Hallo daar!

25-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen hoofddoek in kleuterklas

De Oostenrijkse regering wil de hoofddoek verbieden in de kleuterklas.  Over hoeveel kleuters het gaat is niet echt duidelijk.  Wel, als het dragen van een hoofddoek te maken heeft met het zich bedekken om mannen niet in verleiding te brengen, lijkt het nogal duidelijk dat er geen enkele reden is waarom kleuters er een zouden moeten dragen.  Ik heb weinig sympathie voor de rechtse Oostenrijkse regering maar hier kan ik me in vinden.

Afbeeldingsresultaat voor kleuters met hoofddoek

In Aalst zie ik regelmatig heel jonge kids met lange jurk en hoofddoek.  Het zijn dan wel moslims van Afrikaanse origine.  Toch wel bevreemdend, zo'n kind dat volledig bedekt is...

25-08-2018 om 17:42 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De paus in Ierland

Paus Franciscus is op bezoek in Ierland.  Wordt niet gemakkelijk want de misbruiken binnen de Kerk waren er zeer groot en vele mensen zijn van mening dat de Kerk niet voldoende verantwoordelijkheid heeft genomen in de erkenning van het leed dat zovele slachtoffers werd aangedaan.  Een aantal Ierse religieuzen heeft blijkbaar nog altijd niet door dat de tijden veranderd zijn, dat gelovigen niet langer klakkeloos hun moreel gezag aanvaarden, terwijl de praktijk er totaal anders uitzag.  Ik heb het al eerder gezegd: macht leidt tot machtmisbruik, tenzij er controlemechanismen ingebouwd worden.  Kerk of geen Kerk, de westerse mens anno 2018 laat zich niet meer zeggen hoe hij moet leven.  Als de Kerk moreel gezag wil, dan moet ze de misbruiken in eigen rangen erkennen, aanpakken, sanctioneren...

Afbeeldingsresultaat voor de paus in Ierland

Het is blijkbaar niet makkelijk voor deze "mens van goede wil" om de gevestigde machten binnen het Vaticaan het hoofd te bieden.

25-08-2018 om 12:16 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seyran Ates

Duitse vrouwelijke imam die in Berlijn een moskee heeft geopend waar mannen, vrouwen, holebi's, ongelovigen welkom zijn.  Heeft 10 lijfwachten want ze wordt constant bedreigd door voorstanders van een meer traditionele islam.  Haar boodschap?  Een kritische lezing van de Koran i.p.v. de letterlijke interpretatie ervan.  Net zoals dat met de Bijbel gebeurt.  Want deze geschriften zijn geen geschiedkundige werken!!!  Ook al zijn er strekkingen ( zowel binnen de islam als binnen het christendom ) die dit niet willen geweten hebben.  Diep respect voor deze grote dame!!! 

Afbeeldingsresultaat voor seyran ates

25-08-2018 om 12:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Utopia is een succes

De nieuwe Aalsterse bib is een groot succes!  Met recht en reden, want ze is ruim, gebruiksvriendelijk en er is een toffe cafetaria die nu al een echt ontmoetingspunt is geworden.  En de bankjes buiten, de ruime fietsenstalling, het feit dat de omgeving autovrij is gemaakt... dat alles speelt zeker een rol in de aantrekkelijkheid van het geheel.  Een pluspunt voor Aalst en omgeving!!!

Afbeeldingsresultaat voor utopia aalst

25-08-2018 om 12:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorakkoorden

Er zouden al enorm veel voorakkoorden gesloten zijn tussen de politieke partijen.  Ik heb daar niet echt een probleem mee, maar wel met het feit dat die angstvallig worden geheim gehouden.  Ik vind dat wij, als kiezers, mogen weten met wie de partij van onze voorkeur hoopt te besturen.  

Afbeeldingsresultaat voor voorakkoorden gemeenteraadsverkiezingen

25-08-2018 om 11:57 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salon

Zo goed als nieuw en van prima kwaliteit!  Het was echt een koopje!  "Ons mannen"  supercontent!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif blij

25-08-2018 om 11:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen

Heb al 80 minuten wandelen achter de rug.  Was ook nodig, want ik heb gisterenavond serieus gezondigd!  Maar ja, een mens mag niet té fanatiek zijn, want dat hou je niet vol.  Alles met mate en liefst nog met MATEN!!!  Patrick en Jan, het was leuk!  Moeten we binnenkort nog eens doen!

