Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Essaouira

    SOFITEL ESSAOUIRA MOGADOR GOLF & SPA: genieten van de weidse open ruimte van Marokko.

     

     

     

    Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa, het 7de Sofitel-hotel in Marokko, is gebouwd op een schitterende locatie in het nieuwe kustresort Mogador, op amper enkele kiloùters ten zuiden van de charmante stad Essaouira.

     

    Essaouira is beroemd om haar vissershaven, de duizenden zeemeeuwen, de okerkleurige omwalling, de witte huizen met hun blauwe luiken, en het zachte klimaat. Het hotel beschikt over 147 slaapkamers en suites en heeft 28 villa’s met privézwembad die perfect in het luxueuze landschap van Mogador opgaan. Twee villa’s zijn ontworpen door Lacoste dat hier zijn creatieve perimeter uitbreidt.

     

    Dit complex, waar de natuur dienst doet als bron van ontspaning en inspiratie werd ontworpen door Didier Gomez (interieur en inrichting), de architect Rachid El Andaloussi (het gebouw zelf) en landschapsarchitecte Isabelle Linski (het omringende domein). Het complex is een soort eerbetoon aan de pure rijkdom van de prachtige natuurlijke omgeving, waar men kan genieten van de absolute rust die over de wijde open ruimte hangt en combineert algehele elegantie met authenticiteit.

     

    De kamerinrichting vormt het natuurlijke verlengstuk van dit project. Er wordt volop gebruikgemaakt van mashrabiya’s, houtfineer, stapelstenen en Marokkaanse patronen op opgevulde stoffen. Het is een indrukwekkend eerbetoon aan de witte stad, waar intense kleuren, exotische houtsoorten en Moorse patronen subtiel gecombineerd worden in het hedendaagse design van de meubels. Gasten hullen zich in een gevoel van welzijn in het exclusieve en luxueus zachte MyBed™-beddengoed van Sofitel. In elke slaapkamer heeft men vanuit het bed, zicht op de oceaan, wat een enorm gevoel van vrijheid creert.

     

    Sofitel wil heel graag de Franse cultuur met de plaatselijke cultuur en gastronomie laten versmelten. In het Atelier aux Arômes slaan de getalenteerde chef-koks Philippe Bourdon en Fatima Targa de handen in elkaar om het beste van de Franse en Marokkaanse gastronomie te serveren. Een leuke keuze voor iedereen die wil genieten van een hartig diner in een decor met mashrabiya’s, eikenhout en typische streekproducten zoals kruiden en arganolie.

     

    De Tea Lounge viert en vereeuwigt oude theerituelen. De bar Tiki So bevat maar liefst 50.000 glasstukjes en presenteert een uitgebreide cocktailkaart als eerbetoon aan de eerste rumroutes die hier in Mogador begonnen. Het culinair accentje wordt afgerond met het Kasbah Café waar men kan smullen van heerlijke wok-en tajinegerechten terwijl men een kookshow volgt. In restaurant Atlantic staan de overheerlijke zeevruchten uit Essaouira centraal.

     

    In een speciaal uitgerust gezondheids-en fitnessgebouw zijn, op een oppervlakte van

    1300 m², de So SPA en de So FIT ondergebracht in een kleurrijk en relaxerend decor en helpr u de harmonie tussen lichaam en geest terug te vinden.  Tot slot is ook golf populair geworden bij reizigers, het nieuwe golfterrein Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa nodigt golfliefhebbers uit de golfbaan van Mogador met 36 holes te ontdekken.

     

    Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa bevestigt eens te meer dat de onvervalste Franse ‘art de vivre’ nog steeds als unieke leidraad geldt bij deze keten van luxehotels. RVH .





