Hallo daar!

05-09-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste les Gimp achter de rug

En we zijn met 9 cursisten.  6 dapperen van vorig jaar en 3 nieuwelingen.  Ideaal voor onze leraar Marc.  Een van de nieuwkomers, Brigitte, heeft al 6 maand fotoshop gevolgd.  Zij weet dus al veel!  En ze zit naast mij!!!  Bovendien heeft ze ook een blog op het seniorennet.  Wel wat gesofisticeerder dan de mijne...  Dus ik zal veel van haar opsteken.  Heb net de notities van gisteren netjes overgeschreven en alles nog eens geprobeerd op mijn PC.  Kwestie van wat voorbereid te zijn als ik maandag bij Betty ga oefenen.  Alleen het laatste item ( een selectie exporteren als jpeg- bestand ) lukte niet meteen, maar ik ben er uit geraakt!  En zonder panikeren!  Dat zou 2 jaar geleden ondenkbaar zijn geweest.  Ik ben echt een groot deel van mijn angst kwijtgeraakt, dank zij de lessen.  Heel blij dat ik ermee begonnen ben. 

Afbeeldingsresultaat voor tevreden

05-09-2018 om 10:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-09-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het biechtgeheim altijd heilig?

Een priester staat terecht wegens "schuldig verzuim".  Hij was op de hoogte van de zelfmoordplannen van een biechteling en heeft niets gedaan om dit te voorkomen.  De priester beroept zich op het biechtgeheim; de weduwe van de man die uit het leven stapte vindt dat hij haar had moeten verwittigen.

Ben heel benieuwd wat de rechtbank zal beslissen!  

Mijn mening?  Het biechtgeheim niet als "absoluut" beschouwen zou een precedent scheppen.  Wat denken de kerkelijke autoriteiten hierover?  Ik ben geneigd die priester gelijk te geven.  Hij heeft geluisterd en geprobeerd die man tot andere gedachten te brengen.  Er waren geen andere personenin gevaar.  Het ging over een volwassen iemand die zelf een beslissing heeft genomen over de draaglijkheid van zijn eigen leven.  

Maar het blijft een pijnlijke zaak...

Afbeeldingsresultaat voor biechtgeheim

04-09-2018 om 11:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guido Belcanto

Jaren geleden won ik met een tombola een CD van Guido Belcanto.  Toffe liedjes wel!  Gisteravond dus gekeken naar het programma van Cath Luyten waarin ze Belcanto bezocht.  Een chalet in een bos, geen stromend water, geen toilet...  uiterst primitief dus!  En wat een merkwaardig figuur!  Iemand die zich niets aantrekt van de mening van anderen, die zijn eigen pad volgt, die een "wijze rust" uitstraalt...  Een gekwetst iemand ook die als kind werd aangerand door een pedofiel en daar de littekens van tot op vandaag meesleurt.  Een boeiende uitzending!

Afbeeldingsresultaat voor Guido Belcanto

Een man met inhoud; een zeldzaam fenomeen in het BV-wereldje waarschijnlijk.

04-09-2018 om 11:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALARM!!!

De drugsmaffia dreigt de Antwerpse politiek te beïnvloeden.  Bart De Wever durft voor "geen enkel gemeenteraadslid zijn hand in het vuur te steken", behalve voor de eigen partijleden die blijkbaar immuun zijn voor omkoperij.  Trumpiaanse toestanden van een niveau, ver onder de zeespiegel!  Zou er nu één verstandig iemand niet doorhebben dat deze moddergooierij enkel en alleen tot doel heeft mensen bang te maken en dit in aanloop naar de verkiezingen van 14 oktober?  Ik hoop dat Bartje een electorale rammeling krijgt waar hij niet goed van is!!!  Als je bewijzen hebt van dingen die niet door de beugel kunnen, dien dan klacht in...  En anders: hou je mond!!!

Ik ben echt kwaad!!!  Het niveau van sommige politici is hoogst lamentabel.  En alweer een bewijs dat "intellectuele capaciteiten " en "hoge diploma's" zeker niet automatisch een "mens van niveau" van je maken.

Afbeeldingsresultaat voor integere politici

04-09-2018 om 11:35 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-09-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook een minderheid heeft rechten

Geert Wilders op bezoek om het Vlaams Belang een hart onder de riem te steken.  Enorm veel veiligheidsmaatregelen die ook aan ons, de belastingbetaler, veel geld kosten.  En dat voor de minderheid die deze partij toch is.  Hoeveel % stemmen vorige keer?  Geen probleem hoor, iedere stem mag en moet gehoord worden.  Dat is democratie en zo is het goed.  Maar als de "andere kant"  op straat komt hoop ik wel dat De Winter en consoorten dan geen commentaar zal hebben over de "verspilling van belastingsgeld"...  

