Inhoud blog
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoeve en plattelandstoerisme
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                                     

    Nieuwe brochure Hoeve en Plattelandstoerisme 2009 is verschenen!

     

     

     

     

    Naar goede gewoonte brengt de vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen een promotiebrochure uit waarin een zeer gevarieerd én verrassend aanbod logiesverblijven op het platteland gebundeld worden.

    Dat het over een divers aanbod gaat blijkt snel. In de brochure vind je zowel een vakantie op de boerderij waar kleine en grote kinderen duiken in het echte boerenleven, als een vakantie in een kleinschalige, charmante B&B waar vooral zalig niets doen en genieten op de agenda staat. Of kies je voor één van de vele comfortabele vakantieverblijven op het platteland om samen met vrienden en familie een weekendje van mekaars gezelschap te genieten en/of feest te vieren?

     

    Met een verfrissende lay-out, sprekende foto’s en een duidelijke indeling ligt het accent vooral op de gebruiksvriendelijkheid van de brochure. Vooraan in de brochure, biedt een Vlaanderen kaart met oplijsting van de logiesuitbatingen, een overzicht van het aanbod.  Verder in de brochure wordt, per toeristische regio, elke uitbating met foto, infotekst, vermelding extra faciliteiten en natuurlijk de prijzen in hoog en laagseizoen aantrekkelijk vermeld.

     

    Nieuw in de brochure 2009, is de aanduiding van specifieke labels bij logiesuitbatingen. Labels vormen het ideale instrument bij het kiezen van jouw geschikte vakantiewoning en/of gastenkamer op het platteland in Vlaanderen. Uit het grootschalig onderzoek bij plattelandstoeristen in 2004 bleek de vraag naar een duidelijkere segmentering van het aanbod. Toeristen willen sneller en duidelijker weten wat ze juist kunnen verwachten van het verblijf in de door hun gekozen vakantiewoning of gastenkamer/B&B.

     

    De brochure is vanaf nu gratis verkrijgbaar via website www.plattelandstoerisme.be of kan telefonisch besteld worden op het nummer 016/28.60.35.

     

    Vanaf begin februari ligt de brochure bij de toeristische dienst in jouw buurt. De brochure is tevens verkrijgbaar bij de AVEVE-tuincentra in Vlaanderen en enkele AVEVE-winkels in Nederland. RVH.

    11-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nedda

    Nedda verzorgde de aankleding van het interieur van het wetenschappelijk station op Antarctica

     

     

     

     

    De International Polar Foundation heeft Nedda El-Asmar gevraagd om het wetenschappelijk onderzoekstation ‘Prinses Elisabeth’ in te richten. Dankzij de doordachte selectie van materialen en objecten die voornamelijk door Belgische ondernemingen worden gemaakt, kunnen de 16 onderzoekers in het barre Antarctica hun taak in aangename en comfortabele omstandigheden uitvoeren. Nedda tekende daarnaast voor het zuidpoolstation ook een servies en een bestek.

     

    Kort nadat Alain Hubert, voorzitter van de International Polar Foundation, het servies zag dat ik speciaal voor het Prinses Elisabeth-station had ontworpen, vroeg hij mij om ook het interieur van het zuidpoolstation in te richten. Ik begreep onmiddellijk dat dit een unieke kans was, die je maar zelden krijgt aangeboden, aldus Nedda El-Asmar. De moeilijkheid bestond erin dat het project op amper twee maanden moest geklaard worden. Er werden materialen en voorwerpen gekozen van Libeco, Recticel, Vitra Belgium, Demeyere, Royal Boch, AVG en het Italiaanse Clei.

    Samen met mijn vennoot Erik Indekeu heb ik een selectie gemaakt van functionele en esthetische interieurvoorwerpen zoals tafels, stoelen, bedden, matrassen, bedlinnen, keuken- en tafelgerei. Bij de keuze waren kwaliteit, duurzaamheid en respect voor mens en milieu tijdens het productieproces zeer belangrijke criteria.

     

    Zuidpoolservies

     

    Nedda ontwierp voor het Prinses Elisabeth-station tevens een op maat gemaakt servies, dat ter gelegenheid van de officiële opening van het zuidpoolstation op 15 februari 2009 wordt voorgesteld. Ze tekende ook nog een uniek bijhorend bestek, dat net als het servies door Royal Boch wordt geproduceerd. Het bestek komt later dit jaar op de markt.