    18-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kronplatz
    :-8

    Zonder stress op de piste

    Nieuwe spoorwegverbinding en uitbreiding van de pistes

     

     

     

     

    Wintersportfanaten voelen het al kriebelen: het nieuwe skiseizoen komt er weer aan. Kronplatz in Zuid-Tirol pakt uit met enkele belangrijke vernieuwingen aan zijn infrastructuur. Zo wordt de langverwachte spoorverbinding vanuit Brunico/Bruneck in werking gesteld, worden enkele van de belangrijkste skiliften vernieuwd en opent de gloednieuwe skipiste en –lift RIED. Kronplatz maakt deze winter meer dan ooit zijn naam waar als maakt dé wintersportberg voor heel de familie.

     

    Naast de auto of skibus kan je het skigebied Kronplatz nu ook per trein bereiken vanuit Brunico. Dat betekent minder verkeer en een betere verbinding tussen de skiberg en de verder gelegen gemeentes. Bovendien verbindt de spoorbaan Kronplatz in 30min met de skigebieden van de Sextner Dolomieten, voor nog meer skiplezier.

     

    Wintersporters kunnen bovendien hun wagen echt thuis of aan het hotel laten tijdens hun verblijf. Dankzij de SKI MOBILITY DOLOMITES pas - een ticket voor het openbaar vervoer in heel Zuid-Tirol, die je samen met de skipas kan aanschaffen - reis je een hele week voor slechts € 6 over heel de regio.

     

    Dit winterseizoen opent de nieuwe skipiste en –lift RIED. Met een liftcapaciteit van 3.200 pers./u en een piste van 7km met 1.355m hoogteverschil wordt het winteraanbod van Kronplatz opnieuw duchtig uitgebreid.

     

    Daarnaast is ook de kabellift MIARA vernieuwd. Deze telt nu moderne kabines met 8

    Zitplaatsen. Ook de kabines van COL TORON zijn vernieuwd. Ook bij deze gondola daalt het aantal zitplaatsen van 11 naar 9, maar door een versnelde verbinding brengt de lift nu 2.600 pers./u naar boven.

     

    Ook het aanbod voor niet-skiërs wordt uitgebreidt: langlaufers verheugen zich op de

    opening van de nieuwe langlaufpiste bij Kronplatz-Gipfel.

     

    Kronplatz is traditioneel een geliefde bestemming bij de Belgische families. Het uitgebreide aanbod aan pistes voor elk niveau, talloze faciliteiten en kwalitatieve accomodatie in elke categorie staan garant voor een heerlijke gezinsvakantie. Het betoverende uitzicht boven op de Kronplatz is alleen maar de kers op de taart! RVH.

    www.kronplatz.com

     

     )






    18-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisparfums

    Prikkel al uw zintuigen!

    Villeroy & Boch presenteert huisparfums als designobject.

     

     

     

                           

    Altijd een frisse geur in huis, wie wil dat nu niet? Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Villeroy & Boch introduceert dan ook drie verschillende huisparfums, elk uitgevoerd in een eigen design, passend bij ieder interieur.

     

    Om niet alleen de geurzintuigen te prikkelen, bieden de huisparfums van Villeroy & Boch een mix van een heerlijke geur en een uniek design. Er zijn twee varianten: een huisparfum als spray, waarbij de spray in een keramieke houder zit, en een parfum die verspreid wordt via houten stokjes, in een glazen houder omhuld met keramiek.

     

    De geuren zijn er in drie varianten, samengesteld in Frankrijk uit perfect op elkaar afgestemde ingrediënten. Zo laat ‘Matin au jardin’ een frisse lentewind door uw huis waaien en is ‘Urban Oasis’ iets pittiger met een mix van citrus, peper, lavendel en patchouli. Met ‘1001 Epices’ waant u  zich in het Midden-Oosten, met ingrediënten als peper, nootmuskaat, kaneel en witte bloesem.

     

    De producten zijn navulbaar en worden verkocht in unieke cadeauverpakkingen. Een cadeautje voor uzelf of een ander! Test de geuren bij een House of Villeroy & Boch bij u in de buurt. RVH.

    www.villeroy-boch.com.

