Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Langste cruisedag

     

    Cruisesector maakt zich op voor De Langste Cruisedag

     

     

     

    Een zestigtal reiskantoren, cruiserederijen en touroperators slaan op donderdag 14 oktober 2010 de handen in elkaar voor de tweede uitgave van De Langste Cruisedag. De bedoeling van het initiatief is de verkoop van cruises in de kijker te zetten. De reiskantoren die aan dit evenement deelnemen, houden die dag hun deuren open tot 20 uur en de meeste rederijen geven een uitzonderlijke korting van 5 procent.

     

    De cruises winnen aan belang. Dat ontgaat ook de reisagentschappen niet. Steeds meer reisagenten wonen op regelmatige tijdstippen de workshops en opleidingen van de beroepsvereniging Cruise & Ferry World bij. Op die manier willen ze hun kennis van de diverse cruiseproducten verruimen en actualiseren. Deze reisagenten mogen zich bijgevolg “Certified Agent” noemen en zijn te herkennen aan het label uitgereikt door Cruise & Ferry World, alsook op C&FW website. Deze reiskantoren staan op 14 oktober dan ook op de eerste rij om hun klanten de perfecte cruise voor te stellen.

     

    Het welslagen van De Langste Cruisedag hangt evenwel af van de medewerking van alle actoren. Niet alleen de reiskantoren, maar ook de filialen van de rederijen, de generaal agenten, cruisetouroperators en generalists die aan De Langste Cruisedag meewerken, houden hun reservatiediensten die dag uitzonderlijk open tot 20 uur. Tijdens diverse promotionele acties die in de loop van de dag worden georganiseerd kan trouwens een cruise worden gewonnen. RVH.

    www.cfw.be

    10-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sag van het brood

     

    21 oktober: Dag van het Brood. Brood hoort erbij!

     

    Brood is een eigentijds product en hoort erbij! Op 22 oktober 2009 lanceerde de volledige broodsector zijn eerste nationale Dag van het Brood. Bedoeling was om brood als gezonde en lekkere bron van energie in de kijker te zetten. En dat is prima gelukt. Een vervolg hierop kon dus niet uitblijven. De tweede editie van de Dag van het brood vindt plaats op 21 oktober 2010.

     

    Brood is belangrijk in onze eetcultuur en de cijfers bewijzen het : op een gewone dag eet 71 % van de Belgen boterhammen, 17 % eet broodjes en 10% eet stokbrood. Brood is zelfs het vaakst geconsumeerde voedingsproduct in Vlaanderen en laat vlees, aardappelen en ontbijtgranen ver achter zich.

     

    Brood wordt in de eerste plaats ’s ochtends gegeten als ontbijt, gevolgd door een middaglunch en brood als avondeten. Het is een goede bron van meervoudige koolhydraten, voedingsvezels, vitamines en mineralen en draagt bij tot een gezonde en evenwichtige voeding.

     

    Wat de Belg het liefst tussen zijn brood legt ? De top tien wordt aangevoerd door kaas, gevolgd door choco(lade), confituur, gekookte ham, salami, gerookte ham, américain préparé, kip- en kalkoenbereidingen, smeerkaas en vleessalade.

     

    De Dag van het Brood is een initiatief van de verschillende beroeporganisaties binnen de broodsector en VLAM. Met de Dag van het Brood willen ze onderstrepen dat brood perfect past binnen onze hedendaagse voedings- en leefgewoonten. Het is trendy, makkelijk en snel klaar! Het is lekker, gevarieerd en bovendien gezond. Kort samengevat: brood hoort er bij! RVH.

    www.alledagenbrood.be

    09-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Le Meridien

    Hotel Le Méridien is opnieuw gemakkelijk bereikbaar

    Einde werken aan het Europakruispunt

     

     

     

     

    De werken aan het Europakruispunt zijn afgerond en het compleet vernieuwde plein werd onlangs officieel ingehuldigd door de autoriteiten van de Stad Brussel. Na 15 maanden werken, is hotel Le Méridien, dat recht tegenover het Centraal Station ligt, dus opnieuw perfect bereikbaar.

     

    De herinrichting van het Europakruispunt maakt deel uit van een groot mobiliteitsplan van de Stad Brussel. Dit plan heeft onder andere als doel om de verbinding tussen de beneden- en bovenstad te verbeteren waarbij voetgangers voorrang krijgen op het autoverkeer, om zo een soort 'Ramblas' te creëren voor Brusselaars en toeristen. De werken hebben in totaal 15 maanden geduurd. De grote werken waren reeds afgerond in juli, maar gedurende de hele zomer is nog verder gewerkt aan de afwerking.

     

    Egbert Buursink, hotelmanager van Le Méridien : " Tijdens de werken was het hotel zeer moeilijk bereikbaar. We hebben zelfs onze hoofdingang en receptie tijdelijk moeten verplaatsen naar de zijkant van het hotel. We zijn dus erg blij dat de werken eindelijk zijn afgerond en het hotel opnieuw goed bereikbaar is. Het resultaat van de werken is zeker geslaagd en onze klanten kunnen voortaan genieten van een mooi uitzicht op het Europakruispunt dat nu ook voorzien is van een prachtige lichtgevende ring. Daarnaast is het ook zeer rustig, omdat het plein voortaan autovrij is. 

