator geklikt en verzacht de huid na het uittrekken van het haartje. Daarnaast heeft het apparaat ook een geïntegreerd sonisch massagesysteem met aloë vera, dat de huid kalmeert en de aandacht afleidt van het epileergevoel. Een kortere epileertijd dankzij het keramisch epileersysteem, een ergonomische gebogen vorm en een afneembare, wasbare epileerkop zijn de extra troeven van deze Satinelle Ice Premium.

    Deze praktische én elegante epilator is ook draadloos en herlaadbaar, om makkelijk op reis te gebruiken, en wordt hij geleverd met een luxueus opberg- en beschermhoesje. De Satinelle Ice Premium krijgt standaard ook een peelinghandschoen mee om ingroeiende haartjes te bestrijden. Gladde benen op een pijnloze en efficiënte manier: is er een betere manier om je als vrouw voor te bereiden op de zomer? RVH.

    07-05-2008 om 18:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curacao



    Overnachten in een voormalig klooster

     

     

     

     

    Op Curaçao zijn allerlei soorten accommodaties te vinden van intieme eenvoudige bungalows en appartementen tot luxe resorts en designhotels. Als alles volgens planning verloopt kan men eind 2008 zelfs overnachten in een voormalig klooster.

    In de wijk Punda bij het Waaigat, is een begin gemaakt met de restauratie van het voormalig St. Augustinus Klooster dat stamt uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Het wordt omgebouwd tot een Bed & Breakfast met de naam ‘Het Klooster’ en zal over 26 kamers beschikken, een zwembad en een tuin. Verder komt er een restaurant dat ook voor niet-gasten toegankelijk zal zijn. Bij de restauratie zal vooral de nadruk liggen op het behoud van de originele stijl van het pand. Zo worden antieke tegels, panelen en houtsnijwerk van rond 1930 geïmporteerd. De kamers daarentegen worden modern ingericht en krijgen een minimalistisch design. Het Klooster wordt uitsluitend door Antillianen ontworpen, gebouwd en later ook bemand. RVH.

    www.curacaoinfo.be  of www.curacao.com




    07-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agriturismo

    Agriturismo’s

     

     

     

    Via het trefwoord ‘agriturismo’ treft men ruim honderd bijzondere vakantieverblijven aan in Italiaanse boerderijen, veelal gelegen tussen olijf- en wijngaarden. Gasten kunnen soms zelfs helemaal opgaan in het boerenleven. Bij agriturismo Proceno, gelegen op een landgoed met verschillende fruitbomen, kunnen gasten bijvoorbeeld helpen met het plukken. Een andere aanrader is agriturismo Puegnago met vier appartementen vlakbij het Gardameer. Op deze boerderij wordt heerlijke olijfolie, wijn en grappa geproduceerd en verkocht.  En dat zijn slechts twee voorbeelden van vakantievieren in Italië met als uitvalsbasis een boerderij. RVH.

    agriturismo vakantieverblijven: www.eurorelais.be 

     

     

    07-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badkamersanitair

    Badkamersanitair

     

     

     

     

     

    Globo, de Italiaanse topproducent van hoogwaardig badkamersanitair, demonstreert met zijn nieuwe Paestum-collectie dat klassieke vormen een klasse uitstralen die van alle tijden is. Bovendien laat deze sierlijke luxe zich perfect combineren in hedendaagse interieurs, wat een boeiende spanning introduceert in de ruimte. Lafiness brengt met Paestum opnieuw een grote naam in zijn boeiende collecties en doet zo zijn motto ‘Bron van baden’ alle eer aan.

     

    De fraaie Paestum-collectie evoceert grandeur in een uitvoering die getuigt van de meesterhand. De kwaliteit van het superieur porselein en het meubilair zijn van het hoogste niveau. Bovendien creëert het spel tussen zwarte of zeer donkere elementen en wit een weldadige sfeer die sluitend past bij de badkamer als wellnessruimte, een oase om te herbronnen en tot rust te komen. RVH.

    www.lafiness.be







    06-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffiepads

    Koffiepads Sinfonia Espresso

     

     

     

     

    Een kopje échte Italiaanse espresso, inclusief fluweelzacht en romig crèmelaagje klinkt elke espressoliefhebber als muziek in de oren. Lavazza’s onbetwistbaar vakmanschap werd gebundeld in een koffiepad en biedt elke espressoliefhebber nu de zinnenstrelende Sinfonia Espresso en Sinfonia Espresso Intenso.

     

    Deze koffiepads die in elk koffiepadapparaat passen zijn ronduit uniek in hun genre. Ze hebben het volle aroma, de sensuele smaak én het romige schuimlaagje van de Italiaanse espresso in zich. Kortom, meer dan 100 jaar Lavazza-vakmanschap werd in één handige, kleine koffiepad samengebracht.

    De Sinfonia Espresso is een 100% donkergebrande Arabicakoffie met een aromatische, volle en ronde afdronk. De Sinfonia Espresso Intenso is een melange van donkergebrande bonen, met een sterke, intense maar tegelijk fluweelzachte smaak.

     

    Met de nieuwe telg Sinfonia Espresso breidt Lavazza zijn majestueus koffierijk verder uit en verruimt de unieke wereld van magnifieke sferen waarin verleidelijke koninginnen iedereen betoveren met een godendrank: de espresso. RVH.

    www.lavazza.com

     





    06-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folon 2

    Reizen in het land van Folon 2

     

     

     

     

    ‘Reizen in het land van Folon’ wordt dus een echte route, waarbij de kennismaking met het werk van Folon gekoppeld wordt aan de ontdekking van steden, dorpen en landschappen.

    Dit ontdekkingsparcours uitgewerkt door de Stichting Folon zal zowel de bekende als minder bekende facetten van de kunstenaar belichten, van Knokke tot Marche-en-Famenne. Naast de permanente tentoonstelling zijn er tal van tijdelijke evenementen.

     

    Het epicentrum ligt vanzelfsprekend op de Stichting Folon waar een magistrale tentoonstelling wordt georganiseerd met 40 beeldhouwwerken in het Park Solvay. Dit evenement met internationale uitstraling kan ook rekenen op tal van toeristische partners (hotels, restaurants, …) die het parcours aanvullen dat aan de Belgische en buitenlandse bezoekers wordt voorgesteld.

     

    Het programma ‘Folon 2008’ met tientallen evenementen en plaatsen waar werken staan opgesteld, wordt ongetwijfeld een cultureel en toeristisch hoogtepunt. Het Folon-parcours is een rode draad, een culturele route die verloopt in de voetstappen van de kunstenaar.

    Niets belet u van deze geplande route af te wijken en andere steden, dorpen en bezienswaardigheden van Wallonië aan uw nieuwsgierigheid toe te voegen. Het OPT en de verschillende lokale toeristische diensten bezorgen u graag alle beschikbare informatie over de door jou gekozen route. RVH.

    www.fondationfolon.be, www.ateliersfondationfolon.be, www.belgie-toerisme.be

     

     







    06-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!