NIEUWE AZIJNVARIËTEITEN VAN MAILLE,xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
FRANKRIJK IN EEN FLESJE
De vier nieuwe azijnvariëteiten van Maille brengen de heerlijke Fransekeuken zo bij u thuis. Met de ciderazijn, witte wijnazijn, wijnazijn met frambozensap en dragounazijn van Mille voegt u een vleugje Frans raffinement toe aan al uw gerechten. Zo kunnen we volop genieten van de geraffineerde Bourgondische keuken en dromen van de Zuiderse zon.
Weinig azijnproducenten kunnen bogen op een culinaire geschiedenis als die van Maille, een van de oudste merken uit de Frane gastronomische traditie. Reeds in 1742 werd Antoine-Claude Maille, de stichter van het gerenommeerde merk, uitgeroepen tot meester-azijnmaker. Sindsien verwierf Maille wereldfaam én met haar mosterdrecepten én met azijndestillaten.
De Maille-azijnen zijn hoogkwalitatieve azijnen die met de grootste zorg worden bereid op basis van echte Franse kwaliteitswijn uit de Bourgogne. Om een optimale vrijgave van de natuurlijke, volle en rijke aromas te verkrijgen, ondergaat de wijn een langzaam rijpingsproces van 12 maanden in tegenstelling tot de azijnen van andere merken, die maar drie maanden rijpen in eikenhouten vaten. Net zoals voor kwaliteitswijnen geldt dat een langere fermentatie leidt tot betere smaak en een hogere kwaliteit. De combinatie van kwaliteitsingrediënten met respect voor authentieke productiemethodes zorgt voor de uitzonderlijke smaak van deze vier nieuwe, sublieme azijnvariëteiten. RVH.
|