    In 2007, 110 jaar na de befaamde Belgica-expeditie van Adrien de Gerlache in 1897, werd gestart met de bouw van een Belgische zuidpoolstation. Dit unieke project op een rotskam in Oost-Antarctica is de enige poolbasis, die volledig draait op hernieuwbare energiebronnen en geen CO2 uitstoot. Dit technisch hoogstandje beperkt de ecologische voetafdruk van het station tot een absoluut minimum.

    Het wetenschappelijk onderzoekstation Prinses Elisabeth biedt met zijn ultramoderne faciliteiten onderdak aan maximaal 16 wetenschappers, die onderzoek gaan verrichten naar veranderingen in het klimaat. Antarctica wordt immers beschouwd als een waardevol archief van de klimaatsgeschiedenis van onze planeet. Een beter begrip van deze geschiedenis kan bijdragen tot een beter begrip van de manier waarop dringende praktische klimaatsproblemen moeten worden aangepakt. RVH.

    www.polarfoundation.org  en www.antarcticstation.org

    11-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adagio city aparthotels

    Adagio City Aparthotel in Parijs, het ideale concept om volop van de stad te genieten.

     

     

     

     

     

    Adagio City Aparthotels bieden het comfort van 3-sterrenappartementen en zijn perfect gelegen in de meest prestigieuze wijken van Parijs. Ze bieden alle faciliteiten om de lichtstad in ideale omstandigheden te (her)ontdekken.

     

    In Parijs alleen al zijn er 11 van deze luxueuze adressen nabij de belangrijkste locaties van de stad, klaar om de meest veeleisende bezoekers te ontvangen voor een cultureel verblijf. Een van de culturele troeven van de Franse hoofdstad is de spraakmakende tentoonstelling “Picasso et les maîtres”, die op zoek gaat naar de invloed van oude meesters op Picasso. De tentoonstelling is permanent toegankelijk tot 2 februari 2009 en situeert het werk van het Spaanse genie tegenover de grote meesters die hem inspireerden. Naast de doeken van Picasso, kunt u er ook de werken van Titiaan, Goya, Velasquez, Manet, Delacroix en vele andere grote kunstenaars bewonderen.

     

    De drie luiken van de tentoonstelling voeren u mee door het historische hart van het oude Parijs. In het Grand Palais worden op schitterende wijze tweehonderd werken getoond waarmee Picasso zich aan zijn meesters spiegelde. Het Louvre stelt dan weer twintig variaties tentoon die Picasso schilderde rond het thema van de beroemde ‘Femmes d’Alger’ van Delacroix.

    Het Musée d’Orsay tot slot verenigde de talrijke tegenstrijdige versies die Picasso creëerde van ‘Déjeuner sur l’herbe’ van grootmeester Manet. Deze originele opvatting biedt de bezoeker de unieke mogelijkheid om de grote Picasso te vergelijken met zijn voorgangers.

     

    Adagio City Aparthotel Paris Tour Eiffel aan de oever van de Seine in het 15e arrondissement, is het ideale vertrekpunt om deze uitzonderlijke tentoonstelling te bezoeken. De talrijke appartementen en studio’s bieden een uniek uitzicht over de stad en de bekendste monumenten.

     

    Het complex beschikt over 375 eenheden in de vorm van 2kamerappartementen of studio’s. Het stijlvolle interieur in het teken van warmte en comfort, geeft een gevoel van thuiskomen in het hart van de Franse hoofdstad. De hotelservice à la carte is van

    uitstekende kwaliteit.

     

    En het gezegde een gezonde geest in een gezond lichaam indachtig, beschikt het City Aparthotel Paris Tour Eiffel over een zwembad, een jacuzzi en een fitnessruimte. Met twee ruime conferentiezalen voor grote zakelijke evenementen op niveau en een tiental kleinere zalen, leent het City Aparthotel Paris Tour Eiffel zich ook perfect voor uw professionele verblijven. Draadloos internet is in het hele gebouw beschikbaar.

     

    Adagio City Aparthotel, dat is een volmaakt huwelijk tussen de luxe van een hotelverblijf en het aangename thuisgevoel. Met de beschikbaarheid van een hotelservice in alle vrijheid. RVH.

     







    10-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leopold hotel Brussels city

    Leopold hotel Brussels City Center.

