ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
12-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 /11

..

images-11



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (25)

19-01-2024
jnanabhumiap.in

Jnanabhumi AP was formed by bloggers and webmasters who intended to give informative, engaging, and well-written articles. We're more of an online community jnanabhumiap.in with a variety of tools, resources, and discussions centred on current events or news topics. We provide you with the greatest online content accessible on any subject thanks to the editorial and content teams' efforts. Jnanabhumi AP was formed by bloggers and webmasters who intended to give informative, engaging, and well-written articles.

19-01-2024, 09:44 geschreven door jnanabhumiap.in


15-11-2023
Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-15857-J2-FY5-HMU

Goedemorgen lieve blogvrienden.Hier is het terug aan het regenen.Het weet van geen ophouden.Hier zijn reeds verschillende wegen afgesloten wegens overstromingen.Hopelijk is dit niet het begin van de zondvloed want de wereld zal vergaan in water en vuur.Dus vandaag zal er geen water tekort zijn want volgens Frank Deboosere gaan we ook het zonneke zien.Ik wens Jullie een gezellige midweek in Jullie warme huiselijke kring en dat met vele lieve en natte groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne woensdag en geniet van Jullie kopje troost lieve Ani.Om zien zal het vandaag een betere dag worden.Ik las het deze morgen op Facebook in het weerbericht van Frank Deboosere.Dus zit er messchien een wandelingske in en anders een fijne dag in Je gezellige warme woonkamer.

15-11-2023, 09:31 geschreven door Jos Vande Ghinste


Lieve groetjes

Je moet je ogen niet verknoeien met te veel aan de pc te zitten hoor.

Traces-of-Autumn-Annie
Ik mag hier toch wel eens komen kijken hé

15-11-2023, 08:58 geschreven door annie


Dag Ani ,,
15-11
Gewoon schrijven waar u zin in hebt Ani ,,en zuinig zijn op u ogen .Gisteren was echt een dagje om snel te vergeten de hele dag heeft het hier geregend ,, zelf ons hondje wou niet eens naar buiten ,, ik zal hem nog moeten leren op toilet te gaan hihihi Maar nu weer een nieuwe dag en hopelijk een droge dag dus kom ik u alvast een aangename dag wensen ,, het amusement voor vandaag en vriendelijke groetjes Ingrid .

15-11-2023, 08:29 geschreven door Ingrid.


liefs op deze herfstachtige dag !

d2533b44b41c315f470ddf2e7857570b.jpg
je hoeft niets te zeggen
een goede vriend verstaat je zo   !
liefs meeuw

15-11-2023, 07:07 geschreven door meeuw


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-19335.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

15-11-2023, 03:29 geschreven door Patty en Freddy


14-11-2023
Dag Ani ja erg wat een water in de westhoek hier klettert nu ook flink waar blijft het toch vandaan komen al dat water

Welkom bij powerpoint Roosje

Vrienden tel je niet op je vingers van je hand,

maar diep in je hart.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

14-11-2023, 15:55 geschreven door Roosje


Ach

Ik weet niet goed wat je bedoelt met die "uitlatingen"... iedereen mag toch zijn/haar mening hebben zeker... trouwens je kan nooit goed doen voor iedereen... ik heb ook de oorlog 40-45 meegemaakt, weliswaar als kind maar toch zijn er herinneringen die blijven en die zijn soms schrijnend... waar ik niet in geloof zijn die leuzen van "nooit meer oorlog" enz... blijkbaar zullen mensen het nooit leren daarom noemt men ze  het "mensdom"... over het weer zullen we ook maar zwijgen zeker... net ontdekt dat ons terras een lek heeft... gggrrr... weer een probleem dat moet aangepakt worden maar ik zie de loodgieter zich niet haasten om met dit weer ons uit de nood te helpen... voor de rest zitten we nog droog... ik hoop jij ook want ik lees alarmerende berichten over overstromingen aan de kust... hou je haaks en warm.

14-11-2023, 15:00 geschreven door Myette34


Wat zijn moeilijke kwesties Ani, je verhalen vervelen mij nooit.

aa-4

14-11-2023, 12:47 geschreven door eddy meuris


Hey Ani

en waarom zou jij je eigen mening niet meer mogen schrijven...dat zou pas erg zijn...blijf maar lekker neerpennen hoe jij erover denkt aub...

Ondertussen zijn we terug in onze eigen omgeving maar hebben.. ondanks het slechte weer ...optimaal genoten van onze week aan zee...

Vanaf vandaag is het terug zelf potje koken ð

Lieve groet en hou je goed hé. 