Waar ik wel moeite mee heb is het vandalisme dat vaak gepaard gaat met betogingen.  Nooit goed te praten!  En dat mag, wat mij betreft, wel hard worden aangepakt want dat heeft niets te maken met "vrije meningsuiting".

Afbeeldingsresultaat voor vrije meningsuiting

Een zeer moeilijke opdracht!!!  Maar dat is waar "echte democratie" voor staat.  Uitkomen voor jouw mening en aanvaarden dat anderen dat ook doen.  Zonder geweld.  We hebben nog een lange weg te gaan!

03-09-2018 om 09:19 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen opsluiten kan niet. Punt!

Heb een tweet gestuurd naar Theo Francken i.v.m. het opsluiten van een gezin met 4 kinderen in een gesloten asielcentrum.  Heb bericht terug gekregen.  Dat hij de wet volgt en dat ik dus voor open grenzen ben als ik dit niet ok vind.  Nee, ik vind dit niet ok!  Die kinderen kennen Servië niet, spreken de taal niet, hebben er geen familie meer... Welke toekomst hebben ze daar?  Kijk, migratie zorgt voor problemen, ook al worden die uit electorale overwegingen enorm opgeblazen.  Maar kinderen opsluiten is NOOIT goed te praten!  Moet dit onze "superieure" waarden en normen voorstellen?  De mijne niet alleszins!  De geschiedenis leert dat migratie een fenomeen van alle tijden is en dat een repressieve aanpak ervan niet werkt.  Ofwel zorg je ervoor dat de landen waaruit de migranten komen veiliger en leefwaardiger worden, ofwel leer je leven met diversiteit qua bevolkingssamenstelling.  Misschien geen populaire boodschap, maar wel de enige die op lange termijn werkbaar is.  In deze geglobaliseerde wereld is het ONMOGELIJK om je grenzen gesloten te houden!  Wat men ons ook probeert wijs te maken, de harde aanpak zal geen oplossing brengen.

Afbeeldingsresultaat voor migratie

Mensen, op zoek naar een beter leven, laten zich niet tegen houden, door niets of niemand.   

03-09-2018 om 09:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duterte in Israël

Pardon?  De Filipijnse president die zichzelf vergelijkt met Hitler en die de drugsbendes wil aanpakken "zoals Hitler de joden"!?  Een mafkees, een "gestampte zot" zoals we hier zeggen...  En zo iemand is welkom in Israël?  Ah ja, hij komt er wapens kopen.  Dat verklaart veel.  Money talks, nietwaar?  Dan worden veel "heilige" principes moeiteloos opzij geschoven.

Afbeeldingsresultaat voor Duterte in Israël

03-09-2018 om 08:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustig aan

Terwijl mijn oud-collega's, mijn dochter en mijn kleindochters weer richting schoolpoort zijn getrokken zit ik hier rustig met een koffietje aan mijn blogje te werken.  Wat staat er vandaag op het programma?  Het gras afmaaien, een wandelingetje maken, iets gaan drinken met de Luc en naar de bib...  Ik zal niet bepaald overwerkt zijn!  En morgen herbegint de cursus informatica. Dit jaar volg ik GIMP, een fotobewerkingsprogramma.  Ik kijk er naar uit!  

Afbeeldingsresultaat voor GIMP

Ik vind het leuk om iets leuks te leren dat totaal niets te maken heeft met mijn opleiding.  Voorlopig geen nieuwe talen meer!  

03-09-2018 om 08:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-09-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We blijven proberen!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

En koppig ben ik ook!  De foto is blijkbaar te groot! 

02-09-2018 om 13:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vorige keer lukt het!!!

Ik ben een hopeloos geval!!!  Sorry!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif  kip

"een kieken", zeggen ze hier!

02-09-2018 om 13:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei!

Foto plaatsen grandioos mislukt!  Hoe kan dat nu?  Ik en techniek...  Nog maar eens proberen

02-09-2018 om 13:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dit is ze dan

89 lentes en, ondanks de arthrose, nog een krasse madam, ons moeder!