     

     

     

     

    Het European Hotel consortium, een joint venture tussen de Prem group en Goodbody Stockbrokers, zal €27 miljoen investeren in het verwerven en herinrichten van haar eigendom in het centrum van Brussel. Het gebouw dat zich in de Broekstraat bevindt, zal worden omgebouwd tot een 4 sterren boutique hotel. De verwachte opening van het nieuwe Leopold Hotel Brussels City Center, is voorzien voor juli 2010.

     

    Het EHC groepeert 13 drie- en vier-sterrenhotels verspreid over België en Frankrijk. Het EHC plant in de nabije toekomst nog verdere uitbreiding door het verwerven van hotels in Polen, Duitsland en Nederland. Jim Murphy, Managing Director van de Prem group, becommentarieerde deze aanwinst met het feit dat Brussel één van de weinige steden in de Euro-zone was die in 2008 een groei kende. RVH.

    www.premgroup.com

    10-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In the middle of everywhere

    ‘In the middle of everywhere’.

     

     

    Met Sunparks is sprake van een duidelijk aanbod in de markt voor mensen die gesteld zijn op een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, met voorzieningen waarbij het niet uitmaakt of het mooi of slecht weer is en met een gegarandeerd comfort. Sunparks vormt daarbij ook nog eens de beste uitvalsbasis voor dagtrips in een omgeving die altijd interessante uitjes biedt. Om de omgeving buiten het park zo goed mogelijk bekend te maken aan de gasten van Sunparks, worden in de parken zogeheten Tourist Guides ingericht: toeristische informatiecentra die in het park en online de beste tips op het vlak van cultuur, culinair, activiteiten en shoppen bieden.

     

    In het afgelopen jaar is daarnaast een bedrag van 20 miljoen euro geïnvesteerd in de vernieuwing en uitbreiding van bestaande parken van Sunparks. Een goed voorbeeld zijn de nieuwe Lake Side Villa’s: de nieuwste standaard in modern vakantiecomfort in Sunparks De Haan aan zee. Hier kunnen gasten aan de Belgische kust de genoegens van een strandvakantie combineren met het comfort van een vakantiepark. De uitermate luxueuze vakantievilla’s zijn uitgerust met de modernste snufjes en bieden een absolute topaccommodatie voor zes tot acht personen. Gasten kunnen op een aantrekkelijke manier kennismaken met het vernieuwde aanbod van Sunparks. Zij kunnen tot 28 februari 2009 in aanmerking komen voor een vroegboekkorting van 35 procent op hun zomervakantie. Bovendien krijgt elke 25ste boeker een gratis vakantie bij Sunparks aangeboden. RVH.

    10-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunkemoller
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hunkemöller opent 100ste winkel in Duitsland

     

     

     

     

    De internationale expansie van lingerieketen Hunkemöller heeft bewezen succesvol te zijn: in december 2008 opende Hunkemöller haar 100ste winkel in Paderborn, Duitsland.

     

    In 2007 heeft Hunkemöller 50 winkels geopend, in 2008 openden niet minder dan 37 winkels de deuren, onder andere in 3 nieuwe landen: Rusland, Polen en Sint Maarten. In Duitsland stonden er voor 2008 14 nieuwe winkels gepland, maar dat zijn

    er uiteindelijk 16 geworden. In totaal heeft Hunkemöller 100 eigen winkels in Duitsland.

     

    Begin 2008 communiceerde Hunkemöller de opening van haar 400ste winkel internationaal, welke ook in Duitsland, namelijk Keulen, was. In tussentijd heeft Hunkemöller haar internationale expansie doorgezet. In totaal telt de lingerieketen 37 winkels; Nederland (2), België (2), Denemarken (2), Spanje (6), Duitsland (16), Sint Maarten (1), Egypte (1), Polen (2), Saoedi-Arabië (2) en Rusland (4).

     

    Voor 2009 zal Hunkemöller zich op haar huidige markten concentreren en de expansie in die landen voortzetten. Verwacht wordt dat Hunkemöller in de loop van het jaar 35 nieuwe winkels zal openen. RVH.

    Info Consumenten : 03.232.66.50

     

     

    09-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit Futé Belgique
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Petit Futé België 2009-2010

     

     

     

     

     

    De landengidsen ‘Petit Futé’ werden in 1992 gelanceerd en behandelden tot dusver reeds 193 bestemmingen, waarvan Petit Futé maar liefst 77 bestemmingen in exclusiviteit aanbiedt. In de voorbije jaren is deze collectie dan ook uitgegroeid tot het meest vooraanstaand assortiment Franstalige gidsen.