     

     

     








    17-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omami

    Ghecom lanceert nieuw trendmerk Omami

    Knappe Omami brooddozen en tableware verleiden met eenvoud en functionaliteit

     

     

    Omami brengt een vleugje levenskunst in het leven van alledag met klare ontwerpen en eenvoudige oplossingen. Combineerbare brooddozen, handige tableware en nog veel meer. Alles wat de moderne nomade en stijlbewuste mens nodig heeft om met smaak door het leven te stappen.

     

    Met de combineerbare lunchboxes van Omami eet je in stijl. Deze stapelbare, onbreekbare dozen in mooie natuurlijke kleuren zijn ideaal om gevarieerd en lekker gezond te lunchen. Ze worden samengehouden door een stevige elastieken band, zo eenvoudig is functionele elegantie. Klasse voor op kantoor, op school, overal waar de wind je heen voert. Omami biedt ook een isolerende bijpassende lunchbag om je maaltijden koel of warm te houden.

     

    De Omami lunchbox, een ontwerp van Borja Garcia, werd bekroond met de Red Dot Design Award, een van de belangrijkste designprijzen wereldwijd. Bij de toekenning van de prijs beoordeelde de jury de innovatieve impact, de esthetische kwaliteit, de functionaliteit, het gebruikscomfort en de emotionele waarde.

     

    Wie een stijlvolle garden of lounge party wil organiseren, vindt daarvoor de perfecte tools in de Omami Apero collectie. De collectie bestaat uit diverse glazen, schalen, spiesjes, dienbladen en hapjeslepels. Het design spreekt direct aan met zijn organische vormen en vloeiende lijnen. Er is keuze uit een uitvoering in een trendy en kleurrijk palet en een meer sobere variant in wit, zwart of transparant bruin, fumé genaamd.

     

    Het Spaanse Omami is met zijn vernieuwende design en actueel gebruik van hoogwaardige plastics een van de onthullingen gebleken op de Ambiente-beurs in Frankfurt. Met name de eenvoudige maar heel doordachte lijnen van de ontwerpen, hun functionaliteit en het kleurenpalet - rustig dan wel energetisch - trokken veel aandacht. Omami bewijst dat Europese kwaliteit en design nog altijd het verschil kunnen maken in een geglobaliseerde wereld.

     

    Point-Virgule is het huismerk van Ghecom. Dit eigen merk werd door Ghecom gelanceerd in 2002 en bestaat ondertussen al  uit 10 collecties: Point-Virgule Gift, Kitchen, Chrome, Barbecue, Curve, Bamboo, Baking, Cooking, Living, Kids. Ghecom NV is exclusief importeur van een uitgebreid aanbod design keukenartikelen van bekende en minder bekende merken. RVH.

    www.point-virgule.be

     







    16-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vino Mundo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Unieke wijnbox en twee heerlijke biologische wijnen

     

     

     

     

    Natuurpunt komt al meer dan 50 jaar op voor de natuur in Vlaanderen. Natuurgebieden aankopen is de beste garantie om die natuur een toekomst te garanderen. Duizenden vrijwilligers zetten zich hiervoor dagelijks in en geven een enthousiast gezicht aan natuurbehoud en -beleving. Door de aankoop van dit wijnpakket maak je kennis met twee heerlijke biologische wijnen. Daarenboven draagt deze aankoop bij tot de uitbreiding van natuur in Vlaanderen. Een bijdrage die broodnodig is want voor elke aankoop moet Natuurpunt, naast de subsidies, zelf een bedrag op tafel leggen. Dit wijnpakket geeft Natuurpunt de mogelijkheid om 8 m² natuur aan te kopen. Wat is er mooier dan het glas te heffen op de gezondheid van de natuur in Vlaanderen.

     

    Gilles Louvet begon in 1993 met de productie van wijnen uit biologische landbouw. Trouw aan zijn filosofie weert hij sindsdien alle chemische stoffen die schade kunnen toebrengen aan mens en milieu. Zo dragen bijvoorbeeld de kurken het FSC-label. De kwaliteit van de wijnen wordt extra onderstreept door het winnen van talrijke nationale en internationale medailles.

