Inhoud blog
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schiphol

    Schiphol verwacht 15 miljoen passagiers deze zomer

     

     

    Amsterdam Airport Schiphol zet extra personeel en entertainment in om tijdens de start van de zomervakantie reizigers welkom te heten, de weg te wijzen en vragen te beantwoorden. Reizigers wordt geadviseerd de tijd die de luchtvaartmaatschappij vermeldt aan te houden en op tijd naar Schiphol te komen.

     

    Passagiers kunnen hun inchecktijd versnellen door thuis al via internet in te checken. Op Schiphol kunnen reizigers gebruik maken van een van de meer dan honderd self-service check-in desks en van de self-service bagage drop-off punten van de luchtvaartmaatschappijen.

     

    Entertainers heten in de zomermaanden de vakantiegangers welkom op Schiphol met muziek, zang en straattheater. Op het programma staan: ‘De Wereldreizigers’ met hun act met wereldbollen en een sensationeel optreden van een jongleur, die maar liefst vijf voetballen in de lucht houdt. Muzikale optredens worden deze zomer verzorgd door het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee, het KLM Orkest, het Douane Combo en de Douane Samba groep. Speciaal voor de jongste reizigers brengt Nijntje een bezoek aan de luchthaven. Ook kunnen reizigers hun eerste vakantiekaart al vanaf Schiphol naar huis sturen. De douane zal ook enkele dagen aanwezig zijn met een informatiestand: welke artikelen/goederen een passagier wel of niet mee terug mag nemen van het vakantieadres wordt door douanemedewerkers uitgelegd.

     

    Met de start van de schoolvakantie begint ook op Schiphol de vakantieperiode. In juli, augustus en september reizen ruim 15 miljoen passagiers via Schiphol. Topdrukte wordt verwacht op vrijdag 26 juli met circa 178.000 passagiers. www.schiphol.nl

    16-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid Tirol

    Vriendschap is... vakantie in Zuid-Tirol

     

     

     

    Een vriendenvakantie in het vooruitzicht? Dan ben je vast op zoek naar die ideale cocktail van actie, fun, cultuur en gastronomie, zodat er iets leuks op het programma staat voor àl je vrienden, of ze nu musea, avontuur, terrasjes of sport verkiezen. Als je je herkent in deze omschrijving, kunnen we je Zuid-Tirol warm aanbevelen. De noordelijkste provincie van Italië beschikt immers over alles dat een vriendentrip onvergetelijk kan maken. En met onze toptips werp jij je probleemloos op als reisleider van de groep!

     

    Cultuurminnende compagnons neem je mee naar: Museion (Bolzano/Bozen)

     

    Dit stevig staaltje architectuur is zo spectaculair dat je bijna zou vergeten dat het ook een museum voor moderne kunst herbergt; alleen al de buitenkant – ontworpen door het Berlijnse architectentrio KVS – is een bezoek waard. Maar ook er daadwerkelijk binnengaan loont, want het museum gaat prat op zijn geherdefinieerde missie. Museion is namelijk niet zomaar een verzamelplaats van kunstobjecten, het is een internationale kunstworkshop die verschillende disciplines overstijgt. En met een kunstcollectie van de jaren vijftig tot vandaag, werk dat werd gecreëerd in opdracht van Museion en een uitgebreid artist-in-residence programma, slaagt het museum wonderwel in die missie. Een wandeling door Museion is dus als een actieve dialoog met kunstenaars, in plaats van een saaie dwaaltocht door stoffige gangen.

    www.museion.it  

     

    Avontuurlijke amigo’s maak je warm voor: De Via Ferrata Tridentini-klimroute

    Je vrienden willen avontuur? Onder het motto ‘be careful what you wish for’ kan je en

    overtuigen om de Tridentini-klimroute te tackelen, een parcours van zo’n 3,5 uur dat door specialisten fijntjes wordt omschreven als “challenging”. Nog voor je eraan kan beginnen, moet je je een weg banen door de dichtbeboste bergflanken en een steile rotswand trotseren. Na die eerste klimpartij vind je op een ruim plateau van de berg Sella, rechts van de Pisciadù-waterval, het eigenlijke startpunt van de Tridentini-route. Over stroeve rotsen, hangbruggen en met puin gevulde kloven vat je deze tocht van 2.5 km aan. Onderweg stijg je zo’n 640 m en bereik je het hoogste punt van 2.585 m. Aan de Pisciadù Hütte berghut, kan je na afloop van de klimtocht genieten van een fris wijntje, een lokale snack en het adembenemende uitzicht. www.altabadia.org

    16-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barù

    Barù lanceert dreamy chocolate hippos

     

     

    In de chocolade-jungle van Barù lopen vanaf september nieuwe dieren rond: de dreamy chocolate hippos, vrolijke nijlpaarden van chocolade met knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. Zalig om er je tanden in te zetten. Maar ook zalig voor het oog. Want de figuren en de verpakking zijn ontworpen in Noorwegen, in typische speelse stijl van Darling Clementine, het bureau van illustratoren Ingrid Reithaug en Tonje Holland.

     

    Gevulde chocolade, maar dan anders. Niet de zoveelste reep of praline, maar een zoete verleider in een frisse vorm en een leuke verpakking, een nijlpaard. Eerder al stonden de nijlpaarden op de verpakking van de Barù Marshmallows. Nijlpaarden leven in warme gebieden, maar voor ontwerpers van de chocolaatjes en de verpakking zocht Barù inspiratie in Scandinavië. Noors design is erg populair en heeft een vriendelijk en ongedwongen karakter.

     

    Barù kiest met de dreamy chocolate hippos een duidelijke positie: gevulde chocolade voor de fijnproevers. De dreamy hippos liggen vanaf september in de winkels en de webshop. Er zijn vier smaken: melkchocolade met vulling van honing- en amandelnougat, melkchocolade met vulling van amandel- en pecanpraliné, donkere chocolade met vulling van Fleur de sel caramel en donkere chocolade met vulling van woudvruchtencaramel.