    Dankzij de voetgangerszone, die nu de beneden- met de bovenstad verbindt, is de BOZAR, onze culturele partner, nu nog makkelijker bereikbaar geworden voor onze klanten, die daar gratis toegang hebben tot alle exposities."

     

    Hotel Le Méridien is ideaal gelegen in het hart van de Belgische hoofdstad, op slechts 5 minuten wandelen van de Grote Markt. Dankzij de ideale ligging recht tegenover het Centraal Station, is er een rechtstreekse verbinding met de luchthaven en met de Thalys en Eurostar.  Met 224 kamers en suites, en 15 verschillende vergader- en feestzalen is het hotel een bijzonder adres voor internationale gasten die voor zaken of plezier in Brussel verblijven. RVH.

    08-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanson, een unieke stijl

    EEN UNIEKE STIJL. NIETS DAN PLEZIER.

    250 jaar nauwgezette zorg voor perfectie en elegantie.

     

     

     

    Van hun creatie via een eeuwenoud ambachtelijk procedé tot het eindresultaat, een intens frisse en unieke smaak, heeft Lanson Champagne een unieke stijl waar elke connaisseur voor zwicht.

     

    Lanson wil magie in een glas creëren via de perfecte combinatie van nauwkeurigheid en verwondering. Zijn uiterst evenwichtige smaak brengt de charme en diversiteit van zijn wijngaarden tot leven, evenals de subtiele smaak van de druiven die rijpen onder de wisselvallige hemel van de Marne-regio. De delicate, bruisende en mousserende Lanson Champagne steelt ongetwijfeld de show, wat de gelegenheid ook is. Een van Victor Lansons grapjes werd dan ook een van de filosofieën van het Huis: “Wij maken cuvées voor onszelf, en wat we zelf niet achterover kunnen gieten, dat verkopen we!”

     

    De uitzonderlijk heerlijke smaak van Lanson Champagne is het resultaat van een zeldzaam en bijzonder procedé: niet-malolactische gisting. Champagne wordt voornamelijk gecreëerd door de voltooiing van twee natuurlijke opeenvolgende gistingsprocessen: alcoholische gisting (waarbij de suiker in de druiven wordt omgezet in alcohol) en malolactische gisting (waarbij appelzuur wordt omgezet in melkzuur). Deze laatste stap garandeert een stabiele wijn, maar heeft ook de neiging de fruitige aroma’s te onderdrukken. Dankzij perfecte controle- en beheerssystemen in de wijnmakerij kan het Huis Lanson deze tweede gisting overslaan.

     

    Lanson staat voor een heerlijke smaak en stijl en biedt kwaliteit, frisheid en elegantie, in grote mate dankzij deze unieke productiemethode, een voortzetting van de originele productiemethodes van de oprichters. De geest van de brut champagnes die jarenlang werden gemaakt en met plezier geproefd in de kelders van Lansons hoofdzetel in rue de Courlancy blijft behouden.

     

    Deze lange geschiedenis en vurige passie leeft al tientallen jaren voort dankzij Lansons chef de cave, Jean-Paul Gandon. De prioriteiten van Lanson blijven net als bij het prille begin de druiven en de volheid van de wijnen. Het geheim: pinot noir in de druivenmengeling. Lanson ziet ook het belang in van het rijpingspotentieel van zijn wijnen.

     

    De non-vintage cuvées rijpen minstens drie jaar in de kelders en de vintage cuvées minstens vijf jaar. Dit geeft de wijnen een betere smaak en een mooier uitzicht.

     

    Bij het specifieke productieproces van Lanson moeten de vintages, die enkel met de meest vermaarde Grands Crus worden gemaakt, langer rijpen om hun werkelijke potentieel te bereiken. Deze extra rijping zorgt ervoor dat ze als het ware open bloeien. Mettertijd krijgen de wijnen ‘tertiaire smaken’, subtiele en delicate toetsen. RVH. 





    07-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRU Lady Chef

     

    BRU LADY CHEF OF THE YEAR 2010 ZET ZICH IN VOOR HET GOEDE DOEL

     

     

    Het BRU Lady Chef of the Year evenement verkiest elk jaar de beste vrouwelijke chef. Vanaf dit jaar wenst de organisatie ook een goed doel te ondersteuning, een goed doel dat de Lady Chef laureate zelf mag kiezen. Voor Ingrid Neven is dat Antwerp Diner geworden.

     

    Antwerp Diner is een fundraiser voor onderzoek naar en preventie van het HIV-virus en AIDS. De vereniging organiseert jaarlijks een benefietevenement. De BRU Lady Chef of the Year en haar partners zullen Antwerp Diner financieel steunen. Bovendien zal Ingrid Neven (restaurant Pazzo) volledig belangeloos mee instaan voor het gastronomische luik van de avond.

     

    Ingrid Neven: “De strijd tegen AIDS ligt me nauw aan het hart omdat ik zelf al een paar vrienden aan de ziekte verloren heb. Het is immens belangrijk dat HIV en AIDS opnieuw onder de aandacht gebracht worden, en precies daarvoor zorgt Antwerp Diner. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om er mijn schouders mee onder te zetten.” Het benefietevenement vindt dit jaar plaats op zondag 28 november. www.antwerp-diner.be

     

     

     

    Wie wordt de BRU Lady Chef of the Year 2011?