     

    Gilles Louvet: “Onze wijnen worden geproduceerd met respect voor traditie en door de passie van de wijnmaker voor zijn terroir. Het harde werk in de wijngaard met respect voor de natuur geeft een bijkomende dimensie aan onze wijnen. “

     

    De Cabernet Sauvignon - Merlot heeft een mooie donkerrode kleur en een geurig boeket van zoete specerijen, kruidnagel en braambessen. Rijk in de mond, met zachte tannine en een goede structuur. Een volfruitige en ronde wijn met aroma’s van zwarte bessen, bosvruchten en met lichte toetsen van gebrande koffie. Serveren op 16 °C bij gegrild vlees of rijpe kazen.

     

    De Sauvignon Blanc heeft een lichtgele kleur met groene tinten. Volfruitige en evenwichtige witte wijn met uitbundige verwijzingen naar citrus en vegetale toetsen. De wijn eindigt met aroma’s van vers fruit en bloemige toetsen. Serveren op 12 °C met schaaldieren, gegrilde vis of geitenkaas. RVH.

    www.vinomundo.be

    www.natuurpunt.be

     

     

     

     

    15-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coq des Prés

    De biologische hoevekip ‘Coq des Prés’:

    van eigen bodem, heerlijk en … 100 % biologisch!

     

     

    Coq des Prés, de biologische hoevekip made in Belgium heeft net het logo « Coq de Cristal 2011 » gewonnen. Onder de beste voedingsproducten van het jaar 2011, heeft APAQ-W (Agence Wallonne pour la Promotion d'une Agriculture de Qualité) net de eerste prijs toegekend aan « Coq des Prés ».

     

    Nu we ons meer dan ooit afvragen wat er precies op ons bord ligt en waar het vandaan komt, is het wel heel geruststellend te weten dat er nog steeds gevogelte bestaat dat tegelijk:heerlijk smaakt, op eigen bodem werd gekweekt in het kader van een duurzame ontwikkeling, volgens een Europees biologisch lastenboek dat streng werd gecontroleerd. Dit gevogelte, dat zo uitzonderlijk is omdat het zowel de gezondheid van de consument als het milieu beschermt, is de biologische hoevekip ‘Coq des Prés’.

     

    De Coq des Prés werd dicht bij ons gekweekt in de openlucht. De kweekduur is langer, wat de garantie biedt op zowel steviger als sappiger vlees. Het bevat minder water, meer proteïnen en minder vetten. Het vet is bovendien beter verdeeld over de spieren, waardoor het vlees meer doorregen (en dus lekkerder) is dan wat we doorgaans in de winkel vinden.

     

    Maar er is meer dan de smaak alleen … Het vlees van de ‘Coq des Prés’ bevat van nature Ω 3. Naast de voeding die ze van de kweker krijgen, voeden de dieren zich ook op heel natuurlijke wijze op de weide, waar ze talloze voedingsstoffen vinden die essentieel zijn voor het evenwicht van hun lichaam … en op termijn ook dat van ons!

     

    Het spreekt voor zich dat de traceerbaarheid, een wettelijke verplichting, nauwgezet wordt gerespecteerd. Het kweekconcept van de ‘Coq des Prés’ kadert in een methode die zoveel mogelijk aansluit op een strategie voor duurzame ontwikkeling.

     

    De kwekers van de ‘Coq des Prés‘ proberen de ecologische impact van hun activiteit voortdurend tot een minimum te beperken. Voor de voeding van hun dieren kiezen de kwekers trouwens voor grondstoffen van eigen bodem. RVH.

    www.coqdespres.be





    15-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horeca expo

    Horeca Expo toont mogelijkheden voor een meer ecologische horeca

     

     

     

     

    Geen enkele branche van de Belgische horeca kan nog om de ecologietrend heen. Overschakelen naar ecovriendelijke en duurzame praktijken vergt investeringen, maar biedt ook voordelen en kansen. En dan spreken we nog niet over de wettelijke milieuverplichtingen die al bestaan of die nog op ons afkomen.