    De nijlpaarden van chocolade worden verkocht in doosjes van 120 gram met telkens acht stuks: vier van elke smaak met melkchocolade of vier van elke smaak met donkere chocolade. Voorts is er een verpakking met drie figuren in dezelfde smaak. En de chocolate hippos worden ook per stuk verkocht, makkelijk gezien alle chocolaatjes individueel werden verpakt.

    www.baru.be

     

     

     

     

     







    15-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica

    CAMPAGNE LAST BOOKING CORSICA

     

     

    Voordeeltarieven voor late beslissers! Heb je nog altijd geen zomervakantie geboekt dan behoor je zondermeer tot de groep van late beslissers. Dat heeft ook voordelen want stel dat je naar Corsica op reis wil dan geniet je nu van voordeeltarieven bij ferrymaatschappij SNCM.

     

    Met reisbestemming Corsica maak je altijd een goede keuze omdat het mediterrane eiland elk type vakantieganger veel te bieden heeft. Daarenboven krijg je het natuurschoon en de cultuurrijkdom van Corsica altijd aangeboden onder een stralende zomerzon. Met ferrymaatschappij SNCM is het makkelijk reizen naar l’Ile de Beauté. Vanuit de Zuid-Franse havens Marseille, Toulon en Nice varen comfortabele schepen naar diverse Corsicaanse havens.

     

    SNCM gaat van start met de Campagne Last Booking waardoor je prijsgunstig naar Corsica kunt reizen. De promotietarieven zijn van toepassing op de reisperiode van 24 juni t.e.m. 14 september 2013. De boekingsperiode loopt van 21 juni tot 16 juli 2013.

     

    Maak dat je er snel bij bent en profiteer van de promotie Prima Corsa, kortingen van -10% tot -50 % + het transport van de auto aan € 1 ! Dit unieke aanbod is van toepassing op de lijnen Marseille-Corsica (alleen de dagvaarten), Toulon-Corsica en Nice-Corsica.

     

    SNCM Brussel is een ferry broker en dat betekent dat je bij deze maatschappij ook reizen kunt boeken met ferrymaatschappijen La Meridionale, Viking Line, Brittanny Ferries, DFDS Seaways, Condor Ferries, Tunisia Ferries, GNV Maroc en Algérie Ferries.

    SNCM, AGORA Galerij, Grasmarkt 105/bus 10, 1000 Brussel - Tel 02-5490880

     

     

     

     

     

    15-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skip hop collectie

    Feest op school met nieuwe skip hop-collectie

    Zoo-rugZakjes, trolleys en drinkbekers

     

     

    Skip Hop heeft opnieuw het dierenrijk veroverd, en verzekert onze kids van een onvergetelijke schooltijd met de kleurrijke, schattige en vooral praktische rugzakjes, trolleys en drinkbekers. Je lunch en schoolspullen kan je vanaf nu kwijt in jouw Hippo, Dino, Giraffe, Cat , Bee, Dog, Ladybug, Monkey, Owl of Lion.

     

    Zoo Packs

    Met een Zoo Pack op de rug zijn jongens en meisjes klaar voor de klas. De functionele on-the-go rugzak, gemaakt uit duurzame materialen en met avontuurlijke dierendetails, is alles wat ze nodig hebben voor pure fun. Nieuw in het gamma: Hippo, Dino, Giraffe, Cat en Lion!

     

    Zoo Trolleys

    Klaar voor de vakantie of gewoon lekker naar school ‘rollen’. De nieuwe reeks Skip Hop Zoo-trolleys zijn er in 5 schattige, nieuwe uitvoeringen: Dog, Bee, Ladybug, Owl en Monkey. Extra handig zijn de verstelbare schouderbandjes, ideaal om af te wisselen met mama en papa.

     

    Zoo Lunchies

    Boterhammen, fruit, yoghurt en een drankje zijn des te lekkerder als ze uit een Zoo Lunchie komen. Net als bij de trolleys, veroveren ook hier de hond, bij, lieveheersbeestje, uil en aap ieder kinderhart. Boterhammetjes en drankjes passen perfect in het ruime middenvak. Het extra vakje biedt dan weer plaats aan een vieruurtje of een vork en een lepeltje. Drankjes blijven koel door de geïsoleerde binnenkant.

     

    Zoo Straw Bottles

    Drinken kan vanaf nu ook uit een van de vijf snoezige drankbekers. De bekers zijn voorzien van een handig rietje. Bovendien heeft elke drinkbeker een praktisch touwtje, zodat de beker overal kan vastgemaakt worden. Verkrijgbaar in owl, bee, monkey, dog en ladybug.

    www.hebeco.be

     

     

     







    15-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn

    Seabourn Cruises: luxe cruises langs kleine havens

     

     

    Tal van cruiseschepen zijn als gigantische drijvende hotels met duizenden passagiers. De schepen zijn zo lang en zo breed dat ze alleen maar grote havens kunnen binnenvaren. Bij cruisemaatschappij Seabourn gaat het er helemaal anders aan toe: veel kleinere schepen met veel minder passagiers kunnen ook kleine havens aandoen waar van massatoerisme nauwelijks sprake is.

     

    Voor anker gaan in kleinere havens - niet zelden belangrijke historische plaatsen of baaien en eilanden met schitterend natuurschoon - is één van de vele troeven van Seabourn. Met Seabourn ga je op reis, weg van de platgetreden paden, off-the-beaten-track. In tal van kleine havensteden rond de Middellandse Zee ben je op het spoor van de rijkste Europese geschiedenis en kun je bijgevolg de mooiste bezienswaardigheden bewonderen. Er is bv. het Kroatische Rovinj, een middeleeuwse, versterkte stad die je kunt bezoeken tijdens een cruise langs enkele Adriatische juweeltjes. En wat te denken van het Griekse eiland Paros waar de tijd al decennia lang lijkt stil te staan, of wil je eerder kennis maken met idyllische plekken zoals L’Ile Rousse op Corsica of Belle-Ile de Beauté in Frankrijk. In Noorwegen maak je niet alleen kennis met Bergen maar ook met Svolvaer, een havenstadje op de Lofoten archipel waar het natuurschoon overrompelend mooi is en met Eidfjord, een uniek natuur spektakel. En in Sint-Petersburg vaart de Seabourn helemaal tot in hartje van de stad.