14-11-2023, 12:10 geschreven door Klaproosje1


Goede morgen Ani

Animation2fall
Ondanks het triest weertje
wens ik je toch een hele mooie dinsdag
maak het maar gezellig binnen
Liefs José

Je niet inhouden Ani, als je vind ik wil het zeggen gewoon doen...

14-11-2023, 10:59 geschreven door José


DINSDAGGROETJES !!! De regen zullen we er moeten bijnemen !!!!
oie-1485952-SKWwu-QWy

Goedemorgen lieve blogvrienden.Ik ben laat daar de verpleegster pas vertrokken is en ik mijn pistoleetjes nog moest eten.Wat is dat voor mij een genieten.Mijn beste maaltijd van de dag.Vandaag is het de dag tegen DIABETES en daar hoor ik nu ongelukkig ook bij,doch mijn suiker is onder controle.Gelukkig is het aanstaande vrijdag niet de dertiende.Ik verlang dat dit voorbij zal zijn want het is enkel niet de test maar ook de ongemakken van mijn diabetes2 die meespelen,daar ik ongeveer om het uur moet plassen.Enfin,we gaan van ons hart een steen maken.Vandaag zal het zo een beetje een dag worden als gisteren en we krijgen toch 13 graden.Ik wens Jullie een fijne dinsdag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Is er nog geen waterlast bij Jullie ??? Hier regent het terug en men spreekt voor de rest van deze week.Hopelijk is het vrijdag om 13u15 droog om die test te doen.Geniet van de huiselijke warmte.

14-11-2023, 10:33 geschreven door Jos Vande Ghinste


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

1-107Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

14-11-2023, 08:20 geschreven door Annie & Rogier


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

14-11-2023, 02:37 geschreven door Patty en Freddy


13-11-2023
Dag Anitje

Hartelijk dank voor de bezoekjes aan mijn blog. Wens jou nog een aangename maandag,geniet er van als het kan Anitje,hier schijnt de zon al enkele uurtjes.

Ik en veel anderen denken net hetzelfde over de tweede wereldoorlog,het valt écht op Anitje.

Warme groetjes van Monique.

PdmJF9k.gif

13-11-2023, 15:57 geschreven door Monique


Dag Ani vandaag al de ganse dag regen hier pfff geef mij de zon maar

Welkom bij powerpoint Roosje

Vriendschap is een wonderlijk woord,misschien wel het mooiste op aard.

Een knuffel voor iedere dag en om je mond een stralende lach.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

13-11-2023, 15:53 geschreven door Roosje


Hallo Ani

Weer een nieuwe week! maar weer heel nat begonnen! Nu probeert de zon even, maar 'k vrees niet voor lang smiley-frown.gif Laat het hier maar wat vallen, en dat het in de westhoek droog blijft!! want dat is een echte ramp voor die mensen smiley-cry.gif Tegen natuurgeweld kan je niet tegenop, juist maar hopen. Ja als je jonge kinderen een tijdje niet gezien hebt, veranderen die enorm. Hoop voor jou dat je wat buiten kan! Veel liefs Alfy smiley-wink.gif

 

13-11-2023, 15:51 geschreven door alfyvo


Een fijne week toegewenst

Goedemiddag Ani. Moeilijke kwesties moeten we niet negeren. Op seniorennet kom ik meer mensen die het op de een of andere manier tegen zit en ik vind als je daarop niet wil reageren dan moet je ook geen onzin op een gastenboek plaatsen. Ik vind het ook bemoedigend als iemand reageert als ik aangeef dat mijn Parkinson mij steeds meer belemmer. Natuurlijk wil je plezier hebben bij het bloggen maar zinvolle contacten ontstaan alleen als je open staat voor de ander. Ik wens u nog een hele fijne week met veel droge periodes zodat u toch regelmatig even een wandeling kunt doen.

Hartelijke groet 
van



13-11-2023, 13:24 geschreven door Albert Goeree


Goeie morgen Ani

Waarom zou jij je inhouden? Dit is jouw blog en je mag jouw mening geven niemand is verplicht om het te lezen en iedereen kan op een rustige manier reageren als ze willen dus... Neen het is zelfs goed dat er af en toe nog eens iemand de vinger op een wonde legt.Ik durf dat ook te doen op mijn blog en trek het mij niet meer aan. Mijn echte bezoekers( en dat zijn er maar een handvol)  kennen mij en als er al eens een andere langskomt .. tant pis als het dan in het verkeerde keelsgat schiet.

We zijn niet zover gekomen in ons leven dat we nu nog moeten gezegd worden wat we mogen denken en zeggen! Onze levenservaring is toch ook zinvol of niet? Blijf jezelf zo ben ik jou gewoon en zo zie ik jou graag!