     

     

    De verkiezing van de nieuwe Lady Chef gaat nu van start. Voor de 21ste keer op rij zal de vrouwelijke chef worden bekroond die het best scoort qua creativiteit en smaak in de keuken. Stemmen kan iedereen, via www.ladychef.be/verkiezing2011, tot 31 oktober middernacht. Wie stemt, maakt kans op een diner voor max. 6 personen in het restaurant van de winnares!

     

    Welke vrouwelijke chef de gegeerde titel behaalt en het gezelschap vervoegt van gerenomeerde voorgangsters zoals Ingrid Neven (Pazzo, Antwerpen), Sofie Dumont (Les Eleveurs, Halle) en Arabella Meirlaen (Li Cwerneu, Huy), weten we eind januari 2011. RVH.





    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantik hotels

    Romantik Hotels & Restaurants wordt N.V.

     

     

     

     

    Romantik Hotels & Restaurants GmbH is per heden omgezet in een niet beursgenoteerde naamloze vennootschap (AG). Naar verwachting zal de transformatie naar deze internationaal erkende rechtsvorm een positief effect hebben op de expansie van het op kwaliteit gerichte hotelsamenwerkingsverband.

     

    Het jaar 2010 vormt een mijlpaal in de ontwikkeling van Romantik Hotels & Restaurants.  De Europese hotelorganisatie is in de afgelopen jaren steeds gegroeid en kent inmiddels 205 aangesloten hotels in 10 Europese landen. In de Benelux zijn 12 hotels verbonden aan het samenwerkingsverband. Als niet beursgenoteerde naamloze vennootschap presenteert Romantik Hotels & Restaurants AG zich nadrukkelijk als internationaal georiënteerde onderneming. Het hoofdkantoor bevindt zich in Frankfurt am Main.

     

    Ex-voorzitter Roland Zadra en directeur Inge Struckmeier zijn benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. De negen leden van Raad van Toezicht werden gekozen tijdens de laatste algemene jaarvergadering. Dr. Florian Kreibich, advocaat in Salzburg, en hoteleigenaar Achim Kniese uit Bad Hersfeld zijn benoemd tot voorzitter respectievelijk vice-voorzitter van de Raad van Toezicht. De overige leden van de Raad van Toezicht komen uit Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland. RVH.

    www.romantikhotels.com

    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het avontuur van lanson

    HET AVONTUUR VAN LANSON CHAMPAGNE

    250 jaar nauwgezette zorg voor perfectie en elegantie.

     

     

     

    Dit avontuur begon in 1728, toen koning Lodewijk XV een wet goedkeurde die de export van champagne regelde. François Delamotte, toenmalig viceburgemeester van Reims, zag snel het internationale potentieel van deze bijzondere wijn. In 1760 richtte hij zijn eigen champagnehuis op. In 1786 werd het omgedoopt tot Delamotte Père et Fils. Begin negentiende eeuw sloeg Jean-Baptiste Lanson de handen ineen met Nicolas-Louis Delamotte (François Delamotte’s jongste zoon) en in 1837 kreeg het champagnehuis de naam Lanson Père et Fils.

     

    Sinds het prille begin streefde het Huis ernaar jong talent te ontwikkelen en zich toe te spitsen op de Europese markt en zijn koningshuizen en keizerlijke hoven. De daarop volgende internationale uitbreidingen gebeurden onder het waakzame oog van Jean-Baptistes oudste zoon, Victor-Marie Lanson. In 1900 werd Lanson Père et Fils door koningin Victoria officieel benoemd tot hofleverancier van het Engelse hof, een eer die tot op vandaag standhoudt. In 1937 anticipeerde Victor Lanson de evolutie van de moderne markt met de ontwikkeling van het merk op internationaal niveau. De ‘non-vintage brut’ werd omgedoopt tot ‘Lanson Black Label’, een naam die de essentie van Lansons stijl perfect weergeeft. Het product blijft een paradepaardje van het Huis.

     

    Mettertijd werd het productassortiment verder uitgebreid. Bovendien genoten de wijnen een steeds grotere faam. Na het wijnjaar 1904 en Lansons belangrijke mijlpaal, de creatie van de eerste roséchampagne uit de regio in 1950, zag de Noble Cuvée het levenslicht, met als eerste wijnjaar 1979.

     

    In 2006 trad Lanson Champagne toe tot de groep Boizel Chanoine Champagne, die sinds 2010 als Lanson-BCC door het leven gaat. Het Huis lanceerde ter gelegenheid van zijn 250ste verjaardag de Extra Age Cuvée – een mengeling van druiven uit drie uitzonderlijke wijnjaren: 1999, 2002 en 2003. Een prestigieus feest vond plaats in het  Kasteel van Versailles, de ideale manier om 250 jaar perfectie te vieren. RVH.