     

    Ook tijdens de cruisereizen langs de tropische kusten van de Caraïben kom je met het Seabourn schip aan land daar waar de mega cruiseschepen niet kunnen aanleggen. Neem de Iles de Saintes, 2 kleine eilanden bij Guadeloupe, ontdekt door Columbus of Deshaises met zijn prachtige botanische tuinen. Even betoverend is het eiland Jost Van Dyke in de British Virgin Islands. Je kunt er wandelen op een hagelwit strand omringd door palmen of snorkelen in het meest diepblauwe water.

     

    Seabourn vaart zijn eigen weg, met cruiseschepen op mensenmaat die voor anker gaan op plaatsen met een meerwaarde aan natuurschoon, culturele bezienswaardigheden en heel veel couleur locale. www.seabourn.com

    14-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurbehoud

    NATUURBEHOUD IN BADPLAATS KOKSIJDE-OOSTDUINKERKE

     

     

     

    De natuur aan de Kust heeft in het verleden veel te lijden gehad. Onder meer door verkavelingen zijn sommige duin- en bosgebieden verdwenen. Maar die tijd ligt gelukkig achter ons en er wordt zelfs aan natuuropbouw gedaan, zeker in Koksijde-Oostduinkerke.

     

    Het klinkt eigenaardig maar om de natuur te herstellen moet je eerst een en ander afbreken. Natuurbehoud betekent dat de oorspronkelijke biotoop wordt ingericht, de rest gaat vanzelf. Een mooi voorbeeld zijn de werken in de Ter Yde duinen en de Noordduinen in Koksijde. Op een oppervlakte van zes hectaren werden alle elzen en populieren verwijderd om er de oorspronkelijke toestand van hooi- en duingraslanden te herstellen. Op de hoge duinen werden de lage struiken verwijderd waardoor de natuurlijke zandverstuiving weer alle kansen kreeg. Het resultaat van deze en tal van andere ingrepen is dat de oorspronkelijke fauna en flora zich langzaam maar zeker herstelt. Tijdens geleide wandelingen wijzen de gidsen op bloemen en planten die terugkeerden na een lange afwezigheid. Ter Yde is nu weer een fantastische biotoop dankzij de nieuwe duingraslanden en vochtige duinvalleien. In de moerasvegetatie worden opnieuw libellen, kikkers, salamanders en padden waargenomen, het is de habitat van vogels, broedvogels zoals de Velduil, overwinteraars als Bosruiter en Blauwe Kiekendief.

     

    Koksijde-Oostduinkerke is zonder meer de koploper voor wat betreft natuurbehoud aan de Kust. Al gehoord van wintergroen, kleine ruit, ruige scheefkelk, walstrobremraap? Van grasmus, braamsluiper, graspieper, spinkhaanzanger? Van de parelmoervlinder en het bruin blauwtje? Ze zijn allemaal terug in badplaats Koksijde-Oostduinkerke waar de gasten, niet alleen door het natuurschoon maar om honderd-en-één andere redenen, een onvergetelijke vakantie wacht.

    Tijdens een QualityCoast Top 100 haalde Koksijde-Oostduinkerke de negende plaats, een waardering voor een beleid dat focust op lokale identiteit, natuurlijk en cultureel erfgoed, natuurschoon en milieu. Koksijde-Oostduinkerke is de eerste Belgische kustgemeente die deze award in de wacht sleept.  www.koksijde.be

    13-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actieve vakantie in Kent

    Actieve vakantie in Kent, met DFDS Seaways geen bagagebeperkingen!

     

     

     

    Kent, de Tuin van Engeland, is dichtbij. Het is een droombestemming voor zij die houden van actieve vakanties, recreatief of avontuurlijk. Kent is makkelijk én prijsgunstig bereikbaar met de ferries van DFDS Seaways. Kortom, Kent is een voor de hand liggende reisbestemming tijdens de komende zomermaanden.

     

    Actief genieten in Kent, langs een fascinerende kustlijn, honderden kilometers lang, met panoramische uitzichten en met niet minder dan acht heerlijke stranden die het internationaal kwaliteitslabel Blauwe Vlag hebben verworven. Langs de kust liggen tientallen bewegwijzerde fiets- en wandelpaden, hoog op de klifrotsen en langs schilderachtige kastelen en kasteelruïnes die deel uitmaken van het werelderfgoed. Een bestemming dus voor zachte recreatie, wandelend of fietsend genieten,  maar ook voor zij die het avontuur en de sportieve uitdaging niet schuwen. De kust van Kent is een trefpunt voor liefhebbers van surfen, jet-skiën, kite surfen en zeilen. Elk stukje kust is anders, van Ramsgate met zijn gouden stranden via Dover met zijn white cliffs tot de noordkust van Kent waar zeilers de beste wind in de zeilen hebben.

     

    Een actieve vakantie in Kent! Makkelijk om zelf te organiseren want je auto met het nodige materiaal kan mee met de ferry van DFDS Seaways. Ter plaatse wordt door de lokale toeristische diensten alle nodige informatie ter beschikking gesteld. In Ramsgate, minder dan een uur rijden van bij de aanlegsteiger van de ferry in Dover, wordt deze zomer ‘Ramsgate Active’ opgestart met nieuwe fietsroutes, wandelpaden, boottochten, golfen en geocatching waarbij je met een hand-GPS op zoek gaat naar de verborgen schat.