Afbeeldingsresultaat voor vrienden

En wij doen ons best!

25-08-2018 om 11:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw salon

Straks wordt de nieuwe salon bij mijn dochter geleverd.  Nou ja, niet "nieuw".  Via facebook.  4 jaar oud maar te groot na verbouwingen.  Een mega-  bankstel in  u- vorm, bruin leder.  Ze zijn er gisteren gaan naar kijken en hebben meteen toegehapt.  En aangezien de verkoper een zelfstandig verhuizer is moeten ze zelfs geen bestelwagen huren!  Ik zou zo'n bakbeest niet kunnen zetten, maar zij hebben een zeer grote living.   En eindelijk genoeg plaats om allemaal languit te gaan liggen!  Meteen aanleiding om de living volledig uit te mesten... Ben benieuwd!

Afbeeldingsresultaat voor salons in u-vorm

Volgens de foto die ik gezien heb is het iets in dit genre.

24-08-2018 om 13:47 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discriminatie

Een kledingwinkel is schuldig bevonden aan discriminatie omdat het een mannelijke sollicitant heeft geweigerd.  Tja... Als ik kleren pas, word ik liever geholpen door een dame.  Is dat zo abnormaal?  En zou dat dan ook gelden voor een lingeriezaak?  Een beha die wordt aangepast door een man?  Ik bedank er voor!  Slaat de balans nu niet wat door?  Ik ben tegen discriminatie, maar ook voor het recht van een zaakvoerder om het eigen personeel vrij te kiezen.  Tenslotte is het die zaakvoerder die hen betaalt!  Er valt allicht over te discussiëren...

Afbeeldingsresultaat voor gender

24-08-2018 om 11:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Brexitspook

De naderende Brexit, terwijl er nog totaal geen akkoord is tussen de EU en Groot-Brittannië- zorgt voor steeds meer onrust.  Niemand weet eigenlijk welke problemen er zullen opduiken, maar dat er problemen zullen zijn, dat is zeker!  Mijn neef woont en werkt al jaren in GB en ook hij is er niet gerust in.  Wat een ellende!  En te beedenken dat de politici die de Brexit hebben gepromoot al lang de regering hebben verlaten en dat May met de brokstukken is blijven zitten.  Is het nu echt onmogelijk, om een nieuw referendum te organiseren?  Best mogelijk dat er nu een totaal ander resultaat zou zijn.

Afbeeldingsresultaat voor Brexit

24-08-2018 om 10:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar wordt ook veel gewandeld

In het leger, bedoel ik.  Soldaten worden toch verondersteld fit te zijn.  Maar het Belgisch leger telt nog amper 27 500 soldaten, en dat is echt te weinig volgens de legervakbonden.  Blijkbaar is het moeilijk nog recruten aan te trekken.  Tucht, een bescheiden wedde, in de kazerne moeten slapen... het zijn struikelblokken.  

Afbeeldingsresultaat voor Belgisch leger

Eerlijk gezegd, ik zou het ook niet zien zitten!

24-08-2018 om 10:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewegen, bewegen, bewegen

is goed voor de gezondheid.  Net een toffe wandeling achter de rug. 45 minuten in marstempo. Niet zo veel, maar als je dat elke dag doet voel je het verschil.  Het moet hoor, want mijn fitheid laat te wensen over.  Ik ben echt van plan om mijn leven te beteren.  Mijn huisdokter zal tevreden zijn!

Afbeeldingsresultaat voor wandelen

24-08-2018 om 10:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
23-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks de rimpels

Volgens een gezaghebbend medisch tijdschrift ( ik ben de naam vergeten! ) is ons zelfbeeld het meest positief tussen 60 en 70 jaar.  Allez, goed nieuws voor mij.  Ik heb dus nog 6 jaar om me goed te voelen over mezelf! ( Grapje! )  Ach mensen, ik heb me nooit veel aangetrokken van andermans mening.  Tevreden zijn over jezelf is echt niet zo moeilijk.  Gewoon aanvaarden dat je een mens bent die zijn best doet.  Niet proberen een "superman/vrouw" te zijn want dat is maar aan héél weinigen gegeven.  En aanvaarden dat je niet bij iedereen populair kan zijn of door iedereen sympathiek wordt gevonden.  