    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange zomer op Corsica

    De lange zomer van Corsica met SNCM

     

     

     

    Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar het ook in het najaar nog warm en zonnig is, waar je kan genieten van een uitzonderlijk lange zomer? Corsica beantwoordt zeker aan dat verlangen want tijdens onze herfst is het op l’Ile de Beauté nog een en al genieten van aangename temperaturen en van nog veel meer.

     

    Corsica wordt terecht l’Ile de Beauté genoemd. Het is niet alleen het mooiste maar ook het meest veelzijdige eiland in de Middellandse Zee. Het is een bestemming voor elk type reiziger, voor wie houdt van ongerepte natuur, van een rijke cultuur of voor wie eens gewoon wil uitblazen, genieten van een rustgevende break. Daarenboven is de reis naar Corsica op zich al een heerlijkheid, zeker met de prijsgunstige ferry van SNCM, dé transportspecialist voor Corsica ( www.sncm.be).

     

    Het najaar is de ideale periode om de Corsicaanse bergen in te trekken, te wandelen langs bewegwijzerde paden die het eiland in alle richtingen doorkruisen. Het is dan niet te warm en de natuur tooit zich met de wonderlijkste kleuren.

     

    Corsica heeft zijn oude tradities goed weten te bewaren. Een bijzonder aantrekkelijke formule om het authentieke, unieke Corsica te beleven is een verblijf op de boerderij. Gezien de typische gewoonten en gebruiken is dit de beste plaats om de producten van het land te proeven, de echte gastronomie van Corsica te ontdekken.

     

    Een culturele reis of een citytrip naar Corsica, dat klinkt misschien verrassend maar je moet het eens proberen want het is een onvergetelijke ervaring. Steden als Ajaccio en het barokke, Italiaans getinte Bastia hebben een rijk cultureel erfgoed met historische monumenten en interessante musea. Daarenboven zijn het uiterst gezellige, sfeervolle bestemmingen waar het tijdens het najaar aangenaam rustig is.

     

    Omdat Corsica een lange zomer heeft en omdat je tijdens die nazomer zoveel verschillende dingen kan zien en beleven is een break op l’Ile de Beauté tijdens de maand oktober ten zeerste aanbevolen. Met de ferry van SNCM en met de logiesmogelijkheden van Via Corsa Reizen is een reis naar Corsica daarenboven in een handomdraai geregeld. RVH.

    06-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanson 250 jaar jong

    LANSON CHAMPAGNE VIERT 250ste VERJAARDAG MET EXTRA AGE CUVEE

    Speciale editie weerspiegelt unieke stijl van het Huis

     

     

     

    De Extra Age cuvée, minstens vijf jaar gerijpt in de wijnkelders in Reims, werd gelanceerd ter gelegenheid van Lansons 250e verjaardag en weerspiegelt de unieke verdiensten van het Huis.

     

    De fles heeft een traditionele maar ook artistieke vorm en is voorzien van een delicaat etiket met gouden lettertype. Op het etiket prijken bovendien een groot en een klein Maltezer kruis, het symbool van het merk, in een opvallende rode tint. Ze zijn een eerbetoon aan Nicolas-Louis Delamotte, de jongste zoon van de oprichter van Lanson Père et Fils, en ridder van de Orde van Malta, die dit kruis als herkenningsteken gebruikt.

    De Extra Age cuvée is de perfecte combinatie van voortreffelijkheid en smaak. De fles van deze nieuwe cuvée belooft al een uitzonderlijke champagne. De wijn zelf lijkt op het eerste gezicht een delicate gele jurk die bruisend danst, met vijgen, winterperen en honing op de neus.

     

    Deze champagne heeft een volle, complexe smaak en een intense en langdurig frisse afdronk. De unieke stijl van Lanson komt onmiddellijk tot uiting. Deze nieuwe extra Age cuvée bevat drie uitzonderlijke wijnjaren: 1999, 2002 en 2003.

     

    De lange traditie van de Lanson Champagne van midden negentiende en twintigste eeuw wordt voortgezet met de nauwkeurige combinatie van chardonnay uit de Côte des Blancs (40%) en pinot noir van de beste wijngaarden in Verzenay en Bouzy (60%).

     

    Lansons Extra Age is ideaal als aperitief, bij speciale gelegenheden of bij heel wat uiteenlopende gastronomische creaties: kalfszwezerik met kastanjes en een vleugje truffel, gefrituurde beboterde kalfslapjes, kreeftgratin met kruiden, oesters, gepocheerde rivierkreeft met groenten, snoekfilets met hanenkam, tarbot met zeeschelpen, filet van melkgevoed kalfsvlees… Talloze mogelijkheden dus, verschillend van seizoen tot seizoen. Eén ding is zeker: de fijne bubbels van de Extra Age cuvée en een gourmetschotel, dat is altijd een onklopbare combinatie! RVH.



    05-10-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla: hond mag mee op reis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Belvilla vakantiewoningen: hond mag mee op reis!