     

    Naar Kent, ‘where the action is!’, waar je de actieve vakantietoer opgaat, reis je met DFDS Seaways vanuit Duinkerke of Calais. Er zijn meerdere afvaarten per dag naar en van Dover. Je auto, geladen met reisbagage en materiaal voor een actieve vakantie, gaat mee. Het kan al voor de prijs vanaf € 39, enkele reis, voor vier personen en één auto!

    www.dfdsseaways.be

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    12-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TravelBird

    TRAVELBIRD ROEPT BELGEN OP OM NATIONALE FEESTDAG IN EIGEN LAND TE VIEREN

     

     

    TravelBird, een online reisaanbieder actief in de Benelux en Duitsland, heeft naar aanleiding van de Belgische nationale feestdag een selectie van 7 binnenlandse arrangementen uitgewerkt. Dit ‘Best of Belgium’-aanbod gaat van een citytrip in Antwerpen en Brussel, tot een culturele uitstap in Brugge en een weekendje uitwaaien aan zee. Tijdens het weekend van 21 juli kunnen deze arrangementen aan uitzonderlijke condities geboekt worden. Op die manier hoopt TravelBird de thuisblijvers een leuke nationale feestdag te bezorgen in eigen land. Boeken kan via www.travelbird.be.

     

    We zouden het bijna vergeten, maar binnenkort vieren we weer onze nationale feestdag. Voor vele Belgen niet meer dan een extra verlofdag. Iets waarin online reisaanbieder TravelBird – niet toevallig een bedrijf met Nederlandse roots – verandering wil brengen. “In Nederland blijft iedereen gezellig in eigen land om Koningsdag te vieren. Het aantal boekingen in eigen land neemt dan minstens met een derde toe. Hier vertrekt iedereen juist naar het buitenland”, zegt Erik Kuijpers, country manager België bij TravelBird. “Nochtans wijst een recent onderzoek van Consumeter aan dat 58% van de Belgen een vakantie in eigen land doorbrengen als iets positief ervaart. Deze ‘staycation’-trend heeft ons ertoe aangezet om een aanbod uit te werken waarbij mensen aan een voordelige prijs een leuk verblijf in eigen land kunnen boeken, met uitzonderlijke condities tijdens het weekend van 21 juli. We willen op de nationale feestdag iedereen laten genieten van wat België te bieden heeft.” 

     

    Voor haar ‘Best of Belgium’-aanbod ging TravelBird op zoek naar de natuurlijke troeven van ons land. Zo kan je culinair genieten bij Hertog Jan, met zijn 3 Michelin-sterren één van de absolute toprestaurants van België. Of je neemt de kinderen mee naar Bobbejaanland, nog altijd één van de leukste attractieparken. Verder kan je op citytrip naar Antwerpen en Brussel, een weekendje uitwaaien in Oostende of rustig genieten in de Ardense bossen. Tenslotte mag ook Brugge als absolute culturele topper niet in het aanbod ontbreken. Voor ieder wat wils dus. En dat aan ongeziene voordeeltarieven, speciaal naar aanleiding van de nationale feestdag. “We hopen dat we met deze actie de Belg kunnen inspireren om te genieten van al hetgeen ons landje te bieden heeft, in het bijzonder tijdens onze nationale feestdag. Het moeten niet alleen de Rode Duivels zijn die chauvinistische gevoelens opwekken, toch?”, besluit Erik Kuijpers. 

    www.travelbird.be

     

    11-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer in zicht


    Zomer eindelijk in zicht!

     

     

     

    De perfecte zomer? Eentje met veel zon, ijs en fruit! Met de wispelturige weergoden in ons land, laat de zon soms even op zich wachten. Maar wat ijs en fruit betreft, zit je met de slimme keukenhulpjes van Demeyere, Cuisipro, Staub en Zwilling echt goed.

     

    IJssandwich? Koud kunstje!  Een minidessert met maxi-uitstraling? Ontdek de ijssandwiches, coole lekkernijen met een ijsje tussen twee koekjes. Cuisipro inspireert je met drie leuke vormpjes – een ster, cirkel en hartje – en verklapt tegelijk een magische zomerse combinatie: kaneelkoekjes met appelijs. Handig ook, de vormpjes zijn kidsproof!

     

    Vanille, pistache, mokka... smaken kunnen verschillen, maar de handige ijsschep van

    Cuisipro lust iedereen. Daar zit het ergonomische design voor heel wat tussen, net als de antikleefbescherming waardoor het ijs makkelijk van de schep glijdt. Dankzij de unieke vorm kan je tot in het kleinste hoekje van de bijna lege doos ijs! Handgreep tijdelijk in wit, zachtroze of trendy groen.

     

    Of je nu fruit wilt serveren of allerlei zomerse groentjes, de mengkommen van Demeyere komen altijd van pas. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en vallen op door hun blinkende afwerking. Maar ook het gebruiksgemak is een troef, zo zijn de mengkommen ideaal voor het mengen van deeg of een dressing. 

     

    Zelf confituur maken, heeft zijn charme. Maak het je gemakkelijk en koppel eigentijds

    comfort aan grootmoeders recept. De confituurpot van Demeyere, met deksel, hengsel en gietrand, heeft een inhoud van 10 liter: ideaal voor grote hoeveelheden. Het hele jaar rond, want ook mosselen, zeevruchten of kreeften kan je makkelijk bereiden in deze grote pot.

     

    Een zomerse tomatensalsa? In een handomdraai gesneden met het universele mes van Zwilling. Dit middelgroot mes met golvend geslepen lemmet komt goed van pas bij het snijden van tomaten, kaas, worst of stokbrood. Onmisbaar dus bij picknicks en koude lunches, maar ook gewoon elke morgen aan de ontbijttafel.

    De leuke kleuren van de Staub-cocottes geven je zomerse brunch extra pit. Zet ze vooraf enkele uren in de ijskast of de diepvries en geniet van frisse gerechten zoals bijvoorbeeld een gazpacho ! Deze gietijzeren potjes houden immers even goed de koude vast als de warmte. Handig, toch?

     

     





    11-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badkamer perfect uitgelicht

     

    In de hectiek van het moderne leven worden de ruimtes waarin we wonen en werken steeds meer afgestemd op onze hogere behoeftes. Bewust of onbewust zoeken we naar onze innerlijke lichtheid, ons kompas in het bruisende, en bij tijde turbulente leven. Met name in de badkamer willen we onszelf even volledig kunnen afsluiten van externe invloeden, om ons bewuste en fysieke zijn te zuiveren en te regenereren.