     

    Ook Horeca Expo kon er dus niet om heen. Onder het motto Face The Green Future is duurzaamheid in 2011 de rode draad door de belangrijkste horecavakbeurs van België. Er zijn reeds enkele merkwaardige initiatieven:

    • Begin 2012 opent in Limburg het eerste passiefhotel ter wereld
    • Professionele horecaklanten die een duurzaam imago willen uitstralen, zoeken meetinglocaties met een ecolabel
    • Meer en meer toprestaurants zoeken samenwerking met lokale producenten

    .    Cafés en nightlifezaken schakelen steeds vaker over op ledverlichting

     

    De bezoeker krijgt op Horeca Expo tips om ecologischer te werken en het motto Face The Green Future te ondersteunen :

    • Door de beurshallen loopt een Groen Parcours langs exposanten die ecologische of duurzame producten en hulpmiddelen aanbieden.
    • In Chef’s Place en tijdens de randevenementen wordt gewerkt met ecologisch serviesgoed en fairtrade linnen. Ruimtes worden ingericht met duurzaam meubilair en ecologische lampen.
    • Voor het eerst zal Horeca Expo een Innovation Award Sustainability toekennen aan het beste product of idee dat horecaondernemers kan helpen duurzamer te werken.
    • Er worden infosessies georganiseerd over de Groene Sleutel (het officiële ecolabel voor hotels),   “intelligent nutrition” en de vraag “hoe haalbaar is duurzaamheid in de catering

     

    Verder bestendigt de beurs zijn samenwerking met grote partners in de sector. Zoals de Master Classes van GaultMillau, de presentatie van de nieuwe Michelingids, de Vis van het Jaar wedstrijd van de VLAM en de wedstrijd voor Jong Talent van de Disciples d’Escoffier Benelux…RVH.

     

    Horeca Expo 2011 : 20 t.e.m. 24 november, Flanders Expo Gent.

    www.horecaexpo.be

     

    15-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relais royal

     

    Relais Royal, een goed bewaard geheim!

     

     

     

     

    Het pittoreske Franse stadje Mirepoix, zoals we het vandaag kennen, werd in de 14de eeuw gebouwd, maar heeft een aantal plekken  die wel tot de 11de eeuw teruggaan. In het hartje van deze prachtige ‘bastide’ ligt het historische Huis Malroc de Lafage,  of Relais Royal zoals het vandaag bekend is! Mirepoix ligt aan de voet van de imposante Pyreneeën en betovert bezoekers met zijn charme en zonneschijn.

     

    Het statige historische huis werd met veel liefde in zijn oorspronkelijke 17de eeuwse glorie hersteld, met modern comfort en een luxe inrichting als uitgangspunt. Vandaag is het 4* Relais Royal, met voorsprong, het meest vooraanstaande hotel van de Ariège streek.

     

     17de eeuwse charme in een luxe verpakking: Relais Royal heeft 9 uitzonderlijke en individueel ingerichte kamers en suites, en is met veel trots lid van de prestigieuze keten Relais & Châteaux. Sinds de opening van dit prachtige huis in 2004,werd het gastvrije onthaal van alle gasten tot in de puntjes uitgewerkt en maakt het de charme uit van een verblijf in Relais Royal.

     

    Elke kamer heeft een zeer eigen karakter en originele details, zoals een aantal exclusieve houten deuren die dateren uit de Lodewijk XIV periode. Het zijn zeer ruime kamers met hoge plafonds, ze zijn smaakvol ingericht en beschikken allemaal over een  luxe badkamer met aparte douche en individuele airconditioning. In hotel Relais Royal worden de gasten in de watten gelegd: zo vinden ze in de kamers een gratis selectie drank en fruit, grote king size ‘Treca’ bedden die zo comfortabel zijn dat je ze met tegenzin verlaat,  een LED flat screen televisie met een grote keuze aan kanalen, een iPod/iPhone docking station om je eigen relaxerende tunes te kiezen. In alle kamers beschikken de gasten eveneens over gratis Wifi en ADSL verbinding en een Nespresso koffiemachine.

     

    Bon Appétit!