    Belvilla zet diervriendelijk vakantiewoningenaanbod in de verf in het kader van Werelddierendag

     

     

     

    Volgens Belvilla, één van de grootste spelers op de markt van de vakantiewoningen, neemt maar liefst 20% van de vakantiegangers een huisdier mee tijdens de herfstvakantie. Belvilla heeft binnen haar aanbod maar liefst 6000 vakantiewoningen waar ook een huisdier welkom is. Dat is leuk, niet alleen voor de reiziger maar ook voor het huisdier zelf dat zijn baasjes niet graag ziet vertrekken. Naar aanleiding van de WERELDDIERENDAG op 4 oktober mag het diervriendelijke aanbod van Belvilla wel even in de verf gezet worden.

     

    Huisdieren zijn niet zelden een probleem voor wie graag met vakantie gaat. Op veel plaatsen zijn honden niet welkom waardoor het aantal vakantiebestemmingen en ook de logiesmogelijkheden, aanzienlijk wordt beperkt. Maar Belvilla biedt een leuke oplossing die hond en baasjes zullen verheugen.

    Niet alleen voor een korte break tijdens de mooie herfstmaanden of tijdens de herfstvakantie zelf, maar ook voor de wintersportvakantie zijn er vele mogelijkheden om een vakantiewoning van Belvilla te huren waar je de lieve viervoeter kan meenemen. In ruim 1700 wintersportaccommodaties zijn huisdieren toegestaan!

     

    De chalet Rotfuchs ligt op 1570 meter hoogte in het mooie bergdorp Bellwald. Het panorama op het Fieschertal en het Rhônedal is imponerend. De chalet is een 400 jaar oude stal, verbouwd tot een vakantiewoning met alle comfort. Het huis ligt weg van de straat en je bereikt het via een 20 meter lang bergpadje.  Er is een mooi terras, ideaal voor een ontbijt in de frisse ochtendlucht. In de woon/eetkamer staat een houtkachel waar het super gezellig is tijdens de lange winteravonden en waar je kan genieten van kaasfondue en raclette.

    Op loopafstand is er een supermarkt, een bakker, een bank, een skischool en enkele restaurants. Zowel tijdens de winter als de zomer kan je er allerlei sportactiviteiten beoefenen. Er is een skilift op 10 minuten stappen en de skibus stopt op 50 meter. Het skigebied van Bellwald biedt mogelijkheden voor elke type skiër, voor groot en klein. De grote skiarena Riederalp/Bettmeralp is 10 minuten ver met de auto. Daar kan je genieten van de onbeperkte skimogelijkheden tot op een hoogte van 3100 m. In de Belvilla vakantiewoning Rotfuchs zal je hond zich zalig gelukkig voelen  want ook hij houdt beslist van zuurstofrijke lucht en niet in het minst van ruimte. RVH. (http://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/ch-3997-07.html). 

    03-10-2010 om 09:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tools for cooks

    Tools for Cooks

    Geslaagd met brio: het trechtertrio

     

     

     

    Cuisipro maakt komaf met keukengeklungel met drie trechters in één. De pepermolen bijvullen. Zelfgemaakte confituur in bokalen gieten. Gemalen kruiden in een klein potje bewaren… Geen keuken zonder geklungel! Als specialist in vernuftige

    keukenhulpjes maakt Cuisipro komaf met geknoei & gefoeter dankzij de handige trechter. Of beter, trechters, want met drie-in-één brengt hij in één-twee-drie heel wat keukenklussen tot een goed eind.

     

    Of het nu gaat om poeder, confituur of peperbolletjes, de nieuwe trechter van Cuisipro brengt elke vloeistof of substantie zonder morsen over naar een ander recipiënt. Dat komt omdat de trechter eigenlijk bestaat uit drie trechters: je kan de drie delen tegelijk gebruiken door ze in elkaar te klikken – een grote trechter met een klein tuitje – of je kan de delen afzonderlijk benutten. Precies de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat Cuisipro met brio slaagt voor heel wat keukenkarweien.

     

    Het eerste, bovenste deel is een grote trechter waarmee je makkelijk vloeistoffen kan overgieten. Daarbij is de volledige trechter bestand tegen warmte – ideaal voor soep of confituur dus. Plaats de bijhorende zeef in de trechter om grote stukken tegen te houden. De tweede trechter, mediummodel, heeft een unieke tuit om vlot producten met een ronde vorm erdoor te laten glijden – denk aan peperbolletjes. De kleinste trechter leent zich dan weer bij uitstek om poeders (bijvoorbeeld gemalen kruiden) en vloeistoffen (bijvoorbeeld olie) in een smaller recipiënt te gieten.

     

    Kortom, veel gebruiksgemak voor weinig ruimte want de verschillende trechters laten zich makkelijk in elkaar stapelen en opbergen. RVH.

    www.cuisipro.com | www.demeyere.be





    03-10-2010 om 08:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsfeesten

    Voor gezellige eindejaarsfeesten om van te smullen!

    Chocolade-ideeën van Leonidas… het kan niet op!…

     

     

     

     

    Traditiegetrouw maakt Leonidas, toonaangevend Belgisch chocolatier en producent van exclusieve recepten, zich op om jong en oud met Sinterklaas en de eindejaarsfeesten weer heerlijk te verwennen.

     

    In dit feestelijke seizoen bij uitstek zal Leonidas de Sint ongetwijfeld influisteren wat hij zeker niet mag vergeten als hij de schoentjes van alle brave kinderen gaat vullen: heerlijke chocolade sinterklaaslolly’s én natuurlijk kleine Zwarte Pieten in alle kleuren van de regenboog.