    Design en technologie concentreren zich steeds meer op welzijn. Licht, lucht en ruimte, puur en natuurlijk, dat is de eenvoudige basis van onze welzijnsbehoefte; meer hebben we niet nodig. Maar in de uitvoering zijn concepten als eenvoud en essentie juist het moeilijkst te realiseren. Delta Light® is gespecialiseerd in geavanceerd lichtdesign, minimalistisch in vormgeving, maximaal in resultaat. De innovatieve lichtdesigns van Delta Light® combineren optimaal functioneel licht met de esthetiserende functie van licht en de weldaad van sfeerverlichting. Ook duurzaamheid en veiligheid zijn van essentieel belang.


    De aangepaste sfeer brengt je in de juiste stemming. Met ledverlichting in de douche of als lichtlijn onder het bad worden subtiele accenten aangebracht in de ruimte. Dimmen verzekert gezelligheid en intimiteit. Indirecte verlichting via uplighting zal bijdragen tot een diffuse en warme verlichting.

    Accentverlichting kan de badkamer een heel andere dimensie geven en laat het toe om bijzondere kenmerken van de ruimte te accentueren. Door het toevoegen van een meer decoratieve armatuur of een bijzonder lichtpatroon krijgt de ruimte extra cachet.

    De functionele verlichting ondersteunt dagelijkse taken. Speciale aandacht gaat uit naar de spiegel waar men zich scheert en opmaakt. Vooral het vermijden van schaduwwerking is hier belangrijk en zal worden gerealiseerd door het correct plaatsen van een diffuse fluorescentieverlichting waarbij het gelaat volledig wordt aangestraald.
    www.deltalight.com




    10-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar

    EUROSTAR VERNIEUWT ZIJN CULTUREEL PROGRAMMA:

     

     

     

    Eurostar viert dit jaar de derde verjaardag van zijn programma “Eurostar Plus Cultuur” die vanaf nu wordt omgedoopt tot het cultureel programma “2 for om het principe van het aanbod te verduidelijken, namelijk de toegang vergemakkelijken tot 22 van de grootste musea in Europa. Op eenvoudig vertoon van hun treinticket genieten alle Eurostar-reizigers van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 in de partnermusea op hun bestemming. In Londen zijn de 8 grootste culturele instellingen partner van het programma: The British Museum, The National Gallery, National Portrait Gallery, Tate Britain, Tate Modern, Victoria and Albert Museum, Science Museum en The British Library.

     

    Het Magritte Museum Brussel treedt toe tot het “2 voor de prijs van 1”-programma. Vanaf nu kunnen Eurostar-reizigers die van Londen naar Brussel reizen, genieten van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 in dit befaamde museum in onze hoofdstad. Ter gelegenheid van de verjaardag van het programma, lanceert Eurostar een affichagecampagne in zijn terminals om reizigers aan te moedigen te genieten van de nieuwe tentoonstellingen in de partnermusea van het “2 for 1”- programma.

     

    Enkele “2 for 1”-tentoonstellingen om te ontdekken in Londen:

    “Lowry and the Painting of Modern Life”, Tate Britain, van 26 juni tot 9 oktober 2013 - de grootste retrospectieve ooit rond Lowry, de geliefde Engelse schilder die industriële taferelen en spoorweglandschappen van de 20ste eeuw idyllisch tot leven brengt.  

    “Club to Catwalk: London Fashion in the 1980s”, Victoria and Albert Museum, van 10 juli 2013 tot 16 februari 2014. Deze tentoonstelling brengt het bruisende en creatieve modecircuit van de jaren 80 in beeld.

    “Only in England: Photographs by Tony Ray-Jones and Martin Parr”,  Media Space Gallery in het Science Museum, van 21 september 2013 tot 16 april 2014. Met deze grote fototentoonstelling opent het Science Museum zijn nieuwe cultuurgalerij Media Space. 

    “The Portrait in Vienna 1900”, National Portrait Gallery,  van 9 oktober 2013 tot 12 januari 2014. Deze tentoonstelling brengt o.a. doeken samen van Gustav Klimt, Egon Schiele en Oskar Kokoschka. 

    09-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clipper Cuba

    Star Clippers in 2014 naar Cuba!

     

     

     

    Star Clippers, bekend om zijn fantastische zeilschepen, vier- en vijfmasters, zal vanaf 2014 ook op Cuba varen. Dat is uniek want er zijn nauwelijks cruiseschepen die voor anker gaan in Cuba. Oorzaak is het Amerikaanse embargo tegen Cuba dat sinds 1962 van toepassing is en waardoor cruiseschepen na een bezoek aan dat eiland niet meer welkom zijn in de VS. Er zullen trouwens ook geen passagiers met de Amerikaanse nationaliteit mee reizen.

     

    Hoe dan ook, het worden fantastische cruises waarbij de reizigers het vibrerende Caraïbische eiland echt zullen ontdekken, door het bezoek aan prachtige stranden, koloniale steden en dorpen. Daarenboven worden aan de cruisereizigers pre- en post-cruise opties geboden met een verblijf in Havana, beroemd om zijn sigaren, nachtleven, architectuur en de verhalen van Hemingway. Voor deze Cuba reizen wordt de Star Flyer ingezet, een viermaster met een capaciteit van 170 passagiers. De Star Flyer zal tijdens de winter 2013/14 zowel Costa Rica bedienen als de Caraïbische Zee.

     

    Er zijn verschillende programma's op  Cuba : veertien nachten, van Costa Rica door het Panama Kanaal naar Cuba; zeven nachten Cuba en Cayman Islands en een tocht van Cuba naar St-Maarten.

    “Cuba is zowel voor onze nieuwe als voor onze terugkerende gasten een fascinerende reisbestemming. Cuba bekoort met een rijke geschiedenis, cultuur en architectuur en een tropische kust, ideaal om te zeilen en voor anker te gaan, nabij verlaten stranden en eilandjes” aldus Mikael Krafft, Star Clippers president.