Afbeeldingsresultaat voor tevreden over jezelf

Afbeeldingsresultaat voor gif zelfvertrouwen

Nou ja, geen "Donald Trumpje" doen en denken dat je de grootste, slimste, beste bent... Dat is nu ook niet nodig!

23-08-2018 om 18:34 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noveenkaarsen immens populair

De ontkerking in ons land is een feit.  Mensen zoals ik die nog elke week een viering bijwonen ( al is het in mijn  geval een nogal alternatieve ) worden witte raven.  Nochtans worden er ongelooflijk veel noveenkaarsen gekocht en ontstoken.  Ik begrijp dat wel.  Mensen hebben nu eenmaal behoefte aan rituelen .  En of je er nu in gelooft of niet, een "lichtje in het donker" brengt een positieve boodschap.  Voor iemand een kaarsje branden is denken aan die persoon, bekommerd zijn en dat is voor beide partijen iets positiefs.  Bij ons staat er altijd een noveenkaars te branden.  Ons moeder gelooft heilig dat zo'n kaars helpt; ik niet maar ik geloof in het ritueel en dat is even belangrijk.

Afbeeldingsresultaat voor noveenkaars

23-08-2018 om 10:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemtest Het Nieuwsblad

Uit nieuwsgierigheid heb ik de stemtest van Het Nieuwsblad gedaan.  Amai!  Had ik niet verwacht.  Mijn meningen en stadnpunten wat onze gemeente betreft komen voor 72% overeen met, CD&V... Ik heb nog nooit op die partij gestemd, maar ik ben nu wel van plan hun programma eens grondig na te lezen.  

Afbeeldingsresultaat voor gemeenteraadsverkiezingen belgië 2018

23-08-2018 om 10:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde Trump?

Ex-advocaat Trump geeft fraude toe en zegt dat de president- toen nog niet verkozen- op de hoogte was en zelfs de opdracht heeft gegeven.  Is dit het einde van Trump?  Ik vrees van niet.  Zolang niet méér Republikeinen een eventuele impeachment steunen, zal deze schandelijke vertoning blijven duren.  Ik heb via twitter contact met een aantal Amerikanen en lang niet iedereen is ongelukkig met Trump.  Er is nog heel wat steun voor zijn beleid.  De verkiezingen in oktober zullen belangrijk zijn.  Maar wat met de inmenging van Rusland?  Hoe kan de uitslag vertrouwd worden?  Het is triest maar de USA is een land geworden waar "eerlijke verkiezingen" geen evidentie meer zijn. 

Afbeeldingsresultaat voor aanhangers Trump 

Afbeeldingsresultaat voor tegenstanders Trump

22-08-2018 om 11:21 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werk voor iedereen?

Er zouden voor iedere vacature nog maar 4 sollicitanten zijn.  Hoe komt het dan dat werkwillige 50-plussers zo moeilijk aan een job geraken?  Ik ken meerdere mensen die graag willen werken maar "te oud" worden bevonden.  Al is dat natuurlijk nooit de officiële reden!

Afbeeldingsresultaat voor 50 plussers aan het werk

22-08-2018 om 11:14 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg met de cicaden!?

Sommige toeristen in nde Provence klagen nover het "hinderlijk" geluid van cicaden.  De burgemeester van Le Beausset kreeg zelfs het verzoek de beestjes te verdelgen.  Natuurlijk stuurde hij de klagers wandelen!  Wie er last van heeft, zoekt maar andere vakantieoorden op!  