     

    Voor Kerstmis heeft Leonidas een ruim assortiment figuurtjes ontworpen, het ene al vrolijker en feeërieker dan het andere. De rendieren, beren, sneeuwpoppen, kerstmannetjes, de elfjes met hun olijke snoetjes en de dennebomen lijken recht uit een sprookje te komen. Ze vinden vast snel een plekje bij de kerstboom of op tafel, als feestelijke versiering. Hoe dan ook, ze zijn natuurlijk… om van te smullen!

     

    Dankzij de online cadeaubon van Leonidas kunt u met een paar muisklikken een cadeaubon ter waarde van €5 tot €250 bestellen, compleet met een kaart naar keuze. Deze bonnen zijn geldig in alle Leonidas winkels in België, Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk.

    Leonidas heeft tal van ideeën om het hele gezin een plezier te doen! RVH.

    www.leonidas.com

     

     

     









    30-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bongo

    Bongo lanceert cadeaubon voor juwelen in samenwerking met topontwerper

     

     

     

     

     

    Het nieuwe Bongo-gamma ligt nu in de winkel en is uitgebreid met gloednieuwe thema’s. De nieuwe Bongo Boutique Juwelen biedt de keuze uit dertig juwelen of juwelensets, ontworpen door Belgische en Franse topdesigners: Christa Reniers, Art’emi, Anne Zellien, Et le Bijou créa la Femme..., Carine Flamant, Françoise Zeegers, 26 Passage en Tamara Greindl. De realisatie van dit kwaliteitsgeschenk kwam tot stand samen met Lella L, een online boetiek waar je juwelen van verschillende ontwerpers kunt bestellen.


    Bongo brengt meteen ook een tweede nieuwkomer op de markt, Bongo Boutique Delicatessen. Hiervoor selecteerde Bongo bij de Parijse topleverancier Fauchon 28 pakketten voor absolute fijnproevers.


    Met de lancering van deze twee producten verstevigt Bongo zijn positie als belangrijkste aanbieder van kwaliteitsgeschenken en benadrukt hiermee haar voortdurende inspanningen om verrassend innovatieve producten te brengen.

     

    De nieuwe Bongo Boutique Juwelen kost 80 euro en is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Wie zijn familie, vrienden of relaties wil verrassen met een mooi kwaliteitsproduct kan hiervoor terecht op www.bongo.be, de Bongoshops in Antwerpen, Gent, Luik, het shoppingcenter van Wijnegem, Woluwe Shopping Center, City2 Shopping Center (Brussel), Leuven, Kortrijk en Louvain-La-Neuve. Ook bij Dreamland, Fnac, Standaard Boekhandel, Club, Happyland, Fun en Inno kan je Bongo Boutique kopen.


    Bongo Boutique: comfort en kwaliteit. Bongo Boutique is samengesteld op basis van de gekende Bongo succesingrediënten kwaliteit en keuze. Daarbovenop komt ook het comfort van de thuisbestelling en –levering.

    Door uitgekiende partnerships met de beste productleveranciers garandeert Bongo Boutique exclusieve kwaliteitsgeschenken. Binnen een bepaald thema heeft de ontvanger keuze uit verschillende cadeaupakketten. Een Bongo Boutique wordt thuis afgeleverd, op een zelfgekozen moment.


    Bongo is de grootste aanbieder van belevenisbonnen in de Benelux. Het bedrijf behoort tot de groep Smart & Co, actief in achttien landen. De groep Smart & Co telt momenteel meer dan vijfhonderd medewerkers, waarvan er 65 tewerkgesteld zijn in Antwerpen. Het volledige gamma bestaat momenteel uit een zestigtal verschillende Bongo’s, met elk jaar nieuwe thema’s en belevenissen. RVH.

    www.bongo.be

     

     





    29-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Meremans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Marc Meremans benoemd tot Executive Assistant Manager van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

     

     

     

     

    Marc Meremans was jarenlang de stuwende kracht in de Sea Grill naast Yves Mattagne. Samen behaalden ze de voorbije jaren 2 Michelin sterren en werden meermaals gewaardeerd in verschillende gidsen als GaultMillau waar ze 19 op 20 punten haalden.

     

    Marc begon zijn carrière in het Radisson Blu Royal Hotel in 1991 als Assistent Hoofd Kelner in het Sea Grill restaurant, al vlug kreeg hij er de leiding van het restaurant. In 2007 werd hij benoemd tot F&B Manager van het Radisson Blu Royal Hotel.

    Begin september 2010 wordt hij gepromoveerd tot Executive Assistant Manager (Adjunct-Directeur) van het Radisson Blu Royal Hotel, verantwoordelijk voor alle F&B aangelegenheden. Hij rapporteert aan Nicolas Meylan, Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel.

     

    Marc Meremans: “Ik ben blij met de kans die de Rezidor Groep me geeft om mijn carrière verder uit bouwen binnen het Radisson Blu Royal Hotel. Ik kon gedurende de voorbije 20 jaar een restaurant team bouwen waarop ik fier ben en wil dan ook alle collega’s en klanten bedanken voor het vertrouwen!”

    www.radissonblu.com.