Voilà als dat geen liefdesverklaring is hahahahaha

Moet je mijn verkoudheid niet hebben? Is het een verkeerde reactie op de griepspuit of echt een microbe die mij aangevallen heeft .. ik weet het niet maar heb er goed van!!!

Voilà je hebt mij weer gehoord ik leef dus nog en op mijn blog zal ik wel terugkomen maar nu nog niet er moeten hier eerst een paar zaken uitgeklaard worden!!

Een dikke kus ( van verre mag dat  hé niet besmettelijk!!!)

vis.gif

13-11-2023, 11:21 geschreven door NATOKEN


Dag Ani ,, het is allemaal niet gemakkelijk Ani
13-11
Goede morgen in deze nieuwe week ,, te beginnen met regen ,, pfffffffff hopelijk zal u het binnen gezellig kunnen maken vandaag ,, daar zitten we droog en warm . Dus een aangename maandag gewenst ,, warme groetjes Ingrid .

13-11-2023, 10:13 geschreven door Ingrid.


Maandag alweer!

En ik ben blij dat ik met jou deze week mag starten. Ik hoop je hier nog lang te mogen ontmoeten! Warme knuffel!

Maarten-nieuw.gif

13-11-2023, 10:09 geschreven door Martin


Regen - regen en nog eens regen.Het steekt verdorie tegen !!!
oie-1383921-OAYFZd-WT

Goedemorgen lieve vrienden.Gisteren heb ik abrupt mijn bloggen onderbroken wegens een overlijdensbericht op het blog van Annie Demey door Frans de zeeman waar het overlijden van haar echtgenoot werd aangekondigd.Het scheen de man van een andere Annie te zijn.Ik ga elke dag naar het blog van Annie Demey daar ze zelf heel moeilijk op het blog kan komen door haar erg zieke echtgenoot.Ondertussen heeft het hier nog niet opgehouden met regenen en het zou weleens voor de ganse dag kunnen zijn.Ik wens Jullie een goede start van weeral een nieuwe week toe.Gisteren won KRC.Harelbeke van KFC.Merelbeke met 2-0 en zo staan we terug in de middenmoot van de klassering waar alles dicht bij elkaar ligt.Geniet van een gezellige maandag en dit met vele lieve en hartelijke regengroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag en een goede maar vooral een gezonde start van deze kersverse nieuwe week lieve Ani.Ik heb ook vermoeide ogen als ik een eindje op het scherm kijk.Ik kom Je een gezellige maar vooral een gezonde nieuwe week toewensen.

13-11-2023, 10:03 geschreven door Jos Vande Ghinste


. . .

En ik was er even niet om je hier te steunen in wat je op je blog hebt gezet, ja, het is zo maar ik moet nu mijn eigen stem sparen, al kan ik het wel hier toevertrouwen, het is inderdaad zo dat er veel te weinig over die oorlog werd gezegd, en waarom eigenlijk vraag ik me af ?!
Maar je hebt toch wat afleiding gehad door dat jonge grut dat ook opgroeit zonder dat wij er nog altijd bij zijn.  Ook mijn jonge grut is weer eens hier geweest en verdorie ze kunnen toch wat stof rond zetten in de kleine living en hun stem laten horen.  En vandaag vertrekt de oudste dochter voor een klein weekje met vakantie ergens, ik zou het moeten opzoeken waar het is maar vermoedelijk ergens in Limburg, ach, ze zijn weg en wij deden dat vroeger ook, ook al waren er kinderen die wel wisten waar ze terecht konden, bij de grootouders was het bij ons en ja, dat was dus goed voor ons dat die er nog waren maar later veranderde dat allemaal en vielen de grootouders weg . . . ach, deze dagen van herdenking van de overledenen en van de mensen die ons lief waren, ze zijn er niet meer maar er wordt toch nog altijd veel aan hen gedacht, zelfs aan de bloemen op het kerkhof.

En verder zit ik zonder stem, ja echt, geen stem meer, de huisarts komt straks langs, ik heb het in mijn gsm gefluisterd, ze zal gedacht hebben : wie is dat, maar ze kende mijn nummer wel toen ik belde, daarom nam ik de gsm zo wist ze dadelijk wie ik was !  Ik voelde me eerder al niet zo lekker maar nu lijkt dat wel weer even van de baan maar zit ik met die stemproblemen ! Moeilijk hoor als je zo verder moet !  Groetjes.

13-11-2023, 09:47 geschreven door Chris


een lieve groet voor jou vandaag !

846e04c3bcaf33eabeff0fdbdca600ec-1-xxxxxx.jpg
ik wens jou een fijne week
met innerlijke rust
en een goede gezondheid  !
liefs meeuw

13-11-2023, 07:14 geschreven door meeuw


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

13-11-2023, 01:57 geschreven door Patty en Freddy


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!