Afbeeldingsresultaat voor cicaden

22-08-2018 om 11:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze koloniaal verleden

Wat Peter Mijlemans in Het Nieuwsblad schrijft is waar.  Ons koloniaal verleden- waar we niet fier op moeten zijn want er zijn gruwelijke zaken gebeurd- is veel te weinig gekend.  In de lessen geschiedenis heb ik er nooit iets over gehoord, behalve het feit dat Congo een Belgisch kolonie is geweest en in begin jaren '60 onafhankelijk is geworden.  Nochtans is het onder ogen zien van de eigen fouten uit het verleden echt noodzakelijk.  Toegeven dat ons koningshuis en vele nu invloedrijke families hun imperium en fortuin hebben gebouwd op onderdrukking, marteling, verminking.  Moeilijk, maar als we als land recht in onze schoenen willen staan en andere landen terechtwijzen als zij mensenrechten met de voeten treden, moeten we ook moedig genoeg zijn om onze eigen geschiedenis te erkennen...

Afbeeldingsresultaat voor koloniaal verleden belgie

Geen held, integendeel!

22-08-2018 om 11:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat is weken geleden!

Na weken en weken mijn gras gemaaid.  Want morgen komt de GFT- ophaling!  Dat was nu één van de weinige voordelen van de hittegolf!  Want ik doe dat niet zo graag, in de tuin werken!  Net zomin als de auto wassen of de ramen doen... alleen als het echt té smerig is!  Maar een vuile vloer kan ik niet zien!  Of de vaat die blijft staan!  Nooit!  Mensen zijn toch rare wezens!

Afbeeldingsresultaat voor gif in de tuin werken

Afbeeldingsresultaat voor gif wagen wassen

Afbeeldingsresultaat voor gif afwassen

21-08-2018 om 14:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede

    Inhoud blog
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid
  • Gewone balletjes
  • Mislukte balletjes
  • Stereotypen
  • "het hart op de tong"
  • Strenger dan de daders
  • Onbegrijpelijk
  • de ware aard van het beest
  • Eigenbelang
  • Jawadde!
  • In verkiezingsmodus
  • zelf de afwas gedaan
  • Pas na 2 jaar
  • een kogel in je kop
  • Housewarming
  • Dood
  • Pathologisch
  • Boos
  • Regi
  • Kritische vragen
  • Hoopvol
  • Privacy
  • Kritische vragen
  • Pater Familias
  • Vooruit
  • Alweer regen!
  • Gemengde gevoelens
  • Carnaval Aalst
  • Plastische chirurgie
  • "Gelukkig"
  • Openbaar vervoer
  • Gefrustreerd
  • Kanye West
  • Spoed
  • Ritsen
  • Bredere parkeervakken
  • Slecht signaal
  • Carnaval Aalst
  • Workaholic
  • Vreselijke dood
  • Belgian Cats
  • Verbod
  • Pakkend afscheid
  • Energie
  • Luc
  • Leasing
  • Ach
  • Eendracht Aalst
  • Niet ok
  • Ze menen het niet
  • Ouderlijke verantwoordelijkheid
  • Vreselijk
  • Taylor Swift
  • Gekke prijzen
  • Poetshulpen
  • Niet terugbellen
  • Zever, gezever!
  • Vernietigend
  • Verwend nest
  • Bescherm de natuur!
  • Huren en verhuren
  • Genderneutraal
  • Gevolgen op lange termijn
  • Blij!
  • Ontslag
  • "mijn" plaats"
  • Goklobby
  • Blind gekocht
  • Probeersel
  • Tradwives
  • Schimmel
  • Vuile boel!
  • Voedselfabrieken
  • Lichtmis
  • Wat eten we vandaag?
  • 30 jaar
  • Niet sympathiek
  • Boerenprotest
  • Lekker restje
  • kraantjeswater
  • Carnaval Aalst
  • Vlaamse regering
  • Duur stulpje
  • Vervelend
  • Lieve Luc
  • Afscheid van een vriend
  • Blikschade
  • Uit het strafrecht
  • Groen
  • Sterke vrouw
  • Bushalte voor de deur
  • Propere auto
  • AI
  • Conflict
  • Hard
  • USA
  • Respect
  • Akkoord!
  • Steun aan de landbouw
  • "Perverselingen"
  • Niet de eerste
  • Streng?
  • BNP Paribas Fortis
  • Blutsen
  • Niet meer zoals vroeger
  • Eetgeluiden


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!