    28-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vita Audio

    Vita Audio R2i : Bron van genot

     

    De R2i is gemaakt voor wanneer je op zoek bent naar een topklasse tabletop stereo voor in huis of op kantoor. Met de R2 werden enkele belangrijke awards gewonnen op het vlak van design en geluidskwaliteit, net zoals voor zijn kleinere broer R1. Nu komt de R2i uit, met nog meer functies en een nog grotere functionaliteit.

    De R2i belichaamt prima alle basiselementen waar Vita Audio voor staat. Een superieure geluidskwaliteit gekoppeld aan een aantrekkelijk design. De R2i is een complete oplossing voor de liefhebbers van topklasse stereo’s. Hij beschikt over een DAB/DAB+ en een FM-tuner, maar ook over een universele iPod-dock. 

    Net zoals zijn broers heeft de R2i een mooi afgewerkt frontpaneel in geborsteld aluminium. De keuze voor een volledig houten behuizing vloeit voort uit de zoektocht naar een natuurlijke klankweergave. Hout heeft namelijk de eigenschap om niet te resoneren en heeft zodoende een stapje voor op PVC. Zonder twijfel voegt de R2i een vleugje stijl toe aan je interieur, maar akoestisch is hij minstens even imponerend. Dit maakt de R2i perfect bruikbaar in de keuken, in de eetplaats, op de studeerkamer of op bureau. Maar ook op de slaapkamer komt de R2i prima tot zijn recht.

    Op het frontpaneel vind je een uitgang voor een hoofdtelefoon en een input om je MP3-speler op aan te sluiten. Achteraan bevinden er zich eveneens 2 vergulde connectorpunten: op de eerste kan een opnametoestel worden aangesloten, en met de andere kan je een permanente audiobron connecteren, zoals een CD-speler of een TV-toestel. Zoveel connectiviteit maakt de R2i uitermate veelzijdig !

    Er zijn 3 kleuren varianten beschikbaar; Een met wortelnotenhout gefineerde versie en wit of zwarte hoogglans.  RVH.

    www.vitaaudio.be





    27-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etap hotel Berlijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Etap hotel Berlin, Alexanderplatz.

     

     

     

     

    Etap hotel, de onbetwistbare leider in het segment van de budgethotellerie, zet zijn ontwikkeling in Duitsland verder met de opening van een hotel in het hartje van de Duitse Bundeshoofdstad Berlin, nl Etap hotel Alexanderplatz.

     

    Etap hotel Alexanderplatz, het zevende Etap in Berlijn en het 69ste in Duistalnd, is volledig in overeenstemming met de nieuwe cocoonlijnen die het merk uittekende, nl ruimere kamers en douches, touchverlichting, flat screen tv, multimedia hoek en een grote bagageruimte. Ook de publieke ruimtes van het hotel kregen extra allures en oppervlaktes.

     

    Etaphotel Alexanderplatz biedt 157 kamers alle met airconditioning, de full comfortkamers bieden plaats aan twee volwassenen en een kind. Anderzijds zijn er comfortkamers met twin beds en apart toilet, die specifiek zijn afgestemd op samenreizende vrienden. Het nieuwe hotel biedt in de openingsfaze reeds kamers aan 43€ per kamer per nacht. RVH.

    www.etaphotel.com

    26-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure Tode Zee en Piramides

    Mercure verovert Rode zee en Piramides.

     

     

     

     

    Egypte krijgt drie nieuwe Mercure vestigingen die enerzijds de klant optimaal verwennen en anderzijds volledig kaderen in het lokale milieubeleid.

     

    Mercure Cairo Sphinx aan de voet van de piramides, is de ideale uitvalsbasis en locatie voor een bezoek aan deze unieke en indrukwekkende monumenten. Het kameraanbod wordt hier uitgebreid met 3 restaurants, 3 bars, een discotheek, buitenzwembad, health club en drie volledig uigeruste meetingrooms. Een verblijf in dit gloednieuwe hotel, vloeit onherroepelijk over in het mystieke en de legendes van het Oude Egypte.

     

    Mercure Hurghada werd in een domein van 40 ha ingeplant en biedt diverse mogelijkheden om naar hartelust de wateren van de Rode zee te ontdekken, maar ook tal van mogelijkheden om koraalriffen te ontdekken. Een locatie waar geest, lichaam en ziel optimaal verpozing vinden, om de ouders deels te ontlasten werd er zelfs een kids club ingeplant.

     

    Mercure Dahab Bay View, 211 kamers en privé strand van nagenoeg 20.000m², zorgt voor een unieke beleving van de baai van Aqaba. Gezondheid en fitness staan er nu reeds centraal, aanbod dat eerstdaags met een duikcentrum wordt verruimd zodat alle klanten er optimaal kunnen zeilen, windsurfen en duiken. RVH.

               



    25-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach vintage 2008

    RODENBACH verwent bierliefhebbers met ‘RODENBACH VINTAGE 2008’

     

     

     

    RODENBACH brengt “RODENBACH Vintage 2008 Limited edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2008” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.