     

    België staat aldus de uitgevers helaas enkel bekend als “le plat pays” en dit ondanks een rijk historisch, cultureel en architecturaal patrimonium. Toch bezitten de Belgen een aparte levensstijl en hebben ze een unieke ‘art de vivre’ ontwikkeld.

     

    Petit Futé België 2009-2010 wil een aantal van deze misvattingen corrigeren en de nieuwe gids beschrijft dan ook op treffende wijze de unieke samenleving, besteedt aandacht aan diverse historische steden en troont de lezer mee naar de charmante ontdekkingen van talloze kenmerkende eigenschappen. Niet alleen Brussel, maar ook Vlaanderen en Wallonië komen rijkelijk aan bod.

     

    Al deze elementen worden aldus de auteurs, voor de bezoekers samengebundeld in een uniek concept. Ze zijn van mening dat de toeristen die België bezoeken en leren waarderen, er liefst van al definitief hun tenten opslaan. RVH.

     

    Petit Futé Belgique 2009-2010

    12e editie

    576 blz. – 169 foto’s – 20 kaarten en plans

    Kostprijs 13.95€

     

    09-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etihad record

    ETIHAD SLUIT 2008 AF MET RECORDAANTAL PASSAGIERS

     

     

    Etihad Airways vloog in 2008 meer dan zes miljoen passagiers naar hun bestemming, goed voor een stijging van 34 procent ten opzichte van 2007.

     

    Etihad vervoerde precies 6.021.931 passagiers in 2008, het vijfde jaar waarin de maatschappij operationeel is. Bovendien nam de gemiddelde bezettingsgraad toe van 68 tot 75 procent. Door de levering van negen nieuwe vliegtuigen, telt Etihad¹s vloot voortaan 42 toestellen.

     

    Etihad lanceerde in 2008 zes nieuwe bestemmingen: Peking, Minsk, Almaty, Kozhikode, Chennai en Moskou. Op de Farnborough International Airshow ondertekende de maatschappij een recordbestelling van 43 miljard dollar voor  205 Airbus- en Boeingtoestellen.

     

    Alle reisklassen van Etihad kenden in 2008 een duidelijke groei wat de bezettingsgraad betreft. De luchtvaartmaatschappij realiseerde in economu class een

    bezettingsgraad van 77 procent. Op vluchten naar de Asia-Pacificregio steeg dit tot 84 procent. In 2008 klom de gemiddelde bezettingsgraad in business class naar 63 procent. Vluchten naar Europese bestemmingen haalden 73 procent in dit segment.

     

    Vanaf 29 maart 2009 verhoogt Etihad de frequentie van 4 naar 6 directe vluchten per week tussen Brussel en Abu Dhabi en beantwoordt aan de toenemende vraag op deze route. Meer vluchten betekent meer flexibiliteit en vlottere connecties naar heel wat bestemmingen van het wereldwijde netwerk van de luchtvaartmaatschappij. Etihad zal haar vluchten vanuit Brussel uitvoeren met een gloednieuwe Airbus A330-200 met aan boord de bekroonde 'first' en 'business class' zetels die beiden omvormen tot een volledig flat bed.

    Etihad kondigde daarnaast in 2008 nieuwe codeshare-overeenkomsten aan met Jet Airways, Yemen Airways, Saudi Arabia Airlines en Sri Lankan Airlines. Daardoor telt het aantal partners nu negen luchtvaartmaatschappijen. RVH.

    www.etihadairways.com

    09-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramada Plaza Liège

    Ramada Plaza Liège

     

     

     

    Louis Sohl heeft begin december officieel het roer in handen genomen van het Ramada Plaza Liège city center hotel dat behoort tot de Ierse hotelgroep Prem Group.

    De nieuwe General Manager van het 150 kamers tellende en volledig gerenoveerde Ramada Plaza Liège, zal verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer van het hotel, gelegen in het historische stadsdeel van Luik.

    Louis Sohl, afkomstig uit Maastricht, heeft een uitgebreide nationale en internationale hotelervaring achter de rug. Hij werkte o.m. in West Afrika, Libië, Marokko, Engelland, Nederland, Schotland, Zwitserland en de Nederlandse Antillen.