     

    Star Clippers exploiteert 3 van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers kunnen de romantiek van het zeilen ervaren aan boord van een schip in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. Alle drie de schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele piano bar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. www.starclippers.com

    09-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals Antwerpen

    Rituals opent haar allergrootste winkel - 106m2 slow shopping paradijs in centrum Antwerpen

     

     

    Rituals, opgericht door Raymond Cloosterman in 2000, is het eerste merk ter wereld at home & body cosmetics combineert. Met een productlijn van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, soulwear, geurkaarsen en precious mineral make-up staat Rituals voor speciale aandacht die alledaagse routines weer in betekenisvolle rituelen verandert. Na de opening van de allereerste Rituals winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden openingen in steden als Londen, Madrid, Berlijn, Stockholm en São Paulo. Ook in België kende Rituals een heus succesverhaal en opent het merk nu haar grootste winkel ooit, aan de bekendste winkelstraat in Antwerpen; de Leysstraat.

     

    Het slow shopping paradijs biedt 106 m2 pure ontspanning. Prettige muziek, fijne geuren, vriendelijk personeel en een grote bloesemboom zijn de hoofdingrediënten die er voor zorgen dat iedereen die de winkel binnenstapt zich hier direct op zijn gemak voelt. De winkel heeft twee testereilanden waar de bodyproducten rustig uitgeprobeerd kunnen worden. Ook is er alle ruimte voor make-up advies, een handmassage of een kopje Rituals thee.

     

    Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld en een selectie topparfumeurs. Alle producten - ruim 400 in totaal - zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers.

    Inmiddels heeft Rituals meer dan 250 winkels wereldwijd,  zo’n 450 shop-in-shops en 5 City Spa’s verspreid over 13 landen. De allergrootste winkel opent in de Antwerpse Leysstraat 17 en is het 32e Rituals filiaal in België. Daarnaast is het verwenmerk in België verkrijgbaar bij ICI Paris XL en INNO.

     

    08-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnevariaten van Didden

    De zonnevarianten van Didden: een smakelijk gamma dressings…

     

     

    Didden… Een naam die in het hart van de Belgen onlosmakelijk verbonden is met kwaliteitsvolle sauzen en specerijen. Een merk met historische aanwezigheid in de kleinhandel, nu eveneens in grootwarenhuizen.

     

    Nu voeding steeds meer synoniem wordt van gezondheid, biedt Didden een mooi gamma saladedressings aan dat een perfect antwoord biedt op de eisen van een lekkernij die zowel licht als hedendaags is. In hun elegante verpakking en ontstaan uit volkomen natuurlijke producten zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen, passen de dressings van Didden perfect in het leven van consumenten die geraffineerde smaken vragen maar niet altijd de nodige tijd of kennis hebben om deze combinatie van gezondheid en plezier te verenigen.

     

    Pestodressing met olijfolie

    Bijzonder rijk aan basilicum, een lichte dressing met smaakvolle mediterrane accenten die zowel groene slaatjes, groentemengelingen als pastasalades verrijkt.

    Als natuurlijke bondgenoot van tomaat en mozzarella past deze zeer evenwichtige specerij ook perfect bij een foccacia, een gegarneerde ciabatta, een slaatje van koude linguini, en geeft eveneens een extra dimensie aan verschillende soorten koud of warm vlees, gegrilde vis of scampibrochetten!

     

    Sinaasappel-rozemarijndressing met olijfolie

    Met haar subtiel gefruite noot, verzacht met een vleugje smeuïge honing, gekruid met een snuifje rozemarijn en een toets van sinaasappelzeste is deze dressing beslist even verfijnd als lekker. Past perfect bij veel gevogelte, van kip, kalkoen en duif tot gerookte eend, zonder de bereidingen op basis van foie gras te vergeten.

     

    Balsamicodressing met olijfolie

    Never change a winning team : met haar harmonieuze combinatie van de bittere smaak van olijfolie en de perfecte zoetzure balans van balsamicoazijn brengt deze dressing de meeste salades perfect op smaak. Net zo verrassend als heerlijk!

    Dressings Didden : verkrijgbaar in flessen van 250ml in de kruidenierswinkel, de slagerij en bij traiteurs en nu ook in grote verpakkingen van 950ml.

    Consumentenprijs voor de dressings in flessen van 250 ml: van 2,09 € tot 2,20 €.

    www.diddenfood.com

     

     





    08-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thailand

    MEER TOERISTEN NAAR VEELZIJDIG THAILAND

     

     

    Het gaat de toeristische sector in Thailand voor de wind, zeker wat het toerisme vanuit België betreft. In 2012 steeg het aantal Belgische reizigers richting Thailand met maar liefst 14 %. Dit is niet het einde van de groei, zeker niet wanneer binnenkort ook de minder bekende facetten van Thailand ontdekt worden.

    Het Aziatische land is een klassieker onder de verre bestemmingen. Reizigers voelen zich aangetrokken door de exotische sfeer, de paradijselijke stranden, de prachtige tempels in het Land van de Glimlach, zo genoemd vanwege de vriendelijke, gastvrije bevolking. Er is echter veel meer dan het klassieke Thailand, meer dan wat je in de klassieke reisprogramma’s wordt aangeboden en daarom zullen in de toekomst nog meer mensen voor Thailand kiezen, om ‘anders te reizen’. Met ‘Travel Different Thailand’ kunt u het ‘andere’ Thailand ontdekken en beleven, talloze facetten van duurzaam leven, het vibrerende en creatieve Thailand, de typische eigenheid van het land, geworteld in de wijsheid van het Boeddhisme en de Oosterse filosofie en een gezonde levensstijl komen hier aan bod.

     

    De Thaise overheid wil de natuurpracht voor de komende generaties beschermen en de toeristen kunnen de wonderen van Thailand ook op een milieuvriendelijke manier ontdekken. Zelfs een fietsvakantie is makkelijk georganiseerd want in het noorden, het centrum en het zuiden van het land zijn er fantastische fietsroutes, voor elke toerist een haalbare kaart. Fietsen is een unieke, originele manier om Thailand te beleven. Fietsen langs de kust of door de groene heuvels, langs rijstvelden of in de bergen is een adembenemende ervaring.