02-09-2018 om 13:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondagsritje

Ons moeder rijdt graag mee met de auto.  Dus deze voormiddag een "toerke gedaan".  Zomaar, zonder specifiek doel.  Haaltert, Kerksken, Nieuwerkerken ... Onderweg wel gebakjes gekocht voor de koffie straks.  En daarna trek ik richting Aalst ( Casa del Mundo ) en zij leest een groteletterboek.  Het is frustrerend als je haast niets meer kan.  Ons moeder was altijd druk bezig en dat ze nu heelder dagen in een zetel moet zitten, daar heeft ze het lastig mee.  Ik begrijp dat wel maar er zijn massa's mensen van haar leeftijd die er veel slechter aan toe zijn.  Maar ja, ieder ziet vooral zijn miserie, nietwaar? 

Gelukkig is er ook de dagzorg op dinsdag, woensdag en donderdag.  Daar gaat ze echt graag heen.  Ja, oud en hulpbehoevend zijn, het valt niet mee... 

Denk nu niet dat ze altijd zo somber gezind is!  Er wordt hier ook veel gelachen, maar af en toe... 

Daarom, pak mee wat je kunt, zolang je het kunt!  Carpe diem want niemand weet wat de dag van morgen brengt.  Tot daar de wijze woorden van tante Annie... 

Afbeeldingsresultaat voor geniet van het leven

Was het niet John Lennon die ooit zei: "Life is what happens while you make other plans"?  Daar geloof ik in.  Leven in het "nu" want het leven is zo voorbij.  Maak het beste van iedere dag, geniet van het "gewone", het "normale".  Toen ik vorig jaar 6 maand chemo kreeg heb ik daar vaak aan gedacht.    

02-09-2018 om 13:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-09-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenis John McCain

Heb op twitter een deel van de toespraken beluisterd.  Was onder de indruk van die van zijn dochter.  Een zeer duidelijk en woedend vingertje naar Trump die haar vader zo vaak heeft geschoffeerd tijdens zijn leven.  McCain was inderdaad een integer man en zeker geen slaafs volger van Trump en zijn ideeën.  Integendeel!  Hij behoorde tot de weinige Republikeinen die zich duidelijk uitspraken tegen vele maatregelen en tegen het grove gedrag van de huidige president.  Ook zijn voortdurende  aanval op de pers vond geen genade in McCain's ogen.  

Afbeeldingsresultaat voor meghan mccain

01-09-2018 om 20:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Last days

Ik verheug me op het programma "Last days" waarin Lieve Blancquaert zich buigt over de visie op het levenseinde in verschillende culturen...  Dat zal wel boeiend zijn!  Eerste aflevering dinsdag 4 september om 20.40 u op Een.  Zeker kijken!!!

Afbeeldingsresultaat voor last days lieve blancquaert

Eveneens als boek beschikbaar!  

01-09-2018 om 13:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tweets van Francken

Theo Francken is de tweetkampioen.  Gemiddeld 20 per dag!  Nou ja, wat verwacht je van zo'n superman?  Hij zegt dat hij op deze manier "rechtstreeks kan communiceren met de kiezer zonder de verdraaiingen van klassieke media"... Lijkt Trump wel!  Niet dat de media perfect zijn en je mag wat je leest/ hoort/ ziet met een korreltje zout nemen.  Maar die "rechtstreekse communicatie" van politici ook hoor, met een heleboel zout nog wel!  Want die zijn er echt niet op uit om "je correct te informeren".  Je bent wel heel naief als je dat gelooft.  Propaganda, stemmen winnen... daar gaat het om, en om weinig anders!

Afbeeldingsresultaat voor twitter

01-09-2018 om 13:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dure service-flats

Vele service-flats raken niet verhuurd.  Vooral de luxe-exemplaren.  Geen wonder!  Met een huurprijs van € 1000 à € 1200 per maand!  

Afbeeldingsresultaat voor serviceflats

01-09-2018 om 13:04 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg

Leraren zijn octopussen, maar er zijn toch grenzen!  

Pas op, ik deed mijn job ontzettend graag maar het is niet zo simpel als niet-leraren zo vaak denken.

Afbeeldingsresultaat voor leraren

Onze taak is belangrijk.  Het zou dan toch wel tof zijn als dat ook door het beleid zou erkend worden, in woord én daad graag!