    Le Ciel d’Or – een culinaire belevenis

     

    Geniet van een unieke culinaire ervaring in het ‘Ciel d’Or’ restaurant waar chef en eigenaar Rogier van den Biggelaar elke avond zijn marktverse ontdekkingsmenu voorstelt: een ‘Dégustation Unique’ 5 gerechten bereidt met ingrediënten gekozen uit de rijke variëteit die in de streek te vinden is. De gerechten volgen de seizoenen en worden in de lokale specialiteiten verwerkt, dan wel in een eigen versie van de chef.

    Chef Rogier introduceert persoonlijk de gerechten aan tafel bij de gasten en haalt eveneens de nodige aangepaste wijnen uit zijn uitgebreide wijnkelder waar men een grote keuze aan wijnen uit de streek kan vinden. Voor een verschillende wijn bij elk gerecht is de ‘Ballade de Vins’ , een wijnarrangement, een juiste keuze.

     

    Lekker ontspannen!

     

    Mirepoix is één van de belangrijke steden in het historische land van de Katharen en is ideal gelegen om als basis te dienen voor het verkennen van de vele imposante kastelen, abdijen en kathedralen , getuigen van een turbulente religieuze periode die een inspiratrie is geweest voor vele schrijvers, waaronder Dan Brown!

    Op het einde van een dag sightseeën of hiken in de prachtige Bergen en valleien rond Mirepoix, is een verfrissende duik in het zwembad dan ook welkom. Je kan je natuurlijk ook een dagje aan de rand van het zwembad laten verwennen met lekkere snacks en drankjes door de beide eigenaars van Relais Royal... een leuk alternatief!

     

    Het Relais Royal is zeer zeker een klein juweeltje genesteld in een kleurrijk en strategisch geplaatst stadje. RVH.

    Relais & Châteaux Relais Royal

    Restaurant Le Ciel d’Or

    www.relaisroyal.com

                                   

              

     











    14-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische topmodellen

    JBC strikt Belgische topmodellen

     

     

    De Belgische modeketen JBC pakt dit najaar uit met een reeks opmerkelijke TV-spots. Alle aandacht gaat naar de kleding en de emotie die ze oproepen. Mode is immers emotie en dat wil JBC weergeven in deze campagne. Bovendien ligt de focust ook op het Belgische karakter van JBC. Daarvoor doen ze beroep op drie Belgische topmodellen : Elise Crombez, Kjell Bracke en Hannelore Knuts, stuk voor stuk klinkende namen in de internationale modellenwereld. Ze combineren het professionalisme van de wereldtop met een no-nonsense attitude, wat hen zo bijzonder maakt.

    De campagne werd uitgewerkt door het reclamebureau The Ideas Unit, ingeblikt door het Belgische productiehuis Dr. Film en geregisseerd door Tim Keul, die thuis is in de internationale modewereld. Voor de special effects werd beroep gedaan op het bedrijf dat de effecten in “The Pirates of the Caribbean” op zijn naam heeft staan.

    Het resultaat van deze elementen, in combinatie met de moderne en bruisende uitstraling van Barcelona, zijn drie eigentijdse spots die qua niveau kunnen tippen aan deze van internationale modehuizen. Met dat verschil dat de kleren van JBC die getoond worden, in ieders bereik liggen. 

    De eerste spot “Colors” met Kjell Bracke focust op kleurige jurken en zal begin september uitgezonden worden. De tweede spot zal begin oktober op het scherm komen. Hierin vertolkt Elise Crombez de rol van een vrouw die zich klaarmaakt om naar kantoor te gaan. Telkens ze op een andere plaats komt, krijgen we een andere outfit te zien uit de collectie “Nightwish”, een stijlvolle lijn voor kantoor of voor een avondje uit.  De derde spot met Hannelore Knuts wordt in november uitgezonden. Hierin staan homewear en lingerie centraal. De sfeer verschilt van de eerste twee spots. De boodschap die erachter schuilt, zal pas later onthuld worden naar aanleiding van een bijzonder evenement. Wait and see…RVH.





    12-09-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!