     

    “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2008” heeft gedurende ruim twee jaar gerijpt op foeder nummer 96, het resulteert in een superieure RODENBACH Grand Cru met roodkoperen gloed. De smaak is complex en vol, tevens pittig en verfrissend. De appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik doet bij het walsen in de mond denken aan Calvados.” zegt Peter Buelens, woordvoerder voor RODENBACH. In het aroma vindt men toetsen van karamel, groene appeltjes vermengd met eikenhout terug. De zacht-zure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.

     

    In totaal werden er 32.000 flessen van 75 cl onder kurk gebotteld en 1.000 vaten van 20 liter aangeboden.  Een groot deel wordt naar de USA geëxporteerd.

    “RODENBACH Vintage 2007” werd op de World Beer Cup 2010 met een zilveren medaille gelauwerd.

     

    RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

    RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

     

    RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.

     

    PALM Breweries bekleedt een unieke positie in het bierlandschap daar zij de enige brouwerijgroep ter wereld is die Belgische authentieke bieren brouwt volgens de 4 aloude gistingswijzen:

    Hoge – gemengde – spontane – lage gisting en dit in 3 gespecialiseerde historische sites in België:

    Site Brouwerij PALM te Steenhuffel: 90% hoge gisting / 10% lage gisting

    Site Brouwerij RODENBACH te Roeselare:  100% gemengde gisting

    Site Brouwerij BOON te Lembeek (50 / 50 JV):   100% spontane gisting

    Zij is in oorsprong brouwer van Brabantse hoge gisting bieren onder het merk PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale en PALM Green) en is daarmee ruim marktleider in de Benelux in het segment van de amberbieren.

    Uit haar bewogenheid voor het Belgisch bierpatrimonium verwierf ze in 1998 de brouwerij RODENBACH, bekend voor haar “Vlaamse Rood Bruine” bieren van gemengde gisting (RODENBACH, RODENBACH Grand Cru, RODENBACH Vintage) en haar unieke foederzalen, waar de bieren  gedurende twee jaar rijpen op eiken vaten.

    De overname van brouwerij DE GOUDEN BOOM te Brugge in 2001 verruimde het aanbod hoge gisting bieren in het segment van de degustatiebieren met BRUGGE Tripel en de abdijbieren van STEENBRUGGE (Wit/Blanche– Dubbel Bruin – Blond en Tripel).

    De 50/50 joint venture met de geuzebrouwer Frank BOON beschouwt ze als haar cultuurproject voor het behoud van de onvervalste traditionele geuzelambiek van spontane gisting met langdurige rijping op eiken vaten en hun dito fruitversies.

     

    Het is de missie van PALM Breweries om haar passie voor authentieke Belgische rasbieren verder te ontwikkelen en deze te delen met de consument die wil ontdekken en beleven. Met een grote passie voor echtheid en traditie wil PALM Breweries verder bouwen aan rasbieren die een unieke historische basis hebben en waarbij het brouwersambacht nadrukkelijk in ere gehouden wordt. RVH.

    www.palmbreweries.com

     

     







    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nvotel Santos Dumont Rio
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Novotel Santos Dumont airport Rio de Janeiro

     

     

     

     

    Met de opening van het Novotel Santos Dumont airport hotel settelt Accor ook dit hotelsegment in Rio, meteen het 12de hotel van de groep in Brazilië en het 16e in Latijns Amerika.

     

    Het hotel, met modern design en dito inrichting, beschikt over 149 kamers naast alle andere nutsvoorzieingen en structuren. De intrede in de zogenoemde cariocamarkt gebeurt met een globale ondersteuning. Family@Novotel heeft ook oog voor families met kinderen en presenteert speciale condities bij de booking van een tweede kamer. Voor kinderen zijn er eveneens aangepaste maaltijden.

     

    Het concept ‘In Balance Fitness by Novotel’ biedt de gasten een compleet uitgerust fitnesscentrum, aspect dat desgewenst ook met aangepaste voeding en drankjes in het restaurant en de Bar 365 kan worden doorgetrokken.

     

    Voor de zakenlui biedt Novotel Rio het concept Meeting@Novotel in 4 moduleerbare vergaderzalen met maximale capaciteit van 220 personen, alle technische snufjes en ook daglicht zijn van de partij. Een unieke boardroom kan maximum 10 deelnemers onthalen.

    Novotel Rio biedt op een nauwelijks een boogscheut van de luchthaven alle faciliteiten en vormt een meer dan volwaardig 4-sterrenhotel dat zelfs een superieure upgrade insluit. RVH.

     

    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchaven Luik

    Nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden Luchthaven Luik

     

     

     

    De luchthaven Luik krijgt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten dankzij de toegezegde baanverlenging. Deze baanverlenging biedt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten voor Liege Airport. Het commerciële voordeel voor de luchtmaatschappijen is evident.

     

    De nieuwe baan voldoet immers aan een structurele strategische ontwikkeling van het luchttransport, namelijk het verhogen van de capaciteit aan boord vermits grotere toestellen er voortaan eveneens kunnen landen. Deze modernisering van de infrastructuur zal dus de komende jaren een impact hebben op het gebied van werkgelegenheid op de ontwikkelingspool van de luchthaven. RVH.

    23-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!