01-09-2018 om 13:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld uit eigen zak

In de weekendeditie van Het Nieuwsblad een artikel over de krappe financiën van basisscholen en het feit dat het zonder veel extra-inzet van leraren en ouders niet lukt.  Mijn dochter staat in een eerste leerjaar.  Het jaarbudget om knutsel- en ander materiaal te kopen voor haar 22 kindjes bedraagt dit schooljaar € 252.  Dat is per maand zo'n € 1 per leerling.  Ze heeft nog voor het begin van het schooljaar al € 40 euro uitgegeven uit eigen zak.  In welke andere job wordt dit van jou verwacht?  En al het geld uit schoolfeest, Halloweentocht, lente-ontbijt enz.  gaat naar de kas van de scholengroep.  En als de eigen school dan een aankoop wil doen moeten ze aan de scholengroep vragen of dat kan.  Met andere woorden, al je extra- inzet is niet voor je eigen school... Niet echt motiverend!   

In het middelbaar onderwijs wordt er niet meer geknutseld.  Maar ik heb steeds mijn eigen boeken aangekocht, mijn eigen papier, schrijgerei, computer...  Men vindt dat "normaal".  

Een collega van mijn dochter begint maandag in een lokaal zonder bord!  Geen gewoon bord en geen smartbord!  Maar je moet wel degelijk les geven!  Lera

01-09-2018 om 12:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
31-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casa del Mundo

Zondag 2 september: 24° editie van het fairtrade-gebeuren "Casa del Mundo" in Aalst.  Deze keer met als thema "duurzame ontwikkeling": schone lucht, klimaatopwarming, bestrijden armoede... Deze wereldmarkt met zang, dans, muziek is echt een aanrader voor groot en klein.  dus, als u nzondag nog niets heeft gepland, op naar de Oude Vismarkt!

Afbeeldingsresultaat voor casa del mundo aalst 2018

31-08-2018 om 09:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • wantrouwig
  • Paasrapport
  • Anoniem
  • Eveneens terecht!
  • Terecht!
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • wantrouwig
  • Paasrapport
  • Anoniem
  • Eveneens terecht!
  • Terecht!
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...

    Inhoud blog
  • wantrouwig
  • Paasrapport
  • Anoniem
  • Eveneens terecht!
  • Terecht!
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid
  • Gewone balletjes
  • Mislukte balletjes
  • Stereotypen
  • "het hart op de tong"
  • Strenger dan de daders
  • Onbegrijpelijk
  • de ware aard van het beest
  • Eigenbelang
  • Jawadde!
  • In verkiezingsmodus
  • zelf de afwas gedaan
  • Pas na 2 jaar
  • een kogel in je kop
  • Housewarming
  • Dood
  • Pathologisch
  • Boos
  • Regi
  • Kritische vragen
  • Hoopvol
  • Privacy
  • Kritische vragen
  • Pater Familias
  • Vooruit
  • Alweer regen!
  • Gemengde gevoelens
  • Carnaval Aalst
  • Plastische chirurgie
  • "Gelukkig"
  • Openbaar vervoer
  • Gefrustreerd
  • Kanye West
  • Spoed
  • Ritsen
  • Bredere parkeervakken
  • Slecht signaal
  • Carnaval Aalst
  • Workaholic
  • Vreselijke dood
  • Belgian Cats
  • Verbod
  • Pakkend afscheid
  • Energie
  • Luc
  • Leasing
  • Ach
  • Eendracht Aalst
  • Niet ok
  • Ze menen het niet
  • Ouderlijke verantwoordelijkheid
  • Vreselijk
  • Taylor Swift
  • Gekke prijzen
  • Poetshulpen
  • Niet terugbellen
  • Zever, gezever!
  • Vernietigend
  • Verwend nest
  • Bescherm de natuur!
  • Huren en verhuren
  • Genderneutraal
  • Gevolgen op lange termijn
  • Blij!
  • Ontslag
  • "mijn" plaats"
  • Goklobby
  • Blind gekocht
  • Probeersel
  • Tradwives
  • Schimmel
  • Vuile boel!
  • Voedselfabrieken
  • Lichtmis
  • Wat eten we vandaag?
  • 30 jaar
  • Niet sympathiek
  • Boerenprotest
  • Lekker restje
  • kraantjeswater
  • Carnaval Aalst
  • Vlaamse regering
  • Duur stulpje
  • Vervelend
  • Lieve Luc
  • Afscheid van een vriend
  • Blikschade
  • Uit het strafrecht
  • Groen
  • Sterke vrouw
  • Bushalte voor de deur
  • Propere auto
  • AI
  • Conflict
  • Hard
  • USA
  • Respect
  • Akkoord!
  • Steun aan de landbouw
  • "Perverselingen"
  • Niet de eerste


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!