     

    Prem group is de grootste hotelgroep van Ierland en baat 37 hotels en aparthotels uit in Ierland, Engeland en Noord-Europa. De Prem Group Benelux & France, met hoofdkantoor in Gent, beheert 13 hotels. RVH.

    www.premgroup.com

     

     

    08-01-2009 om 20:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunparks

     

    Sunparks nu ook in Nederland en Duitsland

     

     

     

     

     

    Center Parcs en Sunparks presenteren hun nieuwe gidsen met het vakantieaanbod voor 2009. Met deze presentatie maakt de Center Parcs Europe Group - Europees marktleider in korte vakanties dichtbij huis – voor het eerst haar nieuwe twee-merkenstrategie tastbaar. De groep verwacht met de complementaire merken Center Parcs en Sunparks de Europese markt nóg beter te kunnen bedienen. Beide merken worden helder gepositioneerd en vullen elkaar uitstekend aan. Ondanks de economische tegenwind zijn zowel Center Parcs als Sunparks actief in een groeiende markt: korte vakanties, dichtbij huis mogen zich in een toenemende populariteit verheugen.

     

    De nieuwe brochures staan boordevol informatie over belangrijke ontwikkelingen en bijzondere vernieuwingen in de parken, accommodaties en in het activiteitenaanbod. Door de heldere positionering van beide bedrijven kunnen gasten - afhankelijk van de behoefte - een keuze maken voor het meest complete product in de sector, Center Parcs. Hier hebben zij het grootste aanbod van faciliteiten, activiteiten en services binnen handbereik. Of ze kiezen bewust voor Sunparks: parken met de beste voorzieningen in hun segment van waaruit je een interessante omgeving kunt ontdekken. Wie thuis al zijn licht wil opsteken over de Sunparksformule, kan terecht op de geheel vernieuwde website www.sunparks.be.

     

    Om meteen met een volwaardig aanbod in de markt te komen, behoren vanaf januari 2009 vier parken van Center Parcs tot de Sunparks-familie: Zandvoort aan Zee (voorheen Park Zandvoort) en Limburgse Peel (voorheen Park Loohorst) in Nederland en Eifel (voorheen Park Heilbachsee) en Nordseeküste (voorheen Butjadinger Küste) in Duitsland. Sunparks is nu een internationaal merk met vier parken in België, twee parken in Duitsland en twee in Nederland: van de Eifel tot de Ardennen en van de Noordzeekust tot de Limburgse Peel. RVH.

    08-01-2009 om 20:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.carnaval duinkerken

     

    CARNAVALFEESTEN  IN  DUINKERKE

     

     

     

     

    In zowat alle steden wordt carnaval gevierd maar de carnavalfeesten in het Noord-Franse Duinkerke zijn in vele opzichten bijzonder en anders. Duinkerke ligt in Frans-Vlaanderen en de feestvierder zal dat merken als hij deelneemt aan het Bal des Kakernesches met zijn deckeneuze op en als hij  toureloure wordt van het pintjes drinken.

     

    De geschiedenis van het Duinkerkse carnaval is verbonden met de vissers die gedurende eeuwen de visgronden van Ijsland opzochten. Ze bleven maanden weg van huis en aan de vooravond van hun vertrek werd feest gevierd. Er werd gezongen, gedanst op vioolmuziek en gedronken. Vanaf de 18de eeuw trokken de vissers samen met hun familie door de straten van Duinkerke en zetten maskers op. Het was het begin van de Visscherbende, een kleurrijke, levendige optocht, nu nog altijd het hoogtepunt van het carnavalfeest.

     

    Duizenden kleurrijke feestvierders trekken door de straten. Ze volgen het spoor van de muziekbands die tegen mekaar opspelen. Ze zingen uit volle borst de populaire carnavalliederen en dansen op de ritmische muziek van tamboerijnen, blaasinstrumenten en dwarsfluiten. Hoogtepunt van het feest is het weekend van 21 en 22 februari met op zondagnamiddag de Visscherbende waaraan zo’n 30.000 verklede feestvierders deelnemen. Op maandag is er de Bande de la Citadelle en op dinsdag het carnaval van Rosendael. Deze opeenvolging van feesten wordt de Trois Joyeuses genoemd. Centrale figuur in de optochten zijn Reuze Papa en zijn echtgenote Reuzine Dame Gentille. Beide worden omringd door metershoge reuzen-bewakers. 

     

    Het carnaval is ook een gelegenheid om Duinkerke beter te leren kennen, te ontdekken dat er in deze stad, zo dichtbij huis, zoveel te beleven valt. De toeristische dienst van Duinkerke biedt o.m. een carnavalsarrangement aan. Het Carnaval van Duinkerke, loopt van 31 januari 2009 tot 14 maart 2009. RVH.

    www.duinkerke.fr

    08-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!