    Thailand is een gezinsvriendelijke reisbestemming. Kinderen ervaren het land als een gigantische tuin die met zijn weelderige fauna en flora tot de verbeelding spreekt. Kindvriendelijk Thailand betekent ook lerend reizen en je kunt de kinderen nog meer bijbrengen door ze te onderdompelen in de Thaise cultuur.

     

    Om te ontsnappen aan de overvloed aan e-mails, SMS’en, facebook en twitter is een vakantie in Thailand ideaal. In Spa resorts wordt er steeds vaker op aan gedrongen om GSM’s, computers en tablets nog enkel in de kamer te gebruiken. Wellness in de echte betekenis van het woord, je goed voelen zowel fysisch als geestelijk, is in Thailand de afgelopen 10 jaar enorm geëvolueerd. Detox, verjongingskuren, meditatie, yoga, massages en anti-stress therapieën worden steeds gesofistikeerder.  Thais zijn voortdurend bezig met het welzijn van lichaam en geest: een boer verkoopt je een detoxdrankje volgens een oud recept van zijn overgrootvader met kruiden uit zijn tuin, een monnik leert je mediteren, in een spa ergens te lande duik je in een bad heet lavazand en krijg je de energieboost van je leven… Eén ding is zeker: in Thailand ben je in no time van alle stress verlost, digitale of andere…

     

    Thailand is veelzijdiger dan men denkt. Het is een familievriendelijke reisbestemming waar elke type vakantieganger aan zijn trekken komt. Daarom staat het als een paal boven water dat Thailand zijn traditie van eersterangs reisbestemming zal behouden, meer zelfs, dat het aantal reizigers naar het Land van de Glimlach nog zal toenemen.

    www.toerismethailand.be 

    07-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Narvik home parc

    Nieuwe, unieke Jan des Bouvrie-vakantieverblijven op Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

     

     

    Speelse lijnen, veel lichtinval en moderne grijstinten. Dat zijn dé troeven van de twee nieuwe types vakantieverblijven op Narvik HomeParc Mooi Zutendaal, waarvoor het vakantiepark een unieke samenwerking aanging met de gerenommeerde Nederlandse architect-interieurontwerper Jan des Bouvrie.

     

    Speciaal voor het Zutendaals Narvik vakantiepark ontwierp hij zowel een ‘Luxe Villa Jan des Bouvrie’ als een ‘Luxe Wellnessvilla Jan des Bouvrie’, compleet met o.a. een jacuzzi, vierpersoonssauna en douche-/stoomcabine. Deze samenwerking is uniek in België in de sector van de vakantieparken. “De samenwerking met Jan des Bouvrie is een mijlpaal voor het toerisme in Zutendaal en de provincie Limburg.”, aldus eigenaren John van der Linden en Bart van der Valk.                                                                 

     

    Narvik HomeParcs is een dochteronderneming van Trias Investeringen en werd opgericht door de creatieve recreatiespecialisten Bart van der Valk en John van der Linden. Momenteel bezit Trias drie vakantieparken: Mooi Zutendaal (Zutendaal, België), Bergse Zand (Bergen op Zoom, Nederland) en Heelderpeel (Maasgouw, Nederland).

     

    Wie een vakantiewoning koopt, heeft drie mogelijkheden naar gebruik toe. Indien de koper wenst dat zijn woning het hele jaar door wordt verhuurd - met uitzondering van 3 weken eigen gebruik -, ontvangt hij een netto gegarandeerd rendement van 6,2 %, gedurende 10 jaar. Bij een flexibel rendement ontvangt de koper de daadwerkelijk gerealiseerde huuropbrengst. Ten derde kan de koper ook kiezen voor 100% recreatief eigen gebruik. 

    In Zutendaal staan op dit moment 150 Narvik-vakantieverblijven, waar bij de bouw de Scandinavische logbouwmethode werd toegepast. Door de woningen op te trekken uit massieve houten balken met een dikte van 16 cm zijn de vakantieverblijven stuk voor stuk op een ecologische en duurzame manier gebouwd. Narvik zet, mede door de samenwerking met Jan des Bouvrie, enorm in op luxe en beleving. Op deze manier onderscheidt Narvik HomeParcs zich van de andere vakantieparken.                                                                 

    Het park in Zutendaal is de afgelopen jaren getransformeerd van eenvoudige camping tot luxueus viersterrenvakantiepark met 200 accommodaties en heel wat faciliteiten (binnen- en buitenzwembad, restaurant, speeltuinen, …).

     

     

     

    07-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Picard Diepvries

    Picard Diepvries opent drie nieuwe winkels in België

     

     

     

    In navolging van de succesvolle opening van de eerste drie Brusselse winkels, zet de Franse specialist in diepgevroren voeding zijn lancering op de Belgische markt verder met drie nieuwe winkels in Elsene, Jette en Ukkel.

    De Belgische consumenten lijken het nieuwe gastronomische concept uit Frankrijk te hebben omarmd. Picard is momenteel de enige keten die 750 tot 900 hoogkwalitatieve diepvriesproducten aanbiedt – al naargelang het seizoen – voor elke gelegenheid; van eenpersoonsmaaltijden tot gezinsporties, voor dagelijks gebruik tot feestelijke aangelegenheden.

     

    Om die reden heeft Picard Diepvries beslist zijn aanwezigheid te versterken met de opening van drie gezellige winkels in de meest commerciële omgevingen van Brusselse agglomeratie. De eerste bevindt zich op de Steenweg op Elsene 135, op een steenworp van het Fernand Coqplein in Elsene. Deze nieuwe winkel, tussen de Europese wijk en “Louisa”, biedt op 143m2 het volledige productengamma van Picard Diepvries. De winkel in Jette beschikt over 201m2 winkelruimte ligt op de Leopold I-straat 525 in het hart van de wijk “Miroir”, de derde winkel heeft een oppervlakte van 190 M2 en wordt geopend aan de Alsembergsesteenweg 626 in Ukkel. Hij is hiermee zeer centraal gelegen vlakbij de Xavier de Buestraat, waar zich een heleboel buurtwinkels bevinden. Zoals alle winkels van de keten, zijn ook de drie nieuwe Brussels winkels van Picard Diepvries alle dagen geopend; op maandag van 13 tot 20u, van dinsdag tot zaterdag van 9 tot 20u en op zondagvoormiddag van 9 tot 13u.

     

    Goede redenen om voor Picard te kiezen: een smaak voor elke dag van de week,  natuurlijke en verse producten,  minder additieven want dat is gezonder,  grondige kwaliteitscontroles,  onze planeet respecteren is een dagelijks engagement, klant bespaart tijd én geld, inkopen doen is zeer gemakkelijk en goede raad en een glimlach zijn inbegrepen.  De troeven van Picard: een dynamisch magazijnconcept, 35 jaar ervaring in dienst van de klant,  een gezonde en evenwichtige voeding en innovatie voor de smaak en om het leven te vereenvoudigen.

     

    06-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowie en Lowieze

    Lowie & Lowieze - adellijke lichtverrekijkers maken van tuin theaterschouwspel

     

     

     

    Lowie en Lowieze zijn de adellijke leden van een veelzijdige buitenfamilie. Wie in de opera graag zijn verrekijker bovenhaalt om alles goed in de gaten te kunnen houden, kiest in zijn tuin met plezier voor de adellijke Lowie en zijn zus Lowieze, die als lichtverrekijkers van jouw tuin een theaterschouwspel maken.

     

    Lowie en Lowieze zijn schoolvoorbeelden van hoe vorm en functie hand in hand kunnen gaan. De basisvorm bestaat uit een cilinder. De twee lichthuizen – eveneens cilinders – aan beide kanten van het lichaam draaien volledig rond hun as en functioneren op die manier als up- maar ook als downlighter. Je kunt bovendien de twee lichthuizen los van elkaar bewegen, waardoor één armatuur twee plekken tegelijk uitlicht. Lowie en Lowieze zijn ook beschikbaar in eenlampsversie, waarbij zich maar één lichthuis op de cilinder bevindt

     

    Lowie is de kleine broer van Lowieze. Met zijn 150 mm is hij ideaal om te monteren op je gevel als wandverlichting. Maar ook op de grond is hij van nut; je plaatst hem wel het best op plekken waar weinig of lage begroeiing is. Lowieze, beschikbaar met een hoogte van 350 of een royale 600 mm, torent graag boven de rest uit. Ze is perfect geschikt om duistere wegen te verlichten of een dramatische boom of parmantige struik in de kijker te zetten.

     

    06-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smaakmakers Hasselt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    4 Smaakmakers inspireren Hasselt-trippers

     

     

    Wat hebben Regi Penxten, Ilse Liebens, Hanne Troonbeeckx en Giovani Oosters met elkaar gemeen? Allevier zijn ze een BV, stijlbewust én nu ook Smaakmaker van Hasselt. In vier smaakvolle wandelroutes, op hun maat gemaakt, laten ze Hasselt, Hoofdstad van de Smaak, ontdekken via de ‘smaken’ Trendy, Bohemien, Exclusief en Creatief. Hasselt draagt al jaren met trots het label Hoofdstad van de Smaak. En omdat smaken verschillen, pakt de Limburgse hoofdplaats nu uit met De Smaakmakers.

     

    “Limburg heeft een sterk toeristisch profiel als groene regio, vol boeiende outdoor activiteiten. Maar daarnaast heeft een vakantiebestemming ook aantrekkelijke stadskernen nodig,” zegt Igor Philtjens, de Limburgse gedeputeerde van Toerisme. “Zo’n stadsbeleving is de kers op de taart. Daarom past Hasselt perfect binnen de jaarcampagne van Toerisme Limburg, ‘Zoveel redenen voor een vakantie in Limburg’. Het is namelijk deze mix aan mogelijkheden in onze provincie die van Limburg een toeristisch sterk merk maakt. Toerisme Limburg en stad Hasselt hebben een samenwerkingsverband voor de toeristische promotie van Hasselt. De nieuwe Smaakmakers-campagne is een volgende stap daarin. Zo willen we Hasselt en bij uitbreiding heel Limburg op permanente wijze via frisse en vernieuwende acties promoten in binnen- en buitenland.”

     

    “Deze 4 enthousiaste Smaakmakers presenteren elk één ontdekkingsroute die het best bij hen past. Ze gidsen de toerist naar de meest exclusieve, creatieve, bohemien en trendy plekjes van Hasselt,” zegt Hilde Claes, burgemeester van Hasselt.

    “Zo ontdekt de toerist het kloppende hart van Hasselt telkens op een andere manier,” voegt Karolien Mondelaers, schepen van Toerisme, er aan toe. “De routes bewijzen dat Hasselt de titel van Hoofdstad van de Smaak waardig is. Dankzij dergelijke innovatieve campagnes kunnen we ons nog meer  profileren als ideale shortcitytrip-bestemming.”

     

    De vier Smaakmakers leggen, gewapend met een Iphone, een van de routes af en tonen in het filmpje zijn/haar persoonlijke tips en favoriete adresjes uit de route. Het filmpje begint of eindigt altijd in een logiesuitbating die past binnen het thema van de route. Regi: Trendy Hasselt, met het trendy Hotel Radisson Blu; Giovani: Creatief Hasselt, met het sympathieke Hotel ’t Hemelhuys: Hanne: Exclusief Hasselt, met de luxueuze Chambres b’Hôtes en Ilse: Bohemien Hasselt, met het knusse B&B ’t Demerhuisje. Op elke route staat een 35-tal leuke adresjes van winkels, horecazaken, musea, cultuurhuizen enz. Aan de hand van deze tips stel je online zelf je route op maat samen. De 4 routekaarten kun je gratis afhalen in de Smaakwinkel in Hasselt (Maastrichterstraat 59) of downloaden op je smartphone via www.citytriphasselt.be. 

     

    Toerisme Limburg en Toerisme Hasselt lanceren een Facebook-wedstrijd  rond De Smaakmakers. Op de Facebookpagina van Toerisme Limburg kun je citytrips naar Hasselt winnen. Je overnacht dan in één van de vier logeeradresjes die de Smaakmakers op hun route aanbevelen.

     

     

    05-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!